|
Szerző |
Üzenet |
iker222
ezüst tag
|
Jó lenne, ha valaki megtalálná a működő, használható verziót "ingyen" és leírná elküldené PMben stb. Ma jön a telefonom
|
csüt. aug. 07, 2008 10:35 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Remlali írta: Zsombe! Szepen reagal mindenre, es sokkal kezelhetobb mint az elozo task m. amit irtam. KrE! .exe a kiterjesztese, de cab-t nem talalok sehol + a gyarto ajanlja direkt erre a keszulekre ezt a verziot.....erdekes! A vodafone meg elmehet a jo *****ba. Nem tudom minek kellett levenni ezt a progit.
Én garanciában rárakattam a hivatalos Motorola szervizben a gyári szoftot, így nekem már nem kell bosszankodnom, hogy a Voda ebbe is belepiszkált.
|
csüt. aug. 07, 2008 8:53 |
|
|
Remlali
vas-tag
|
Zsombe!
Szepen reagal mindenre, es sokkal kezelhetobb mint az elozo task m. amit irtam.
KrE!
.exe a kiterjesztese, de cab-t nem talalok sehol + a gyarto ajanlja direkt erre a keszulekre ezt a verziot.....erdekes!
A vodafone meg elmehet a jo *****ba. Nem tudom minek kellett levenni ezt a progit.
|
csüt. aug. 07, 2008 5:25 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Remlali írta: Az office-os szoveg es tablazatokat tudjam kezelni a tobbi nem erdekel. q9-re docu. to go http://www.dataviz.com/products/documen ... ice_id=400Letoltottem a 30 napos proba verziot, es azt irja ki, hogy nem ok mert nem win ce alkalmazas! Most akkor mi van? A gyarto maga javasolja pont erre a q9H tipusra..... softmaker: Itt pedig latom, hogy csak PPC-re keszult. Esetleg valami openoffice letezik okos telora?
Akkor egyértelműen marad a Docs to Go.
Mi a kiterjesztése a file-nak?
|
csüt. aug. 07, 2008 0:44 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Remlali írta: csabo63: Mivel mar egyszer fizetek a netert, a wifis router adva van, igy a wapot mar nem eroltetem. Sorry! Zsombe: Alc2007 http://www.itv.sk/winco/ALC2007.aspxitt meg tudod nezni + ingyenes. Jobb mint az eredeti ebresztoje...az eleg gyengere sikerult. Task manager: azt mar lecsereltem erre, mert baratsagosabb a kezelese. http://windowsceportal.hu/index.php?tar ... nosito=165Ezzel pedig minden hatterben futo alkalmazast be lehet csukni. Kezdesnek minden vacak progit felraktam kiprobalas gyanant es volt tobb is amit nem tudtam bezarni, ugy pedig nem megy az uninsall. Szoval ilyan megfontolasbol ereztem szukseget ennek a proginak. ui: Documents to go, vagy TextMaker temaban tud nekem segiteni valaki?
Köszi a linkeket!
Ahogy nézem a Task Manager WM5 alá lett fejlesztve. WM6-on normálisan fut?
Office állományok kezelésére egyébként én a Documents to Go-t ajánlom. Az gyárilag benne is van a Q9h-ban (kivéve a vodásban ).
|
szer. aug. 06, 2008 21:04 |
|
|
Remlali
vas-tag
|
Az office-os szoveg es tablazatokat tudjam kezelni a tobbi nem erdekel.
q9-re docu. to go
http://www.dataviz.com/products/documen ... ice_id=400
Letoltottem a 30 napos proba verziot, es azt irja ki, hogy nem ok mert nem win ce alkalmazas! Most akkor mi van? A gyarto maga javasolja pont erre a q9H tipusra.....
softmaker:
Itt pedig latom, hogy csak PPC-re keszult.
Esetleg valami openoffice letezik okos telora?
|
szer. aug. 06, 2008 19:56 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Remlali írta: Melyiket erdemesebb hasznalni, + ugyesen hozzajutni?
Attól függ, hogy mire akarod használni.
