Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. jan. 09, 2025 16:14

Hozzászólás a témához  [ 5156 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 104  Következő
Mekkora FM adót? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen,- a szinek a kondin,- csak a veronica jelölte igy mert ezt meglehet veni egy zacskóba -KIT-ben és,hogy ne keverd ösze azért jelölte külömböző szinel. ------- Hogy ki csinálna olcsón panelt .......??? Nem tudom. De ha lesz egy kis időm keresni egy jó panel rajzot én csináltatok vagy tizet csak azért.hogy szét oszthasam -segitsem -az amatőröket. ----- Nekem egy barátom csinál de egy kicsit drágának tartom mert ő is valakitől rendeli -ő neki ez a megélhetése -.

szer. aug. 27, 2008 12:45
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Akinek van Veronikája az milyen tranzisztort használ a végfoknál,ahol van a 2N4427? Mert se Lomexben, sem HQ videó üzletben nincs már ilyen tranzisztor és mégha kisebb üzletekbe van is akkor is 1500Ft egy darab, azpedig nagyon sok egy darabért. :? Pedig még pont turmixfm irta nekem hogy 2-3000 Huf-ból kijön az egész Veronika. De ha azt veszem az SO-239 csatlakozó is 500Huf/db. :( Szóval nemtudom hogy jönne ki igy 3000-ből maximum.

szer. aug. 27, 2008 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló :- Ez a panel gyári ,biztos szitanyomásal készült ,gépel. ------- Minden kép VERONICA -t javaslok ,-mert egyszerű és kiválló paraméterekkel rendelkezik és nem kell PIC-t programozni.

szer. aug. 27, 2008 12:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Turmixfm: Amit a pirateradio.hu oldalon látok a Veronika paneljának a tetején hogy fehérrel vannak rajta az alkatrész rajzok meg a láb pontok bejelölve, azt milyen teknikával lehet csinállni? Gondolom nem a rá vasalásos módszerrel. :)

szer. aug. 27, 2008 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Értem,tehát akkor majdnem egy áramkörröl beszélünk csak egykét rész kimarad belőle.:) Broadcast warehouse rajzt is találtam, de szerintem Veronikánál maradok legalábbis első körbe biztosan. Irtam P.Ü-t hogy ne firkancsam anyit már tele a kérdéseimmel a közöst. :)

kedd aug. 26, 2008 21:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az első is megvolt ,sokat játszadosztm vele,majd egy koreai ismerősöm elkunyizta tőlem,majd aztán rendeltem még egy kit -et azt meg ithol vette meg egy disco-s stáb -road show -hoz.Majd épitettem egyet magamnak is.------- Most broadcast warehause -t használok - más kategória -.

kedd aug. 26, 2008 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló Norbi86 :- Nekem most nem ez a veronica van meg. Nekem a veronica III van most meg.Ez a rajz amit mutatál ez a legelső változat ,ezt ismeri mindenki és a neten is ez található.Tehát ez a hires VERONICA . ----- Nekem a III-as változat van meg most amiben egy tranyóval kevesebb van az oszcilátornál és nincs benne két trimer condi a kimeneten.Ez ne zavarjon téged ,talán még jobban is kilehet hangolni.

kedd aug. 26, 2008 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
turmixfm írta:
Helló Norby86 :- A link alatt én azt értem ha pl:- nézd meg a linket ,-akor én arra az oldalra gondolok ami ide tartozik. - De a link az is amit te irtál.

Igazábol lehet félreértettél,mert én nem a webes linkre godoltam,hanem az alkatrész listában lévő és a te Veronika paneleden is látszó Link-el jelölt részre, konkrétan ami ebben az alkatrész listában is szerepel Link néven: http://siriusfm.atw.hu/mindenfele/veronica_pll-2.gif
Amugy kapcsolási rajz már megvan egy ideje, ez alapján szeretnék segítséget tőled, hogy ezek közül mely alkatrészekre figyeljek,illetve melyik legyen akkor konkrétan szénrétegű és melyek fémrétegű.
Ezt a kapcsolási rajzot találtam, amit kiraktam netre: http://siriusfm.atw.hu/mindenfele/schema.jpg Nemtudo,neked is ez van meg? Az alapvető elektronikai dolgokat amugy körülbelül ismerem, jártam is ilyen suliba egy évet, csak végülis félbe hagytam és más szakmám lett,de hobbi sziten mindig is izgatott az elektronika és nem nagyfrekis dolgokat építettem már,meg egykét antenna erősítőt is amiket azóta elvitt a UPC szerelő,mert megtetszett neki az erősítő. :D Helyette adott 10 méter koaxot.

