Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 21:31

Hozzászólás a témához  [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
Nokia N95 8GB 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
nn írta:
Imici1972 írta:
nn írta:
Lámer a kérdés,de muszáj feltennem mert most nem ugrik be hirtelen a pontos válasz:)

Új software feltelepítését követően ugrik minden?Névjegyek?Üzenetek?Telepített programok? Memória egység tartalma?

Van lehetőség rá hogy pl egy frissítés elötti mentést visszategyünk az új software-re és ugyanazt az állapotunk megmaradjon?

köszi

1. MINDEN törlődik. Olyan lesz a telód, mint amikor kivetted a dobozból. 8)

2. Menthetsz közvetlenül a memóriakártyára, vagy a PC Suite-al PC-re is.
Javasolt minél kevesebb adat visszaállítása. Én pl. csak a névjegyeket szoktam visszatölteni.

ok,köszi
a memóriaegységről is törlődnek a képek programok stb?

Nem. Ott marad minden.
De ha túl sok szemét gyűlt rajta össze, akkor érdemes lementeni ami kell és nyomni egy formatot frissítés előtt.
így elkerülheted, hogy a sok fölösleges fájl és miniatűr belassítsa az új fw-t is.

hétf. szept. 15, 2008 10:45
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
nn írta:
Lámer a kérdés,de muszáj feltennem mert most nem ugrik be hirtelen a pontos válasz:)

Új software feltelepítését követően ugrik minden?Névjegyek?Üzenetek?Telepített programok? Memória egység tartalma?

Van lehetőség rá hogy pl egy frissítés elötti mentést visszategyünk az új software-re és ugyanazt az állapotunk megmaradjon?

köszi

Javasolt minél kevesebb adat visszaállítása. Én pl. csak a névjegyeket szoktam visszatölteni.

ok,köszi
a memóriaegységről is törlődnek a képek programok stb?

hétf. szept. 15, 2008 10:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
nn írta:

köszi

hétf. szept. 15, 2008 10:26
arany tag

Hozzászólás 

köszi

hétf. szept. 15, 2008 6:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
:? Uhh,köszi,tényleg megvan.A megjegyzésedre a válasz,tényleg nem volt még symbi telefonom és bár kezdek barátkozni vele de akadnak fehér foltok,még egyszer köszi.

vas. szept. 14, 2008 12:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szégyen a leírás-olvasás, de néha hasznos.

A telefonkönyv menüpontban az opciók alatt van olyan, hogy SIM telefonkönyv.

Ha nem volt még Symbian telód, eleinte nem fog ártani kéznél tartani a használati utasítást...

vas. szept. 14, 2008 12:00
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hello
Tulajdonosa lettem eme csodatelefonnak :) Legelső kérdésem mindjárt az lenne hogy hogyan tudnám elérni a sim kártyán tárolt telefonszámaimat hogy átrakhassam a telefonba?

vas. szept. 14, 2008 11:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
shotgun írta:
Hali all! Én is n95 8gb tulaj vok kerek három napja, egy n95ről váltottam, hát nem gondoltam h ekkora nagy volumenű lesz a váltás, eszméletlen ez a telefon a másik nagyon nagyooon eltörpül minden téren!!! hgdgdgdgdg

Vettem egy cp235 tokot hozzá, ami ultra király elsőre, de olvastam róla rosszakat neten!

http://www.thenokiaguide.com/my_weblog/ ... 35-ca.html

és

így nem tudom merjem e hosszabb távon hasnyálni!! :)))

Szóval teljesenoda vok meg vissza, brutális ez a készülék az tuuttiii!!!!! :)

Üdv, Tanbá

Nekem is ez volt az érzésem, nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség a két N95 között. 8)

Ez a tok..... :lol: Tiszta retro! Anno nagyanyám Sokol 403-asának volt hasonló kinézetű... :P :D Bocsi, de ez ugrott be elsőre :)
Ráadásul ha tényleg karcolja az előlapot, akkor minek a tok? Elvileg ennek kellene megvédenie a telót nem? :wink:

szomb. szept. 13, 2008 17:37
arany tag

Hozzászólás 
Van vmi használható fekvő tok? Eddig a Cardin tokot használtam de sokszor leesett a nadrágról... :)

szomb. szept. 13, 2008 12:38
Moderátor

Hozzászólás 
shotgun írta:
Vettem egy cp235 tokot hozzá, ami ultra király elsőre,...
Sebaj, fogsz majd új előlapot is venni hozzá. :(

