Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 2:56

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Mobi írta:
Okt 1-én életbe lépő változás:

"A Vodafone World illetve VitaMax Roaming szolgáltatások 1. zónája hívásindításra illetve
hívásfogadásra vonatkozó számlázási egysége a következő:
A hívás első perce egy perces egységben, majd a 60. másodperc után másodperc alapon kerül kiszámlázásra."

http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... _09_01.pdf

Mi a fene?
Naaaa, nem a Voda őrült meg, nyugodj meg.
Egyszerűen az EU-ban bevett szokás a 60/1-es számlázás, és - gondolom - ők is így kapják a külföldi szolgáltatótól.
Nem kell megijedni, hogy ez valaminek a kezdete lenne...

szer. szept. 03, 2008 8:49
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Okt 1-én életbe lépő változás:

"A Vodafone World illetve VitaMax Roaming szolgáltatások 1. zónája hívásindításra illetve
hívásfogadásra vonatkozó számlázási egysége a következő:
A hívás első perce egy perces egységben, majd a 60. másodperc után másodperc alapon kerül kiszámlázásra."

http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... _09_01.pdf

Mi a fene?

szer. szept. 03, 2008 1:43
arany tag

Hozzászólás 
hhh3 írta:
3x100 hálón belüli sms új vitamaxosoknak, de nekem nem derült ki, hogy kell-e készüléket is venni. Azoknak ajánlom akik napi 3 vodás smst írnak.
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/vi ... ms_hu.html
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/vi ... letezo.pdf

Egy ismerősöm csak kártyát vett, készülék nélkül, és rá egy hétre kapott sms-t az ajándék sms-ekről, tehát NEM kell készüléket venni.

szomb. aug. 23, 2008 17:16
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
hhh3 írta:
vitamax kártyámra kaptam : "Kedves ügyfelünk! Ha 2008.09.14-én éjfélig bármely hálózatba elküldesz 10 SMS-t, 30 db hálózaton belüli SMS-sel ajándékozunk meg, 1 hónapig. A belföldön felhasználható kedvezmény aktiválásáról SMS-sen értesítünk. Vodafone." gondolom egyéni akció.
Én is kaptam. Azt hiszem, most nem élek vele. Inkább bánkódom a percdíj emelés miatt. 'Köszönöm' Vodafone!

szer. aug. 20, 2008 20:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miközben ott a free sms (némi reklámmal kiegészítve) a voda oldaláról...

Üdv!

szer. aug. 20, 2008 16:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hűűha, mekkora ajándék 30 db hálón BELÜLI SMS :x .

szer. aug. 20, 2008 14:58
arany tag

Hozzászólás 
vitamax kártyámra kaptam : "Kedves ügyfelünk! Ha 2008.09.14-én éjfélig bármely hálózatba elküldesz 10 SMS-t, 30 db hálózaton belüli SMS-sel ajándékozunk meg, 1 hónapig. A belföldön felhasználható kedvezmény aktiválásáról SMS-sen értesítünk. Vodafone." gondolom egyéni akció.

szer. aug. 20, 2008 14:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem már az is elég lenne, ha *-gal, vagy bármi mással félbe lehetne szakítani a bemondást. Bár ritkán várom meg, hogy 300Ft alá kerüljek.

Üdv!

vas. aug. 10, 2008 16:47
ezüst tag

Hozzászólás 
SZiasztok! Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy jelezzétek kérlek az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre ti is, hogy változtassanak a Vitamaxos hangbemondási rendszeren.
Miért is? Mert ugyanazt a tájékoztató szöveget mondja a rendszer akkor is ha te tudsz hívni, akkor is, ha nem. Vagyis 50-299 FT között: ,,300 ft alatt van a kártya" 1-49 Ft között : ,,50Ft alatt vagy" Most kaptam 3 hónapig havi 30 percet ingyen a Vodától. ha lemegy a kártyám akkor fel tudom használni a perceket, csak vég kell hallgatni ugyanazt a dumát, amit 50 Ft alatt mond és nagyon idegesítő. Ha később bevezetik a percopciókat ,ti is így fogtok járni, ha lemegy a kártyátok. Én azt javasoltam a Vodának, hogy csak akkor legyen hangbemondás, ha nem lehet híni már, vagy a másik lehetőség legyen egy hangbemondás 300 FT alatt, a másik pedig akkor, amikor már tényleg nem tudunk hívni.

