Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 10:49

Hozzászólás a témához  [ 29 hozzászólás ] 
Video feltöltés Weboldalara 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Zééé!
Sikerült megoldanom egy másik megoldással (scrip)
tamasir~

csüt. dec. 18, 2008 11:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Zééé írta:
Hali!

Ha PS CS3-ban szerkeszted meg a honlapjaidat, akkor nem vagy igazán HTML forráskód értő, ha jól sejtem!
Én úgy tudom, hogy ezt csak úgy tudod megoldani, ha a HTML fájlodba beleírsz mondjuk notepad-dal!
Hozz létre egy video nevezetű mappát a tárhelyeden és oda másold be a videot, de FLV-ben hanem SWF-ben (legyen ez most itt proba.swf a neve), majd a HTML fájlodba írd be a következőt valahova (ahova szeretnéd a videot):

<OBJECT classid='clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000' codebase='http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0' WIDTH='320' HEIGHT='240' id='video/proba.swf' ALIGN=''>
<PARAM NAME=movie VALUE='video/proba.swf.swf'>
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<PARAM NAME=LOOP VALUE='true'><PARAM NAME=bgcolor VALUE=#000000>
<EMBED src='video/proba.swf' quality=high bgcolor=#000000 WIDTH='320' HEIGHT='240' NAME='video/proba.swf' ALIGN='' TYPE='application/x-shockwave-flash' PLUGINSPAGE='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'>
</EMBED>
</OBJECT>

4 helyre kell beírni a videot elérését és nevét, és 2 helyen tudod megadni a szélességét és a magasságát!

Remélem tudtam segíteni!

Zééé.

Zééé!
Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy flv videó fájt,hogyan lehet ezzel a kóddal beépíteni a html kódolású oldalamra ? :oops:
Ha leírnád a kód sort és az alkalmazását megköszönném. Vagy az flv fájt átlehet konvertálni swf fájra?
Feltöltöttem a youtube.com oldalra, a kódsort belinkelve megjelenik csak a feltöltésnél sérül és életlen lesz.
tamasir~

csüt. dec. 18, 2008 1:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól eméxem, akkor az uccsó frame actionscriptbe kell beírni, hogy
Kód:
goto(1); //1 helyére a megfelelő frame számát
exit;

pén. aug. 22, 2008 14:47
arany tag

Hozzászólás 
jó kérdés. html és css a szakterületem... :D

kedd aug. 05, 2008 9:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi szépen már működik a dolog!
Lehet, hogy nem itt kellene megkérdeznem, de egy flash-t szeretnék beilleszteni az oldalamba, vagyis ez már meg is történt csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet végteleníteni, hogy a flash miután "lefut" ismételten elinduljon és ne álljon be (hogy folymatos legyen a mozgása)?

vas. aug. 03, 2008 1:26
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
nézd meg ezt a topicot, ezt használom: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=36298
konvertálni meg az any video converter free-t, tökéletes!

hétf. júl. 28, 2008 10:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudod én nem kérkedni akartam a dreamweaver-el, mert fingom sincs hogy mi a jó és rossz. Sőt eddig egy sima indgyenes html szerkesztővel csináltam egy honlapot ami nagyon szétszórt lett. Most egy sokkal egyszerűbb ugyanakkor lényegretörőbb lapot akarok csinálni de nincs semmi tapasztalatom. Nem értek a notepad nem grafikus szerkesztéshez, csupán annyit akartam megtudni én analfabéta, hogy hogyan lehet flash lejátszót betenni az oldalamba (ezért írtam hogy mivel szerkesztek)! De nagyon úgy néz ki hogy innen ezt nem fogom megtudni... :cry: Azt hiszem marad a media player...
A francba ha azt kérdezné tőlem valaki hogy hogyan lehet mitudomén after effect-ben a 80-as évek mozi effektjét megcsinálni és mindezt bemaszkolni valószínű hogy 5 lépésben fejből leírnám neki, de a honlapokban nincs tapasztalatom....

hétf. júl. 28, 2008 10:09
arany tag

Hozzászólás 
kito szerintem elég jó tanács volt az enyém, nem kötekedés! használj szabad progikat, mert azzal is ugyan azt meg lehet csinálni. a gimp meg majdnem photoshop szintű, akkor használjátok azt. nem tök mindegy, hogy porsche vagy ferrari? :lol:

hétf. júl. 28, 2008 9:35
arany tag

Hozzászólás 
nem vagyok idegbajos, csak jól megmondtam! mi is lett volna, ha azt mondod, hogy notepadot használsz? kinevettek volna? csak sejtették volna, hogy fejből tudod az összes kódot...

feltölteni ajánlom a filezilla-t ami sokkal jobb és nem a totált. totálnak sok hibája van, sőt nem teljesen free. :D

hétf. júl. 28, 2008 9:29
ezüst tag

Hozzászólás 
No akkor köszi a segítséget, csak azoknak aki jóindulattal álltak hozzá!
Hogy lehet valaki ilyen idegbajos? Remélem dagadtak az erek a monitor elött!!! :D

hétf. júl. 28, 2008 9:00
arany tag

Hozzászólás 
mi lett volna, ha te meg nem idézed, heh? akinek nem inge, ne vegye magára! csak mindenki azt hiszi, hogy weaver meg shop, akkor már egy versenyképes honlapot csinál, mert a profik is azzal csinálják, sőt sok tíz ezrekbe kerülnek, akkor már csak jó progik. pedig nem így van!
és benéztem, mert pont kellett egy ilyen kütyü, amit letöltök és fel a tárra.

és nevetséges, hogy egy nagyobb progival mennyit kell keccsolni, mire megcsinálok valamit, addig egy kisebb és egyszerűbb progival ugyan azt megcsinálom az idő jelentős töredéke alatt.

a shop olyanoknak való, akik nagy dolgokban gondolkodnak és nem egy kertek alatti kis weboldalnak rajzolgatnak. :D

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Geopelia hétf. júl. 28, 2008 9:33-kor.

vas. júl. 27, 2008 22:01
arany tag

Hozzászólás 
szánalmas, hogy itt mindenki dreamweaver meg photoshop zseni és elkészíti a kis nevetséges oldalát, de muszáj hozzátenni, hogy mivel!? én meg dicsekedem, hogy notepad 2-vel meg photofiltre-vel, max gimppel csinálom meg az oldalaim. hiába használjátok a lopott progikat, mikor én ezekkel jobbat csinálok! mert nem a program számít, hanem a tudás!

vas. júl. 27, 2008 20:31
ezüst tag

Hozzászólás 
total commander

pén. júl. 25, 2008 9:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogyan, mivel töltöd fel a kész dokumentumokat?

pén. júl. 25, 2008 6:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Az van, hogy nem akarlak bennetek ezzel a gondommal sokáig fárasztani, viszont már mindent kipróbáltam. Azt is érdemes bevallanom, hogy nem igazán vagyok hozzáértő most kezdtem el. A következő dolgokat csináltam – talán a folyamatában meglátjátok, hogy mit tettem rosszul – . Adott volt az alap html oldalam, amit majd szeretnék „klónozni”, tehát az lenne a galéria, a bemutatkozás stb. A képlejátszó flash-el is ugyanaz a gondom mint a flashvideóval. Szóval az adott oldalra insert/media/flashvideo képen beszúrtam az előzőleg elkészített flash videót. Ekkor létrehozott a szerkesztő egy vagy két swf file-t is, nevezetesen a FLVplayer_Progressive.swf-t és az adott skint swf formátumban. Miután feltöltöttem ftp-re a nagy betűkből kicsit csinált, de a forrásban még nagyként szerepelt (ezeket javítottam hozzá és csak azután jelent meg a lejátszó fehér kerete). Megcsináltam azt is – ami a beépített média player-nél bevált, hogy először feltöltöttem a videót és a szerkesztőben beszúráskor a már fent lévő videóra hivatkoztam, de ez sem jött be. Annyi a lényeg, hogy mindenképpen flash videó lejátszót szeretnék az összes majdani felkerülő videómnak (nem windows media player-t), és remélem, hogy összejön.
Köszönöm az eddigi segítő hozzászólásokat!

csüt. júl. 24, 2008 22:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem lehet, hogy feltöltéskor állítja az FTP programod kisbetűsre??
Mert úgy látom most is csak kisbetűs verzióként érhető el...
:arrow: Lépj be FTP-vel és nevezd át.

csüt. júl. 24, 2008 12:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja bocs az az flv fájl (13,5) az swf az 8,8k!

csüt. júl. 24, 2008 8:25
ezüst tag

Hozzászólás 
13,5MB a mérete pontosan. Köszi a segítséget, akkor feltöltöm ismét!
(Tényleg nem volt még probléma a DG-al :) immár harmadik éve)
Nem kisbetűre irogattam, hanem olyanra írtam ahogy html-ben van. Bár nagyon nem értem, hogy a szerkesztő miért csinálja variáltan a betüket kicsire meg nagyra, hogyha feltöltéskor csak kisbetü megy fel az ftp-re...

csüt. júl. 24, 2008 8:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
cukrasz írta:
Átirogattam kis betüre amit mondtál, annyi változás van, hogy most már látszik a fehér téglalap... de a vidó még nem!

Ne kisbetűsre állítsd, hanem pontosan olyanra, mint ahogyan a HTML-ben van.

szer. júl. 23, 2008 14:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Hehehehee, látom te is dataglobe-os vagy! :) The best...
Na ez itt nem a reklám helye!