kedd aug. 26, 2008 17:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja igen . - A veronica panel alapvetően két részre lehet bontani 1-a pll - és a nagyfrekis rész. A pll az ahol a sok IC-k vannak és a dip swich - az RF -nagyfrekvenciás - pedig a fölött.A pll hez kellenek a fém réteg ellenállások .A többi meg szén réteg.

kedd aug. 26, 2008 16:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló Norby86 :- A link alatt én azt értem ha pl:- nézd meg a linket ,-akor én arra az oldalra gondolok ami ide tartozik. - De a link az is amit te irtál. ------ Javaslom,hogy keres egy oldalt ahol a vera-nak megvan a rajza ,panelrajz és a beültetés is. Nem is érdemes adig beszélni rólla. Ha találtál akor megmondod a link cimét és én is megnézem és igy egyet beszélünk . Ott az alkatrészek megvannak jelölve pl- r1 r2 r3 - c1 c2 c3 d1 d2 stb - és igy mindig egy alkatrészről beszélünk. pl azt mondjuk R1 akor nálad is az a R1 . Nem tudom menyire vagy othol az elektronikában de alapvető dolgoknak azért néz utána . -------- Neted van e ? Ird le mid van és menyire vagy othol az elektronikában .- itt a fórumon vagy püv -ben.

kedd aug. 26, 2008 16:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali turmixfm!
Meglestem a képeket és valóban látok rajtuk eltéréseket attol mint amire számítottam,illetve más oldalakon láttam. A Link pl. ott az mi pontosan? Mert igy hogy link ugy ismertem hogy átvezetés sima alkatrész lábbol, de én itt valami ellenállás szerüt látok. Bocs az amatör kérdésért, de nemtudom miaz. :) Olyat még megkell hogy mondjam nem láttam. Meg elárulnád előljáróban nekem hogy a szénréteg ellenállást melyik résznél kell beépíteni? Gondolom egész nagyfrekis részt akkor ebből kell építeni? Mármint a PLL utáni részre gondolok. Mert én szinre minden ellneállásodat kéknek látom, szóval igy rénézésre nemtudnám megmondani melyik fémréteg és melyik szénrétegű. :) Bár ez gondolom az amatörségem miatt van... Azért köszi hogy segítessz, szeretnék már egy sikerélményt rádiózás ügyben.

kedd aug. 26, 2008 14:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló Norby86 :- Nos - a szénréteg ellenállásoknak a gyártás technológiájúkban és az anyagukban van eltérés. A fémréteg -R-ok nak van induktivitása - igaz ez nagyon kicsi -de lehet jelentősége nagyfrekinél ! Ez épp a gyártás technológiából követően van. Majd olvas utána.--------- A hagyományos szénréteg -R-ok nál ez nincs ,ép a -gyártás tchnológiájukbók követően - ezért jók RF -re. Most nem részleteznén ezeket a dolgokat, azért ,hogy neked is legyen dolgod.Olvas ,tanulj stb- és jó kalózrádiós leszel !!! ------- Quarc-ot viszek magamal BP-re. --------- Javaslom,hogy néz meg egy fotót a veronica -ról és láthatod az alkatrészeket. ------ Néz be a - pirateradio.hu -oldalra és a fotógalériában mintha lenne közelebbi fotó a VERONICA-ról.

kedd aug. 26, 2008 13:10
Hozzászólás 
Norby86 írta:
Variszabi: Köszi az infót, de a Lomexet igazábol már próbálltam,sőt nem akartam reklámozni de megteszem,mert már kimondtad, itt adták nekem azt a töpörtyű ellenállásokat, amin fél watt sem megy át és már forrósodik. Szóval nemtudom, Lomexban külön emliteni kell hogy azt az 6-7 miliméteres ellenállást és a vaskosabb kerámia kondit adják? Mert nekem mostanság ugy 1,5 éve már ilyen piciket osztogatnak, régebben még az azt a normálist adták.

