Szerző |
Üzenet |
TargeT
a fórum lelke
|
Re: XP Rendszergazda Jelszó
Vagy van ez a szivárványtáblás LiveCD külön XP-hez és Vista/Win7-hez. OphCrack
|
vas. nov. 13, 2011 10:23 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Ez eddig még mindig segített...
|
szomb. nov. 12, 2011 23:40 |
|
|
bambi8800
vas-tag
|
Sziasztok!Valaki könyörgöm segítsen! Testvérem ujrarakta a gépem és mivel azelőtt elszartam ezért 2 ő fiókot csinált egy kódolt rendszergazdát és egy sima korlátozott fiókot amibe nem tudok semmit telepíteni meg semmi. hogy törjem fel azt a rendszergazdát? a cdm el próbálkoztam és megtagadta bármivel probaltam megtagadta. mit tegyek?
|
szomb. nov. 12, 2011 23:21 |
|
|
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
Jaja, csupasz XP-re gondoltam (minimum szükséges progikkal) és tömörítetlenül, úgy tényleg csak pár perc. A ghost progi boot CD-jét áttelepíti USB-s HDD-re, oda elmenti amit kell és meg is van oldva. Csak bedugja a vinyót, arról bootol és visszaghostolja az arról a gépről mentett XP-t és kész. Az elbarmolásról annyit még, hogy egy VNC progit felraksz és akkor többet tudsz meg arról, hogy mikor történik az elbarmolás, esetleg rajta is tudod kapni az illetőt. Persze ha a főnök nem támogat és nem fenyíti be a dolgozókat, hogy irgum-burgum ha nyúkálnak a gépbe, addig nem tudsz túl sokat tenni. Persze ha elmagyarázod neki, hogy az újratelepítések miatti időkiesés mennyivel csökkenti a termelékenységet, akkor talán hajlandó lesz lehordani azokat a fránya önkéntes rencergarázdákat.
|
vas. jún. 19, 2011 16:18 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Squito írta: ... keress egy megbízható ghost progit és akkor 1-2 perc alatt vissza tudsz ghostolni egy mentést. Benne van neve is. Azért az 1-2 perc kevés. Annál azért több kell, hacsak nem egy kopasz XP van rajta, ami nem több mint 1 GB. De mindenképpen ez a megoldás, ahogy elnézem. És hát vissza lehet követni, hogy ki barmolta meg a rendszert már valahányadszor, és el kell távolítani (végleg) a környezetből. Ezt hírré kell tenni a cégnél. Biztos, hogy nem lesz követője. Persze ehhez a rendszergazda kevés.
|
szomb. jún. 18, 2011 18:33 |
|
|
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
Ha a gép lezárását nem tudod megoldani, akkor esélytelen. Ha le tudod zárni a házat, akkor okés, mert különben az elem melletti jumperrel resetelik a biost és ugrott a bios jelszó. Bár ha jól tudom, akkor a boot menü (emlékeim szerint F11 szokott lenni) nem jelszavazható, azzal viszont kikerülhető a boot sorrend és máris kinyomják a jelszót (pl ezzel). Mellesleg az én gépem a 320as USB-s vinyómat HDD-ként ismeri fel és arról bootol ha bedugva felejtem bekapcsoláskor, szóval a fix boot sorrend se jelent mindig 100%-os megoldást. Az újratelepítésről: keress egy megbízható ghost progit és akkor 1-2 perc alatt megvan a reinstall.
|
szomb. jún. 18, 2011 18:16 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Laci_L írta: Hannibal írta: ... BIOS jelszó beállít. Hacsak nem reseteli a Bios-t. Bár ahhoz szét kell szedni a gépet. Gépházat hét lakattal levéd, befalaz, bebetonoz, Mariana-árokba elsüllyeszt. Nyílván minden védelemnek vannak határai. BIOS jelszó is több mint a semmi.
|
csüt. jún. 16, 2011 18:01 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Hannibal írta: ... BIOS jelszó beállít. Hacsak nem reseteli a Bios-t. Bár ahhoz szét kell szedni a gépet.
|
csüt. jún. 16, 2011 14:32 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Anacreon írta: Üdv! Abban tudnátok tippet adni, hogyan tudnám elrejteni a rendszergazda jelszót az ismert linuxos boot átírás elől? Mert akkor nem kéne havonta újratelepíteni az xp-t az önjelölt rendszergazdák miatt. A gép lezárása nehezen megoldható. (xp sp3 az összes frissítéssel.) BIOS-ban CD, pendrive stb. boot letilt. Csak HDD maradjon. BIOS jelszó beállít.
|
csüt. jún. 16, 2011 12:34 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Az xp-t sehogy,hiszen még a vista keyringje is egyenlő a nullával-OC.-al az nem megy be ,aki nem akar
|
csüt. jún. 16, 2011 10:57 |
|
|
Anacreon
vas-tag
|
Üdv! Abban tudnátok tippet adni, hogyan tudnám elrejteni a rendszergazda jelszót az ismert linuxos boot átírás elől? Mert akkor nem kéne havonta újratelepíteni az xp-t az önjelölt rendszergazdák miatt. A gép lezárása nehezen megoldható. (xp sp3 az összes frissítéssel.)
|
csüt. jún. 16, 2011 5:39 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
nacorvus írta: ... de hogy ezeknek a szösszeneteknek mi közük van a topic címéhez,erősen elgondolkodtat!
Tényleg.
Van egy jó nagy kanyar a téma ívében.
|
vas. okt. 19, 2008 20:10 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Mikrokernel: akkor lesz csak igazán káosz,ahány gyártó annyiféle.Vagy csak kettő-három,mint a BIOS-gyártóknál?
Az egymagos procinál is gyorsabb a 64 verzió,ha kellően támogatott rammal,a helyfoglalása a két Programfiles(32 bites és64)mappával eleve nagyobb.A játékok közül egyedül a Crisis örülne neki,de ahhoz meg videokártya kell-de hogy ezeknek a szösszeneteknek mi közük van a topic címéhez,erősen elgondolkodtat!
|
vas. okt. 19, 2008 20:04 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Valóban nem arról van szó, hogy kell-e, kötelező váltani Vistára. Inkább arról, hogy a sok vér pistike, aki már életében egyszer telepített xp-t (emiatt rögtön gurunak érzi magát), nagy garral televonyítja a fórumokat, hogy ő aztán mekkora okos, mert kihagyja a Vistát, és rögtön Windows 7-re vált. Nos, éri majd meglepetés
Persze ugyanez igaz az IT-vezetőkre, akik szintén erre játszanak, XP-életciklus számolgatással, miegymással.
A Vistát nem lehet kikerülni, átugrani, mert az utána jövő is az lesz
A mikorkerneles oprendszer, ugye senki nem gondolta, hogy egy teljesen új szisztémát már 2009 végén kiad az MS
|
vas. okt. 19, 2008 17:06 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
A szemléletváltás nem a Windows 7 Vista utódnál, hanem az azt követőnél lesz. Ha a mikrokernel dologra gondolsz, és tényleg az lesz majd.
Egyébként meg abba kellene már hagyni ezt a minek váltsak Vistára dolgot.
Nem mindenáron és mindenkinek kell totálisan váltani, hogy vagy XP vagy Vista. Lehet azt párhuzamosan, is-is. Kipróbálni és ismerkedni vele.
Kétségtelen, hogy macerásabb, meg van egy kis pluszmunka a dupla frissítéssel, de kinek hogy.
Számtalanszor le lett írva, hogy gyenge gépen ne bosszantsuk vele magunkat, inkább csak Core 2 procinál használjunk Vistát.
A 64 bitesnél talán lehetnek még kisebb drivergondok, de egyetértek nacorvussal, a 64 bitesnél én is messziről jött ember vagyok.
|
vas. okt. 19, 2008 16:50 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Mert amíg nem tud egy rendszer semmi plusszt, sőt negatívumai, potenciális problémái vannak, addig miért váltana a user?
Majd ha elkezdenek olyan programok, game-k, hardverek lenni, ami "vista (win7) only!" majd akkor kénytelen-kelletlen lassan átáll mindenki.
Eddig ugyanez volt az összes win generációval..
Még az is lehet, hogy a vista is féligmeddig zsákutca marad, az utódjánál olvastam én már gyökeres szemléletváltásról is, ami nem ártana úgy mellesleg az egész PC-nek!
|
vas. okt. 19, 2008 16:20 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Mindenki vár, kihagyja a Vistát, de miért? Az utána jövő, a Windows 7, gyakorlatilag egy Vista R2 lesz Nem lesz kisebb a hardverigénye stb
|
vas. okt. 19, 2008 10:27 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Laci_L írta: Hannibal írta: ... Amikor 3-4ezer Ft 1GB, akkor ne ez legyen már az ok, hogy nem váltunk Vistára... Ebben igazad van. De ettől függetlenűl szvsz a Vistát csak azért felrakni, mert újabb, felesleges.
Ebben 100%-ig egyetértünk
Ha engem kérdeznek, hogy érdemes-e Vistára váltani, mindig azt mondom, hogy ha nincs problémád az XP-vel, akkor felesleges.
Drivertámogatás sztem mostmár egész jól megoldott, legalábbis ami hardverek mostanában jelennek meg, ahhoz biztos csinálnak Vista drivert (sőt lehet hogy mostmár XP-t nem is).
|
szomb. okt. 18, 2008 20:27 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Erre mondják hogy messziről jött ember....
Ezek mind féligazságok:
Idézet: Ahogy olvasom ugyanavval a hardverrel szinte biztos, hogy lassabb lesz (már ha akad hozzá egyáltalán driver) 1.igaz a memóriaigénye jóval nagyobb, 2.de a meghajtókezelés mára megoldottnak mondható. Idézet: Az más, ha valaki kihasználja a 64 bites szolgáltatását,
Az,egy külön oprendszer mármint a 64-bites Vista,sok szempontból lényegesen gyorsabb a 32 bitesnél és tervező,szerkesztő munkálatokra kimondottan ajánlott,az adatbiztonsága is lényegesen komolyabb,vs játszani nemigen lehet rajta,mert 64 bit alá alig vannak játékok fejlesztve.
|
szomb. okt. 18, 2008 16:06 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: ... Amikor 3-4ezer Ft 1GB, akkor ne ez legyen már az ok, hogy nem váltunk Vistára...
Ebben igazad van. De ettől függetlenűl szvsz a Vistát csak azért felrakni, mert újabb, felesleges. Ahogy olvasom ugyanavval a hardverrel szinte biztos, hogy lassabb lesz (már ha akad hozzá egyáltalán driver). Akkor meg minek? Új vasat venni ezért?
Az más, ha valaki kihasználja a 64 bites szolgáltatását, azaz olyan programot futtat rajta, aminek ez a környezet kell. Nade hányan vannak ilyenek?
A maradék meg színtiszta szívás. Én azt hiszem átlépem, és várok. Az XP minden tekintetben megfelel, stabil.
|
szomb. okt. 18, 2008 13:38 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
MotoHacker írta: Nade kinek van kedve 2G(!) ramot venni, hogy alap irodai feladatokra használja a gépét elfogadható sebességgel?
Amikor 3-4ezer Ft 1GB, akkor ne ez legyen már az ok, hogy nem váltunk Vistára...
|
szomb. okt. 18, 2008 11:47 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. jan. 28, 2005 20:39 Hozzászólások: 3683 Tartózkodási hely: Bp
|
Elméletileg ez így igaz, gyakorlatilag már nem ilyen fényes a helyzet. Ha pl fizikailag hozzáférsz egy géphez, lehetsz akármilyen korlátozott user, win alatt nem nagy szó minden jogot megszerezni.
Pontosabban jelenleg XP SP2-ig vannak okosságok, de nyilván idővel megjelenik SP3-ra is.
A Vista az más kérdés, ott elvileg igyekeztek a biztonságot egy linuxos szintre hozni..
Nade kinek van kedve 2G(!) ramot venni, hogy alap irodai feladatokra használja a gépét elfogadható sebességgel?
|
szomb. okt. 18, 2008 10:19 |
|
|
Sparow2
gyémánt tag
|
És a jelszó hash-eket ki lehet olvasni egy normál userrel, ha a jogosultságok jól be vannak állítva????
Mert akkor nem sokat érne az egész jelszavasdi ...
Ami belinkeltél, ott azt írták a L0phtCrack-hoz, hogy admin jog kell hozzá. Ha admin vagyok a helyi gépen, akkor úgyis megváltoztathatom bárki jelszavát. (Bár tudom, a kitalálás nem ugyanaz, mint a megváltoztatás, mert a jelszó tulajdonosa a változtatás esetén rájön, hogy valami történt)
Ha távoli gépről kérik le, azt meg le lehet tiltani, hogy távoli gépnek ne adja ki a jelszó hash-eket. Ez a L0phtCrack-nél le is volt írva régebben, hogy ez esetben nem működik távoli gépre.
Én most is azt mondom, hogy ha jól be vannak állítva a jogosultságok, akkor a jelszó hash-eket normál user nem tudja megszerezni. Főképp, ha a biztonsági frissítéseket rendszeresen telepítik.
|
szer. okt. 15, 2008 12:13 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Valamelyik topicban a jelszó biztonság ügyben folytattunk már kis polémiát asszem T68m-mel.
Ott talán említettem, linkeltem, hogy hogyan fejlődött ez a fajta titkosítás az NT-től vagy Win2k-tól, milyen hash van.
Szóba került az MD5, kerberos. Rá lehet keresni esetleg a neten is.
Pl. Jelszóbiztonság a Windows-ban
|
szer. okt. 15, 2008 11:21 |
|
|
Sparow2
gyémánt tag
|
Aham ... értem ... valóban nem ilyen szótárra gondoltam.
Linux-on alapban MD5 hash van, ha jól tévedek (bár most ebből a szempontból mindegy is. Windowsban nem tudom milyen). De rendesen beállított rendszeren nem férhet hozzá akárki.
A felhasználók neveit bárki elérheti alaphelyzetben: /etc/password (pl. ls parancs --a DOS-os DIR megfelelője-- is ebből írja ki a file-listában a tulajdonos nevét, mivel a filerendszerben nem a név, csak az user id van tárolva).
A password hash is ugyanebben a file-ban lehet, de akkor bárki olvashatná. Megfelelően beállított rendszeren itt csak a password helye van meg, és egy másik, nem publikus file-ban vannak a password hash-ek.
Tovább fokozva a helyzetet a /etc/passwd is elrejthető a publikus közönség elől, ekkor nem látszanak publikusan a user nevek sem. (Ekkor pl. az ls parancs nem írja ki a tulajdonos nevét, mivel nem tudja kiolvasni, csak az user id-jét írja ki, ami egy szám)
(És persze vannak még ezen kívül más lehetőségek is a biztonság fokozására)
Egy jól beállított rendszer --függetlenül, hogy Linux vagy Windows vagy bármi-- gyakorlatilag csak úgy törhető, hogy fizikailag hozzáférsz a géphez, és saját rendszert tudsz indítani.
A megfelelően fontos gépek ezért zárt és őrzött helyiségben vannak, ahová csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek léphetnek be. (A helyiség a védendő gép/adatok fontosságától függ, lehet elég egy kis szoba, aminek kulcsra van zárva az ajtaja. De extrém esetben lehet egy RF árnyékolt helyiség előírt szilárdságú falakkal, födémmel és padlóval, biztonsági személyzettel, a belépéshez azonosítás szükséges, a be- és kilépéseket logolják, stb.)
|
szer. okt. 15, 2008 9:16 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Ahogy én gondolom, ez a szótár nem az a szótár. Azaz itt nem feltétele, hogy értelmes legyen.
Bármilyen karakterkombinációt és az annak megfelelő hasht betehetnek, felvehetnek a szótárba, és ennek visszakeresése gyorsítja majd a megfejtést.
Csak szándék, idő, tárkapacitás, stb. lehet a korlát.
Inkább ez elvileg érdekes. Egy linuxos rendszergazda jelszót kinyíró program pikk-pakk elintézi más módon.
|
szer. okt. 15, 2008 8:27 |
|
|
Sparow2
gyémánt tag
|
Meg ez csak értelmes szavakra jó, ha jól sejtem. Amikből a szótárat felépítik.
Sok spéci karakter meg értelmetlen zagyvaság hátha segít. (Persze ettől is csak a feltörés ideje növekszik, de minél több karaktert kell belevenni a vizsgálatba, annál jobban növekszik a lehetséges variációk száma, ráadásul exponenciálisan)
És én úgy tudom, hogy megfelelő jogosultság beállításokkal nem érhetőek el a password hash-ek bárki számára.
|
szer. okt. 15, 2008 7:58 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Igen, de ehhez előbb fel kell építeni egy szótárat.
Windows jelszavak feltörése néhány másodperc alatt? (2003)
Meg ugye van az opció, hogy ne készítsen Lan Manager hasht.
|
hétf. okt. 13, 2008 9:01 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
MotoHacker írta: Ne terjesszünk tévedéseket! A brute force próbálgatós programok csak a nagyon gyenge jelszavakkal boldogulnak elviselhetõ idõ alatt egy átlag PC-n!
ezeken a módszereken sokat finomítottak. Pl. mivel sok rendszer nem a jelszót, hanem abból hash kóddal előállítottat tárolja (amiből a jelszó nem nyerhet vissza), ezért a próbálgatások száma (és így az arra fordítandó idő) nagyságrendekkel csökken.
|
vas. okt. 12, 2008 14:09 |
|
|
MotoHacker
gyémánt tag
|
Ne terjesszünk tévedéseket!
A brute force próbálgatós programok csak a nagyon gyenge jelszavakkal boldogulnak elviselhető idő alatt egy átlag PC-n!
|
vas. okt. 12, 2008 11:08 |
|
|
Squito
gyémánt tag
|
Ha működik a CD-ről bootolás, akkor az 0phcrack felnyom akármilyen XP jelszót, csak idő kérdése. A linken található livecd-t szedd le és égesd!
|
kedd szept. 09, 2008 11:15 |
|
|
Sparow2
gyémánt tag
|
Re: Reset Password .)
HiEnd írta: Az említett oldalt meglátogattam, még nem próbáltam ki de nem hiszek benne.
Pedig pofonegyszerű az elv (a gyakorlati megvalósítás nehezebb). Külön rendszert kell elindítani, nem a Windows-t. Azután a diszken meg kell keresni a megfelelő user jelszavát (a registry-ben van, de ott sem maga a jelszó, csak egy visszafordíthatatlanul elkódolt része, amiből a jelszó nem alakítható vissza -- kivéve brute force-szal, de az nem visszaalakítás), és átírni. Sok eszköz csak kinullázni tudja, hogy ne legyen jelszó, és utána ha belépsz jelszó nélkül, akkor adhatsz saját jelszót. A fenti linkek közül már nem mind működik, úgyhogy lehet, hogy éppen ezt is ajánlották: a Hiren's boot CD-n is van ilyen program. HiEnd írta: Persze a vinfos magában egyszerű Azért ezt ilyen magabiztosan nem mondanám HiEnd írta: A regeditet szeretném molesztálni, de úgy hogy nagyon fájjon Neki. És bármilyen jelszót, vagy egyebet beállítani tudjak, hálózaton belül. Adjatok infot!
Ööö. Szóval ha egy hálózaton az egyik gépen a Windows-ban bent vagy rendszergazdai jogosultságokkal, attól még nem tudsz bármilyen jelszót állítgatni a hálózaton, csak az azon az egy gépen lévő erőforrásokét (pl. megosztott könyvtárakhoz, nyomtatóhoz tudsz jelszót rendelni).
Ja, és fentebb is írták: erősen megtorolhatják, ha rájönnek, hogy te szórakozol. Szerencsétlen esetben akár a suliból is kirúghatnak, volt már ilyenre példa a történelemben.
|
kedd szept. 09, 2008 6:25 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Működni működik, most próbáltam ki virtual PC-n. Ha be tudsz bootolni floppyról vagy cd-ről, akkor nyert ügy.
Más kérdés, hogy ha én rájönnék, hogy ki pusztította ki a rendszergazda jelszót, akkor úgy rugatnám ki, hogy a lába nem érné a földet.
|
csüt. szept. 04, 2008 15:35 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Re: Reset Password .)
HiEnd írta: Az említett oldalt meglátogattam, még nem próbáltam ki de nem hiszek benne. Olyan egyszerűnek tűnik. Persze a vinfos magában egyszerű
Nekem működött.
Mondjuk sem iskolai, sem céges gépen nem próbálkoznék ilyesmivel, mert lehetnek kellemetlen következményei.
|
csüt. szept. 04, 2008 11:13 |
|
|
HiEnd
arany tag
|
Reset Password .)
Sziasztok!
Nyomja az orromat a vinfos.
Itt a suliban vagyok szívok még, azt semmit nem tudok csinálni.
Korlátozott felhasználói fiókból kéne hozzáférnem egy-s máshoz.
Van ötlet feltörésre?
Az említett oldalt meglátogattam, még nem próbáltam ki de nem hiszek benne.
Olyan egyszerűnek tűnik.
Persze a vinfos magában egyszerű
A regeditet szeretném molesztálni, de úgy hogy nagyon fájjon Neki.
És bármilyen jelszót, vagy egyebet beállítani tudjak, hálózaton belül.
Adjatok infot!
|
csüt. szept. 04, 2008 11:02 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Avagy control panel/User accounts!
|
szer. jan. 26, 2005 8:18 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
dragon99 írta: pont forditott a kérdésem van külön olyan hogy rendszergazda de telepítéskor nem adtak jelszot igy csökkentett modban bárki bejut rendszergazda ként én meg jelszóval szeretném utolag levédeni hogyan ?
Administrative Tools Computer Management Local user and Groups Users jobb gombal kattintol az administrator felhasznalora, bal gomb set password
|
szer. jan. 26, 2005 5:11 |
|
|
dragon99
vas-tag
|
pont forditott a kérdésem van külön olyan hogy rendszergazda de telepítéskor nem adtak jelszot igy csökkentett modban bárki bejut rendszergazda ként én meg jelszóval szeretném utolag levédeni hogyan
?
|
kedd jan. 25, 2005 23:18 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Laali írta: Feltörés esetén a rendszergazda saját dokumentumai elveszhetnek, vagyis pontosabban nem lehet hozzájuk férni.
Én magam nem csináltam még ilyet, csak ismerem az előbbi linkeket.
De furcsállom, hogy ha törlöm a rendszergazda jelszavát, és létrehozok egy újat, akkor a régi dokumentumok rendszergazdai jogok mellett még saját használatbavétel esetén sem volnának elérhetők.
|
hétf. jan. 10, 2005 11:57 |
|
|
Laali
arany tag
|
Feltörés esetén a rendszergazda saját dokumentumai elveszhetnek, vagyis pontosabban nem lehet hozzájuk férni.
|
vas. jan. 09, 2005 10:27 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
|
csüt. jan. 06, 2005 9:28 |
|
|
Smicc
vas-tag
Csatlakozott: csüt. jan. 06, 2005 8:53 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
XP Rendszergazda Jelszó
Tudja valaki, hogyan lehet feltörni az XP rendszergazda jelszavát?
Vagy legalábbis valamilyen progival kiolvastatni?
|
csüt. jan. 06, 2005 9:16 |
|
|