Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 8:27

Hozzászólás a témához  [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő
Nokia E66 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Talán ezek után észrevehető számodra is.

De ha mégsem ( ha már tromf, legyen kövér alapon :] ) - http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993

pén. aug. 22, 2008 9:44
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
dombyy írta:
És azt esetleg tudja valaki, hogy E66-on melyik szignózás működik?
http://s60web.extra.hu/legegyszerubb.php

itt találtam egyet, de nem írják hogy támogatott :/

köszi
d

Ezen a fórumon(jelenleg) pont az E66 TOPIC alatt van egy MÁSIK TOPIC és a címébe marha NAGY betűkkel be van írva ,hogy SZIGNÓZÁS. Az említett topicban egyedülálló módon négy módszer is szemléltetve van az első illetve az ötödik oldalon. Talán ezek után észrevehető számodra is.

pén. aug. 22, 2008 9:36
arany tag

Hozzászólás 
És azt esetleg tudja valaki, hogy E66-on melyik szignózás működik?
http://s60web.extra.hu/legegyszerubb.php

itt találtam egyet, de nem írják hogy támogatott :/

köszi
d

pén. aug. 22, 2008 9:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
dombyy írta:
Sziasztok!

Most cseréltem E51-ről E66-ra, és nem találom a képernyőkímélőként beállítható órát. Lehet hogy kimaradt ebből, vagy csak én vagyok vak és nem találom a beállításokban?

és valaki esetleg próbálta a "nokia email" szolgáltatást? elvileg ingyenes push mail van, de nem igazán akar működni rendesen. csak akkor kéne netre másznia, ha kap push figyelmeztetést, de sajna mindig turkál a neten :(

köszi a válaszokat

Az órát a Témák\Energiatakar.mód\Most játszott menüpont alatt tudod beállítani. Az email szolgáltatást nem használom.

pén. aug. 22, 2008 9:25
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most cseréltem E51-ről E66-ra, és nem találom a képernyőkímélőként beállítható órát. Lehet hogy kimaradt ebből, vagy csak én vagyok vak és nem találom a beállításokban?

és valaki esetleg próbálta a "nokia email" szolgáltatást? elvileg ingyenes push mail van, de nem igazán akar működni rendesen. csak akkor kéne netre másznia, ha kap push figyelmeztetést, de sajna mindig turkál a neten :(

köszi a válaszokat

pén. aug. 22, 2008 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nem akarnám szétoffolni a topikot, de a vastaggal jelölt részt kifejtenéd bővebben? Mert lehet, hogy nekem is jobban bejönne az E90-ha két telefon lenne benne... Csak valahogy a második SIM kártya helyét sose leltem meg... Na de lehet, most okosabb leszek... :)

Természetesen nincs 2 sim hely, a két telefont úgy értettem, hogy a fedélen is van egy komplett symbian telefon és ha szétnyitom, akkor is van egy telefon, csak nagyobb kijelzővel. :) A 9x00-ban ez úgy volt, hogy a fedélen volt egy butított teló és belül volt a lényeg.

ON:

Azért a gyorsasága meggyőző volt az E66-nak. Mellé nyomogattam egy samsungot is és egyáltalán nem volt lassabb. :)

hétf. aug. 18, 2008 10:13
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Winston_Wolf írta:
Nos attól tartok ha ez a két vacilálási pont van az életedben, akkor talán kellemes középút lehet az E71...

Köszi az ötletet, már én is gondolkodtam rajta, de a mérete miatt kiesett. Tudom, hogy relatíve az E90 nagyobb, de keskenyebb és abban bele van építve 2 telefon, ezért szimpatikus nagyon. Azért még jobban megnézem. :)

Nem akarnám szétoffolni a topikot, de a vastaggal jelölt részt kifejtenéd bővebben? Mert lehet, hogy nekem is jobban bejönne az E90-ha két telefon lenne benne... Csak valahogy a második SIM kártya helyét sose leltem meg... Na de lehet, most okosabb leszek... :)

hétf. aug. 18, 2008 9:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nos attól tartok ha ez a két vacilálási pont van az életedben, akkor talán kellemes középút lehet az E71...