Nagyon jó a tok, én is használtam, de karcolja az előlapot a két szélén.
Azóta nem használom.

szomb. szept. 13, 2008 11:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali all! Én is n95 8gb tulaj vok kerek három napja, egy n95ről váltottam, hát nem gondoltam h ekkora nagy volumenű lesz a váltás, eszméletlen ez a telefon a másik nagyon nagyooon eltörpül minden téren!!! hgdgdgdgdg

Ami érdekes h full magyar, és csütörtökön vettem át. Én nyitottam ki a dobozt, és már a 30as fw volt rajta gyárilag!!! Mondom a srácnak, nem vagy gyenge, mire ő csak mosolygott. Mint megtudtam aznap a depoba érkezett legfrissebb szállítmáníból kaptam, ami kb annyit tesz, hogy az én kis telem a mult hét elején valamikor gördült le a gyártósorrol!!! Made in finland amugy!!!

Ja és a hack! GOND NÉLKÜL sikerült, teljesen sima ügy volt, minden megvan ami kell, igy a bin mappa is!!! :) Épp most tolom a 10. ngage játékokt, kicsit unalmas ez a telepítgatés!! :)

Vettem egy cp235 tokot hozzá, ami ultra király elsőre, de olvastam róla rosszakat neten!

és

így nem tudom merjem e hosszabb távon hasnyálni!! :)))

Szóval teljesenoda vok meg vissza, brutális ez a készülék az tuuttiii!!!!! :)

Üdv, Tanbá

szomb. szept. 13, 2008 9:58
arany tag

Hozzászólás 
imici 1972:
Köszi a gyors választ! Fent lesz hamarosan nálam is, csak újrarakni megint mindent... :evil: Azért ha vki meglelné a BIN mappát nyugodtabb lennék... :P
Egyébként nálam anno a hack után a NokiaMaps feltétele után "táltosodott" meg a GPS. De fogalmam sincs miért... Be van kapcsolva az aGPS. Jelenleg a NOKIAMAPS indítása után kérdi megyek-e netre - ok, 5-6 mp után cellák alapján mutat, majd kb. még 5-6mp után már éles a gps! A Garminnál mire elérek a térkép menüre már vannak holdak! Kemény... 8)

pén. szept. 12, 2008 23:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sámánbácsi írta:
Estét!!!
Van már tapasztalat az új firmwareval?

Igen.
Az eddigi tapasztalatok szinte ugyanazok, mint az N95-nél:

- Az NGage ikonnak nem csak a színe, hanem a tartalma is teljesen megváltozott. Alapból nincs ott a 3 demó, trialokat lehet letölteni, illetve megvenni a teljes verziót. Ezen kívül online regisztrációra is lehetőség van, szvsz hálózatos, több szereplős játékok is játszhatóak.

- A GPS szabályosan megtáltosodott! Eddig minden alkalommal 20sec-on BELÜL talált műholdat. Stabil és gyors, vetekszik az N82-vel!

- Az Online megosztást bekonfigurálva a Flickr, az Ovi és a Vox szolgáltatásaiba lehet regisztrálni. Reg. után egy kattintással megnézhetőek a saját ill. mások által feltöltött képek. Lehet értékelni és kommentálni is őket, valamint ugyanilyen egyszerűen fel is tölthetsz képeket.

- Az autorotate funkció stabil és gyors, gyorsabb. Nem tünik el, gyorsan és stabilan fordul.

- A galéria és általában az egész teló működése gyorsabb, különösen a miniatűrök képzése.

Eddig még egyszer sem sikerült kiakasztani, pedig elég sok progit telepítettem és párhuzamosan futott több task is.
Ezek a saját tapasztalatok.

És amit még írtak (forrás:terminal.hu):

"A Nokia Software Updater segítségével egyszerűen begyűjthető frissítés fontosabb újdonságai közé tartozik a beépített Nokia Maps 2.0, a Google plug-innel ellátott Nokia Search 4.0 alkalmazás, illetve az új Ovi és Comes With Music kiterjesztések. Frissült továbbá a letöltő és zenelejátszó alkalmazás, valamint javítottak a YouTube támogatáson, ezenkívül pedig említést érdemel még a némileg csökkentett fogyasztás"

Továbbá changelog a symbian-freak-en:

http://symbian-freak.com/news/008/09/n95_8gb_v30_firmware_available.htm

Ja és állítólag most már nem gond az sem, ha 6000-nél több névjegyet akarsz egyszerre törölni. :lol:
Szerintem ez volt a legtöbb embert érintő, legégetőbb javítás :)