Ha a telefonon viszonylag egyszerű, viszonylag gyors, átlagosan butított office-ra van szükséged, akkor Docs to Go-t, ha teljes office funkcionalitás kell, akkor Soft Maker-t kell _megvenni_
Viszont, most hogy írtam, villant be, hogy a Soft Maker az erősebb PDA-kat is megdolgoztatja. Megnéztem, de a hivatalos oldalon nem láttam smartphone-ra. Te merre láttál?
|
szer. aug. 06, 2008 19:22 |
|
|
Remlali
vas-tag
|
Melyiket erdemesebb hasznalni, + ugyesen hozzajutni?
|
szer. aug. 06, 2008 19:01 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Remlali írta: csabo63: Mivel mar egyszer fizetek a netert, a wifis router adva van, igy a wapot mar nem eroltetem. Sorry! Zsombe: Alc2007 http://www.itv.sk/winco/ALC2007.aspxitt meg tudod nezni + ingyenes. Jobb mint az eredeti ebresztoje...az eleg gyengere sikerult. Task manager: azt mar lecsereltem erre, mert baratsagosabb a kezelese. http://windowsceportal.hu/index.php?tar ... nosito=165Ezzel pedig minden hatterben futo alkalmazast be lehet csukni. Kezdesnek minden vacak progit felraktam kiprobalas gyanant es volt tobb is amit nem tudtam bezarni, ugy pedig nem megy az uninsall. Szoval ilyan megfontolasbol ereztem szukseget ennek a proginak. ui: Documents to go, vagy TextMaker temaban tud nekem segiteni valaki?
Csak PDA-n illetve HPC-n próbáltam.
Attól függ, hogy mi a kérdés.
|
szer. aug. 06, 2008 17:00 |
|
|
Remlali
vas-tag
|
csabo63:
Mivel mar egyszer fizetek a netert, a wifis router adva van, igy a wapot mar nem eroltetem. Sorry!
Zsombe:
Alc2007
http://www.itv.sk/winco/ALC2007.aspx
itt meg tudod nezni + ingyenes. Jobb mint az eredeti ebresztoje...az eleg gyengere sikerult.
Task manager: azt mar lecsereltem erre, mert baratsagosabb a kezelese.
http://windowsceportal.hu/index.php?tar ... nosito=165
Ezzel pedig minden hatterben futo alkalmazast be lehet csukni. Kezdesnek minden vacak progit felraktam kiprobalas gyanant es volt tobb is amit nem tudtam bezarni, ugy pedig nem megy az uninsall. Szoval ilyan megfontolasbol ereztem szukseget ennek a proginak.
ui: Documents to go, vagy TextMaker temaban tud nekem segiteni valaki?
|
szer. aug. 06, 2008 14:40 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Remlali írta: Eloszor is engedjetek meg, hogy megkoszonjem nektek, hogy segitettetek a valasztasban! Az utobbi idoben tobbszor megfordult a fejemben, hogy kivaltanam a laposomat menet kozben egy hasonlo keszulekkel, de nem akartam erintokepernyos gepet vasarolni, majd ratalaltam a smarthphonokra. A kijelzo nagysaga miatt 3 gep johetett szoba. Nokia E61i, BlackBerry 8310 es ez. Ar/ertek/teljesitmeny aranyaban a Q9 nyert! Ket napja buszke tulajdonosa vagyok egy vodas q9-nek. Eddig maximalisan meg vagyok vele elegedve! Semmi fele fagyast nem tapasztaltam meg, persze telepitesek utan biztos ami biztos alapon ujrainditottam. /abbol indultam ki hogy win van rajta./ A kovetkezo progikat hasznalom: Alc2007 /ebreszto/ tcmdphone /file kezelo/ coreplayer.1.2.0 lejatszashoz /meg a divxes avit is viszi/ FdcSoft TaskMgr wm2005_3.1 /Win task manager/ WeFi /wifis kapcsolatok kezelese/ McAfee Virus scan /amit adtak hozza/ pc-n imTOO 3gp video converter /rengeteg formatumbol rengeteg formatuba konvertal + felbontas is beallithato neki/ Veszek hozza meg 4gb micro sd-t + egy mini usb wifi adaptert es tokeletesen kiszolgal. Amire meg szuksegem lenne: Documents to go es valami bill. zaras progi. Esetleges otleteket szivesen fogadom! utolag: milyen hasznos beleolvasni a hasznalatiba, mert megtalatam a bill. zar funkciot
Jó választás, használd egészséggel!