Köszi az ötletet, már én is gondolkodtam rajta, de a mérete miatt kiesett. Tudom, hogy relatíve az E90 nagyobb, de keskenyebb és abban bele van építve 2 telefon, ezért szimpatikus nagyon. Azért még jobban megnézem. :)

hétf. aug. 18, 2008 6:07
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
A MediaMarktban ma megnyomogattam a topik témáját. Mit ne mondjak, őszinte irigység fogott el a tulajaik iránt. :D

Most vacilálok, hogy E66, vagy E90?

Az RDS-el kapcsolatban

Elnézést kérek, ha bárkit is megtévesztettem... Én a NOKIA leírásai alapján mertem azt állítani, hogy a készülék tudja az RDS-t. Természetesen tudom mi az, amit a készülék tud az nem az. Még egyszer bocsánat, ha valakit félrevezettem...

hétf. aug. 18, 2008 2:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
A MediaMarktban ma megnyomogattam a topik témáját. Mit ne mondjak, őszinte irigység fogott el a tulajaik iránt. :D

Most vacilálok, hogy E66, vagy E90?

vas. aug. 17, 2008 20:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
manworkss írta:
hali,

az mitol lehet, hogy egy videot sem kepes lejatszani sem a youtube-rol sem pedig mas oldalrol.. realplayerben csatlakozik.. a letoltes nem indul el, majd irja, hogy nem jott letre a kapcs. a serverrel... de 3 napja ?:)

koszi

A YOUTUBE videók jelenleg nem mennek de azért más oldalakról lehet videókat nézegetni, igaz nincs akkora választék.
Csak egy pl. http://www.yv.hu/

vas. aug. 17, 2008 14:34
ezüst tag

Hozzászólás 
hali,

az mitol lehet, hogy egy videot sem kepes lejatszani sem a youtube-rol sem pedig mas oldalrol.. realplayerben csatlakozik.. a letoltes nem indul el, majd irja, hogy nem jott letre a kapcs. a serverrel... de 3 napja ?:)

koszi

vas. aug. 17, 2008 12:42
ezüst tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:
kakuk100 írta:
migabi24 írta:
Nemrég vettem 1 ilyen telót, és azt vettem észre, hogy elég **** vele telefonálni, ugyanis fél hangerőn is zizeg a telefon hangszorója, olyan mintha torzítana, kérdezném a többi tulajt, hogy ez ilyen vagy csak az enyém **** :cry:

Az enyém majdnem maxi hangerőn van, de teljesen tiszta a hang. Semmilyen zizegést, torzítást nem vettem észre.
Köszönöm akkor az enyém selejt :shock:

Az enyém is zizeg néha -, de mivel nem túl vészes, csak némileg bosszantó - még nem figyeltem meg, h. köthető-e v.mi egyéb körülményhez, vagy csak simán vacak.

csüt. aug. 14, 2008 14:10
arany tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
migabi24 írta:
Nemrég vettem 1 ilyen telót, és azt vettem észre, hogy elég **** vele telefonálni, ugyanis fél hangerőn is zizeg a telefon hangszorója, olyan mintha torzítana, kérdezném a többi tulajt, hogy ez ilyen vagy csak az enyém **** :cry:

Az enyém majdnem maxi hangerőn van, de teljesen tiszta a hang. Semmilyen zizegést, torzítást nem vettem észre.
Köszönöm akkor az enyém selejt :shock:

csüt. aug. 14, 2008 4:49
platina tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:

szer. aug. 13, 2008 19:44
arany tag

Hozzászólás 

szer. aug. 13, 2008 16:37
platina tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
reddoors írta:
Most tökéletesen működik minden. Lehet te észre sem vetted kameraproblémát ? :D Ha a névjegyzékkeresőt nem vesszük hibának akkor minden elismerésem a Nokiának ,hogy ilyen gyorsan orvosolták a bakikat. A messenger is tökéletes működik a névjegyzékkel együtt. Gondolom a letöltéseken keresztül töltötted te is le. A messenger amúgy szinte az összes Nokiára letölthető a Letöltés! menün keresztül. :wink:
Kép

Igen a letöltésekbe töltöttem le. Most újra kipróbáltam és akár a telefonba akár a kártyára telepítem nem működik a névjegyzék. Sajnos de ez van. Legalább a yahooval nincs gond.Szerencséd van, hogy nálad minden oké.