Szvsz érdemes frissíteni.
Bár mint ha raul560 panaszkodott volna, hogy nincs C:/SYS/BIN mappa.
Lehet, hogy itt is kivédték a hack-et? 8)
Engem mondjuk nem érint... :wink:

pén. szept. 12, 2008 22:50
arany tag

Hozzászólás 
Estét!!!
Van már tapasztalat az új firmwareval?

pén. szept. 12, 2008 22:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Venemo írta:
Rian írta:
forum.nokia szerint ebbe nincs 3d grafikus gyorsító. Az N95-be szerintük van. Igaz ez?
Nem hiszem. Biztos kifelejtették.

Természetesen a 8GB-ben is van grafikus gyorsító.

szer. szept. 10, 2008 21:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok jol megszivtam ezt az uj szoftvert!!
Hackelni kéne mert ne mengedi telepiteni minden programot....
Addig megvagyok hogy az installserver.exe-file-t be kellene másolni a C:/SYS/BIN mappába ami nincs!! CSak C:/SYS van más nincs mappát meg nem tudok létrehozni!!

Most mit kellene csinálnom?? Valaki tudna segiteni???

Előre is köszönöm a választ és a segitséget...

szer. szept. 10, 2008 20:59
arany tag

Hozzászólás 
Rian írta:
forum.nokia szerint ebbe nincs 3d grafikus gyorsító. Az N95-be szerintük van. Igaz ez?
Nem hiszem. Biztos kifelejtették.

szer. szept. 10, 2008 10:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. szept. 10, 2008 8:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
nandika21 írta:
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon és épp telefont készülök venni, még pedig egy n95 8gb-ot. erről kérdeznék pár dolgot :lol: :lol:

A döntés jó! :lol:
Kezdj bele a kérdezésbe, de ELŐTTE olvass vissza, hátha rögtön megkapod néhányukra a választ :D

hétf. szept. 08, 2008 22:32
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon és épp telefont készülök venni, még pedig egy n95 8gb-ot. erről kérdeznék pár dolgot :lol: :lol:

hétf. szept. 08, 2008 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
És megérkezett! :lol:
30.0.018 az NSU-n

http://symbianfreak.com/news/008/09/n95_8gb_v30_firmware_available.htm

hétf. szept. 08, 2008 14:38
Moderátor

Hozzászólás 
Fel is mászott hozzám.
Egyelőre érezhető változás nincs.

pén. szept. 05, 2008 9:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Már kint is van a megfelelő oldalakon. NSU gondlom 1-2 nap múlva követi.

csüt. szept. 04, 2008 11:17
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új firmware a láthatáron:
http://symbian-freak.com/news/008/09/v30_firmware_on_the_horizon.htm

csüt. szept. 04, 2008 10:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok
Tudna ajánlani nekem valaki a kérdéses telefonra egy minden tekintetben "tökéletes" börtokot? :)
Olyat ami teljesen zárt,ha lehet kemény anyagból legyen,valami jó minőségü cucc.Lehet akár link is ahol esetleg megrendelni tudnám.
köszi

kedd szept. 02, 2008 19:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Kicsit off:
A segítségeteket szeretném kérni!
Ma jöttünk vissza a nyaralásból, több száz képet fotóztam egy N82-es telóval.
Át szerettem volna tölteni a képeket a PC-re, de csak a legutolsó mappában van meg néhány. :shock:
Ezen kívül minden eltünt. Zenék, Maps adatok, MINDEN. :cry: :cry:
Pedig tegnap este még nézegettük a képeket a telefonon. A kártyát "Memóriakártya eltávolítása" opcióval szedtem ki a telefonból, SanDisk kártyaolvasót használok.
A tulajdonságok menüben látja, hogy tele van a kártya, de a fájlok nincsenek meg.
Ezek után visszatettem a kártyát a telóba, de most már ott sem látszik csak az utolsó 8 kép.

PC Inspector File Recovery-vel próbáltam visszahozni, de túl sok értékelhető infót nem talált.
Nagyon fontos lenne a képeket visszahozni valahogy. Van valamilyen tuti módszer, progi stb. amivel legalábba képek egy részét megmenthetném?

Köszi előre is a segítséget!

Hála Istennek sikerült visszanyernem gyakorlatilag az összes képet! :lol:
Telepítettem a Photo Resque Professional progit, majd megvásároltam a licence-et 4868Ft-ért.
Ez a progi csodát tett! A videókat és talán egy-két képet kivéve MINDENT visszaállított!
A szívem összetört volna ha elveszik.
502db kép Pécs belvárosáról, az Ókeresztény Sírkamrákról, a Székesegyházról, és Villány minden kis szegletéről.

Biztos ami biztos, ezt a kártyát nem használom tovább. Kb. 8 hónapos 2GB-os Nokia. Nem tudom eldönteni, hogy a teló szoftvere v a kártya okozta-e.
Warez progi egyáltalán nincs rajta, sem crackelt, sem pedig illegális.
Nemrég lett a teló újrahúzva és a memokártya a telefonnal együtt (*#7370#) formázva. Eddig soha ilyen gond nem volt, pedig máskor is csináltam már rövid idő alatt nagy mennyiségű képet és videót. Igaz ennyit azért nem... 8)

Mindenesetre tudom ajánlani ezt a progit mindenkinek, aki ilyen helyzetbe kerül, mint én.
Az Origo szoftverbázisban találtam, majd Paypal-on keresztül megvettem a full verziós licence-et.
Így utólag azt mondom, megérte! :lol: :P
Azok a nagy-nagy kövek még mindig esnek lefelé... :wink: :D

vas. aug. 24, 2008 23:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kicsit off:
A segítségeteket szeretném kérni!
Ma jöttünk vissza a nyaralásból, több száz képet fotóztam egy N82-es telóval.
Át szerettem volna tölteni a képeket a PC-re, de csak a legutolsó mappában van meg néhány. :shock:
Ezen kívül minden eltünt. Zenék, Maps adatok, MINDEN. :cry: :cry:
Pedig tegnap este még nézegettük a képeket a telefonon. A kártyát "Memóriakártya eltávolítása" opcióval szedtem ki a telefonból, SanDisk kártyaolvasót használok.
A tulajdonságok menüben látja, hogy tele van a kártya, de a fájlok nincsenek meg.
Ezek után visszatettem a kártyát a telóba, de most már ott sem látszik csak az utolsó 8 kép.

PC Inspector File Recovery-vel próbáltam visszahozni, de túl sok értékelhető infót nem talált.
Nagyon fontos lenne a képeket visszahozni valahogy. Van valamilyen tuti módszer, progi stb. amivel legalábba képek egy részét megmenthetném?

Köszi előre is a segítséget!

vas. aug. 24, 2008 17:54
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

remélem, nem túl off, amit írok, ha mégis, elnézést kérek érte.

Elindult egy olimpiai menedzser játék, amelynek fődíja többek között egy Nokia N95 8GB mobil. A játék ingyenesen játszható, a T-mobile szponzorálja, és a pekingi olimpia végéig tart.
Ha van kedved játszani, nézd meg az oldalt: Peking Manager

hétf. aug. 04, 2008 11:30
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
mert ha elszúrod, sincs nagy gond, legfeljebb elhozod hozzám, és akkor csak akkor lesz fizetős. ;)

Hehe... :lol:

szomb. aug. 02, 2008 15:53
Moderátor

Hozzászólás 
raul560 írta:
Akkor ne probálkozzak vele otthon!! Ugye??? :D :?

Köszönöm a választ!!
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kockázatmentesen (és főleg ingyen) próbálkozhatsz otthon, mert ha elszúrod, sincs nagy gond, legfeljebb elhozod hozzám, és akkor csak akkor lesz fizetős. ;)

szomb. aug. 02, 2008 14:42
vas-tag

Hozzászólás 
Akkor ne probálkozzak vele otthon!! Ugye??? :D :?

Köszönöm a választ!!

szomb. aug. 02, 2008 14:15
Moderátor

Hozzászólás 
raul560 írta:
Értem!! Köszi a válaszod!! A Pc átirrással is teljesen magyar lesz?? Nincs kockázat??
Kockázat az van, hiszen hetente több döglött telót hoznak, melyek a hivatalos Nokia frissítés közben döglöttek meg és pillanatnyilag csak papírnehezékként képesek funkcionálni.

Ám 10 esetből 8-9 készüléknél minden probléma nélkül szokott lezajlani a frissítés.

szomb. aug. 02, 2008 14:08
vas-tag

Hozzászólás 
Értem!! Köszi a válaszod!! A Pc átirrással is teljesen magyar lesz?? Nincs kockázat??

szomb. aug. 02, 2008 13:55
Moderátor

Hozzászólás 
raul560 írta:
Szisztok!! Nincs magyar nyelv a telefonban!!!! :? Meg lehet loldani házilag a szoftverfrissitést? Az által magyar nyelv is lesz benne? A Product kod átirásán más lehetőség is van hogy magyar legyen a teló?? Ha tudtok segitsetek!! Előre is köszi!!
Sajnos nem. Otthon, box nélkül csak PC-átírással megy.

szomb. aug. 02, 2008 13:30
vas-tag

Hozzászólás 
Szisztok!! Nincs magyar nyelv a telefonban!!!! :? Meg lehet loldani házilag a szoftverfrissitést? Az által magyar nyelv is lesz benne? A Product kod átirásán más lehetőség is van hogy magyar legyen a teló?? Ha tudtok segitsetek!! Előre is köszi!!

szomb. aug. 02, 2008 10:45
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a segitségeteket!! Jövöhéten kiderül!! :D
Mindenre fény derül!! :lol:

pén. aug. 01, 2008 22:43
ezüst tag

Hozzászólás 
raul560 írta:
Köszönöm a válaszotok!! ........
Tudom,hogy a clonok is ugyan ilyenek csak a kamerájuk nem 5MP-el és lehet őket böviteni ez a két fontos dolog amről fel lehet ismerni!! :D

Hali!
Ha a készüléken mennek a szervizkódok akkor nem clone a kütyü.
Beütöd p: *#06# és ha nem az IMEI szám jön ki akkor neveddmeg :D

pén. aug. 01, 2008 20:34
Moderátor

Hozzászólás 
raul560 írta:
Köszönöm a válaszotok!! A doboz bontatlan az tuti!! Azt mondták hogy mivel EU-s a készülék igy magyar nyelv is van benne!! Ezt furcsáltam is!! Lehetséges ilyen??

Tudom,hogy a clonok is ugyan ilyenek csak a kamerájuk nem 5MP-el és lehet őket böviteni ez a két fontos dolog amről fel lehet ismerni!! :D
Ez hülyeség. Az EU-n belül van legalább 5-6 nyelvi csomag.

Akkor már erősen átverés-szagú a dolog.

pén. aug. 01, 2008 20:01
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm a válaszotok!! A doboz bontatlan az tuti!! Azt mondták hogy mivel EU-s a készülék igy magyar nyelv is van benne!! Ezt furcsáltam is!! Lehetséges ilyen??

pén. aug. 01, 2008 15:29
Moderátor

Hozzászólás 
Valakinek sikerült már internet-telefonálásra bírni az N95 8GB-ot?

Ugyanazokkal a beállításokkal, amivel az E51 simán megy, azzal ez kapcsolódási hibát jelez.

pén. aug. 01, 2008 15:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az imei ellenőrzésén kívül pedig mindenképpen kapcsold be a készüléket és próbáld ki a funkciókat! A clone nagyon hasonlít az eredetire, a menü is olyan, de pl. a kamera felbontása és opciói nagyon eltérnek. Ha máshol nem, ennél a pontnál mindenképpen eldönthető, hogy clone vagy eredeti.

A magyar nyelvre pedig már a válasz megérkezett. :)

pén. aug. 01, 2008 15:17
Moderátor

Hozzászólás 
raul560 írta:
Sziasztok!! Az lenne a kérdésem hogy ajánlottak nekem egy Nokia N95 8Gb-ot de olyat ami külföldröl lett behozva!! Az lenne a kérdésem hogy abban van magyar nyelvű menü? Meg ugyan olyan amiket itthon lehet vásárolni?? (Mit nézzek meg rajta ha elmegyek megnézni???) Honnan lehet megtudni hogy az nem eredeti vagy ilyesmi?
Nem akarok Clont, meg nem eredetit venni!! Segitsetek pls!! Előre is köszönöm a válaszokat és a segitséget!!
Nézd, ha megnézed az IMEI-címkéjét, és azt látod rajta, hogy N95-2 és 35-tel kezdődik az IMEI száma, akkor túlságosan nagy bóvlit nem vehetsz.
Az pedig 100%, hogy ha külföldről származik, akkor nincs rajta magyar nyelv. Kivéve, ha valaki tudott rá rakni magyart. Mert akkor ez a probléma is megoldódott. Igaz, ekkor vigyázni kell, mert ha Te akarod frissíteni NSU-val, akkor eltűőnik róla a magyar nyelv. Persze Dunának akkor sem kell menni, bármelyikünk, akinek vna hozzá való box-a, az ráteszi Neked újra némi alamizsnáért cserébe.

pén. aug. 01, 2008 14:57
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!! Az lenne a kérdésem hogy ajánlottak nekem egy Nokia N95 8Gb-ot de olyat ami külföldröl lett behozva!! Az lenne a kérdésem hogy abban van magyar nyelvű menü? Meg ugyan olyan amiket itthon lehet vásárolni?? (Mit nézzek meg rajta ha elmegyek megnézni???) Honnan lehet megtudni hogy az nem eredeti vagy ilyesmi?
Nem akarok Clont, meg nem eredetit venni!! Segitsetek pls!! Előre is köszönöm a válaszokat és a segitséget!!

pén. aug. 01, 2008 14:42
Moderátor

Hozzászólás 
Van valakinek ötlete olyan képernyőkímélőre, ami mutatja az órát és NEM forgatja el idiótán a teló 90 fokkal?

szer. júl. 30, 2008 19:58
arany tag

Hozzászólás 
_szabi_ írta:
sziasztok,

használ itt valaki 8gb-vel Opera Mini-t? A 4.01-et használok, de mind az indulás mind pedig a kilépés valami marha lassú. Van valakinek tapasztalata ezzel?

köszi

megoldódott oly módon, hogy:
leszedtem, majd feltettem újra, viszont nem a memóriaegységre, hanem a telmemóriába. most minden ok.

kedd júl. 22, 2008 18:27
ezüst tag

Hozzászólás N95 8GB autós tartó
ajani írta:
Milyen autós tartót javasoltok N95 8GB-hoz?
Van valakinek esetleg tapasztalata a Nokia HH-12 + CR-96 párossal?
Hasonló a kérdésem a CA-300-as Fm transmitterrel kapcsolatban is. Használta már valaki :roll: :?:

Én ezt http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=20533&mitkeres=&kategoria=204r6&sort=&orient=&kovetkezo=0&holkeres=&elotag=Passz%EDv%20tart%F3 használtam hozzá.

Kép

Volt egy próbálkozásom ilyen univerzális **** de az mind botrány volt.
Még a sima N95hoz is ilyen Broditot használtam és ott is jól teljesített.
Most hogy jobban belegondolok szerintem megválok tőle mert az uj kocsimban nincs normális felfogatási pont, szétfurkálni meg tuti nem fogom. Ha érdekel, mindjárt feldobom az adok-veszekben.

kedd júl. 22, 2008 9:58
arany tag

Hozzászólás 
ajani írta:
_szabi_ írta:
sziasztok,

használ itt valaki 8gb-vel Opera Mini-t?

köszi

Nekem gond nélkül megy. Én 4.1.11355-öst használok.
Wlan-on és 3G-n is megy.

tök érdekes, mert ugyanaz a verza n78-on tök jó, gyors meg minden, de ezen a 8gb-n kicsit más. A program elindulása oké, de hogy lemenjek mondjuk az előzményekre a főlapon, az egy perc mert addig nem csinál semmit. Mikor azt mondom, hogy kilép, akkor kb másfél percig látom a zárást, és csak utána lép ki...

hétf. júl. 21, 2008 22:01
arany tag

Hozzászólás 
_szabi_ írta:
sziasztok,

használ itt valaki 8gb-vel Opera Mini-t?

köszi

Nekem gond nélkül megy. Én 4.1.11355-öst használok.
Wlan-on és 3G-n is megy.

hétf. júl. 21, 2008 21:59
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Aer írta:
Idézet:
Neked is szól ez a topik, olvasási jogod is van, nem csak írási
....az egesz topikban csak egy valaki emliti a KORULBELULI masolasi sebesseget.... en remeltem kapok 2-3 konkret valaszt azert mereszeltem irni...fontos lett volna nekem ez az info. Koszi. valaki tenne egy probat...ha igy fejbol nem tudjatok? Elorre is koszonom

Pontosan nem mértem, de lassú.
Kb. 370-400kB/sec, mivel ~1GB mp3-at ~45 perc alatt sikerült rágyömöszölni... :twisted:

most néztem épp, 560kB/s volt a sebesség az imént.

hétf. júl. 21, 2008 21:59
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok,

használ itt valaki 8gb-vel Opera Mini-t? A 4.01-et használok, de mind az indulás mind pedig a kilépés valami marha lassú. Van valakinek tapasztalata ezzel?

köszi

hétf. júl. 21, 2008 21:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő