Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 4:30

Hozzászólás a témához  [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Következő
T-Mobile dicsérő! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
*#102# ?

szomb. okt. 25, 2008 18:20
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A Domino "Basic" díjcsomag sosem volt olcsó hálón kívül! Én még a hálón kívül H-P-100, Sz-V 50 Ft-os időkre emlékszem, mp. alapon (kivéve az első fél perc, ahol 30 mp. árát kellett fizetni, de ez első 3 mp. ingyenes volt).

Az kb. akkor volt, amikor Westelre léteztek free SMS-küldő számok. :)
Akkor most a felsoroltak közül melyiket tartod jó megoldásnak?
Más: hol lehet nyomon követni a 12x10 percek állását? Egyáltalán: ez valami hivatalos promo?

szomb. okt. 25, 2008 14:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Domino "Basic" díjcsomag sosem volt olcsó hálón kívül! Én még a hálón kívül H-P-100, Sz-V 50 Ft-os időkre emlékszem, mp. alapon (kivéve az első fél perc, ahol 30 mp. árát kellett fizetni, de ez első 3 mp. ingyenes volt).

szomb. okt. 25, 2008 11:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hosszabb idő után újra van Domino előfizetésem. Kicsit meglepődtem, hogy az alapdíjcsomag hálózaton kivül erősen megemelkedtek. Viszont a Domino Aktív jó választásnak tűnik. Kis számolgatás után kiderül, hogy a Domino Nap-nál is kedvezőbb percdíjai vannak 50 perc beszélgetési idő fölött. Más, aki használa, meg tudja erősíteni ezt az észrevételt?

szomb. okt. 25, 2008 8:28
platina tag

Hozzászólás 
Üdv!

Ezt most találtam az iwiwen: http://www.iwiw.hu/pages/misc/iwiwmobil ... ssion=true Tud valaki erről bővebb infót már?

csüt. szept. 25, 2008 19:14
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
kirszasza írta:
Sziasztok...

Valaki megtudná nekem mondani, h h lehet lekérdezni a T-Mobilnál (Domino-csomagnál) az egyenleget..?

Előre is köszönöm szépen..
Sziasztok:)(K)

*102#+zöld

szer. aug. 27, 2008 18:18
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok...

Valaki megtudná nekem mondani, h h lehet lekérdezni a T-Mobilnál (Domino-csomagnál) az egyenleget..?

Előre is köszönöm szépen..
Sziasztok:)(K)

szer. aug. 27, 2008 17:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Megszűnt vagy csak én nem találom a wap SMS-t a t-zones-on?
(lehet, hogy nem ide való, ha megszűnt...)

Már nincs vele baj, DE volt!

vas. aug. 10, 2008 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megszűnt vagy csak én nem találom a wap SMS-t a t-zones-on?
(lehet, hogy nem ide való, ha megszűnt...)

pén. aug. 08, 2008 10:52
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
hhh3 írta:
újra 1000 sms hálón belül új aktívosoknak :)
http://t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedve ... ndex.shtml
Adnak hozzá egy hosszúcombú szépmellű titkárnőt is, aki bepötyögi ezt a rengeteg sms-t?
csak havi 250 sms, vagyis kb napi 8, ahhoz felesleges titkárnő, bár a hosszúmellek engem is érdekelnének, attól tuti aktív lenne a dominóm :wink:

szer. aug. 06, 2008 4:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
AdamNAdams írta:
Teljesen ingyenes, tehát forgalmidíj mentes is! Természetesen csak T-Mobile ügyfeleknek!

A minőség nagyon ott van! :?

kedd aug. 05, 2008 7:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:

Adnak hozzá egy hosszúcombú szépmellű titkárnőt is, aki bepötyögi ezt a rengeteg sms-t?

hétf. aug. 04, 2008 19:09
vas-tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:
AdamNAdams írta:
A T-Zones WAP oldalon az ingyenesen hallgatható rádiók közé bekerült a RISE FM (http://www.risefm.hu)
1 gigából hány óra hallgatható, gondolom az adatért fitetni kell, vagy mégsem?