Végre rájöttem a tizedik le fel telepítés után, hogy mi a probléma. Nem mindegy hogy melyik Internet Services Suppont P. használom. Van 1.01 és 1.05-ös verzió. A 1.05 -el megy rendesen a Messenger is és a Névjegyzék is, de ha a másikat az 1.01 et teszem fel akkor nem megy a névjegyzék. Most szerencsére megy mind a kettő.

szomb. aug. 09, 2008 7:41
Moderátor

Hozzászólás 
Nos igen, a SE sok telójának VALÓBAN RDS-es a rádiója, de a Nokia megoldása nem is hasonlít ehhez...

csüt. aug. 07, 2008 23:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja, így már más a leányzó fekvése. Akkor viszont tényleg a nokia nézte be a dolgot a leírásban :?

csüt. aug. 07, 2008 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Végülis igaza van, mert ha a rádió nem sugároz RDS jelet, akkor a telefonnak nincs mit vennie. Próbálj ki több adót is, a Petőfi pl. tuti sugároz jelet ;)

Persze ez eddig renden is lenne csak az a helyzet , hogy a telefonban lévő vevő egyáltalán nem képes RDS információk vételére. Ezáltal teljesen mindegy, hogy az adó RDS infós vagy sem, a telefon nem képes megjeleníteni.
Elég szomorú , hogy a " Nokia szakemberei" az internetről letölthető állomáscímtárat keverik az RDS-el, ráadásul ez a címtár még régióhoz is kötött, így a Sláger rádió meg sem jelenik a Székesfehérvárhoz tartozó régió listájába. Ha nem kifejezetten az E71\E66-ra irányult volna a kérdés akkor csak -csak megbocsájtható lenne de így.......
http://kepfeltoltes.hu/view/080807/rds_ ... es.hu_.jpg

csüt. aug. 07, 2008 15:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végülis igaza van, mert ha a rádió nem sugároz RDS jelet, akkor a telefonnak nincs mit vennie. Próbálj ki több adót is, a Petőfi pl. tuti sugároz jelet ;)

csüt. aug. 07, 2008 12:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Kicsit leragadtam az RDS témánál. Megkérdeztem a Nokiát:
"Frissen vásárolt E71 telefonomban nem találum a rádiónál az RDS információkat. Honlapjukon a m"uszaki adatok szerint a készülék rendelkezik ezzel a funkcióval. Kérem szíves tájékoztatásukat, a funkió használatáról."

Ezt válaszolták:
"Tisztelt uram!
A telefon támogatja az RDS információk megjelenítését, de az adott állomástól függ, hogy van-e vagy nincs. Beállítási lehet"oség a telefonon nincs.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Üdvözlettel:
Club Nokia Careline"

Milyen jó, hogy hozzájuk fordultam, mert ennyire használhatalan választ máshol nem adtak volna...

:evil:
reddoors írta:
csab2 írta:
feherb írta:
Winston_Wolf írta:
RDS-t tudja.
Biztos? Tegnap megvettem a testvérét, az E71-et. Abban sehogy nem akar működni. Te hogy tudod az RDS-t előcsalogatni? Milyen infókat tudsz kiszedni belőle? A Kossuthon pl. bejön a műsor tartalma? (nekem a kocsiban RDS alapon bejön)

