Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 21:18

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Na megvolt a második E51-em igazi nyúzása ma: reggel 8-tól zenehallgatás, aztán belépett a navigáció bt gps-szel, közben hívás délután 2-ig. Onnantól csak telefonálás, abból sem sok. Akksi teljesítménye: estére csontra merül, ez már tuti, mert csak 2 pálcika van. Természetesen mindezt zokszó nélkül...anno az N95-öt már az úton odafelé is tölteni kellett, ez kibírta oda-vissza. Konklúzió: le lehet meríteni 1 nap alatt az E51-et is. :)

Majd próbáldd meg skyfire-el, de tedd meg nekem hogy a hátlap hőmérsékletét is leméred. :wink:

pén. okt. 31, 2008 18:10
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Na megvolt a második E51-em igazi nyúzása ma: reggel 8-tól zenehallgatás, aztán belépett a navigáció bt gps-szel, közben hívás délután 2-ig. Onnantól csak telefonálás, abból sem sok. Akksi teljesítménye: estére csontra merül, ez már tuti, mert csak 2 pálcika van. Természetesen mindezt zokszó nélkül...anno az N95-öt már az úton odafelé is tölteni kellett, ez kibírta oda-vissza. Konklúzió: le lehet meríteni 1 nap alatt az E51-et is. :)

Akár kétszer is le lehet meríteni :D

csüt. okt. 30, 2008 19:48
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. okt. 30, 2008 19:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én azért először bontani szoktam a Bluetooth kapcsolatot.

szer. okt. 29, 2008 15:46
arany tag

Hozzászólás 
dpetibane írta:
Hello Dexter!
Köszi, ez működik. DE! Hogy kell a kapcsolatot bontani a végén? Tudod mint egy pendrivenál? Mert ha rányomok, hogy leállítás, akkor kiírja, hogy még valami használja az eszközt!
Ha sima PC Suitot használok usb-n , akkor kell a végén bontani, vagy csak lehúzza az ember?

Lehet, hogy szentségtörés, de én csak lehúzom...

szer. okt. 29, 2008 8:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
dpetibane írta:
Macika írta:
dpetibane írta:
Hello,
tegnap még tudtam használni az adatátviteli módot usb-n keresztül, ma meg már ezt írja ki mikor csatlakoztatni akarom:
"Nem aktiválható az adatátviteli mód. A memóriakártyát más alkalmazás használja"
Na most nem látok semmit, hogy valami fogná, és nem is indítottam semmit! Restart után is ugyanez a hibaüzenet.
Tudja valaki erre a megoldást?
Köszi
Igen.
Az SMS-eknél a memóriakártyára mentést választottad. :)
Ennyire egyszerű...

Szia Macika!
Most direkt megnéztem: Üzenetek-Opciók-Beállítások-Egyebek-Használat memória: Telefonmemória!
Erre a beállításra gondoltál? Mert itt nekem a telóba mentés van és nem a memóriakarira!

Egy darabig én is szenvedtem hasonló problémával, de aztán feltettem Total commander alá a NokiaFS-t, azóta pcsuite módban csatlakoztatom, az atatátviteli módot meg leejtem magasról. Ja, és így kapcsolgatni sem kell a két mód között.

Hello Dexter!

Köszi, ez működik. DE! Hogy kell a kapcsolatot bontani a végén? Tudod mint egy pendrivenál? Mert ha rányomok, hogy leállítás, akkor kiírja, hogy még valami használja az eszközt!

Ha sima PC Suitot használok usb-n , akkor kell a végén bontani, vagy csak lehúzza az ember?

szer. okt. 29, 2008 8:24
Moderátor

Hozzászólás 
dpetibane írta:
Szia Macika!

Most direkt megnéztem: Üzenetek-Opciók-Beállítások-Egyebek-Használat memória: Telefonmemória!

Erre a beállításra gondoltál? Mert itt nekem a telóba mentés van és nem a memóriakarira!
Nálam akkor jelentkezett.

Akkor Nálad más a hiba forrása.

kedd okt. 28, 2008 22:39
ezüst tag

Hozzászólás Bluetooth midem nem található hiba javítása
Sziasztok!

Prolémámra a megoldás a notebook bolutooth driverének megfelelő verzióra való frissítése, azaz új friss driver telepítése.

Üdv:

Tamás

kedd okt. 28, 2008 21:31
arany tag

Hozzászólás 
dpetibane írta:
Macika írta:
dpetibane írta:
Hello,
tegnap még tudtam használni az adatátviteli módot usb-n keresztül, ma meg már ezt írja ki mikor csatlakoztatni akarom:
"Nem aktiválható az adatátviteli mód. A memóriakártyát más alkalmazás használja"
Na most nem látok semmit, hogy valami fogná, és nem is indítottam semmit! Restart után is ugyanez a hibaüzenet.
Köszi
Igen.
Ennyire egyszerű...

Szia Macika!

Egy darabig én is szenvedtem hasonló problémával, de aztán feltettem Total commander alá a NokiaFS-t, azóta pcsuite módban csatlakoztatom, az atatátviteli módot meg leejtem magasról. Ja, és így kapcsolgatni sem kell a két mód között.

kedd okt. 28, 2008 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
dpetibane írta:
Hello,

Köszi
Igen.

Ennyire egyszerű...

Szia Macika!

kedd okt. 28, 2008 8:44
Moderátor

Hozzászólás 
dpetibane írta:
Hello,

Köszi
Igen.

Ennyire egyszerű...

kedd okt. 28, 2008 8:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello,

Köszi

kedd okt. 28, 2008 8:25
arany tag

Hozzászólás Re: Bluetooth modem probléma
Na, velem az történt, hogy elutaztam vidékre, ahol egy nagyon rendes szomszéd megadta a wifi elérhetőségeit. A notebookkal gond nélkül fel is cuppantam a netre, de a telefon nem bírja kinyitni. Wepes a dolog, viszont a jelszó egy 34 jegyű karaktersorozat. És ezt a kettőt nem tudja összekombinálni. Wefi is azt mondja, hogy invalid key, ha hozzáférési pontot állítok be, akkor csak hexában fogad el ennyi karaktert, de nem enged be vele... van valami megoldás, vagy maradjak a notebooknál?

vas. okt. 26, 2008 11:34
ezüst tag

Hozzászólás Bluetooth modem probléma
Sziasztok!

Segítségeteket kérném! Szeretnélek kérni benneteket, hogy ha egyszerűt kérdezek akkor is segítsetek és ne hülyézzetek le.. Köszi. problémám Nokia E51. PC suite-t feltelepítettem. Az Internetet tudtam is használni bluetotth kapcsolaton.. Egyszer csak megszakadt a kapcsolat és azóta a modemet nem találja kapcsolódáskor a Nokia pc suite. Kábelről működik, de nekem bluetoothról kellene, mint régen. Természetesen XP-t használok. Gondolom, hogy a modemet kéne telepítenem de hogyan? Párosítva alaptop és a telefon természetesen van de többet nem tudtam elérni. Már telepítettem mindent fel-le. Segítségeteket előre is köszönöm!!!

Tamás

csüt. okt. 23, 2008 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Cseréltem jelszót, de semmi nem változott, a regisztrálás sikertelen.

kedd okt. 21, 2008 19:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
pleti írta:
Engem sem engedett be, de miután megváltoztattam a jelszavam és Lalamper szerint leírt beállításokat beállítottam egyből beregisztrált, már ki is próbáltam, nagyon szuperul működik. Gondolom megpróbáltad már Xlite-al és úgy beengedett.

Persze. Xlite-tal a kezdetektől használom.

kedd okt. 21, 2008 9:47
arany tag

Hozzászólás 
pleti írta:
Engem sem engedett be, de miután megváltoztattam a jelszavam és Lalamper szerint leírt beállításokat beállítottam egyből beregisztrált, már ki is próbáltam, nagyon szuperul működik. Gondolom megpróbáltad már Xlite-al és úgy beengedett.

Bizony, bizony.. Sajnos ez egy kisebb hiba a Neo rendszerében.
Nekem ATA egységem van, én láttam már párszor pirosan villogni,
mellyel jelezte, hogy nincs regisztráció.
Egyszer fel is hívtam őket, az ÜSZ-os fickó nem hitte el, megadtam
neki a jelszót, mondom próbálkozzon ő is. A weben belépett vele,
viszont nem regisztrált. Jelszócsere lett a megoldás.

kedd okt. 21, 2008 9:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd okt. 21, 2008 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én továbbra is csak Fringgel tudom használni, a beépítettel nem. Lehet, hogy a jelszó miatt nem tud regisztrálni, túl egyszerű? Mindenesetre jeleztem a Neophone ügyfélszolgálatán.

kedd okt. 21, 2008 8:59
arany tag

Hozzászólás 
pleti írta:
Beengedett! :wink: X-lite sem engedett be, módosítottam a jelszavam, most elsőre beregisztrált a telefonon is! Köszönöm!

Have a nice day.. :)

(SW = software update)

hétf. okt. 20, 2008 14:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Beengedett! :wink: X-lite sem engedett be, módosítottam a jelszavam, most elsőre beregisztrált a telefonon is! Köszönöm!

hétf. okt. 20, 2008 14:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Az x az stimmel, a router átengedi az 5060-at, megpróbálom az X-lite-ot, az sw update meg nem tudom mi, azt hol kell megnézni? :oops:

hétf. okt. 20, 2008 13:59
arany tag

Hozzászólás 
pleti írta:
A beépített voipon keresztül szeretném, és nekem is ugyanígy van beállítva, valami miatt mégsem regisztrál be, pedig a jelszó is tuti jó. Minden más szuperul működik, még a VoipDiscount is.

Jól írtad be a szervert? a végén egy x van: sip.neophonex.hu

SW update a telcsin?

Router nem engedi át az 5060-at..?

Állítsd be pl. az XLite-ot és nézd meg hogy az regisztrál-e. Nekem volt
olyan hogy ****@kodott a Neophone, pedig jó volt a jelszó.

hétf. okt. 20, 2008 13:48
ezüst tag

Hozzászólás 
A beépített voipon keresztül szeretném, és nekem is ugyanígy van beállítva, valami miatt mégsem regisztrál be, pedig a jelszó is tuti jó. Minden más szuperul működik, még a VoipDiscount is.

hétf. okt. 20, 2008 13:44
arany tag

Hozzászólás 
Nekem királyul működik!

Profilnév: "akármi"
Szolg. profil: IETF
Alapért hozzáférési pont: "saját wifi-d"
Nyilv.felhaszn.név: 0621xxxxxxx@sip.neophonex.hu
Töm.haszn: NEM
Regiszt.: Ha szükséges
Biztonság h.: NEM

Proxyszerver:
Proxyszerver-cím: "nincs"
Tartomány: "nincs"
Felhasznév: "nincs"
Jelszó: "nincs"
Norm útv. eng: IGEN
Átvitel típ: UDP
Port: 5060

Regisztrálószerver:
Regisztrálószerver-cím: sip.neophonex.hu
Tart.: sip.neophonex.hu
Felhasználónév: 0621xxxxxxx
Jelszó: "jelszavad"
Átvitel típ: UDP
Port: 5060

Ennyi! Sanyi! Egészségedre!

Ja előtte tőccsed fel az egyenlegedet, mer nekem addig nem működött.. :))

hétf. okt. 20, 2008 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
pleti írta:
Helló! Neophone-t sikerült valakinek regisztrációra bírnia e51-en? VoipDiscount simán regisztrál, de a N eophone sehogy nem akar. :?

Wifi-vel a beépített VOIP klienssel próbáltad ? Úgy nekem sem sikerült.

hétf. okt. 20, 2008 9:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló! Neophone-t sikerült valakinek regisztrációra bírnia e51-en? VoipDiscount simán regisztrál, de a N eophone sehogy nem akar. :?

hétf. okt. 20, 2008 8:55
Moderátor

Hozzászólás Re: Sip hívás
Lalamper írta:
A Nokia Configuration Tool-lal lehet változtatni a codec sorrendet, s ha a G711a-ról átteszed asszem G728-ra akkor máris csak a 8-ada lesz a forgalom.. Persze a minőség is.
Ezt nem tudtam, köszönöm az infót!

szer. okt. 15, 2008 23:37
arany tag

Macika írta:
A beépített kliens (ami magasan a legjobb minőségű, amellett, hogy belesimul a Nokia menürendszerébe) lényegesen nagyobb adatmennyiséget forgalmaz.

A Nokia Configuration Tool-lal lehet változtatni a codec sorrendet, s ha a
G711a-ról átteszed asszem G728-ra akkor máris csak a 8-ada lesz a
forgalom.. Persze a minőség is.

Egyébként a G711a és u a legelterjedtebb, ezt ált minden szolgáltató
támogatja, a másik már kérdésesebb..

szer. okt. 15, 2008 17:37
arany tag

Hozzászólás skyfire
Skyfire-t próbálta már valaki? Nekem minden megy:: youtube asztali pc formában, honfoglaló(!). Csak a beállításokkal vannak problémáim, mintha nem jönnének be teljesen. Mi lehet a baj?

szer. okt. 15, 2008 16:05
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm szépen, akkor a zöld mosolygós fog üzemelni :)

ettől függetlenül ez internettel beállításait még megnézem csak érdekességképpen. Kb 3 napja van ilyen telefonom, kérem nézzétek el :)

csüt. okt. 09, 2008 15:48
Moderátor

kgyuri01 írta:
Hali,

Hol is kell engedélyezni a 3g-t?
Ha valamilyen alkalmazással kapcsolódok a "web'n'walk" hozzáférési ponthoz utána ugye már bálhol tudom használni a 3g-t.
"És be vannak állítva a megfelelő szolgáltatásokhoz a megfelelő APN-ek?"
Ezt egy kicsit bővebben leírdnád.
Én nem tapasztaltam őrült adatmennyiséget.
Felraktam az mConnection progit és az mutatja mennyit is forgalmazott.
Majd lemérem pontosan mennyit forgalzam a Fring Skype híváskor, Sip híváskor.
Eddig a nimbuzz, talkonaout progikat szedtem le, de még nem installáltam őket.
Ha felteszem beszámolok róluk.

Gyuri
A Web'n'Walk hozzáférési pont nem azonos a sima 'wap' vagy 'net' APN-nel.

A SIP telefonáláshoz net kell.

A 3G-t engedélyezni a telefonod beállításainál tudod, ajánlom a hozzáadott leírás elolvasását.

Fringnél nincs őrült adatmennyiség, ennek megfelelően sz.r is a hangminőség. A beépített kliens (ami magasan a legjobb minőségű, amellett, hogy belesimul a Nokia menürendszerébe) lényegesen nagyobb adatmennyiséget forgalmaz.

3rt party programokkal én nem kezdenék, mert mindegyik bizonyos fokú kényelmetlenséggel jár.

csüt. okt. 09, 2008 15:06
Moderátor

Hozzászólás 
BrTH írta:
Üdv!

Segítséget kérnék, a telefon SIP beállításaihoz, és az internet tel.-hez.
elvileg beállítottam egy SIP profil, de nem tudom hogy kell használni.
A Csatlakozások-> Internet tel. : nincs semmi Azt mondja nem talál szolgáltatást és valamit szeretne letölteni.

Vagy esetleg tudtok olyan híváskezelő progi amelyiknél nem csak hang, videóhívást hanem SIP hívást is választani lehessen?

kösz
Ebben a topicban én magam írtam le eddig 2x, mit, hogyan kell beállítani SIP telefonáláshoz.
Aztán még másik is legalább 3x.

Hadd ne írjam le újra, ha már van a keresés.

csüt. okt. 09, 2008 15:00
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Segítséget kérnék, a telefon SIP beállításaihoz, és az internet tel.-hez.
elvileg beállítottam egy SIP profil, de nem tudom hogy kell használni.
A Csatlakozások-> Internet tel. : nincs semmi Azt mondja nem talál szolgáltatást és valamit szeretne letölteni.

Vagy esetleg tudtok olyan híváskezelő progi amelyiknél nem csak hang, videóhívást hanem SIP hívást is választani lehessen?

kösz

csüt. okt. 09, 2008 14:58
vas-tag

Macika írta:
Simán lehet. Biztos, hogy engedélyezve van a 3G a telódon? És be vannak állítva a megfelelő szolgáltatásokhoz a megfelelő APN-ek?

Egyébként nem érdemes HSDPA-n SIP-elni, mert őrült adatmennyiséget fogyaszt, mivel nem állítható a codec.
Percenként 1-1,5 MB-ot forgalmaz alsó hangon.
Persze, ha legalább 500 MB-os csomagod van és másra nem használod a GPRS-t, akkor nem annyira fontos ez.

Hali,

Hol is kell engedélyezni a 3g-t?
Ha valamilyen alkalmazással kapcsolódok a "web'n'walk" hozzáférési ponthoz utána ugye már bálhol tudom használni a 3g-t.
"És be vannak állítva a megfelelő szolgáltatásokhoz a megfelelő APN-ek?"
Ezt egy kicsit bővebben leírdnád.
Én nem tapasztaltam őrült adatmennyiséget.
Felraktam az mConnection progit és az mutatja mennyit is forgalmazott.
Majd lemérem pontosan mennyit forgalzam a Fring Skype híváskor, Sip híváskor.
Eddig a nimbuzz, talkonaout progikat szedtem le, de még nem installáltam őket.
Ha felteszem beszámolok róluk.

Gyuri

csüt. okt. 09, 2008 14:34
Moderátor

kgyuri01 írta:
Hali,
Az E51 saját sip kliensével (Internettelefon) a wlan hálozatokon kívül miért nem lehet hsdpa kacsolattal használni?
Mindig csak az elérhető wlan kapcsolatokat ajánlja fel kapcsoládásra. :(

Vagy kérek sip-s kliens programot a fringen kívül, ami kezel sip szervereket.

Köszi Gyuri
Simán lehet. Biztos, hogy engedélyezve van a 3G a telódon? És be vannak állítva a megfelelő szolgáltatásokhoz a megfelelő APN-ek?

Egyébként nem érdemes HSDPA-n SIP-elni, mert őrült adatmennyiséget fogyaszt, mivel nem állítható a codec.
Percenként 1-1,5 MB-ot forgalmaz alsó hangon.
Persze, ha legalább 500 MB-os csomagod van és másra nem használod a GPRS-t, akkor nem annyira fontos ez.

csüt. okt. 09, 2008 11:32
arany tag

Segítséééég!
Semmivel nem tudok a saját wlan-hálózatomhoz kapcsolódni! Tegnap még ment, ma meg már egyik alkalmazás sem tudja használni. Pedig a hozzáférési pont él. Mi lehet az oka?

csüt. okt. 09, 2008 10:12
vas-tag

Hozzászólás Sip hívás
Hali,
Az E51 saját sip kliensével (Internettelefon) a wlan hálozatokon kívül miért nem lehet hsdpa kacsolattal használni?
Mindig csak az elérhető wlan kapcsolatokat ajánlja fel kapcsoládásra. :(

Vagy kérek sip-s kliens programot a fringen kívül, ami kezel sip szervereket.

Köszi Gyuri

csüt. okt. 09, 2008 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Egyre jobban becsülöm a telefonom!
Megint esett ... most a wcben voltam ügyes ...
kiesett a nyakba akasztott tokból a wc karimájára - megint lassított felvétel volt, mint amikor az erkélyről esett le - kifele pörgött nem befele. csak a 3 ast és a piros telefon gombot kellett visszapöccinteni és minden ok vele.
Gondolkodtam ifoneon, omnián, vagy e71esen de asszem ameddig megy ezt fogom használni!

szer. okt. 08, 2008 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:
kerelyfe írta:
Ui.: Szerintem engem a vista sz.pat, kipróbálom xp alatt is.

Én XP alatt csináltam Win Media Player v.9-cel, és nem került kép az album mappájába.

Xp-vel gond nélkül ment. Köszönöm!

kedd okt. 07, 2008 21:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
noize írta:
Sziasztok!
Nemrég vettem én is e51-et, tudnátok pár tanácsot adni milyen programokat érdemes rápakolni? Előre is köszönöm

Nézd végig ezt a topicot: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=890604#890604 és találd ki, hogy mire van igényed.
Előtte nézz utána az „allfiles hack” és a „szignózás elkerülése” témaköröknek.

Okés köszönöm, közben rátaláltam és nézegetem!

kedd okt. 07, 2008 19:37
arany tag

Hozzászólás 
noize írta:
Sziasztok!
Nemrég vettem én is e51-et, tudnátok pár tanácsot adni milyen programokat érdemes rápakolni? Előre is köszönöm

Nézd végig ezt a topicot: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=890604#890604 és találd ki, hogy mire van igényed.
Előtte nézz utána az „allfiles hack” és a „szignózás elkerülése” témaköröknek.

kedd okt. 07, 2008 19:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
noize írta:
Macika írta:
noize írta:
Sziasztok!

Jókat!

Köszi, nagyon rendes vagy :roll: :shock:
Tudod, erre mondják, hogy hülye kérdésre hülye válasz.

Nem ismerünk, nem tudjuk, mit szeretsz, olvasni nem vagy hajlandó, pedig van DIREKT erre egy topic, ami csupa csudajó programmal van tele, van egy nokiaprogramok.hu oldal és akkor mi mondjuk meg, hogy mit ÉRDEMES rárakni?

Nem vágom ezeket a dolgokat, épp ezért kérdeztem meg, hiába megyek fel a nokia programokra, van fent rengeteg dolog ami nekem semmit se mond:) Ezért mertem megkérdezni a tapasztaltabbakat, hogy miket érdemes felrakni, ami bármikor jól jöhet. De nézelődök akkor

kedd okt. 07, 2008 19:34
Moderátor

Hozzászólás 
noize írta:
Macika írta:
noize írta:
Sziasztok!

Jókat!

Tudod, erre mondják, hogy hülye kérdésre hülye válasz.

Nem ismerünk, nem tudjuk, mit szeretsz, olvasni nem vagy hajlandó, pedig van DIREKT erre egy topic, ami csupa csudajó programmal van tele, van egy nokiaprogramok.hu oldal és akkor mi mondjuk meg, hogy mit ÉRDEMES rárakni?

kedd okt. 07, 2008 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
noize írta:
Sziasztok!

Jókat!

kedd okt. 07, 2008 19:27
Moderátor

Hozzászólás 
noize írta:
Sziasztok!

Jókat!

kedd okt. 07, 2008 19:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

kedd okt. 07, 2008 18:50
arany tag

Hozzászólás 
Arra tud valaki megoldást, hogy hova dugjam a zenéket ahhoz, hogy a telefon ne tallózza a 20 albumot csengőhangválasztáskor?

kedd okt. 07, 2008 18:07
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
user01 írta:
Igazad van, valóban.
Elfelejtettem, hogy a Képek fülön, a Kép típusánál ki kell választani a "Borító (első)" opciót. Így már látja a telefon. Most teszteltem le! :)

A képet is felmásolod a telefonra? Ugyanis nekem betesz egy képet a számítógép azon mappájába, ahol az album van.

Nem másolom a képet a telefonra. Ezzel a módszerrel a kép belementődik magába az mp3 fájlba.
Én XP alatt csináltam Win Media Player v.9-cel, és nem került kép az album mappájába.

hétf. okt. 06, 2008 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
user01 írta:
Igazad van, valóban.
Elfelejtettem, hogy a Képek fülön, a Kép típusánál ki kell választani a "Borító (első)" opciót. Így már látja a telefon. Most teszteltem le! :)

A képet is felmásolod a telefonra? Ugyanis nekem betesz egy képet a számítógép azon mappájába, ahol az album van.

hétf. okt. 06, 2008 11:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 51  Következő