Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 18:58

Hozzászólás a témához  [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Következő
Apple Iphone 3G(S) és 4 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Soockit írta:
Én most gondolkodom, hogy mi legyen:

Samsung OMNIA
Nokia E71
iPhone

Szerintetek?

Ez 3 különböző rendszer. Mi a fontos neked? Ha a tudás, akkor az Apple kiesik. Ha a symbian bővíthetősége, gyorsasága, sokrétűsége számodra jó, kell a teljes qwert billentyűzet, akkor E71. Ha windowsra vágysz, de hasonlóan bővíthető programokkal, fontos a kamera, akkor Omnia. Ha zseniális kezelhetőségre, alapszintű tudásra, de bővíthető sokmindennel, akkor iPhone.

A döntés a tiéd. Mindhárom típusról sokat tudsz itt olvasni, hideget-meleget egyaránt.

szer. nov. 26, 2008 22:36
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Én most gondolkodom, hogy mi legyen:

Samsung OMNIA
Nokia E71
iPhone

Szerintetek?

szer. nov. 26, 2008 21:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem világos, hogy részletfizetés miért csak a 16GB-os változat legdrágább (díjcsomagra való hűség nélküli) változatához van.

Sokkal vonzóbb lenne a cucc, ha legalább a 60ezer feletti ajánlatokhoz is elérhető volna részletfizetés.

Persze, tolni kell a méregdrága és sokaknak nem is szükséges Ikon díjcsomagokat, értem én...

szer. nov. 26, 2008 8:59
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Jól látom hogy ha fogom magam és bemegyek egy T-Mobile üzletbe és viszem a kis mobilotthon (nem prémium, még a régi) SIM kártyámat amire ezután aláírok 2 évet, akkor megkapom az iPhone-t 86 970 Ft-ért? Vagy aláírni csak akkor tudok ha aranykártyás vagyok és készülékváltásban veszem meg? Jelenleg nincs hűség a kártyán.

http://iphone.t-mobile.hu/download/iphone3g_arlista.pdf

szer. nov. 26, 2008 2:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
msgp írta:
135 és 140 az ára dominóval
lesz mire felvenni a hitelt:)

Hmm, 25-e van, nyoma sincs a weboldalon. Na nem, mintha szaladnék megvenni, de azért mégis. :)

kedd nov. 25, 2008 22:06
arany tag

Hozzászólás 
135 és 140 az ára dominóval
lesz mire felvenni a hitelt:)

szomb. nov. 22, 2008 8:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
Az azért vicces lenne :lol: (bár már ezen sem lepődnék meg)

A Tré nem szokott "drága" készülékeket adni domino csomagban. Pont az iPone-nal kezdik el? Szerintem is elég furcsa! :?

szomb. nov. 22, 2008 8:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az azért vicces lenne :lol: (bár már ezen sem lepődnék meg)

csüt. nov. 20, 2008 10:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az index ezt írja:
"november 24-től Domino-csomagban is kapható lesz az Apple telefonja"
:shock:

csüt. nov. 20, 2008 8:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Az Iphone -dev team bejelentette, hogy készül a firmware 2.2 - jailbreak! :lol:

Kép

szomb. nov. 01, 2008 12:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello! Vannak itt Iphone 3g Tulajok? :) :P jövök majd egy kis infóval akit érdekel!

kedd okt. 28, 2008 13:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kis kívánságlista: http://pleasefixtheiphone.com/

hétf. okt. 27, 2008 18:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aki elhiszi, hogy eredeti kártyafüggetlen 3G iPhone-t kap ennyiért és belevág az 'üzletbe', az véleményem szerint NAGYON is megérdemli amit kap.

Persze voltak pletykák a 200 dolláros iPhone-ról mielőtt megjelent, de a készülék megérkeztével ez az álom szétfoszlott.

