Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 14, 2024 17:15

Hozzászólás a témához  [ 288 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Hamarosan piacon az 5 megapixeles Samsung i900 Omnia tapimob 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Hat rohej ,hogy milyen reklamkampanyt folytat a Pannon az Omnia kapcsan ,csak az uzeteiben nem lehet kapni.Lassan 1 honapja minden heten telefonalok hogy jott -e es mindig az a valasz ,hogy hivjam oket kedden aztan kedden hivjam penteken ,de sohase jon keszulek.Minek reklamoznak olyan termeket amit nem is arulnak ?

szer. okt. 29, 2008 19:42
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
Egy kisebb boltban a T-Mobilenál a Feketesas utcában úgy tudom van, de az most nem segít rajtam...

Durva, mennyire hiánycikk lett ez a telefon. A tévében meg egyfolytában látom a reklámját, ilyenkor ökölbe szorul a gyomrom... 3 éve a K750-nel hasonlóképp jártam, körbetelefonáltam az egész megyét, mire találtam egyet.

hétf. okt. 27, 2008 20:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Bárcsak én is ilyenekről írhatnék... de egyszerűen nem találok Pesten (és Szegeden sem) olyan Pannon boltot, ahol kapni lehetne. Már két listán fenn vagyok, de mindenhol készlethiány van. Valaki nem tud Pesten egy Pannon boltot, ahol kapni is lehet? :(

t-nél ugyanez a helyzet, még a webshopban sincs:

https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=98999&langId=-11

hétf. okt. 27, 2008 18:47
Moderátor

Hozzászólás 
Bárcsak én is ilyenekről írhatnék... de egyszerűen nem találok Pesten (és Szegeden sem) olyan Pannon boltot, ahol kapni lehetne. Már két listán fenn vagyok, de mindenhol készlethiány van. Valaki nem tud Pesten egy Pannon boltot, ahol kapni is lehet? :(

hétf. okt. 27, 2008 17:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Chain írta:
Kérlek aki tud segítsen abban,hogy hogyan lehet testreszabni az oldalt megjelenő "gyorsmenüt"?Lehetséges egyáltalán??

Ha a Samsung today 2-ről beszélünk, akkor azt megváltoztatni nem tudod, de "eltávolítani" igen, egyszerűen a Settings-Personal-Today-nél másik Theme-t állíts be.

hétf. okt. 27, 2008 8:20
arany tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
Köszi a tippeket! Azonban találtam közben valamit, akár te is kipróbálhatod. gprs teak a program neve. www.pocketpcfreewares oldalaon letölthető. E programmal beállíthatod, hogyha nincs adatforgalom akár 1 percen belül bontja az adatkapcsolatot.Ezzel egyrészt pénzt, másrészt akksit időtartamot tudsz spórolni.
Illetve egy eléggé láma kérdés... WinMoban meg lehet változtatni az sms és e-mail hangokat? Előre is köszi!

Registryben van beállítva hogy melyik könyvtárból szedje ezeket a hangokat+van rá program is amelyik a szükséges kulcsokat átírja.

vas. okt. 26, 2008 23:19
arany tag

Hozzászólás 
Chain írta:
Sziasztok.
Két dologban kérném a készülék ismeretével rendelkező fórumtársak segítségét.
1. El lehet távolítani,vagy testreszabni az oldalt elhelyezkedő "gyorsmenüt" ?
2.Szeretnék saját Mp3 csengőhangot beállítani.Lehetséges ez?Hogyan?
setleg csak a gyári csengőhangok választhatóak?
Már próbáltam bemásolni a Windows könyvtárba a többi mellé,de nem választható... :(
Köszönöm a segítségeket.
Üdvözlettel.

..habár sok segítséget nem kaptam,de a 2. kérdésemre találtam megoldást.

Kérlek aki tud segítsen abban,hogy hogyan lehet testreszabni az oldalt megjelenő "gyorsmenüt"?Lehetséges egyáltalán??