Te figy, kisbetüs néven elvileg itt van ez az swf file:
http://www.osvenyfilm.com/asite/flvplayer_progressive.swf

Ergo megvan!!!
1. De nem játsza le a böngésző, ugyanúgy egy nagy fehér képet ad, biztos hogy jól töltődött fel az az swf fájl a dataglobe-hoz?
Másold fel újra, amúgy meg hány MB?
Szerintem a felmásoláskor valami hiba lehetett, mert ha letöltöm alig 10Kbyte!!!!!! biztos hogy ez a baja!
2. Ha átírtad kisbetüsre magát a fájlt, akkor a html forrásban is írd át a hivatkozást mindenhol kisbetüsre (olykor nem működhet, például Firefox - ha jól emlékszem, elnézést ha nem így van)!

Válaszolj az elsőre meg másold fel újra és meglássuk!

Hali.
Zééé.

szer. júl. 23, 2008 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Átirogattam kis betüre amit mondtál, annyi változás van, hogy most már látszik a fehér téglalap... de a vidó még nem!

szer. júl. 23, 2008 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én úgy látom, hogy az asite/FLVPlayer_Progressive.swf fájl nem létezik.
De az is lehet hogy létezik, csak a jogosultságok nem jók.
Vagy kisbetű/nagybetű elírás van a fájl nevében.

szer. júl. 23, 2008 9:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy alap mappám amit asite-nak neveztem el, ebben van a honlap (html). Azon belül van három mappa: images, movie, templates, minden link ezekre mutat, illetve ezekbe mutat, a képekre gif-ekre és a flash videóra, meg a szerkesztő által létrehozott swf fájlokra.
Úgyhogy nem tudom mi van, minden úgy néz ki az ftp-n mint a gépen.

kedd júl. 22, 2008 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
:shock: Abslutly a pályán kívülről!:
Nincsenek fent a linkekre a könyvtárak amire link mutat,ilyenkor a saját gépeden látod,de kívülről rajtad kívül senki.

kedd júl. 22, 2008 18:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás link
Elvileg ez az oldal a gépen láthatóan tartalmazza a lejátszót, de így most nem. http://www.osvenyfilm.com/asite/ofprefosvenyplay.html
Köszi!

kedd júl. 22, 2008 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali
Linkeld ide azt az oldalt!
Nézzünk bele a forrásba...
Zééé.

hétf. júl. 21, 2008 22:36
ezüst tag

Hozzászólás flash videó feltöltés
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az egyik oldalamra szeretnék egy flash videót beépíteni. Ez meg is történt flv formátumban (maga a lap html), amíg a gépemen van és onnan nézem szépen meg is jeleneik, viszont miután feltöltöm a lapon a lejátszón kívül minden megjelenik. Mindent feltöltöttem hozzá mégsem jelenik meg a lejátszó...
Mi lehet a probléma? Ja DreamweaverCS3-al szerkesztek)
Légyszi segítsetek!!!
Köszi!

hétf. júl. 21, 2008 13:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Ha PS CS3-ban szerkeszted meg a honlapjaidat, akkor nem vagy igazán HTML forráskód értő, ha jól sejtem!
Én úgy tudom, hogy ezt csak úgy tudod megoldani, ha a HTML fájlodba beleírsz mondjuk notepad-dal!
Hozz létre egy video nevezetű mappát a tárhelyeden és oda másold be a videot, de FLV-ben hanem SWF-ben (legyen ez most itt proba.swf a neve), majd a HTML fájlodba írd be a következőt valahova (ahova szeretnéd a videot):

<OBJECT classid='clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000' codebase='http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0' WIDTH='320' HEIGHT='240' id='video/proba.swf' ALIGN=''>
<PARAM NAME=movie VALUE='video/proba.swf.swf'>
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<PARAM NAME=LOOP VALUE='true'><PARAM NAME=bgcolor VALUE=#000000>
<EMBED src='video/proba.swf' quality=high bgcolor=#000000 WIDTH='320' HEIGHT='240' NAME='video/proba.swf' ALIGN='' TYPE='application/x-shockwave-flash' PLUGINSPAGE='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'>
</EMBED>
</OBJECT>

4 helyre kell beírni a videot elérését és nevét, és 2 helyen tudod megadni a szélességét és a magasságát!

Remélem tudtam segíteni!

Zééé.

kedd feb. 26, 2008 10:18
ezüst tag

Hozzászólás Video feltöltés Weboldalara
Sziasztok

A kérdésem az az lenne hogy hogyan tudok videot fel tenni az oldalamra? Az oldalamat Adobe photoshop CS3-al szoktam megszerkeszteni majd total commanderrel töltöm fel az adatokat. Odáig eljutottam hogy át kell alakitani a videó-t pl. flv-be ezt meg is tettem az adobe flash programmal. Most már csak annyi a kérdésem hogy hogyan tudok a fő oldalamra egy video-t betenni(pl. bemutatkozó videó-t) ugy hogy nem html szerkesztést használo hanem mint az adobe photoshopnál grafikus módon... MAjd ha ez is megvolnan akkor hogy kell feltöltenem az oldalra?(az images mappába?) Aki érti hogy mit próbálok én itt nagy nehezen elmagyarázni azt kérem segítsen... Köszönöm előre is....

hétf. feb. 25, 2008 14:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 29 hozzászólás ]