Légyszi írjatok ti is egy javaslatot a hangbemondás ügyében. köszi jelezze nekem is, aki ír nekik. köszi

pén. aug. 08, 2008 11:16
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
grafikus írta:
phonefreak írta:
New-man írta:
Szerintem még mindig a Voda a legolcsóbb. Csak hát mit adnak érte, az már más kérdés. Nem a dicsérőbe való, de: berágtam a Vodára a megtévesztő 10000 Ft-ért használt tel. beszámítós levelük miatt.
Lemondtam a bónusz előfizumat. Remélem örül a Voda, -1 nem publikus csomag.

Lemondtad a Bónusz előfizetésedet és inkánbb 3 x annyiért beszélsz a Pannonnál vagy a Tré-nél? Hűűűű, de kib.....tál a Vodával.

.... vagy talán csak saját magaddal?! :D :D :D

Hát én nam vagyok benne biztos, kib.... a vodával. Ha nem használta ki az ingyen dumát, akkor egy kaméleon csomaggal 10-5-2,5ft-rt kicsit olcsobb még percalapon is a hívás mint 45 és 30 ft mp alapon. Én is csak az ingyen duma miatt tartom meg még egy darabig. Különben már áttértem volna T-re. Már csak azért is mert több készülék ugyan azon az áron van 2 helyett 1 év hűséggel. :lol:

phonefreak:
Köszönöm az "érdemi" hozzászólást.

Nem gondolom, hogy kitoltam volna a Vodafone-nal.

A 3 x-os díjakról a véleményem: nem nagyon van olyan tarifa csomag, aminek pl. kb 135 Ft lenne a percdíja (max. a percen belüli hívás költsége) H-P 8-20 ig T-Mobilba és Pannonba

Másik, ha nem beszéled le a havidjat a kb. 45, 30 és 15 Ft-os percdíj költsége ennek többszöröse is lehet.

A lemondás indokairól:
- csak 1 db Bónuszos számom volt, ha nem lehet bővíteni (függetlenül, hogy ez szabályos-e vagy nem), nincs ingyenduma - nem volt értelme megtartani számomra
- ingyen dumára és a rövid hívásokra a -kedvezőbb csúcsidős díjjal rendelkező - Kormányzatis (Vodás!) telómat használom, a Bónusz csak alternatíva volt...
- ha kedvezményes időben akartam telefonálni, találam több jobbat is (pl Vitamax City 12,5 Ft költség/perc, T-percek <= 1800 Ft/akár 900 perc, stb; ja és ezeket akkor használom amikor szükségem van rá, nem minden hónapban
- a 28 % kedvezmény csak a lebeszélhető percek felhasználása után jár - ritkán használtam ki
- nem szeretem a hűségrabságot, és több mint két év alatt nem találtam olyan - árú - telót, amiért beválaltam volna
- tel. szokásaim változtak, kevesebbet telefonálok
- megtévesztő levél a készülék beszámításról (lásd fent)

gondolom ennyi érv elég is...

ja és még egy kb 2400 Ft/hó kiadás csökkenés... :!: (Vodának bevétel csökkenés)

Voda - nem Voda dilemmához: ahol én lakom ott a Vodának a leggyengébb a térereje (szakadozik), a másik kettő tökéletes :?

grafikus: egyetértek, van kedvezőbb megoldás a Vodafone Bónusz-nál (pl. Pannon családi kedvezmény, stb.)

szer. aug. 06, 2008 18:03
platina tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
New-man írta:
Szerintem még mindig a Voda a legolcsóbb. Csak hát mit adnak érte, az már más kérdés. Nem a dicsérőbe való, de: berágtam a Vodára a megtévesztő 10000 Ft-ért használt tel. beszámítós levelük miatt.

Lemondtad a Bónusz előfizetésedet és inkánbb 3 x annyiért beszélsz a Pannonnál vagy a Tré-nél? Hűűűű, de kib.....tál a Vodával.

