Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:39

Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ] 
Szignózás kikerülése, ALL FILE hozzáférés( Nokia S60 3rd) 

Bonyolult dolognak tartod a szignózást?
IGEN 67%  67%  [ 24 ]
NEM 33%  33%  [ 12 ]
Szavazatok száma : 36

Szignózás kikerülése, ALL FILE hozzáférés( Nokia S60 3rd) 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: h
Bederszkd írta:
Hali!Sajnos a balgaságom vagy a telom ilyen, de nem jött össze a szignó.Pedig már a telot is újra formáztam.Sebaj így jártam.De jó lenne ha az x-plorert letudnám tölteni.De amit nem kell szigizni!Ha ez meg van az eredeti fájlkezelőt ki kell törölni? :shock: Meg jól jönne még a Nokia maps is:
Ha minden igaz,ez felmegy szignó nélkül is.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules/le ... p?id=14300
Nokia Mapset vagy megveszed,vagy hackelsz,ha korlátlanul akarod használni.

szomb. feb. 14, 2009 19:58
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás h
Hali!Sajnos a balgaságom vagy a telom ilyen, de nem jött össze a szignó.Pedig már a telot is újra formáztam.Sebaj így jártam.De jó lenne ha az x-plorert letudnám tölteni.De amit nem kell szigizni!Ha ez meg van az eredeti fájlkezelőt ki kell törölni? :shock: Meg jól jönne még a Nokia maps is:

pén. feb. 13, 2009 16:04
gyémánt tag

Bederszkd írta:
Nem értem,mit török fel,vagy mi? :?:
Nem használtam én még egy "Kínai tanúsítványt" sem,mert ha használni tudtam volna,nem kérdezősködnek,hogy mit hogy....kell csinálni!

Az OPDA CER és KEY fájlokról beszélek , köznyelven Kínai tanúsítványok.
Szerintem itt :arrow: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993&start=0 olvasd el ,hogy kb. miről is van szó, milyen módszerek vannak és AMI a legfontosabb ,hogy MI MIÉRT IS VAN.

szomb. feb. 07, 2009 9:36
ezüst tag

Hozzászólás h
Nem értem,mit török fel,vagy mi? :?:
Nem használtam én még egy "Kínai tanúsítványt" sem,mert ha használni tudtam volna,nem kérdezősködnek,hogy mit hogy....kell csinálni!

szomb. feb. 07, 2009 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás Re: HI
Bederszkd írta:
Hali! Hangsúlyozom nem kötegszem!Csak láma vagyok!
Tehát Írja hogy töltsd le a hozzávaló fájlt. "Szükséges eszközök letöltése:

Y-H meghajtó/Modo hack eszközök (402,1 KiB, 640 hits)

2. A MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis fájlt szignózni kell a régi jó módszerrel. Talán ez a leghosszadalmasabb pontja a mókának, ugyanis a szignózáshoz szükséges (OPDA-s!) .cer és .key fájlok beszerzése kb 1 napba telik. A folyamat leírásához itt kell elkezdeni a kutatást: KATT.

Látod már egyből jön a macera ami azonnal meg fog "Szignózni kell a régi jó módszerrel.
1;Kérdés nem lehetne azt a már szignózott fájlt ide vissza linkelni?Tudom jön a válasz "HAD SZENVEDJENEK MÁR A KIS CSIPÁSOK IS VELE EGY KICSI"!
Még egyszer Minden TISZTELETEM A MUNKÁÉRT AMIT TI ITT VÉGEZTEK ÉRTÜNK!
Már annyi új verzió van már nem tudom melyikkel kezdjem.De most itt meg állok!
Telom ilyen:Nokia N82 v30.0.019

Had kérdezzem már meg Tőled , hogy mi is a konkrét oka annak ,hogy a KÍNAI személyes IMEI ALAPÚ tanúsítványfájlok után még feltöröd a telefonodat?
Melyik az a program amit csak így tudsz TE személy szerint használni?
Tudom vannak ilyen(nem sok) de kíváncsi lennék a válaszodra. :wink:

pén. feb. 06, 2009 19:01
ezüst tag

Hozzászólás HI
Hali! Hangsúlyozom nem kötegszem!Csak láma vagyok!
Tehát Írja hogy töltsd le a hozzávaló fájlt. "Szükséges eszközök letöltése:

Y-H meghajtó/Modo hack eszközök (402,1 KiB, 640 hits)

2. A MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis fájlt szignózni kell a régi jó módszerrel. Talán ez a leghosszadalmasabb pontja a mókának, ugyanis a szignózáshoz szükséges (OPDA-s!) .cer és .key fájlok beszerzése kb 1 napba telik. A folyamat leírásához itt kell elkezdeni a kutatást: KATT.