Teljesen ingyenes, tehát forgalmidíj mentes is! Természetesen csak T-Mobile ügyfeleknek!

vas. aug. 03, 2008 15:58
arany tag

Hozzászólás 

vas. aug. 03, 2008 13:58
arany tag

Hozzászólás 
AdamNAdams írta:
A T-Zones WAP oldalon az ingyenesen hallgatható rádiók közé bekerült a RISE FM (http://www.risefm.hu)
1 gigából hány óra hallgatható, gondolom az adatért fitetni kell, vagy mégsem?

vas. aug. 03, 2008 13:56
vas-tag

Hozzászólás 

szomb. aug. 02, 2008 21:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
blueye írta:
Már látom, hogy Euronet automatánál elég a 2500 HUF.
Azt meg nem látod, hogy ilyen ATM már nincs. Ezek OTP ATM-ek lettek!!!

Valóban, de a t-mobile weboldalán még így szerepel...

kedd júl. 29, 2008 7:29
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
Macika írta:
Most is rátoltam 2500 Ft-ot, így 1 évig megint jó a kártya és kaptam 20 perc belföldi ingyendumát ajándékba a feltöltésért.

Azt hittem 3500 HUF a minimum amit rá kell tolni egy év hosszabbításhoz.

Én OTP TeleBankon keresztül szoktam feltölteni, ott azt hiszem, mindig is volt 2500-as lehetőség.

kedd júl. 29, 2008 7:07
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
blueye írta:
A csoporthoz tartozó bankok ATM-jeiben (pl Raiffeisen bank) lehet 2500-zal tölteni, ilyet pedig a bankon belül lehet találni általában.

kedd júl. 29, 2008 0:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye írta:

hétf. júl. 28, 2008 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Most is rátoltam 2500 Ft-ot, így 1 évig megint jó a kártya és kaptam 20 perc belföldi ingyendumát ajándékba a feltöltésért.

Azt hittem 3500 HUF a minimum amit rá kell tolni egy év hosszabbításhoz.

hétf. júl. 28, 2008 13:34
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
hhh3 írta:
Most hívtak egy augusztusban lejáró minimális egyenlegű kártyán, hogy ha feltöltöm, akkor "akár 30 %-kal többet telefonálhatok" feltöltéstől függő perceket kapok :)(de nem fogom feltölteni):(. Ha már csak ilyen feltöltési kedvezmény lesz a jövőben, akkor úgy érdemes feltölteni a kártyát, hogy pont a lejárati idő végére fogyjon el a pénz, és akkor automatikusan felajánlja ezt a kedvezményt, vagy pedig mindig legyen otthon lejárat előtti üres dominó, amit kedvezményesen fel lehet tölteni, sajnos ez egy kicsit kényelmetlenebb módszer, mint a régi, főleg hogy akkor együtt is működött a 2 kedvezmény
Én már tavaly is így csináltam.
Na meg 1 havi ingyen infoSMS-t, amit csak azért nem rendelek meg (amúgy a #HÍR jól jönne), mert havi 400 Ft-ot nem ér meg, ha elfelejteném lemondani hó végén a 1430-on.

De, ez a 20perc ingyenduma automatikusan járt a 2500ft feltöltés mellé? Nem kellett semmit bekapcsolni a mint régen a percdíj jóváírásnál?