Az Alc2007 jó ébresztő program? Mert én a gyárival nem igazán vagyok megelégedve, ezért keresnék valami jobbat, használhatóbbat.
A task menedzser milyen? Miket tud?
|
szer. aug. 06, 2008 13:59 |
|
|
KrE
gyémánt tag
|
Re: Beállítások
csabo63 írta: Remlali! Közös szolgáltatónk okán kérlek, hogy ha neked működik wap, akkor légyszi küld át a beállításokat akár privátba! onnan, hogy .......Kapcsolatok,...
előre is köszi!
Beállítások
|
szer. aug. 06, 2008 7:51 |
|
|
csabo63
vas-tag
|
Beállítások
Remlali!
Közös szolgáltatónk okán kérlek, hogy ha neked működik wap, akkor légyszi
küld át a beállításokat akár privátba!
onnan, hogy .......Kapcsolatok,...
előre is köszi!
|
szer. aug. 06, 2008 6:15 |
|
|
Remlali
vas-tag
|
Eloszor is engedjetek meg, hogy megkoszonjem nektek, hogy segitettetek a valasztasban!
Az utobbi idoben tobbszor megfordult a fejemben, hogy kivaltanam a laposomat menet kozben egy hasonlo keszulekkel, de nem akartam erintokepernyos gepet vasarolni, majd ratalaltam a smarthphonokra. A kijelzo nagysaga miatt 3 gep johetett szoba. Nokia E61i, BlackBerry 8310 es ez. Ar/ertek/teljesitmeny aranyaban a Q9 nyert!
Ket napja buszke tulajdonosa vagyok egy vodas q9-nek.
Eddig maximalisan meg vagyok vele elegedve! Semmi fele fagyast nem tapasztaltam meg, persze telepitesek utan biztos ami biztos alapon ujrainditottam. /abbol indultam ki hogy win van rajta./
A kovetkezo progikat hasznalom:
Alc2007 /ebreszto/
tcmdphone /file kezelo/
coreplayer.1.2.0 lejatszashoz /meg a divxes avit is viszi/
FdcSoft TaskMgr wm2005_3.1 /Win task manager/
WeFi /wifis kapcsolatok kezelese/
McAfee Virus scan /amit adtak hozza/
pc-n imTOO 3gp video converter /rengeteg formatumbol rengeteg formatuba konvertal + felbontas is beallithato neki/
Veszek hozza meg 4gb micro sd-t + egy mini usb wifi adaptert es tokeletesen kiszolgal.
Amire meg szuksegem lenne:
Documents to go es valami bill. zaras progi.
Esetleges otleteket szivesen fogadom!
utolag: milyen hasznos beleolvasni a hasznalatiba, mert megtalatam a bill. zar funkciot
|
kedd aug. 05, 2008 17:15 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Valahogy úgy vettem ki az egészből, illetve a linkeken található szövegekből, hogy registry-t buherál. Szóval csinálj backup-ot, aztán ha elrontja, még talán van esélyed
|
hétf. aug. 04, 2008 14:44 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Re: GPS?
iker222 írta: http://www.windowsceportal.hu/forum/viewtopic.php?t=390
Ezt kipróbálni valaki, akinek van q9-e? Csak azért, hogy most akkor ez micsoda. Engedélyezi a GPS-t, odáig oké. De ehhez kell külön hardver/szoftver?