A "töpörtyű" ellenállások a két raszteresek, azaz a lábtávolságuk 5.08mm. A "6-7mm-es" ellenállás pedig a három raszteres, azaz a lábtávolságuk 7.62mm. A lomexben a 2 raszteres 0.4W-os, a 3 raszteres pedig 0.6W-os. Én kb 1 éve használok 2 rasztereset, amióta a Lomexben vásárolok, legfőképp azért mert nagyon kicsi, kevés helyet foglal. Azóta minden áramkörömbe elég volt a 0.4W, nekem semmi bajom sincs vele, szerintem teljesen jó. Lehet, hogy az RF áramkörödben van a hiba amibe használtad?
Én 0.25W-os ellenállásokkal építettem egy nagy teljesítményű adót, gond nélkül működött, csak a végfok IC melegedett, ami természetes.

Kondenzátorokkal szintén úgy vagyok mint az ellenállásokkal, mindenből két raszteres multilayert (kék, kicsit szögletes, vagy csepp alakú) használok amiből csak van két raszteres, hogy minél kisebb legyen a panel, ezekkel sem volt még bajom.

Norby86 írta:
Hogy kérjem az ellenállást legközelebb, hogy ne ilyen mütyűröket adjanak nekem, hanem rendes ellenállásokat és kerámia kondikat?

Szerintem kondenzátorból használhatsz nyugodtan kisebbet. Ellenállásokból, ha már van kész nyákterved, ami 3 raszteres, akkor kérj olyat.

Norby86 írta:
Igen, az a gond, hogy ha nem mondod konkrétan, hogy milyen terhelhetőségű ellenállatot kérsz, akkor adnak valamilyet...

Én a szomszéd városban lévő bolttal voltam így, sokszor rossz értéket adott (pl 220 ohm helyett 220K), vagy össze-vissza ellenállásokat (2 és 3 raszteres), vagy olyat ami 3 raszteres és csak 0.25W-os, gondolom az se mai darab lehet.

kedd aug. 26, 2008 3:47
arany tag

Hozzászólás 
Igen, az a gond, hogy ha nem mondod konkrétan, hogy milyen terhelhetőségű ellenállatot kérsz, akkor adnak valamilyet... Mondd meg, hogy mire kell, és akkor olyat kapsz, ami pont megfelelő. Nagyfrekinél meg ugye nem mindegy, hogy milyen hosszú a lába, tehát ha ezt is közlöd, akkor tudni fogják, hogy nagyfrekiset kérsz a megfelelő méretben. Én még tizenegynéhány éve vásároltam náluk a Gömb utcában (amit azóta le is bontottak), és akkor mindig megkérdezték, hogy mi mire kell. Mikor elmondtam a követelményeket, még azt is egyből vágták, hogy "kalózrádió, hehe". És olyat adtak, ami nagyfrekire kell.

kedd aug. 26, 2008 0:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Variszabi: Köszi az infót, de a Lomexet igazábol már próbálltam,sőt nem akartam reklámozni de megteszem,mert már kimondtad, itt adták nekem azt a töpörtyű ellenállásokat, amin fél watt sem megy át és már forrósodik. Szóval nemtudom, Lomexban külön emliteni kell hogy azt az 6-7 miliméteres ellenállást és a vaskosabb kerámia kondit adják? Mert nekem mostanság ugy 1,5 éve már ilyen piciket osztogatnak, régebben még az azt a normálist adták. Mert azért is fontos lenne nekem hogy normál méretű legyen, mert alkatrész beütéseknél ahol a lábai bemennek a lyukba, nos itt egy 3 miliméteres ellenállásnak legalább 3 miliméteres lábat kell haggyak hogy beilleszthessem megfelelően a lyukakba a lábait és igy elég sok jel elvész, viszont a 6-7 miliméteres ellenállásnál meg pont kijön a lyukhoz mindkét lába,mert pl. ennél a Veronikánál is ugy tervezték a nyákrajzot hogy 6-7 miliméteres ellenállásnál pont passzoljon a lyuk a lábakhoz. Remélem érted mire célzok. :) Csak hülyén fogalmazok néha, ezért bocsi. Szóval mit javasolsz Lomex ügyileg? Hogy kérjem az ellenállást legközelebb, hogy ne ilyen mütyűröket adjanak nekem, hanem rendes ellenállásokat és kerámia kondikat?