Tesztekben azt írják, hogy sem ez, sem az e71 nem tudja az RDS-t, helyette a netről próbálják leszedni az adók nevét. Biztosan ez tévesztette meg Wolfot.
Pontosan így van. :)

csüt. aug. 07, 2008 12:41
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Most tökéletesen működik minden. Lehet te észre sem vetted kameraproblémát ? :D Ha a névjegyzékkeresőt nem vesszük hibának akkor minden elismerésem a Nokiának ,hogy ilyen gyorsan orvosolták a bakikat. A messenger is tökéletes működik a névjegyzékkel együtt. Gondolom a letöltéseken keresztül töltötted te is le. A messenger amúgy szinte az összes Nokiára letölthető a Letöltés! menün keresztül. :wink:
Kép

Igen a letöltésekbe töltöttem le. Most újra kipróbáltam és akár a telefonba akár a kártyára telepítem nem működik a névjegyzék. Sajnos de ez van. Legalább a yahooval nincs gond.Szerencséd van, hogy nálad minden oké.

szer. aug. 06, 2008 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
A pótolt vonalkód leolvasó , ezzel úgy gondolom a mindennapi használatra szinte hibátlan lett a szoftver.
Kép

szer. aug. 06, 2008 19:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
migabi24 írta:
Bocs de ezt a témát amit a screeshoton látok fel tudnád rakni mert nagyon tetszik :oops:

Itt megtalálod Shockin' Black néven :arrow:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=650

szer. aug. 06, 2008 19:19
arany tag

Hozzászólás 
Bocs de ezt a témát amit a screeshoton látok fel tudnád rakni mert nagyon tetszik :oops:

szer. aug. 06, 2008 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
reddoors írta:
Ma elvittem én is a Nokia mintaboltba frissíttetni (győzött a kíváncsiság :D ) de nálam megjavult a kamera és bekerült a flash-be a vonalkód leolvasó, így már reset (*#7370#) után is megmarad. A névjegyzékkereső valóban nem lett javítva de a nagy bakik (1óra teszt után) nálam nem jelentkeztek. :)

Nekem ha összecsukott állapotban fotózok álló pozicióban akkor állva jelenik meg a kép. Ha ugyanígy, de kinyitva akkor fekve jelenik meg a kép, ha fekve fotózok akkor is állva jelenik meg a kép. Nem tudom, hogy jó e így, de már nem is érdekel.
Neked rajta van a telefonodon a W. Live Messenger és ha igen akkor működik a névjegyzék?

Kép

szer. aug. 06, 2008 19:10
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Ma elvittem én is a Nokia mintaboltba frissíttetni (győzött a kíváncsiság :D ) de nálam megjavult a kamera és bekerült a flash-be a vonalkód leolvasó, így már reset (*#7370#) után is megmarad. A névjegyzékkereső valóban nem lett javítva de a nagy bakik (1óra teszt után) nálam nem jelentkeztek. :)

Nekem ha összecsukott állapotban fotózok álló pozicióban akkor állva jelenik meg a kép. Ha ugyanígy, de kinyitva akkor fekve jelenik meg a kép, ha fekve fotózok akkor is állva jelenik meg a kép. Nem tudom, hogy jó e így, de már nem is érdekel.
Neked rajta van a telefonodon a W. Live Messenger és ha igen akkor működik a névjegyzék?

szer. aug. 06, 2008 18:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Innen akár le is tölthető :arrow: http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php ... &sk=t&sd=a

szer. aug. 06, 2008 17:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. aug. 06, 2008 16:43
ezüst tag

Hozzászólás 
KrE írta:
Idézet:
Viszont észrevettem az újratelepítésekkor, hogy ha a Windows Live Messengert telepítem nem működik a névjegyzék semelyik állapotból. Képzelheted mire erre rájöttem nem volt könnyű. Mikor utoljára használtam még jó volt, aztán egyszer csak nem lehetett megnyitni. Minden leszedtem újra felraktam és így derült ki. Ahogy töröltem a messengert működött a névjegyzék. Nem tudom, hogy csak én vagyok e ilyen szerencsés vagy másnál is így van ez? Az előző szoftvernél nem volt ez a hiba.