Én még nem próbáltam, sőt még nem is hallottam erről. Ha lesz hozzá bátorságom, akkor lehet letesztelem.
|
hétf. aug. 04, 2008 14:41 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
GPS?
http://www.windowsceportal.hu/forum/viewtopic.php?t=390
Ezt kipróbálni valaki, akinek van q9-e? Csak azért, hogy most akkor ez micsoda. Engedélyezi a GPS-t, odáig oké. De ehhez kell külön hardver/szoftver?
|
hétf. aug. 04, 2008 10:40 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: Motomodders-en van már Windows Mobile 6.1, de sajnos SIM-lockos. Remélem nemsokára jön a rendes, sim zár nélküli is, akár magyarul
Ez jó hír. Remélem 1-2 hónap, aztán lesz számunkra is használható WM 6.1.
|
hétf. aug. 04, 2008 9:58 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Motomodders-en van már Windows Mobile 6.1, de sajnos SIM-lockos. Remélem nemsokára jön a rendes, sim zár nélküli is, akár magyarul
|
vas. aug. 03, 2008 19:43 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
http://windowsceportal.hu/index.php?tar ... ver&id=307
Itt azt írják, hogy SDHC-t is támogatja, szóval 32Gb-ig megy. Na, lehet beruházok egy nagy kártyára.
|
vas. aug. 03, 2008 18:28 |
|
|
csabo63
vas-tag
|
Beköszönő
Üdvözlök mindenkit,mint új belépő a fórumban!
Ha minden igaz a voda holnap szállítja Q 9-esmet!
Az eddigi hozzászólásokat érdeklődve olvastam,egyenlőre kiváncsi vagyok!
Pl arra, hogy milyen gps vevőt vegyek hozzá?Ha valaki tud tippet szívesen veszem!
|
vas. aug. 03, 2008 18:03 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Olvasd el ezt a két oldalt, nem sok...
|
vas. aug. 03, 2008 10:42 |
|
|
motorolaq9
vas-tag
|
Re: program telepítés
Ettől azért lehetnél kicsit informatívabb. Pl. pontosan milyen programokat próbáltál meg telepíteni rá és hogyan, valamint milyen hibaüzeneteket kaptál?[/quote]
hello
legutoljára egy java szótárt próbáltam rátenni amit az se-portalról szedtem le. hibaüzenet : hiba a fájl kitömőürítése során. mongyál már nekem olyan oldalt ahol erre való progik vannak. köszi a választ
|
vas. aug. 03, 2008 10:19 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Nekem úgy dereng, hogy 32Gb-ig kezeli, de pl. Telefongurun is a mi Q9-ünk Motorola Q Q9 néven van, és van egy másik Q9h, meg össze vissza található a magyar oldalakon minden. A mobilarena tesztben Vodafone készüléket teszteltek, és mégis volt benne Documents to Go. Na, akkor mi van?
|
szomb. aug. 02, 2008 16:38 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Re: SDHC
iker222 írta: Valaki próbálta már használni microSDHC kártyával? Mert jelenleg van 1 512Mb-os, egy 1Gb-os kártyám, adnak hozzá még egy 512 megásat, de nincs kedvem cserélgetni, jó lenne egy 4Gb-os vagy nagyobb.Valahol azt olvastam, hogy 32Gb-ig kezeli (szóval HC), de nem tudom, hogy a magyarországi Q9h-ra vonatkozik-e.
Ha Q9h leírásánál olvastad, hogy kezeli 32GByte-ig a kártyákat, akkor az összes tudja ezt a feature-t, az mindegy, hogy magyarországi, osztrák, vagy német, hiszen Q9h-ból csak egyféle létezik, de több országban forgalmazzák.
|
szomb. aug. 02, 2008 16:28 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
SDHC
Valaki próbálta már használni microSDHC kártyával? Mert jelenleg van 1 512Mb-os, egy 1Gb-os kártyám, adnak hozzá még egy 512 megásat, de nincs kedvem cserélgetni, jó lenne egy 4Gb-os vagy nagyobb.Valahol azt olvastam, hogy 32Gb-ig kezeli (szóval HC), de nem tudom, hogy a magyarországi Q9h-ra vonatkozik-e.
|
szomb. aug. 02, 2008 16:19 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Re: program telepítés
motorolaq9 írta: Hali! Pár napja én is vettem 1 HUF-ért egy ilyen remek készüléket a vodától, de olyan bajom van vele, hogy nem tudok rá programokat tenni ,se windows mobilost se java alapút valakinek van valami ötlete hogy ezt most mért csinálja velem?
Szia!