Látod már egyből jön a macera ami azonnal meg fog "Szignózni kell a régi jó módszerrel.
1;Kérdés nem lehetne azt a már szignózott fájlt ide vissza linkelni?Tudom jön a válasz "HAD SZENVEDJENEK MÁR A KIS CSIPÁSOK IS VELE EGY KICSI"!
Még egyszer Minden TISZTELETEM A MUNKÁÉRT AMIT TI ITT VÉGEZTEK ÉRTÜNK!
Már annyi új verzió van már nem tudom melyikkel kezdjem.De most itt meg állok!
Telom ilyen:Nokia N82 v30.0.019

pén. feb. 06, 2009 15:57
Moderátor

Bederszkd írta:
Ha engeditek én el mondanám ,hogy mi hiányzik a magyarázatokhoz! :?:
Várom...

pén. feb. 06, 2009 0:49
ezüst tag

Macika írta:
Bederszkd írta:
Hali! Nekem a szignózásról meg az a véleményem,hogy nem kínlódok vele nem értem .Inkább, keresek olyan nekem tetsző linket ami már eleve szignózva van,letölthető és töltögetek.Remélem ezzel nem sértek meg senkit.Biztos kiváló munkát végzett "reddoors" GRATULA neki!De töltögetek ahogy tudok.Persze jó lenne ha eleve itt is a már szignózott árút linkelnétek be.De minekünk is had legyen már vele egy kis munkánk! Igaz!
Csak ennyit akartam volt mondani! :shock:
Nézd, a szignózás nem azért van, nem azért lett kitalálva, hogy reddoors (vagy bárki más) kib...on a többiekkel.
Ez a Nokia agyréme. Korábban nem volt ilyen az S60-nál.

Sajnos nagyon sok esetben nem találsz olyan programot szignózottan, amit szeretnél.

Már bocsánat "nem kötegszem"de én vén létemre nem tudom össze hozni ezt a szignózást,nem sikerül még ezek után semhttp://www.smartnews.hu/2009/01/szignozas-kikerulese-uj-firmware-eken-yh-meghajtomodo-val/ahogy itt le van írva!!
Szerintem aki írja a magyarázatot (legyen az bárki,nem akarok senkit meg sérteni,biztos kiváló a leírás)nem az "amatőr,kasuki,mazsola,habár ezt az autósoknál alkalmazzák,"tanoncok fejével gondolkodik.Vagy én vagyok a legnagyobb ö..r, ebben a kiváló csapatban akik itt vért izzadva próbálnak rajtunk segíteni.Ha engeditek én el mondanám ,hogy mi hiányzik a magyarázatokhoz! :?:

csüt. feb. 05, 2009 15:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Újabban egyre több a signozatlanul release-elt cucc.

Nincs más választásod, mint hogy valamiképp signozod magadnak/hackelsz.

Vagy: lemondasz a program használatáról.

A kül. fórumokról megszerezhető cer és key fájlnál egyszerűbb megoldás erre a világon nincs.

A signerrel unsigned programokat signozhatsz a saját telefonodra (máséra saját cer+key fájlokkal nem!), amit aztán gond és trükközés nélkül feltelepíthetsz.

Ennél sokkal macerásabb signozott fájlok után kajtatni...

kedd feb. 03, 2009 18:00
Profil ICQ
Moderátor

Bederszkd írta:
Hali! Nekem a szignózásról meg az a véleményem,hogy nem kínlódok vele nem értem .Inkább, keresek olyan nekem tetsző linket ami már eleve szignózva van,letölthető és töltögetek.Remélem ezzel nem sértek meg senkit.Biztos kiváló munkát végzett "reddoors" GRATULA neki!De töltögetek ahogy tudok.Persze jó lenne ha eleve itt is a már szignózott árút linkelnétek be.De minekünk is had legyen már vele egy kis munkánk! Igaz!
Nézd, a szignózás nem azért van, nem azért lettkitalálva, hogy reddoors (vagy bárki más) kib...on a többiekkel.
Ez a Nokia agyréme. Korábban nem volt ilyen az S60-nál.

