Szerző |
Üzenet |
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
reddoors írta: [b]Olasz focicsapatok logói. (20db átlátszó alapú háttérkép)
Ááááá köszönöm!
Forza Juve!!!!
|
pén. szept. 05, 2008 21:57 |
|
|
atesszan
arany tag
|
Most nagyon off leszek. reddoors ez a Slipknot tetszik, bár lehet egy kis generációs különbség közöttünk(44 éves vagyok)! Főleg a Dead Memories tetszik! Azért, ha érdekel, elküldöm legjobban sikerült számomat!
ON!
|
pén. szept. 05, 2008 21:44 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Á, nálam ennél egyszerűbb a megoldás. Sajnos nekem nem jött úgy össze ahogy említetted, pedig csak ezért HACKELTEM a telefont.
Végül is semmit trükk nincs benne, egyszerűen be kell lépned az alkalmazáskezelőbe, ahol mint NEM telepített alkalmazás fog szerepelni.
Nem csak ennél, hanem a Garmin és az összes többi hasonló összeállítású proginál ez a helyzet. Klikk és már települ is.
Hamarabb eszembe juthatott volna hiszen az E66-nál rengeteg extra alkalmazás így volt előkészítve. Volt amelyik települt a telefon első bekapcsolásakor, amelyik esetleg nem, azt utólag így is telepíthettem.
Köszi ,hogy válaszoltál, ugye mondtam, hogy más lesz a megoldás.
|
pén. szept. 05, 2008 19:21 |
|
|
atesszan
arany tag
|
reddoors írta: atesszan írta: kakuk100 írta: Nekem a Handy Shellv nagyon tetszik. Fel is raktam és minden rendben. Érdekes, hogy az E66 ra magyarul települt, de az N82 re angolul. A regisztrációs kódot nem kérte. A Copilot viszont sehogy se megy. Egyik telefonon se.Már mindenhogy megpróbáltam. Nem és kész. Sajnálom, mert nagyon tetszik. Na jó! Én most nem tudok segiteni idő hiányában(épp most vágok-keverek egy CD-t), de shane541 barátunk a nokiaprogramok.hu-ról segiteni fog Neked! Irj neki! Üdv Nahát, én most az új Slipknot albumot töltöm. Ha végeztél a keveréssel és lesz időd megköszönném, ha leírnád nekem is ,hogy hogyan tudod futtatni azt a pár kb-os .sis fájlt úgy ,hogy települjön is.Mert ugyan lehet futtatni de települni nem települ a végén hibát ír ki. Én nem ismerem shane541 kollégát ,fogalmam sincs ki lehet ,úgyhogy megvárom válaszod. Ma azért kipróbáltam és a végére is jártam de a Te megoldásod szerintem más mint az enyém. Várom a válaszod, aztán leírom és is a saját megoldásom. Valóban lehet bármikor telepíteni, és semmiféle hack nem kell hozzá. Előre is köszönöm.
Itt ezen a fórumon(topicban) írd, ha lehetséges sokan kíváncsiak rá.
Szia reddoors! shane541 fórumtársam maga ajánlotta fel a segitséget, hogy akinek nem megy a regisztráció, az irjon neki és "csinál" neki kódot!
Egy kis kétséget érzek a hangodban a telepités ügyében, ezt el szeretném oszlatni! Ugye, miután nálam nem települt a progi autorun módban (ahogy irtam is!), megkerestem a progi sys fájlját az általam emlitett utvonalon, és egyszerüen "rányomtam"- települt!!!
Nem áll érdekemben, hogy valótlanságot állitsak, ezt elhiheted! Kiváncsi vagyok, hogy Te mire jutottál! Üdv
|
pén. szept. 05, 2008 19:08 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
reddoors írta: kakuk100 írta: A kijelzőn a felső sorban lévő alkalmazásokat szeretném megváltoztatni, de nem találom hol kell. Ha valaki tudja segítsen. Az N82- ön maradt az angol. Köszi. Opciók\Beállítások\beépülő modulok\parancsikon\opciók\testreszabás
Köszi szépen.
|
pén. szept. 05, 2008 19:07 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Olasz focicsapatok logói. (20db átlátszó alapú háttérkép) http://rapidshare.de/files/40402607/Ser ... 0.zip.html
|
pén. szept. 05, 2008 18:55 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: A kijelzőn a felső sorban lévő alkalmazásokat szeretném megváltoztatni, de nem találom hol kell. Ha valaki tudja segítsen. Az N82- ön maradt az angol. Köszi.
Opciók\Beállítások\beépülő modulok\parancsikon\opciók\testreszabás
|
pén. szept. 05, 2008 18:28 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
A kijelzőn a felső sorban lévő alkalmazásokat szeretném megváltoztatni, de nem találom hol kell. Ha valaki tudja segítsen. Az N82- ön maradt az angol.
Köszi.
|
pén. szept. 05, 2008 18:16 |
|
|
Paruka
vas-tag
|
Felraktam hát állati profi gond nélkül megy a reg. is szuper ja és egyből magyar!
manworkss írta: Nargoth írta: manworkss írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Hmm nekem angol lett E66-on.. de, hogy miert ? Nekem is angol nyelven indult, de egy restart után magyarra váltott! Mar nekem is magyarra valtozott aktiv lett a billentyuzar, majd amikor kioldottam mar magyar volt.. Igen, minden magyarra van allitva, es tenyleg jo kis progi.
|
pén. szept. 05, 2008 18:00 |
|
|
boxfan
ezüst tag
|
reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)Ezzel a nagyon hasznos programmal, aktív készenlétünket szerkeszthetjük, alakíthatjuk át igényünknek megfelelőre. Ezentúl nem lesz szükség PATCH-re , az alkalmazással minden megoldható, személyre szabható. Piros gomb megnyomásával(hívásbontó) pillanatok alatt elővarázsolható, eltüntethető a szerkesztett készenléti menünk. Mindenkinek ajánlom ,hogy próbálja ki, egy nagyon régóta várt kiváló program! http://rapidshare.de/files/40394714/Han ... 3.rar.html
Köszi reddoors,6220-on tökéletes,regiszrálni is sikerült.
|
pén. szept. 05, 2008 17:59 |
|
|
manworkss
ezüst tag
|
Nargoth írta: manworkss írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Hmm nekem angol lett E66-on.. de, hogy miert ? Nekem is angol nyelven indult, de egy restart után magyarra váltott!
Mar nekem is magyarra valtozott aktiv lett a billentyuzar, majd amikor kioldottam mar magyar volt..
Igen, minden magyarra van allitva, es tenyleg jo kis progi.
|
pén. szept. 05, 2008 17:31 |
|
|
Paruka
vas-tag
|
Segítsetek! Eddig egy 6120C-m volt simán feltettem az fs caller-t, most vettem egy E71-t és bármit állítok nem kell neki. Hol rontom el gőzöm sincs újra végigolvastam a topic-t végigcsináltam amit tanácsoltok SEMMI.
köszönöm Paruka
|
pén. szept. 05, 2008 17:30 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
manworkss írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Hmm nekem angol lett E66-on.. de, hogy miert ?
Nekem is angol nyelven indult, de egy restart után magyarra váltott!
|
pén. szept. 05, 2008 16:55 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
manworkss írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Pedig magyarul beszél a program. A telefon nyelve és a beviteli nyelv is magyarra van állítva? (beállítások\általános\testreszabás\ nyelv. )
Nagyon profin meg van írva, minden fontos dolgot be lehet állítani, programozni az aktív készenlét megjelenését, az alkalmazásokat automatikusan bezárja, az SMS-t meg sem kell nyitni, azonnal olvasható, az aktív nézetek tetszés szerint mozgathatók, átrendezhetők. Nekem is nagyon bejön. A névjegyzékkereső itt is működik alapállapotban.
|
pén. szept. 05, 2008 16:55 |
|
|
manworkss
ezüst tag
|
reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
|
pén. szept. 05, 2008 16:35 |
|
|
206cc
vas-tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 23:46 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: az alföld, tengersík vidéke
|
sms
Sziasztok!
Látom nagyban megy a navigálás!Nekem másban kellene kis segítség!Egy jó sms küldő progi kellene amiben lehetne váltani sms,mms,email,hogyan küldjem el a megírt tartalmat! A régi 6288-as telóm tudta a szöveg megírás után is változtatni a formátumot.Az N95 8GB-ben ezt nem lehet????Amikor kiválasztom hogy sms-t írok és túl hosszúra nyúlik egy darabig összekapcsolja,de utána kiírja túl hosszú,ilyenkor a 6288-am tudta hogy váltottam formátumot pl.mms és akkor írhattam tovább ugye 300kB-ig.Remélem értitek mire gondolok??
Üdv!
|
pén. szept. 05, 2008 16:26 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
atesszan írta: kakuk100 írta: Nekem a Handy Shellv nagyon tetszik. Fel is raktam és minden rendben. Érdekes, hogy az E66 ra magyarul települt, de az N82 re angolul. A regisztrációs kódot nem kérte. A Copilot viszont sehogy se megy. Egyik telefonon se.Már mindenhogy megpróbáltam. Nem és kész. Sajnálom, mert nagyon tetszik. Na jó! Én most nem tudok segiteni idő hiányában(épp most vágok-keverek egy CD-t), de shane541 barátunk a nokiaprogramok.hu-ról segiteni fog Neked! Irj neki! Üdv
Nahát, én most az új Slipknot albumot töltöm. Ha végeztél a keveréssel és lesz időd megköszönném, ha leírnád nekem is ,hogy hogyan tudod futtatni azt a pár kb-os .sis fájlt úgy ,hogy települjön is.Mert ugyan lehet futtatni de települni nem települ a végén hibát ír ki. Én nem ismerem shane541 kollégát ,fogalmam sincs ki lehet ,úgyhogy megvárom válaszod. Ma azért kipróbáltam és a végére is jártam de a Te megoldásod szerintem más mint az enyém. Várom a válaszod, aztán leírom és is a saját megoldásom. Valóban lehet bármikor telepíteni, és semmiféle hack nem kell hozzá. Előre is köszönöm.
Itt ezen a fórumon(topicban) írd, ha lehetséges sokan kíváncsiak rá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors pén. szept. 05, 2008 17:15-kor.
|
pén. szept. 05, 2008 16:18 |
|
|
atesszan
arany tag
|
kakuk100 írta: Nekem a Handy Shellv nagyon tetszik. Fel is raktam és minden rendben. Érdekes, hogy az E66 ra magyarul települt, de az N82 re angolul. A regisztrációs kódot nem kérte. A Copilot viszont sehogy se megy. Egyik telefonon se.Már mindenhogy megpróbáltam. Nem és kész. Sajnálom, mert nagyon tetszik.
Na jó! Én most nem tudok segiteni idő hiányában(épp most vágok-keverek egy CD-t), de shane541 barátunk a nokiaprogramok.hu-ról segiteni fog Neked! Irj neki! Üdv
|
pén. szept. 05, 2008 13:20 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Nekem a Handy Shellv nagyon tetszik. Fel is raktam és minden rendben. Érdekes, hogy az E66 ra magyarul települt, de az N82 re angolul. A regisztrációs kódot nem kérte.
A Copilot viszont sehogy se megy. Egyik telefonon se.Már mindenhogy megpróbáltam. Nem és kész. Sajnálom, mert nagyon tetszik.
|
pén. szept. 05, 2008 9:47 |
|
|
bandye
vas-tag
|
.Tian. írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Feltettem 6120-ra, de nem sikerült a beállításokat előcsalogatnom. Ha a kezdő képernyőn a Trial-t választottam, nem csinált semmit. Ha a Buy-t, akkor fellépett a program oldalára. A menü gombra előjött a memóriák állapota és a futó alkalmazások, de ennél tovább nem jutottam. Mit csináltam rosszul? Köszönöm a segítséget és a remek topicért is hála Mindenkinek!
Hasonló probléma... (6120) Felrakom és mikor végez a telepítéssel, elindulna a program, de csak fehér képernyő. Mi lehet a gond?
|
pén. szept. 05, 2008 9:32 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
reddoors írta: .Tian. írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Feltettem 6120-ra, de nem sikerült a beállításokat előcsalogatnom. Ha a kezdő képernyőn a Trial-t választottam, nem csinált semmit. Ha a Buy-t, akkor fellépett a program oldalára. A menü gombra előjött a memóriák állapota és a futó alkalmazások, de ennél tovább nem jutottam. Mit csináltam rosszul? Köszönöm a segítséget és a remek topicért is hála Mindenkinek! Hát regisztráld a programot(csatolt .txt) majd állítsd be. A MENÜ\Handy mappába települ, onnan tudod a továbbiakban megnyitni.
Ez lett volna nekem is a célom, de olyan, mintha lefagyna a nyitóképernyő után. Próbáltam a telefon memóriájába és a kártyára is telepíteni, úgy elindítani, hogy gyári téma volt beállítva, de mindig ugyanaz.
Más alkalmazás sem futott vele egyidőben...
Gondolom regisztrálni is csak úgy tudom, hogy már elindult a program...
Aztán végülis feladtam
|
pén. szept. 05, 2008 7:16 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
reddoors írta: kakuk100 írta: reddoors írta: kakuk100 írta: Nem tudom, hogy nem az e a probléma, hogy ilyen nevű mappák már vannak a kártyán és így adtam egy 1 es számot, mint pl. sys1. Különben lecseréli a meglévő sys fájlt ami nekem szükséges. Hát nem igazán kéne cserélgetni, átnevezni semmit. Akkor mit csináljak? A gép nem engedi másolni ha két sys és két private stb. van. Le akarja cserélni, de nekem a régi is kell. Más programnál nem volt ebből semmi probléma. Ha már a memóriakártyán előzőleg létrehozta valamelyik program a szóban forgó rendszermappákat (pl.Garmin,McGuider) akkor csak a CoPilot(private) szükséges fájljait másold a memóriakártya megfelelő(már létező) mappáiba. Így nem kell semmit felülírni. Nem nagy ördöngösség.
Köszi a tanácsot, megpróbálom.
|
pén. szept. 05, 2008 6:49 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: reddoors írta: kakuk100 írta: Nem tudom, hogy nem az e a probléma, hogy ilyen nevű mappák már vannak a kártyán és így adtam egy 1 es számot, mint pl. sys1. Különben lecseréli a meglévő sys fájlt ami nekem szükséges. Hát nem igazán kéne cserélgetni, átnevezni semmit. Akkor mit csináljak? A gép nem engedi másolni ha két sys és két private stb. van. Le akarja cserélni, de nekem a régi is kell. Más programnál nem volt ebből semmi probléma.
Ha már a memóriakártyán előzőleg létrehozta valamelyik program a szóban forgó rendszermappákat (pl.Garmin,McGuider) akkor csak a CoPilot(private) szükséges fájljait másold a memóriakártya megfelelő(már létező) mappáiba. Így nem kell semmit felülírni. Nem nagy ördöngösség.
|
pén. szept. 05, 2008 3:48 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
.Tian. írta: reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Feltettem 6120-ra, de nem sikerült a beállításokat előcsalogatnom. Ha a kezdő képernyőn a Trial-t választottam, nem csinált semmit. Ha a Buy-t, akkor fellépett a program oldalára. A menü gombra előjött a memóriák állapota és a futó alkalmazások, de ennél tovább nem jutottam. Mit csináltam rosszul? Köszönöm a segítséget és a remek topicért is hála Mindenkinek!
Hát regisztráld a programot(csatolt .txt) majd állítsd be. A MENÜ\Handy mappába települ, onnan tudod a továbbiakban megnyitni.
|
pén. szept. 05, 2008 3:38 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
atesszan írta: reddoors írta: kakuk100 írta: reddoors írta: A memóriakártya GYÖKÉRBE másoltad a mappákat külön-külön? Igen. Külön külön másoltam. Az infot és az Eu-t a Copilotba másoltam. Utána a private mappából próbáltam telepíteni, de nem ment. Automatikusan sem települt. Azt írta ki nem telepíthető. Az X-PLORE fájlkezelőn keresztül próbáld meg telepíteni. Megnyitod a fájlkezelőt, megkeresed a .sis fájlt és kibontod. Ha így sem megy akkor egyenlőre nincs ötletem, kipróbálni sem tudom mert jelenleg nincs telepítve, egyéb teszt miatt.
Köszi szépen, már úgy is próbáltam, de úgyse megy. Fogalmam sincs mi lehet vele. E66 és N82 próbáltam. Mind a kettőn ugyan az.
|
csüt. szept. 04, 2008 21:28 |
|
|
.Tian.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 110 Tartózkodási hely: Magyarország
|
reddoors írta: HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Feltettem 6120-ra, de nem sikerült a beállításokat előcsalogatnom. Ha a kezdő képernyőn a Trial-t választottam, nem csinált semmit. Ha a Buy-t, akkor fellépett a program oldalára.
A menü gombra előjött a memóriák állapota és a futó alkalmazások, de ennél tovább nem jutottam.
Mit csináltam rosszul?
Köszönöm a segítséget és a remek topicért is hála Mindenkinek!
|
csüt. szept. 04, 2008 21:22 |
|
|
atesszan
arany tag
|
reddoors írta: kakuk100 írta: reddoors írta: A memóriakártya GYÖKÉRBE másoltad a mappákat külön-külön? Igen. Külön külön másoltam. Az infot és az Eu-t a Copilotba másoltam. Utána a private mappából próbáltam telepíteni, de nem ment. Automatikusan sem települt. Azt írta ki nem telepíthető. Az X-PLORE fájlkezelőn keresztül próbáld meg telepíteni. Megnyitod a fájlkezelőt, megkeresed a .sis fájlt és kibontod. Ha így sem megy akkor egyenlőre nincs ötletem, kipróbálni sem tudom mert jelenleg nincs telepítve, egyéb teszt miatt.
|
csüt. szept. 04, 2008 21:15 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
reddoors írta: kakuk100 írta: Nem tudom, hogy nem az e a probléma, hogy ilyen nevű mappák már vannak a kártyán és így adtam egy 1 es számot, mint pl. sys1. Különben lecseréli a meglévő sys fájlt ami nekem szükséges. Hát nem igazán kéne cserélgetni, átnevezni semmit.
Akkor mit csináljak? A gép nem engedi másolni ha két sys és két private stb. van. Le akarja cserélni, de nekem a régi is kell. Más programnál nem volt ebből semmi probléma.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:55 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: Nem tudom, hogy nem az e a probléma, hogy ilyen nevű mappák már vannak a kártyán és így adtam egy 1 es számot, mint pl. sys1. Különben lecseréli a meglévő sys fájlt ami nekem szükséges.
Hát nem igazán kéne cserélgetni, átnevezni semmit.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:34 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: reddoors írta: A memóriakártya GYÖKÉRBE másoltad a mappákat külön-külön? Igen. Külön külön másoltam. Az infot és az Eu-t a Copilotba másoltam. Utána a private mappából próbáltam telepíteni, de nem ment. Automatikusan sem települt. Azt írta ki nem telepíthető.
Az X-PLORE fájlkezelőn keresztül próbáld meg telepíteni. Megnyitod a fájlkezelőt, megkeresed a .sis fájlt és kibontod. Ha így sem megy akkor egyenlőre nincs ötletem, kipróbálni sem tudom mert jelenleg nincs telepítve, egyéb teszt miatt.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:31 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Nem tudom, hogy nem az e a probléma, hogy ilyen nevű mappák már vannak a kártyán és így adtam egy 1 es számot, mint pl. sys1. Különben lecseréli a meglévő sys fájlt ami nekem szükséges.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:29 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
reddoors írta: A memóriakártya GYÖKÉRBE másoltad a mappákat külön-külön?
Igen. Külön külön másoltam. Az infot és az Eu-t a Copilotba másoltam. Utána a private mappából próbáltam telepíteni, de nem ment. Automatikusan sem települt. Azt írta ki nem telepíthető.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:19 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
A memóriakártya GYÖKÉRBE másoltad a mappákat külön-külön?
|
csüt. szept. 04, 2008 19:57 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: reddoors írta: kakuk100 írta: Sziasztok! Mindent feltettem rendesen, de nem akar települni. Se automatikusan se a privát mappából. Azt írja ki, hogy Nem lehet telepíteni. Mi lehet a probléma? E66 és N82 nél is ugyan ezt írja ki. Köszi! Melyik programról is van szó? A Copilotrol. Hackelve van a telefonom, de mégse akar települni. Úgy csináltam mindent ahogy leírtad. Mi lehet vele a gond?
Én E66-ra kb.5-ször raktam fel mert kíváncsi voltam miként változnak a licenc kódok azonos termékazonosító kód függvényében. Sajnos véletlenszerűen ,ezért minden egyes telepítéskor újból aktiválni kell a változó licenc miatt.
Nálam minden esetben autorun települt,probléma nélkül! Persze a telepítések között telefon és mem.kártya formázás volt. Mivel nincs Hackelve a telefonom(jelenleg) nem próbáltam a private mappából telepíteni, de szükségem sem volt rá.
|
csüt. szept. 04, 2008 19:51 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
reddoors írta: kakuk100 írta: Sziasztok! Mindent feltettem rendesen, de nem akar települni. Se automatikusan se a privát mappából. Azt írja ki, hogy Nem lehet telepíteni. Mi lehet a probléma? E66 és N82 nél is ugyan ezt írja ki. Köszi! Melyik programról is van szó?
A Copilotrol. Hackelve van a telefonom, de mégse akar települni. Úgy csináltam mindent ahogy leírtad. Mi lehet vele a gond?
|
csüt. szept. 04, 2008 19:40 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
kakuk100 írta: Sziasztok! Mindent feltettem rendesen, de nem akar települni. Se automatikusan se a privát mappából. Azt írja ki, hogy Nem lehet telepíteni. Mi lehet a probléma? E66 és N82 nél is ugyan ezt írja ki. Köszi!
Melyik programról is van szó?
|
csüt. szept. 04, 2008 19:12 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
HandyShell(magyar nyelvű, aktív készenlétszerkesztő alkalmazás)
Ezzel a nagyon hasznos programmal, aktív készenlétünket szerkeszthetjük, alakíthatjuk át igényünknek megfelelőre. Ezentúl nem lesz szükség PATCH-re , az alkalmazással minden megoldható, személyre szabható. Piros gomb megnyomásával(hívásbontó) pillanatok alatt elővarázsolható, eltüntethető a szerkesztett készenléti menünk. Mindenkinek ajánlom ,hogy próbálja ki, egy nagyon régóta várt kiváló program!
http://rapidshare.de/files/40394714/Han ... 3.rar.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors csüt. szept. 04, 2008 19:15-kor.
|
csüt. szept. 04, 2008 19:09 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Sziasztok!
Mindent feltettem rendesen, de nem akar települni. Se automatikusan se a privát mappából. Azt írja ki, hogy Nem lehet telepíteni. Mi lehet a probléma?
E66 és N82 nél is ugyan ezt írja ki.
Köszi!
|
csüt. szept. 04, 2008 15:19 |
|
|
atesszan
arany tag
|
manokaki írta: ezer köszönet .
letöltöttem , el is indulna de nem akar elkezdeni tölteni...
Attila
Türelem:tornaterem
|
csüt. szept. 04, 2008 5:54 |
|
|
manokaki
ezüst tag
|
ezer köszönet .
letöltöttem , el is indulna de nem akar elkezdeni tölteni...
Attila
|
szer. szept. 03, 2008 21:53 |
|
|
atesszan
arany tag
|
manokaki írta: Segitsetek ezt hogy kell letölteni ?? Attila
Kell hozzá egy torrent letöltő progi, pl. a Bitcomet.
Feltelepited, rákattintasz a linkre és a megnyitás opciót választod, kijelölöd hová mentse és elinditod. Lassan indul el, később remélhetőleg felgyorsul.
Ennyi
|
szer. szept. 03, 2008 21:39 |
|
|
manokaki
ezüst tag
|
Segitsetek ezt hogy kell letölteni ??
Attila
|
szer. szept. 03, 2008 21:23 |
|
|
atesszan
arany tag
|
Itt van a CoPilot teljes Európa térkép. Torrent, de nekem gyorsan, kb.300 KB/sec -el jött!
http://thepiratebay.org/torrent/4318915/Copilot_Live_7_Mapa_de_Europa
|
szer. szept. 03, 2008 20:31 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
manokaki írta: ezt a CO PIOLOT-t lehet a Sygic mellé telepiteni illetve bemásolni ???
Attila
Igen ,lehet.
|
szer. szept. 03, 2008 20:26 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Igen, valóban. Örülök ,hogy ide is írogatsz .
|
szer. szept. 03, 2008 20:25 |
|
|
manokaki
ezüst tag
|
ezt a CO PIOLOT-t lehet a Sygic mellé telepiteni illetve bemásolni ???
Attila
|
szer. szept. 03, 2008 20:24 |
|
|
manokaki
ezüst tag
|
Azért ez nem mondom gyorsan ment !!!
Szerintem a NASA-nál kellene dolgoznod !
Attila
|
szer. szept. 03, 2008 20:23 |
|
|
atesszan
arany tag
|
A CoPilotban a menü egyes elemei rosszul vannak forditva, pl. a hangerő kötet néven fut. Itt van a javitott menü. Az info mappába kell másolni!
http://data.hu/get/384343/language_hu.dat.html
|
szer. szept. 03, 2008 20:22 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
CoPilotLive7 multiplatform verzió(symbian,win,UIQ)
A csomag tartalmát (2577,copilot,private,resource,sys mappákat) a memóriakártya !!!!!GYÖKERÉBE KELL MÁSOLNI!!!
http://rapidshare.de/files/40387034/7.7.0.134.rar.html
Közép Európa térkép:
http://data.hu/get/371115/centraleurope.part1.rar.html
http://data.hu/get/371344/centraleurope.part2.rar.html
Kicsomagolás után a kapott két mappát EU és INFO be kell másolni a memóriakártyán lévő copilot mappába.
A további teendőkről később. A program 3napig próbaverzióként működik.
Telepítési útmutató innen: http://rapidshare.de/files/40408436/CoP ... o.zip.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors szomb. szept. 06, 2008 14:51-kor.
|
szer. szept. 03, 2008 20:00 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
boxfan írta: Szia reddors!Az általad leírtak alapján fut a 6220c-on a Garmin és Sygic is.Copilot-ot is felraktam,nagyon tetszik,de sajna sokszori próbálkozásra sem tudtam regisztrálni.Írtad,hogy megtaláltad a multiplatform verziót.Megadnád a linket?Megpróbálnám feltenni Mio A701-re.Köszönöm szépen.
Pillanat, hamarosan egyben UIQ, SYMBIAN, ÉS WIN.
|
szer. szept. 03, 2008 19:24 |
|
|