Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 18:34

Hozzászólás a témához  [ 823 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Következő
Nokia N82 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
h@mEd írta:
ismét megadta magát a teló, zenelejátszó halott stb...asszem a memkartyaval lesz bibi. senkinek semmi komment hozza?

Próbáld meg másik memokártyával, ha azzal sem jó, húzd újra a fw-t.

mem.kártya formázva, hard reset, új fw. még ezek előtt csináltam egy backupot nevjegyekről jegyzetek naptárról, amit mostmár visszaraktam ugyan de a naptár bejegyzéseket nem teszi vissza. Érdekes...

szer. júl. 16, 2008 20:39
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sir_Geoffrey írta:
A Club Nokia (illetve My Nokia) most küldött egy levelet hogy elérhető a legújabb telefon szoftver. Nagyon kedvesek, de szerintem a 20-as verzióra gondoltak. Az meg már a megjelenés napján felkerült a hardverre...

Vajh mi késztetheti ekkora késlekedésre a csodálatos számítógépes rendszerüket ? :lol:

Ui: Nem kritikának szántam, a mezei user talán csak ebből vagy a PC sutty felhívásából értesül ilyen dolgokról, aztán meg úgyem frissít...

N95-re is elküldték ugyanezt az üzenetet, de ott sincs új fw.
Két lehetőség van:
Vagy pár hónapot késett a levelük, vagy előbb ért ide, mint a friss sw... :lol:

szer. júl. 16, 2008 11:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
h@mEd írta:
ismét megadta magát a teló, zenelejátszó halott stb...asszem a memkartyaval lesz bibi. senkinek semmi komment hozza?

Próbáld meg másik memokártyával, ha azzal sem jó, húzd újra a fw-t.

szer. júl. 16, 2008 10:58
arany tag

Hozzászólás 

szer. júl. 16, 2008 9:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is kaptam ilyen értesítőt! Már kezdtem reménykedni, hogy tényleg jött valami újdonság! :cry:

szer. júl. 16, 2008 9:11
vas-tag

Hozzászólás 
A Club Nokia (illetve My Nokia) most küldött egy levelet hogy elérhető a legújabb telefon szoftver. Nagyon kedvesek, de szerintem a 20-as verzióra gondoltak. Az meg már a megjelenés napján felkerült a hardverre...

Vajh mi késztetheti ekkora késlekedésre a csodálatos számítógépes rendszerüket ? :lol:

Ui: Nem kritikának szántam, a mezei user talán csak ebből vagy a PC sutty felhívásából értesül ilyen dolgokról, aztán meg úgyem frissít...

kedd júl. 15, 2008 18:47
arany tag

Hozzászólás 
nos eltelt egy kis idő amióta nem írtam, az ok hogy visszatértem mert a telóm begolyózott :) értem ezt az alatt hogy egyik nap kitöröltem az összes képet a telefonról, nem lényeg miért, és a teló elkezdett napról napra lassabban reagálni, pl fajlkezelőre, dokumentumokra, zenelejatszó betöltésének ideje megkétszereződött. Aztán közbe történtek olyanok h zenehallgatás közbe NEM VICCC olyan volt mint mikor ugrik a cd egy lejatszóba, aztán volt olyanis hogy csak úgy magától számot váltott mert véletlenszerűen kellett volna h lejátsza a zenét de ugyanazt a számot kezdte el játszani megint. Ez úgy eddig érdekes és lehet véletlen mp3hiba stb stb. Ezután következett az hogy mikor telefonálni akartam és futott a zenelejátszó Csatlakozási hibát írt ki, nem játszottam zenét le, csak futott a háttérbe a progi. Híváslista hívás.... 3mp Csatlakozási hiba... hm... zenelejátszó kikapcsol ugyanaz a gond, teló újraindít, semmi gond. A történetnek még mindig nincs vége, egyik nap azt hittem h a mem kártya meghalt ugyanis elindítottam a zenelejátszót töltött frissített stb és 170 szám helyett ő 3db zenet talalt. Rámentem hogy frissítsen megint, semmi változás, oké gondoltam lejátszom ezen 3 fajlt lassuk mi lesz, ezt írta ki Ismeretlen formátum megpróbáltam lejátszani ekkor jött a hiba üzenet: Általános rendszerhiba, hát ezzel előrébb nem vagyok, okos megfogalmazás na mind1. na itt már kezdtem megijedni, góó fájlkezelő megnéztem memkarit minden oké könyvtárak fájlok ott vannak, a zenéket is megtudtam onnan nyitni mindet! Rendben következett egy teló reboot ismét, zenelejátszó elindít, frissítés, a teló kiírta: Sértül fájlok és mappák helyrehozás podcastok beállítása, nem emléxem pontosan nagyjából ez volt. zenéket befrissítette látja az összes zenét huhhúúú na mostmár jó lesz akkor hajrá lejátszás.... eegy számot lejátszott majd jött az üzenet, Általános rendszerhiba, mi más is lehetne ugye és bim bam összeomlott a progi, kis töltögetés és frissítés után ismét nem látott egy zenét se.
Úgyhogy az üvegtigrishez hasonlóan ezt átvetítve, fogtam nyomtam egy biztonsági másolatot meg egy hard resetet, ami azér jó, mer JÓ! és most úgy néz működik rendesen, na jó azt meg kell hagyni hogy még eddig 1 nap telt el, de ha lesz vlmi új tapasztalat jelzek.
Eddig imádtam ezt a telót de mostmár azt mondom hogy egy kicsit "Morálisan ingoványos"!

pén. júl. 11, 2008 3:29
arany tag

Hozzászólás 
Na, hogy egy jó hír is legyen: Végre hivatalosan is lehet eredeti fekete N82 borítást rendelni a hivatalos Nokia boltokban. A kellemetlen része az, - legalábbis nekem ezt mondták, - hogy minden darabot meg tudnak rendelni belőle, kivéve az oldalsó keretet, azt a központi szervizben cserélhetik csak, így ha valaki pl. vidéki és az egész burkolatot cseréltetni akarja annak a telefonját felküldik Pestre. Kb két hét mire visszajön és 18e Ft-ba kerül... de a garancia megmarad!

csüt. júl. 10, 2008 22:53
vas-tag

Hozzászólás 
bocsi srácok a Nokia Mapsra gondoltam. látom hogy tomtomoztok itt azt sem tudom miröl van szó.eddig egy G800 am volt és ez az elsö telom amiben van GPS is, és ki szeretném próbálni. mégegyszer boccs ha hüly kérdéseket teszek föl

csüt. júl. 10, 2008 12:09
Moderátor

Hozzászólás 
stormy89 írta:
köszönöm. már csak a GPS nem akar müködni. független a telefon tegnap vettem. T-mobile elöfizetésem van, csak az MMS van beállitva, mobilinternet szükséges hozzá? ha nem muszáj nem akarom a telefont hackelni
Mit értesz GPS alatt?

Nokia Maps?
Google Maps?
Tom-Tom?
Garmin?

Tudod, nem csak a választ kell várni, hanem kérdezni is tudni kell...

Egyébként a Garminhoz és a Tom-Tomhoz nem kell semmiféle net-hozzáférés, szépen elkocog offline-ban is. Persze ha külföldön használod, akkor LENNE értelme a GPRS-használatnak, mert kint változik a navigálás a forgalom függvényében. Kint viszont csillagászati összeg a GPRS.

csüt. júl. 10, 2008 10:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
stormy89 írta:
köszönöm. már csak a GPS nem akar müködni. független a telefon tegnap vettem. T-mobile elöfizetésem van, csak az MMS van beállitva, mobilinternet szükséges hozzá? ha nem muszáj nem akarom a telefont hackelni

Mindenféleképpen fogj neki, és olvasd a felhasználói kézikönyvet. :wink:

csüt. júl. 10, 2008 10:21
vas-tag

Hozzászólás 

csüt. júl. 10, 2008 9:45
gyémánt tag

Hozzászólás Re: menü
stormy89 írta:
Sziasztok. hogyan tudnám a háttérkép eéöl eltüntetni a kis ikonokat???? :cry: köszi

Eszközök-Beállítások-Általános-Testreszabás-Készenléti állapot-Akt. készenlét- ki.

csüt. júl. 10, 2008 8:49
vas-tag

Hozzászólás menü
Sziasztok. hogyan tudnám a háttérkép eéöl eltüntetni a kis ikonokat???? :cry: köszi

csüt. júl. 10, 2008 8:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt a fórumon is van egy topic, a hasznos symbian programok, ahol sok hasznos link van. Amúgy meg beírod a gugliba, hogy symbian és lesz találat bőven ;)

vas. júl. 06, 2008 22:31
vas-tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Mastersigma írta:
Na ez engem is érdekelne.

sosyname írta:
találtam már témákat, meg 1-2 progit is, thx.

még azt szeretném kérdezni hogy a hátterem felét eltakarja a:
Keres: intern....
Naptárjegyzet
Wlan

ezeket innen kilehet iktatni valahogy?

Valamelyik topicban már volt róla szó. E szériás Nokiákban lehet, N szériásban nem. Miért? Csak!

ahhammm, köszi a választ. akkor ez van.
nokiaprogramok.hu -n kívül symbianos progikkal, stb.. foglalkozo honlapot tud valaki? lehet külföldi is.

pén. júl. 04, 2008 21:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mastersigma írta:

sosyname írta:

Naptárjegyzet
Wlan

Valamelyik topicban már volt róla szó. E szériás Nokiákban lehet, N szériásban nem. Miért? Csak!

pén. júl. 04, 2008 21:29
vas-tag

Hozzászólás 

sosyname írta:

Naptárjegyzet
Wlan

pén. júl. 04, 2008 17:39
vas-tag

Hozzászólás 

Naptárjegyzet
Wlan

pén. júl. 04, 2008 14:10
vas-tag

Hozzászólás 
Nem árt tudni, hogy a telefonodon s60v3 fut, így erre csak a kompatibilis témák telepíthetők. Szánj rá egy kis időt és keresgélj, mert rengeteg van.
Itt a fórumon is sokan írtak már ilyenekről.
A programok tekintetében pedig a *.sisx kiterjesztéseket kell keresned, de általában a file nevében meg van jelölve a verzió is (s60v3)
Javítsatok ki, ha rosszul írtam!

sosyname írta:
x.sis telepítése nem támogatott.

ezt az üzit kapom.

nem tom már melyik honlaprol szedtem a témákat, de jo lenne ha adnál linket :) ami nem nth, és/vagy rátom tenni.

pén. júl. 04, 2008 12:04
vas-tag

Hozzászólás 
x.sis telepítése nem támogatott.

ezt az üzit kapom.

nem tom már melyik honlaprol szedtem a témákat, de jo lenne ha adnál linket :) ami nem nth, és/vagy rátom tenni.

pén. júl. 04, 2008 11:22
vas-tag

Hozzászólás 
A *.nth formátum nem véletlenül az S40es telefonokra alkalmazott témák kiterjesztése?
Milyen hibaüzenetet kapsz blokkoláskor?

sosyname írta:
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy vettem egy N82-t, és amikor .sis kiterjesztésű fájlokat tennék rá, Nokia "eplikésün" -nel, akkkor blokkolja, illetve a téma, azaz .nth kiterjesztésű fájlokat hova másoljam?

pén. júl. 04, 2008 9:46
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy vettem egy N82-t, és amikor .sis kiterjesztésű fájlokat tennék rá, Nokia "eplikésün" -nel, akkkor blokkolja, illetve a téma, azaz .nth kiterjesztésű fájlokat hova másoljam?

csüt. júl. 03, 2008 22:07
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a gyors választ!
Nagyon korrekt ez a leírás.
Én azért még megpróbálok ezen segíteni, ha lehet. Majd megírom ide, ha tudtam valamit kezdeni

reddoors írta:
Mastersigma írta:
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt én is a tulajok táborába léptem. Feketében vettem meg (made by nokia).
A problémám annyi, hogy a billentyűk közti "terület" iszonyatosan recseg. Nem tudom, hogy ez csak nálam fordul e elő, de engem egy ilyen kategóriájú készüléknél nagyon zavar. Azt vettem észre továbbá, hogy ha erősebben nyomom, mintha ráragadna rendesen és akkor egy ideig nem ad hangot. A billentyűzet takaró lapjával lehet valami?
Nem a nokiánál vettem így attól, hogy visszaviszem nem várok sokat. Esetleg van valakinek ötlete?
Köszönöm

Ez a takaró fémlap miatt ilyen, nem csak nálad recseg, szerintem közel sem olyan vészes.
Én már tudomást sem veszek róla. :D Itt az egész billentyűzet egyben van , gondolom az erős nyomástól megfeszül és tünetmentes egy darabig. Ha kíváncsi vagy ,hogy néz ki belülről, illetve milyen a billentyűzet , a .pdf fájlban szépen le van rajzolva.
http://data.hu/get/384021/N82_szetszereles.zip.html

csüt. júl. 03, 2008 19:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mastersigma írta:
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt én is a tulajok táborába léptem. Feketében vettem meg (made by nokia).
A problémám annyi, hogy a billentyűk közti "terület" iszonyatosan recseg. Nem tudom, hogy ez csak nálam fordul e elő, de engem egy ilyen kategóriájú készüléknél nagyon zavar. Azt vettem észre továbbá, hogy ha erősebben nyomom, mintha ráragadna rendesen és akkor egy ideig nem ad hangot. A billentyűzet takaró lapjával lehet valami?
Nem a nokiánál vettem így attól, hogy visszaviszem nem várok sokat. Esetleg van valakinek ötlete?
Köszönöm

Ez a takaró fémlap miatt ilyen, nem csak nálad recseg, szerintem közel sem olyan vészes.
Én már tudomást sem veszek róla. :D Itt az egész billentyűzet egyben van , gondolom az erős nyomástól megfeszül és tünetmentes egy darabig. Ha kíváncsi vagy ,hogy néz ki belülről, illetve milyen a billentyűzet , a .pdf fájlban szépen le van rajzolva.
http://data.hu/get/384021/N82_szetszereles.zip.html

csüt. júl. 03, 2008 19:07
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Köszönöm

csüt. júl. 03, 2008 18:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok! :lol:

csüt. júl. 03, 2008 15:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Fillérre ugyanaz az "optika" van a két gépben.
Ha gondolod csinálok egy sorozat képet egyidőben, de nem hinném hogy a lényegen változtat..

Inkább hagyjuk, mert nem érdemes butaságokon vitatkozni. Én, ha valamiben nem vagyok biztos inkább nem írom le, főleg nem szólok bele olyan dolgokba amiben semmi tapasztalatom nincs, és ráadásul teljesen más típusú készülékkel is rendelkezem. Ez ugyanolyan félrevezetés mint a "tesztelő"emberke cikke. Egy kép minősége nem csak az optikán múlik, igaz nagyon lényeges alkotója , de ezen kívül még számtalan fontos összetevője van (pl. szoftveres része stb.). Az N95 –öt használtam hosszabb ideig nagyon jól ismerem(sajnos) , de határozottan ki merem jelenteni ,hogy a mostani N82-őm klasszisokkal jobb képeket csinál(összességében). És egyáltalán nem kell nagy fotósnak lenni ,hogy lássa az ember a különbségeket.

csüt. júl. 03, 2008 15:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fillérre ugyanaz az "optika" van a két gépben.
Ha gondolod csinálok egy sorozat képet egyidőben, de nem hinném hogy a lényegen változtat..

csüt. júl. 03, 2008 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még mielőtt tovább gerjesztenénk a feszültséget az idióta tesztelő után, le kell szögeznünk ,hogy ezek a képek N95 készülékkel készültek. Nem N82-VEL!!!!
Nem egy időben, ugyanazon napon ,gondolom ezek a kimondottan tökéletesre sikerült példányok. Az én képeim nem válogatottak voltak,hanem ahogy éppen sikerültek. Elhiheted nekem, megannyi használt N illetve E szériás készülék után ,hogy semmi különbség nincs közöttük. Szervizes ismerőseimnek akik nagyon komoly és méregdrága cuccokkal dolgoznak szintén ez a véleményük. Ha lenne BIZONYÍTOTT különbség őszintén leírnám azt is mint ahogy annak idején az N95 OCSMÁNY minőségét ami a kezeim között esett szét 3hónap alatt.
És azt 100%-ig Finnországban gyártották. :twisted:
Kép

csüt. júl. 03, 2008 14:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Ma útban hazafele készítettem pár fotót

Hátöö, izé, ezeknek majdnem annyira homályos a bal meg a jobb oldala is helyenként mint a mobilarénás modellé. Najó, annyira talán nem.

Egy európai modell ilyen képet csinál:

http://img3.freestart.hu/images/j/o/176922_410d233421.jpg
Kép

http://img4.freestart.hu/images/j/o/176923_438d63bd2a.jpg
Kép

http://img3.freestart.hu/images/j/o/176924_b793c45c5d.jpg
Kép

Én látok különbséget..

csüt. júl. 03, 2008 13:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Nem tudom, hogy a PanoMant használtad e már? Én még azt se tudom hogy kell használni. Állítólag a panoráma képeknél segít.

Igen, használtam. Gyárilag telepített (bónusz) alkalmazás. Panorámaképek készítésére lehet használni, egyszerű progi próbáld ki. :D
Elérhető már ennél sokkal újabb verzió ami sajnos nem ingyenes.

szer. júl. 02, 2008 18:29
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Ma útban hazafele készítettem pár fotót , cáfolva a tesztben leírtakat. Már korábban is említettem, hogy nem vagyok egy nagy fotós, ezért a képek mindenféle korrekciós érték/beállítás nélkül, mondhatni futtában készültek. Minden alapbeállításon volt, a helyszín sem volt kiválasztva, éppen ami útba esett.
A képek mérete kb.1-1.8MB között mozognak(5db) és a készülék amivel készült az egy Fekete/Ázsiai piacra szánt(Hong Kong) N82-es készülék.
Még egyszer hangsúlyozom, minden alapbeállításon volt! (az N82-ről a kép egy K750i-vel készült)

http://data.hu/get/379193/N82_Made_by_N ... K.zip.html
Kép

Nagyon szépek a képek. Nekem ennél szebb képekre nincs is szükségem. Az én telóm is kb. ilyeneket készit. Meg vagyok vele elégedve. Én az összes beállítást automatára állítottam és eddig mindig jó volt. Nekem nem homályos a széle. Nem tudom, hogy a PanoMant használtad e már? Én még azt se tudom hogy kell használni. Állítólag a panoráma képeknél segít.

szer. júl. 02, 2008 16:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma útban hazafele készítettem pár fotót , cáfolva a tesztben leírtakat. Már korábban is említettem, hogy nem vagyok egy nagy fotós, ezért a képek mindenféle korrekciós érték/beállítás nélkül, mondhatni futtában készültek. Minden alapbeállításon volt, a helyszín sem volt kiválasztva, éppen ami útba esett.
A képek mérete kb.1-1.8MB között mozognak(5db) és a készülék amivel készült az egy Fekete/Ázsiai piacra szánt(Hong Kong) N82-es készülék.
Még egyszer hangsúlyozom, minden alapbeállításon volt! (az N82-ről a kép egy K750i-vel készült)

http://data.hu/get/379193/N82_Made_by_N ... K.zip.html
Kép

szer. júl. 02, 2008 15:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Aki ilyeneket ír az N82-ről, annak elmentek otthonról.

szer. júl. 02, 2008 11:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valóban, ha csak egy fekete N82-t látott életében, akkor ahhoz képest túlzottan általánosított azzal, hogy "a Made by Nokia feliratú példányok sem hamisítványok, egyszerűen gyengébb minőségű bennük a kamera".

Az sem egészen világos, hogy pont egy bizonyos modellnek miért vették a "tesztbe" két külön színvariánsát. Csak az N82-nél. A többi Nokiánál nem, pedig azoknál is van médbájnokia és médinfinland változat is. Mégis lehet valami abban az elméletben :)

Engem ezen felül az is eléggé zavar, hogy az N82-t "multimédiás szörnyeteg"ként emlegeti.
Mintha ez egy túlméretezett, áttekinthetetlenül, szinte feleslegesen nagy tudású gépállat lenne. Pont az N82...

szer. júl. 02, 2008 9:38
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Azért nem értek veled egyet csak, mert a tesztben konkrétan kijelentették, hogy ne vegyen senki feketét illetve Made by Nokiát. Vajon mi ennek az oka? Aki csak 1 db feketét fogott a kezében az hogy jelenthet ki ilyet, és hogy a Made by Nokia rosszabb minőségű mint a finn bár ugyan olyan Nokia, de senki sem reklamálhat a minőség miatt.Ezek szerint csak a finn gyártmányú Nokiák a jók a más országokban gyártottak rosszabbak? Írják ezt azután, hogy a Nokia kijelentette, hogy Mo.ra nem hozza be hivatalosan a feketét. Ha megkérdezed jelenleg is bizonytalan választ kapsz mind a mintaboltokban mind az ügyfélszolgálaton.
A cikk már előző nap is megjelent. Abban nagyon lehúzta az N82 fotózási képességét. Gondolom volt egy felzúdulás és így másnap megjelent ez a módosítás. Ebben már csak a A Made by Nokiákat húzza le, a többiek jók. Kicsit kilóg a lóláb szerintem
Valami van, de nem az igazi!

szer. júl. 02, 2008 8:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs értelme az összeesküvés-elméleteknek és a főszerkesztő sem hibás.

Az a darab, amit a tesztelő kifogott, épp hibás volt. Ennyi. Csak mivel ilyen jobb-nemjobb cirkusz már a fekete és ezüst N93-aknál is volt (pedig ott mind "in Finland" volt), gondolom ez beugrott a tesztelőnek és most okoskodott egyet megint a színek közötti különbségről.

A hibás darab fikázása helyett azonban kérnie kellett volna a tesztre egy másikat. Ha az is sz.r, akkor lehet írni, hogy de sz.r ez a fekete, addig csak egy véletlen balszerencse, hogy AZ a fekete példány épp rossz volt.
Ebben a tesztelő (vagy épp aki a tesztkészüléket biztosította) egyértelműen vétkes.

kedd júl. 01, 2008 22:32
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Nem tudom ,hogy ismeri-e valaki ezt a tesztelőt de , hogy finoman fogalmazzak egy nagy idióta. Nem igazán van tisztába annak a súlyával és állításával, amit leírt a két gyártmányról. Nekem MADE BY NOKIA FEKETE van és 100% cáfolom a leírtakat. Nem értem egyáltalán, hogy lehet ilyen alaptalan tesztet kiadni, leírni. Hova tűnt innen a főszerkesztő? Érdemes elolvasni: http://mobilarena.hu/teszt/a_nagy_5_meg ... a_n82.html

Én is olvastam és meg akartam Tőled kérdezni, hogy mi a véleményed, de megelőztél. Nekem finn volt előzőleg. Azt cseréltem le feketére, de nem vettem észre különbséget. A főszerkesztő biztos szabin van, hogy ilyen hülyeség megjelenhetett, vagy lefizette őket a Nokia, mert náluk még nincs fekete.

kedd júl. 01, 2008 21:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nyilván nem viccből írta a fekete "by Nokiáról", amit írt.

Egyébként nekem is fekete, "by Nokia" N82-m van és kifogástalanok a képeim, azaz tudja, amit ennek a vasnak tudnia kell.

Kifogott egy ritka, hibás modellt. Az ilyet simán cserélniük kell garanciában. A tesztelő abban hibás, hogy nem kért eleve egy másikat.

kedd júl. 01, 2008 20:54
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom ,hogy ismeri-e valaki ezt a tesztelőt de , hogy finoman fogalmazzak egy nagy idióta. Nem igazán van tisztába annak a súlyával és állításával, amit leírt a két gyártmányról. Nekem MADE BY NOKIA FEKETE van és 100% cáfolom a leírtakat. Nem értem egyáltalán, hogy lehet ilyen alaptalan tesztet kiadni, leírni. Hova tűnt innen a főszerkesztő? Érdemes elolvasni: http://mobilarena.hu/teszt/a_nagy_5_meg ... a_n82.html

kedd júl. 01, 2008 17:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt a telefont már használni is tudni kell, nem elég megvenni.

hétf. jún. 30, 2008 18:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyetértek.

Mivel nálam is jól működik :)

hétf. jún. 30, 2008 18:14
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem vagyok sértődékeny. Szerintem azt is le kell írni, ha egy telefon jól működik.

vas. jún. 29, 2008 17:33
arany tag

Hozzászólás 
listi írta:
Nem tudom mire érted,hogy szerencsás vagyok, de tényleg nagyon jól meg :?: y a készülékem. Egy oldal ahol elég jó dolgok tölthetők le: http://blue9.1.try.hu

Csak ironizáltam. Az emberek általában azért jönnek a fórumra, hogy kérdezzenek, vagy éppen panaszkodjanak, mire jössz Te és közlöd, hogy nálad minden rendben és az élet szép.............
Nehogy megsértődj, vicc volt!

vas. jún. 29, 2008 17:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom mire érted,hogy szerencsás vagyok, de tényleg nagyon jól meg :?: y a készülékem. Egy oldal ahol elég jó dolgok tölthetők le: http://blue9.1.try.hu

vas. jún. 29, 2008 9:08
arany tag

Hozzászólás 
listi írta:
Március elejétől használum ezt a telefont,de nagyon meg vagyok vele elégedve. Azelőtt N73-at használtam és azzal sem volt semmi gondom.

Köszönjük, hogy ezt így megosztottad velünk. Te egy nagyon szerencsés ember vagy. :D

vas. jún. 29, 2008 8:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Március elejétől használum ezt a telefont,de nagyon meg vagyok vele elégedve. Azelőtt N73-at használtam és azzal sem volt semmi gondom.

szomb. jún. 28, 2008 11:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy jó kis progit, amivel az N82 felvett videoit lehetne avi-ba konvertálni? Kipróbáltam már párat, de valahogy nem akar összejönni a dolog... :-(

Én ezt ajánlanám. http://www.xilisoft.com/video-converter.html
Szinte minden formátumot ismer, gyors, áttekinthető, egyszerűen kezelhető, kiváló konvertáló program.

vas. jún. 22, 2008 10:24
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy jó kis progit, amivel az N82 felvett videoit lehetne avi-ba konvertálni? Kipróbáltam már párat, de valahogy nem akar összejönni a dolog... :-(

vas. jún. 22, 2008 10:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 823 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Következő