Csavarmentes szerelés > Raidmax Smilodon <
Hy All!
Lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy Raidmax Smilodon csavarmentes szerelésű házat. Nagyon szép meg minden..
Arra rájöttem, hogy a merevlemezeket és a meghajtókat hogy rögzítsem a műanyag pántokkal.
Viszont kaptam hozzá egy kis kék lapos dobozban fém lapocskákat, amiknek a szélei fel vannak hajtva és az egyik végére van téve egy rugalmasabb, krómozott fémből készített cucc, gondolom ez lenne a rugalmasságot biztosító rögzítő rész. Mivel a PCI slot-os kártyák vak lemezei kiüthetők, de nem csavarozhatók utána, gondolom ezek a kis fémlapok szolgálnának PCI kártya rögzítésére. (Ha nem így van, nyugodtan javítsatok ki, szűz vagyok a témában.
)
Na most ha mégis igazam lenne, valaki segíthetne kicsit, hogy tul.képpen hogy is kellene ezzel rögzíteni, mert nem tudtam rájönni, akárhogy próbálgattam. Youtube-on is ami videók vannak róla, azok ezt a részt nem mutatják be. Máshol is rákerestem, más csavarmentes házaknál is, hátha valamelyest hasonló a megoldás, de semmi sikerélményem nem volt, ugyanis nem találtam semmi konkrétat..
A segítséget előre is köszönöm!