A Messenger mindig vicces. Anno a névjegyzék összekeverése volt a gond, most már lehet kérni, hogy ne szemetelje tele, erre teljesen kinyírja... :D
Ezért használtam én Symbianon Fring-et. E66-ra viszont még nincs.
Reddors, nem tudod, hogy netán másik készülékre való megy-e az E66-on?

A fring.com-on nokia E51-et választottam a regisztráció során, megjött az sms, le is töltöttem - a telepítés során sirdogált, h. nem kompatibilis az eszközzel, ennek ellenére szépen fut rajta... legalábbis icq-s emberkekkel gond nélkül ment a dolog.

szer. aug. 06, 2008 11:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
Viszont észrevettem az újratelepítésekkor, hogy ha a Windows Live Messengert telepítem nem működik a névjegyzék semelyik állapotból. Képzelheted mire erre rájöttem nem volt könnyű. Mikor utoljára használtam még jó volt, aztán egyszer csak nem lehetett megnyitni. Minden leszedtem újra felraktam és így derült ki. Ahogy töröltem a messengert működött a névjegyzék. Nem tudom, hogy csak én vagyok e ilyen szerencsés vagy másnál is így van ez? Az előző szoftvernél nem volt ez a hiba.

A Messenger mindig vicces. Anno a névjegyzék összekeverése volt a gond, most már lehet kérni, hogy ne szemetelje tele, erre teljesen kinyírja... :D
Ezért használtam én Symbianon Fring-et. E66-ra viszont még nincs.
Reddors, nem tudod, hogy netán másik készülékre való megy-e az E66-on?

szer. aug. 06, 2008 11:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
kakuk100 írta:
reddoors írta:
Most akkor javították vagy nem a kamerahibát? Itt nem a képminőségre, hanem az elfordulásra gondolok ami akkor jelentkezett ,ha (slide)nyitott állapotban fényképeztél.

Én is arra gondoltam az elfordulásra. Most csináltam pár képet a slide nyitott állapotában ésam ugyan úgy elfordul a kép mint előtte.
Köszi, akkor marad a mostani, különösebb problémám nincs vele ,mi lett az új verziószám?

102.07.81
Nagyon várom a következőt amiben remélhetőleg lesznek igazi javítások.

szer. aug. 06, 2008 9:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
reddoors írta:
Most akkor javították vagy nem a kamerahibát? Itt nem a képminőségre, hanem az elfordulásra gondolok ami akkor jelentkezett ,ha (slide)nyitott állapotban fényképeztél.

Én is arra gondoltam az elfordulásra. Most csináltam pár képet a slide nyitott állapotában ésam ugyan úgy elfordul a kép mint előtte.
Köszi, akkor marad a mostani, különösebb problémám nincs vele ,mi lett az új verziószám?

szer. aug. 06, 2008 9:14
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:

Én is arra gondoltam az elfordulásra. Most csináltam pár képet a slide nyitott állapotában és ugyan úgy elfordul a kép mint előtte.

szer. aug. 06, 2008 8:35
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. aug. 06, 2008 8:23
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
kakuk100 írta:
A WestE.be és biztos máshol is elérhető az új szoftver. Nem sok javítás van benne. Talán csak a névjegyzék, de még mindig nem ismeri a kettős betűket.

Azért a kamerahiba javítva lett? :)

Szerintem nem nyúltak a kamerához. Nem látok változást. Viszont észrevettem az újratelepítésekkor, hogy ha a Windows Live Messengert telepítem nem működik a névjegyzék semelyik állapotból. Képzelheted mire erre rájöttem nem volt könnyű. Mikor utoljára használtam még jó volt, aztán egyszer csak nem lehetett megnyitni. Minden leszedtem újra felraktam és így derült ki. Ahogy töröltem a messengert működött a névjegyzék. Nem tudom, hogy csak én vagyok e ilyen szerencsés vagy másnál is így van ez? Az előző szoftvernél nem volt ez a hiba.

szer. aug. 06, 2008 7:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
A WestE.be és biztos máshol is elérhető az új szoftver. Nem sok javítás van benne. Talán csak a névjegyzék, de még mindig nem ismeri a kettős betűket.

Azért a kamerahiba javítva lett? :)

kedd aug. 05, 2008 20:46
platina tag

Hozzászólás 

kedd aug. 05, 2008 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
A memóriakártyán található extra alkalmazások szükség esetén innen pótolhatóak: :wink:

http://europe.nokia.com/A41139015

kedd aug. 05, 2008 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:

Köszönöm szépen!

Nagyon szívesen! :wink:

szer. júl. 30, 2008 16:37
arany tag

Hozzászólás 

Köszönöm szépen!

szer. júl. 30, 2008 9:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:
reddoors:
Ha szépen megkérlek, elküldenéd nekem a Z:\resource\Fonts mappa tartalmát (remélhetőleg ebben a telefonban is itt található)!?
Tetszenek az E66 betűi. :)
A cím: p2p2 kukac freemail pont hu
Előre is köszönöm!

u.i.
Az is jó, ha felrakod a data.hu-ra.

E66 betűi :arrow: http://data.hu/get/453088/Fonts_E66.zip.html

szer. júl. 30, 2008 3:40
arany tag

Hozzászólás 
reddoors:
Ha szépen megkérlek, elküldenéd nekem a Z:\resource\Fonts mappa tartalmát (remélhetőleg ebben a telefonban is itt található)!?
Tetszenek az E66 betűi. :)
A cím: p2p2 kukac freemail pont hu
Előre is köszönöm!

u.i.
Az is jó, ha felrakod a data.hu-ra.

kedd júl. 29, 2008 21:16
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
kakuk100 írta:
reddoors írta:
kakuk100 írta:
Most hívott a barátnőm, hogy egy másik fórumon olvasta, hogy van hozzá új szoftver. 102.07.81 a száma.
Valaki hallott már róla, vagy lehet, hogy csak kacsa?

Igen , hamarosan lesz új szoftver. A kamerahibát javították. Ha csukott állapotban elindítod a kamerát ,majd kinyitod a slide-ot és exponálsz, elfordítva jeleníti meg a fényképet. Az első exponálás után marad is ez a fordított állapot. Ez lesz javítva.

A kép minőségén is javíthatnának, és a többi apróbb hibán. Remélem ezekre is sor kerül majd. Én próbáltam az NSU val megnézni, de nem ismeri fel a telefont. Gondolom a tiédet se. Talán azért mert még nagyon új.

Még nem elérhető NSU-n, de biztos létezik mert egy kínai fórumon már találkoztam vele. 8) :)

Köszi szépen. Ha elérhető lesz tudom úgy is szólsz majd.

szomb. júl. 26, 2008 19:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
reddoors írta:
kakuk100 írta:
Most hívott a barátnőm, hogy egy másik fórumon olvasta, hogy van hozzá új szoftver. 102.07.81 a száma.

Igen , hamarosan lesz új szoftver. A kamerahibát javították. Ha csukott állapotban elindítod a kamerát ,majd kinyitod a slide-ot és exponálsz, elfordítva jeleníti meg a fényképet. Az első exponálás után marad is ez a fordított állapot. Ez lesz javítva.

A kép minőségén is javíthatnának, és a többi apróbb hibán. Remélem ezekre is sor kerül majd. Én próbáltam az NSU val megnézni, de nem ismeri fel a telefont. Gondolom a tiédet se. Talán azért mert még nagyon új.

Még nem elérhető NSU-n, de biztos létezik mert egy kínai fórumon már találkoztam vele. 8) :)

szomb. júl. 26, 2008 18:26
platina tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
kakuk100 írta:

szomb. júl. 26, 2008 17:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:

szomb. júl. 26, 2008 14:03
platina tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 26, 2008 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez már E65-nél is működik: ráállok az alkalmazás ikonjára és törlés gomb.

szomb. júl. 26, 2008 8:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő