Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 7:40

Hozzászólás a témához  [ 288 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
Hamarosan piacon az 5 megapixeles Samsung i900 Omnia tapimob 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
marci3 írta:
Apooca írta:
Samsung ügyfélszolgálat egyébként az előbb még mindig nem tudott pontos árat adni a készülékre, "kinti megerősítésre" várnak az árral kapcsolatban...
Sokáig variálnak, + nem jelenik meg a szolgáltatóknál, Iphone-t fogok kapni a cégemtől :(

külföldön 3 hete van előfizetéssel és függetlenül is és nem is kell olyan messzire menni.
amúgy láma magyar samsung amúgy is, mert még specifikációkat sem töltötték ki.

Csak hivatalos hely játszik....

csüt. szept. 04, 2008 11:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Apooca írta:
Samsung ügyfélszolgálat egyébként az előbb még mindig nem tudott pontos árat adni a készülékre, "kinti megerősítésre" várnak az árral kapcsolatban...
Sokáig variálnak, + nem jelenik meg a szolgáltatóknál, Iphone-t fogok kapni a cégemtől :(

külföldön 3 hete van előfizetéssel és függetlenül is és nem is kell olyan messzire menni.
amúgy láma magyar samsung amúgy is, mert még specifikációkat sem töltötték ki.

csüt. szept. 04, 2008 10:42
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. szept. 04, 2008 10:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Apooca írta:
marci3 írta:
Macika írta:
fcseh írta:
Lesz egyedi ajánlatos változat aminek az ÁFÁ-ját nem lehet elszámolni költségként és igy br. 110eFt-ba fog kerülni a 8GB-os változat.
Maradjunk abban, hogy ilyen NINCS.

Ha van ÁFA rajta, akkor el lehet számolni. Ha nincs rajta ÁFA, akkor az csempészáru az árusítása pedig adócsalás.

Csak a tisztán látás végett írtam!

A Samsung nem hoz forgalomba itthon 12 hónapos garanciás készüléket, aki ilyet ír, az hazudik.

akkor biztos a speedshop sem adott el soha samsungot, mer ott is 1 év a garancia.
http://speedshop.hu/main.php?page=garancia&iid=23246

Ellenben milyen olcsón árulja! :)

szerintem a nettó árnál a 2. számkaraktert elütötte ott valaki.

csüt. szept. 04, 2008 10:25
ezüst tag

Hozzászólás 
marci3 írta:
Macika írta:
fcseh írta:
Lesz egyedi ajánlatos változat aminek az ÁFÁ-ját nem lehet elszámolni költségként és igy br. 110eFt-ba fog kerülni a 8GB-os változat.

Ha van ÁFA rajta, akkor el lehet számolni. Ha nincs rajta ÁFA, akkor az csempészáru az árusítása pedig adócsalás.

A Samsung nem hoz forgalomba itthon 12 hónapos garanciás készüléket, aki ilyet ír, az hazudik.

akkor biztos a speedshop sem adott el soha samsungot, mer ott is 1 év a garancia.

Ellenben milyen olcsón árulja! :)

csüt. szept. 04, 2008 10:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
fcseh írta:

csüt. szept. 04, 2008 9:55
Moderátor

Hozzászólás 
fcseh írta:

csüt. szept. 04, 2008 9:46
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.origogsm.hu/modules.php?name ... 08&cid=152
Jövöhét közepe fele lesz náluk a 8GB-os változat:
- Magyar Samsung garanciával
- Magyaritással
- IGO8-al
- Dobozos kivitelben

16GB-os megjelenéséről még semmi hir!!! ..:(((

csüt. szept. 04, 2008 8:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Hmm...

Jövő héten érkezik a nagykerbe 107 ezer +Áfa lesz az ára. IGO8-al. Igaz csak 8 Gb-os. Akinek kell szóljon, mert akkora az érdeklődés iránta, hogy le kell foglaltatnom, hogy maradjon. Ma kaptam mindezt az infó e-mailben. A rajtam keresztül vett telefonok is beregisztrálhatók a samsung nyereményjátékába.

Hülye kérdések elébemennék: Igen, magyar samsung garancia van hozzá. Nem Gsm bolt vagyok, hanem viszonteladó...

Üdv: Winston

Lesz 16GB-os változat is?
És ha igen akkor menyiért?
16GB-os érdekel, azt szeretném megvenni.

csüt. szept. 04, 2008 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Hmm...

Jövő héten érkezik a nagykerbe 107 ezer +Áfa lesz az ára. IGO8-al. Igaz csak 8 Gb-os. Akinek kell szóljon, mert akkora az érdeklődés iránta, hogy le kell foglaltatnom, hogy maradjon. Ma kaptam mindezt az infó e-mailben. A rajtam keresztül vett telefonok is beregisztrálhatók a samsung nyereményjátékába.