hétf. júl. 28, 2008 9:58
Moderátor

Hozzászólás 
hhh3 írta:
Most hívtak egy augusztusban lejáró minimális egyenlegű kártyán, hogy ha feltöltöm, akkor "akár 30 %-kal többet telefonálhatok" feltöltéstől függő perceket kapok :)(de nem fogom feltölteni):(. Ha már csak ilyen feltöltési kedvezmény lesz a jövőben, akkor úgy érdemes feltölteni a kártyát, hogy pont a lejárati idő végére fogyjon el a pénz, és akkor automatikusan felajánlja ezt a kedvezményt, vagy pedig mindig legyen otthon lejárat előtti üres dominó, amit kedvezményesen fel lehet tölteni, sajnos ez egy kicsit kényelmetlenebb módszer, mint a régi, főleg hogy akkor együtt is működött a 2 kedvezmény
Én már tavaly is így csináltam.
Na meg 1 havi ingyen infoSMS-t, amit csak azért nem rendelek meg (amúgy a #HÍR jól jönne), mert havi 400 Ft-ot nem ér meg, ha elfelejteném lemondani hó végén a 1430-on.

pén. júl. 18, 2008 10:53
arany tag

Hozzászólás 
integral írta:
joc_ írta:
Mostanság nem szokott már lenni Domino feltöltési percdíjkedvezmény? Tud valaki róla valamit? Régebben sokszor beírta valaki amikor éppen volt...
Nagyritkán meghallgatom a 1777-en az automata menüt, de nem találkoztam akkor vele. Pedig nem bánnám.

pén. júl. 18, 2008 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sverige írta:

Itt van a leírása:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... linternet/

(a nyitóoldalon található hirdetésrõl érhetõ el...)

tényleg, köszi!

csüt. júl. 17, 2008 13:44
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
kerelyfe írta:
Idézet:
Havonta 50 GB mobilinternet a T-Mobile-nál

Akár havi 50 GB-ot is internetezhetnek a T-Mobile előfizetői.

A szolgáltató legújabb akciójában a Net és Mobilinternet csomagok többségében a régi és új előfizetőknek egyaránt megnöveli a havi díjban foglalt adatmennyiséget. Július 1. és augusztus 31. között az adott csomagokat használók az eredeti adatmennyiség többszörösét használhatják internetezésre. Ennek megfelelően az 5 GB-os Net és Mobilinternet csomagoknál 12 GB-ra, a 8 GB-osnál 20 GB-ra, míg a 15 GB-os csomagoknál 50 GB-ra növekszik az adatmennyiség. Az Aranytárskártyás Mobilinternet esetében a 2 GB-os csomag adatmennyisége 4 GB-ra, a 10 GB-os pedig 25 GB-ra változik. A megnövelt adatmennyiség nem vihető át a következő hónapra, viszont minden külön regisztráció nélkül, előfizetéses és dominós ügyfelek részére egyaránt automatikusan elérhető lesz. Az adatmennyiség 50, illetve 100 százalékának elérésekor a T-Mobile díjmentes SMS-ben tájékoztatja az előfizetőket.

http://www.mobilport.hu/?r=14858

a t oldalán ezt az akciót nem találom, pedig telefonban is megerősítették!

Tudna valaki linket adni?

Itt van a leírása:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... linternet/

(a nyitóoldalon található hirdetésről érhető el...)

csüt. júl. 17, 2008 13:24
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Idézet:

Akár havi 50 GB-ot is internetezhetnek a T-Mobile elõfizetõi.

A szolgáltató legújabb akciójában a Net és Mobilinternet csomagok többségében a régi és új elõfizetõknek egyaránt megnöveli a havi díjban foglalt adatmennyiséget. Július 1. és augusztus 31. között az adott csomagokat használók az eredeti adatmennyiség többszörösét használhatják internetezésre. Ennek megfelelõen az 5 GB-os Net és Mobilinternet csomagoknál 12 GB-ra, a 8 GB-osnál 20 GB-ra, míg a 15 GB-os csomagoknál 50 GB-ra növekszik az adatmennyiség. Az Aranytárskártyás Mobilinternet esetében a 2 GB-os csomag adatmennyisége 4 GB-ra, a 10 GB-os pedig 25 GB-ra változik. A megnövelt adatmennyiség nem vihetõ át a következõ hónapra, viszont minden külön regisztráció nélkül, elõfizetéses és dominós ügyfelek részére egyaránt automatikusan elérhetõ lesz. Az adatmennyiség 50, illetve 100 százalékának elérésekor a T-Mobile díjmentes SMS-ben tájékoztatja az elõfizetõket.

a t oldalán ezt az akciót nem találom, pedig telefonban is megerősítették!