hétf. aug. 25, 2008 22:37
Hozzászólás 
Norby86 írta:
...HQ videóban multkor vásároltam egy tranzisztort, de nagyon unszimpatikus volt az idősebb női eladó és ugy viselkedett mint aki unja a munkáját, ráadásul mindenbe belekötött.

A HQVideo helyett tudom ajánlani a Lomex nevű üzletet, ez is Pesten van.
1134 Budapest, Lehel út 17.
Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00, szombaton és vasárnap: zárva
telefonok: kisker.: (+36-1) 320-2610, nagyker.: (+36-1) 349-5906
Fax: (+36-1) 320-3292, e-mail: info@lomex.hu
http://lomex.hu
http://lomex.eu
Ebben az üzletben viszont nagyobb tételben érdemes vásárolni, a csomagbontási költség miatt. (Részletesebben: http://lomex.hu -> Tájékoztató)
A csomagbontási költségtől eltekintve sokkal olcsóbb mint a HQVideo.

Norby86 írta:
Amugy nézegetem ezt a szén meg fémréteg ellenállást neten mi is a különbség de pontos adatot nem találok róluk. :( Mi a különbség?

Ezt nem tudom pontosan. Annyiban tudok segíteni, hogy nekem egy nálam okosabb ember, azt mondta, hogy fémréteg ellenállásokat használjak, nem tudom miért, nem kérdeztem. Gondolom minőségben és választékban más (nem létezik annyi érték szénrétegben, mint fémrétegben).

hétf. aug. 25, 2008 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
turmixfm írta:
Majd le ragad a szemem ,-nagyon kimerült vagyok ,erőm sincs irni .Holnap folytatjuk.

Rendben,majd holnap akkor megtárgyaljuk.

hétf. aug. 25, 2008 21:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Majd le ragad a szemem ,-nagyon kimerült vagyok ,erőm sincs irni .Holnap folytatjuk.

hétf. aug. 25, 2008 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Norby86 írta:
Pasa írta:
Hali!
Én nem értek annyira hozzá, hogy tudnám, mi a gond. De az biztos, hogy ha jót akarsz magadnak, érdemesebb a veronicával próbálkoznod! Csak jót hallhatsz róla, és nálam is az megy minden probléma nélkül. :wink:

Hali!
Neked hány Wattos a Veronikád? Mert én amiket neten találtam rajzokat,van köztük 1Wattos PLL-es és anélküli, illetve 5Wattos PLL nélküli. Neked melyik van?

Az enyém 1 wattos.

hétf. aug. 25, 2008 20:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló! Oké, nekem mindenképpen szükségem lenne alkatrészekre, mert HQ videóban multkor vásároltam egy tranzisztort, de nagyon unszimpatikus volt az idősebb női eladó és ugy viselkedett mint aki unja a munkáját, ráadásul mindenbe belekötött. Amugy nézegetem ezt a szén meg fémréteg ellenállást neten mi is a különbség de pontos adatot nem találok róluk. :( Mi a különbség? Igazábol ha tudnál ellenállásokat nekem adni olcsóért ami csak kellhet a Veronikába azt nagyon megköszönném, illetve az a 2-3 alkatrész amit pontal jelölnek azt megirnád melyik? Mert ha neked nemlenne olyan akkor azt ugy veszem majd meg boltba hogy olyat kérjek. Quarc is ha lenne neked azt is megköszönném, mert akkor már előrébb lennék legalább az építésben valamelyest, meg képen láttam hogy pl. ferit magos tekercsek eléggé külömbözőek a PLL előtti áram bemenetnél és a nagyfrekis résznél. Az előbbi ami az áram bemenetnél jön olyanom szerencsére van, viszont az a kisebb nincs, és nemtudom milyen ferit mag felelne meg ahhoz hogy tekerjek bele xy menetet. Szóval ha lenne olyanod azt is elfogadom. :) Egyeztessünk privibe szerintem, hogy jövőhéten hogy vagy szabad amikor sösze tudnánk futni, illetve hogy melyik alkatrészeket tudnád nekem hozni és mennyiért. :) Az antennárol pedig semmiképpen sem feledkezek meg, elvileg 106.4 re van egy méretezett dipólom már, igaz leillesztés nincs, de majd azt is vvalahogy kiokoskodjuk. Köszönöm hogy segítessz.

hétf. aug. 25, 2008 20:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Legyél te az első ember aki megfogadja a tanácsaimat és akkor meglesz az eredménye a munkádnak !!!

hétf. aug. 25, 2008 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
A - HQ videó - üzletet keresd. - Szerintem 2000-3000 huf-ból meg van.

hétf. aug. 25, 2008 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló :- Nem tudok ajánlani BP-n boltot mert én külföldön vásárolok vagy a netről. ------------------- Más fontos !!! - A PLL -részhez fémréteg ellen állásokat használj. A nagyfrekis részhez -hagyományos szénréteg ellen állásokat. A PLL -résznél van 2-3 alkatrész amelynek jó minőségűnek kell lennie ,néz meg a fotón a neten találsz és egy pontal a tetején jelzik. De majd ha ott tartasz én megmondom,hogy melyikek azok a condik.A quarcot tudsz venni szerintem de ha nem tudnál én adok néked egyet. Egyébként ép otthol vagyok anyámnál -ahol a - TURMIXFM -van és ha tudok valamiben alkatrészben segiteni és nekem van akkor szólj mert megyek visza BP-re és viszek néked. --------- Ha valami kérdésed van csak irj kb.- 22.00 óraig fönt vagyok. ------- Az antennáról ne feledkezz meg !!!!!!! keres rá a neten és olvas róla !!!

hétf. aug. 25, 2008 19:03
ezüst tag

Hozzászólás 
turmixfm írta:
...A másik link a VERONICA II kiadás panelja. Ez a panel meg a rajz a FAMUS VERONICA kapcsolás amiről mindenki ir és nagyon jó ! Tehát neked ezt kell épiteni !...

Köszi az infót, akkor ezt építem meg, végülis ha ilyen egyszerű ez a fajta PLL felépítése és programozni sem kell semmit simán nyerő. :) Apropó, melyik alkatrész boltot ajánlod itt Pesten, ahol igazi masszív alkatrészeket lehet kapni? Tehát nem ilyen bolha méretű kerámia szűrőket meg ellenálásokat, mert ezen még a szineket is csak nagyítóval lehet látni. :?

hétf. aug. 25, 2008 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még valami ami arany szabály ! - Az antenna !!! - Ez az ami a legfontosabb az egészben ha jót akarsz csinálni és probléma mentesen akarsz üzemelni !!! ------ Eről azt hiszem még korai beszélgetni,először épits egy VERONICA-t !

hétf. aug. 25, 2008 14:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak még anyit,hogy a PLL-s vera az 1 w-os mig a másik 1 w és 5 w .