Hülye kérdések elébemennék: Igen, magyar samsung garancia van hozzá. Nem Gsm bolt vagyok, hanem viszonteladó...

Köszi a lehetőséget.
Megvárom a t-s árat (ha mondjuk a köv. héten kiadják) és lehet hogy élnék vele (persze PÜ, ha igen). Természetesen semmi trükk, pont így, ahogy írtad. (tudom hihetetlen :D )

szer. szept. 03, 2008 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Idézet:
gondolom te sem adod nettóban nekem a 2 szemem miatt.

Azért volt már itt ilyenre példa, de csitt:)

Egyébként majd rákérdezek, mert lehet gyártótól függ, hogy ad-e rabatot, vagy sem. Mivel eddig zömmel Nokiát meg SE-t kértek tőlem és ott nem volt ilyenre lehetőség ezért nem foglalkoztam vele. De ez az electroworld dolog elgondolkodtatott... lehet a Samsung más. Holnapra megkérdezem.

akkor nagyon szép szemeim lehetnek :D
várom majd ezt is meg a pannon üzleti pro árát is.

szer. szept. 03, 2008 19:34
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:

Azért volt már itt ilyenre példa, de csitt:)

Egyébként majd rákérdezek, mert lehet gyártótól függ, hogy ad-e rabatot, vagy sem. Mivel eddig zömmel Nokiát meg SE-t kértek tőlem és ott nem volt ilyenre lehetőség ezért nem foglalkoztam vele. De ez az electroworld dolog elgondolkodtatott... lehet a Samsung más. Holnapra megkérdezem.

szer. szept. 03, 2008 19:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nézd én nem azt mondom, hogy nálam a legolcsóbb. Azt tudom, hogy ugyanabban az ársorban van az én cégem, mint az Electroworld, Mediamarkt stb. Azaz elméletileg ők is ennyiért kapják. De példának okáért ott van a Mammutban lévő Electroworld, ahol annyiért lehet kapni (talán egy ezressel drágábban) bruttó áron a Samsung D880-at, mint amennyiért én nettóba kapnám. Megnéztem Strongosok a dobozok. Hogy annyit rendeltek, hogy ekkora kedvezményt kaptak rá, vagy csak simán veszteséggel adkák??? Nem tudom.

Az általad hivatkozott "Origó"-t megnéztem az valamilyen gsm bolt Origón lévő On-line áruháza. Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy az ilyen-olyan GSM boltok bruttó ára elég érdekes áfás számlákon érvényes csak. Mondjuk 0%-os áfás számlán. Persze ettől még ugyanúgy garanciális a dolog, meg a Te szemszögedől nézve ugyanolyan korrekt, csak ha jobban megnézem akkor mondjuk akkor megveszi 107 nettóért ami 128 400 bruttó. Ő ebből visszaigényli az áfát, ami 21 400. Neked eladja 117 900 Ft-ért 0%-os áfás számlán ez neki a 107 000 Ft-os nettó bekerülési árra 10 900 Ft hasznot jelent. Mivel 0%-os áfás számla ezért az eladás után nem fizet be áfát. Azaz összesen egy telefonon van neki 32 300 Ft haszna. Csak ebben az a bibi, hogy ez nem teljesen legális és én ezt ne tehetem meg, mert kockára tenném azt a beszállítói szerződésem, amiből a kenyeremet keresem.

Nem azt mondom, hogy az adott GSM bolt ezt csinálja, mivel nem ismerem őket. De sajnos elég sok helyről hallani ezt-azt. Engem ez annyira nem zavar, mert nem "konkurenciáim" csak éppen amikor jön egy ilyen "megmondom a frankót" bejegyzés akkor azért szóvá szoktam tenni...

jól mondod van ennél a cégnél mindig 0% áfás dolog, de mindig az az ár, ami a kép alatt van az bruttó számlás.
szóval, ha lenne cégem, ami nincs, akkor ugyanannyit igényelhetnék vissza szinte, de egy 5-össel kb olcsóbb lenne.
http://www.origogsm.hu/modules.php?name ... 08&cid=152

Áraink:

Weboldalunkon feltüntetett árak, minden termék esetében bruttó árak!

Mobiltelefonok, illetve PDA-k esetén 2 féle ár szerepel oldalunkon:

I.) Az Origo GSM garanciás, illetve az "egyedi ajánlattal" feltüntetett árak, különbözeti adózás szerinti árak, amelyből Áfa-t visszaigényelni nem lehet, de költségként el lehet számolni. Az Origo GSM az 1992-es évi LXXIV. törvény alapján jogosult a különbözeti adózásra.

II.) Az "Ár:" (a képek alatti) jelzett termék ára 20%-os Áfa-t tartalmaz, az erről kapott számlát
költségként el lehet számolni és ebből az Áfa-t is vissza lehet igényelni.

szer. szept. 03, 2008 19:21
arany tag

Hozzászólás 
Nézd én nem azt mondom, hogy nálam a legolcsóbb. Azt tudom, hogy ugyanabban az ársorban van az én cégem, mint az Electroworld, Mediamarkt stb. Azaz elméletileg ők is ennyiért kapják. De példának okáért ott van a Mammutban lévő Electroworld, ahol annyiért lehet kapni (talán egy ezressel drágábban) bruttó áron a Samsung D880-at, mint amennyiért én nettóba kapnám. Megnéztem Strongosok a dobozok. Hogy annyit rendeltek, hogy ekkora kedvezményt kaptak rá, vagy csak simán veszteséggel adták??? Nem tudom.

Az általad hivatkozott "Origó"-t megnéztem az valamilyen gsm bolt Origón lévő On-line áruháza. Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy az ilyen-olyan GSM boltok bruttó ára elég érdekes áfás számlákon érvényes csak. Mondjuk 0%-os áfás számlán. Persze ettől még ugyanúgy garanciális a dolog, meg a Te szemszögedől nézve ugyanolyan korrekt, csak ha jobban megnézem akkor mondjuk akkor megveszi 107 nettóért ami 128 400 bruttó. Ő ebből visszaigényli az áfát, ami 21 400. Neked eladja 117 900 Ft-ért 0%-os áfás számlán ez neki a 107 000 Ft-os nettó bekerülési árra 10 900 Ft hasznot jelent. Mivel 0%-os áfás számla ezért az eladás után nem fizet be áfát. Azaz összesen egy telefonon van neki 32 300 Ft haszna. Csak ebben az a bibi, hogy ez nem teljesen legális és én ezt ne tehetem meg, mert kockára tenném azt a beszállítói szerződésem, amiből a kenyeremet keresem.

Nem azt mondom, hogy az adott GSM bolt ezt csinálja, mivel nem ismerem őket. De sajnos elég sok helyről hallani ezt-azt. Engem ez annyira nem zavar, mert nem "konkurenciáim" csak éppen amikor jön egy ilyen "megmondom a frankót" bejegyzés akkor azért szóvá szoktam tenni...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Winston_Wolf szer. szept. 03, 2008 19:22-kor.

szer. szept. 03, 2008 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Na igen. Éppen ezért érdekes, hogy nagy hangon kiállsz a 10-15 ezer forinttal olcsóbb használt termék vétele mellett, ami ki tudja hányszor esett le, hányszor ázott be, stb. amíg az első tulajnál volt, minthogy megvedd újonnan, és estleg eladd belőle az Igo8-at 10-15 ezer forintért.

Félreértés ne essék... Mivel alapvetően az itteni fórumozók miatt írom a nagykeres infókat be, nekem ezen csak annyi hasznom van, hogy felfelé kerekítemi mindig a nettó árat a közelebbi ezres felé. Az aktuális készüléken ez 430 Ft + Áfa. Tehát nem abból fogom holnap a kenyeret megvenni, hogy Te megveszed-e vagy sem.

Csak furcsa a gondolkodásmódod... ennyi.

használtat 70-80 között vettem volna.
origonál még nálad is olcsóbban adják 122900 bruttó rigó8-cal.
megvárom mit tud adni pannon üzleti proban árat, ha az 100 alatt lesz, akkor megveszem.
ha meg nem akkor úgyis lesznek olyanok, akik nem tudják használni, és 1-2 héten belül túladnak rajtuk.
rendeget a701-et vettem anno így 70-80 között, mikor bruttó 120 volt.

szer. szept. 03, 2008 19:05
arany tag

Hozzászólás 
Na igen. Éppen ezért érdekes, hogy nagy hangon kiállsz a 10-15 ezer forinttal olcsóbb használt termék vétele mellett, ami ki tudja hányszor esett le, hányszor ázott be, stb. amíg az első tulajnál volt, minthogy megvedd újonnan, és estleg eladd belőle az Igo8-at 10-15 ezer forintért.

Félreértés ne essék... Mivel alapvetően az itteni fórumozók miatt írom a nagykeres infókat be, nekem ezen csak annyi hasznom van, hogy felfelé kerekítemi mindig a nettó árat a közelebbi ezres felé. Az aktuális készüléken ez 430 Ft + Áfa. Tehát nem abból fogom holnap a kenyeret megvenni, hogy Te megveszed-e vagy sem.