Ettől azért lehetnél kicsit informatívabb. Pl. pontosan milyen programokat próbáltál meg telepíteni rá és hogyan, valamint milyen hibaüzeneteket kaptál?
|
szomb. aug. 02, 2008 15:01 |
|
|
motorolaq9
vas-tag
|
program telepítés
Hali!
Pár napja én is vettem 1 HUF-ért egy ilyen remek készüléket a vodától, de olyan bajom van vele, hogy nem tudok rá programokat tenni ,se windows mobilost se java alapút valakinek van valami ötlete hogy ezt most mért csinálja velem?
|
szomb. aug. 02, 2008 12:29 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Voda
Nins a Vodában ilyen készülék most, majd jövő héten hoznak csak Nembaj, kibírom valahogy
|
csüt. júl. 31, 2008 23:17 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Oké, akkor megyek és veszek egyet holnap Kösz az eddigieket, majd megírom, mi lett
|
szer. júl. 30, 2008 14:42 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: Köszi a választ! Engem leginkább az Office támogatás érdekel, az benne van-e, és ha igen, milyen? DOC, XLS, PPT?
Szoft. frissítésről: vidéken lakom, Kiskunhalason, legközelebb Szeged, Kecskemét vagy talán Baja. Motorola üzlet merre van? Illetve otthon el tudom-e végezni a frissítést? Leírást már találtam az 5-ről 6-ra, de nekem megfelelne az angol 6.1 de akár egy 'normális' 6.0. Mit ajánlasz?
Office támogatás van, mégpedig a Documents to go-val. Tudod olvasni és szerkeszteni a Word, Excel, PowerPoint fájltípusokat.
Az igaz, hogy a vodás változatban alapból nincs benne a Documents to go, de léteznek olyan helyek a weben, amelyek segítségével lehet orvosolni ezt a problémát házilag.
Ha jól tudom Motorola szerviz csak Bp-n van, de van a készülékben Windows update szolgáltatás. Na meg adnak hozzá adatkábelt, azzal meg azért meg lehet oldani ezt-azt.
|
szer. júl. 30, 2008 13:51 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Köszi a választ! Engem leginkább az Office támogatás érdekel, az benne van-e, és ha igen, milyen? DOC, XLS, PPT?
Szoft. frissítésről: vidéken lakom, Kiskunhalason, legközelebb Szeged, Kecskemét vagy talán Baja. Motorola üzlet merre van? Illetve otthon el tudom-e végezni a frissítést? Leírást már találtam az 5-ről 6-ra, de nekem megfelelne az angol 6.1 de akár egy 'normális' 6.0. Mit ajánlasz?
|
szer. júl. 30, 2008 11:42 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: Most láttam én is, hogy 15.000Ft A kategóriásan Vodafone-nál. Igaz, hogy a Voda kérésére töröltek belőle sokmindent? És ha igen, akkor mi hiányzik belőle? És melyik változatot adják a Vodánál? Értem itt, hoy H, G stb.? Előre is kösz.
15 ezer nagyobb baráti ár érte. Én hűségakció keretében fizettem érte ~3 hónapja több, mint 30 ezer Ft-ot.
Vodafone Q9h-t árulja, mivel ez az európai verzió. Elvileg nem vodás a szoft.-ja, de gyakorlatilag sajnos belepiszkáltak . Annyira nem vészes, de azért bosszantó. A startup és shutdown vodás animációt még túl lehet élni, de pl. kivettek belőle egy-két dolgot, mint pl. a Documents to go-t. De a Motorola szervizesek nagyon rendesek, mert simán rárakják a gyári szoft.-ot és a garancia is megmarad.
Bagyu: nálad mennyit bír egy feltöltéssel? Mert nálam átlag 3 napot, napi ~1 órás beszélgetéssel és néhány SMS-sel (na meg néha Netezek is rajta). Jah és tényleg múltkor láttalak Holdudvarban.
|
szer. júl. 30, 2008 11:33 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Most láttam én is, hogy 15.000Ft A kategóriásan Vodafone-nál. Igaz, hogy a Voda kérésére töröltek belőle sokmindent? És ha igen, akkor mi hiányzik belőle? És melyik változatot adják a Vodánál? Értem itt, hoy H, G stb.? Előre is kösz.
