Szerző |
Üzenet |
hopka
vas-tag
|
Sziasztok!
Valaki próbálta már feltuszkolni a WM6.5-öt??
|
pén. szept. 11, 2009 12:31 |
|
|
tamasva
vas-tag
|
|
kedd júl. 14, 2009 7:08 |
|
|
lymmz
vas-tag
Csatlakozott: csüt. jún. 12, 2008 14:19 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Érd, Hungary
|
Tenyleg lehet wm6.1-et telepiteni Q9-re??
adjatok linket!
(meg nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, most nyalazom at lelkesen)
update1:
minden program beszerezve, viszont az RSD Live v4.5.3 nem latja a telefont, azaz nem tortenik semmi sem a "Show device", sem a tallozas utani Start gombra kattintas eredmenyekent. Azt gyanittom, hogy a megfelelo USB csatlakozas tipusat kellene kideritenem.
update2: fel kellett raknom a billentyuzarat, hogy felismerje, szoval vegul updated to wm6.1.
(google calendar sync, gmail, outlook exchange contacts szinkronizalas sikeres)
Köszönöm szépen a support-ot!
|
vas. jún. 07, 2009 20:38 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
sdhc
Képes a teló kezelni az SDHC-t? Sajnos nem tudom hol kipróbálni, de venni szeretnék... (gyárilag független a készülék)
|
csüt. márc. 19, 2009 21:04 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
akkor javitok:) T68m )) elso szines kijelzos (najo nem volt valami siemens is azt hiszem S4 es s25). az is zizegett.
|
csüt. márc. 05, 2009 17:36 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
K.Zolee írta: ericsson t28s,t29s,t39m,r320s,r520m voltak az elso illuminatorral megvilagitott kijelzos telefonok es mar abban is zugott valami bekapcsolt hattervilagitasnal. Macika írta: A 7650 megjelenése (azaz 2002 óta, azaz az első nagyméretű mobiltelefon-kijelző megjelenése óta) van ez így. Valóban a kijelzővilágítás ciripel benne. Barátkozz meg vele szerintem. Tudom, mit írtam. És azt is tudom, hogy azok egészen más dolog miatt zizegnek.
Itt most a SZÍNES kijelzős készülékekről volt szó.
Melyeknél a fehér háttérfény miatt zizeg.
|
csüt. márc. 05, 2009 17:01 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
ericsson t28s,t29s,t39m,r320s,r520m voltak az elso illuminatorral megvilagitott kijelzos telefonok es mar abban is zugott valami bekapcsolt hattervilagitasnal.
Macika írta: A 7650 megjelenése (azaz 2002 óta, azaz az első nagyméretű mobiltelefon-kijelző megjelenése óta) van ez így. Valóban a kijelzővilágítás ciripel benne. Barátkozz meg vele szerintem.
|
csüt. márc. 05, 2009 14:10 |
|
|
kookesz
vas-tag
|
jockoe írta: A bluetooth veremet nem lehet elindítani,mi lehet ez,tudja valaki?
Sziasztok!
Van egy eladó Moto Q9-m. Vodás, 2008. augusztusi, garis, kiváló állapotú!
Képeket tudok küldeni! kokaitamas@freemail.hu
vagy 70 4590689
|
szer. márc. 04, 2009 8:26 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Szia!
Jaja...nekem is eszembe jutott. Az este ujra is raktam, de nem nagyon használt. Már az a garmin se megy fel rá amivel működött. Nem tudom mi lehet vele,de nagyon idegesít. Egyszer ment, teszteltem is,minden f***a volt most meg nem akarja az igazságot..
|
vas. jan. 25, 2009 21:17 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
hopka írta: Sziasztok! Ismételten lene egy problémám amire nem tudom a választ. Navigációra használtam nemrégiben a q9-et a garmin progival. Vettem egy külső gps vevőt, ment is minden jol, csak mikor úgy gondoltam hogy kipróbálom a frissebb garmint akkor kezdődtek a hibák. Az újjab verzió nem találta a műholdakat, ugrált a kapcsolat a vevő és a teló között. Akkor úgy voltam vele hogy visszarakom a régit (az ami ment), de már azzal sem volt jó. Ugyanúgy nem talál műholdat, ugrál a jel... Valaki tudna esetleg valami tanácsot, ötletet adni hogy mi lehet a probléma forrása. Válaszotokat alőre is köszi! Üdv:hopka
Szia!
Bár én navigációra nem használom a Q9-et, de van egy ötletem: gyaluld le teljesen a telefont (Rendszerezközökben: fő törlés és fő visszaállítás), hátha az segít.
|
vas. jan. 25, 2009 20:05 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Sziasztok!
Ismételten lene egy problémám amire nem tudom a választ.
Navigációra használtam nemrégiben a q9-et a garmin progival. Vettem egy külső gps vevőt, ment is minden jol, csak mikor úgy gondoltam hogy kipróbálom a frissebb garmint akkor kezdődtek a hibák. Az újjab verzió nem találta a műholdakat, ugrált a kapcsolat a vevő és a teló között. Akkor úgy voltam vele hogy visszarakom a régit (az ami ment), de már azzal sem volt jó. Ugyanúgy nem talál műholdat, ugrál a jel...
Valaki tudna esetleg valami tanácsot, ötletet adni hogy mi lehet a probléma forrása.
Válaszotokat alőre is köszi!
Üdv:hopka
|
vas. jan. 25, 2009 17:42 |
|
|
jockoe
vas-tag
|
A bluetooth veremet nem lehet elindítani,mi lehet ez,tudja valaki?
|
kedd dec. 30, 2008 14:54 |
|
|
csigafej
vas-tag
|
sziasztok,
tud vki mondani nekem a Q9-eshez térkép programot? a gps engem nem érdekel, csak a térképmagyarországhoz.
köszi,
gyuri
|
hétf. dec. 08, 2008 20:00 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Egy dolog zavar a WM 6.1-es romban, az a QWERTZ kiosztás a Qwerty helyett. Nem lenne gond, csak a feliratozás ugye QWERTY és emiatt állandóan félreütöm a két gombot. Ha valaki tud erre megoldást, szivesen venném. Registryben keresegéltem de nem találtam hozzá beállítást, pedig biztos hogy kell lennie megoldásnak.
|
pén. okt. 31, 2008 18:25 |
|
|
jockoe
vas-tag
|
Flash playert tud valaki ajánlani,mert többet próbáltam és mindig azt írta ki hogy nem erre a készülékre készült.
|
szomb. okt. 18, 2008 21:19 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
nah, én azt hittem hogy fog működni Smaprtphone-on is
DtG sem rossz, de a Microsoft-féle jobban tetszett volna.
Most jut eszembe...
Idézet: I am using this on my Moto Q9h and it works, also on a BJ1.
TPB-n ezt írták, ezért gondoltak, hogy működne is... Most leszedtem máshonnan, próba cseresznye..
szerk: sikerült felrakni, működik is, de tényleg jobb a DocuToGo... Nem értem, hogy a Microsoft ezért hogy mer pénzt kérni, annyira funkcióhiányos az Office. Egyedül azért hagyom meg, hogy ha Office 2007 fájlokkal dolgozom, akkor azokat is meg tudjam nyitni.
Ha kell valakinek, PÜ.
|
vas. okt. 05, 2008 8:53 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: automatán van, de nem használom, köszi a tippet.
amúgy tudtok valami jó kis számológépet a telóra? mert ez így elég gyatra, nem tud valami sokat.
valaki tud valami letöltési helyet az igazi Mobile Office 2007-re? TPB-ről szedtem egyet, de nem működött...
"igazi" Mobile Office 2007 szerintem csak PDA/PPC-re van. Smartphone-ra sajna nincsen. Ami a leghasználhatóbb az a Documents to go. Az miért nem felel meg neked?
|
szomb. okt. 04, 2008 20:20 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
automatán van, de nem használom, köszi a tippet.
amúgy tudtok valami jó kis számológépet a telóra? mert ez így elég gyatra, nem tud valami sokat.
valaki tud valami letöltési helyet az igazi Mobile Office 2007-re? TPB-ről szedtem egyet, de nem működött...
|
szomb. okt. 04, 2008 19:24 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: akkor lehet hogy ez lesz....
és sikerült is... most már rendesen csatlakozik minden alkalommal BT-n is a Windows Eszközközponthoz és rendesen megy is az MSN. De az akksi idejével nem vagyok kibékülve... nagyon nyüstölve 1 nap, amúgy 2... =(
Nekem napi ~1 óra beszéddel és 2-3 SMS-sel bír 3-4 napot. Nálad 3G/HSDPA be van kapcsolva? Ha nincs mindig rá szükséged, akkor inkább csak a 900/1800-as hálót állítsd be, mert egyébként a 3G-s háló nagyon szívja a telefon akksiját (és ez minden márkára, típusra igaz).
|
szomb. okt. 04, 2008 18:39 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
akkor lehet hogy ez lesz....
és sikerült is... most már rendesen csatlakozik minden alkalommal BT-n is a Windows Eszközközponthoz és rendesen megy is az MSN. De az akksi idejével nem vagyok kibékülve... nagyon nyüstölve 1 nap, amúgy 2... =(
|
szomb. okt. 04, 2008 9:24 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: harveres reset mit csinál pontosan? letörli a képeket, hangokat stb is a telefonról? mert lehet megpróbálom, hátha segít azon a problémámon, hogy MSN állandóan kifagy a bejelentkezéskor...
Visszaállítja a telefont gyári állapotba, minden felesleges, utólagos dolgot leszed. Majdnem mint egy reinstall.
|
pén. okt. 03, 2008 22:04 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
harveres reset mit csinál pontosan? letörli a képeket, hangokat stb is a telefonról? mert lehet megpróbálom, hátha segít azon a problémámon, hogy MSN állandóan kifagy a bejelentkezéskor...
|
pén. okt. 03, 2008 21:57 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Fring uninstalláslása után mondta fagyott ki elég szépen. De ma rakok fel egy Windows XP-t, és szépen felrakom a 6.1-et. apropó, ilyenkor ugrik a garancia? (független készülék ugyebár)
|
pén. okt. 03, 2008 12:55 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: Kösz az infót sikerült egy olyan szép fagyást produkálnom, hogy első indítás szintjére esett vissza a gép... bár a találkozók stb megmaradtak, de területi beállítások és internetbeállítások szépen elszálltak. szóval kell majd ide a 6.1. Ahhoz viszont fel kell majd raknom az XP-t ^^
Nem tudom Te mivel gyilkolod, de nekem fél év alatt egyszer sem sikerült még megfagyasztanom a telefont.
|
csüt. okt. 02, 2008 22:29 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Kösz az infót
sikerült egy olyan szép fagyást produkálnom, hogy első indítás szintjére esett vissza a gép... bár a találkozók stb megmaradtak, de területi beállítások és internetbeállítások szépen elszálltak. szóval kell majd ide a 6.1. Ahhoz viszont fel kell majd raknom az XP-t ^^
|
csüt. okt. 02, 2008 18:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
iker222 írta: Macika írta: A tengeri kagylóban is sokan hallani vélik a tenger moraját... biztos jó hasonlat, csak én nem értem szóval akkor van vagy nincs? mert valami tényleg zúg, főleg ha terhelem a épet videóval, képekkel, nettel, zenével. egy csendes szobában megfigyeltem: a háttérvilágítás miatt zúg.... akkor vettem észre, amikor töltőn volt, ugye villog a joy körüli rész, és ekkor vettem észre. kicsit zavaró videózás közben. ma este pedig szerintem WM6.1 telepítés lesz, annyira instabil. A 7650 megjelenése (azaz 2002 óta, azaz az első nagyméretű mobiltelefon-kijelző megjelenése óta) van ez így. Valóban a kijelzővilágítás ciripel benne.
Barátkozz meg vele szerintem.
|
csüt. okt. 02, 2008 17:53 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Macika írta: A tengeri kagylóban is sokan hallani vélik a tenger moraját...
biztos jó hasonlat, csak én nem értem szóval akkor van vagy nincs? mert valami tényleg zúg, főleg ha terhelem a épet videóval, képekkel, nettel, zenével.
egy csendes szobában megfigyeltem: a háttérvilágítás miatt zúg.... akkor vettem észre, amikor töltőn volt, ugye villog a joy körüli rész, és ekkor vettem észre. kicsit zavaró videózás közben.
ma este pedig szerintem WM6.1 telepítés lesz, annyira instabil.
|
csüt. okt. 02, 2008 15:18 |
|
|
Macika
Moderátor
|
iker222 írta: van a telefonban ventilátor? mert én úgy hallom mintha zúgna... A tengeri kagylóban is sokan hallani vélik a tenger moraját...
|
csüt. okt. 02, 2008 14:08 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Hát már végülis le írtam, de azért leírom így külön is.
Én személy szerint Windows Vistát használok a gépen, így ActiveSync nincs, csak Windows Mobile Eszközközpont (Device Center), ennek a súgójában láttam a leírást.
Párosítod a géped a a telefonnal, utána elindítod a gépen a Device Centert, majd a telefonról csatlakozol Bluetooth-szal a géphez, ez a telefonon az ActiveSync menüjében megtalálható. Utána megkérdezi, hogy beállítod-e, vagy sem, én nemet nyomtam, mivel nincs Outlook-om, nem használom. Ezután a Kapcsolatbeállításokban, ami nálam finn valamiért nyelvű, bepipálom az USB-t, a második kapcsolónál a Bluetooth-t választom, és az is be van pipálva, a harmadik lehetőségnél meg az automatikus van kiválasztva. Majd fogom a telefonom és internetezek rajta
Ennyi lenne. Üdv.
ui.: van a telefonban ventilátor? mert én úgy hallom mintha zúgna...
|
csüt. okt. 02, 2008 13:37 |
|
|
hopka
vas-tag
|
iker222!!
Le tudnád írni részletesen hogyan lehet netezni úgy hogy az asztali gép internetét használom?
Előre is köszi!
|
csüt. okt. 02, 2008 11:37 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Tapasztalatok így egy nap után:
Szinte semmiből nem lép ki a program, ez általános használatkor nagyon nagy hátrány, hogy minden nyitva marad, viszont ha netezek (Bluetooth-on!), akkor nagy előnye van, mert könnyen tudok váltani Opera, MSN és Media Player között.
A WMP Médiatárát frissítettem, talált is 86 fájlt, hozzá is adta őket a kiírás szerint, de egyik sincs ott, kivéve azt a fájlt, amelyik a készüléken van, nem a kártyán.
Minden tévhit ellenére lehet mind Bluetoothon, mind kábelen netezni, semmi extra beállítás nem kell hozzá, csupán Windows eszközközpont a Windows Vista rendszeren. Mellesleg zabálja is a RAM-ot...
A CorePlayer szaggatja játssza le a videókat, ellenben WMP tökéletesen viszi.
A hozzáadott füles lehetne jobb minőségű is, nem mondom rossznak, inkább érdekesnek - kihallottam olyan hangokat is, amit pl. házimozin nem, és vica verse.
Egy napon át nyüstöltem, állandóan bekapcsolt BT, pár óra zenehallgatás, játék, minden, egy napig bírta az akksi.
Google Maps-ban nem működik a saját helyzetem funkció.
A Windows Live témánál kint van a kezdőképernyőn a WLM, de utána nincs ott a legutóbb megnyitott programok listáján, nem tudom hol lehet neki parancsikont csinálni, mert a Windows Live téma nem tetszik, de Messenger kell.
"Netről szedett" Mobile Office 2007 csomagból csak a OneNote indul, a többi nem, de valószínűleg ez nem a gép hibája.
A be- és kikapcsolóhang hihetetlenül zavar, jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni.
Fájlmásolásnál elég gyakran elveszik a kapcsolat a két eszköz között, és a BT kapcsolat felállítása néha valósággal egy csoda, néha megmakacsolja magát és nem megy.
Elméletileg lehetne úgy is netet osztani, hogy a számítógépeden megosztod az internet és/vagy lan-kapcsolatodat, utána pedig Bluetooth PAN hálózaton kapcsolódsz a géphez, így lesz net, de ez nálam nem működött (Vista hibája, valami zűr van a netmegosztási szolgáltatással)
Azt hiszem most ennyi lenne, de a startup-shutdown hangokat nagyon szeretném kilőni...
üdv. iker222
ui. pár dolgot félrenéztem, meg szerintem azért mégis ingyenes a WLM, legalábbis remélem, majd kiderül
Sebesség BT-kapcsolaton (letöltés): 223kbit/s
Sebesség USB-kapcsolaton (letöltés): 480kbit/s
Most MSN bejelentkezési próbálkozásomra újraindult a telefon...
|
szer. okt. 01, 2008 20:55 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
na végre megvan azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne csipogjon mindig usb/töltő le-fel csatlakoztatáskor? próbáltam már sokféleképpen, de nem megy. és még a be/kikapcsoló animáció is eltűnhetne.. üdv.
nahm, hát sikerült internetet varázsolni USB-n keresztül, Internet Explorerben és Operában megy is, de WLM nem talál netet... Mellesleg ahogy olvastam, a WLM nem is ingyenes, csak próbaidőszak van. Hát tudják mit ^^
Amúgy most valami van a gépemmel, mert nem tudok netmegosztást beállítani... jó öreg Vista... de activesyncen menni kell.
|
kedd szept. 30, 2008 17:11 |
|
|
grabowsky85
ezüst tag
Csatlakozott: kedd aug. 26, 2008 11:14 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
hopka írta: Sziasztok! Ismét szükségem lenne egy kis help-re. Jelenleg a wap beállításokkal szórakozok de nem akar menni. Viszaolvasott hozzászólásokban találtam egy linket ahonnan el tudom küldeni a beállításokat, amit meg is csináltam, de semmi. Ha valakinek van valami jó kis tippje akkor ossza már meg velem légyszíves! Előre is köszi szépen!!
Ha a WM6.1-et használod, amit belinkeltem, akkor egyszerű a dolog! Belépsz a kellékekbe, és elindítod a Network Wizard, megadod az adatokat, és automatikusan lekéri a wap-beállításokat!
Ja és a böngészőben(Internet Explorer, Opera stb.) a menü-->eszközök-->beállítások-->kapcsolatoknál nézd meg, hogy mi van megadva!
Nekem elméletileg az Internet van kiválasztva, és működik rendesen minden!
|
kedd szept. 30, 2008 17:10 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Sziasztok!
Ismét szükségem lenne egy kis help-re. Jelenleg a wap beállításokkal szórakozok de nem akar menni. Viszaolvasott hozzászólásokban találtam egy linket ahonnan el tudom küldeni a beállításokat, amit meg is csináltam, de semmi. Ha valakinek van valami jó kis tippje akkor ossza már meg velem légyszíves!
Előre is köszi szépen!!
|
kedd szept. 30, 2008 11:22 |
|
|
nagylacza
arany tag
|
grabowsky85
Köszi a pontos leírást a WM6.1 telepítéséhez.
Ma este felraktam, és szépen megy.
Végre van exel stb. kezelőm.
Üdv: Lacza
|
hétf. szept. 29, 2008 22:40 |
|
|
grabowsky85
ezüst tag
Csatlakozott: kedd aug. 26, 2008 11:14 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
hopka írta: Ismét Én!! Megpróbáltam az otthoni gépemen az új WM felrakni, és sikerült! Valószínü a rendszerrel volt valami baj, de a lényeg hogy összejött. Mindenkinek ajánlom hogy tegye fel, mert egyszerűen király a WM6.1. Sokkal többminden van benne, nincs lebutítva, több dolgot lehet feltelepíteni és ami a lényeg: NO VODAFONE!!!! Szép napot mindenkinek!!!
Bocsi! Mostanában nem néztem be ide, azért nem válaszoltam, de látom, megoldódott a problémád!
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy inkább olyan géppel csináljátok a telepítést, amin XP van, mert Vistaval néha gond volt!
|
hétf. szept. 29, 2008 10:12 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Ismét Én!!
Megpróbáltam az otthoni gépemen az új WM felrakni, és sikerült! Valószínü a rendszerrel volt valami baj, de a lényeg hogy összejött. Mindenkinek ajánlom hogy tegye fel, mert egyszerűen király a WM6.1. Sokkal többminden van benne, nincs lebutítva, több dolgot lehet feltelepíteni és ami a lényeg: NO VODAFONE!!!!
Szép napot mindenkinek!!!
|
hétf. szept. 29, 2008 7:33 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Na megtaláltam drivert is a lemezen, újraraktam a progikat látja is, tudom szinkronizálni,de..... az RSD Lite-ban nem látja.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon meköszönném!
|
csüt. szept. 25, 2008 19:55 |
|
|
hopka
vas-tag
|
Az ActiveSync-et feltettem a gépre, a modemes cucot azt nem. Csak ez a két progi volt a cd-én.
|
csüt. szept. 25, 2008 19:12 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
hopka írta: grabowsky85!!!
Lenne egy nagy problémám! Fel akartam rakni a WM6.1 , de nem sikerült. Mindet úgy csináltam ahogy leírtad de semmi. Letöltöttem az RSD Lite nevü progit, betöltöm a romot, összedugom a telót meg a gépet és semmi. Nem is látja!Van valami tipped esetleg, hogy hogy lehetne javítani a helyzeten? Valahogy nagyon meg akarok szabadulni ettől a butított vodás verziótol de nem tudok. Előre is köszi a segítséget! Üdv:hopka
Szia!
Ha nem látja a PC a telefont amikor rádugod, akkor az lehet a gond, hogy nem telepítetted fel az ActiveSync-et és a Motorola drivert. Ha ezeket felteszed (hozzá adott CD-n rajta van), akkor elvileg mennie kell szerintem.
|
csüt. szept. 25, 2008 19:04 |
|
|
hopka
vas-tag
|
grabowsky85!!!
Lenne egy nagy problémám! Fel akartam rakni a WM6.1 , de nem sikerült. Mindet úgy csináltam ahogy leírtad de semmi. Letöltöttem az RSD Lite nevü progit, betöltöm a romot, összedugom a telót meg a gépet és semmi. Nem is látja!Van valami tipped esetleg, hogy hogy lehetne javítani a helyzeten? Valahogy nagyon meg akarok szabadulni ettől a butított vodás verziótol de nem tudok.
Előre is köszi a segítséget!
|
csüt. szept. 25, 2008 18:48 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Én sem sajnos ^^. Amúgy ActiveSync nem tudja lementeni? Csak egy tipp, még sosem használtam...
|
csüt. szept. 25, 2008 14:31 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
iker222 írta: Zsombe, te felraktad már a WM6.1-et?
Még nem, mert sajnos eddig nem volt időm a telefonkönyvről és SMS-ekről backupot készítenem. Tényleg nem tudja valaki hogyan lehet SMS-eket gépre menteni?
Te megkaptad már a telefont?
|
szer. szept. 24, 2008 19:57 |
|
|
iker222
ezüst tag
|
Zsombe, te felraktad már a WM6.1-et?
|
szer. szept. 24, 2008 16:58 |
|
|
joes
vas-tag
|
Ha valakit érdekel, néhány hasznos info:
A Vodánál vettem a Q9esem augusztus közepén, a kapott készülékre telepített WM 6-ossal sok probléma volt, ugyhogy garanciában frissítést kértem a Vodánál! Ezek után viszont nagyon klasszul működik ( a frissítést mindenképp javaslom!!!)!!!
Jóval gyosabb, mint pl. a SonyE P1-esem. Az Internet kapcsolat kialakítása baromi bonyolult, x-edjére sikerelült csak telefonos Ügyfélszolgálati segítségge: de most nagyon jól pörög: most néztem meg a speedtest.net-en és 3076kb/s volt a letöltési és 352 a feltöltési sebesség BP-n a Batthyány tér környékén (jóval gyosabb mint a Pannonos HSPDA!!!) Ilyenkor éjszaka a lakásban ezt stabilan hozza, de csúcsidőben, nappal is mindig 2Mb/s felett van!!!
Tehát ha jók a beállítások, modemként elég jól lehet mobilInternetezni vele..
|
hétf. szept. 22, 2008 0:58 |
|
|
Fppetya
vas-tag
|
Erre én is gondoltam! Az ablakpárkányon van a gps ! A igo8 egy másik pda-n az én gps emmel kiválóan működik!
DE a garmin azon a másik pda-n sem megy!
|
szomb. szept. 20, 2008 17:05 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Fppetya írta: A Tominak van smartphone változata de a BT verem hibára panaszkodik....A Garmin xt meg csak keresi a műholdakat de nem talál semmit pedig párositva van. A GPS en folyamatossan világit a kék..
Nem lehet, hogy azért nem látja a műholdakat, mert zárt/fedett helyen vagy? Mert zárt térben a FujitsuSiemens N520-as PDA-mal is elő szokott az fordulni, hogy nem látja a műholdakat.
|
szomb. szept. 20, 2008 16:17 |
|
|
Fppetya
vas-tag
|
A Tominak van smartphone változata de a BT verem hibára panaszkodik....A Garmin xt meg csak keresi a műholdakat de nem talál semmit pedig párositva van. A GPS en folyamatossan világit a kék..
|
szomb. szept. 20, 2008 15:16 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Fppetya írta: Srácok tényleg nem lehet feltenni a q9 re normális NAVIT ? Segéjjen má valki,mert reggel 8 óra óta öregedtem 2 évet!! Kösz!
Most fejből nem tudom, de vagy az iGo-nak, vagy a TomTom-nak van smartphone-ra írt változata.
|
szomb. szept. 20, 2008 15:08 |
|
|
Fppetya
vas-tag
|
Srácok tényleg nem lehet feltenni a q9 re normális NAVIT ?
Segéjjen má valki,mert reggel 8 óra óta öregedtem 2 évet!!
Kösz!
|
szomb. szept. 20, 2008 13:43 |
|
|