Sajnos nagyon sok esetben nem találsz olyan programot szignózottan, amit szeretnél.

kedd feb. 03, 2009 17:53
ezüst tag

Hozzászólás h

kedd feb. 03, 2009 17:13
Moderátor

Hozzászólás 
foki írta:
sok nem... :lol: de mégis maga a tudat :) [/i] meg egy-két apróság, ami néha hiányozhat
Pár nappal az új készülék megvétele után beszereztem hozzá a cer/key fájlokat, SEMMILYEN apróság nem hiányzik így.
A teló magánügyébe (fájlrendszer-szinten) belenyúlni pedig nincs szándékom, elég elhackelt telót kellett már helyrehoznom.

Persze ez szigorúan az én véleményem.

pén. jan. 30, 2009 12:51
Moderátor

Hozzászólás 
ukkaresz írta:
Hát azért tudsz vele játszani nokiprogramok on fent van egy pár program hogy ne unatkozz a visszaflashelést meg ugy hivják hogy:

"DOWNGARDE"---JAVITVA !!amit neked a nokia updater nem fog megcsinállni, mert ezeket elvileg nem lehet butitani, egy gyári phonix-be sincs benne a funkcio ezt szervizbe megtudod csinállatni én is ott dolgozom pl megtudom neked csinállni XXXX@freemail re irj ha akarod ezt, de én ezért nem butitanám vissza !!!! 3 honapban min 2 szer fogod szervizbe vinni ugyanis ezek a programok ,játékok,alkalmazások le fel telepitése többször, szanaszét gyilkolják a készülékben a sw-rt.. és a vége az hogy a telefon letérdel...
Javítva bizony!!!

ROSSZRA. :D

A szánalmas sértegetés az megy.
Az angol az már kevésbé.

Sebaj, akik olvasnak, azok szerencsére látják ám, hogy mi az igazság.
A nagyszájú sértegetést szerencsére a fórumunkra járó - átlagnál intelligensebb réteg - úgy kezeli, ahogyan azt kell.

Ja, jut eszembe, képzeld, valami sötét tapló paraszt ezt a levelet írta nekem privátban a Te nevedben:

"Tisztelt recskahegyezö

Ha nagyon akarod meg is talállak rossz emberbe kötöttél bele, te nagytudásu, pillanatok alatt megtudom hogy hol dolgozol vagy merre vagy pl , aztán hebeghetsz-haboghatsz ha eléd álok mikor mész haza, mi van **** napod van és le oltasz egy ujoncot könnyebb a lelkednek ,verd ki a brét kétszer jobb lesz hidd el !!"

pén. jan. 30, 2009 12:39
platina tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ha rendelkezel a két fájllal, akkor sok értelme van amúgy egy hackelésnek?

sok nem... :lol: de mégis maga a tudat :)
meg egy-két apróság, ami néha hiányozhat

szer. jan. 28, 2009 12:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha rendelkezel a két fájllal, akkor sok értelme van amúgy egy hackelésnek?

szer. jan. 28, 2009 11:59
Profil ICQ
platina tag

Hozzászólás 
kb. egy napja már kering a világhálón ez a módszer:

http://www.smartnews.hu/2009/01/szignoz ... omodo-val/

(viszont kell hozzá *.key és *.cer a módszert elindító fájl szignózásához)

szer. jan. 28, 2009 11:50
Moderátor

Hozzászólás 
ukkaresz írta:
Hát azért tudsz vele játszani nokiprogramok on fent van egy pár program hogy ne unatkozz a visszaflashelést meg ugy hivják hogy:

"DOWNGARTE" amit neked a nokia updater nem fog megcsinállni, mert ezeket elvileg nem lehet butitani, egy gyári phonix-be sincs benne a funkcio ezt szervizbe megtudod csinállatni én is ott dolgozom pl megtudom neked csinállni XXXX@freemail re irj ha akarod ezt, de én ezért nem butitanám vissza !!!! 3 honapban min 2 szer fogod szervizbe vinni ugyanis ezek a programok ,játékok,alkalmazások le fel telepitése többször, szanaszét gyilkolják a készülékben a sw-rt.. és a vége az hogy a telefon letérdel...
Nem, a visszaflashelést NEM úgy hívják, hogy DOWNGARTE!!!!

Legalább ha nem tudsz pontosan valamit, akkor ne okoskodj!

Ha Te valóban szevizben dolgozol, akkor kérlek tégy jót az emberekkel, és hagyd abba, mert nem értesz hozzá!!!!

hétf. jan. 26, 2009 21:24
vas-tag

Hozzászólás 

"DOWNGARDE"---JAVITVA !! amit neked a nokia updater nem fog megcsinállni, mert ezeket elvileg nem lehet butitani, egy gyári phonix-be sincs benne a funkcio ezt szervizbe megtudod csinállatni én is ott dolgozom pl megtudom neked csinállni XXXX@freemail re irj ha akarod ezt, de én ezért nem butitanám vissza !!!! 3 honapban min 2 szer fogod szervizbe vinni ugyanis ezek a programok ,játékok,alkalmazások le fel telepitése többször, szanaszét gyilkolják a készülékben a sw-rt.. és a vége az hogy a telefon letérdel...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ukkaresz szer. jan. 28, 2009 13:31-kor.

hétf. jan. 26, 2009 20:37
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
1, Megtisztelő lenne az ő számára is, ha reddoors nicknevét sikerült volna helyesen írni, ha már személyesen megszólítottad (kvázi mások véleményére nem is vagy kíváncsi)

2, Több helyen le lett már írva, hogy N82-n egyelőre csak alacsonyabb verzióra való visszaflashelés segít. Ahhoz meg el kell vinni valakihez, otthon nincs visszaflashelés.

Perpill. tehát (anyagi ráfordítás nélkül) NINCS hackelés. Mert szignózás alatt gondolom ezt értetted. Telefont ugyanis nem szignózunk ;)

Ne haragudj h elírtam!és esetleg tudnál abban segíteni h vki vissza flashelje nekem mondjuk 20-as softosra?meg h kb mennyi is lenne ez a kis művelet!
Bocs még1x!csak kicsit elvok keseredve h megvettem és nem birok rajta jáccani:(

hétf. dec. 08, 2008 20:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
1, Megtisztelő lenne az ő számára is, ha reddoors nicknevét sikerült volna helyesen írni, ha már személyesen megszólítottad (kvázi mások véleményére nem is vagy kíváncsi)

2, Több helyen le lett már írva, hogy N82-n egyelőre csak alacsonyabb verzióra való visszaflashelés segít. Ahhoz meg el kell vinni valakihez, otthon nincs visszaflashelés.

Perpill. tehát (anyagi ráfordítás nélkül) NINCS hackelés. Mert szignózás alatt gondolom ezt értetted. Telefont ugyanis nem szignózunk ;)

hétf. dec. 08, 2008 10:09
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Szia!lenne egy n82-es v30-as szoftos kütyüm semmivel nemtudom szignózni:'( reddors nincs vmi ötleted v vmi leírásod?:'(
köszi!

vas. dec. 07, 2008 23:53
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok
N70-essel is meg lehet ezt csinálni?

pén. okt. 24, 2008 16:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Extreme írta:
Sziasztok!
Akkor mit tegyek ha nem engedi feltenni az AppTRK progit? N95-öm van 14.0.001-es szofival és a 9.1-es és 9.2-est sem engedi feltenni. HELP PLS

Szia!

Hasznos SYMBIAN programok (Nokia S60 3rd) & SZIGNÓZÁS topic 5oldalán le van írva az újabb, működő megoldás.
Itt :arrow: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=200

vas. szept. 14, 2008 20:07
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Akkor mit tegyek ha nem engedi feltenni az AppTRK progit? N95-öm van 14.0.001-es szofival és a 9.1-es és 9.2-est sem engedi feltenni mert azt írja hogy frissítési hiba. HELP PLS

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Extreme vas. szept. 14, 2008 20:22-kor.

vas. szept. 14, 2008 19:42
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
kakuk100 írta:
A két program elfér egymás mellett, vagy pedig, vagy az egyik vagy a másik?

Az összes Hack elfér egymás mellett.

Köszönöm! :D

szer. júl. 16, 2008 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:

Az összes Hack elfér egymás mellett.

szer. júl. 16, 2008 8:35
platina tag

Hozzászólás 

szer. júl. 16, 2008 7:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
kory83 írta:
Sziasztok!

Ha megvan hackelve a szignózás a hello carbide futtatása és install server bemásolásával akkor hogyan tudom visszaállítani olyan állapotba hogy ne menjenek fel a nem szignózott cuccok és ne legyen hozzáférés a rendszer mappákhoz??

A CapsOn és CapsOff progit feltettem de hiába indítom el akkor is ugyanúgy feltudom tenni az unsigned programot :(

Végül is az a cél ,hogy ezeket a programokat(szignótlan) telepíteni tudjuk. RomPatch-nél lehet kikapcsolni, az alkalmazás neve instsvrOnOff 2.0.0.sisx . Telepített Python és Python Script Shell szükséges.

A CapsOn és CapsOff alkalmazásokkal viszont tudod szabályozni a hozzáférést a rendszermappákhoz. Egyikkel zárod a másikkal pedig nyitod. Ha nem akarod , hogy települjenek a szignótlan programok törlöd az install server fájlt , semeddig nem tart. Vagy megcsinálod a RomPatch-t.

vas. júl. 13, 2008 19:47
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ha megvan hackelve a szignózás a hello carbide futtatása és install server bemásolásával akkor hogyan tudom visszaállítani olyan állapotba hogy ne menjenek fel a nem szignózott cuccok és ne legyen hozzáférés a rendszer mappákhoz??

A CapsOn és CapsOff progit feltettem de hiába indítom el akkor is ugyanúgy feltudom tenni az unsigned programot :(

vas. júl. 13, 2008 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pajoz írta:
Mert vak vagy!Vagy elvakult a RomPatcherrel szemben és nem látod a lényeget.Neki már MEGVAN az Allfiles!!!Ergo!Első lépés kimarad,RomPatchert nem rakja fel,lelked örül.
Úgy látom téged is utolért a symbian guruk átka,mint már több hozzád hasonlót.Tudod!? A Dark Side Of The Symbian Gurus.Nem érzed magad fásultnak,kimerültnek a sok süket júzertől?
Szerintem vonulj nyugdíjba:)

Kép
Dr. Csernus , köszönöm az ingyen diagnózist és a javasolt terápiát. Ígérem el fogok rajta gondolkodni. :D :D :D (csak viccnek szántam mielőtt még zokon vennéd)

szer. júl. 02, 2008 17:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
Megint egy jó kis leírást hozott össze reddoors barátunk, de a szignózás ettől függetlenül még mindig bonyolult. Ha tehetem, és elkerülöm.
Változtatni fog a helyzeteten, ha a symbian nyílt forráskódú lesz?

Az, hogy miként, milyen irányba fog változni nagyon nehéz megmondani, sajnos még tippelni sem merek, aktívan végigkövetve az utóbbi kb. 1.5-2 év zűrzavaros történéseit.
A www.symbiansigned.com közel másfél év folyamatos szigorításai, amit inkább tanácstalansággal lehetne jellemezni , nem egyszer az oldal teljes összeomlásához vezetett. Ezek után végképp befagyasztotta az ingyenes tanúsítványok kibocsájtását.
Az utóbbi másfél év történéseiről, a kezdeti DOS-os módszertől indulva kb. 5 leírást készítettem amiben az éppen aktuális változások, újítások, szigorítások voltak leírva, aki kíváncsi a megannyi káoszra (érdekességképpen) , még három leírást jelenleg is letölthet és olvashat a www.nokiaprogramok.hu oldal Letöltések részlegéről. Signis néven vannak feltöltve .doc formátumban.
Most , hogy adott a HACK és viszonylag jól működik az egész múltbeli zűrzavar felejthetővé vált.
Ha a "fejlesztések" továbbiakban így haladnak akkor a szignózás szó elveszíti klasszikus jelentését , ami a mi szempontunkból nézve előnyös, megkönnyítve, leegyszerűsítve ezzel a dolgunkat.
Most ismét a Hack-ről beszélek ami tapasztalataim szerint biztonságosnak mondható ,nem okozhat bootolási zavarokat, váratlan restartokat, nem igényel semmilyen hardveres +eszközt és egy fájl egy bizonyos mappába másolása után az egész szignózás feledhető, az alkalmazás szabadon telepíthetővé válnak.

Persze aki a továbbiakban is a klasszikus módszer mellett teszi le a voksát annak szerencsére megmaradt a Kínai módszer, az így megszerzett tanúsítványfájlokkal a hagyományos módon szignózhatja és telepítheti kedvenc alkalmazásait. :)

szer. júl. 02, 2008 16:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megint egy jó kis leírást hozott össze reddoors barátunk, de a szignózás ettől függetlenül még mindig bonyolult. Ha tehetem, és elkerülöm.
Változtatni fog a helyzeteten, ha a symbian nyílt forráskódú lesz?

szer. júl. 02, 2008 13:36
platina tag

Hozzászólás 
Igaz, nem kéne személyeskedni. Sokan vagyunk nem symbian guruk. Nagyon köszönjük mindenkinek a segítségét akik tudásukat megosztják velünk és akiktől nagyon sokat tanulunk. Az hogy ki így látja a dolgokat ki másképp ez teljesen rendben van. A cél a lényeg. Fiúk nincs értelme egymást bántani.

szer. júl. 02, 2008 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
A személyeskedést MOST kell befejezni.

Ami nem idevaló, azt ki fogom szedni.

szer. júl. 02, 2008 9:41
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Mert vak vagy!Vagy elvakult a RomPatcherrel szemben és nem látod a lényeget.Neki már MEGVAN az Allfiles!!!Ergo!Első lépés kimarad,RomPatchert nem rakja fel,lelked örül.
Úgy látom téged is utolért a symbian guruk átka,mint már több hozzád hasonlót.Tudod!? A Dark Side Of The Symbian Gurus.Nem érzed magad fásultnak,kimerültnek a sok süket júzertől?
Szerintem vonulj nyugdíjba:)

szer. júl. 02, 2008 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás Re: :(
Pajoz írta:
reddoors írta:
Pajoz írta:
Zrick írta:
Sziasztok

Reddoors április 27-i leírásával próbálom megkerülni a szignózást, de nem megy. Minden jól ment a leírást követve, de még mindig tanusítványhibát ír ki sok alkalmazás telepítésénél. N95-öm van. A 9.2-nek megfelelően csináltam. (Azt egyébként honnan tudom, hogy Symbian 9.1 vagy 9.2 avan rajta?)

Tud valaki tanácsot adni?

Üdv:
Zrick
Töröld le azokat a fájlokat amiket a szignózás kikerülése miatt raktál fel és próbáld meg ezen leírás alapján
http://www.smartnews.hu/2008/05/szignoz ... ikerulese/

Miért is kéne letörölni? Csupán annyi a baj, hogy telepítés előtt elfelejtette szignózni az alkalmazást, ugyanis a régi PATCH változatban még szükség volt rá. Szerintem linkelés helyett mindenki jobban örült volna egy ilyen(hasonló)ésszerű válasznak. Főleg, hogy a RomPatch-t összességében egy értelmetlen dolognak tartom. Na mindegy, majd megírom Messengeren Salminak ,hogy részesítsen dicséretben a linkért. :D :D :D
Miért is ne lehetne törölni a swicertstore cuccokat,ha ezután nem lesz rá szükség?De ok! Legyen igazad,hagyja fent.Úgyis tied a topic,te diktálsz.Egyébként hogy is van az,hogy elfelejtette szignózni?Ki akarja kerülni a szignót ezért szignózzon egy fájlt?:)
Elismerem a symbian terén elért sikereidet,de az arroganciát nem túl jól viselem.Te sem symbi telóval a kezedben születtél.
Bocs,hogy segíteni akartam.
Ja!Ha beszélsz vele mondd meg Salminak,hogy üdvözlöm!

Ember értsd már meg, ehhez az első HACK eljáráshoz szükség van a „szignózásra”!!! Itt erről van szó és nem a RomPatch-ről. Szükség van a swicertstore mappára is különben nem működik az egész! Nagyon sok típusnál jelenleg is működik ez a megoldás, fölösleges idekeverni a harmadik RomPatch eszetlen instabilan működő próbálkozást. A kikerülés elsősorban a symbiansigned.com oldalnak szól. Az arroganciára meg van egy jó mondás. Mindenki saját fa… verje a csó..!

kedd júl. 01, 2008 16:58
ezüst tag

reddoors írta:
Pajoz írta:
Zrick írta:
Sziasztok

Miért is kéne letörölni? Csupán annyi a baj, hogy telepítés előtt elfelejtette szignózni az alkalmazást, ugyanis a régi PATCH változatban még szükség volt rá. Szerintem linkelés helyett mindenki jobban örült volna egy ilyen(hasonló)ésszerű válasznak. Főleg, hogy a RomPatch-t összességében egy értelmetlen dolognak tartom. Na mindegy, majd megírom Messengeren Salminak ,hogy részesítsen dicséretben a linkért. :D :D :D
Miért is ne lehetne törölni a swicertstore cuccokat,ha ezután nem lesz rá szükség?De ok! Legyen igazad,hagyja fent.Úgyis tied a topic,te diktálsz.Egyébként hogy is van az,hogy elfelejtette szignózni?Ki akarja kerülni a szignót ezért szignózzon egy fájlt?:)
Elismerem a symbian terén elért sikereidet,de az arroganciát nem túl jól viselem.Te sem symbi telóval a kezedben születtél.

kedd júl. 01, 2008 16:45
ezüst tag

reddoors írta:
Pajoz írta:
Zrick írta:
Sziasztok

Reddoors április 27-i leírásával próbálom megkerülni a szignózást, de nem megy. Minden jól ment a leírást követve, de még mindig tanusítványhibát ír ki sok alkalmazás telepítésénél. N95-öm van. A 9.2-nek megfelelően csináltam. (Azt egyébként honnan tudom, hogy Symbian 9.1 vagy 9.2 avan rajta?)

Üdv:
Zrick
Töröld le azokat a fájlokat amiket a szignózás kikerülése miatt raktál fel és próbáld meg ezen leírás alapján

kedd júl. 01, 2008 16:42
gyémánt tag

Zrick írta:
Köszi az infót. A linkre kattintva le tudom tölteni az installserver.exe-t, de mégis melyiket? 9.1 vagy 9.2? Az N95-nek melyik jó?

Hát ez nem igaz! Felrakod egyszerre két topicban a kérdésed, mind a kettőben kapsz választ, ennek ellenére még megkérdezed ,hogy milyen típusú a telefonod? Felsoroltam neked az összes kiadást odaírva ,hogy melyik milyen csoportba tartozik.
Lassan kiborulok az ilyen emberektől, már bocsánat. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

kedd júl. 01, 2008 16:31
vas-tag

Köszi az infót. A linkre kattintva le tudom tölteni az installserver.exe-t, de mégis melyiket? 9.1 vagy 9.2? Az N95-nek melyik jó?

kedd júl. 01, 2008 16:21
gyémánt tag

Pajoz írta:
Zrick írta:
Sziasztok

Üdv:
Zrick

kedd júl. 01, 2008 15:14
ezüst tag

Zrick írta:
Sziasztok

Üdv:
Zrick

kedd júl. 01, 2008 13:41
vas-tag

Hozzászólás :(
Sziasztok

Üdv:
Zrick

hétf. jún. 30, 2008 18:50
gyémánt tag

Tsanya79 írta:
reddoors írta:
Tsanya79 írta:
Sziasztok!
Először is köszönet a leírásért, nagyon részletes:)
De! Mi a teendő akkor, ha a CapsOff, CapsOn + a fileexplorer sem telepíthető. mert erre is tanusítványhibát ír ki?:(
Üdv

Ilyenkor az van, hogy minden bizonnyal E- szériás a telefonod és az Alkalmazáskezelőben a Szoftvertelepítést MIND állásba kell beállítanod. :D

És valóban. Erre tuti soha nem jöttem volna rá.
Akkor a témák is ezért nem mentek fel...
Mégegyszer köszi!!! :D

Nagyon szívesen. :wink:

vas. ápr. 27, 2008 20:13
vas-tag

reddoors írta:
Tsanya79 írta:
Sziasztok!
De! Mi a teendő akkor, ha a CapsOff, CapsOn + a fileexplorer sem telepíthető. mert erre is tanusítványhibát ír ki?:(
Üdv

Ilyenkor az van, hogy minden bizonnyal E- szériás a telefonod és az Alkalmazáskezelőben a Szoftvertelepítést MIND állásba kell beállítanod. :D

És valóban. Erre tuti soha nem jöttem volna rá.
Akkor a témák is ezért nem mentek fel...
Mégegyszer köszi!!! :D

vas. ápr. 27, 2008 18:04
gyémánt tag

Tsanya79 írta:
Sziasztok!
Üdv

vas. ápr. 27, 2008 17:43
vas-tag

Hozzászólás :(
Sziasztok!
Üdv

vas. ápr. 27, 2008 17:37
gyémánt tag

Hozzászólás Szignózás kikerülése, ALL FILE hozzáférés( Nokia S60 3rd)
Szignózás kikerülése és összes fájl hozzáférés
SYMBIAN 9.X rendszeren.

Elsőként töltsük le az alábbi csomagot, http://rapidshare.com/files/110809778/S ... k.zip.html ez tartalmazza az összes szükséges PC-s és telefonos programokat. Tömörítsük ki és másoljuk be egy tetszőleges mappába a számítógépünkön. Lehetőleg ne legyen telepítve NOKIA alkalmazás (PC SUITE, NSU, USB Illesztőprogramok), ha van, célszerű eltávolítani az esetleges problémák elkerülése miatt.