|
kedd júl. 29, 2008 19:55 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Egyetértek. Az egyetlen pici mizéria az akksi, de mai telefonok között megállja a helyét.
|
kedd júl. 29, 2008 19:20 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
dr.zsoo írta: Nem elírás, az edigitalnál 40 e Ft volt kártyafüggetlenül. Sajna nekem ennyiért nem sikerült venni, helyette adtak ugyanennyiért egy ASUS m530w-t. ugyaz kb gombjai rosszabbak viszont van benne WiFi.
dr.zsoo
Azért az Edigital szokott néha durva akciókkal előrukkolni. Na meg nem is lehetett sokáig kapni náluk. Én májusban pl. kicsivel több, mint 30 ezerért vettem Vodánál a Q9-est, most meg 1 Ft. Na mindegy, akkor sem bánom, mert baromi jó készülék.
|
kedd júl. 29, 2008 19:13 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Zsombe írta: Láttátok a Vodafone új árlistáját? 40 ezer Ft Vitamax-szal és B, C és D kategóriás előfizuval csak 1 Ft! Bár szerintem azért ez elírás lehet, mert elég durva lenne, ha tényleg ennyibe kerülne.
Nem elírás, az edigitalnál 40 e Ft volt kártyafüggetlenül. Sajna nekem ennyiért nem sikerült venni, helyette adtak ugyanennyiért egy ASUS m530w-t. ugyaz kb gombjai rosszabbak viszont van benne WiFi.
dr.zsoo
|
kedd júl. 29, 2008 18:52 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Láttátok a Vodafone új árlistáját? 40 ezer Ft Vitamax-szal és B, C és D kategóriás előfizuval csak 1 Ft! Bár szerintem azért ez elírás lehet, mert elég durva lenne, ha tényleg ennyibe kerülne.
|
kedd júl. 29, 2008 16:48 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
gabyn írta: Igen, az 1-es lenne a megvalósíthatóbb, de sajna a mobilx-esek valamit elnézhettek, ugyanis ott láttam 3x eFt-ért (BluePanther N4410BT-t), de most onnan eltünt, máshol pedig 50-60 eft! Majd lesz valami...
Szerintem ez a BluePanther sem rossz: katt
|
szer. jún. 25, 2008 13:40 |
|
|
gabyn
ezüst tag
|
Zsombe írta: Ha beleszólhatok a dologba, akkor én az 1-es megoldást választanám.
Igen, az 1-es lenne a megvalósíthatóbb, de sajna a mobilx-esek valamit elnézhettek, ugyanis ott láttam 3x eFt-ért (BluePanther N4410BT-t), de most onnan eltünt, máshol pedig 50-60 eft!
Majd lesz valami...
|
szer. jún. 25, 2008 11:23 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
gabyn írta: Két változat van: 1. BluePanther, majd Moto Q9 2. Eten Glofish X500
Az 1 verzió megosztható két kifizetésre, elősször a hiányzó GPS navigációt pótolnám a BluePantherrel (az IGO clone frissítési lehetőségeit még azért szeretném kivesézni), majd később megvenném a Moto-t.
A 2 verzió, egy elérhető árú nagytudású (GSM, GPS, BT, WLAN, PDA) kütyü, árban kb. annyi mint az 1 verzió együtt.
Ezek maradtak versenyben.
Ha beleszólhatok a dologba, akkor én az 1-es megoldást választanám.
|
szer. jún. 25, 2008 8:45 |
|
|
gabyn
ezüst tag
|
Zsombe írta: Akkor végül mi mellett döntesz? BluePanther + Moto Q9?
Két változat van:
1.
BluePanther, majd Moto Q9
2.
Eten Glofish X500
Az 1 verzió megosztható két kifizetésre, elősször a hiányzó GPS navigációt pótolnám a BluePantherrel (az IGO clone frissítési lehetőségeit még azért szeretném kivesézni), majd később megvenném a Moto-t.
A 2 verzió, egy elérhető árú nagytudású (GSM, GPS, BT, WLAN, PDA) kütyü, árban kb. annyi mint az 1 verzió együtt.
Ezek maradtak versenyben.
|
szer. jún. 25, 2008 7:16 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
gabyn írta: Válaszolt az IGO(már korábban...): "A Smartphone eszközökön az érintőképernyő támogatásának hiánya miatt jelenleg egyetlen iGO My way szoftver sem fut."
Akkor végül mi mellett döntesz? BluePanther + Moto Q9?
|
kedd jún. 24, 2008 21:08 |
|
|
gabyn
ezüst tag
|
gabyn írta: Zsombe írta: Én sem vagyok híve a mindent egybe készülékeknek. Ezért van külön PDA-m navigálásra (bár korábban több mindenre használtam, míg nem volt meg a Q9), van okostelefonom és iPod zenehallgatásra. Ha 30-40k a max. keret a PNA-ra és tetszik neked a a Blue Panter, akkor szerintem válaszd azt. Egyébként találtam róla tesztet: http://www.pdamania.hu/content/9651/Köszi a tesztet! Nagyon nem húzzák le. Azért még utolsó próbálkozás ként írtam az IGO ügyfélszolgálatra IGO vs. Motorola Q9 tárggyal, aztán majd válaszolnak alamit, vagy nem. Köszi még1x, ha válaszol az IGO, írok!
Válaszolt az IGO(már korábban...):
"A Smartphone eszközökön az érintőképernyő támogatásának hiánya miatt jelenleg egyetlen iGO My way szoftver sem fut."
|
kedd jún. 24, 2008 10:51 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Elég lesz már az ingyenreklámból...
|
hétf. jún. 23, 2008 15:21 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
DiVx filmeket annó a Motorola MPX 200 is le tudott játszani, 176x130 as képméret és kb 25 fps sebességgel akadás nélkül. Kell hozzá a Betaplayer v a mostani neve CORE Player. Magyar program, magyar nyelvű, fizetős de a neten fenn van a crack verziója.
A 2 ezidáig legjobb program oldalak:
http://www.everythingq.com/
http://www.smartphone-freeware.com/
ez utóbbi tele van bloggoló és RSS olvasó programokkal, mindegyik free.
Ami a legjobb. Van óra beépülő, amikor programot futtatsz felteszi a felső sorba az idő kijelzését.
Ami nálam nem ment: SmartToolkit, állandóan lefagyasztja a telefont.
Auto keylock, ez el se indul.
Ami még alap progi, az a sprite backup. A tejes telefonmemóriát registryvel telefonkönyv személyes beállításokkal tokkal vonóval. Gáz esetén hard reset (E+Z gomb+bekapcs) felteszed a sprite backupot, és 5 perc alatt az eredeti állapotot helyreállítja. Ennek van reg kódja, ha kell privátban küldöm.
A vitocopypaste szintén free, tökéletesen működő vágólap.
dr.zsoo
|
szer. jún. 18, 2008 11:29 |
|
|
gabyn
ezüst tag
|
Zsombe írta: Én sem vagyok híve a mindent egybe készülékeknek. Ezért van külön PDA-m navigálásra (bár korábban több mindenre használtam, míg nem volt meg a Q9), van okostelefonom és iPod zenehallgatásra. Ha 30-40k a max. keret a PNA-ra és tetszik neked a a Blue Panter, akkor szerintem válaszd azt. Egyébként találtam róla tesztet: http://www.pdamania.hu/content/9651/
Köszi a tesztet! Nagyon nem húzzák le.
Azért még utolsó próbálkozás ként írtam az IGO ügyfélszolgálatra IGO vs. Motorola Q9 tárggyal, aztán majd válaszolnak alamit, vagy nem.
Köszi még1x, ha válaszol az IGO, írok!
|
szer. jún. 18, 2008 9:37 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
gabyn írta: Igen ezt akartam tudni, hogy a készülék a szabadon mozgást támogatja-e. A szoftvernek is támogatnia kell, de ez már teszt, tapasztalat kérdése.
Igazad van a túl multifunkcionális gépek valamelyik funkciója mindig gyengébb, jobb ha mindenre veszel egy céleszközt. Csak ki bírja ezt zsebbel -mindkét értelemben, cipelés és pénz -. Az MDA-m nem merült vészesen, igaz csak az asszonnyal beszéltem rajta, ha GPS ként használtam, mindig be volt dugva a szivargyújtóba.