Hát én nam vagyok benne biztos, kib.... a vodával. Ha nem használta ki az ingyen dumát, akkor egy kaméleon csomaggal 10-5-2,5ft-rt kicsit olcsobb még percalapon is a hívás mint 45 és 30 ft mp alapon. Én is csak az ingyen duma miatt tartom meg még egy darabig. Különben már áttértem volna T-re. Már csak azért is mert több készülék ugyan azon az áron van 2 helyett 1 év hűséggel. :lol:

szer. aug. 06, 2008 11:11
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Elég valószínű, mivel úgy kezdődik a kiírás, hogy:
Amennyiben 2008. augusztus 1. – 2008. szeptember 14. között új készüléket vásárolsz VitaMAX csomagban... ;)
Viszont a részletező(a másik link) egy szóval sem említi, és az tűnik a hivatalosabbnak.

szer. aug. 06, 2008 5:00
platina tag

Hozzászólás 
New-man írta:

hétf. aug. 04, 2008 8:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elég valószínű, mivel úgy kezdődik a kiírás, hogy:
Amennyiben 2008. augusztus 1. – 2008. szeptember 14. között új készüléket vásárolsz VitaMAX csomagban... ;)

vas. aug. 03, 2008 18:42
arany tag

Hozzászólás 
3x100 hálón belüli sms új vitamaxosoknak, de nekem nem derült ki, hogy kell-e készüléket is venni. Azoknak ajánlom akik napi 3 vodás smst írnak.
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/vi ... ms_hu.html
http://www.vodafone.hu/egyeni/akciok/vi ... letezo.pdf

vas. aug. 03, 2008 14:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
bertalanne írta:
Sziasztok!
Vodafon bonus dijcsomagra kötöttem elõfizetõi szerzõdést másfél évvel ezelõtt, a szerzõdés szerint öt számot jelelölhetek meg amire csoporton belüli szerzõdést köthetek. Nem volt a szerzõdésben meghatározva, hogy meddig használható ez a lehetõség, de legnagyobb meglepetésemre a mai napon. 2008.06.21.-én nem köthettem meg az ötödik családtagnak a szerzõdést, mert minden értesítés nélkül a Vodafon szünetelteti -állítólag április eleje óta- ezt a lehetõséget. Igy az ötödik az eredeti szerzõdés szerinti feltételekkel kötött lehetõséget egyszerûen el felejthetem? Pedig fel nem használt lehetõségemmel éppen most szerettem volna egy telefont vásárolni.
Tudtok ezzel kapcsolatosan valami tanácsot adni.

egyértelműen neked van igazad. ptk 211§, aki szerződésre ajánlatot tesz, az az ajánlatához kötve marad, kivéve ha kötöttséget az ajánlatételkor kizárta.

Tehát, ha kaptál ilyen SMS-t, ahogy én is kaptam, akkor jogosult vagy a bónuszt megköttetni. Első körben fordulj a vodához, aztán mehetsz az NHH-hoz, vagy bírósághoz.

szomb. jún. 21, 2008 14:31
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Vodafon bonus dijcsomagra kötöttem előfizetői szerződést másfél évvel ezelőtt, a szerződés szerint öt számot jelelölhetek meg amire csoporton belüli szerződést köthetek. Nem volt a szerződésben meghatározva, hogy meddig használható ez a lehetőség, de legnagyobb meglepetésemre a mai napon. 2008.06.21.-én nem köthettem meg az ötödik családtagnak a szerződést, mert minden értesítés nélkül a Vodafon szünetelteti -állítólag április eleje óta- ezt a lehetőséget. Igy az ötödik az eredeti szerződés szerinti feltételekkel kötött lehetőséget egyszerűen el felejthetem? Pedig fel nem használt lehetőségemmel éppen most szerettem volna egy telefont vásárolni.
Tudtok ezzel kapcsolatosan valami tanácsot adni.

Igazán ugy érzem, hogy egyoldalú szerződés szegés, mert ha változtatni szeretnének akkor legalább értesítene az eredeti szerződésünk módosításáról, de a mai napig ilyen nem történt.

szomb. jún. 21, 2008 14:13
arany tag

Hozzászólás 
Ha a papírforma teljesül, akkor az nem sok. Majd meglátom még mi lesz vele.
Köszi!

hétf. jún. 16, 2008 14:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
60 nap papíron a rendelkezésre állási idő, ameddig hívás fogadható, a valóságban a vodánál kiszámíthatatlan, akár fél évig is fogadhatsz - csalva ezzel az NHH-statisztikáján. De a feltölthetőség a papírforma szerint csak a 60 napos rendelkezésre állási idő alatt biztosított.

hétf. jún. 16, 2008 14:10
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Ha lejár az egyenleg-felhasználási idő, akkor meddig tudok még hívásokat fogadni? "Telefonos relét" készítenék, és jó lenne tudni, hogy meddig lesz üzemképes.

Köszi
Krisz

hétf. jún. 16, 2008 13:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A 30 napos szabály az Eht. módosításával törlõdött el. Most már csak azon múlik minden, hogy a KRA-ból mikori idõpontot kapsz. Legutóbb az volt, hogy pannonhoz 3-4 nap, vodához meg 10.

na, meg a kidobott pénzt prepaidnál.

hétf. jún. 16, 2008 8:38
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 30 napos szabály az Eht. módosításával törlődött el. Most már csak azon múlik minden, hogy a KRA-ból mikori időpontot kapsz. Legutóbb az volt, hogy pannonhoz 3-4 nap, vodához meg 10.

vas. jún. 15, 2008 12:25
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
El kell hordozni a számukat 1 napra másik szolgáltatóhoz, aztán vissza, ha azzal a számmal akarják használni a sCOOL-t.
Már nincs 30 napos szabály? Ha nincs érzelmi kötődés, akkor olcsóbb egy új voda kártya, mert akkor nem kell a másik szolgáltatónál kártyát venni.?

vas. jún. 15, 2008 11:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hordozz számot, semeddig se tart!

Ez a régi e-SMS szolgáltatás önreklámozással egybekötött, megújított változata. Júniusban 50, júliustól havi 20 SMS küldhető ingyen vodafoneosoknak, a 160-ból azonban csak 120 áll rendelkezésedre.

vas. jún. 15, 2008 8:35
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Jobbat mondok: csak diákigazolvánnyal, ÚJONNAN VÁSÁROLT PREPAID SIM-re kérhető, ha ezt a szerződéskötéskor jelzik. Meglévő ügyfelek még diákkal sem válthatnak át. Úgyhogy szopacs azoknak a meglévő vodásoknak, akik diákok, és még a sCOOL bevezetése előtt lettek vodafoneosok. El kell hordozni a számukat 1 napra másik szolgáltatóhoz, aztán vissza, ha azzal a számmal akarják használni a sCOOL-t.

Köszi szépen az infót! Hát ez akkor nagy kitolás részükről! Nem értem miért kell ilyenhez kötni ezt a csomagot. Hát akkor lehet, hogy veszek egy karit!
Egyébként ez a WEBSMS dolog ez valami új a Voda részéről?

Köszi még1x!

szomb. jún. 14, 2008 22:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jobbat mondok: csak diákigazolvánnyal, ÚJONNAN VÁSÁROLT PREPAID SIM-re kérhető, ha ezt a szerződéskötéskor jelzik. Meglévő ügyfelek még diákkal sem válthatnak át. Úgyhogy szopacs azoknak a meglévő vodásoknak, akik diákok, és még a sCOOL bevezetése előtt lettek vodafoneosok. El kell hordozni a számukat 1 napra másik szolgáltatóhoz, aztán vissza, ha azzal a számmal akarják használni a sCOOL-t.

szomb. jún. 14, 2008 22:04
arany tag

Hozzászólás 
Szisztok!

A Vitamax Scool csomagot csak is diákigazolvánnyal lehet megrendelni? Simán nem lehet?

szomb. jún. 14, 2008 19:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A Westelnek sikerült az alkalmi töltés, noha ő nem ad ebből fakadó kedvezményt, de a feltöltött összeg az eredeti 365 napos egyenleg-felhasználást adja.

Én ezt értem, de a kenguru nem alkalmi töltésre való... :wink:

hétf. jún. 09, 2008 9:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Westelnek sikerült az alkalmi töltés, noha ő nem ad ebből fakadó kedvezményt, de a feltöltött összeg az eredeti 365 napos egyenleg-felhasználást adja.

pén. jún. 06, 2008 18:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Talán, ha nem 45 nappal hosszabbodna meg az egyenleg-felhasználási idő, akkor talán még értelme is lenne, és nem tűnne djuice mixer/pannon limit koppintásnak.

Miután 30 naponta tölt az egyenlegre, így a 45 nap bőven elég kell legyen a felhasználási időre, ezt nem arra találták ki, hogy egyszer feltöltöd valaki kártyáját, hanem, hogy hosszú távon, folyamatosan... :wink:

csüt. jún. 05, 2008 11:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Talán, ha nem 45 nappal hosszabbodna meg az egyenleg-felhasználási idő, akkor talán még értelme is lenne, és nem tűnne djuice mixer/pannon limit koppintásnak.

pén. máj. 30, 2008 11:42
arany tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy csak elírás a duó plusz.
Más, nagyon nyomatják a kenguru-t, a csoportos opció díját 3 hónapig elengedik
http://www.vodafone.hu/egyeni/szolgalta ... letezo.pdf

pén. máj. 30, 2008 11:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudja valaki mi az a VitaMAX Duo Plusz tarifacsomag? Benne van a tegnap kiadott közleményben, de az újonnan felkerült ÁSZF Díjszabás mellékletébe persze nem tették bele :? .

csüt. máj. 29, 2008 7:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
egy ismerősöm (nő) rossz mobilszámot adott meg atm-es számlabefizetésnél. A voda - várakozásommal ellentétben -, bár az ügyifogyi hozta a formáját, de meg tudta oldani a problémát. Leemelték - ellenőrzés után - a rosszul megadott számról a befizetett összeget és áttették a helyes számra.

Különsen dícséret ez annak tükrében, hogy a tré mobil egy ennél sokkal egyszerűbb problémát (tévesen m-com egyenlegre töltött pénz áthelyezése dominó egyenlegre) 3-4 hónap alatt tudott csak megoldani!

csüt. máj. 15, 2008 11:32
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
New-man írta:
Akkor hol a kedvezmény számomra?
10000 Ft-ért beszámítják a régi telót, b kategiróás árhoz képest, ha a meglévő számoddal B tarifából választasz (Fix 3000-től).

Ha valaki az utcáról beesik, az is ilyen kedvezménnyel kapja és nem csak az ügyfélszolgálaton. Szóval ennyire értékelik a hűségemet. Ez szvsz pofátlan átverés. A Bónusz meg lezárt tarifa a 1270 szerint. Na ennyi elég volt, hogy lemondjam.

vas. ápr. 20, 2008 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Vajon aki nem kap ilyen levelet annak is adott az a lehetőség, hogy telefon beszámítással -10e Ft-ért vehessen új készüléket? Mert lassan lejár a Tripla előfizum és szeretnék egy új K800i-t venni. Nem lenne rossz, ha csak 10k-ért vihetném el. 8)

vas. ápr. 20, 2008 21:19
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
New-man írta:
Akkor hol a kedvezmény számomra?
10000 Ft-ért beszámítják a régi telót, b kategiróás árhoz képest, ha a meglévő számoddal B tarifából választasz (Fix 3000-től).

vas. ápr. 20, 2008 21:13
arany tag

Hozzászólás 
Nem a reklámról beszéltem! Kaptam egy levelet, hogy köszönik a hűségemet. 10000 Ft-ért beszámítják a régi telót. (Külön bekezdésben:) Továbbá a meglévő számommal B tarifából választhatok Fix 3000, stb. tarifákkal.
Igényelhetem az ügyfélszolgálatokon. Bementem, de a Bónusz megtartása mellett nem lehetett telót beszámítani A kategóriában sem. Akkor hol a kedvezmény számomra?

vas. ápr. 20, 2008 18:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mi a megtévesztő a 10 ezres reklámban? VitaMAX-szal hirdetik, és abban semmi csavar nincs. A bukkanó a postos változatban van.

vas. ápr. 20, 2008 13:12
arany tag

Hozzászólás 

vas. ápr. 20, 2008 13:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Nocsak, nocsak a Westel egykori egyik első embere és Sugár András jobbkeze és bizalmasa a Vodánál (Bodnár Zsigmond):
http://www.vodafone.hu/egyeni/vodafoner ... nt_hu.html
Szerintem Beck tudja mit akar és ért is hozzá, egész jó szakemberek vannak körülötte.

Nekem ami hiányzik az a régi, Vitai féle Voda sok akciója és igencsak jó árai. Lassan a konkurencia is olcsóbb, mint a Voda.

vas. ápr. 20, 2008 10:59
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem!
Vodafone 715ös telefonom nem indít el egy jar játékot sem (1 Gb-s momóriakártyára másolt játékok...), azt írja ki, hogy:
"Ellen&otilde;rzés sikertelen"
Tudna valki segíteni, hogy mi lehet a probléma???
El&otilde;re is köszönöm!

szomb. ápr. 05, 2008 9:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
Adg19 írta:
...az elektronikus számlainformáció szolgáltatás egyéni,havídíjas ügyfelek részére fejlesztés alatt van...