Tudna valaki linket adni?

csüt. júl. 17, 2008 12:51
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
joc_ írta:
Mostanság nem szokott már lenni Domino feltöltési percdíjkedvezmény? Tud valaki róla valamit? Régebben sokszor beírta valaki amikor éppen volt...

Nagyritkán meghallgatom a 1777-en az automata menüt, de nem találkoztam akkor vele. Pedig nem bánnám.

szer. júl. 09, 2008 6:04
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 08, 2008 19:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
integral írta:
Lalamper írta:
Nem értem ebben mi a poén... Egy csomó szolgáltatás nem jár. Nincs hûdenagy kedvezmény. És hogy elfogy a havi egyenleged? Na puff, akkor vagy dominót használok vagy nem érdekel az a pár száz, esetleg ezer forint amivel túlszaladtam. Szerintem - hangsúlyozom szerintem - hülyeség az egész.

Ja, és kizálólag új szerzõdéssel vagy átlépõ dominósként lehet belépni. És mi van ha épp nem beszéled le az egyenleged (havidíjad)? Odavan. Dominósként megmaradt volna. És ha pl. véletlenül eléred a limitet és fontos hívást kell kezdeményezned? Rohanhatsz kártyáért. Na kösz nem.

Ez egy sefülesefarka csomag. :)

Én meg azt nem értem, ha Dominóról vált az ügyfél, akkor miért kell SIM csere? :?:

Ezt én sem igazán értem. Végülis ez csak egy sima tarifacsomag-váltás, nem?

nem egészen, ugyanis a kártya nyújt néhány többletszolgáltatást, ezért kell lecserélni.

hétf. júl. 07, 2008 17:50
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Lalamper írta:
Nem értem ebben mi a poén... Egy csomó szolgáltatás nem jár. Nincs hűdenagy kedvezmény. És hogy elfogy a havi egyenleged? Na puff, akkor vagy dominót használok vagy nem érdekel az a pár száz, esetleg ezer forint amivel túlszaladtam. Szerintem - hangsúlyozom szerintem - hülyeség az egész.

Ja, és kizálólag új szerződéssel vagy átlépő dominósként lehet belépni. És mi van ha épp nem beszéled le az egyenleged (havidíjad)? Odavan. Dominósként megmaradt volna. És ha pl. véletlenül eléred a limitet és fontos hívást kell kezdeményezned? Rohanhatsz kártyáért. Na kösz nem.

Én meg azt nem értem, ha Dominóról vált az ügyfél, akkor miért kell SIM csere? :?:

Ezt én sem igazán értem. Végülis ez csak egy sima tarifacsomag-váltás, nem?

hétf. júl. 07, 2008 13:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hát, ha nem rendelek meg semmi extrát, akkor sem tudnám vodás postosként a vodás prepaid SIM-et használni - és fordítva. Az a bizonyos 10. számjegy...

vas. júl. 06, 2008 22:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:
Vizsla írta:
integral írta:
Technikai okai vannak, mint a vodánál.

Érthetetlen! :twisted:

más program van az egyik simen, mint a másikon. A telefonálásnál ez nem jelent különbséget, csak a többletszolgáltatásoknál.

vas. júl. 06, 2008 21:14
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
integral írta:

Érthetetlen! :twisted:

vas. júl. 06, 2008 20:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
integral írta:

vas. júl. 06, 2008 20:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
A T-Mobile nem erőltette meg magát (sőt), amikor Mix-nek nevezte el ezt a csomagot, miután a Pannon csomagja már egy ideje Mixer néven jelen van.

vas. júl. 06, 2008 20:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Lalamper írta:
Nem értem ebben mi a poén...
......