Meglátom Zsombe, a Q9 tetszik, de most a GPS funkció hiányzik, mert sokat mászkálok.
Te melyik PNA-t javasolnád, figyelembe véve, hogy túl sokat nem akarok rá költeni (30-40 max). Néztem a Blue Panther N4410-t (magyarítás+autós szett -bluetooth kihangosítási funkcióval, stb.) 30 EFt, teljes IGO Európa térképpel (igaz 30ért ez furcsán olcsó, valamint tesztet sem találok rá a neten -ez azt jelenti vagy nagyon új vagy nem felkapott mer' gagyi-), vagy valamelyik TomTom-ot (tudom Garmin a király, de az ára is királyi).
Én sem vagyok híve a mindent egybe készülékeknek. Ezért van külön PDA-m navigálásra (bár korábban több mindenre használtam, míg nem volt meg a Q9), van okostelefonom és iPod zenehallgatásra.
Ha 30-40k a max. keret a PNA-ra és tetszik neked a a Blue Panter, akkor szerintem válaszd azt. Egyébként találtam róla tesztet: http://www.pdamania.hu/content/9651/
|
szer. jún. 18, 2008 9:14 |
|
|
gabyn
ezüst tag
|
Zsombe írta: Ez a szabadon mozgás dolog szerintem szoft. függő csak, mert a telefon támogatja az ilyesmit véleményem szerint.
Ha elfogadsz egy javaslatot, akkor szerintem jobban jársz, ha veszel egy ilyen Motorola Q9-est + egy PNA-t. Az a baj a GPS-es, GSM modulos PDA-kal, hogy hamar merülnek, ha aktívan használod. A smartphone meg szerintem nem igazán alkalmas (vagyis kényelmetlen) navigálásra az érintőképernyő hiánya miatt.
Igen ezt akartam tudni, hogy a készülék a szabadon mozgást támogatja-e. A szoftvernek is támogatnia kell, de ez már teszt, tapasztalat kérdése.
Igazad van a túl multifunkcionális gépek valamelyik funkciója mindig gyengébb, jobb ha mindenre veszel egy céleszközt. Csak ki bírja ezt zsebbel -mindkét értelemben, cipelés és pénz -. Az MDA-m nem merült vészesen, igaz csak az asszonnyal beszéltem rajta, ha GPS ként használtam, mindig be volt dugva a szivargyújtóba.
Meglátom Zsombe, a Q9 tetszik, de most a GPS funkció hiányzik, mert sokat mászkálok.
Te melyik PNA-t javasolnád, figyelembe véve, hogy túl sokat nem akarok rá költeni (30-40 max).
Néztem a Blue Panther N4410-t (magyarítás+autós szett -bluetooth kihangosítási funkcióval, stb.) 30 EFt, teljes IGO Európa térképpel (igaz 30ért ez furcsán olcsó, valamint tesztet sem találok rá a neten -ez azt jelenti vagy nagyon új vagy nem felkapott mer' gagyi-), vagy valamelyik TomTom-ot (tudom Garmin a király, de az ára is királyi).
|
szer. jún. 18, 2008 7:05 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
gabyn írta: Nem kifejezetten navigációs szoftverben történő mozgásra gondoltam, hanem bármilyen más pl.: mitttomén rajzszoftverben, görbét húzni.
Köszi az eddigi segítséget, majd meglátom mit teszek, lehet, hogy veszek egy GPS-t, BluePantert vagy valamit.
Ez a szabadon mozgás dolog szerintem szoft. függő csak, mert a telefon támogatja az ilyesmit véleményem szerint.
Ha elfogadsz egy javaslatot, akkor szerintem jobban jársz, ha veszel egy ilyen Motorola Q9-est + egy PNA-t. Az a baj a GPS-es, GSM modulos PDA-kal, hogy hamar merülnek, ha aktívan használod. A smartphone meg szerintem nem igazán alkalmas (vagyis kényelmetlen) navigálásra az érintőképernyő hiánya miatt.
|
kedd jún. 17, 2008 23:21 |
|
|