1.Telepítsük az PC_INSTALL mappában található fájlokat a számítógépünkre, majd a Nokia_CABLE_driver mappában található USB illesztő programokat.

Kép
Kép
Kép
Kép

2. Csatlakoztassuk a telefonunkat USB kábel segítségével a számítógéphez PC SUITE módba. Várjuk meg, míg a számítógépünk telepíti a szükséges illesztőket.
3. Az Eszközkezelőben nézzük meg, hogy milyen PORT kiosztást kapott, majd jegyezzük meg ezt a számot. A példa esetében ez a 3 szám. Majd válasszuk le a telefont a számítógépről.

Kép

Nyissuk meg a hack_perms_s60v3_Fp1.py vagy a hack_perms_s60v3.py SYMBIAN rendszertől függően jegyzettömb szerkesztési módba (Total COMMANDER F4) majd írjuk át a SER SERIAL értékét a COM PORT érték -1-re (3-1=2). A beírandó érték tehát 2 lesz. Beírjuk és elmentjük.

Kép
Kép
Kép

4. Csatlakoztassuk ismét telefonunkat, de ezúttal ADATÁTVITEL módban. Ha megtörtént másoljuk át a Memóriakártyára (tetszőleges mappába) azokat a programokat és alkalmazásokat, amelyekre szükségünk lesz a szignózáshoz és a rendszerfájlok szerkesztéséhez. Mégpedig: a SWICERTSTORE mappát (teljes tartalmával) , x-plore_v1_20 mappát(ez a fájlkezelő) és a telefonunkon futó SYMBIAN rendszertől függően symbian_3rd_Fp1(symbi9.2) és symbian_3rd(symbi9.1) mappát teljes tartalmával.

Kép

5. Válaszuk le a telefonunkat a számítógépről majd telepítsük a memóriakártyára másolt programokat lehetőleg a telefon belső memóriájába. Elsőként a fájlkezelőt (X-plore) majd a s60_3_1_app_trk_2_7.sisx(symbian9.2) vagy s60_3_0_app_trk_2_7.sisx(symbian9.1) SYMBIAN rendszertől függően . Ezt követően a CapsOff.sisx és a CapsOn.sisx fájlokat. Ha megtörtént állítsuk be a fájlkezelőt (magyar nyelv, rendszerfájlok megjelenítése stb.) Majd indítsuk el a TRK programot.
Kép
Kép

A TRK PROGRAM alapból BLUETOOTH csatlakozással indulna, ezt módosítsuk USB-re. Ha megtörtént ismét csatlakoztassuk a telefonunkat a PC-hez PC SUITE MÓDBAN és indítsuk el ismét a telefonon az TRK PROGRAMOT.
Kép

Térjünk vissza a számítógépünkre és indítsuk el a fentiekben már megszerkesztett hack_perms_s60v3_Fp1.py vagy a hack_perms_s60v3.py fájlokat. Ha mindent jól csináltunk egy fekete DOS ablak fog felvillanni kis időre !!!!!!!!CANDIDATE!!!!!!!! felirattal.
Visszatérünk a telefonra és már láthatóvá és szerkeszthetővé vált az összes mappa és fájl a C: meghajtón.
A memóriakártyáról másoljuk be a SWICERTSTORE mappát teljes tartalmával a C:\RESOURCE MAPPÁBA. Ezzel a művelettel, a mellékelt csomagban található .cer és key fájlal szignózott program, szabadon telepíthető a telefonunkra.
A következő lépésben CProfDriver_SISX.ldd fájlt másoljuk a C:\sys\bin mappába , ezzel az ALL FILE hozzáférést tudjuk aktiválni, és letiltani a már előzőekben telepített két program segítségével(CapsOn.sisx és CapsOff.sisx).

Kép
Kép

MEGJEGYZÉS: A telefonra átmásolt fájlokat NEM KELL csak olvashatóvá vagy írásvédetté tenni. Sok helyen olvasni erre utaló dolgot. így ha bármilyen probléma adódik , formázás során maradéktalanul eltávolíthatók, viszont ha CSAK OLVASHATÓ akkor megmaradnak, mivel ezzel írásvédetté tettük őket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors pén. júl. 04, 2008 18:47-kor.

vas. ápr. 27, 2008 16:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 48 hozzászólás ]