hétf. aug. 25, 2008 14:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló Norby86 .- El olvastam a - püv - leveled . A válaszom a következő :- Az első link az a veronica amelyik nem PLL-s. Ezt már nem javaslom ma 2008 - ban ! Nagyon jó kapcsolás stb de már csak gyakorolgatni javaslom ,hogy jobban értsék a kezdők az elektronikát ! Viszont arra meg nagyon jó . ------- A másik link a VERONICA II kiadás panelja. Ez a panel meg a rajz a FAMUS VERONICA kapcsolás amiről mindenki ir és nagyon jó ! Tehát neked ezt kell épiteni ! ----- Ennél a kapcsolásnál -mint a többi veránál- nemkel programozni semit mert a PLL részt hagyományos TTL ic-k ből épitették föl ! Ami miatt végül is probléma mentes a meg épitése és nem kell programozni és - baromian stabil !!! ------ Nem beszélve aról,hogy az alkatrészeket bárhol megkapod és fillérekbe kerül ! ------ Tehát ez a famus veronica . Itt csak akkor van gond ha te csesztél el valamit ! -------- Azért nem püv-ben vállaszoltam mert lehet ,hogy másnak is segitetem ezzel! ------ Ha valami kérdésed van csak irj a fórumba és biztos kapsz segitséget . ------- TURMIXFM - PIRATE RADIO - EAST HUNGARY - VOICE OFF FREEDOM - .

hétf. aug. 25, 2008 14:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Pasa írta:
Hali!
Én nem értek annyira hozzá, hogy tudnám, mi a gond. De az biztos, hogy ha jót akarsz magadnak, érdemesebb a veronicával próbálkoznod! Csak jót hallhatsz róla, és nálam is az megy minden probléma nélkül. :wink:

Hali!
Neked hány Wattos a Veronikád? Mert én amiket neten találtam rajzokat,van köztük 1Wattos PLL-es és anélküli, illetve 5Wattos PLL nélküli. Neked melyik van?

vas. aug. 24, 2008 21:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm a bíztatást mindenkinek. :) Veronikára gyúrok akkor rá,mert tényleg sok embernek bejött. Csak nemtudom, összesen kb. mennyi pénzből jönnének ki az alkatrészek az 1W-os PLL verzióbol?
turmixfm: Neked pedig irtam egy P.Ü-t. :)

vas. aug. 24, 2008 20:51
arany tag

Hozzászólás 
turmixfm írta:
Helló PASA ! - Látom csak előfordulsz néha,-csak nem nyaraltál ? - Most megint úton vagyok haza felé de eztán jobban lesz időm és találkozunk .

O.K. Most megyek kicsit melózni... :(

vas. aug. 24, 2008 19:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló PASA ! - Látom csak előfordulsz néha,-csak nem nyaraltál ? - Most megint úton vagyok haza felé de eztán jobban lesz időm és találkozunk .

vas. aug. 24, 2008 19:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló :- Norby86 - Ha nem akarsz sok gondot magadnak és már a pályád elején a jóra törkszel ,akkor ezt nem javaslom ! Bár kezdőnek jót tesz a sokszori próbálkozás ! Javaslom a siker érdekében - na meg,hogy a kedved megmaradjon - a - VERONIKÁT - !!! Abban is találni hagyományos részeket -oszci,varicap,low pass stb - na meg nem árt meg ismerni a TTL ák ből fel épiteni a PLL-t ! Tehát üdvözölve legyél köztünk és sokat irj a fórumba. -------------- TURMIXFM .

vas. aug. 24, 2008 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

vas. aug. 24, 2008 19:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Itt a frumon még uj vagyok de régóta érdekel a rádióteknika és próbálkoztam már építgetni FM adókat. Most éppen ezt próbáltam meg megépíteni.: http://pira.cz/entx2.htm
De valamiért a modulátor utáni 2 tranyó után elvész minden jel és nem nyit ki a végfok tranyó ami 2N3553. Szóval alig 3 méter jelenleg a hatótávolsága. Nem tudom hogy nem e lehet attol ez a gond hogy az ellenállások is meg a kondik is mind alig 2 miliméteres picikék és nem éppen állnak ellent, mert nem akarom reklámozni a boltot, de ott mindig ilyen kicsit adnak. Itt Budapesten amugy tudtok jó boltot ahol normális méretű ellenállást meg kerámia szűrőket lehet venni? Mi a véleménytek amugy a rajzrol? Valaki építette már meg? Ha ez nem válik be Veronikába fogok, csak ezekre az alkatrészekre is ráment már egy csomó pénzem és jólenne valamit kihozni belőle. :? Tudtok segíteni?

vas. aug. 24, 2008 17:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló:- Végre valami, én pozitivan fogadok minden rádióval kapcsolatos megnyilvánulást. Teljesen jó kezdésnek - gratula - PASA .

szer. aug. 20, 2008 22:38
arany tag

Hozzászólás 
Mix FM Rádió
Életem első saját készítésű honlapja (kéretik nem fikázni). 2 órát küzdöttem vele... 8) :wink: :lol:

szer. aug. 20, 2008 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Továbbra is 106.6

szer. aug. 20, 2008 20:47
arany tag

Hozzászólás 
Sporadic-E írta:
106.6 Mhz-en én is fogok valamit gyengén.