Sima mobilról tényleg nehéz átszokni az omniára,de szerintem megéri.Meg kell szokni.Egy kihívás,de sok sikerélményhez vezetheti a felhysználót.Én örülök,hogy megvettem.
Üdv.

vas. okt. 26, 2008 9:30
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tippeket! Azonban találtam közben valamit, akár te is kipróbálhatod. gprs teak a program neve. www.pocketpcfreewares oldalaon letölthető. E programmal beállíthatod, hogyha nincs adatforgalom akár 1 percen belül bontja az adatkapcsolatot.Ezzel egyrészt pénzt, másrészt akksit időtartamot tudsz spórolni.
Illetve egy eléggé láma kérdés... WinMoban meg lehet változtatni az sms és e-mail hangokat? Előre is köszi!

szomb. okt. 25, 2008 9:18
arany tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
Sziasztok! Én is egy kis segítséggel fordulnék hozzátok. Szóval volt már dolgom WinMo-val de ez az első olyan amivel telefonálni is lehet. Egy dolgot viszont sehol nem találok. Arról lenne szó, hogy beállítom hogy az e-maileket kérdezze 4 óránként le, azzal nincs semmi gond felcsatlakozik 3g-vel le is kérdezi, de nem bontja magáról a kapcsolatot. Ez viszont enyhén meg tudja dobni a költségeket. Ráadásul ha még át éllítom kézire a letöltést, akkor is vannak olyan programok melyek napjában akár többször is frissítenek (pl: spb weather). Egyszóval hol tudom az beállítani hogy miután elvégzett minden frissítést, letöltött minden e-mailt magától bontsa a kapcsolatot?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!

Nekem windows mobile 6.0 ás qwertys telefonom van tehát nem vagyok igazán autentikus a témában, de a HSDPA/3G-t én is használom a telefonomon hasonló célokból. A kapcsolatot magától bontja természetesen, hiszen megszűnik az adatforgalom az e-mailek letöltése után. Régen a CSD adathívásnál volt ennek jelentősége de a GPRS óta a letöltött adatmennyiség arányában fizetsz. Amennyiben nem akarod hogy valamely program használja a netet, azt a programot lődd ki task managerrel vagy a frissítés lehetőségét kapcsold ki a programban. Nekem se tünik el az ikon a térerőjel fölött automatikusan az adatforgalmazás végén de az nem jelenti azt hogy még aktív adatforgalom van.
Egyébként én is kipróbáltam az omniát, de nekem se jött be. Szerintem aki telefonról áll át az omniára annak nem biztos hogy be fog jönni, aki PDA felől közelít annak nagyon OK. Én Motorola MPX 200 után használtam volna érintőképernyőst először samsung i750-et, de sírva dobtam el, a Motorola Q9h amit most használok, viszont első pillanattól tökéletes. Az omniát kipróbálva eszembe nem jutna lecserélni. Az omnia kétkezes telefon, amit én soha nem szoknék meg.
dr.zsoo

pén. okt. 24, 2008 21:36
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Én is egy kis segítséggel fordulnék hozzátok. Szóval volt már dolgom WinMo-val de ez az első olyan amivel telefonálni is lehet. Egy dolgot viszont sehol nem találok. Arról lenne szó, hogy beállítom hogy az e-maileket kérdezze 4 óránként le, azzal nincs semmi gond felcsatlakozik 3g-vel le is kérdezi, de nem bontja magáról a kapcsolatot. Ez viszont enyhén meg tudja dobni a költségeket. Ráadásul ha még át éllítom kézire a letöltést, akkor is vannak olyan programok melyek napjában akár többször is frissítenek (pl: spb weather). Egyszóval hol tudom az beállítani hogy miután elvégzett minden frissítést, letöltött minden e-mailt magától bontsa a kapcsolatot?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!

pén. okt. 24, 2008 10:55
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.
Két dologban kérném a készülék ismeretével rendelkező fórumtársak segítségét.
1. El lehet távolítani,vagy testreszabni az oldalt elhelyezkedő "gyorsmenüt" ?
2.Szeretnék saját Mp3 csengőhangot beállítani.Lehetséges ez?Hogyan?
setleg csak a gyári csengőhangok választhatóak?
Már próbáltam bemásolni a Windows könyvtárba a többi mellé,de nem választható... :(
Köszönöm a segítségeket.
Üdvözlettel.

csüt. okt. 23, 2008 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
A nevedért elnézést kérek. Bevallom, nem is néztem meg, csak emlékezetből írtam, mert a képet néztem. nem gondoltam, hogy nem tudsz angolul helyesen írni.

OFF
PÜ ment, a személyeskedés nem tartozik a fórumra.

szomb. okt. 18, 2008 15:51
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
kuncsaku írta:
/:P Blueeye/.
drága csicsán
Szerintem ha a többire se jöttél rá egy órai nyomkorászás után, akkor cseréld vissza a Symbianra az omniát :).

