Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 0:14

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
alfoldi írta:
49 Ft-os perc alapú percdíj??? Na, ne... :D
Mennyi is a végződtetési díj? http://www.nhh.hu/?id=hir&cid=5831

És mindemellett kitolt csúcsidő: 7-20 óra. Hosszabb, mint a régi RnR-oknál! Nooooormális???? (Az ÁSZF-ben ez van, a honlapon hibás a 07-18 óra!!!)

Kegyelemdöfés: 49 Ft-os SMS díj vezetékes számokra, és hálón kívül!

A kapott jutalmat meghálálva djuice kártyás20-at, Praktikumot, vagy Domino Nap Pluszt tessék használni!

Azt hiszem jobb, ha a másik két cég nem csinál semmit, vagy legalábbis nem kezdi el törni a fejét valami hasonló szivatáson!

szomb. nov. 01, 2008 17:31
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
McLaca írta:
akkor nem hiszem, hogy most meg akkora kedvezményeket adnának majd.

Üdv!
Ezzel nem értek egyet. A konkurencia mindkét tagja előszeretettel emeli a lezárt tarifákat, hogy ha behoznak valami újat, olcsót, akkor azzal fedezzék a kiesést.

Magyarán én elvártam egy jobb konstrukciót a mostanihoz képest. De hát nem így lett. Mióta elment Vitai, csak sz.r ajánlatokkal tudnak előrukkolni. De legalább a honlap már kinéz valahogy...

szomb. nov. 01, 2008 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hozzáfűzném, hogy a Vitamax Standardnak logikusan 34 Ft-os percdíja kellene hogy legyen.

szomb. nov. 01, 2008 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
alfoldi írta:
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2008_11_01/aszf_08_11_01_2.pdf

Ez a link már nincs is fenn.

http://www.vodafone.hu/egyeni/common/se ... 1_01_2.pdf

Mellesleg a marketingesek nagyon ki lehettek fogyva ötletekből, ha újra elő kellett bányászni a Vitamax Standard és Vitamax Party nevet.

szomb. nov. 01, 2008 15:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Ez egy nagy kaki az egész. Akkor most a partynál 39ft vagy 49ft a csúcsidőn belüli hívás?

Természetesen 49, különben a Standard csomagnak semmi értelme nem lenne...

szomb. nov. 01, 2008 14:07
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
New-man írta:
gondoltam, megnézem a részvételi feltételeket, de nem él az oldal

https://secure.vodafone.hu/jutalom/docs ... lek_hu.pdf

szomb. nov. 01, 2008 13:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/t ... rt_hu.html

2008. december 3-án a VitaMAX Uno, Uno Plusz, Duo, sCool, Joker, Joker Plusz, Határon Túl , és City tarifák lezárásra kerülnek, s ezt követően tarifaváltással nem elérhetőek.
Amennyiben most ezen tarifák egyikét használod, akkor a lezárást követően jelenlegi tarifád továbbra is igénybe veheted!

szomb. nov. 01, 2008 13:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez egy nagy kaki az egész. Akkor most a partynál 39ft vagy 49ft a csúcsidőn belüli hívás?

http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/t ... ty_hu.html

https://secure.vodafone.hu/jutalom/ -itt 49ft-ot ír.

Nincsenek összhangban az oldalak, nem létező oldalak....

szomb. nov. 01, 2008 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem 500Ft lebeszélhetőséget adnak az új sim-hez, alapból a standard csomagba raknak és ha váltasz 31 napon belül, akkor -500Ft, tehát semmi nem marad rajta :)

szomb. nov. 01, 2008 12:58
platina tag

Hozzászólás 
Nekem a ZSIVÁNYSÁGOK menüpont a kedvencem... oda belinkelhetnék az itteni VODAFONEGYALÁZÓT egy az egyben....