Ezt máshol már leírtam:

Eredetileg Pannonék arra találták ki, hogy ha apunak/anyunak előfizetése van, akkor egyazon ügyfélszám alá betegyenek egy ilyet. Így nem kell töltögetni a gyerek kártyáját, minden hónapban megkapja a maga havi apanázsát. Ossza be. +Családi csomaggal, ingyen beszélhet apuval/anyuval, ha le is dumálta a pénzt.
Erre jó. De ez csak behatárolt korosztályra érvényes. Ezért is reklámozta a Pannon kisgyerekkel. Az, hogy milyen volt a reklám hagyjuk.
:)

Éppenséggel egy feltöltöltőt is be lehet osztani. Ott még szankcionálni is lehet a gyereket. Pl ha jól tanul 1800Ft-os feltöltőkártya/hó, ha nem akkor 900. Szerintem is marhaság ez az egész ezekkel a percdíjakkal, illetve arra jó, hogy magát a Pannont reklámozza, maga Limit ebben a történetben csak huszadrangú dolog, az a fő, hogy az emberek azt lássák hogy a Pannon kijött valami újjal, ez meg kapcsolható a goodwillhez, imidzshez stb.

vas. júl. 06, 2008 20:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Nem értem ebben mi a poén... Egy csomó szolgáltatás nem jár. Nincs hűdenagy kedvezmény. És hogy elfogy a havi egyenleged? Na puff, akkor vagy dominót használok vagy nem érdekel az a pár száz, esetleg ezer forint amivel túlszaladtam. Szerintem - hangsúlyozom szerintem - hülyeség az egész.

Ja, és kizálólag új szerződéssel vagy átlépő dominósként lehet belépni. És mi van ha épp nem beszéled le az egyenleged (havidíjad)? Odavan. Dominósként megmaradt volna. És ha pl. véletlenül eléred a limitet és fontos hívást kell kezdeményezned? Rohanhatsz kártyáért. Na kösz nem.

vas. júl. 06, 2008 20:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
Nem értem ebben mi a poén...
......

Ezt máshol már leírtam:

Eredetileg Pannonék arra találták ki, hogy ha apunak/anyunak előfizetése van, akkor egyazon ügyfélszám alá betegyenek egy ilyet. Így nem kell töltögetni a gyerek kártyáját, minden hónapban megkapja a maga havi apanázsát. Ossza be. +Családi csomaggal, ingyen beszélhet apuval/anyuval, ha le is dumálta a pénzt.
Erre jó. De ez csak behatárolt korosztályra érvényes. Ezért is reklámozta a Pannon kisgyerekkel. Az, hogy milyen volt a reklám hagyjuk.
:)

vas. júl. 06, 2008 19:16
arany tag

Hozzászólás 

vas. júl. 06, 2008 17:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Válaszolok magamnak:
Idézet:
A Mix díjcsomagra előfizetéskor a havidíjas akciós készülékárakkal vásárolható mobiltelefon, és a számlás ügyfelek számára elérhető kedvezmények és szolgáltatások jelentős része igénybe vehető. A Mix díjcsomaggal külföldön a Dominós roamingszolgáltatással azonos módon lehet mobilozni, így utazás előtt érdemes még Magyarországon aktiválni a roaming lehetőségét. A hívások az ilyenkor megszokott kóddal, illetve direkt roaming esetén hagyományosan, a hívószám tárcsázásával indíthatók.
Kérem szépen, ez egy igazán kiforrott, korrekt mixelés: postpaidként kezelnek, postos áron vehetsz telefont, de meg van szabva a havi kereted. S hogy a roamingba se szaladj el, ott is a kártyás feltételek vonatkoznak rád.
Valaki tudja, hogy hasonló szolgáltatás jelent-e már meg a környező országokban, s ha igen, kb. mikor (Németo., Anglia, Ausztria stb.)?