Aki nem tud felébredni belóle és Kínából rendel, az maga tehet róla, ha azt kap amit...

szomb. okt. 25, 2008 22:33
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem semmi! http://www.heise.de/resale/Betrug-mit-chinesischem-iPhone-Plagiat-Update--/news/meldung/117629

szomb. okt. 25, 2008 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://techline.hu/it_vilag/20081015_iphone_vasarlas.aspx

pén. okt. 17, 2008 12:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
ezt en igy nem akartam leirni. de a lenyege ez. 4-6os villamoson msn-ezni kapaszkodas kozben. valakinek ez a legfontosabb a telefonban az brutalis.

pén. szept. 26, 2008 11:48
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Rian írta:
K.Zolee írta:
"Mennyire gyorsan lehet félkézzel gépelni iPhonnal? Például villamoson kapaszkodva lehet MSNezni?"

bravo. :shock:

Kérlek fejtsd ki a véleményed :) A fórum ezért van;)

Kifejtem én helyette:
Van olyan ál*at aki egy villamoson, kapaszkodás közben szeretne MSN-ezni? Ha nem erre gondolt a Tisztelt Fórumtárs akkor elnézést kérek tőle, csak bennem ez a kérdés fogalmazódott meg. :roll:

pén. szept. 26, 2008 10:42
arany tag

Hozzászólás 
Hát ez csúcs!

:P

Kép

csüt. szept. 25, 2008 20:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Köszi epyc!

Ha törlöm Safariban a cache,cookie,history-t az aktuális weboldal mellett -néha- a régebbiek is megmaradnak. Miért?
Sehogy nem tudom kitörölni.

csüt. szept. 18, 2008 20:56
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Ezeket az alkalmazásokat szerintetek le tudom futtatni OSX-es asztalin?
Üdv

Nem!
Ez olyan, mintha a pocketpc-s exe-t asztalin akarnád futtatni...

csüt. szept. 18, 2008 19:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
A screenhotokat nézve... elég jónak igérkezik a grafikus chip benne. Ezek a grafikák engem nagyon megfogtak. Itt sajna meg is mutatkozik a gombok hiánya, ám ezt talán ellensúlyozza a gombok hiányának előnye:) (teljesen sík felület, nem porosodik be a gombok alatt, nem kopik el)
Tetszik nagyon ez az kis iPhone.

Ezeket az alkalmazásokat szerintetek le udom futtatni OSX-es asztalin?

Üdv

csüt. szept. 18, 2008 9:23
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A félkezesség: nekem nem megy. Nem állítom, hogy lehetetlen, nekem nem esik kézre :)

Emulátorokról nem tudok, de igazából nem is kerestem. A net megosztható a NetShare progival, MMS küldhető az Swirley MMS nevű alkalmazással.

Az igényesebb játékok nem böködős megoldásúak, hanem a készüléket döntöd és így irányítod.

Skype, MSN, IRC, Google Talk, Jabber, AOL, ICQ, MySpace egy alkalmazáson belül van (ez ingyenes), VoIP külön progi, de szintén ingyenes.

Akoskanak igaza van, nyomába sem ér a Symbianos alkalmazások mennyiségének, a most jelen levő alkalmazások mennyisége :) Tegyük hozzá, pár év különbség van a két rendszer között, valamint naponta jönnek újabb és újabb alkalmazások rá. :)

Árpy: www.ihacks.ru , http://news.weiphone.com/APP/index.shtml , www.themonkeysball.com

(ha esetleg probléma ezen oldalak ide leírva, akkor elnézést és moderálható:))

szer. szept. 17, 2008 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
"Mennyire gyorsan lehet félkézzel gépelni iPhonnal? Például villamoson kapaszkodva lehet MSNezni?"

Kérlek fejtsd ki a véleményed :) A fórum ezért van;)

Winston_Wolf írta:
Az egykezűségről annyit, hogy ezt a bejegyzést a 103-as buszról írom és bár megtehetném, de becsület szavamra nem a farka mmal kapaszkodom... Szóval jó lenne, ha befejeznénk ezeket a hallottam valakitől, és olvastam róla, tehát biztos úgy van alapokra írt fikázásokat!

Nocsak, ezekszerint sok olyan dolog hangzik el ami nem igaz? Kérlek írd le ezeket, érdekel, ne legyenek kételyek. Ez az a topic, amiben a legtöbb érv, és ellenérv hangzik el. Oszlassuk el a kételyeket :)

kedd szept. 16, 2008 11:06
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd szept. 16, 2008 8:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
...bár megtehetném, de becsület szavamra nem a farkammal kapaszkodom...

Cöcö... ;)

hétf. szept. 15, 2008 15:24
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Az egykezűségről annyit, hogy ezt a bejegyzést a 103-as buszról írom és bár megtehetném, de becsület szavamra nem a farka mmal kapaszkodom... Szóval jó lenne, ha befejeznénk ezeket a hallottam valakitől, és olvastam róla, tehát biztos úgy van alapokra írt fikázásokat!

hétf. szept. 15, 2008 11:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
iPhone-hoz kedvenc letöltőoldalatok?
Jöhet PÜ-be is.

hétf. szept. 15, 2008 11:26
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Tehát a kérdés: ugye van ezen egy navi gomb, gondolom ő 4 irányú.

Na, az iphone-on nincs navi gomb!!!
Csak egy home gomb, amit csak megnyomni tudsz... (Vannak még az oldalán gombok, de azok nem játszanak a témában.)

hétf. szept. 15, 2008 11:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Engedjétek meg nekem, hog ilyen igazán buta kérdéseket tegyek fel a fórumra :D remélem nincs fikázás szaga, eszemben sem lenne lefikázni valait is a saját topicában.

Tehát a kérdés: ugye van ezen egy navi gomb, gondolom ő 4 irányú. Ennek segítségével, és a toich screen segítségével vajon hogyan lehet játszani (én még ilyen N95+tévérekötős kockulós szupernintendós játékos vagyok :D )vajon elegendők ezek a gombok ahhoz, hogy az emebr egy jóminőségű játékkal játszon, és itt nem a "menj oda ahová bökök az ujjammal" típusu "Alone in the dark" játékokra gondolok, és nem is a Jewel köves játékokra, sem kártyásokra, hanem ami többnyire PSP-ken, Nintendókon van.

hétf. szept. 15, 2008 11:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rian írta:
...Én symbian fan vagyok. Úgy gondolom, hogy a telómra minden program elkészült, tökéletesen megvagyok vele elégedve. Beleértve a nagy kedvenceim:

emulátorok: c64 emu, sega, supernintendo emu, dos emu, stb.
skypeozni, vagy MSNen fotót küldeni? Voipozni?
Worms World Partyzni?

Ha most bemegyek egy boltba iPhone -ért, akkor ezeket mind megkapom rá?

Lassan, de biztosan bővül a programok, tk. az emulátorok köre is, ez tuti, de azzal a programbőséggel, amit Symbianra találsz, sokáig nem fog tudni vetekedni. Egykezesség pedig sosem lesz.

John Carmack szerint az iPhone grafikus hardvere olyan erős, mint egy Nindendo DS és egy PSP együtt, amit 1-2 újabb játék már jól demonstrál, de sok idő lesz, mire a programok választéka akár csak megközelíti a Symbian sok éves előnyéből adódó választékát...

Ha be is szerzel egy iPhone-t, a Symbianos telót semmiképp ne add el mellőle :)

vas. szept. 14, 2008 11:06
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:

Az apple oldaláról való 2.1fw tulajdonságok:

- Significantly better battery life for most users

Ez olyan akkufresh-esen hangzik.

vas. szept. 14, 2008 10:57
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Mennyire gyorsan lehet félkézzel gépelni iPhonnal? Például villamoson kapaszkodva lehet MSNezni?

Nekem nem sikerült. Alapvetően 2 kezes készülék!

Az apple oldaláról való 2.1fw tulajdonságok:

- Decrease in call set-up failures and dropped calls
- Significantly better battery life for most users
- Dramatically reduced time to backup to iTunes
- Improved email reliability, notably fetching email from POP and Exchange accounts
- Faster installation of 3rd party applications
- Fixed bugs causing hangs and crashes for users with lots of third party applications
- Improved performance in text messaging
- Faster loading and searching of contacts
- Improved accuracy of the 3G signal strength display
- Repeat alert up to two additional times for incoming text messages
- Option to wipe data after ten failed passcode attempts
- Genius playlist creation

vas. szept. 14, 2008 5:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jól hangzik az amit Winston_Wolf írt.
Sok sok program? Én symbian fan vagyok. Úgy gondolom, hogy a telómra minden program elkészült, tökéletesen megvagyok vele elégedve. Beleértve a nagy kedvenceim:

emulátorok: c64 emu, sega, supernintendo emu, dos emu, stb.
skypeozni, vagy MSNen fotót küldeni? Voipozni?
Worms World Partyzni?

Ha most bemegyek egy boltba iPhone -ért, akkor ezeket mind megkapom rá?

Mennyire gyorsan lehet félkézzel gépelni iPhonnal? Például villamoson kapaszkodva lehet MSNezni?

szomb. szept. 13, 2008 22:13
arany tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
Ami eddig lehetséges volt, hogy az App store-ből vásároljak mára a múlté. Igaz, hogy beregisztráltam, igaz, hogy már vásároltam, a 2.1-es firware közli, hogy csak a Magyar iTunes store-ból vagyok jogosult bármit is vásárolni. Az ingyenes játékokat sem engedi meg letölteni. Bravó! A korábban megvásárolt programokat sem engedi frissíteni. Ezt úgy érzem nagyon elcseszerintették...

Rossz hír. Egyes értesülések szerint (blog.iphone-dev.org) egyes Ipod Touch készülékek Jailbreak után nem tudnak az Itunes 8-al kommunikálni. Tehát az eddig egyszerűnek mondható restore folyamat nem végezhető el, azaz a készülékeket nem lehet eredeti állpotra visszahozni. Kérdés, hogy ez az apple válasza a Jailbreak-re, ami logikusnak tűnhet, vagy egyszerűen csak valami hiba van a Jailbreakben. Mindenestre a fiúk azzal bíztatják a "szenvedő" alanyokat, hogy lesz valami megoldás dolgoznak rajta. a kérdés, hogy meddig is fog tartani az újboli kidolgozott megoldás, és ki fogja tovább bírni, ők akik kvázi társadalmi munkában dolgoznak, vagy az apple programozói, akik gondolom meg vannak fizetve. Mert az biztos, hogy mindenre van megoldás, és ez a csiki-csuki játéknak csak az első felvonása.

Nem tudom, hogy neked mi van beállítva, de én nemrég szedtem le 2 free progit és azok működnek is. Ellenben az első körben authorizing problémával nem engedte települni őket. Az applications menüben 2x rá kell kattintani és ott megadni az auth jelszót és pass-t (amivel regeltél). Ami inkább zavar, az az, hogy az authorizing-et 5x viheted át más gépre. Utána nem tudom mi lesz.

Az ipod-okon azért nem megy a jailbreak, mert egyszerűen kicserélték a processzorokat. Már nem az van az újakban, ami régiekben. Emiatt nem megy csak. De szerintem ez is csak idő kérdése:)

szomb. szept. 13, 2008 17:58
arany tag

Hozzászólás 
Hááát...

2.1 firmware tapasztalatok.

Mivel úgy látom a "guruk" a konkurens weboldalakon nagy kussban vannak a frissítésről, gondoltam akkor folytatom. Okok mögött az sejthető, hogy egy lépés előre sok hátra, és mivel mind elvakult idióta szégyenlik ezt beismerni...

A készülék az új szoftverrel érdekes jelenséget kezdett el produkálni. Az eddig atomstabil safari már kétszer szállt el úgy, hogy rákattintottam valamire, majd nagy sötétség, és kidobott vissza az alap képernyőre. Úgy, hogy az utoljára látogatott oldal még a history-ba sem íródott bele.

A készenléti idő egy cseppet sem változott. Se nem javult se nem romlott. Használat közben is úgy tűnik, hogy ugyanolyan ütemben fogynak a csíkok a virtuális akkumulátorból, mint annak előtte.