Miért kell neked vmit szapulnod, amit nem is ismersz?
Bár a te dolgod, ha akarsz összehordhatsz hetet-havat felőlem.
CSAK arra kérlek, hogy legalább a nickemet próbáld meg rendesen lemásolni, ha már megemlítesz.
A segítség elmaradását pedig te magad megválaszoltad.

Pillanat. Nem szapultam. Jó készülék, csak drága. Értéke maximum 45 ezer ft újonnan. Mármint nem a piaci, hanem a reális /ha érted mire gondolok/. Szerintem szép és jó telefon bár nekem hiányozna a fizikai qwerty billentyűzet és a funkciógombok.
A nevedért elnézést kérek. Bevallom, nem is néztem meg, csak emlékezetből írtam, mert a képet néztem. nem gondoltam, hogy nem tudsz angolul helyesen írni.

szomb. okt. 18, 2008 15:35
ezüst tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
ami még igazán zavar, bár ez WinMo sajátosság lehet, az a WIFI-re való csatlakozás. Symbiannál, rákerestem, ha találtam ráklikkeltem, beírtam a kódot és kész.Itt meg Kapcsolat kezelő felul, beálítások, wifi be stb. stb.

1. A Samsung féle kapcsolat kezelőt nem lehet valahogy Today 1 skin esetén a főképernyőre varázsolni? Vagy nincs erre valami külsős program?

2. ill. merre lehet a Samus főképrenyő nézeteket váltani?

Köszi

most meg a wlan gyorsmenü lekerült a képernyő tetjéről az aljára...megőrülök. nem lehet azt valahogy visszarakni a tetejére?

szomb. okt. 18, 2008 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
ami még igazán zavar, bár ez WinMo sajátosság lehet, az a WIFI-re való csatlakozás. Symbiannál, rákerestem, ha találtam ráklikkeltem, beírtam a kódot és kész.Itt meg Kapcsolat kezelő felul, beálítások, wifi be stb. stb.

1. A Samsung féle kapcsolat kezelőt nem lehet valahogy Today 1 skin esetén a főképernyőre varázsolni? Vagy nincs erre valami külsős program?

2. ill. merre lehet a Samus főképrenyő nézeteket váltani?

Köszi

szomb. okt. 18, 2008 12:04
ezüst tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Sziasztok!

Pannis Omnia tulajok segítsetek nekem:

1, hogy lehet a 3g hálózatot kikapcsolni, leírná valaki az elérési utat a menüben?

2, hogy lehet, az 3g-s, edge-s adatforgalmat letiltani?

3, A beépített opera nem kicsinyíti az oldalakat a kijelző méretére, ezt hol lehet beállítani?

4, hol lehet a Sunnysoft féle extra pici billentyűzetet valami másra cserélni, esetleg úgy h elfektetem a cuccost? Hosszab idő most bepiszkafázni mint gombbal volt.

5, Lehet olyat csinálni, hogy úgy írok sms-t, hogy nem a pici billentyűzeten, hanem megjelennek a számgombok, és felette a betűk? (mint a hagyományos készülékeken)

Ne haragudjatok a láma kérdésekért, Symbian után egy kicsit illogikátlan nekem a rendszer. Előre is köszönöm ha veszi a fáradtságot vki, hogy válaszoljon.

+ extra kérdés:

a felső sarokban lévő ikszet mindig meg kell nyomni. ki lehet ezt váltani egy gyorsgombbal esetleg? ha igen azt hogyan kell beállítani?

időközben rájöttem egy-két dologra, leírom, hátha segítek valakinek:

1. beállítások -->személyes--->telefon--->egyéb (alsó görgető sor)-->sávválasztás--> 900/1800-ra.

2. szerintem ezt csak külsős programmal lehet...

3. opera nekem nem jött be, van más (ingyenes vagy letölthető)alternatívája?

4.oldalra döntés után a tx9 vagy milyen gombot kell megnyomni és előugrik a bill.

5. beállítások-->személyes-->adatbevitel-->telefonbillentyűzetet kell választani.

6. a lerakás gombot lehet programozni, hogy OK gomb legyen, ha megnyomjuk. Nálam ez a beállítás: rövid OK, hossszú: bill.zár.

beállítások-->személyes-->gombok, itt lehet beprogramozni.

7. úgy vettme észre ha bejövő hívás van, az oldalsó hangerő szab. gombot lefelé megnyomjuk akkor lenémítja a hívást, de még tovább csörög.

szomb. okt. 18, 2008 11:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
/:P Blueeye/.
drága csicsán
Szerintem ha a többire se jöttél rá egy órai nyomkorászás után, akkor cseréld vissza a Symbianra az omniát :).

Miért kell neked vmit szapulnod, amit nem is ismersz?
Bár a te dolgod, ha akarsz összehordhatsz hetet-havat felőlem.
CSAK arra kérlek, hogy legalább a nickemet próbáld meg rendesen lemásolni, ha már megemlítesz.
A segítség elmaradását pedig te magad megválaszoltad.

szomb. okt. 18, 2008 7:49
arany tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Sziasztok!

1, hogy lehet a 3g hálózatot kikapcsolni, leírná valaki az elérési utat a menüben?

3, A beépített opera nem kicsinyíti az oldalakat a kijelző méretére, ezt hol lehet beállítani?

4, hol lehet a Sunnysoft féle extra pici billentyűzetet valami másra cserélni, esetleg úgy h elfektetem a cuccost? Hosszab idő most bepiszkafázni mint gombbal volt.

5, Lehet olyat csinálni, hogy úgy írok sms-t, hogy nem a pici billentyűzeten, hanem megjelennek a számgombok, és felette a betűk? (mint a hagyományos készülékeken)

Ne haragudjatok a láma kérdésekért, Symbian után egy kicsit illogikátlan nekem a rendszer. Előre is köszönöm ha veszi a fáradtságot vki, hogy válaszoljon.

+ extra kérdés:

a felső sarokban lévő ikszet mindig meg kell nyomni. ki lehet ezt váltani egy gyorsgombbal esetleg? ha igen azt hogyan kell beállítani?

1. Mivel nem segítettek neked az omnia tulajok, megpróbálok én.
Az a sanda gyanúm, hogy ugyanúgy kell kikapcsolni a 3G-t, mint az én feleannyiba kerülő telefonomnál /:P Blueeye/. Stert menü-> settings-> personal fül-> phone ikon -> band fül. Itt tudod beállítani pl. Vagy csak van azon a drága csicsán olyan gomb oldalt mint az enyémen, hogy kapcsolat menedzser? Megnyomod és egyetlen kattintással kikapcsolhatod a 3G-t hogy ne keresgélje neked a hálózatot, merítve azzal is az akkut. Ahol meg tutira van, ott meg vissza tudod kapcsolni egy pillanat alatt :).

2. Szerintem ha a többire se jöttél rá egy órai nyomkorászás után, akkor cseréld vissza a Symbianra az omniát :).

+extra: azon az Omnián nincs az előlapon vagy oldalt egy "ok" gomb, amivel bezárhatod az alkalmazást mint az olcsóbb telefonokon?

pén. okt. 17, 2008 17:49
arany tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
kuncsaku írta:
Nézd Blueye. ha neked megérte, hát használd egészséggel, tudom én is milyen érzés új telóval szambázni. De szerintem akkor is drága volt :). Arról nem beszélve, hogy ráerőltetik az emberre az Igo-t, amit persze beépítenek az árba.

Még az az ÓRIÁSI SZERENCSE, hogy nem áll minden ember mögött egy kaszás, fekete ruhában és nem üti korbáccsal az aembert, hogy vegyenen mindenkép Ominát.
Az a jó, hogy akinek valami miatt nem tetszik (drága / lassú / nagy /samsung / stb), annak NEM KELL megvennie. Ez pl. tök jó a fogyasztói társadalomban! :lol:

Na ja ez tényleg nagyszerű. De még nagyszerűbb az, ha felhívják a fogyasztói társadalom figyelmét arra, ha valamit piszok drágán vett :D. Bár nem biztos, hogy máskor nem teszi meg, hiszen Magyar. és hol a legdrágább Európában a benzin, gáz, meg az energia? Naná, hogy középeurópában, Magyarországon. Kérdés: miért? Válasz: Mert hegyekkel vagyunk körülvéve. Tehát völgyben vagyunk. Alternatív kérdés: Na és? Válasz: A völgyben legtöbbször mező van. Ahol mező van, ott birka is van. És legeléskor minden birka feje egy irányba néz :).

pén. okt. 17, 2008 17:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
cápasrácéslávalány írta:
Ne haragudjatok a láma kérdésekért, Symbian után egy kicsit illogikátlan nekem a rendszer. ...