vas. júl. 06, 2008 9:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Most akkor bármilyen telót vehetek 2 év hűséggel, de 1 év tarifamegtartással? És ismét fizetnem kell a hívószám-kijelzési díjért :D? Ha roamingolok, valami speckó roaming vonatkozik rám, de az alap dominos megkötéssel, hogy 1125Ft-os egyenleg szükségeltetik hozzá? Kaphatok részletes számlát is? Meg lehet KAP Bónusz kedvezményem?Még több infot, please! Unalmas, hogy folyton t-pontokba kell járkálni, meg a 1430-at hívogatni, ha korrekt tájékoztatást akar az ember :? .

szomb. júl. 05, 2008 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
zoli62 írta:
New-man írta:
A Mix díjcsomagról mi a véleményetek?

http://mobilarena.hu/hir/mix_dijcsomag_ ... taban.html

Annyira új, hogy még a honlapon se találtam...

Már ott van:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/mix-tarifa-lp_080626/

"A díjcsomag 1 éves hűségnyilatkozattal, 790 Ft-os belépési díjjal vehető igénybe. "

Trükközünk, trükközünk? :P

Amúgy meg itt van a részltesebb leírás:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/h ... omag.shtml

kedd júl. 01, 2008 10:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
5 GB helyett 12! :shock: Ez nem olyan rossz!
Akár így is hagyhatnák a csomagokat a következő emelésig! :lol:

kedd júl. 01, 2008 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
New-man írta:

Már ott van:

http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/kedvezmenyek/mix-tarifa-lp_080626/

kedd júl. 01, 2008 7:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
New-man írta:

hétf. jún. 30, 2008 22:14
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 

hétf. jún. 30, 2008 17:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:

Akár havi 50 GB-ot is internetezhetnek a T-Mobile előfizetői.

A szolgáltató legújabb akciójában a Net és Mobilinternet csomagok többségében a régi és új előfizetőknek egyaránt megnöveli a havi díjban foglalt adatmennyiséget. Július 1. és augusztus 31. között az adott csomagokat használók az eredeti adatmennyiség többszörösét használhatják internetezésre. Ennek megfelelően az 5 GB-os Net és Mobilinternet csomagoknál 12 GB-ra, a 8 GB-osnál 20 GB-ra, míg a 15 GB-os csomagoknál 50 GB-ra növekszik az adatmennyiség. Az Aranytárskártyás Mobilinternet esetében a 2 GB-os csomag adatmennyisége 4 GB-ra, a 10 GB-os pedig 25 GB-ra változik. A megnövelt adatmennyiség nem vihető át a következő hónapra, viszont minden külön regisztráció nélkül, előfizetéses és dominós ügyfelek részére egyaránt automatikusan elérhető lesz. Az adatmennyiség 50, illetve 100 százalékának elérésekor a T-Mobile díjmentes SMS-ben tájékoztatja az előfizetőket.

hétf. jún. 30, 2008 17:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
És akkor talán még a horvátoknál is használható volt.

pén. jún. 06, 2008 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
blueye írta:
A prioritási listában automatikusan benne vannak a partnerhálózatok, elsőre ezekre próbél ráállni a teló.
A 7 percet egy hát alatt (nekem) nem nagy művészet összehozni.

Te most nem a Nokia telefonokra gondoltál ugye? :lol: Az ezer éves Ericssonomban van preferált hálózati lista, de a Nokiákban idáig hiába kerestem.
Amúgy a 7 percet tényleg nem nagy dolog összehozni. De a pár évvel ezelőtti roaming akció nekem jobban bejött. Tudod, amikor a hívásfogadás ingyen volt a T hálózatokban. :wink:

Hopp, bocs, régóta SE telefonokat használok.

Igen, az jobban tetszett.
:lol:

hétf. jún. 02, 2008 19:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1379 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Következő