Ki a fene az?
Itt meg nincs internet, a mobilomról netezek. Elég lassú. :x

szer. aug. 20, 2008 17:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló :- PASA ! Mi újság ,van valami news ? ------ Most már össze kellene hozni egy nagy sörözést ,nem gondolod ?!

szer. aug. 20, 2008 16:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most nem tudom fogni mert nincs nálam a SANGEAN . -------------TURMIXFM ---------------.

szer. aug. 20, 2008 16:16
ezüst tag

Hozzászólás 
106.6 most indult be, dél Buda, észak felé sugározva, csak nagyon csekély teljesítménnyel (100mW), de méréseim alapján nem lehetetlen megfogni.

Minden 3. zene után szignál van.

szer. aug. 20, 2008 13:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én nem fogtam a 106.6 -on.

szer. aug. 20, 2008 6:30
ezüst tag

Hozzászólás 
106.6 Mhz-en én is fogok valamit gyengén.

kedd aug. 19, 2008 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló:- Rendeződik a dolgod úgy látom. -------------- Jó rádiózást !

vas. aug. 17, 2008 10:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen. Én voltam elöbb . De ez mamár nem számit. Érdekes hogy reggel 7.15-kor nem észleltem.UFO 8)

vas. aug. 17, 2008 6:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia TurmixFM Még fadingol is a pasi. Szerdáig éjjel nappal robotolok.Jól nézek ki :evil: Felhivlak telcsin ha megtalálom az uj számod.Üdv. Ufolaci 8)

szomb. aug. 16, 2008 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló Ufolaci :- Na végre valaki ir ,- ha még fölháborodva is . Ha te voltál előbb akkor tied az elsőbbség ! ---------- Egyébként mi a helyzet ? Hoztam neked cuccokat . ------------- Megvan az antennám !

szomb. aug. 16, 2008 18:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Közlemény. Bárki is vagy a 106.7 MHz -n,és bármilyen Energy FM szignálokat is nyomsz rajta én továbbra is itt leszek. Country FM

szomb. aug. 16, 2008 16:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló :- Ere 2008-ban csak azt lehet válaszolni,hogy - bad luck -!!! Ha valaki rádió adót tud épiteni és nemképes ANGOLUL beszélni ............ fucken ! Mióta cseszegettelek benneteket,hogy ne maradjatok le europa -tól tehát mindenkinek tudni kell angolul !!!!!!!!!!!! A bizalmatlanság Magyar betegség,mert atól félűnk ahogy saját magunk reagálnunk ! - Bocs,hogy ép rajtad csattan amit másoknak is viselnie kellene de tevoltál aki a kérdést föltette ,- a vállaszom meg ez lenne rá amit leirtam . --------------------- Tehát ne haboz elkűldeni a pénzt az RDS -ért,megfogja a PIRA CZ kűldeni !!! De ha nemértesz hozzá irj vagy hivj és én megteszem amit te nemtudsz . TURMIXFM - VOICE OFF FREEDOM - PIRATE RADIO - FREE RADIO .

kedd aug. 12, 2008 20:21
arany tag

Hozzászólás 
hello!

én inkább kedvelem a banki átutalást mint a borítékos pénzküldést.
bár az a biztos mikor kihozzák a cuccot és adom érte a pénzt.
illetve biztosabb mert a csomagban is akármi lehet :)

egy külföldi honlapról meg rendelni számomra elég necces.
egyrészt mert csak magyarul értek :)
másrészről meg nem is tudom hogy megy ez.

hétf. aug. 11, 2008 22:18
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5156 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 104  Következő