Szerző |
Üzenet |
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: Az jó lesz, kösz. Mostanában október elejére ígérik a t-nál az "urban legend" szerint.
Sajnos a legenda igaz. De nem eleje, csak közepe vagy vége... a miértre nem kaptam választ még.
|
pén. szept. 19, 2008 8:33 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: Nah valaki írta itt a fórumon, hogy panni kizárólagosan árulja majd 1-2 hónapig.... Azt hittem nincs igaza, hát mégis? Pff... ennek utána járok odabent.
Az jó lesz, kösz.
Mostanában október elejére ígérik a t-nál az "urban legend" szerint.
|
pén. szept. 19, 2008 6:11 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: Nem szoktam én tüntetni... de rég jártál erre: http://i900.samsung.hu/pdf/Omnia_i900_hazimozi.pdf"Amennyiben 2008. augusztus 26. és 2008. szeptember 30. között regisztrálsz a http://i900.samsung.hu oldalon, és ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod bármely hivatalos Pannon értékesítési ponton ill. a Samsung Mobile márkaboltban a Westend City Center középsı szintjén" Más az időpont és a t-sek + vodások ki vannak zárva.
Nah valaki írta itt a fórumon, hogy panni kizárólagosan árulja majd 1-2 hónapig.... Azt hittem nincs igaza, hát mégis?
Pff... ennek utána járok odabent.
|
pén. szept. 19, 2008 5:13 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: blueye írta: És abban a pillanatban, hogy kijön a t-nél már el is fog fogyni az ajándék (autóstartó is), ha addig marad még egyáltalán. Az akció csak 20-ig tart... 7fő már késő, ide vagy oda. Jössz velem tűntetni a Témóbíl elé?
Nem szoktam én tüntetni... de rég jártál erre:
http://i900.samsung.hu/pdf/Omnia_i900_hazimozi.pdf
"Amennyiben 2008. augusztus 26. és 2008. szeptember 30. között regisztrálsz a
http://i900.samsung.hu oldalon, és ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod
bármely hivatalos Pannon értékesítési ponton ill. a Samsung Mobile márkaboltban a
Westend City Center középsı szintjén"
Más az időpont és a t-sek + vodások ki vannak zárva.
|
csüt. szept. 18, 2008 22:02 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: És abban a pillanatban, hogy kijön a t-nél már el is fog fogyni az ajándék (autóstartó is), ha addig marad még egyáltalán.
Az akció csak 20-ig tart... 7fő már késő, ide vagy oda. Jössz velem tűntetni a Témóbíl elé?
|
csüt. szept. 18, 2008 14:36 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: Darth Smoke írta: Sziasztok! Vettem egy ilyet a Pannonnál, de még töltöm, illetve nem volt időm vele foglalkozni. Viszont regisztráltam a Samsungnál, és azt írta ki, hogy küldik a házimozi-rendszert, amivel nem tudom még, mit fogok kezdeni, de nagyon fogok neki örülni... Írok, amint próbálgattam a gyönyörűséget... (Smoke) Nah azt hiszem én ilyesmit nem fogok írni :(:( Esélytelen küzdelem, hogy 7főnél előbb legyen T-nél...
És abban a pillanatban, hogy kijön a t-nél már el is fog fogyni az ajándék (autóstartó is), ha addig marad még egyáltalán.
|
csüt. szept. 18, 2008 14:17 |
|
|
cooler21
platina tag
|
mondjuk nem tűnik rossz bisznisznek még most sem ezek szerint venni egyet..
a házimozi rdsz azért behozza az árat....
|
csüt. szept. 18, 2008 10:26 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
Darth Smoke írta: Sziasztok! Vettem egy ilyet a Pannonnál, de még töltöm, illetve nem volt időm vele foglalkozni. Viszont regisztráltam a Samsungnál, és azt írta ki, hogy küldik a házimozi-rendszert, amivel nem tudom még, mit fogok kezdeni, de nagyon fogok neki örülni... Írok, amint próbálgattam a gyönyörűséget... (Smoke)
Nah azt hiszem én ilyesmit nem fogok írni :(:( Esélytelen küzdelem, hogy 7főnél előbb legyen T-nél...
|
csüt. szept. 18, 2008 9:49 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Sziasztok!
Vettem egy ilyet a Pannonnál, de még töltöm, illetve nem volt időm vele foglalkozni.
Viszont regisztráltam a Samsungnál, és azt írta ki, hogy küldik a házimozi-rendszert, amivel nem tudom még, mit fogok kezdeni, de nagyon fogok neki örülni...
Írok, amint próbálgattam a gyönyörűséget...
(Smoke)
|
csüt. szept. 18, 2008 9:43 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: Még nem, de úgy néz ki, hogy t-nél nem lesz ezen a héten, akkor viszont tényleg nincs ajándék.
Hát sajnos nem valsz, mert 7főnként jövünk ki új akciókkal... És most nincs a listán szoftver tesztelés van, de azt hiszem ezt már írtam.
|
kedd szept. 16, 2008 17:48 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: T-Mobile még nem jelent meg Bár a Samsungos akciót így lekésték a Tés ügyfelek.
Még nem, de úgy néz ki, hogy t-nél nem lesz ezen a héten, akkor viszont tényleg nincs ajándék.
|
kedd szept. 16, 2008 16:52 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
T-Mobile még nem jelent meg Bár a Samsungos akciót így lekésték a Tés ügyfelek.
|
kedd szept. 16, 2008 16:37 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
|
kedd szept. 16, 2008 6:29 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: Kösz. Ha van újabb (megosztható) híred szívesen látjuk.
Amint látok új infokat, akkor azt azonnal jelzem Én is várom, hogy valami "emberi" árral megjelenjen.
|
hétf. szept. 08, 2008 18:35 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: Az enyém tuti jó, mivel T-nél dolgozom
Kösz. Ha van újabb (megosztható) híred szívesen látjuk.
|
hétf. szept. 08, 2008 17:49 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
blueye írta: iGabes írta: Nah akkor én jó hírekkel szolgálok Szeptemberben T-Mobile értékesíteni fogja a készüléket Még nem tudom milyen feltételekkel, de lesz reméljük már jövő7en forgalomba kerül. Elég ellentmondóak a különböző fórumokon felmerülő infók... (ld. Pannon exkluzív két hónapig) Honnan a jó hír?
Az enyém tuti jó, mivel T-nél dolgozom
|
hétf. szept. 08, 2008 17:32 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
iGabes írta: Nah akkor én jó hírekkel szolgálok Szeptemberben T-Mobile értékesíteni fogja a készüléket Még nem tudom milyen feltételekkel, de lesz reméljük már jövő7en forgalomba kerül.
Elég ellentmondóak a különböző fórumokon felmerülő infók... (ld. Pannon exkluzív két hónapig)
Honnan a jó hír?
|
hétf. szept. 08, 2008 17:26 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
Nah akkor én jó hírekkel szolgálok
Szeptemberben T-Mobile értékesíteni fogja a készüléket Még nem tudom milyen feltételekkel, de lesz reméljük már jövő7en forgalomba kerül.
|
hétf. szept. 08, 2008 17:10 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Winston_Wolf írta: Rossz hírek.
Most már látszik. Egyszerűen kevés telefon érkezett be az országba.
Azt a keveset pedig természetesen a saját mintaboltba szállították be.
Én is ezt tettem volna, ha enyém lenne a Samsung Magyarország.
|
hétf. szept. 08, 2008 16:39 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
Winston_Wolf írta: Rossz hírek.
"13:42 (2 órája) Válasz
Szia, Sajnos pénteken délután olyan infót kaptunk a Samsungtól, hogy csak a 39. héten érkezik. Én is tök ideges vagyok, nem igaz, hogy már hónapok óta hülyítenek bennünket is. Sajnálom. Üdv: Kriszta"
Nem tudom mi a késés oka, ezt a levelet nagykertől kaptam ma. Sajnálom én is, aki a házimozira hajt, az jobban teszi, ha ott veszi meg, ahol lehet kapni.[/b]
az még 2 hét.
|
hétf. szept. 08, 2008 15:58 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Rossz hírek.
"13:42 (2 órája) Válasz
Szia, Sajnos pénteken délután olyan infót kaptunk a Samsungtól, hogy csak a 39. héten érkezik. Én is tök ideges vagyok, nem igaz, hogy már hónapok óta hülyítenek bennünket is. Sajnálom. Üdv: Kriszta"
Nem tudom mi a késés oka, ezt a levelet nagykertől kaptam ma. Sajnálom én is, aki a házimozira hajt, az jobban teszi, ha ott veszi meg, ahol lehet kapni.[/b]
|
hétf. szept. 08, 2008 15:32 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
troooger írta: Hallott valaki vmit arrol, hogy a pannon exklusive szerződést írt alá a samsunggal, amiben az áll, hogy 2 hónapig csak ő forgalmazhatja az Omniát? ( Remélem ez kamu hír, mert ha nem....)
mindenesetre pannonnál jövő kedden már lesz előfizetéssel.
|
hétf. szept. 08, 2008 14:01 |
|
|
troooger
vas-tag
|
Hallott valaki vmit arrol, hogy a pannon exklusive szerződést írt alá a samsunggal, amiben az áll, hogy 2 hónapig csak ő forgalmazhatja az Omniát? ( Remélem ez kamu hír, mert ha nem....)
|
hétf. szept. 08, 2008 13:58 |
|
|
iGabes
ezüst tag
|
Zene és hang
Hello!
valaki tud nekem arról infot, hogy i900 vagy iPhone-nak jobb a hangja zenehallgatásra? Nekem most iPodom van és a hang miatt esett erre anno a választásom. Most ezt szeretném újra cserélni. A két telo között nem tudok dönteni. Illetve hogy ez mennyire szoftverfüggő Omniában.
Köszi
|
vas. szept. 07, 2008 12:46 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
rendiboy írta: marci3 írta: troooger írta: Hát akkor mátol kapni a samsung webshopban is. Bár kicsit borsos áron 150e ft. de az adatlapot még mindig nem tudják kitölteni...... Na, most akkor már valóban meglehet rendelni a telefont, vagy csak előrendelés az ami a Samsung webshopján van 150ért? Mellesleg ha tőlem rendelnek 10 db Omniát, akkor én is tudok adni kedvezményt, mert kapcsolatban vagyok azzal a hivatalos disztribútorral, akitől az i900-at lehet hozni hivatalosan, Áfás áron. (egyelőre 122.990 ért, de ha kell tudnék lejjebb menni az árral, de nem akarom más boltját megcsapolni.)
megvenni lehet
páran meg is vették ma.
|
szomb. szept. 06, 2008 15:02 |
|
|
rendiboy
ezüst tag
|
marci3 írta: troooger írta: Hát akkor mátol kapni a samsung webshopban is. Bár kicsit borsos áron 150e ft. de az adatlapot még mindig nem tudják kitölteni......
Na, most akkor már valóban meglehet rendelni a telefont, vagy csak előrendelés az ami a Samsung webshopján van 150ért?
Mellesleg ha tőlem rendelnek 10 db Omniát, akkor én is tudok adni kedvezményt, mert kapcsolatban vagyok azzal a hivatalos disztribútorral, akitől az i900-at lehet hozni hivatalosan, Áfás áron. (egyelőre 122.990 ért, de ha kell tudnék lejjebb menni az árral, de nem akarom más boltját megcsapolni.)
|
szomb. szept. 06, 2008 15:01 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
troooger írta: Hát akkor mátol kapni a samsung webshopban is. Bár kicsit borsos áron 150e ft.
de az adatlapot még mindig nem tudják kitölteni......
|
szomb. szept. 06, 2008 10:04 |
|
|
troooger
vas-tag
|
Hát akkor mátol kapni a samsung webshopban is. Bár kicsit borsos áron 150e ft.
|
szomb. szept. 06, 2008 9:58 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Winston_Wolf írta: Hivatalos Samsung álláspont:
Kösz.
Írtam én, hogy gyenge ez a szabályzat....
|
pén. szept. 05, 2008 11:48 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Winston_Wolf írta: Hivatalos Samsung álláspont:
Tisztelt Winston WOlf!
A játékban minden a Samsung Electronics Magyar Zrt által forgalomba hozott, gyári garanciás SGH-I900-as készülék részt vehet.
Üdvözlettel,
K. Judit Samsung Rt. Vevőszolgálat
Köszi a megnyugtató választ minden érdeklődő nevében!
|
pén. szept. 05, 2008 11:27 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hivatalos Samsung álláspont:
Tisztelt Winston WOlf!
A játékban minden a Samsung Electronics Magyar Zrt által forgalomba hozott, gyári garanciás SGH-I900-as készülék részt vehet.
Üdvözlettel,
K. Judit Samsung Rt. Vevőszolgálat
Most jöhetnek a hülye kérdések, hogy én olyat adok-e? Igen, ezek a készülékek hivatalos forrásból Samsung Electronics Magyar Zrt által kerül forgalomba.
Todom most jönni fognak a hülye kérdések, hogy "de biztos"???? Ezekre nem fogok válaszolni.
Apooca figyelmébe ajánlanám a levelet, melyet teljesen hiánytalanul, és változtatásn nélkül másoltam ide. Tőle kaptam ugyanis az alábbi megjegyzést:
Idézet: I900 -at láttál már? Iphone, vagy i900??? A topikban nem akarok vitát gerjeszteni
Ugye látod hogy a Samsungtól milyen levél jött ki? I900. Ha már a kákán is keresgéljük a csomót akkor javasolom most írj egy levelet a Samsungnak is...
|
pén. szept. 05, 2008 11:03 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
blueye írta: Jómagam foglalkozom hasonló játékokkal is, ez a nyereményjáték szabályzat nagyon "pongyola":
"az első 300 érvényes regisztrált kap házimozit, a többi regisztrált autós készletet"
Ez több, mint 200 db autós készletet is feltételezhet.
"ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod bármely hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési ponton ill. a Samsung Mobile márkaboltban a Westend City Center középső szintjén"
Egyrészt vannak nem hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési pontok? Másrészt ez valóban kizárná a pl. Electroworld-ben vásárolt független készülékeket, ami szvsz hülyeség a szervező részéről.
kiváncsi leszek, hogy hányan lesznek különböző fórumokról, akik felteszik a kezüket, hogy kaptak házimozit
hála istennek elég rendes rendszerem van itthon, úgyhogy nem hoz lázba a házimozi, igo-m is van, ezért az igo8 sem, nekem egy csupasz készülék kell a lehető legolcsóbban.
Ja meg valami tmc-s autós töltő majd, mert azt állítólag kezeli az omnia, ill talált tcm hw-t a kereső.
|
pén. szept. 05, 2008 8:16 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Jómagam foglalkozom hasonló játékokkal is, ez a nyereményjáték szabályzat nagyon "pongyola":
"az első 300 érvényes regisztrált kap
házimozit, a többi regisztrált autós készletet"
Ez több, mint 200 db autós készletet is feltételezhet.
"ha megvetted a Samsung Omnia i900mobiltelefonod bármely hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési ponton ill. a Samsung Mobile márkaboltban a Westend City Center középső szintjén"
Egyrészt vannak nem hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési pontok? Másrészt ez valóban kizárná a pl. Electroworld-ben vásárolt független készülékeket, ami szvsz hülyeség a szervező részéről.
|
pén. szept. 05, 2008 7:58 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Ok.
Ez természetesen elég nagy ki....ás lenne szerintem sok mindenkivel.
|
pén. szept. 05, 2008 7:22 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Mint mondtam ez a nagyker hivatalos Samsung viszonteladó. Szerintem ezek a telefonok is beregisztrálhatók, de holnap meg fogom kérdezni a Samsungot, hogy mi erről az Ő álláspontjuk.
|
csüt. szept. 04, 2008 21:12 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
aronpapa írta: Winston_Wolf írta: ...
A rajtam keresztül vett telefonok is beregisztrálhatók a samsung nyereményjátékába. ...
Van egy kis bökkenő. Csak abban az esetben vehetsz részt a játékban, ha a hivatalos T-Mobile, Voda, Pannon, vagy kizárólag a Westend Samsung márkaboltban vásárolod meg a telcsit. Mindez a Részvételi feltételek 2. pontjában megfogalmazottak alapján. Valószínűleg a házimozi ára bőven be lesz építve ezeknél a forgalmazóknál az árba.
kihagytad azt, hogy értékesítési ponton, tehát simán játszanak.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:32 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Winston_Wolf írta: ...
A rajtam keresztül vett telefonok is beregisztrálhatók a samsung nyereményjátékába. ...
Van egy kis bökkenő.
Csak abban az esetben vehetsz részt a játékban, ha a hivatalos T-Mobile, Voda, Pannon, vagy kizárólag a Westend Samsung márkaboltban vásárolod meg a telcsit.
Mindez a Részvételi feltételek 2. pontjában megfogalmazottak alapján.
Valószínűleg a házimozi ára bőven be lesz építve ezeknél a forgalmazóknál az árba.
|
csüt. szept. 04, 2008 20:18 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
Winston_Wolf írta: Gyanítom ez a veszély csak a sógoréknál áll fenn:)))
szerintem is.....
meg onnan nyugatra.
|
csüt. szept. 04, 2008 15:42 |
|
|
imitto
vas-tag
|
Winston_Wolf írta: Gyanítom ez a veszély csak a sógoréknál áll fenn:)))
Küldtem PÜ-t.
|
csüt. szept. 04, 2008 15:37 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Gyanítom ez a veszély csak a sógoréknál áll fenn:)))
Már négy darab előrendelve:) (Zolmesz, Bodó, Imitto, Áronpapa)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Winston_Wolf csüt. szept. 04, 2008 15:53-kor.
|
csüt. szept. 04, 2008 15:32 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
Winston_Wolf írta: No már kettőre van megrendelés. Nos nem tudom hányszor kell még leírjam, de most csak 8 Gb-os változat érkezik. Ebből tudsz rendelni! A 16 Gb-osnak ebben a nagykerben még csak körülbelüli érkezési idejét sem tudják! Az IGO 8 ami benne van teljesen jogtiszta. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e másik gépre telepíteni, vagy csak az Omnia profilját tartalmazza. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy erre a készülékre erre a speciális képernyőfelbontásra jó, hogy a normál 320×240-esre jó-e azt nem tudom. Ezek a készülékek részt vehetnek a Samsung nyereményjátékán, hiszen teljesen legálisan a Samsungon keresztül érkeztek az országba. Gyanítom, hogy pont emiatt nem lehet egyelőre 16 Gb-ost kapni, mert emiatt az Iphonéhoz kisértetiesen hasonló marketing keretében a kutya nem vinné a 8 Gb-osat... Nyakukon maradna. Így meg, hogy csak ez van...
haver félrerakatott 2 db 8 gbosta 10 napja kb osztrák a1-nél, hétfőn kint volt, de 2 db 16 gbos volt félretéve, mondták elnézést, de 8-ast nem sikerült megmenteni, de akkor ezeket annyiért adjuk, mint a 8-asokat.
nekem nem égető, van 2 mio a701-em, megvárom, mig lesz szolgáltatónál, vagy mint irtam veszek pár napos használtat.
|
csüt. szept. 04, 2008 15:12 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
No már kettőre van megrendelés.
Nos nem tudom hányszor kell még leírjam, de most csak 8 Gb-os változat érkezik. Ebből tudsz rendelni! A 16 Gb-osnak ebben a nagykerben még csak körülbelüli érkezési idejét sem tudják!
Az IGO 8 ami benne van teljesen jogtiszta. Azt azonban nem tudom, hogy lehet-e másik gépre telepíteni, vagy csak az Omnia profilját tartalmazza. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy erre a készülékre erre a speciális képernyőfelbontásra jó, hogy a normál 320×240-esre jó-e azt nem tudom.
Ezek a készülékek részt vehetnek a Samsung nyereményjátékán, hiszen teljesen legálisan a Samsungon keresztül érkeztek az országba. Gyanítom, hogy pont emiatt nem lehet egyelőre 16 Gb-ost kapni, mert emiatt az Iphonéhoz kisértetiesen hasonló marketing keretében a kutya nem vinné a 8 Gb-osat... Nyakukon maradna. Így meg, hogy csak ez van...
|
csüt. szept. 04, 2008 15:03 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
Winston_Wolf írta: Na Uraim!
5 db félre van rakva nekem, jövő héten átvehető.
A lényeg, hogy legalább négyen tutira írják, hogy kell nekik, mert ha egy darab megmarad, ennyiért simán találok rá vevőt valamerre.
Ha nem jön össze a telefon nagykerbe való érkezéséig a 4 tuti vevő, akkor nem hozom ki egyszerre őket, hanem darabonként és akkor a 107 ezer + áfás ár fog élni. Előleget nem kérek semmire, becsületszóra megy a dolog:)
Üdv: Winston
Marci3! Nem véletlenül itt vagyok, és nem a pdamania.hu-n. Ott ugyanis a "törzsgárda" a mindentfrankóntudó megmondó nép, mindenki más meg hülye, vagy hazudik. tapasztalat. Ne is akard meggyőzni őket, mind hülye egytől egyig...
Lista - azok listája akikről tudok, hogy biztosan akarnak venni
Eddig 1 készülékre van biztos jelentkező
Bodó személyében, aki nem Terminálos, de Rusi ajánlotta:).
én várok még agy 16 gbosra inkább, és gazdaságos áron, rigó nélkül.
meg aztán annak most s z a r lehet, ha jövő héten ennyiért lehet venni samu hugáriás készülékeket, akinek több tiz db drágább szürkeimportos van.
|
csüt. szept. 04, 2008 14:16 |
|
|
Apooca
ezüst tag
|
troooger írta: Ez vajon igaz lehet? [http://www.gsmdepo.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=471&ttitle=Samsung_i900_Omnia][/url]
Boltgaranciával, Igo nélkül, 0% ÁFA-val szerintem igen.
|
csüt. szept. 04, 2008 13:45 |
|
|
troooger
vas-tag
|
Ez vajon igaz lehet?
[http://www.gsmdepo.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=471&ttitle=Samsung_i900_Omnia][/url]
|
csüt. szept. 04, 2008 13:35 |
|
|
imitto
vas-tag
|
Szia! Ment PÜ!
Winston_Wolf írta: Na Uraim!
A lényeg, hogy legalább négyen tutira írják, hogy kell nekik, mert ha egy darab megmarad, ennyiért simán találok rá vevőt valamerre.
Ha nem jön össze a telefon nagykerbe való érkezéséig a 4 tuti vevő, akkor nem hozom ki egyszerre őket, hanem darabonként és akkor a 107 ezer + áfás ár fog élni. Előleget nem kérek semmire, becsületszóra megy a dolog:)
Marci3! Nem véletlenül itt vagyok, és nem a pdamania.hu-n. Ott ugyanis a "törzsgárda" a mindentfrankóntudó megmondó nép, mindenki más meg hülye, vagy hazudik. tapasztalat. Ne is akard meggyőzni őket, mind hülye egytől egyig...
Eddig 1 készülékre van biztos jelentkező
|
csüt. szept. 04, 2008 13:26 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Nemsemmi:)
Lef asz paras ztoztak, adócsalóztak, meg gsmboltoztak látatlanban és ismeretlenül a Pdamanián:))) Csak mert nem akarok rajtatok keresni.
Pedig ha tudná a dinnye, hogy hova szállítok be, fogná be úgy a kicsi száját hogy csak na... )))
Na ennyit a pdamaniáról...
|
csüt. szept. 04, 2008 12:44 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Na Uraim!
Eddig 2 készülékre van biztos jelentkező
A második Zolmesz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Winston_Wolf csüt. szept. 04, 2008 14:58-kor.
|
csüt. szept. 04, 2008 11:55 |
|
|
marci3
ezüst tag
|
Winston_Wolf írta: Jó hírek!
Ha lesz öt vevő, és ki tudok hozni egyszerre 5 db-ot akkor az ár nettó 101 000+ Áfa azaz bruttó 121 200 Ft.
10 darab felett van még egy kedvezmény akkor nettó 98 000 + Áfa azaz 117 600. De nem hinném, hogy ennyi megrendelés összejön ma, én meg linkre nem rendelem meg.
Ez azt jelenti, hogy a Samsungnál van mennyiségi kedvezmény.
16 Gb. Lesz, hiszen a Samsung is ezt írja. Azt, hogy ebbe a nagykerbe mikor érkezik, és mennyiért lesz... Azt nem tudom most megmondani senkinek....
ez tényleg jó, én még egyelőre várok majd 16 gb-ra és két szép szemes módszerre.
|
csüt. szept. 04, 2008 11:42 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
|
Jó hírek!
Ha lesz öt vevő, és ki tudok hozni egyszerre 5 db-ot akkor az ár nettó 101 000+ Áfa azaz bruttó 121 200 Ft.
10 darab felett van még egy kedvezmény akkor nettó 98 000 + Áfa azaz 117 600. De nem hinném, hogy ennyi megrendelés összejön ma, én meg linkre nem rendelem meg.
Ez azt jelenti, hogy a Samsungnál van mennyiségi kedvezmény.
16 Gb. Lesz, hiszen a Samsung is ezt írja. Azt, hogy ebbe a nagykerbe mikor érkezik, és mennyiért lesz... Azt nem tudom most megmondani senkinek....
|
csüt. szept. 04, 2008 11:30 |
|
|