OFF:

Tényleg nem kötekedés miatt: ez a szó ebben a formában pont azt jelenti, hogy logikus. Vagy Illogikus, vagy logikátlan, de az illogikátlan=logikus, mert kétszeresen negálod. :wink:

Ominám egyébiránt nincs és nem is nagyon lesz.

ON.

most feldühítettél, de azért köszi a helyreigazítást! :)

pén. okt. 17, 2008 13:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
zoli62 írta:
Milért olcsóbb egy 20-assal a a Pannonnál, mint a T-Mobile-nál?

A t mindig ezt csinálja, ott egy hónap (2) után lesz ennyi.

Gondolod? Ajkkor még várok vele.

pén. okt. 17, 2008 12:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Ne haragudjatok a láma kérdésekért, Symbian után egy kicsit illogikátlan nekem a rendszer. ...

OFF:

Tényleg nem kötekedés miatt: ez a szó ebben a formában pont azt jelenti, hogy logikus. Vagy Illogikus, vagy logikátlan, de az illogikátlan=logikus, mert kétszeresen negálod. :wink:

Ominám egyébiránt nincs és nem is nagyon lesz.

ON.

pén. okt. 17, 2008 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

+ extra kérdés:

pén. okt. 17, 2008 10:58
vas-tag

Hozzászólás 
És a vodánál esetleg valaki? Illetve tudom hogy nem ide tartozik de Samsung U900-am cserélném I900-ra! :roll: T-s nekem nagyon jó:P

pén. okt. 17, 2008 8:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
guzmi19 írta:
Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy valaki vett már a szolgáltatónál(pl.voda) I900-at? Vagy aktiválni kell az Igo-t? Mert kapnék egy szűz újból igo-t de ha aktíválni kell akkor sajnos bukta... Köszi szépen előre is.

A t-nél nem kell aktiválni az Igo-t.

pén. okt. 17, 2008 6:49
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy valaki vett már a szolgáltatónál(pl.voda) I900-at? Vagy aktiválni kell az Igo-t? Mert kapnék egy szűz újból igo-t de ha aktíválni kell akkor sajnos bukta... Köszi szépen előre is.

csüt. okt. 16, 2008 23:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:

A t mindig ezt csinálja, ott egy hónap (2) után lesz ennyi.

csüt. okt. 16, 2008 19:22
arany tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:

Mert a Panni nem olyan kapzsi.
Lásd: a hívószámkijelzés fizetős a T-nél (régi előfizetőknél).

csüt. okt. 16, 2008 15:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 16, 2008 14:53
arany tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Nézd Blueye. ha neked megérte, hát használd egészséggel, tudom én is milyen érzés új telóval szambázni. De szerintem akkor is drága volt :). Arról nem beszélve, hogy ráerőltetik az emberre az Igo-t, amit persze beépítenek az árba.

Még az az ÓRIÁSI SZERENCSE, hogy nem áll minden ember mögött egy kaszás, fekete ruhában és nem üti korbáccsal az aembert, hogy vegyenen mindenkép Ominát.
Az a jó, hogy akinek valami miatt nem tetszik (drága / lassú / nagy /samsung / stb), annak NEM KELL megvennie. Ez pl. tök jó a fogyasztói társadalomban! :lol:

csüt. okt. 16, 2008 6:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Nem becsülöm alá a korodat és elnézésed kérem, ha az írásaimból esetleg olybá tűnt volna. Az apám is szemezget az omniával, pedig ő igazán elmúlt már 70 éves. Bár őt sikerült meggyőznöm, hogy nincs rá szüksége. A szőlő dologban is igazad van. Én még sose láttam egyben 86 ezer forintot és nem is fogok :D.

OFF
Azért 70 éves még nem vagyok, "csak" 40 leszek, de már ebben a korban sem "szambázik" az ember. :)
A savanyú a szőlő pedig arra vonatkozott, amit van, amikor én is érzek: van vmire pénzem, de sajnálom kiadni rá.

ON SPB Mobile Shell + Samsung Menu egészen jól működik együtt. :)

csüt. okt. 16, 2008 6:25
arany tag

Hozzászólás 
Nem becsülöm alá a korodat és elnézésed kérem, ha az írásaimból esetleg olybá tűnt volna. Az apám is szemezget az omniával, pedig ő igazán elmúlt már 70 éves. Bár őt sikerült meggyőznöm, hogy nincs rá szüksége. A szőlő dologban is igazad van. Én még sose láttam egyben 86 ezer forintot és nem is fogok :D.

csüt. okt. 16, 2008 5:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:

:D
Asszem' alábecsülöd a koromat. Én már nem nagyon "szambázok új telóval".

