Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 19:42

Hozzászólás a témához  [ 246 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő
Motorola Q9 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Valaki próbálta már feltuszkolni a WM6.5-öt??

pén. szept. 11, 2009 12:31
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
http://mobilarena.hu/hir/motorola_q9h_es_a_wm_6_5.html

van remény! :D

kedd júl. 14, 2009 7:08
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Tenyleg lehet wm6.1-et telepiteni Q9-re??

adjatok linket! :)

(meg nem olvastam vegig az osszes hozzaszolast, most nyalazom at lelkesen)

update1:
minden program beszerezve, viszont az RSD Live v4.5.3 nem latja a telefont, azaz nem tortenik semmi sem a "Show device", sem a tallozas utani Start gombra kattintas eredmenyekent. Azt gyanittom, hogy a megfelelo USB csatlakozas tipusat kellene kideritenem. :)

update2:
fel kellett raknom a billentyuzarat, hogy felismerje, szoval vegul updated to wm6.1. :)

(google calendar sync, gmail, outlook exchange contacts szinkronizalas sikeres)

Köszönöm szépen a support-ot!

vas. jún. 07, 2009 20:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás sdhc
Képes a teló kezelni az SDHC-t? Sajnos nem tudom hol kipróbálni, de venni szeretnék... (gyárilag független a készülék)

csüt. márc. 19, 2009 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
akkor javitok:) T68m :))) elso szines kijelzos (najo nem volt valami siemens is azt hiszem S4 es s25). az is zizegett.

csüt. márc. 05, 2009 17:36
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
K.Zolee írta:
ericsson t28s,t29s,t39m,r320s,r520m voltak az elso illuminatorral megvilagitott kijelzos telefonok es mar abban is zugott valami bekapcsolt hattervilagitasnal.

Macika írta:
A 7650 megjelenése (azaz 2002 óta, azaz az első nagyméretű mobiltelefon-kijelző megjelenése óta) van ez így. Valóban a kijelzővilágítás ciripel benne.
Barátkozz meg vele szerintem.
Tudom, mit írtam. És azt is tudom, hogy azok egészen más dolog miatt zizegnek.

Itt most a SZÍNES kijelzős készülékekről volt szó.
Melyeknél a fehér háttérfény miatt zizeg.

csüt. márc. 05, 2009 17:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
ericsson t28s,t29s,t39m,r320s,r520m voltak az elso illuminatorral megvilagitott kijelzos telefonok es mar abban is zugott valami bekapcsolt hattervilagitasnal.

Macika írta:
A 7650 megjelenése (azaz 2002 óta, azaz az első nagyméretű mobiltelefon-kijelző megjelenése óta) van ez így. Valóban a kijelzővilágítás ciripel benne.

csüt. márc. 05, 2009 14:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
jockoe írta:
A bluetooth veremet nem lehet elindítani,mi lehet ez,tudja valaki?

Sziasztok!
Van egy eladó Moto Q9-m. Vodás, 2008. augusztusi, garis, kiváló állapotú!
Képeket tudok küldeni! kokaitamas@freemail.hu
vagy 70 4590689

szer. márc. 04, 2009 8:26
vas-tag

Hozzászólás 
Szia!
Jaja...nekem is eszembe jutott. Az este ujra is raktam, de nem nagyon használt. Már az a garmin se megy fel rá amivel működött. Nem tudom mi lehet vele,de nagyon idegesít. Egyszer ment, teszteltem is,minden f***a volt most meg nem akarja az igazságot..

vas. jan. 25, 2009 21:17
platina tag

Hozzászólás 
hopka írta:
Sziasztok!
Ismételten lene egy problémám amire nem tudom a választ.
Navigációra használtam nemrégiben a q9-et a garmin progival. Vettem egy külső gps vevőt, ment is minden jol, csak mikor úgy gondoltam hogy kipróbálom a frissebb garmint akkor kezdődtek a hibák. Az újjab verzió nem találta a műholdakat, ugrált a kapcsolat a vevő és a teló között. Akkor úgy voltam vele hogy visszarakom a régit (az ami ment), de már azzal sem volt jó. Ugyanúgy nem talál műholdat, ugrál a jel...
Valaki tudna esetleg valami tanácsot, ötletet adni hogy mi lehet a probléma forrása.
Válaszotokat alőre is köszi!
Üdv:hopka

Szia!

Bár én navigációra nem használom a Q9-et, de van egy ötletem: gyaluld le teljesen a telefont (Rendszerezközökben: fő törlés és fő visszaállítás), hátha az segít.

vas. jan. 25, 2009 20:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Ismételten lene egy problémám amire nem tudom a választ.
Navigációra használtam nemrégiben a q9-et a garmin progival. Vettem egy külső gps vevőt, ment is minden jol, csak mikor úgy gondoltam hogy kipróbálom a frissebb garmint akkor kezdődtek a hibák. Az újjab verzió nem találta a műholdakat, ugrált a kapcsolat a vevő és a teló között. Akkor úgy voltam vele hogy visszarakom a régit (az ami ment), de már azzal sem volt jó. Ugyanúgy nem talál műholdat, ugrál a jel...
Valaki tudna esetleg valami tanácsot, ötletet adni hogy mi lehet a probléma forrása.
Válaszotokat alőre is köszi!

vas. jan. 25, 2009 17:42
vas-tag

Hozzászólás 
A bluetooth veremet nem lehet elindítani,mi lehet ez,tudja valaki?

kedd dec. 30, 2008 14:54
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok,

tud vki mondani nekem a Q9-eshez térkép programot? a gps engem nem érdekel, csak a térképmagyarországhoz.

köszi,
gyuri

hétf. dec. 08, 2008 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Egy dolog zavar a WM 6.1-es romban, az a QWERTZ kiosztás a Qwerty helyett. Nem lenne gond, csak a feliratozás ugye QWERTY és emiatt állandóan félreütöm a két gombot. Ha valaki tud erre megoldást, szivesen venném. Registryben keresegéltem de nem találtam hozzá beállítást, pedig biztos hogy kell lennie megoldásnak.

pén. okt. 31, 2008 18:25
vas-tag

Hozzászólás 
Flash playert tud valaki ajánlani,mert többet próbáltam és mindig azt írta ki hogy nem erre a készülékre készült.

szomb. okt. 18, 2008 21:19
ezüst tag

Hozzászólás 
nah, én azt hittem hogy fog működni Smaprtphone-on is :(
DtG sem rossz, de a Microsoft-féle jobban tetszett volna.

Most jut eszembe...

Idézet:
I am using this on my Moto Q9h and it works, also on a BJ1.

TPB-n ezt írták, ezért gondoltak, hogy működne is... Most leszedtem máshonnan, próba cseresznye..

szerk: sikerült felrakni, működik is, de tényleg jobb a DocuToGo... Nem értem, hogy a Microsoft ezért hogy mer pénzt kérni, annyira funkcióhiányos az Office. Egyedül azért hagyom meg, hogy ha Office 2007 fájlokkal dolgozom, akkor azokat is meg tudjam nyitni.
Ha kell valakinek, PÜ.

vas. okt. 05, 2008 8:53
platina tag

Hozzászólás 
iker222 írta:
automatán van, de nem használom, köszi a tippet.

amúgy tudtok valami jó kis számológépet a telóra? mert ez így elég gyatra, nem tud valami sokat.

valaki tud valami letöltési helyet az igazi Mobile Office 2007-re? TPB-ről szedtem egyet, de nem működött...

"igazi" Mobile Office 2007 szerintem csak PDA/PPC-re van. Smartphone-ra sajna nincsen. Ami a leghasználhatóbb az a Documents to go. Az miért nem felel meg neked?

szomb. okt. 04, 2008 20:20
ezüst tag

Hozzászólás 
automatán van, de nem használom, köszi a tippet.

amúgy tudtok valami jó kis számológépet a telóra? mert ez így elég gyatra, nem tud valami sokat.

valaki tud valami letöltési helyet az igazi Mobile Office 2007-re? TPB-ről szedtem egyet, de nem működött...

szomb. okt. 04, 2008 19:24
platina tag

Hozzászólás 
iker222 írta:
akkor lehet hogy ez lesz....

és sikerült is... most már rendesen csatlakozik minden alkalommal BT-n is a Windows Eszközközponthoz és rendesen megy is az MSN. De az akksi idejével nem vagyok kibékülve... nagyon nyüstölve 1 nap, amúgy 2... =(

Nekem napi ~1 óra beszéddel és 2-3 SMS-sel bír 3-4 napot. Nálad 3G/HSDPA be van kapcsolva? Ha nincs mindig rá szükséged, akkor inkább csak a 900/1800-as hálót állítsd be, mert egyébként a 3G-s háló nagyon szívja a telefon akksiját (és ez minden márkára, típusra igaz).

szomb. okt. 04, 2008 18:39
ezüst tag

Hozzászólás 
akkor lehet hogy ez lesz....

és sikerült is... most már rendesen csatlakozik minden alkalommal BT-n is a Windows Eszközközponthoz és rendesen megy is az MSN. De az akksi idejével nem vagyok kibékülve... nagyon nyüstölve 1 nap, amúgy 2... =(

szomb. okt. 04, 2008 9:24
platina tag

Hozzászólás 
iker222 írta:
harveres reset mit csinál pontosan? letörli a képeket, hangokat stb is a telefonról? mert lehet megpróbálom, hátha segít azon a problémámon, hogy MSN állandóan kifagy a bejelentkezéskor...

Visszaállítja a telefont gyári állapotba, minden felesleges, utólagos dolgot leszed. Majdnem mint egy reinstall.

pén. okt. 03, 2008 22:04
ezüst tag

Hozzászólás 
harveres reset mit csinál pontosan? letörli a képeket, hangokat stb is a telefonról? mert lehet megpróbálom, hátha segít azon a problémámon, hogy MSN állandóan kifagy a bejelentkezéskor...

pén. okt. 03, 2008 21:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Fring uninstalláslása után mondta fagyott ki elég szépen. De ma rakok fel egy Windows XP-t, és szépen felrakom a 6.1-et. apropó, ilyenkor ugrik a garancia? (független készülék ugyebár)

pén. okt. 03, 2008 12:55
platina tag

Hozzászólás 
iker222 írta:
Kösz az infót :)

sikerült egy olyan szép fagyást produkálnom, hogy első indítás szintjére esett vissza a gép... bár a találkozók stb megmaradtak, de területi beállítások és internetbeállítások szépen elszálltak. szóval kell majd ide a 6.1. Ahhoz viszont fel kell majd raknom az XP-t ^^

Nem tudom Te mivel gyilkolod, de nekem fél év alatt egyszer sem sikerült még megfagyasztanom a telefont.

csüt. okt. 02, 2008 22:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz az infót :)

sikerült egy olyan szép fagyást produkálnom, hogy első indítás szintjére esett vissza a gép... bár a találkozók stb megmaradtak, de területi beállítások és internetbeállítások szépen elszálltak. szóval kell majd ide a 6.1. Ahhoz viszont fel kell majd raknom az XP-t ^^

csüt. okt. 02, 2008 18:55
Moderátor

Hozzászólás 
iker222 írta:
Macika írta:
A tengeri kagylóban is sokan hallani vélik a tenger moraját... :)

biztos jó hasonlat, csak én nem értem :D szóval akkor van vagy nincs? :D mert valami tényleg zúg, főleg ha terhelem a épet videóval, képekkel, nettel, zenével.

egy csendes szobában megfigyeltem: a háttérvilágítás miatt zúg.... akkor vettem észre, amikor töltőn volt, ugye villog a joy körüli rész, és ekkor vettem észre. kicsit zavaró videózás közben.

ma este pedig szerintem WM6.1 telepítés lesz, annyira instabil.

csüt. okt. 02, 2008 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:

biztos jó hasonlat, csak én nem értem :D szóval akkor van vagy nincs? :D mert valami tényleg zúg, főleg ha terhelem a épet videóval, képekkel, nettel, zenével.

egy csendes szobában megfigyeltem: a háttérvilágítás miatt zúg.... akkor vettem észre, amikor töltőn volt, ugye villog a joy körüli rész, és ekkor vettem észre. kicsit zavaró videózás közben.

ma este pedig szerintem WM6.1 telepítés lesz, annyira instabil.

csüt. okt. 02, 2008 15:18
Moderátor

Hozzászólás 
iker222 írta:
van a telefonban ventilátor? mert én úgy hallom mintha zúgna...

csüt. okt. 02, 2008 14:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát már végülis le írtam, de azért leírom így külön is.

Én személy szerint Windows Vistát használok a gépen, így ActiveSync nincs, csak Windows Mobile Eszközközpont (Device Center), ennek a súgójában láttam a leírást.

Párosítod a géped a a telefonnal, utána elindítod a gépen a Device Centert, majd a telefonról csatlakozol Bluetooth-szal a géphez, ez a telefonon az ActiveSync menüjében megtalálható. Utána megkérdezi, hogy beállítod-e, vagy sem, én nemet nyomtam, mivel nincs Outlook-om, nem használom. Ezután a Kapcsolatbeállításokban, ami nálam finn valamiért nyelvű, bepipálom az USB-t, a második kapcsolónál a Bluetooth-t választom, és az is be van pipálva, a harmadik lehetőségnél meg az automatikus van kiválasztva. Majd fogom a telefonom és internetezek rajta :D

Ennyi lenne. Üdv.

ui.: van a telefonban ventilátor? mert én úgy hallom mintha zúgna...

csüt. okt. 02, 2008 13:37
vas-tag

Hozzászólás 
iker222!!

Le tudnád írni részletesen hogyan lehet netezni úgy hogy az asztali gép internetét használom?
Előre is köszi!

csüt. okt. 02, 2008 11:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Tapasztalatok így egy nap után:

Szinte semmiből nem lép ki a program, ez általános használatkor nagyon nagy hátrány, hogy minden nyitva marad, viszont ha netezek (Bluetooth-on!), akkor nagy előnye van, mert könnyen tudok váltani Opera, MSN és Media Player között.
A WMP Médiatárát frissítettem, talált is 86 fájlt, hozzá is adta őket a kiírás szerint, de egyik sincs ott, kivéve azt a fájlt, amelyik a készüléken van, nem a kártyán.
Minden tévhit ellenére lehet mind Bluetoothon, mind kábelen netezni, semmi extra beállítás nem kell hozzá, csupán Windows eszközközpont a Windows Vista rendszeren. Mellesleg zabálja is a RAM-ot...
A CorePlayer szaggatja játssza le a videókat, ellenben WMP tökéletesen viszi.
A hozzáadott füles lehetne jobb minőségű is, nem mondom rossznak, inkább érdekesnek - kihallottam olyan hangokat is, amit pl. házimozin nem, és vica verse.
Egy napon át nyüstöltem, állandóan bekapcsolt BT, pár óra zenehallgatás, játék, minden, egy napig bírta az akksi.
Google Maps-ban nem működik a saját helyzetem funkció.
A Windows Live témánál kint van a kezdőképernyőn a WLM, de utána nincs ott a legutóbb megnyitott programok listáján, nem tudom hol lehet neki parancsikont csinálni, mert a Windows Live téma nem tetszik, de Messenger kell.
"Netről szedett" Mobile Office 2007 csomagból csak a OneNote indul, a többi nem, de valószínűleg ez nem a gép hibája.
A be- és kikapcsolóhang hihetetlenül zavar, jó lenne, ha ki lehetne kapcsolni.
Fájlmásolásnál elég gyakran elveszik a kapcsolat a két eszköz között, és a BT kapcsolat felállítása néha valósággal egy csoda, néha megmakacsolja magát és nem megy.
Elméletileg lehetne úgy is netet osztani, hogy a számítógépeden megosztod az internet és/vagy lan-kapcsolatodat, utána pedig Bluetooth PAN hálózaton kapcsolódsz a géphez, így lesz net, de ez nálam nem működött (Vista hibája, valami zűr van a netmegosztási szolgáltatással)
Azt hiszem most ennyi lenne, de a startup-shutdown hangokat nagyon szeretném kilőni...

üdv. iker222

ui. pár dolgot félrenéztem, meg szerintem azért mégis ingyenes a WLM, legalábbis remélem, majd kiderül :D

Sebesség BT-kapcsolaton (letöltés): 223kbit/s
Sebesség USB-kapcsolaton (letöltés): 480kbit/s

Most MSN bejelentkezési próbálkozásomra újraindult a telefon...

szer. okt. 01, 2008 20:55
ezüst tag

Hozzászólás 
na végre megvan :D azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne csipogjon mindig usb/töltő le-fel csatlakoztatáskor? próbáltam már sokféleképpen, de nem megy. és még a be/kikapcsoló animáció is eltűnhetne.. üdv.

nahm, hát sikerült internetet varázsolni USB-n keresztül, Internet Explorerben és Operában megy is, de WLM nem talál netet... Mellesleg ahogy olvastam, a WLM nem is ingyenes, csak próbaidőszak van. Hát tudják mit ^^

Amúgy most valami van a gépemmel, mert nem tudok netmegosztást beállítani... jó öreg Vista... de activesyncen menni kell.

kedd szept. 30, 2008 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
hopka írta:
Sziasztok!
Ismét szükségem lenne egy kis help-re. Jelenleg a wap beállításokkal szórakozok de nem akar menni. Viszaolvasott hozzászólásokban találtam egy linket ahonnan el tudom küldeni a beállításokat, amit meg is csináltam, de semmi. Ha valakinek van valami jó kis tippje akkor ossza már meg velem légyszíves!
Előre is köszi szépen!!

Ha a WM6.1-et használod, amit belinkeltem, akkor egyszerű a dolog! Belépsz a kellékekbe, és elindítod a Network Wizard, megadod az adatokat, és automatikusan lekéri a wap-beállításokat!
Ja és a böngészőben(Internet Explorer, Opera stb.) a menü-->eszközök-->beállítások-->kapcsolatoknál nézd meg, hogy mi van megadva!
Nekem elméletileg az Internet van kiválasztva, és működik rendesen minden!

kedd szept. 30, 2008 17:10
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Ismét szükségem lenne egy kis help-re. Jelenleg a wap beállításokkal szórakozok de nem akar menni. Viszaolvasott hozzászólásokban találtam egy linket ahonnan el tudom küldeni a beállításokat, amit meg is csináltam, de semmi. Ha valakinek van valami jó kis tippje akkor ossza már meg velem légyszíves!
Előre is köszi szépen!!

kedd szept. 30, 2008 11:22
arany tag

Hozzászólás 
grabowsky85

Köszi a pontos leírást a WM6.1 telepítéséhez.
Ma este felraktam, és szépen megy. :)
Végre van exel stb. kezelőm. :)

Üdv: Lacza

hétf. szept. 29, 2008 22:40
ezüst tag

Hozzászólás 
hopka írta:
Ismét Én!!

Megpróbáltam az otthoni gépemen az új WM felrakni, és sikerült! Valószínü a rendszerrel volt valami baj, de a lényeg hogy összejött. Mindenkinek ajánlom hogy tegye fel, mert egyszerűen király a WM6.1. Sokkal többminden van benne, nincs lebutítva, több dolgot lehet feltelepíteni és ami a lényeg: NO VODAFONE!!!! :D

Szép napot mindenkinek!!!

Bocsi! Mostanában nem néztem be ide, azért nem válaszoltam, de látom, megoldódott a problémád!

Igen, azt elfelejtettem írni, hogy inkább olyan géppel csináljátok a telepítést, amin XP van, mert Vistaval néha gond volt!

hétf. szept. 29, 2008 10:12
vas-tag

Hozzászólás 
Ismét Én!!

Megpróbáltam az otthoni gépemen az új WM felrakni, és sikerült! Valószínü a rendszerrel volt valami baj, de a lényeg hogy összejött. Mindenkinek ajánlom hogy tegye fel, mert egyszerűen király a WM6.1. Sokkal többminden van benne, nincs lebutítva, több dolgot lehet feltelepíteni és ami a lényeg: NO VODAFONE!!!! :D

Szép napot mindenkinek!!!

hétf. szept. 29, 2008 7:33
vas-tag

Hozzászólás 
Na megtaláltam drivert is a lemezen, újraraktam a progikat látja is, tudom szinkronizálni,de..... az RSD Lite-ban nem látja.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon meköszönném!

csüt. szept. 25, 2008 19:55
vas-tag

Hozzászólás 
Az ActiveSync-et feltettem a gépre, a modemes cucot azt nem. Csak ez a két progi volt a cd-én.

csüt. szept. 25, 2008 19:12
platina tag

Hozzászólás 
hopka írta:
grabowsky85!!!

Lenne egy nagy problémám! Fel akartam rakni a WM6.1 , de nem sikerült. Mindet úgy csináltam ahogy leírtad de semmi. Letöltöttem az RSD Lite nevü progit, betöltöm a romot, összedugom a telót meg a gépet és semmi. Nem is látja!Van valami tipped esetleg, hogy hogy lehetne javítani a helyzeten? Valahogy nagyon meg akarok szabadulni ettől a butított vodás verziótol de nem tudok.
Előre is köszi a segítséget!

Szia!

Ha nem látja a PC a telefont amikor rádugod, akkor az lehet a gond, hogy nem telepítetted fel az ActiveSync-et és a Motorola drivert. Ha ezeket felteszed (hozzá adott CD-n rajta van), akkor elvileg mennie kell szerintem.

csüt. szept. 25, 2008 19:04
vas-tag

Hozzászólás 
grabowsky85!!!

Lenne egy nagy problémám! Fel akartam rakni a WM6.1 , de nem sikerült. Mindet úgy csináltam ahogy leírtad de semmi. Letöltöttem az RSD Lite nevü progit, betöltöm a romot, összedugom a telót meg a gépet és semmi. Nem is látja!Van valami tipped esetleg, hogy hogy lehetne javítani a helyzeten? Valahogy nagyon meg akarok szabadulni ettől a butított vodás verziótol de nem tudok.
Előre is köszi a segítséget!

csüt. szept. 25, 2008 18:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Én sem sajnos ^^. Amúgy ActiveSync nem tudja lementeni? Csak egy tipp, még sosem használtam...

csüt. szept. 25, 2008 14:31
platina tag

Hozzászólás 
iker222 írta:
Zsombe, te felraktad már a WM6.1-et?

Még nem, mert sajnos eddig nem volt időm a telefonkönyvről és SMS-ekről backupot készítenem. Tényleg nem tudja valaki hogyan lehet SMS-eket gépre menteni?

Te megkaptad már a telefont?

szer. szept. 24, 2008 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Zsombe, te felraktad már a WM6.1-et?

szer. szept. 24, 2008 16:58
vas-tag

Hozzászólás 
Ha valakit érdekel, néhány hasznos info:
A Vodánál vettem a Q9esem augusztus közepén, a kapott készülékre telepített WM 6-ossal sok probléma volt, ugyhogy garanciában frissítést kértem a Vodánál! Ezek után viszont nagyon klasszul működik ( a frissítést mindenképp javaslom!!!)!!!
Jóval gyosabb, mint pl. a SonyE P1-esem. Az Internet kapcsolat kialakítása baromi bonyolult, x-edjére sikerelült csak telefonos Ügyfélszolgálati segítségge: de most nagyon jól pörög: most néztem meg a speedtest.net-en és 3076kb/s volt a letöltési és 352 a feltöltési sebesség BP-n a Batthyány tér környékén (jóval gyosabb mint a Pannonos HSPDA!!!) Ilyenkor éjszaka a lakásban ezt stabilan hozza, de csúcsidőben, nappal is mindig 2Mb/s felett van!!! :D
Tehát ha jók a beállítások, modemként elég jól lehet mobilInternetezni vele..:)

hétf. szept. 22, 2008 0:58
vas-tag

Hozzászólás 
Erre én is gondoltam! Az ablakpárkányon van a gps ! A igo8 egy másik pda-n az én gps emmel kiválóan működik!
DE a garmin azon a másik pda-n sem megy!

szomb. szept. 20, 2008 17:05
platina tag

Hozzászólás 
Fppetya írta:
A Tominak van smartphone változata de a BT verem hibára panaszkodik....A Garmin xt meg csak keresi a műholdakat de nem talál semmit pedig párositva van. A GPS en folyamatossan világit a kék..

Nem lehet, hogy azért nem látja a műholdakat, mert zárt/fedett helyen vagy? Mert zárt térben a FujitsuSiemens N520-as PDA-mal is elő szokott az fordulni, hogy nem látja a műholdakat.

szomb. szept. 20, 2008 16:17
vas-tag

Hozzászólás 
A Tominak van smartphone változata de a BT verem hibára panaszkodik....A Garmin xt meg csak keresi a műholdakat de nem talál semmit pedig párositva van. A GPS en folyamatossan világit a kék..

szomb. szept. 20, 2008 15:16
platina tag

Hozzászólás 
Fppetya írta:
Srácok tényleg nem lehet feltenni a q9 re normális NAVIT ?
Segéjjen má valki,mert reggel 8 óra óta öregedtem 2 évet!!
Kösz!

Most fejből nem tudom, de vagy az iGo-nak, vagy a TomTom-nak van smartphone-ra írt változata.

szomb. szept. 20, 2008 15:08
vas-tag

Hozzászólás 
Srácok tényleg nem lehet feltenni a q9 re normális NAVIT ?
Segéjjen má valki,mert reggel 8 óra óta öregedtem 2 évet!!
Kösz!

szomb. szept. 20, 2008 13:43
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 246 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5  Következő