Ez így igaz, már vagy 4 éve fejlesztik... :wink:
Lassan csak készen lesz. :)

csüt. márc. 13, 2008 16:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Egy Vodás ügyfélszolgálatos azt mondta, h az elektronikus számlainformáció szolgáltatás egyéni,havídíjas ügyfelek részére fejlesztés alatt van, s igény szerint bevezethetik. Persze ez nem hivatalos mondat volt! Én már írtam e-mailt, s szerintem ti is javasoljátok a Vodának!

csüt. márc. 13, 2008 16:30
platina tag

Hozzászólás 

Vodafone 715-öm van és nem tudom, milyen fajta micro sd-t vegyek ill. ne vegyek bele. Tud nekem valaki segíteni, tanácsot adni?

Mondjuk ennyi pénzért már telefont is vehettél volna....
mindegy, a Kingston-nal és a Sandiskkel tutira megy

kedd feb. 19, 2008 10:27
vas-tag

Hozzászólás vodafone 715 - micro sd
Sziasztok!

Vodafone 715-öm van és nem tudom, milyen fajta micro sd-t vegyek ill. ne vegyek bele. Tud nekem valaki segíteni, tanácsot adni?

Előre is köszi!

szn

kedd feb. 19, 2008 9:51
ezüst tag

Hozzászólás Vodafone dicsérő
Mobi írta:
hhh3 írta:
Elég méltányos ajánlatot kaptam a vodafone-tól sms-ben: "Csökkentsd SMS és kimenő hivásköltségeidet! 2007. december 5-20 közötti elektronikus feltöltéseidhez 1000 Ftonként 250 Ft bónuszt adunk! Vodafone"

Ezt én ma kaptam meg csak most már a dátum jan. 14 és febr. 15 közti időszakra vonatkozik.

Én meg is léptem. Bankautomatánál töltöttem 12 500-at, kaptam a szokásos 2500-hoz még 3125-öt. Tehát összesen 5625 forint volt a bónusz. Hát én azt mondom, szóljanak mindig!

hétf. feb. 18, 2008 21:07
vas-tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Csak 1 országban próbáltam. Azt mondták, hogy egy bizonyos idő/próbálkozás szám után letiltja az adott külföldi szolgáltató a továbbiakat, ezért kell a vodánál resetelni.

Ha ez ilyen egyszerű, és ismert probléma, akkor csak azt szeretném tudni, hogy nekem miért nem csinálták még meg...

csüt. feb. 07, 2008 15:03
arany tag

Hozzászólás 
szocske írta:
kapasz írta:
Egy indexes felmérés szerint a T-mobile netje a legkiegyenlítettebb minőségű. Egyébként én is úgy jártam egyszer roamingnál mint Te, csak egy másik országban. Aztán valamit lenulláztak a rendszerben, utána már ment.

neked is csak 1 országgal volt gond?

Csak 1 országban próbáltam. Azt mondták, hogy egy bizonyos idő/próbálkozás szám után letiltja az adott külföldi szolgáltató a továbbiakat, ezért kell a vodánál resetelni.

Nem tudom, hogy a T-mobil edge-e rosszabb-e mint a Pannoné, de hogy 3.5G-ben jobb a T-mobil, az majdhogynem tény.

csüt. feb. 07, 2008 12:31
vas-tag

Hozzászólás 
pannonos netben nekem a jó edge lefedettség tetszik, valamint az ismerősöm aki használja (nincs is más net, csak ezt használja, ezért sokkal többet, mint én) még sosem tapasztalt szolgáltatás kimaradást, én meg a vodánál már többször buktam vele egy irodába beautózást... :(
meg is mondtam az üsz-nak, hogy tudtommal nem azt vállalták, hogy csak munkanapokon van net (hétvégén és ünnepnapokon rendszeresen túlterhelt)
erre javasolták, hogy frissítsek szoftvert a modemen... hát elég hihetetlen számomra, hogy a modemem szoftvere miatt nem bírok csatlakozni a túlterhelt hálózathoz :)

csüt. feb. 07, 2008 10:10
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Következő