Ami eddig lehetséges volt, hogy az App store-ből vásároljak mára a múlté. Igaz, hogy beregisztráltam, igaz, hogy már vásároltam, a 2.1-es firware közli, hogy csak a Magyar iTunes store-ból vagyok jogosult bármit is vásárolni. Az ingyenes játékokat sem engedi meg letölteni. Bravó! A korábban megvásárolt programokat sem engedi frissíteni. Ezt úgy érzem nagyon elcseszerintették...

Rossz hír. Egyes értesülések szerint (blog.iphone-dev.org) egyes Ipod Touch készülékek Jailbreak után nem tudnak az Itunes 8-al kommunikálni. Tehát az eddig egyszerűnek mondható restore folyamat nem végezhető el, azaz a készülékeket nem lehet eredeti állpotra visszahozni. Kérdés, hogy ez az apple válasza a Jailbreak-re, ami logikusnak tűnhet, vagy egyszerűen csak valami hiba van a Jailbreakben. Mindenestre a fiúk azzal bíztatják a "szenvedő" alanyokat, hogy lesz valami megoldás dolgoznak rajta. a kérdés, hogy meddig is fog tartani az újboli kidolgozott megoldás, és ki fogja tovább bírni, ők akik kvázi társadalmi munkában dolgoznak, vagy az apple programozói, akik gondolom meg vannak fizetve. Mert az biztos, hogy mindenre van megoldás, és ez a csiki-csuki játéknak csak az első felvonása.

szomb. szept. 13, 2008 14:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes egy készülék az, amit először jailbreakelni majd 3rd party fejlesztők patcheivel foltozgatni kell, hogy egyáltalán elfogadhatóan működjön. Bármely más gyártó tönkremenne azonnal, ha így működnének a "telefonjai".

Hogy a dolog végülis megoldható, az nem menti fel a gyártót abban, hogy a nagy piacokon kívül mindenkit magasról leszar és alapvető dolgokban tesz a kényelemre/praktikusságra. Sokadik fw frissítésben lett csak értékelhető magyar billentyűzet? Ne már...

Hogy a maradék nehézségeket megszokjátok, az természetesen a Ti dolgotok, végülis anno én is szerettem és meg is szoktam a 3650 köralakú billentyűzetét, már vakon és jó gyorsan gépeltem vele.
De az attól még nem volt jó, sokak számára egyenesen szörnyű.

Többször olvastam már olyan véleményt, hogy az iPhone nem telefon. Ezzel értek egyet én is: egy zseniális multimédia kütyü telefonálási lehetőséggel. Ilyennek nézve tetszik.

szomb. szept. 13, 2008 14:02
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nos a "senki nem fejleszt rá" dolgot most azonnal tessék elfelejteni. Nagyon sok cég fejleszt rá (köztük immáron az Electronic Arts is) és eddig nem találtam olyan alkalmazást a navin kívül, ami ne lett volna megírva rá.

Hogy fizetős? Nos, elvileg az egekig magasztalt, szipcsy-szupcsy N95-ön is fizetősek LENNÉNEK a progik. Ja, hogy warez? Kérem, akkor nézzük meg, hogy az iPhone-on megy e! És megy! A minap csináltam a "full bonyolult" 4 lépésből álló a jailbreake-t, onnantól kezdve bármilyen alkalmazást fel lehet pakolni rá az AppStore nélkül. És igen, ezek az alkalmazások megvannak a telefonra, csak épp fel kell keresni és leszedni. Onnantól kezdve pedig magyar fejlesztők(!!) hibajavításait, úgy mint magyar billentyűzet, magyar kezelőfelület, T9 kikapcsolása, külső driveként való használat, stb. fel lehet pakolni rá. Hogy a jailbreakkel elveszlik a garancia? Ha hülyén csinálod, akkor igen. Ahogy Winston írta, bármikor visszatehető rá az eredeti firmware, onnantól meg gyakorlatilag nullázza a telefont (persze ha csinálsz backup-ot és azt visszatöltöd, akkor nem) és viheted nyugodtan szervizbe.

Amúgy fantasztikus ez a mentalitás, hogy a fanyalgók amint találnak egy kis hibát, véres rongyként hordozzák körbe és dörgölik azok orra alá, akiknek neadjisten tetszik ez a telefon és szeretik használni. Nem értem, komolyan. Ennyire fáj ez nektek? Ennyire nehéz elfogadni, hogy a mobilpiacon most belépő gyártónak még nem tökéletes a telefonja? Vagy ennyire nehéz megérteni, hogy akik használják ezt a telefont, nem feltétlenül kíváncsiak arra a fröcsögésre, amit az ellentábor gerjeszt?

Úgyhogy, csigalom nyugavér :)

szomb. szept. 13, 2008 9:00
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Nos a nehézkes kezelést kizárólag a telefon részre értettem.

Az SMS írás, vagy bármilyen szövegbevitel azon a billentyűzeten hát finoman szólva nehézkes és hibalehetőségekkel terhelt.

Mindennapos használatra ez a beviteli mód alkalmatlan.

Szubjektív dolog. Nekem egy iPod Touchom van, emaileket szoktam rajta írni, és semmivel sem bonyolultabb, mint mondjuk egy 12 gombos telefonon. Sőt! :)

szomb. szept. 13, 2008 8:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos a nehézkes kezelést kizárólag a telefon részre értettem.

Az SMS írás, vagy bármilyen szövegbevitel azon a billentyűzeten hát finoman szólva nehézkes és hibalehetőségekkel terhelt.

Mindennapos használatra ez a beviteli mód alkalmatlan.

pén. szept. 12, 2008 16:41
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Iphone firmware 2.1

Feltelepítés után azt vettem észre, hogy gyakorlatilag az eddig erősen ingadozó 3G térerő stabilan áll a maximumon, mint katiban a gyerek. Remélem nem az az új feature hogy a térerőjelzőt átállították binálisra... Azaz ha nincs térerő 0-át mutat, ha meg van valamennyi, akkor maximumot.

Újdonság, hogy választható magyar lokalizálás - nem nyelv - ekkor a magyar területnek megfelelően lesznek a prefixumok +36-ra állítva, és a billyentyűzeten előjönnek magyar szavak, mint space helyett "szóköz" és return "sorvég". Jobban örültem volna, ha mondjuk az ékezetek sorrendjét változtatják meg úgy, hogy a magyar nyelben használtak kerülnének előre. Nem így lett.

A rendszer sebessége érzésre semmivel nem változott. A funkciók nem bővültek. Nem lett Sms továbbküldési lehetőség, se copy-paste. akészülék fekfő módot továbbra sem támogatja mondjuk e-mail írásánál, ahol pedig jobban jönne a nagyobb virtuális billentyűzet.

Összességében az upgrade látható javulást nem hozott a userinterface-ben. Új funkció sehova nem került a szoftverbe.

Az akkumulátor élettartam növekedése majd kiderül.

Összességében ennyi.

pén. szept. 12, 2008 16:01
Moderátor

Hozzászólás 
Rian írta:
Akkor miért vanak odáig vele, meg PDA-khoz hasonlítgatját :)?
Ez a Hype lényege!!!

pén. szept. 12, 2008 11:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tehát elvileg az iPhone egy okos teló, csak még (jóformán) senki nem fejleszt rá? Akkor miért vanak odáig vele, meg PDA-khoz hasonlítgatját :)? Miért nehézkes a kezelése?

Gregory: Sebbeségre neked bejött. Mármint a menü kezelésének sebessége jött be, vagy a CPU-nak az ereje? Kiváncsi volnék, h egy TomTom 3d-ben, vagy egy 3d-s játék hány fps-ssel fut rajta.

pén. szept. 12, 2008 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gregory írta:
Tegnapi nap folyamán eladtam az 1 hetes iphone-t.
Jó készülék, külsőleg nagyon jól összerakott, nekem nagyon tetszett!
Sajnos a mindennapi használatban nekem jobban bejön az n95, de azért kicsit rossz érzés volt megválni tőle.

Ugyanez volt velem tavaly decemberben. Éppen egy hetet volt nálam az előző változat, aztán eladtam. A kijelző hiányzott utána nagyon...

pén. szept. 12, 2008 7:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gregory írta:
Sajnos a mindennapi használatban nekem jobban bejön az n95, de azért kicsit rossz érzés volt megválni tőle.

Hát ez az. Ahogy az iPhone userek 80-90%-a. Hadd ne mondjam, mennyira hízlalta a májamat, hogy és ahogy ezt leírtad. A rózsaszín köd hetében levők mennyire utálták, hogy szapuljuk az álomtelefont!
Nemsokára letisztul a kép és csak azoknak lesz ilyen, akik tényleg bevállalják a kezelés nehézkességét és az iPod része nélkül nem tudnak élni, illetve a javíthatatlanul vagy kötelezően sznobok (pl. Br.k.r.e.-esek)

Szerencse, hogy a kütyü jól eladható, mert a bizonyos kezdő hét vonzalma sokakat megérint :)

pén. szept. 12, 2008 7:22
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
Mit kell tudni az iPhone oprendszeréről? Milyen programok futnak rajta? Milyen sebességben? Van valami 3d gyorsítója? Gondolom javákat még nem tud futtatni... válaszokat köszönöm.

OSX oprendszer fut rajta, a linux-hoz hasonló.
Sebességre nekem bejött.
Tudtommal java-t nem tud.

pén. szept. 12, 2008 5:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bevallom nem olvastam végig a fórumot, csak felületesen. Mit kell tudni az iPhone oprendszeréről? Milyen programok futnak rajta? Milyen sebességben? Van valami 3d gyorsítója? Gondolom javákat még nem tud futtatni... válaszokat köszönöm.

szer. szept. 10, 2008 8:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:
epyc írta:
iPhone tulajok!

Steve apánk ma bejelentette, hogy pénteken lehet már majd tölteni a 2.1-es softot :) Sok bugfix és gyorsabb soft. A többit meg majd élőben teszteljük :)

Ja igen! És szedjétek le a Spore nevű űber játékot ;) Már elérhető a mi régiónkban is 8 ojróért!

**** ha a Nokia minden szoftverfrissítését Olli-Pekka Kallasvuo jelentené be egy nagyszabású show keretében márciusra elfogyna a repikeretük...

A Nokiának nem is csak 2 típusa van/volt forgalomban ÖSSZESEN ;)

Nehéz volna ma mindet összeszámolni, de az ázsiai és amerikai modellekkel együtt 150-200 is lehet

kedd szept. 09, 2008 22:41
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Gondoltam inkább rákérdek, a félreértések elkerülése végett:)

Igazából én még ezzel a hibával nem találkoztam, pedig van jó néhány iphone tulaj ismerősöm. De akkor ezek szerint még sem egyedi probléma... 2 hete van meg, nekem még nem volt vele semmi gondom. Akik jelezték feléd, azoknak mennyi idő után jött elő ez a 3G probléma?

kedd szept. 09, 2008 21:05
arany tag

Hozzászólás 
epyc írta:
iPhone tulajok!

Steve apánk ma bejelentette, hogy pénteken lehet már majd tölteni a 2.1-es softot :) Sok bugfix és gyorsabb soft. A többit meg majd élőben teszteljük :)

Ja igen! És szedjétek le a Spore nevű űber játékot ;) Már elérhető a mi régiónkban is 8 ojróért!

**** ha a Nokia minden szoftverfrissítését Olli-Pekka Kallasvuo jelentené be egy nagyszabású show keretében márciusra elfogyna a repikeretük...

kedd szept. 09, 2008 21:03
arany tag

Hozzászólás 
epyc írta:
Wagner ur: ezt oszi kommentjére reagáltad?
Igen, csak írás közben más dolgom is volt. Bocs ha nem volt egyértelmű. Ott többen is jelezték a 3G-hibát például.

kedd szept. 09, 2008 20:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 933 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Következő