Csak furcsa a gondolkodásmódod... ennyi.

szer. szept. 03, 2008 19:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
marci3 írta:
amúgy meg biztos sok ilyen samsung lesz apróneten is, megveszik nem tudják kezelni, eladó jóval olcsóbban.
Igen.

Én viszont autóban is szeretem, ha az én seggem üli ki az ülést, nem más seggéhez kell alakuljon az enyém...

Nem mindenből szerencsés használtat venni. Kalapácsból, csavarhúzóból esetleg. Ennél bonyolultabb műszerekből sajnos él bennem a gyanú, hogy nem ok nélkül adják el...

nem mindenki segge **** a pénzt :D

szer. szept. 03, 2008 18:16
Moderátor

Hozzászólás 
marci3 írta:
amúgy meg biztos sok ilyen samsung lesz apróneten is, megveszik nem tudják kezelni, eladó jóval olcsóbban.
Igen.

Én viszont autóban is szeretem, ha az én seggem üli ki az ülést, nem más seggéhez kell alakuljon az enyém...

Nem mindenből szerencsés használtat venni. Kalapácsból, csavarhúzóból esetleg. Ennél bonyolultabb műszerekből sajnos él bennem a gyanú, hogy nem ok nélkül adják el...

szer. szept. 03, 2008 18:06
arany tag

Hozzászólás 
Hajrá:)

Tényleg vicces dolgok vannak emberek fejében... :) Ilyenkor csodálkozik igazán rá az ember:)

szer. szept. 03, 2008 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nem igazán tudom miről is beszélsz, de mivel ez a telefon minden magyarországi legális értékesítési forrásnál IGO8-al együtt lesz kapható ezért remélem megleled azt a helyet (electroworld, Mediamarkt, stb...) ahol kiveszik neked az Igo-t belőle és kapsz rá kedvezményt... :D :D :D

Mellesleg most hogy mondod, lehet én vagyok a hülye, hogy amikor anno az I780-hoz adtak egy tartalék akkut akkor nem vetettem ki belőle... Biztos olcsóbb lett volna...:D

akkor veszek szürkét, vagy hozok osztrák a1-est.
de, hogy az igora mégegyszer nem fizetek az 100%, vettem egy 2006 Eu-t annak idején 70k-ért, apám vett egy hun-t 25k-ért, tesóm meg egy igo8 eu-t 40-ért. Szóval mindenkinek van.
az akksis példa meg akkor helytálló, ha a vásárlónak már volt pótakssija.

szer. szept. 03, 2008 16:57
arany tag

Hozzászólás 
Nem igazán tudom miről is beszélsz, de mivel ez a telefon minden magyarországi legális értékesítési forrásnál IGO8-al együtt lesz kapható ezért remélem megleled azt a helyet (electroworld, Mediamarkt, stb...) ahol kiveszik neked az Igo-t belőle és kapsz rá kedvezményt... :D :D :D

Mellesleg most hogy mondod, lehet én vagyok a hülye, hogy amikor anno az I780-hoz adtak egy tartalék akkut akkor nem vetettem ki belőle... Biztos olcsóbb lett volna...:D

szer. szept. 03, 2008 16:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Igen ennyi lesz nálam. Mivel ez az értékesítési csomag részét képze, így nem szétválasztható. De szerintem rengeteg szürkeimportos I900 forog Magyarországon, így erre tuti találsz majd vevőt.

nem akarok felárat fizetni valami olyanra, ami a nyakamon marad esetleg.
azért köszi.

szer. szept. 03, 2008 16:15
arany tag

Hozzászólás 
Igen ennyi lesz nálam. Mivel ez az értékesítési csomag részét képze, így nem szétválasztható. De szerintem rengeteg szürkeimportos I900 forog Magyarországon, így erre tuti találsz majd vevőt.

szer. szept. 03, 2008 16:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Nem tudok hitelt intézni a telefonodra, mert nem vagyok bolt. Ez esetben javasolom az electroworld-ot. Mivel ugyanabban a nagykerben vásárolunk, valószinű náluk is lesz.

Egyelőre csak 8 Gb-os modell lesz. Nem is tudják, hogy a későbbiekben mikor lehet majd 16 Gb-osat rajtuk keresztül kapni. Ettől még a Samsung boltban lehet 16 Gb-os.

akkor nálad végülis 107+áfa lesz igo8-val együtt?
ja meg nekem már van igo8-am legális, nem szivesen vennék mégegyet, anélkül nem lehet vásárolni?

szer. szept. 03, 2008 16:04
arany tag

Hozzászólás 
A kapcsolatot legegyszerűbben itt tudod velem felvenni.

Nem tudok hitelt intézni a telefonodra, mert nem vagyok bolt. Ez esetben javasolom az electroworld-ot. Mivel ugyanabban a nagykerben vásárolunk, valószinű náluk is lesz.

Egyelőre csak 8 Gb-os modell lesz. Nem is tudják, hogy a későbbiekben mikor lehet majd 16 Gb-osat rajtuk keresztül kapni. Ettől még a Samsung boltban lehet 16 Gb-os.

szer. szept. 03, 2008 16:02
vas-tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Hmm...

Helló!
És hogy lehet felvenni veled a kapcsolatot? Illetve ha megtudnád mondani milyen ROM van benne az negy segítség lenne. Ha viszonteladó vagy akkor van nálad hitel lehetőség is a telóra?
Üdv:

szer. szept. 03, 2008 14:10
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Apooca írta:
A 8gb-os 169.900.ft a 16gb-os 182.900.ft Az ajándék házimozis csak az itt vásároltakra érvényes mert szeptember végéig nem lesz kapható szolgáltatóknál.

Jártál ott vagy ismerősöd van ott?
Azért kérdezem mert még a webshopban sincs ott az ára.

A második mondatra igen nagy felháborodás lesz, ha így alakul.

Egyik ismerősöm járt bent tegnap, és ezt az infót adták neki.......
A boltot felhívni lehetetlen, egyszerűen nem veszik fel, ezért kértem, hogy menjen be.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Apooca szer. szept. 03, 2008 14:24-kor.

szer. szept. 03, 2008 14:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:

Egy klasszikus windows fagyás. :D Na emiatt nem lesz nekem soha mégegyszer windows mobile-os telefonom.

szer. szept. 03, 2008 13:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Hmm...

Gondolom ez az ár hihetőbb, mint az előző hozzászólásé. (Bár lehet, hogy a márkaboltban megpróbálják ennyiért eladni, sok szerencsét hozzá.)

szer. szept. 03, 2008 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy "kicsit lehúzzák" itt:

http://gizmodo.com/5043789/samsung-omni ... -ianything

szer. szept. 03, 2008 13:24
arany tag

Hozzászólás 
Hmm...

szer. szept. 03, 2008 13:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Apooca írta:
A 8gb-os 169.900.ft a 16gb-os 182.900.ft Az ajándék házimozis csak az itt vásároltakra érvényes mert szeptember végéig nem lesz kapható szolgáltatóknál.

Jártál ott vagy ismerősöd van ott?
Azért kérdezem mert még a webshopban sincs ott az ára.

A második mondatra igen nagy felháborodás lesz, ha így alakul.

szer. szept. 03, 2008 11:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Apooca írta:
blueye írta:
Ezt nem várja itt más, csak én :?:

Szvsz nagyon jó lesz, más fórumokon dől róla a szó.

Egy kis meglepi hozzá: http://i900.samsung.hu/

Akkor mondom a meglepi mellé a kevésbé meglepiket :(
Mától elvileg Westend Samsung mintaboltban kapható, magyar nyelvvel..A 8gb-os 169.900.ft a 16gb-os 182.900.ft Az ajándék házimozis csak az itt vásároltakra érvényes mert szeptember végéig nem lesz kapható szolgáltatóknál.

Wow, iPhone utánérzésem van az árat illetően...:(

szer. szept. 03, 2008 10:43
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:

Akkor mondom a meglepi mellé a kevésbé meglepiket :(
Mától elvileg Westend Samsung mintaboltban kapható, magyar nyelvvel..A 8gb-os 169.900.ft a 16gb-os 182.900.ft Az ajándék házimozis csak az itt vásároltakra érvényes mert szeptember végéig nem lesz kapható szolgáltatóknál.

szer. szept. 03, 2008 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. szept. 03, 2008 9:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na végre. Már akartam ennek a telefonnak nyitni egy topicot csak mobilról elég körülményes (a képbeszúrás miatt), de ez is megoldódott. Szuper készüléknek ígérkezik. Már nagyon várom.

szer. júl. 16, 2008 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem egy rossz készűlék már csak az a kérdés menyilessz a szolgáltatóknál.

szer. júl. 16, 2008 10:52
bot

Hozzászólás Hamarosan piacon az 5 megapixeles Samsung i900 Omnia tapimob
Érkezőben a dél-koreai gyártó új csúcsmobilja. http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=112145

szer. júl. 16, 2008 10:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 288 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6