De nálad érzek egy kis "savanyú a szőlő" dolgot. :)

szer. okt. 15, 2008 20:59
arany tag

Hozzászólás 

szer. okt. 15, 2008 18:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
guzmi19 írta:
Szia! Nem. Nekem van egy IGO-m. Amit már PDA-n nem egyszer telepítettem gond nélkül.

Az nem fog menni. Jelenleg csak az omniához adott, módosított igo használható rajta.

szer. okt. 15, 2008 8:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
. A nagy képernyő tényleg csecse, de az olyan, ez meg ilyen. Attól nem fog 100 ezreket érni. És még mivel tud többet? Semmi mással. Jó, hogy nem már a Nokia 3310-be építenek gps-t és azt árulják 250 ezerért :D

Miről beszélsz? Százezrek? Én 86.000 HUF bruttóért vettem, egy használható kamerával, navigációs szoftverrel, 8+2 GB memóriával.

Volt már win-es telefonom, mondhatom, hogy ez jóval gyorsabb.
Nem a képernyőforgatásról beszélek.

Valóban az op. rendszer a régi, de a vas a fontos alatta, amit a Samsung jól megcsinált.

De lehet neked más véleményed, ami zavar, hogy úgy szidod a készüléket, hogy még a kezedben sem volt + csúsztatsz.

Olvasd el ezt:
http://logout.hu/bejegyzes/geddonhun/i9 ... l#rel_msgs

szer. okt. 15, 2008 6:43
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
kuncsaku írta:
./quote]

Olvastál már tesztet a készülékről? Érdemes.
Kapnál válaszokat és nem gunyorosan írnál itt vmiről, amiről fogalmad sincs. :twisted:

Na ezaz, hogy olvastam, és láttam is. de most mit kezdjek egy olyan teszttel, hogy "hűű de kafa, hűűű, de jó,, aztabetyár megasirály! Csúcszsírkircsitutkó!"? A negatívumokról meg semmit nem ír. Miközben magam is winfelhasználó vagyok és a legviccesebb az amikor a gyors képernyőváltást szemlélteti a videón a teszter. Ugye kell egy bizonyos idő, amíg az álló módból fekvőre vált a rendszer. Ez normál esetben mondjuk egy 40 ezres HTC-nél 1 másodperc, ha sok program fut, akkor 1,5-2 másodperc. A vicc az, hogy ez az omniánál is megvan, csak közben leadnak egy kis animációt :D. Tehát parasztvakítás az egész, mert ugyananni idő alatt fordul át mint a 2006-os winmobil. A nagy képernyő tényleg csecse, de az olyan, ez meg ilyen. Attól nem fog 100 ezreket érni. És még mivel tud többet? Semmi mással. Jó, hogy nem már a Nokia 3310-be építenek gps-t és azt árulják 250 ezerért :D

szer. okt. 15, 2008 5:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
guzmi19 írta:
Szia! Nem. Nekem van egy IGO-m. Amit már PDA-n nem egyszer telepítettem gond nélkül.

Ha jól tudom nem indul el rajta az összes verzió az Igo-k közül, kell hozzá másik skin.
Más fórumokban beszéltek róla, nekem most a vele érkezett Igo van rajta és az tökéletes.

kedd okt. 14, 2008 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
És van benne valami extra is a többi winmobilhoz képest, vagy maradt a régi, csak egy kis pörgő forgó menüvel akarnak kaszálni? Érdekes, hogy egy sima winmobilra ráhúznak egy olyan kis 2 megás flash menüt és a verebek megveszik a két évvel ezelőtti hardvert és szoftvert 160 ezrekért :). Bár annyira nem lehet jó, mert már árulják használtan 80-ért). A HTC-nél van az "ok" gomb, ami bezárja az ablakot :). Nem kell x-et célozgatni ha nincs nálad a ceruza :).

Olvastál már tesztet a készülékről? Érdemes.
Kapnál válaszokat és nem gunyorosan írnál itt vmiről, amiről fogalmad sincs. :twisted:

kedd okt. 14, 2008 21:34
arany tag

Hozzászólás 
És van benne valami extra is a többi winmobilhoz képest, vagy maradt a régi, csak egy kis pörgő forgó menüvel akarnak kaszálni? Érdekes, hogy egy sima winmobilra ráhúznak egy olyan kis 2 megás flash menüt és a verebek megveszik a két évvel ezelőtti hardvert és szoftvert 160 ezrekért :). Bár annyira nem lehet jó, mert már árulják használtan 80-ért). A HTC-nél van az "ok" gomb, ami bezárja az ablakot :). Nem kell x-et célozgatni ha nincs nálad a ceruza :).

kedd okt. 14, 2008 17:27
vas-tag

Hozzászólás 

kedd okt. 14, 2008 16:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
guzmi19 írta:
Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy amikor az IGO-t akarom telepíteni akkor mindig ezt írja ki hogy a Samsung Widget nem kompatibilis a MA-téttel... ez mi ? Mert már nagyon idegesít! Mit csináljak????

A hozzá kapott Igo-t akarod telepíteni?

kedd okt. 14, 2008 13:06
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy amikor az IGO-t akarom telepíteni akkor mindig ezt írja ki hogy a Samsung Widget nem kompatibilis a MA-téttel... ez mi ? Mert már nagyon idegesít! Mit csináljak????

kedd okt. 14, 2008 10:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
_szabi_ írta:
hétfötöl t-nél is lesz

Már ma is volt.
Én megvettem.
Eddig bejön. :D

vas. okt. 12, 2008 22:02
arany tag

Hozzászólás 
hétfötöl t-nél is lesz

pén. okt. 10, 2008 17:55
arany tag

Hozzászólás 
Hááát, hétvégén nekem is volt szerencsém kézbevenni és kipróbálni a telcsit.
Valóban jópofa, de a winfos elk.. mindent. Cerka nélkül eléggé pontosan kell céloznod az ujjaddal, hogy eltaláld pl. az aprónál is apróbb kis "X"-t, a bal felső sarokban.
Nem tudom, más, aki próbálta, vagy használja, hogy van vele, de nekem eléggé vegyes érzéseim támadtak a telcsivel kapcsolatban. Szép is, meg jó is lenne, vagy lehet, hogy én szoktam már meg az elmúlt 6 év alatt a symbit, de a winfos miatt nem biztos, hogy nyerő lesz nálam.

pén. okt. 10, 2008 7:35
vas-tag

Hozzászólás 
jol szetszidtatok a telot en megszoktam sztm jol sikerult
az akukijelzes valoban gatya ha ujrainditod akkor jelzi ki kb helyesen az allapotot
a tobbi hianyossagat ingyenes progikkal lehet potolni, de sztm ezek inkabb az oprendszer gondjai
kicsit at kell alakitani a kezelofeluletet es olyan nagykezuek mint en is tudjak hasznalni
a touch playert ki kell emelni hibatlanul sikerult!! valahogy ereztek a samsungnal hogy nem lehet kiadni egy keszuleket winfos mplayerrel es 4.5 re epulo internet explorerrel (meg a nokia sem tudott jo mplayert csinalni)

csüt. okt. 09, 2008 23:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Olyan kérdésem van hogy vettem egy I900-at 16gb-ost és nem volt hozzá IGO8. Hogyan tudom feltenni? Mert mindig valami hibát ír ki. Mit csináljak? Vagy memó karira kell tenni? Mert én a belső memóba raktam. Elöre is köszi

csüt. okt. 09, 2008 20:04
arany tag

Hozzászólás 
Kedves Uraim! Lassan írom, hogy mindenki megértse: Be le het kap ni:D

Nesztek írok jót is róla:

Ma reggel levettem töltőről, és este még volt benne 40%.

Talán ráuntam, és már csak telefonnak használon... Talán jó az akkuja... talán... :)

csüt. okt. 02, 2008 23:22
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Ez a szemellenzős márkafetisizmus nem jó dolog.
Én azért nem vettem Omniát, mert kisfelbontású a kijelzője és a Winmo ronda mint a bűn..
Szemellenzős????
Ezt jónak mondod.

Azért nincsen (és nem is lesz) Samsungom, mert nem üti meg sem tartósságban, sem tudásban azt a szintet, amit én elvárok a pénzemért.

Na persze van pár - valóságtól (árban) elrugaszkodott - modelljük (pl. a Bang&Olufsennel közösen fejlesztettek), de sajnos tudás-szegmensük számomra közömbös.

csüt. okt. 02, 2008 18:58
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 288 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő