Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 12:36

Hozzászólás a témához  [ 1193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Következő
Msn-en terjedő vírus eltávolítása 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
:shock:
Idézet:
Hatranya nincsen 16_bites tamogatas.[16-bites programok nemfutnak]
-hát ilyen galádságot azért nem nem feltételezek az MS-ról.Támogatás valóban nincs,de fut,bár voltak hasonló próbálkozásai a Win-ME nevű rettenettel,amelyik nem ismeri a dos-t..Egy tény,a 64-bites rendszeren játékokat futtatni nem lehet,azaz lehet,de bizonyos megszorításokkal-Lassabb lesz mint a 32-biten,(azaz ott lesz csak az igazi vertex és pixel darabódás-problémák garmadája,igen csúnyán,ráadásul többnyire megfagy a játék,mert olyan címzéseket is kap a rendszertől,amire csak ámul-bámul.)
Lehet 8-16 bites programokat futtatni-ezek többnyire szöveges konzol alkalmazások pl: nc,volkov,de ilyenkor jelezni kell a rendszernek,hogy vegyen vissza a bitekből és segédprogramhoz kell nyúlnia(lobotómia) :D
De egyébkébt a maga 64-s op. nagyságrendekkel megugrasztja a rendszert kilens-szerver szinten,sőt irodai alkalmazásokban kiugróan(ki veszi észre),film-feldolgozásban,no nem beszélve a 3D-s GUI türemkedésekről- ilyenkor,feleannyi memóriát használ a rendszerből! :shock:-jó lenne az,sőt egyre inkább kívánatos,de igazán jól megírt proramokat vadászni kell-ezzel egyértelműen előnyben vannak az open-surce elkötelezettek mint pl.a Sun

szer. jún. 11, 2008 18:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Némiképpen ellent kell mondjak stell barátomnak.
Ha nem annyira fontos, vagy nincs 4 GB RAM a gépben, nem kellene erőltetni azt a 64 bites rendszert.
Tudtommal nincs még mindig annyira jó driverellátottsága, mint a 32 bitesnek.
A 32 bites programok meg nem futnak rajta gyorsabban. Sőt.
De ha valaki szereti a kísérletezést, kihívásokat, nem gond néha egy kis szopás, csak nyugodtan.
Viszont számmágiából, hogy a 64 az több mint 32, úgy ne. :wink: :P :lol:

szer. jún. 11, 2008 17:57
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
igen gondoltam hogy oszeomlik a rendszer,mert nagy utkozesek voltak a rendszerben.Ezert irtam hogy mendsd le a fontos dolgokat.
Mint irtam a VISTA nem a kedvencem,ezert job lenne ha a VISTA-topicban nyitnal uj temat es ott biztosan segitnek neked a VISTASOK.
1:Ird le hogy mijen a Geped konfigja:
RAM>Procesor>Grafika>lemez

Az en velemenyem az hogy mehet nyugodtan a 64-es VISTA>ha van tobb mint 4-GB RAM-es kiakarod hasznalni egesz 2 exabajtyg.
Az elonye a 64-bites Vistanak>stabil>nagyobb gyorsasag>32-bites tamogatas{ezert volt a systemben es lehet is 32-bites programok x86]
Ezek a 32-bites programok ojan 98% ra problem nelkul futnak.

Hatranya nincsen 16_bites tamogatas.[16-bites programok nemfutnak]
Muszaj rakni csak Microsoft alairasos drivereket mert masat nemakar.De mar van eleg belolok.Tehat enszerintem FORMAZD LE komplet es rakd fel ujra.De ugy ahogy irtam ird be a Windows/Vista Topicba a geped fellitasat es biztos hogy segitenek neked,mert en it igen vekony jegen jarok. :wink:
UDV.

szer. jún. 11, 2008 15:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali Stell.
Azért nem jelentkeztem,mert összeomlott a rendszerem,és tegnap este fejeztem be az újrahúzását.
Leformatáltam a C-t ,de az E-t nem. Ma reggelre ismét behalt,és csak a Vista telepítőjének a jatvító parancsával indult csak el.Mit tanácsolsz?Húzzam újra az egészet,és formatáljam le mindkettőt,majd vegyem ki az akksit és úgy húzzam újra?
Vagy az lehet a próbléma,hogy a vistám 64 bites és a gép csak 32bitesre van kalibrálva.....?!

szer. jún. 11, 2008 12:30
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Ok:
A Vistara nehez jo programot talalni de ez megyenMWAV
Letoltod ezt a programot es futatod,a skan ojan 4-5 oraig tart.
Amit talal az>ALSO ABLAKBOL TED IDE.
Letoltod inen:

ftp://ftp.microworldsystems.com/download/tools/mwav.exe

Bealitod igy
Kép
Klik scan

szer. jún. 11, 2008 11:23
ezüst tag

Hozzászólás 
stell írta:
Azokat nem torolni kelet hanem a vezerlo pulton keresztel le telepiteni a geprol.Mindegy pucold majd at vagy 5x a CCleaneral is.Es utana ted ide az uj hIJackLogjat.

A vezérlőpulton keresztül csináltam,csak a Windows Defendert nem jelenítette ott meg.A total commanderbe próbáltam ezért törölni,de ott nem engedte.Átpucoltam többször CCleanerel is.

szer. jún. 11, 2008 9:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 10:55:29, on 2008.06.11.
Platform: Unknown Windows (WinNT 6.00.1904)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643)

Running processes:
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Windows\RtHDVCpl.exe
C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSLoader.exe
C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\PCMService.exe
C:\Windows\System32\hkcmd.exe
C:\Windows\System32\igfxpers.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe
C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe
C:\Windows\system32\wbem\unsecapp.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Acer\Empowering Technology\ENET\ENMTRAY.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\EPOWER\EPOWER_DMC.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\ACER.EMPOWERING.FRAMEWORK.SUPERVISOR.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\ERAGENT.EXE
C:\Program Files\Apoint2K\Apntex.exe
C:\Windows\system32\igfxsrvc.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\Users\Tarich\AppData\Local\Temp\_tc\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.daemon-search.com/default
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://hu.intl.acer.yahoo.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://hu.intl.acer.yahoo.com
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: Acer eDataSecurity Management - {5CBE3B7C-1E47-477e-A7DD-396DB0476E29} - C:\Windows\system32\eDStoolbar.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide
O4 - HKLM\..\Run: [RtHDVCpl] RtHDVCpl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [eDataSecurity Loader] C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSloader.exe
O4 - HKLM\..\Run: [PCMService] "C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\PCMService.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\Windows\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\Windows\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\Windows\system32\igfxpers.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SetPanel] C:\Acer\APanel\APanel.cmd
O4 - HKLM\..\Run: [LManager] C:\PROGRA~1\LAUNCH~1\LManager.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WarReg_PopUp] C:\Acer\WR_PopUp\WarReg_PopUp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Apoint] C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Acer Tour Reminder] C:\Acer\AcerTour\Reminder.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - Global Startup: Empowering Technology Launcher.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Küldés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Kül&dés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search && Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\nlaapi.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\napinsp.dll
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International*
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - AppInit_DLLs: eNetHook.dll
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\Windows\SYSTEM32\igfxdev.dll
O23 - Service: Agere Modem Call Progress Audio (AgereModemAudio) - Agere Systems - C:\Windows\system32\agrsmsvc.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
O23 - Service: CyberLink Background Capture Service (CBCS) (CLCapSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\TV\CLCapSvc.exe
O23 - Service: CyberLink Task Scheduler (CTS) (CLSched) - Unknown owner - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\TV\CLSched.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe" /h ccCommon (file missing)
O23 - Service: CyberLink Media Library Service - Cyberlink - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\CLML_NTService\CLMLServer.exe
O23 - Service: eDSService.exe (eDataSecurity Service) - HiTRSUT - C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSService.exe
O23 - Service: eLock Service (eLockService) - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eLock\Service\eLockServ.exe
O23 - Service: eNet Service - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eNet\eNet Service.exe
O23 - Service: eRecovery Service (eRecoveryService) - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\eRecoveryService.exe
O23 - Service: eSettings Service (eSettingsService) - Unknown owner - C:\Acer\Empowering Technology\eSettings\Service\capuserv.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
O23 - Service: MobilityService - Unknown owner - C:\Acer\Mobility Center\MobilityService.exe
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: PLFlash DeviceIoControl Service - Prolific Technology Inc. - C:\Windows\system32\IoctlSvc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\qwave.dll,-1 (QWAVE) - Unknown owner - %windir%\system32\svchost.exe (file missing)
O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\seclogon.dll,-7001 (seclogon) - Unknown owner - %windir%\system32\svchost.exe (file missing)
O23 - Service: Windows Live Setup Service (WLSetupSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Windows Live\installer\WLSetupSvc.exe (file missing)
O23 - Service: ePower Service (WMIService) - acer - C:\Acer\Empowering Technology\ePower\ePowerSvc.exe
O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - %ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)
O23 - Service: XAudioService - Conexant Systems, Inc. - C:\Windows\system32\DRIVERS\xaudio.exe

szer. jún. 11, 2008 9:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azokat nem torolni kelet hanem a vezerlo pulton keresztel le telepiteni a geprol.Mindegy pucold majd at vagy 5x a CCleaneral is.Es utana ted ide az uj hIJackLogjat.

szer. jún. 11, 2008 6:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Vistám van igen.Probléma:Rendkívűl lassú a gép,msnen bekaptam egy vírust,ami letöltött 1fájlt com kiterjesztésűt és törölni sem tudom.Azóta töröltem az msn-t is.Mindent online partneremnek küldte a linket,azt amiről én is leszedtem hülye módon ezt a fájlt.
Ccleaner-rel kipucoltam a dolgokat.
windows defendert nem engedi törölni,azt írja írásvédett és hiába szüntetem meg akkor sem hagyja.
F-secure törlése folyamatban.

kedd jún. 10, 2008 22:50
a fórum lelke

Hozzászólás ok
Maskor ted ide a HiJack Fejet is,hogy lasam milyenaz OP-rendszer,de ugy nezem hogy VISTA;
1:Szed le a geprol>
C:\Program Files\Windows Defender

Ezek kozul csak 1: hagyjal
C:\Program Files\F-Secure.>Vagy>
C:\Program Files\Avira\AntiVir
Pucold at CCleaneral:

Idézet:
Mostan toldsd le a -CCleanert-futatod-kinyilik a Windows Full-mindent bepipazol-klik-analyze-klik run cleaner-de a bongeszokett zard be.Adig nyomkodod a cleaner gombott meg nemtiszta a joboldalon az ablak.

Klik -Full-Aplikaciok-itt is bepipazni mindent-es ugyanugy csinalod.

Utana klik ISSUES-az a kocka=register-itt is bepipazni mindent ugyanugy ha valamitt kerdez beleegyezel-klik fix problem.

Eztett megcsinalni kiprobalni es leirni ha van problem.

http://www.ccleaner.com/download/downloadpage.aspx?f=2
Restart es Uj HiJackThis logot>ES IRD LE A PROBLEMAT

kedd jún. 10, 2008 21:29
ezüst tag

Hozzászólás 
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.daemon-search.com/default
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://hu.intl.acer.yahoo.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://hu.intl.acer.yahoo.com
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O3 - Toolbar: Acer eDataSecurity Management - {5CBE3B7C-1E47-477e-A7DD-396DB0476E29} - C:\Windows\system32\eDStoolbar.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide
O4 - HKLM\..\Run: [RtHDVCpl] RtHDVCpl.exe
O4 - HKLM\..\Run: [eDataSecurity Loader] C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSloader.exe
O4 - HKLM\..\Run: [PCMService] "C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\PCMService.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\Windows\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\Windows\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\Windows\system32\igfxpers.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SetPanel] C:\Acer\APanel\APanel.cmd
O4 - HKLM\..\Run: [LManager] C:\PROGRA~1\LAUNCH~1\LManager.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WarReg_PopUp] C:\Acer\WR_PopUp\WarReg_PopUp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Apoint] C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Acer Tour Reminder] C:\Acer\AcerTour\Reminder.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [F-Secure TNB] "C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FSGUI\TNBUtil.exe" /CHECKALL /WAITFORSW
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - Global Startup: Empowering Technology Launcher.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Szülői... - {200DB664-75B5-47c0-8B45-A44ACCF73C00} - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FSPC\fspcmsie.dll
O9 - Extra button: (no name) - {200DB664-75B5-47c0-8B45-A44ACCF73F01} - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FSPC\fspcmsie.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Szülői... - {200DB664-75B5-47c0-8B45-A44ACCF73F01} - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FSPC\fspcmsie.dll
O9 - Extra button: Küldés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Kül&dés a OneNote programba - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search && Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\nlaapi.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\windows\system32\napinsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\f-secure internet security\fsps\program\fslsp.dll
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\f-secure internet security\fsps\program\fslsp.dll
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL
O20 - AppInit_DLLs: eNetHook.dll
O20 - Winlogon Notify: igfxcui - C:\Windows\SYSTEM32\igfxdev.dll
O23 - Service: Agere Modem Call Progress Audio (AgereModemAudio) - Agere Systems - C:\Windows\system32\agrsmsvc.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal – Free Antivirus Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avguard.exe
O23 - Service: CyberLink Background Capture Service (CBCS) (CLCapSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\TV\CLCapSvc.exe
O23 - Service: CyberLink Task Scheduler (CTS) (CLSched) - Unknown owner - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\TV\CLSched.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Unknown owner - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe" /h ccCommon (file missing)
O23 - Service: CyberLink Media Library Service - Cyberlink - C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\Kernel\CLML_NTService\CLMLServer.exe
O23 - Service: eDSService.exe (eDataSecurity Service) - HiTRSUT - C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSService.exe
O23 - Service: eLock Service (eLockService) - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eLock\Service\eLockServ.exe
O23 - Service: eNet Service - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eNet\eNet Service.exe
O23 - Service: eRecovery Service (eRecoveryService) - Acer Inc. - C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\eRecoveryService.exe
O23 - Service: eSettings Service (eSettingsService) - Unknown owner - C:\Acer\Empowering Technology\eSettings\Service\capuserv.exe
O23 - Service: FSGKHS (F-Secure Gatekeeper Handler Starter) - F-Secure Corporation - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\Anti-Virus\fsgk32st.exe
O23 - Service: F-Secure Automatic Update Agent (FSAUA) - F-Secure Corporation - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FSAUA\program\fsaua.exe
O23 - Service: F-Secure Anti-Virus Firewall Daemon (FSDFWD) - F-Secure Corporation - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\FWES\Program\fsdfwd.exe
O23 - Service: F-Secure Installer restarter (FSIHS) - F-Secure Corp. - C:\Users\Tarich\AppData\Local\Temp\Installer\00000001\bootstrap\fsihs.exe
O23 - Service: F-Secure Management Agent (FSMA) - F-Secure Corporation - C:\Program Files\F-Secure Internet Security\Common\FSMA32.EXE
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe
O23 - Service: MobilityService - Unknown owner - C:\Acer\Mobility Center\MobilityService.exe
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: PLFlash DeviceIoControl Service - Prolific Technology Inc. - C:\Windows\system32\IoctlSvc.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\qwave.dll,-1 (QWAVE) - Unknown owner - %windir%\system32\svchost.exe (file missing)
O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\seclogon.dll,-7001 (seclogon) - Unknown owner - %windir%\system32\svchost.exe (file missing)
O23 - Service: Windows Live Setup Service (WLSetupSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Windows Live\installer\WLSetupSvc.exe (file missing)
O23 - Service: ePower Service (WMIService) - acer - C:\Acer\Empowering Technology\ePower\ePowerSvc.exe
O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - %ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)
O23 - Service: XAudioService - Conexant Systems, Inc. - C:\Windows\system32\DRIVERS\xaudio.exe

kedd jún. 10, 2008 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Itt van a hijack-es végeredmény:
Running processes:
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Windows\RtHDVCpl.exe
C:\Acer\Empowering Technology\eDataSecurity\eDSLoader.exe
C:\Program Files\Acer\Acer Arcade\PCMService.exe
C:\Windows\System32\hkcmd.exe
C:\Windows\System32\igfxpers.exe
C:\Program Files\Apoint2K\Apoint.exe
C:\Program Files\Winamp\winampa.exe
C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\Windows\system32\wbem\unsecapp.exe
C:\Acer\Empowering Technology\ENET\ENMTRAY.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\EPOWER\EPOWER_DMC.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\ACER.EMPOWERING.FRAMEWORK.SUPERVISOR.EXE
C:\Acer\Empowering Technology\eRecovery\ERAGENT.EXE
C:\Program Files\Apoint2K\Apntex.exe
C:\Windows\system32\conime.exe
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008\fm.exe
C:\Users\Tarich\Downloads\DC54376217.JPG-imageshack.com
C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avgnt.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Windows\system32\igfxsrvc.exe
C:\Users\Tarich\AppData\Local\Temp\Temp3_hijackthis_199.zip\HijackThis.exe

kedd jún. 10, 2008 21:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Udv:
Nekem is az Anyosomal van problemam :D
Ird le mi a problem es csinaljal HiJackThis.logot.It van az utasitas es ted ide:http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35889

kedd jún. 10, 2008 21:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nekem is problémás a gépem,pedig több programmal próbáltam végigmenni rajta.

kedd jún. 10, 2008 20:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikerült leszedni.A többit most még megcsinálom,és holnap értesítelek.
Köszönöm
Jóéjt

pén. jún. 06, 2008 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha letorolted es meg elni fogsz akor futasd le ezta programot,nemvagyok biztos bene hogy megy e a 64-bites Vistan de meglatod,ma mar vegzek majd holnap megnezem hogy mivan:
UDV.
Idézet:
tana letoltod ezt a programoT:
http://www.majorgeeks.com/Malwarebytes_ ... d5756.html
Feltelepited >kene neki automatikusan frisiteni ha nem Frisids>Aztan >klik>Perform full scan>bepipazod minden lemezet>ok>ha kesz lesz a sken kinyilik a notepad a tartalmat ted ide.

pén. jún. 06, 2008 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van,de eloszor probald meg csokentet modban rendesen jobklik es eltavolitod a szemet kupaba,
ha nemmegy akor szinten csokentet modban>evel a programal.letoltod ezt a programot:

http://download.bleepingcomputer.com/oldtimer/OTMoveIt2.exe
A balablakba bekopirozod eztet amit ide teszek es klik moveit:

C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.

pén. jún. 06, 2008 19:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Meglett,de nem engedi kitörölni a commanderben sem! Megnéztem a tulajdonságaiban,nem írásvédett....van más módja a törlésnek?

pén. jún. 06, 2008 19:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen ponrtosan igy van,csak nyugodtan,de ahogy nezem ez csak egy mapa az egesz,tehat kitorolod ezt a mapat:
C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.

pén. jún. 06, 2008 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Rendben!Köszönöm előre is,most egy darabig elszórakozom vele........közben írom ki a fontosabb dolgaim...mitől,ha nem az ilyen dolgoktól legyen szép egy nap :D
Majd jelentkezem!
Köszi és hali!

pén. jún. 06, 2008 18:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
hat sok szerencset mert a DSS az irja hogy 64-bites architaktura,
Tehat az x86 manifesteket torold komplet.
Megegyszer ide teszem hogy mit torolj:

1. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.
1. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.
2. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.

ezeket komlet mapaval torold,remelem hogy nemropan osze a system,majd ha meg elsz akor ird meg.

pén. jún. 06, 2008 18:56
ezüst tag

Hozzászólás 
csak a commanderen belül engedi törölni,de nem egyszerü ott megkeresgetni :shock:
elszórakozom vele egy darabig

pén. jún. 06, 2008 18:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Es it is utkozes van:
2. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest.

2. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest

It az 1-gyeseket totolni mapaval-egyut..

pén. jún. 06, 2008 18:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 32-bites fajlk x86
A 64-bites az 64
Pldaul it Utkoznek a MANIFEST fajlk;
1. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest.
2. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest.

Tehat az 1:gyest meghagod es a 2:lekel szedned Torolnod:
De ugy latom hogy eloszor mends a fontos adatokat es ha nemsikerul akor a legjob megoldas a FORMAT lesz mert ez egy nagy mis-mas.

pén. jún. 06, 2008 18:16
ezüst tag

Hozzászólás 
leszedtem,volt egy uninstall-ja....de van más is azon a mappán belül,azt hiszem azok az oprendszerhez tartoznak,azokat hagytam
hogyan tudom megkülönböztetni a 32 és 64 -biteseket?ezt a részét nem értem

pén. jún. 06, 2008 17:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Biztosan roszul aludtal :wink:

pén. jún. 06, 2008 17:50
platina tag

Hozzászólás 
Bocsanat !!!!!!! Pedig már töb mint egy hete még sört se ittám ( mást nem is szoktám) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pén. jún. 06, 2008 17:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szergej nezd meg ez NEM A TE TOPICOD :lol:

pén. jún. 06, 2008 17:46
platina tag

Hozzászólás 
:potyog:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rozumnij sergej nyikolaje pén. jún. 06, 2008 18:03-kor.

pén. jún. 06, 2008 17:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tehat a systemben oriasi koliziok vanak C:\Program Files (x86)\AdVantage-programot>Malware>Szed le.
Ezek okozak a koliziot.
32-bites es 64 bites fajlk>a 32 biteseket elkel tavolitanod.
Idézet:
1. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest.

2. összetevő: C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest.

Eztet olvasd Att>ted renbe es aztan meglasuk.

http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhu%3B941391&x=8&y=17

pén. jún. 06, 2008 17:39
ezüst tag

Hozzászólás 
ez az extra.txt

Deckard's System Scanner v20071014.68
Extra logfile - please post this as an attachment with your post.
--------------------------------------------------------------------------------

-- System Information ----------------------------------------------------------

Unable to create WMI object.

Architecture: X64; Language: Other (040E) - see http://preview.tinyurl.com/mhhp6

Percentage of Memory in Use: 53%
Physical Memory (total/avail): 1533.57 MiB / 706.43 MiB
Pagefile Memory (total/avail): 3300.96 MiB / 2110.26 MiB
Virtual Memory (total/avail): 4095.88 MiB / 3949.4 MiB

C: is Fixed (NTFS) - 48.83 GiB total, 14.87 GiB free.
D: is CDROM (No Media)
E: is Fixed (NTFS) - 62.85 GiB total, 23.18 GiB free.
G: is CDROM (No Media)

-- Security Center -------------------------------------------------------------

Windows Internal Firewall is disabled.

-- Environment Variables -------------------------------------------------------

ALLUSERSPROFILE=C:\ProgramData
APPDATA=C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming
CommonProgramFiles=C:\Program Files (x86)\Common Files
CommonProgramFiles(x86)=C:\Program Files (x86)\Common Files
CommonProgramW6432=C:\Program Files\Common Files
COMPUTERNAME=SANYA-PC
ComSpec=C:\Windows\system32\cmd.exe
FP_NO_HOST_CHECK=NO
HOMEDRIVE=C:
HOMEPATH=\Users\Sanyika.Sanya-PC
LOCALAPPDATA=C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Local
LOGONSERVER=\\SANYA-PC
NUMBER_OF_PROCESSORS=2
OS=Windows_NT
Path=C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem
PATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC
PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86
PROCESSOR_ARCHITEW6432=AMD64
PROCESSOR_IDENTIFIER=EM64T Family 6 Model 15 Stepping 13, GenuineIntel
PROCESSOR_LEVEL=6
PROCESSOR_REVISION=0f0d
ProgramData=C:\ProgramData
ProgramFiles=C:\Program Files (x86)
ProgramFiles(x86)=C:\Program Files (x86)
ProgramW6432=C:\Program Files
PROMPT=$P$G
PUBLIC=C:\Users\Public
SystemDrive=C:
SystemRoot=C:\Windows
TEMP=C:\Users\SANYIK~1.SAN\AppData\Local\Temp
TMP=C:\Users\SANYIK~1.SAN\AppData\Local\Temp
USERDOMAIN=Sanya-PC
USERNAME=Sanyika
USERPROFILE=C:\Users\Sanyika.Sanya-PC
windir=C:\Windows

-- User Profiles ---------------------------------------------------------------

Sanyika.Sanya-PC
Vendég (guest)

-- Add/Remove Programs ---------------------------------------------------------

--> C:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\\nero\uninstall\UNNERO.exe /UNINSTALL
--> C:\Windows\CtDrvIns.exe -uninstall -script OEM002.uns -unsext NTamd64 -plugin OEM02Pin.dll -pluginres OEM02Pin.crl -nodisconprompt -langid 0x0409
--> C:\Windows\UNNeroBackItUp.exe /UNINSTALL
--> C:\Windows\UNNeroMediaHome.exe /UNINSTALL
--> C:\Windows\UNNeroShowTime.exe /UNINSTALL
--> C:\Windows\UNNeroVision.exe /UNINSTALL
--> C:\Windows\UNRecode.exe /UNINSTALL
--> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{88564CEF-20A5-4EF2-A05F-309F2EBA9B06}\setup.exe" -l0x9
--> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{A1A5BA3E-9ABF-4037-820B-6151022B8ACB}\setup.exe" -l0x9
--> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{A82F10CB-18B5-4EAC-AEF2-FA49CD565626}\setup.exe" -l0x9
--> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{D5BA7C09-E523-478C-9C37-A1D86C76383E}\setup.exe" -l0x9
--> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{F6366726-BA44-4D6A-8ECE-476E2E616AD1}\setup.exe" -l0x9
Adobe Anchor Service CS3 --> MsiExec.exe /I{90176341-0A8B-4CCC-A78D-F862228A6B95}
Adobe Asset Services CS3 --> MsiExec.exe /I{6FF5DD7A-FE28-4439-B8CF-1E9AF4EA0A61}
Adobe Bridge CS3 --> MsiExec.exe /I{9C9824D9-9000-4373-A6A5-D0E5D4831394}
Adobe Bridge Start Meeting --> MsiExec.exe /I{08B32819-6EEF-4057-AEDA-5AB681A36A23}
Adobe Camera Raw 4.0 --> MsiExec.exe /I{B3BF6689-A81D-40D8-9A86-4AC4ACD9FC1C}
Adobe CMaps --> MsiExec.exe /I{A2B242BD-FF8D-4840-9DAA-9170EABEC59C}
Adobe Color - Photoshop Specific --> MsiExec.exe /I{A2D81E70-2A98-4A08-A628-94388B063C5E}
Adobe Color Common Settings --> C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\6c8e2cb4fd241c55406016127a6ab2e\Setup.exe
Adobe Color Common Settings --> MsiExec.exe /I{6D4AC5A4-4CF9-4F90-8111-B9B53CE257BF}
Adobe Color EU Recommended Settings --> MsiExec.exe /I{BD087F50-46B2-43E4-BD73-5DB3DC20B47C}
Adobe Color JA Extra Settings --> MsiExec.exe /I{D92B72E2-C854-4738-8ED6-4C3661CC17AE}
Adobe Color NA Extra Settings --> MsiExec.exe /I{6179A7D2-A668-4F1D-BC9A-DCC6A10C7871}
Adobe Default Language CS3 --> MsiExec.exe /I{B9B35331-B7E4-4E5C-BF4C-7BC87856124D}
Adobe Device Central CS3 --> MsiExec.exe /I{8D2BA474-F406-4710-9AE4-D4F22D21F0DD}
Adobe ExtendScript Toolkit 2 --> C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\3e054d2218e7aa282c2369d939e58ff\Setup.exe
Adobe ExtendScript Toolkit 2 --> MsiExec.exe /I{77D2A9D3-5800-43E3-B274-87841BC87DB2}
Adobe Flash Player ActiveX --> C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\uninstall_activeX.exe
Adobe Flash Player Plugin --> C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\uninstall_plugin.exe
Adobe Fonts All --> MsiExec.exe /I{6ABE0BEE-D572-4FE8-B434-9E72A289431B}
Adobe Help Viewer CS3 --> MsiExec.exe /I{04AF207D-9A77-465A-8B76-991F6AB66245}
Adobe Linguistics CS3 --> MsiExec.exe /I{54793AA1-5001-42F4-ABB6-C364617C6078}
Adobe PDF Library Files --> MsiExec.exe /I{D2559B88-CC9D-4B48-81BB-F492BAA9C48C}
Adobe Photoshop CS3 --> C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Installers\6ba4f64693cf3ffde4382ffeebd542f\Setup.exe
Adobe Photoshop CS3 --> MsiExec.exe /I{E66F3AFD-643B-4001-A3B3-35616CCFECEA}
Adobe Reader 8.1.0 - Hungarian --> MsiExec.exe /I{AC76BA86-7AD7-1038-7B44-A81000000003}
Adobe Setup --> MsiExec.exe /I{64C1FA9A-FA94-4B6E-B3E4-8573738E4AD1}
Adobe Setup --> MsiExec.exe /I{6850DD2F-1DDC-4438-95DC-03CFBC0405FB}
Adobe Setup --> MsiExec.exe /I{8AE03988-8C8C-40EE-BDC7-76781BEF1B1D}
Adobe Stock Photos CS3 --> MsiExec.exe /I{29E5EA97-5F74-4A57-B8B2-D4F169117183}
Adobe Type Support --> MsiExec.exe /I{8E6808E2-613D-4FCD-81A2-6C8FA8E03312}
Adobe Update Manager CS3 --> MsiExec.exe /I{E69AE897-9E0B-485C-8552-7841F48D42D8}
Adobe Version Cue CS3 Client --> MsiExec.exe /I{D0DFF92A-492E-4C40-B862-A74A173C25C5}
Adobe WinSoft Linguistics Plugin --> MsiExec.exe /I{184CE391-7E0E-4C63-9935-D7A10EDFD3C6}
Adobe XMP Panels CS3 --> MsiExec.exe /I{802771A9-A856-4A41-ACF7-1450E523C923}
Advanced Audio FX Engine --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{88564CEF-20A5-4EF2-A05F-309F2EBA9B06}\setup.exe" -l0x9 /remove
Advanced Video FX Engine --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{D5BA7C09-E523-478C-9C37-A1D86C76383E}\setup.exe" -l0x9 /remove
AdVantage (Powering DAEMON Tools) --> "C:\Program Files (x86)\AdVantage\AdVUninst.exe" /r DAEM /d "AdVantage (Powering DAEMON Tools)" /m "AdVantage is safe advertising software that supports Freeze.com.\nAdVantage is certified by TRUSTe as a Trusted Download.\n\nAre you sure you want to uninstall AdVantage support for DAEMON Tools?"
Cisco EAP-FAST Module --> MsiExec.exe /I{BF53252E-4AB2-4C7F-A0FD-6100755745E3}
Cisco LEAP Module --> MsiExec.exe /I{76F9CF97-FC4B-4E20-B363-D127C888448F}
Cisco PEAP Module --> MsiExec.exe /I{4E5386F5-C0F6-4532-A54A-374865AEAB71}
Counter-Strike 1.6 --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\00\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{13B792AA-C078-43A4-8A3A-8B12D629940D}\Setup.exe" -l0x19
Dell Resource CD --> MsiExec.exe /X{2764CA82-DFB9-4498-AF85-719340BF5305}
DELL Webcam Center --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{A1A5BA3E-9ABF-4037-820B-6151022B8ACB}\setup.exe" -l0x9 /remove
DELL Webcam Manager --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\09\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{F6366726-BA44-4D6A-8ECE-476E2E616AD1}\setup.exe" -l0x9 /remove
Digital Line Detect --> C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{E646DCF0-5A68-11D5-B229-002078017FBF}\Setup.exe -runfromtemp -l0x0009 -removeonly
K-Lite Codec Pack 3.7.5 Full --> "E:\Programok\K-Lite Codec Pack\unins000.exe"
Live! Cam Avatar Creator --> C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{65D0C510-D7B6-4438-9FC8-E6B91115AB0D}\setup.exe -runfromtemp -l0x0009 -removeonly /remove
Live! Cam Avatar v1.0 --> C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{1D5E29AD-39A9-4D0A-A8B6-46A6FCD8C995}\setup.exe -runfromtemp -l0x0009 -removeonly /remove
Messenger Plus! Live --> "C:\Program Files (x86)\Messenger Plus! Live\Uninstall.exe"
Microsoft Office Professional Edition 2003 --> MsiExec.exe /I{9011040E-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}
Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU] --> MsiExec.exe /I{F0B430D1-B6AA-473D-9B06-AA3DD01FD0B8}
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable --> MsiExec.exe /X{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}
Mozilla Firefox (2.0.0.14) --> C:\PROGRA~2\Mozilla Firefox\uninstall\helper.exe
MSXML 4.0 SP2 (KB936181) --> MsiExec.exe /I{C04E32E0-0416-434D-AFB9-6969D703A9EF}
MSXML 4.0 SP2 (KB941833) --> MsiExec.exe /I{C523D256-313D-4866-B36A-F3DE528246EF}
Nero 8 --> MsiExec.exe /X{B944FA21-81AF-4A77-8328-CE4F4CC51038}
neroxml --> MsiExec.exe /I{56C049BE-79E9-4502-BEA7-9754A3E60F9B}
NOD32 antivirus system --> C:\Program Files (x86)\Eset\Setup\setup.exe /UNINSTALL
NOD32 FiX --> "C:\Program Files (x86)\Eset\unins000.exe"
Pacific Poker --> C:\PROGRA~2\PACIFI~1\UNWISE.EXE C:\PROGRA~2\PACIFI~1\INSTALL.LOG
PartyPoker --> "E:\Programok\PartyPoker\Uninstall.exe" "E:\Programok\PartyPoker\install.log"
PDF Settings --> MsiExec.exe /I{293D5729-7C01-4FA4-A4DE-BB6A1587BBB9}
Security Update for CAPICOM (KB931906) --> MsiExec.exe /I{0EFDF2F9-836D-4EB7-A32D-038BD3F1FB2A}
Security Update for CAPICOM (KB931906) --> MsiExec.exe /X{0EFDF2F9-836D-4EB7-A32D-038BD3F1FB2A}
SigmaTel Audio --> RunDll32 C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\10\01\Intel32\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program Files (x86)\InstallShield Installation Information\{A462213D-EED4-42C2-9A60-7BDD4D4B0B17}\setup.exe" -l0xe -remove -removeonly
Skype™ 3.6 --> MsiExec.exe /X{5C82DAE5-6EB0-4374-9254-BE3319BA4E82}
VCRedistSetup --> MsiExec.exe /I{3921A67A-5AB1-4E48-9444-C71814CF3027}
Windows Live bejelentkezési segéd --> MsiExec.exe /I{AFA4E5FD-ED70-4D92-99D0-162FD56DC986}
Windows Live Fotótár --> MsiExec.exe /X{C7A4D259-C9DF-44F4-A0C2-EA5D6F323B1A}
Windows Live installer --> MsiExec.exe /X{999CE3F5-C179-4607-BEDF-B9544B0DD232}
Windows Live Mail --> MsiExec.exe /I{114C7913-FC33-41E7-839B-51042BDF3D9C}
Windows Live Messenger --> MsiExec.exe /X{AF2815A6-0573-45A4-BAE3-3194C1D4393C}
Windows Live OneCare safety scanner --> "C:\Program Files (x86)\Windows Live Safety Center\UnInstall.exe"
Windows Live OneCare safety scanner --> MsiExec.exe /X{FE0646A7-19D0-41B4-A2BB-2C35D644270D}
Windows Media Player Firefox Plugin --> MsiExec.exe /I{69FDFBB6-351D-4B8C-89D8-867DC9D0A2A4}
WinRAR archiváló --> C:\Program Files (x86)\WinRAR\uninstall.exe

-- Application Event Log -------------------------------------------------------

Event Record #/Type10841 / Error
Event Submitted/Written: 06/06/2008 04:02:49 PM
Event ID/Source: 78 / SideBySide
Event Description:
Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest1" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest2" jegyzék- vagy házirendfájl C:\Windows\WinSxS\manifests\amd64_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_1559f1c6f365a7fa.manifest3. sorában.
Az alkalmazás által kért összetevő-verzió ütközik egy másik, már aktív összetevő-verzióval.
Az ütköző összetevők:.

Event Record #/Type10840 / Error
Event Description:
Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest1" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest2" jegyzék- vagy házirendfájl C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest3. sorában.
Az alkalmazás által kért összetevő-verzió ütközik egy másik, már aktív összetevő-verzióval.

Event Record #/Type10839 / Error
Event Description:
Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest1" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest2" jegyzék- vagy házirendfájl C:\Windows\WinSxS\manifests\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.6000.16386_none_5d07289e07e1d100.manifest3. sorában.

Event Record #/Type10835 / Success
Event Submitted/Written: 06/06/2008 04:02:35 PM
Event ID/Source: 902 / Software Licensing Service
Event Description:
A szoftverlicencelési szolgáltatás elindult.

Event Record #/Type10816 / Success
Event Submitted/Written: 06/06/2008 09:42:04 AM
Event ID/Source: 12001 / usnjsvc
Event Description:
The Messenger Sharing USN Journal Reader service started successfully.

-- Security Event Log ----------------------------------------------------------

No Errors/Warnings found.

-- System Event Log ------------------------------------------------------------

Event Record #/Type48187 / Warning
Event Submitted/Written: 06/06/2008 06:09:08 PM
Event ID/Source: 3004 / WinDefend
Event Description:
%%8271.1.1505.0{B7814416-31CD-4EA7-B7A5-BF58CF45DFE9}Sanya-PCSanyikaS-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000Unknown%%832service:xpdt0%%807

Event Record #/Type48186 / Warning
Event Submitted/Written: 06/06/2008 06:09:08 PM
Event Description:
%%8271.1.1505.0{7861019A-6628-42B7-85F2-076BCB53A09D}Sanya-PCSanyikaS-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000Unknown%%832driver:xpdt0%%807

Event Record #/Type48185 / Warning
Event Submitted/Written: 06/06/2008 05:47:51 PM
Event Description:
%%8271.1.1505.0{F280C89F-DBC7-46B3-ACFA-826B0E33D7BD}Sanya-PCSanyikaS-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000Unknown%%832shellopencmd:HKLM\Software\Classes\exefile\shell\open\command\\0%%807

Event Record #/Type48179 / Error
Event Submitted/Written: 06/06/2008 04:03:19 PM
Event ID/Source: 10005 / DCOM
Event Description:
3winmgmt{8BC3F05E-D86B-11D0-A075-00C04FB68820}

Event Record #/Type48177 / Error
Event Submitted/Written: 06/06/2008 04:03:19 PM
Event ID/Source: 10005 / DCOM
Event Description:
3winmgmt{8BC3F05E-D86B-11D0-A075-00C04FB68820}

-- End of Deckard's System Scanner: finished at 2008-06-06 18:09:58 ------------

pén. jún. 06, 2008 17:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez a main.txt

Deckard's System Scanner v20071014.68
Run by Sanyika on 2008-06-06 18:04:47
Computer is in Normal Mode.
--------------------------------------------------------------------------------

Backed up registry hives.
Performed disk cleanup.

-- HijackThis (run as Sanyika.exe) ---------------------------------------------

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 18:08:55, on 2008.06.06.
Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe
C:\Program Files (x86)\Dell\DELL Webcam Manager\DellWMgr.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\Windows\OEM02Mon.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Windows\SysWOW64\conime.exe
C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\Desktop\dss.exe
C:\PROGRA~2\TRENDM~1\HIJACK~1\Sanyika.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files (x86)\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [OEM02Mon.exe] C:\Windows\OEM02Mon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [DELL Webcam Manager] "C:\Program Files (x86)\Dell\DELL Webcam Manager\DellWMgr.exe" /s
O4 - HKCU\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020
O4 - HKCU\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe (User '?')
O4 - Global Startup: Digital Line Detect.lnk = C:\Program Files (x86)\Digital Line Detect\DLG.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~2\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Skype - {77BF5300-1474-4EC7-9980-D32B190E9B07} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - E:\Programok\PartyPoker\RunApp.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - E:\Programok\PartyPoker\RunApp.exe
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: {5C051655-FCD5-4969-9182-770EA5AA5565} (Solitaire Showdown Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/So ... b56986.cab
O16 - DPF: {C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Me ... b56907.cab
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/s ... wflash.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Andrea ST Filters Service (AESTFilters) - Unknown owner - C:\Windows\system32\AESTSr64.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files (x86)\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: @dfsrres.dll,-101 (DFSR) - Unknown owner - C:\Windows\system32\DFSR.exe (file missing)
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files (x86)\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\SLsvc.exe,-101 (slsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\SLsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: SigmaTel Audio Service (STacSV) - Unknown owner - C:\Windows\system32\STacSV64.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: Dell Wireless WLAN Tray Service (wltrysvc) - Unknown owner - C:\Windows\System32\WLTRYSVC.EXE (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 8885 bytes

-- File Associations -----------------------------------------------------------

All associations okay.

-- Drivers: 0-Boot, 1-System, 2-Auto, 3-Demand, 4-Disabled ---------------------

0 ACPI (Microsoft ACPI illesztőprogram) - system32\drivers\acpi.sys (file missing)
4 adp94xx - c:\windows\system32\drivers\adp94xx.sys (file missing)
4 adpahci - c:\windows\system32\drivers\adpahci.sys (file missing)
4 adpu160m - c:\windows\system32\drivers\adpu160m.sys (file missing)
4 adpu320 - c:\windows\system32\drivers\adpu320.sys (file missing)
1 AFD (Ancilliary Function Driver for Winsock) - c:\windows\system32\drivers\afd.sys (file missing)
3 agp440 (Intel AGP Bus Filter) - c:\windows\system32\drivers\agp440.sys (file missing)
4 aic78xx - c:\windows\system32\drivers\djsvs.sys (file missing)
4 aliide - c:\windows\system32\drivers\aliide.sys (file missing)
4 amdide - c:\windows\system32\drivers\amdide.sys (file missing)
4 AmdK8 (AMD K8 Processor Driver) - c:\windows\system32\drivers\amdk8.sys (file missing)
2 AMON - c:\windows\system32\drivers\amon.sys (file missing)
4 arc - c:\windows\system32\drivers\arc.sys (file missing)
4 arcsas - c:\windows\system32\drivers\arcsas.sys (file missing)
3 AsyncMac (RAS aszinkron adathordozó illesztőprogramja) - system32\drivers\asyncmac.sys (file missing)
0 atapi (IDE-csatorna) - system32\drivers\atapi.sys (file missing)
3 BCM42RLY - system32\drivers\bcm42rly.sys (file missing)
3 BCM43XV (Broadcom 802.11 hálózati adapter bővíthető illesztőprogramja) - system32\drivers\bcmwl664.sys (file missing)
3 BCM43XX (Dell vezeték nélküli WLAN kártya illesztőprogram.) - system32\drivers\bcmwl664.sys (file missing)
3 bcm44amd64 (Broadcom 440x 10/100 integrált vezérlő XP-illesztőprogramja) - system32\drivers\b44amd64.sys (file missing)
4 blbdrive - c:\windows\system32\drivers\blbdrive.sys (file missing)
3 bowser - system32\drivers\bowser.sys (file missing)
3 BrFiltLo (Brother USB Mass-Storage Lower Filter Driver) - c:\windows\system32\drivers\brfiltlo.sys (file missing)
3 BrFiltUp (Brother USB Mass-Storage Upper Filter Driver) - c:\windows\system32\drivers\brfiltup.sys (file missing)
4 Brserid (Brother MFC Serial Port Interface Driver (WDM)) - c:\windows\system32\drivers\brserid.sys (file missing)
4 BrSerWdm (Brother WDM Serial driver) - c:\windows\system32\drivers\brserwdm.sys (file missing)
4 BrUsbMdm (Brother MFC USB Fax Only Modem) - c:\windows\system32\drivers\brusbmdm.sys (file missing)
3 BrUsbSer (Brother MFC USB Serial WDM Driver) - c:\windows\system32\drivers\brusbser.sys (file missing)
3 BthEnum (Bluetooth kérési blokk illesztőprogramja) - system32\drivers\bthenum.sys (file missing)
3 BTHMODEM (Bluetooth alapú soros kommunikációs illesztőprogram) - system32\drivers\bthmodem.sys (file missing)
3 BthPan (Bluetooth-eszköz (személyes hálózat)) - system32\drivers\bthpan.sys (file missing)
3 BTHPORT (Bluetooth-portillesztőprogram) - system32\drivers\bthport.sys (file missing)
3 BTHUSB (Bluetooth-rádió USB illesztőprogramja) - system32\drivers\bthusb.sys (file missing)
4 cdfs (CD/DVD File System Reader) - system32\drivers\cdfs.sys (file missing)
1 cdrom (CD-ROM illesztőprogram) - system32\drivers\cdrom.sys (file missing)
4 circlass (Consumer IR Devices) - c:\windows\system32\drivers\circlass.sys (file missing)
0 CLFS (Common Log (CLFS)) - system32\clfs.sys (file missing)
3 CmBatt (Microsoft ACPI vezérlési módú telep illesztőprogramja) - system32\drivers\cmbatt.sys (file missing)
4 cmdide - c:\windows\system32\drivers\cmdide.sys (file missing)
0 Compbatt (Microsoft Composite telep illesztőprogram) - system32\drivers\compbatt.sys (file missing)
0 crcdisk (Crcdisk Filter Driver) - system32\drivers\crcdisk.sys (file missing)
1 DfsC (Dfs Client Driver) - system32\drivers\dfsc.sys (file missing)
0 disk (Lemezmeghajtó illesztőprogramja) - system32\drivers\disk.sys (file missing)
3 drmkaud (Microsoft Kernel DRM-hangdekódoló) - system32\drivers\drmkaud.sys (file missing)
3 DXGKrnl (LDDM Graphics Subsystem) - c:\windows\system32\drivers\dxgkrnl.sys (file missing)
3 E1G60 (Intel(R) PRO/1000 NDIS 6 Adapter Driver) - system32\drivers\e1g6032e.sys (file missing)
0 Ecache (ReadyBoost Caching Driver) - system32\drivers\ecache.sys (file missing)
4 elxstor - c:\windows\system32\drivers\elxstor.sys (file missing)
4 fdc (Floppy Disk Controller Driver) - system32\drivers\fdc.sys (file missing)
0 FileInfo (File Information FS MiniFilter) - system32\drivers\fileinfo.sys (file missing)
3 Filetrace - system32\drivers\filetrace.sys (file missing)
4 flpydisk (Floppy Disk Driver) - system32\drivers\flpydisk.sys (file missing)
0 FltMgr - system32\drivers\fltmgr.sys (file missing)
3 gagp30kx (Microsoft Generic AGPv3.0 Filter for K8 Processor Platforms) - c:\windows\system32\drivers\gagp30kx.sys (file missing)
3 HdAudAddService (Microsoft 1.1 UAA funkció-illesztőprogram High Definition Audio hangszolgáltatáshoz) - system32\drivers\hdaudio.sys (file missing)
3 HDAudBus (Microsoft UAA buszillesztő High Definition Audio hanghoz) - system32\drivers\hdaudbus.sys (file missing)
4 HidBth (Microsoft Bluetooth HID Miniport) - c:\windows\system32\drivers\hidbth.sys (file missing)
4 HidIr (Microsoft Infrared HID Driver) - c:\windows\system32\drivers\hidir.sys (file missing)
3 HidUsb (Microsoft HID-osztályú illesztőprogram) - system32\drivers\hidusb.sys (file missing)
4 HpCISSs - c:\windows\system32\drivers\hpcisss.sys (file missing)
3 HSFHWAZL - system32\drivers\vstazl6.sys (file missing)
3 HSF_DPV - system32\drivers\vstdpv6.sys (file missing)
3 HTTP - system32\drivers\http.sys (file missing)
4 i2omp - c:\windows\system32\drivers\i2omp.sys (file missing)
1 i8042prt (i8042 Keyboard és PS/2 egérport illesztőprogramja) - system32\drivers\i8042prt.sys (file missing)
4 iaStorV (Intel RAID Controller Vista) - c:\windows\system32\drivers\iastorv.sys (file missing)
4 iirsp - c:\windows\system32\drivers\iirsp.sys (file missing)
0 intelide - system32\drivers\intelide.sys (file missing)
3 intelppm (Intel processzor illesztőprogramja) - system32\drivers\intelppm.sys (file missing)
3 IpFilterDriver (IP Traffic Filter Driver) - system32\drivers\ipfltdrv.sys (file missing)
3 IpInIp (IP in IP Tunnel Driver) - system32\drivers\ipinip.sys (file missing)
4 IPMIDRV - c:\windows\system32\drivers\ipmidrv.sys (file missing)
3 IPNAT (IP Network Address Translator) - system32\drivers\ipnat.sys (file missing)
3 IRENUM (IR Bus Enumerator) - system32\drivers\irenum.sys (file missing)
4 isapnp (PnP ISA/EISA Bus Driver) - c:\windows\system32\drivers\isapnp.sys (file missing)
3 iScsiPrt (iScsiPort-illesztőprogram) - system32\drivers\msiscsi.sys (file missing)
4 iteatapi (ITEATAPI_Service_Install) - c:\windows\system32\drivers\iteatapi.sys (file missing)
4 iteraid (ITERAID_Service_Install) - c:\windows\system32\drivers\iteraid.sys (file missing)
1 kbdclass (Billentyűzetosztály illesztőprogramja) - system32\drivers\kbdclass.sys (file missing)
1 kbdhid (Billentyűzet HID-illesztőprogram) - system32\drivers\kbdhid.sys (file missing)
0 KSecDD - system32\drivers\ksecdd.sys (file missing)
3 ksthunk (Kernel Streaming Thunks) - c:\windows\system32\drivers\ksthunk.sys (file missing)
2 lltdio (Link-Layer Topology Discovery Mapper I/O Driver) - system32\drivers\lltdio.sys (file missing)
4 LSI_FC - c:\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys (file missing)
4 LSI_SAS - c:\windows\system32\drivers\lsi_sas.sys (file missing)
4 LSI_SCSI - c:\windows\system32\drivers\lsi_scsi.sys (file missing)
2 luafv (UAC File Virtualization) - c:\windows\system32\drivers\luafv.sys (file missing)
4 megasas - c:\windows\system32\drivers\megasas.sys (file missing)
3 Modem - system32\drivers\modem.sys (file missing)
3 monitor (Monitor osztályú funkciók Microsoft-illesztőszolgáltatása) - system32\drivers\monitor.sys (file missing)
1 mouclass (Egérosztály illesztőprogramja) - system32\drivers\mouclass.sys (file missing)
3 mouhid (Egér HID-illesztőprogram) - system32\drivers\mouhid.sys (file missing)
0 MountMgr (Mount Point Manager) - system32\drivers\mountmgr.sys (file missing)
4 mpio (Microsoft Multi-Path Bus Driver) - c:\windows\system32\drivers\mpio.sys (file missing)
3 mpsdrv (@%SystemRoot%\system32\FirewallAPI.dll,-23092) - system32\drivers\mpsdrv.sys (file missing)
4 Mraid35x - c:\windows\system32\drivers\mraid35x.sys (file missing)
3 MRxDAV (WebDav Client Redirector Driver) - c:\windows\system32\drivers\mrxdav.sys (file missing)
3 mrxsmb (SMB MiniRedirector Wrapper and Engine) - system32\drivers\mrxsmb.sys (file missing)
3 mrxsmb10 (SMB 1.x MiniRedirector) - system32\drivers\mrxsmb10.sys (file missing)
3 mrxsmb20 (SMB 2.0 MiniRedirector) - system32\drivers\mrxsmb20.sys (file missing)
4 msahci - c:\windows\system32\drivers\msahci.sys (file missing)
4 msdsm (Microsoft Multi-Path Device Specific Module) - c:\windows\system32\drivers\msdsm.sys (file missing)
0 msisadrv (ISA/EISA osztály illesztőprogramja) - system32\drivers\msisadrv.sys (file missing)
3 MSKSSRV (Microsoft Streaming szolgáltatásproxy) - system32\drivers\mskssrv.sys (file missing)
3 MSPCLOCK (Microsoft Streaming óraproxy) - system32\drivers\mspclock.sys (file missing)
3 MSPQM (Microsoft Streaming minőségkezelő proxy) - system32\drivers\mspqm.sys (file missing)
3 mssmbios (Microsoft rendszerkezelő BIOS-illesztőprogram) - system32\drivers\mssmbios.sys (file missing)
3 MSTEE (Microsoft Streaming cél/fogadók közötti konverter) - system32\drivers\mstee.sys (file missing)
0 Mup - system32\drivers\mup.sys (file missing)
3 NativeWifiP (NativeWiFi Filter) - system32\drivers\nwifi.sys (file missing)
0 NDIS (NDIS System Driver) - system32\drivers\ndis.sys (file missing)
3 NdisTapi (Távelérésű NDIS TAPI-illesztőprogram) - system32\drivers\ndistapi.sys (file missing)
3 Ndisuio (NDIS Usermode I/O Protocol) - system32\drivers\ndisuio.sys (file missing)
3 NdisWan (Távelérésű NDIS WAN-illesztőprogram) - system32\drivers\ndiswan.sys (file missing)
1 NetBIOS (NetBIOS Interface) - system32\drivers\netbios.sys (file missing)
1 netbt - system32\drivers\netbt.sys (file missing)
4 nfrd960 - c:\windows\system32\drivers\nfrd960.sys (file missing)
1 nsiproxy (NSI proxy service) - system32\drivers\nsiproxy.sys (file missing)
3 nvlddmkm - system32\drivers\nvlddmkm.sys (file missing)
4 nvraid - c:\windows\system32\drivers\nvraid.sys (file missing)
4 nvstor - c:\windows\system32\drivers\nvstor.sys (file missing)
3 nv_agp (NVIDIA nForce AGP Bus Filter) - c:\windows\system32\drivers\nv_agp.sys (file missing)
3 NwlnkFlt (IPX Traffic Filter Driver) - system32\drivers\nwlnkflt.sys (file missing)
3 NwlnkFwd (IPX Traffic Forwarder Driver) - system32\drivers\nwlnkfwd.sys (file missing)
3 OEM02Dev (Creative Camera OEM002 Driver) - system32\drivers\oem02dev.sys (file missing)
3 OEM02Vfx (Creative Camera OEM002 Video VFX Driver) - system32\drivers\oem02vfx.sys (file missing)
3 ohci1394 (RICOH OHCI szabványnak megfelelő IEEE 1394 állomásvezérlő) - system32\drivers\ohci1394.sys (file missing)
3 Parport (Parallel port driver) - c:\windows\system32\drivers\parport.sys (file missing)
0 partmgr (Partition Manager) - system32\drivers\partmgr.sys (file missing)
0 pci (PCI busz illesztőprogramja) - system32\drivers\pci.sys (file missing)
4 pciide - c:\windows\system32\drivers\pciide.sys (file missing)
4 pcmcia - c:\windows\system32\drivers\pcmcia.sys (file missing)
2 PEAUTH - system32\drivers\peauth.sys (file missing)
3 PptpMiniport (WAN miniport (PPTP)) - system32\drivers\raspptp.sys (file missing)
4 Processor (Processor Driver) - c:\windows\system32\drivers\processr.sys (file missing)
1 PSched (@%SystemRoot%\System32\drivers\pacer.sys,-101) - system32\drivers\pacer.sys (file missing)
4 ql2300 (QLogic Fibre Channel Miniport Driver) - c:\windows\system32\drivers\ql2300.sys (file missing)
4 ql40xx (QLogic iSCSI Miniport Driver) - c:\windows\system32\drivers\ql40xx.sys (file missing)
3 QWAVEdrv (@%SystemRoot%\system32\drivers\qwavedrv.sys,-1) - c:\windows\system32\drivers\qwavedrv.sys (file missing)
1 RasAcd (Remote Access Auto Connection Driver) - system32\drivers\rasacd.sys (file missing)
3 Rasl2tp (WAN miniport (L2TP)) - system32\drivers\rasl2tp.sys (file missing)
3 RasPppoe (Távelérés PPPOE illesztőprogramja) - system32\drivers\raspppoe.sys (file missing)
1 rdbss (Redirected Buffering Sub Sysytem) - system32\drivers\rdbss.sys (file missing)
1 RDPCDD - system32\drivers\rdpcdd.sys (file missing)
4 rdpdr (Terminal Server Device Redirector Driver) - c:\windows\system32\drivers\rdpdr.sys (file missing)
1 RDPENCDD (RDP Encoder Mirror Driver) - system32\drivers\rdpencdd.sys (file missing)
3 RFCOMM (Bluetooth-eszköz (RFCOMM protokoll TDI)) - system32\drivers\rfcomm.sys (file missing)
2 rimmptsk - system32\drivers\rimmpx64.sys (file missing)
2 rimsptsk - system32\drivers\rimspx64.sys (file missing)
2 rismxdp (Ricoh xD-Picture Card Driver) - system32\drivers\rixdpx64.sys (file missing)
2 rspndr (Link-Layer Topology Discovery Responder) - system32\drivers\rspndr.sys (file missing)
4 sbp2port (SBP-2 Transport/Protocol Bus Driver) - c:\windows\system32\drivers\sbp2port.sys (file missing)
3 sdbus - system32\drivers\sdbus.sys (file missing)
3 Serenum (Serenum Filter Driver) - c:\windows\system32\drivers\serenum.sys (file missing)
3 Serial (Serial Port Driver) - c:\windows\system32\drivers\serial.sys (file missing)
4 sermouse (Serial Mouse Driver) - c:\windows\system32\drivers\sermouse.sys (file missing)
3 sffdisk (SFF tárolási osztály illesztőprogramja) - system32\drivers\sffdisk.sys (file missing)
3 sffp_mmc (SFF Storage Protocol Driver for MMC) - c:\windows\system32\drivers\sffp_mmc.sys (file missing)
3 sffp_sd (SFF tárolási protokoll illesztőprogramja SDBus-hoz) - system32\drivers\sffp_sd.sys (file missing)
4 sfloppy (High-Capacity Floppy Disk Drive) - c:\windows\system32\drivers\sfloppy.sys (file missing)
4 SiSRaid2 - c:\windows\system32\drivers\sisraid2.sys (file missing)
4 SiSRaid4 - c:\windows\system32\drivers\sisraid4.sys (file missing)
1 Smb (@%SystemRoot%\system32\tcpipcfg.dll,-50005) - system32\drivers\smb.sys (file missing)
0 sptd - system32\drivers\sptd.sys (file missing)
3 srv - system32\drivers\srv.sys (file missing)
3 srv2 - system32\drivers\srv2.sys (file missing)
3 srvnet - system32\drivers\srvnet.sys (file missing)
3 STHDA (SigmaTel High Definition Audio CODEC) - system32\drivers\stwrt64.sys (file missing)
3 swenum (Software busz illesztőprogramja) - system32\drivers\swenum.sys (file missing)
4 Symc8xx - c:\windows\system32\drivers\symc8xx.sys (file missing)
4 Sym_hi - c:\windows\system32\drivers\sym_hi.sys (file missing)
4 Sym_u3 - c:\windows\system32\drivers\sym_u3.sys (file missing)
3 SynTP (Synaptics TouchPad Driver) - system32\drivers\syntp.sys (file missing)
1 Tcpip (@%SystemRoot%\system32\tcpipcfg.dll,-50003) - system32\drivers\tcpip.sys (file missing)
3 Tcpip6 (Microsoft IPv6 Protocol Driver) - system32\drivers\tcpip.sys (file missing)
2 tcpipreg (TCP/IP Registry Compatibility) - system32\drivers\tcpipreg.sys (file missing)
3 TDPIPE - system32\drivers\tdpipe.sys (file missing)
3 TDTCP - system32\drivers\tdtcp.sys (file missing)
1 tdx (@%SystemRoot%\system32\tcpipcfg.dll,-50004) - system32\drivers\tdx.sys (file missing)
1 TermDD (Terminál-eszközillesztő) - system32\drivers\termdd.sys (file missing)
3 tssecsrv (Terminal Services Security Filter Driver) - system32\drivers\tssecsrv.sys (file missing)
3 tunmp (Microsoft Tun miniportadapter illesztőprogramja) - system32\drivers\tunmp.sys (file missing)
3 tunnel (Microsoft IPv6-alagút miniportadapter illesztőprogramja) - system32\drivers\tunnel.sys (file missing)
3 uagp35 (Microsoft AGPv3.5 Filter) - c:\windows\system32\drivers\uagp35.sys (file missing)
4 udfs - system32\drivers\udfs.sys (file missing)
3 uliagpkx (Uli AGP Bus Filter) - c:\windows\system32\drivers\uliagpkx.sys (file missing)
4 uliahci - c:\windows\system32\drivers\uliahci.sys (file missing)
4 UlSata - c:\windows\system32\drivers\ulsata.sys (file missing)
4 ulsata2 - c:\windows\system32\drivers\ulsata2.sys (file missing)
3 umbus (UMBus enumerálási illesztőprogram) - system32\drivers\umbus.sys (file missing)
3 usbccgp (Microsoft USB általános szülő-illesztőprogram) - system32\drivers\usbccgp.sys (file missing)
4 usbcir (eHome Infrared Receiver (USBCIR)) - c:\windows\system32\drivers\usbcir.sys (file missing)
3 usbehci (Microsoft USB 2.0 bővített állomásvezérlő miniport illesztőprogramja) - system32\drivers\usbehci.sys (file missing)
3 usbhub (USB2-kompatibilis hub) - system32\drivers\usbhub.sys (file missing)
4 usbohci (Microsoft USB Open Host Controller Miniport Driver) - c:\windows\system32\drivers\usbohci.sys (file missing)
4 usbprint (Microsoft USB PRINTER Class) - c:\windows\system32\drivers\usbprint.sys (file missing)
3 USBSTOR (USB-háttértároló) - system32\drivers\usbstor.sys (file missing)
3 usbuhci (Microsoft USB univerzális állomásvezérlő miniport illesztőprogramja) - system32\drivers\usbuhci.sys (file missing)
3 usbvideo (USB videóeszköz (WDM)) - system32\drivers\usbvideo.sys (file missing)
3 vga - system32\drivers\vgapnp.sys (file missing)
1 VgaSave - c:\windows\system32\drivers\vga.sys (file missing)
4 viaide - c:\windows\system32\drivers\viaide.sys (file missing)
0 volmgr (Hangerőszabályzó illesztőprogramja) - system32\drivers\volmgr.sys (file missing)
0 volmgrx (Dynamic Volume Manager) - system32\drivers\volmgrx.sys (file missing)
0 volsnap (Tárolókötetek) - system32\drivers\volsnap.sys (file missing)
4 vsmraid - c:\windows\system32\drivers\vsmraid.sys (file missing)
4 WacomPen (Wacom Serial Pen HID Driver) - c:\windows\system32\drivers\wacompen.sys (file missing)
3 Wanarp (Remote Access IP ARP Driver) - system32\drivers\wanarp.sys (file missing)
1 Wanarpv6 (Remote Access IPv6 ARP Driver) - system32\drivers\wanarp.sys (file missing)
4 Wd (Microsoft Watchdog Timer Driver) - c:\windows\system32\drivers\wd.sys (file missing)
0 Wdf01000 (Kernel Mode Driver Frameworks service) - system32\drivers\wdf01000.sys (file missing)
3 winachsf - system32\drivers\vstcnxt6.sys (file missing)
3 WmiAcpi (Microsoft Windows Management Interface for ACPI) - system32\drivers\wmiacpi.sys (file missing)
1 ws2ifsl (Windows Socket 2.0 - nem IFS-t szolgáltató támogatási környezet) - c:\windows\system32\drivers\ws2ifsl.sys (file missing)
3 WUDFRd - system32\drivers\wudfrd.sys (file missing)

-- Services: 0-Boot, 1-System, 2-Auto, 3-Demand, 4-Disabled --------------------

2 AESTFilters (Andrea ST Filters Service) - c:\windows\system32\aestsr64.exe (file missing)
3 ALG (@%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112) - c:\windows\system32\alg.exe (file missing)
2 Bonjour Service (##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762##) - c:\program files (x86)\bonjour\mdnsresponder.exe
2 BthServ (@%SystemRoot%\System32\bthserv.dll,-101) - c:\windows\system32\svchost.exe
3 clr_optimization_v2.0.50727_64 (Microsoft .NET Framework NGEN v2.0.50727_X64) - c:\windows\microsoft.net\framework64\v2.0.50727\mscorsvw.exe
3 DFSR (@dfsrres.dll,-101) - c:\windows\system32\dfsr.exe (file missing)
3 FLEXnet Licensing Service - c:\program files (x86)\common files\macrovision shared\flexnet publisher\fnplicensingservice.exe
3 KeyIso (@keyiso.dll,-100) - c:\windows\system32\lsass.exe (file missing)
3 MSDTC (@comres.dll,-2797) - c:\windows\system32\msdtc.exe (file missing)
3 Netlogon (@%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102) - c:\windows\system32\lsass.exe (file missing)
3 NMIndexingService - c:\program files (x86)\common files\nero\lib\nmindexingservice.exe
3 ProtectedStorage (@%systemroot%\system32\psbase.dll,-300) - c:\windows\system32\lsass.exe (file missing)
3 RpcLocator (@%systemroot%\system32\Locator.exe,-2) - c:\windows\system32\locator.exe (file missing)
2 SamSs (@%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1) - c:\windows\system32\lsass.exe (file missing)
2 slsvc (@%SystemRoot%\system32\SLsvc.exe,-101) - c:\windows\system32\slsvc.exe (file missing)
3 SNMPTRAP (@%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3) - c:\windows\system32\snmptrap.exe (file missing)
2 Spooler (@%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1) - c:\windows\system32\spoolsv.exe (file missing)
2 STacSV (SigmaTel Audio Service) - c:\windows\system32\stacsv64.exe (file missing)
3 UI0Detect (@%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101) - c:\windows\system32\ui0detect.exe (file missing)
3 vds (@%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100) - c:\windows\system32\vds.exe (file missing)
3 VSS (@%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102) - c:\windows\system32\vssvc.exe (file missing)
3 WLSetupSvc (Windows Live Setup Service) - c:\program files (x86)\windows live\installer\wlsetupsvc.exe
2 wltrysvc (Dell Wireless WLAN Tray Service) - c:\windows\system32\wltrysvc.exe %systemroot%\system32\bcmwltry.exe (file missing)
3 wmiApSrv (@%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110) - c:\windows\system32\wbem\wmiapsrv.exe (file missing)
3 WMPNetworkSvc (@%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101) - c:\program files (x86)\windows media player\wmpnetwk.exe (file missing)

-- Device Manager: Disabled ----------------------------------------------------

-- Files created between 2008-05-06 and 2008-06-06 -----------------------------

2008-06-06 18:08:48 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Trend Micro

-- Find3M Report ---------------------------------------------------------------

2008-06-06 16:02:50 27525 --a------ C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming\nvModes.001
2008-06-06 11:54:19 12 --a------ C:\Windows\bthservsdp.dat
2008-05-27 09:31:57 0 d-------- C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming\Adobe
2008-05-16 01:00:11 27525 --a------ C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming\nvModes.dat
2008-05-14 08:16:18 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Windows Mail
2008-05-01 17:22:39 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Windows Live
2008-05-01 17:15:08 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Common Files
2008-04-09 07:57:49 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Microsoft CAPICOM 2.1.0.2
2008-04-07 20:04:18 0 d-------- C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming\ScanSoft
2008-04-07 16:20:00 0 d-------- C:\Users\Sanyika.Sanya-PC\AppData\Roaming\Zeon
2008-04-07 16:02:12 0 d-------- C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield
2008-04-07 14:08:50 0 d-------- C:\Program Files (x86)\AdVantage

-- Registry Dump ---------------------------------------------------------------

-- End of Deckard's System Scanner: finished at 2008-06-06 18:09:58 ------------

pén. jún. 06, 2008 17:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
AHA-ez problem.Megprobaljuka DSS-programot.Ted az asztalra es futasd,ad 2-txt MAIN.txt es Extra.txt eztet ted ide:

http://www.techsupportforum.com/sectools/Deckard/dss.exe

Tudsz e Angolul??

pén. jún. 06, 2008 17:00
ezüst tag

Hozzászólás 
WinVista Home Prem 64-bit,de a telepítésnél úgy emlékszem csak a 32-est engedte,ha ez jelent valamit

pén. jún. 06, 2008 16:59
ezüst tag

Hozzászólás 
64-es van rajt

pén. jún. 06, 2008 16:55
ezüst tag

Hozzászólás 
azt írja ki,hogy win2000-nél és xp-nél működik ez

pén. jún. 06, 2008 16:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Menyi bites a VISTA??32-64??

pén. jún. 06, 2008 16:54
ezüst tag

Hozzászólás 
nem engedi futtatni ezt a Combofix.exe.-t
nincs fenn semmi extra védelem,csak a vista sajátja és egy nod plusszba

pén. jún. 06, 2008 16:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ok
A vistat nemigen szeretem de futasd le a Combofixet es meglasuk.

Idézet:
Toldsle ezt a combofixett ted az ASZTALRA,mindent bezarsz kapcsold ki a ha van akorr a Spyware Terminator pajzat es az Antivirus vedo pajzat is, .Nemfuthatt semmi program,Futatod mint administrator rendesen Windowsba-2x-klik ikona combofix>beleegyezes......
Es mostan csak nezni fogod nembabralni semmitt a gepp sajatt maga restartoll befejezi a scent ,csinall combofix .txt,eztett ide teszed es
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

pén. jún. 06, 2008 16:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali Stell.
Lenne egy óriási kérésem.Bekaptam pár hete egy vírust,és kezdi hazavágni a gépem.A tünetek:lefagy,gyakori a kékhalál,nem indul újra,csak a sokadik próbálkozásra sikerül betölteni az oprendszert,a vista cd-t ha beteszem és végigfuttatom a javítást sem segít.
Végig futtattam a keresőt,ezt dobta ki:
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 17:03:39, on 2008.06.06.
Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe
C:\Program Files (x86)\Dell\DELL Webcam Manager\DellWMgr.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe
C:\Windows\OEM02Mon.exe
C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files (x86)\WinRAR\WinRAR.exe
C:\Users\SANYIK~1.SAN\AppData\Local\Temp\Rar$EX00.193\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Skype add-on (mastermind) - {22BF413B-C6D2-4d91-82A9-A0F997BA588C} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files (x86)\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [OEM02Mon.exe] C:\Windows\OEM02Mon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files (x86)\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKCU\..\Run: [DELL Webcam Manager] "C:\Program Files (x86)\Dell\DELL Webcam Manager\DellWMgr.exe" /s
O4 - HKCU\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020
O4 - HKCU\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files (x86)\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [DELL Webcam Manager] "C:\Program Files (x86)\Dell\DELL Webcam Manager\DellWMgr.exe" /s (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup (User '?')
O4 - HKUS\S-1-5-21-301467715-3036863652-404266724-1000\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe (User '?')
O4 - Global Startup: Digital Line Detect.lnk = C:\Program Files (x86)\Digital Line Detect\DLG.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~2\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Skype - {77BF5300-1474-4EC7-9980-D32B190E9B07} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\SkypeIEPlugin.dll
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - E:\Programok\PartyPoker\RunApp.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - E:\Programok\PartyPoker\RunApp.exe
O13 - Gopher Prefix:
O16 - DPF: {5C051655-FCD5-4969-9182-770EA5AA5565} (Solitaire Showdown Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/So ... b56986.cab
O16 - DPF: {C3F79A2B-B9B4-4A66-B012-3EE46475B072} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Me ... b56907.cab
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/s ... wflash.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Andrea ST Filters Service (AESTFilters) - Unknown owner - C:\Windows\system32\AESTSr64.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing)
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C:\Program Files (x86)\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: @dfsrres.dll,-101 (DFSR) - Unknown owner - C:\Windows\system32\DFSR.exe (file missing)
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files (x86)\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files (x86)\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files (x86)\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\SLsvc.exe,-101 (slsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\SLsvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: SigmaTel Audio Service (STacSV) - Unknown owner - C:\Windows\system32\STacSV64.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: Dell Wireless WLAN Tray Service (wltrysvc) - Unknown owner - C:\Windows\System32\WLTRYSVC.EXE (file missing)
O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%ProgramFiles%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 9107 bytes
Előre is köszi a segítséget!

pén. jún. 06, 2008 16:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ok nincsen mit koszonod,sajnos van ijen hogy a gep ha igen megvan fertozve akor muszaj nemikor a javitas hasznalni,es egypar ritka estben mar csak forma tmert latam azelot a logban hogy mar voltak torolve trojak,.
Elfelejtetem nincsen Tuzfalad rakjal fel rogton valami ingyenest mert akor mindig baj lesz a gepel.

csüt. jún. 05, 2008 20:39
ezüst tag

Hozzászólás 
stell írta:
igen ez rendben van talan a combofix kilote oket,es lehet hogy megvolt sertve valami szysztem fajl.
Fixeld le eztet es Jo:
Ha nincsen mas problem akor rendben van.

Köszönöm!

csüt. jún. 05, 2008 20:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
igen ez rendben van talan a combofix kilote oket,es lehet hogy megvolt sertve valami szysztem fajl.
Fixeld le eztet es Jo:
Ha nincsen mas problem akor rendben van.

csüt. jún. 05, 2008 20:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Scan saved at 21:16:00, on 2008.06.05.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\usnsvc.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE
C:\WINDOWS\system32\WISPTIS.EXE
C:\DOCUME~1\bt\LOCALS~1\Temp\_tc\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader hivatkozássúgó - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - %windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\WI1F86~1\MESSEN~1\MSGRAP~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe

csüt. jún. 05, 2008 20:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez igen erdekes mert ijet a combo nemszokot csinalni,legy szives ted ide most a HiJackThis logjat kontrolara.

csüt. jún. 05, 2008 19:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi. Tegnap este megcsináltam a combo fix-el. Újraindítás után nem töltötte be a windowst: Üdvözöljük után bejött a kacsa logo és a név de rákkattintás után beállítások mentése és kilépés volt a sorrend. Próbáltam vagy tízszer. Muszáj voltam javító telepítést csinálni formázás nélkül, bízva abban, hogy megmarad az outlooklevelezés és címlista. Úgy néz ki eltűnt. A programok megmaradtak, de az ikonok nem. Nem is mind indul el. Megmaradt az új, és a régi fiók is. Nem tudom maradt-e rajta vírus. Üdv. Tamás

csüt. jún. 05, 2008 19:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
igen a geped megvan fertozve.Segitek neked ,de kikel birnod a gepmelet ulni meg meg ki nem pucoljuk a gepet.Pontosan csinald az utasitasokat a magad szakalara necsinalj semit:
Idézet:
Toldsle ezt a combofixett ted az ASZTALRA,mindent bezarsz kapcsold ki a ha van akorr a Spyware Terminator pajzat es az Antivirus vedo pajzat is, .Nemfuthatt semmi program,Futatod mint administrator rendesen Windowsba-2x-klik ikona combofix>beleegyezes......
Es mostan csak nezni fogod nembabralni semmitt a gepp sajatt maga restartoll befejezi a scent ,csinall combofix .txt,eztett ide teszed
http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

szer. jún. 04, 2008 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Elmegy a hajam! :hm: Pepy mondta, hogy itt van segítség.

Scan saved at 20:28, on 2008-06-04
Platform: Windows XP Szervizcsomag 2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE
C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\usnsvc.exe
C:\DOCUME~1\madness\LOCALS~1\Temp\_tc\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Canon Easy Web Print Helper - {68F9551E-0411-48E4-9AAF-4BC42A6A46BE} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\EWPBrowseLoader.dll
O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint – Gyors nyomtatás - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll/RC_HSPrint.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint – Hozzáadás a nyomtatási listához - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll/RC_AddToList.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint – Nyomtatás - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll/RC_Print.html
O8 - Extra context menu item: Easy-WebPrint – Nyomtatási kép - res://C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll/RC_Preview.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_05\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobil kedvenc létrehozása... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\INetRepl.dll
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\bonjour\mdnsnsp.dll
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/windows ... 5679911874
O16 - DPF: {FE0BD779-44EE-4A4B-AA2E-743C63F2E5E6} (IWinAmpActiveX Class) - http://pdl.stream.aol.com/downloads/aol ... _en_dl.cab
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll
O20 - Winlogon Notify: WinCtrl32 - WinCtrl32.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: winwvw32 - winwvw32.dll (file missing)
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe
O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: Google Online Services - Unknown owner - C:\Documents and Settings\madness\ie_updates3r.exe (file missing)
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Kiszolgáló lanmanserverdmadmin (lanmanserverdmadmin) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\a3dl.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Telnet TlntSvrRpcSs (TlntSvrRpcSs) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\amstreame.exe

szer. jún. 04, 2008 19:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Igen pontosan igy.
Idézet:
letöltöm ezt a frogit, és felteszem közvetlenül a C meghajtóra. Aztán mit kell csinálni a csökkentett módhoz? ha csökkentett mód l

Restartolod a gepet es nyomkodot az F-8 -ast,ha begyon a Boot.
1:HD
2CD/DVD
3;Flopy
akor kivalasztod HD-IDE>enter>es rogton nyomod az F-8-ast>a menubemn kivalasztod
Csokentet mod vagy angolul<SAFE MODE>ENTER>kinyitod a SDFIX mapat es 2x raklikelsz>RUNTHISBAT.Befejezi a skant>megnyomsz akarmit>a gep restartol es most hagyod hogy maga bebootoljon rendesen a WINDOWSBAN>ITT MAGATOL BEJON VISZA A sdfix>KEK PROGRAMJA ES BEFEJEZI A SKENT.Most oda adja a logjat a kepernyore de ha nem akor megtalalod az SDFIX>mapaban esztet ide teszed es uj HijackThis logot is.

szomb. máj. 24, 2008 10:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia!
Szóval akkor, úgy kell, hogy letöltöm ezt a frogit, és felteszem közvetlenül a C meghajtóra. Aztán mit kell csinálni a csökkentett módhoz? ha csökkentett mód lesz, akkor ugye megnyitom a mappát a C meghajtón, és 2x klikkelek a RunThisBat-ra. Bejön a kék képernyős ablak, amit bemásoltál ide. ott nyomok kétszer Y-t, majd dolgozik magának, és ha kiirja h befejezte, akkor megnyomok agy akármit. A gép ujraindul, belép és a program megint csinál valamit. Amit ilyenkor csinál, az kb. mennyi idő, és hova lesz mentve?:) Megnyitom ezt a fájlt, a szöveget bemásolom ide, és ennyi nagyjából igaz?:) Bocsi, csak kicsit nehezen értek meg ilyeneket.

szomb. máj. 24, 2008 9:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1193 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 24  Következő