szomb. nov. 01, 2008 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem tök mindegy, milyen az előhívód. A lényeg az, hogy a statisztikában majd jól mutat 10e új kártyás előfizető ;)

szomb. nov. 01, 2008 11:33
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
gondoltam, megnézem a részvételi feltételeket, de nem él az oldal

szomb. nov. 01, 2008 11:32
platina tag

Hozzászólás 
Talan mert 20-as vagy 30-as szammal is lehet voda efi az ember, nem? Wink Vagy akar epp most akar az lenni

Persze, csak Pannonos és Westeles is tud magának kártyát kérni. Szerinted le fogják egyenként ellenôrizni, hogy a személy Vodás? Szerintem nem.

szomb. nov. 01, 2008 11:17
arany tag

Hozzászólás 
És ez a ajándék sim teljesen ingyenes? Ha, nekem 3db kellene lehet kérni?

szomb. nov. 01, 2008 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na én részemről maradok az Uno Pluszban, aztán majd meglátom, mit lépnek.

szomb. nov. 01, 2008 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Talan mert 20-as vagy 30-as szammal is lehet voda efi az ember, nem? ;) Vagy akar epp most akar az lenni ;)

szomb. nov. 01, 2008 10:34
platina tag

Hozzászólás 
Postaláda > lebeszélem > kuka

Pontosan... és ami érdekes, hogy nem csak Vodafonos mobilszámot lehet beírni...

szomb. nov. 01, 2008 8:54
arany tag

Hozzászólás 
https://secure.vodafone.hu/jutalom/

ajándék vitamax kártya (csak 10000 db, de folyamatosan fogy). Postaláda > lebeszélem > kuka

szomb. nov. 01, 2008 3:08
arany tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Lehet, hogy vak vagyok, de nem találom az ÁSZF-ben a Hétvégi Percek, Románia csomag, Kedvenc szám, illetve az 5 Szám Féláron opciók árait.
:roll: :roll: Valaki látja????

EXTRÁK:
SMS 25
Havidíj 500 Ft
Havidíjban foglalt SMSek 25

SMS 100
Havidíj 1 000 Ft
Havidíjban foglalt SMSek 100

Kedvenc szám
Havidíj 1 000 Ft
Percdíj 0 Ft
Egy kiválasztott Vodafone-os telefonszámot 0Ft-os percdíjért hívhatsz korlátlanul.

Öt Szám Féláron
Havidíj 1 000 Ft
Hívás/SMS/MMS díja 50% kedvezmény
A szolgáltatás tartalma Öt kiválasztott Vodafone-os telefonszámot féláron hívhatsz.

Hétvégi Percek
Havidíj 1 000 Ft
Felhasználható Percek 500
Felhasználhatóak Hálózaton belül, hétvégén

Románia Kedvezmény
A Románia Kedvezmény megrendelésével most különösen kedvező, bruttó 39 Ft-os percdíjért kezdeményezhetsz normál díjas nemzetközi hívásokat a romániai vezetékes és romániai Vodafone hálózatokba. A szolgáltatás havidíja 1200Ft.

Ami tényleg jutalom lehet a https://secure.vodafone.hu/jutalom/ oldalon lehet ajándék SIM-et kérni:)

szomb. nov. 01, 2008 1:35
arany tag

Hozzászólás 
Ilyen dijakkal akarnak versenyképesek maradni?
Hol vannak ezek a csomagok pl. egy Domino 7 extra díjcsomagtól? 78 Ft egy külföldi sms, ne ez meg már rablás!!!

szomb. nov. 01, 2008 0:52
platina tag

Hozzászólás 
Na és akik a régi tarifacsomagokat használják, azokkal mi lesz? Időtlen időkig befagyasztják őket?

Majd szépen közlik velük, hogy van 30 napjuk a váltásra, vagy automatikusan a nekik legrosszabb csomagba kerülnek. Csinált már ilyet a Voda...

szomb. nov. 01, 2008 0:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na és akik a régi tarifacsomagokat használják, azokkal mi lesz? Időtlen időkig befagyasztják őket?

pén. okt. 31, 2008 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
alfoldi írta:
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2008_11_01/aszf_08_11_01_2.pdf

Ez a link már nincs is fenn.

pén. okt. 31, 2008 23:03
platina tag

Hozzászólás 
Dolgozik a Vodafone marketing csapata..... hogy errôl miért az a szakállas vicc jut az eszembe, hogy a parasztbácsi évek óta becsinál a nadrágjába, semmilyen kúra vagy gyógyszer nem segít, ezért elmegy egy személyiségfejlesztô fejlesztô tanfolyamra. Egy hét múlva találkozik a barátjával, aki kérdezi:
- Nem xarsz már be?
- De igen, csak most már büszke vagyok rá.....

http://www.hwsw.hu/hirek/37301/vodafone ... talom.html

Megjutalmazza a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleit
írta: Dojcsák Dániel , idő: 17:56

[HWSW] Új feltöltőkártyás tarifacsomagot vezet be november 1-től a Vodafone Magyarország, mellyel célja az elmúlt években elburjánzott tarifacsomagok letisztítása, egyszerűvé tétele. A megújuló Vitamax rendszer lerázza magáról az eddigi szerteágazó csomagstruktúrát, s helyette mindössze három alaptarifa marad, melyet a kiegészítő opciókkal lehet majd testreszabni.

hirdetés

A jelenleg érvényben lévő nyolc különböző Vitamax tarifacsomag helyett novembertől a Vodafone új ügyfelei három alaptarifából választhatnak, melyekhez az előfizetéses Select konstrukcióhoz hasonlóan szabadon válogathatják össze a kiegészítő bónuszokat plusz havidíj ellenében. A csomagváltók ezt követően szintén csak az új tarfikák közül váltogathatnak.

A Vitamax Standard teljesen egységes 39 forintos díjat kínál a hívások percdíjára és az sms üzenetekre egyaránt, a céliránytól és időszaktól függetlenül, míg a Vitamax Klub a főként szűk családdal barátokkal kommunikálóknak kínál szintén egységes 19 forintos díjakat, de kizárólag hálózaton belül. A harmadik konstrukció a Vitamax Party, ami természetesen a fiatalokat célozza meg, itt az esti- és hétvégi időszakokra, de minden hálózatba érvényes a kedvezményes díjszabás, ami 29 forint, illetve az sms-ek mindenkor 19 forintba kerülnek.

Az igazi újdonság, amire a DDB által kreált humoros reklámkampány is épít, az a "jutalom" fogalma. Rózsa és Robin, azaz Rózsa Sándor és Robin Hood a történet szerint elveszi a "gazdag előfizetésesektől a kedvezményeket és jutalomként szétosztja a szegény feltöltőkártyások között". Komolyabb formában a Vodafone marketing vezetése az új csomagok bevezetése előtt végzett némi piackutatást, és úgy találta, hogy a prepaid ügyfelek úgy érzik, nincsenek megbecsülve, ők valamivel kevesebbek, mint az előfizetésesek -- pedig csak másképp egyenlítik ki számlájukat.

A Rózsa és Robin által osztott jutalmak tehát a prepaid előfizetők kényeztetését szolgálják: aki az új tarifacsomagok bármelyikét választja, és minimum 3000 forinttal tölti fel egyenlegét, az jutalomban részesül. Jelenleg két jutalom közül lehet választani: a Jutalom Hétvége keretében a következő hónapban hétvégenként díjmentes minden hálózaton belüli hanghívás, míg a Jutalom SMS a következő egy hónapra 30 ingyen üzenet elküldését teszi lehetővé. Emellett mostantól a Vitamax ügyfelek is választhatnak az előfizetésesekhez hasonlóan extra opciókat. Így az SMS25 és SMS100 csomagok mellett a Hétvégi Percek, Románia csomag, Kedvenc szám, illetve az 5 Szám Féláron opciók választhatóak.

legalizálj! (x)
# Microsoft Office 2007 Small Business OEM most csak 51.990 forintért!
Sandra Sommerkorn, a Vodafone Magyarország felelős marketing vezetője elmondta, hogy ezzel a váltással főként a többi szolgáltató feltöltőkártyás ügyfeleit célozzák meg, illetve valóban több megbecsülést szánnak a prepaid ügyfeleknek is, akik a teljes bázis 55 százalékát képezik, vagyis a cég bevételeinek markáns része érkezik tőlük. Az új díjcsomagok és az opciók tovább motiválják a pre-paid előrefizetőket arra, hogy több szolgáltatást vegyenek igénybe.

Lapunk kérdésére Sommerkorn elárulta, hogy egyelőre nem tervezik, hogy a megújult hangcsomagok mellé megújult adatcsomagok is párosuljanak, illetve Magyarországon jó ideig még nem várható "egybecsomagolt" hang+adat páros. Jelenleg nem érzik felkészültnek a piacot arra, hogy az USA-ban a T-Mobile G1 mellé adott korlátlan csomagokhoz hasonlót vezessenek be itthon, közölte Sommerkorn. Az adatcsomagok evolúciója így inkább az előfizetéses konstrukciókban zajlik.

pén. okt. 31, 2008 21:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Abban csak a 3 új Vitamax kondíciói vannak benne.

pén. okt. 31, 2008 20:22
platina tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy vak vagyok, de nem találom az ÁSZF-ben a Hétvégi Percek, Románia csomag, Kedvenc szám, illetve az 5 Szám Féláron opciók árait.
:roll: :roll: Valaki látja????

pén. okt. 31, 2008 19:55
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... 1_01_2.pdf

Vitamax Standard, Vitamax Klub és újra Vitamax Party, csak utóbbinál a tartalom gyökeresen más, mint a 2005-ben megszüntetett, másodperc alapú, Vitamax Party esetén.

Kinek kell majd ez a 3 új csomag? Egyik rosszabb, mint a másik. 49 Ft-os perc alapú percdíj??? Na, ne... :D
Látom a Bónusz után a Vitamaxokat is sikerült "jól" beárazni. :evil:

pén. okt. 31, 2008 19:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.hwsw.hu/hirek/37301/vodafone ... talom.html

Felemelték az árakat, mindenki váltott és most megszüntetik őket? Szép ajándék :)

pén. okt. 31, 2008 18:18
platina tag

Hozzászólás 
Mi lesz az a reklámott nagy durranás kártyásoknak? És mikortól lesz?

Nekem már tisztul a kép, mit akarnak sugallni a reklámmal:
Rózsa Sándorban és Robin Hood-ban az a közös, hogy mindketten jól megsarcolták a gazdagokat. A reklám pedig azt mondja, hogy nemsokára mégjobba le fogjuk húzni a gazdagokat, akik sokat beszélnek....

pén. okt. 31, 2008 14:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Persze. Csökkentek az időszakok (nincs már pénteki plusz kedvezmény), megnyújtották a csúcsidőt, vagyis a 16-18 óra közötti időszakot kiszedték, így a csúcsidő 18 óráig tart. Más mobilhálózatba 18Ft helyett már 24Ft a legalacsonyabb percdíj (megszüntették a 18Ft-os időszakot és arra az időszakra "rátolták" a 24Ft-osat), és az SMS árát is emelték, igaz, azt csak 2Ft-tal. Ettől függetlenül hálón belül még mindig a legjobb, és az SMS is olcsó, de már korántsem jó alternatíva két kártya helyett, főleg, ha az embernek van kétkártyás elektronika a telefonjában...

Üdv!

pén. okt. 31, 2008 9:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
De miért pont nov. 1-jére időzítették?
Bár elbarmolták a Joker plusz-t, de még mindig az egyik legjobb kártyás csomag. Kíváncsi vagyok, mit tudnak még kihozni ebből, mert ha áremelés volt két hónapja, akkor nem hiszem, hogy most meg akkora kedvezményeket adnának majd.

Üdv!

Már a Joker Pluszt is?

csüt. okt. 30, 2008 23:18
a fórum lelke

Hozzászólás 
De miért pont nov. 1-jére időzítették?
Bár elbarmolták a Joker plusz-t, de még mindig az egyik legjobb kártyás csomag. Kíváncsi vagyok, mit tudnak még kihozni ebből, mert ha áremelés volt két hónapja, akkor nem hiszem, hogy most meg akkora kedvezményeket adnának majd.

Üdv!

csüt. okt. 30, 2008 7:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
thomas77 írta:
zoli62 írta:
Lesz valami mp opció talán péntektől? :)

Biztos lesz!
60 mp opció! :lol:
Amúgy én nem várok túl sokat ettől a dologtól. Aminek ilyen nagy hírverést csinálnak, azok szoktak a legkevésbé hasznosak lenni. :?

Pontosan. :) Lehet, hogy megnövekedett az inaktív kártyák száma a Vodafone-nál.

szer. okt. 29, 2008 15:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:

Biztos lesz!
60 mp opció! :lol:
Amúgy én nem várok túl sokat ettől a dologtól. Aminek ilyen nagy hírverést csinálnak, azok szoktak a legkevésbé hasznosak lenni. :?

szer. okt. 29, 2008 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd okt. 28, 2008 21:51
a fórum lelke

Hozzászólás Re: VODAFONE DICSÉRŐ
Adg19 írta:
A Voda azt mondta,akkor változtat,ha többen is írnak nekik,mert rendszert kell ehhez fejleszteni!

Ki is az a Voda, aki ezt mondta? :? :)
Mellesleg tudtommal direkt van így beállítva a rendszer, hogy minél előbb töltsél a kártyádra, tehát nem hiszem, hogy változtatnak rajta, bármennyi levelet írsz is... :wink:

kedd okt. 28, 2008 21:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Javasoljátok,hogy változtassanak! Pl.: 300ft alatt hangbemondás,a következő viszont (ne 50 ft alatt) csak akkor,amikor már nem lehet hívni,s a végére az SOS lehetőség! Címük: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com Ez mindenki érdeke! Köszi

kedd okt. 28, 2008 20:31
ezüst tag

Hozzászólás VODAFONE DICSÉRŐ
Opciókat vezetnek be! Kérlek titeket,ha tudtok,írjatok levelet az ügyfélszolgálatnak! Hogy miért is? Mert képzeljétek,ha bekapcsoltok egy percopciót,s a kártyátok 50ft alá csökken,akkor is vég kell hallgatni a hangbemondást,mintha nem lenne a kártyán pénzt,s csak utána cseng ki a telo! Tapasztalatból tudom,az Ajándék 30 percet használom,s van amikor 50 ft alá megyek,s nincs pénzem a karit tölteni! A Voda azt mondta,akkor változtat,ha többen is írnak nekik,mert rendszert kell ehhez fejleszteni!

kedd okt. 28, 2008 20:02
ezüst tag

Hozzászólás 
integral írta:

https://secure.vodafone.hu/jutalom/

3 nap, 13 óra 30 perc múlva kiderül.

kedd okt. 28, 2008 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:

Majd novemberben lesz figyeld meg, a karácsonyi vásárlások közeledtével.

hétf. okt. 27, 2008 22:49
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. okt. 27, 2008 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Volt már? Ma kaptam egy SMS-t a vitamaxos számomra, hogy 3 hónapig 100 ingyen percet kapok havonta hétvégenként 3 hónapig, ha válaszolok. Válazoltam, majd értesítenek, ha beaktiválták (asszem olyasmit írtak, hogy novembertől lehet kezdeni felhasználni).

Gondolom, csak hálón belül érvényes. Nekem még nem jött SMS. Pedig gondolom főleg azoknak adják, akik keveset használjáka kártyájukat.

vas. okt. 19, 2008 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor gondolom, ezt reklámozzák titokzatosan. Épp a minap raktak ki a kolival szembe egy óriásplakátot olyan robin hoodos stílusban (fára nyíllal lőtt papír), hogy a viatamaxosok nemsoká megkapják az ajándékuk, vagy valami hasonló szöveggel.

vas. okt. 19, 2008 12:00
arany tag

Hozzászólás 
Jó bolt volt? A regisztrációs sms mennyibe került?

vas. okt. 19, 2008 11:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Volt már? Ma kaptam egy SMS-t a vitamaxos számomra, hogy 3 hónapig 100 ingyen percet kapok havonta hétvégenként 3 hónapig, ha válaszolok. Válazoltam, majd értesítenek, ha beaktiválták (asszem olyasmit írtak, hogy novembertől lehet kezdeni felhasználni).

vas. okt. 19, 2008 9:18
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Mobi írta:
Okt 1-én életbe lépő változás:

"A Vodafone World illetve VitaMax Roaming szolgáltatások 1. zónája hívásindításra illetve
hívásfogadásra vonatkozó számlázási egysége a következő:
A hívás első perce egy perces egységben, majd a 60. másodperc után másodperc alapon kerül kiszámlázásra."

http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... _09_01.pdf

Mi a fene?

A szeptember 17-ei közleményben már ez szerepel:

"A Szolgáltató továbbá ezúton tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy a 2008. szeptember hó 1. napján közzétett közleményében a Díjszabás A. Fejezet 8.1. és B. fejezet 11.b. pontjait érintő;, a Vodafone World illetve VitaMax Roaming szolgáltatások számlázási egységére vonatkozó módosítások nem kerülnek bevezetésre 2008. október 1 hatállyal."

Na mi van srácok, meggondoltátok magatokat?

http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetu ... _09_17.pdf

csüt. szept. 18, 2008 17:24
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Azt szeretném megkérdezni hogy a vodafone-nal van e hűség kedvezmény mint pl pannon vagy t-mobile ha egy x ideje előfizető vagy és új telefont akarsz venni akkor x Ft kedvezményt kapsz.
Most gondolkodok azon hogy szolgáltatót váltok. Ha még ez sincs a vodafone-nál akkor tényleg lépek.

Válaszotokat előre is köszönöm

szer. szept. 17, 2008 11:23
arany tag

Tartózkodási hely: Pécs, bar most epp London, bár most épp megint Pécs, ami most ismét Londonra változott...
Hozzászólás 
Macika írta:
Naaaa, nem a Voda őrült meg, nyugodj meg.
Egyszerűen az EU-ban bevett szokás a 60/1-es számlázás, és - gondolom - ők is így kapják a külföldi szolgáltatótól.
Nem kell megijedni, hogy ez valaminek a kezdete lenne...

Nekem nem kell bemutatni az EUs szolgáltatókat: Londonban élek már egy ideje, (mellékesen pont ma egy éve!!!) úgyhogy hozzászoktam a másodperc alapú számlázáshoz megint... :-) És az sem véletlen hogy a magyar kártyámat nem használom másra mint otthonról küldött SMSek fogadására.

szomb. szept. 06, 2008 2:12
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
McLaca írta:
Mindenesetre akkor is pozitív változás, bár 140Ft-os percdíjnál (ill. elvileg ez is fog csökkenni valamennyit) 5 perc duma után az a 140 ide, vagy oda már oly' mindegy szerintem...

Üdv!

Igen, de 1 perc 1 másodpercnél ez kb. 50 %-kal olcsóbb hívás. Valami jó is... :)

szer. szept. 03, 2008 19:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mindenesetre akkor is pozitív változás, bár 140Ft-os percdíjnál (ill. elvileg ez is fog csökkenni valamennyit) 5 perc duma után az a 140 ide, vagy oda már oly' mindegy szerintem...

Üdv!

szer. szept. 03, 2008 8:55
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 40  Következő