Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 20:42

Hozzászólás a témához  [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Nokia N95 8GB 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Rapidshare-re fel tudnád tölteni? A Data megint nem megy.

http://www.rapidshare.com/

Köszi!

szomb. feb. 14, 2009 22:30
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
HALI.
Csak a datára tudtam feltölteni a progit.
Remélem le tudjátok szedni, néha nagyon halódik a szerver.
Ha nagyon nem sikerül, írjatok e-mailt és elküldöm annak akit érdekel.
A progit sajnos szignózni kell. Az OPDA szign fájlok kiválóan működnek, de csal saját IMEI-vel.

http://data.hu/get/1203591/PSSv119_unsigned.zip.html
Sok szerencsét.

szomb. feb. 14, 2009 21:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali.

Tényleg elírtam. De időközben itt a Terminal fórumon találtam meg az erre szolgáló progit.
Pssv119.sis. Úgy megörültem neki, hogy elfelejtettem megjelölni, hogy melyik topicban találtam. Megpróbálom feltölteni ide is. Talán Macika örülni fogsz neki.
Köszi a segítségeteket.
MILES

szomb. feb. 14, 2009 21:30
arany tag

Hozzászólás 
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993&start=0

Ami itt van a második hozzászólásban, azt próbáltátok? Nekem E51-en nagyon bejön :-)

szomb. feb. 14, 2009 15:53
Moderátor

Hozzászólás 
MILES írta:
Jó reggelt mindenkinek.

Én egy újonc vagyok a regisztrált tagok között, de már kb. fél éve van N96 8Gb-m és azóta olvasom ezt a fórumot és még sok másikat is.
Sok érdekes és hasznos dolgot sikerült megoldanom a fórumtársak segítségével, de egy dolog még mindig zavar. Macika a fórum 7.oldalán kérdezte, hogy az energiatakarékos üzemmódban látható képernyővédő miért van hosszában a telefon kijelzőjén, és ezt hogyan lehetne normális helyzetbe állítani. Most én is ezt szeretném kérdezni.

Segítségeteket és ötleteiteket köszönöm: MILES
Az N96-on nem fordul el. :D
Azért a saját telód típusát elírni ;)

Szóval megoldás NINCS RÁ!

EGYETLEN ismert 'képernyőkímélő' létezik, mely 'normális' állásban látszik, de az szinte használhatatlan a bolhányi betűméretek miatt.

Meg kell barátkozni a Nokia ezen törekvésével sajnos.

szomb. feb. 14, 2009 15:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó reggelt mindenkinek.

Én egy újonc vagyok a regisztrált tagok között, de már kb. fél éve van N96 8Gb-m és azóta olvasom ezt a fórumot és még sok másikat is.
Sok érdekes és hasznos dolgot sikerült megoldanom a fórumtársak segítségével, de egy dolog még mindig zavar. Macika a fórum 7.oldalán kérdezte, hogy az energiatakarékos üzemmódban látható képernyővédő miért van hosszában a telefon kijelzőjén, és ezt hogyan lehetne normális helyzetbe állítani. Most én is ezt szeretném kérdezni.

Segítségeteket és ötleteiteket köszönöm: MILES

szomb. feb. 14, 2009 9:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Aki a 31 -es soft felrakása elött áll és azon vacilál h a hack miatt feltegye-e, annak itt egy kis segítség:

ITT

Idézet:
Megjelent a legújabb szoftver a Nokia N95 8GB-re (31.0.015). Hogy lesz hackelt a teló, ez itt a kérdés Ha már frissítettük a szoftvert, akkor most jött el a pillanat hogy szomorúak legyünk, de ha még nem, akkor örülhetünk és kövessük az utasításokat:

1. lépés: töltsd le a mellékelt v31_N95_8GB_Hack.zip-et!
2. lépés: telepítsd a BINPDA Sec Platform hack-et (SECMAN)
3. lépés: indítsd el a progit, Opciók->Turn Plat. Security OFF (Done)
4. lépés: telepítsd az AActiveFile_1.40.186_S60_3_1-manufacturer-t (valószínűleg X-Plore-t is használhatnánk, de inkább ne kockáztassunk telónk hackelhetőségét és kövessük az eredeti utasításokat.)
5. lépés: másold fel az installserver.exe-t (szigorúan a mellékelt módosított fájlt!) a telóra, az E:\ gyökerébe hogy könnyen átmásolhasd.
6. lépés: AktiveFile-al hozzd létre ezt a mappastruktúrát:
Y:\
|
SYS\
|
BIN\

Tehát Y:\SYS\BIN\
7. lépés: másold be ide az installserver.exe-t!
8. lépés: Frissítsd a telódat NSU-val a szokásos módon (Előtte mentsd le ami kell,stb stb.)
9. lépés: Amint elindult a telód, telepítheted megint a SECMAN-t, és kikapcsolhatod vele a védelmet a Turn Plat. Security OFF lehetőséggel, majd a CapsOFF-hoz szükséges fájlt pedig berakhatod a szokásos C:\SYS\BIN-be

Letöltés:
http://www.uploadjockey.com/download/89 ... B_Hack.zip

Mindenki csak saját felelösségére !!!!

vas. jan. 25, 2009 14:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
"Mr. Wolf, öröm volt Önt munka közben látni." :D
Köszönöm a gyors (és hasznos!) választ!

pén. jan. 23, 2009 18:06
arany tag

Hozzászólás 
pederzen írta:
hali, úgy tudom az n95 8gb-n aGPS van, ami lehetővé teszi, hogy gyorsabban találjon műhódokat, mert tudja, hogy hol keresse őket.ezt magától tudja vagy be lehet rajta állítani vhol?

Szia!

Van egy olyan menüpont az általános beállítások alatt, hogy Helymeghatározási beállítások. Itt kell beállítani azt, hogy Hálozatalapú, Kiegészített, és Beépített. Ekkor a GSM hálózat cellainformációja alapján érkező információkkal is gyorsítja a pozíciókeresést.

Üdv.

pén. jan. 23, 2009 2:08
vas-tag

Hozzászólás 
hali, úgy tudom az n95 8gb-n aGPS van, ami lehetővé teszi, hogy gyorsabban találjon műhódokat, mert tudja, hogy hol keresse őket.ezt magától tudja vagy be lehet rajta állítani vhol?

csüt. jan. 22, 2009 23:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ja, egyébként az eladó N95 8GB-omon a 31-es figyel már.
Különösebb változást nem vettem észre.
Nem haragszol meg, ha nem próbálom ki a WPA2-t?
Sajnos vannak olyan használatban lévő WiFi-eszközeim, melyek nem támogatják a WPA2-t de működniük kell.

Nem haragszom meg. :P :D
Közben kiderült, hogy tényleg a túl hosszú pw volt a gond, 23 karakterrel már tökéletesen megy a WPA2 is.
Aki meg olyan perverz, hogy 63 karakteres pw-t ad meg, az szvsz meg is érdemli, hogy ne működjön :lol:

csüt. jan. 22, 2009 22:08
Moderátor

Hozzászólás 
Ja, egyébként az eladó N95 8GB-omon a 31-es figyel már.
Különösebb változást nem vettem észre.
Nem haragszol meg, ha nem próbálom ki a WPA2-t?
Sajnos vannak olyan használatban lévő WiFi-eszközeim, melyek nem támogatják a WPA2-t de működniük kell.

csüt. jan. 22, 2009 16:23
Moderátor

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Külföldi fórumon panaszkodott egy srác, hogy WPA2-n instabil a wifi kapcsolat. A srácnak 63 karakteres a jelszava, lehet, hogy ez a gond.
Azért gondolkozzunk már el kicsit, egy mobiltelefon-billentyűzetről mekkora szórakozás már 63 karaktert megadni jelszónak??? :D

csüt. jan. 22, 2009 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Új firmware: 31.0.015

Állítólag semmi új feature nincs, kicsit gyorsabb lett a menükezelés és általában az egész teló.
És - ahogy ezt sejteni lehetett - nem hekkelhető

Valaki esetleg telepítette azóta az új fw-t?
Külföldi fórumon panaszkodott egy srác, hogy WPA2-n instabil a wifi kapcsolat. A srácnak 63 karakteres a jelszava, lehet, hogy ez a gond.
Azt állítja, hogy a 30-as fw-el tökéletesen működött, illetve a sima N95-öse most is működik ugyanezen a wifin.
Ha valaki telepítette a 31-est, légyszi próbálja ki, ha módjában áll WPA2-es titkosítású wifin.

Egyébként ugyanitt azt állítják, hogy javult a sebesség, javítottak a kamera minőségén, illetve Mass Memory-t használva nem akadozik a videó.

csüt. jan. 22, 2009 12:13
Moderátor

Hozzászólás 
beamen írta:
Nem teljesen idevág de a szolgáltató látja hogy a hívást milyen típusú készülékről kezdeményezik, tehát látják, hogy egy nokia n95 8gb-ról telefonálok?
Természetesen igen, hiszen ez alapján döntik el, milyen WAP-tartalmat adnak a készülékedre, 128x128 kijelzős-e a mobilod vagy 240x320, mekkora a heap memory-ja és sorolhatnám..

Ezért is van, hogy egy egészen új, vagy itthon hivatalosan (még) nem forgalmazott készüléken máshogyan néz ki a wap (esetleg csak monokróm).

Arról nem is beszélve, hogy a készülék bekapcsolásakor fellövi a hálózatra a készülék az IMEI-jét sok egyéb más adat mellett.
Abból meg ugye bárki megtudhatja a márkát/típust, aki jogosult az adatok kezelésére.

kedd jan. 20, 2009 23:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a gyors választ!

kedd jan. 20, 2009 18:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tévedsz.

A BB5 S60, azaz Symbian telefonok eleve tartalmazzák és egy adott SIM behelyezésekor aktiválják is az adott szolgáltatóhoz passzoló NET, WAP, MMS és egyéb beállításokat.

Hozzá sem kell nyúlnod és olyan szépen beállít mindent, hogy öröm nézni. Persze ha erről nem tudsz, annak anyagi vonzatai lehetnek...

kedd jan. 20, 2009 17:21
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
HA belépek a térképek menüpontba ( gps magyar megfelelője?) rákérdez, hogy csatlakozom e most az internethez. Ha itt azt mondom neki hogy igen, miközben nincsenek meg a wapozáshoz/netezéshez szükséges beállításaim akkor tudja használni a netet? Nem írja ki hogy nem, de tudtommal nincsenek meg a beállítások. A kapott számla szerint viszont lehet hogy mégis, mert egy elég komoly tételt, amit nem tudok mire vélni gprs internet címszó alatt.

Nem teljesen idevág de a szolgáltató látja hogy a hívást milyen típusú készülékről kezdeményezik, tehát látják, hogy egy nokia n95 8gb-ról telefonálok?

kedd jan. 20, 2009 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új firmware: 31.0.015

Állítólag semmi új feature nincs, kicsit gyorsabb lett a menükezelés és általában az egész teló.
És - ahogy ezt sejteni lehetett - nem hekkelhető

kedd jan. 20, 2009 15:41
arany tag

Hozzászólás 
sziasztok
biciklire való rögzítésre van valami jó tartó?Vagy egyéb biztonságos megoldást tudtok ajánlani?
a Sport tracker programhoz nagyon jó lenne ha lenne egy megbízható megoldás arra hogy a bicajhoz lehessen rögzíteni a telefont

hétf. jan. 19, 2009 19:59
ezüst tag

Hozzászólás 
pederzen írta:
Hahó!
Akkora hülyeséget kérdeztem, hogy mexűnt a topic? :(

nekem a garmin nélkül is csinálta, sőt amikor először bekapcsoltam és utána semmit sem telepítettem, bekaps után azóta is csinálja. próbáltam elkapni a processek közt vajon mi okozhatja, taáltam is egy z:/sys/bin/sislaunch processt, amit persze törölni nem merek. 3 8 gigásból 3 ezt csinálja, függetlenül attól h mik vannak/voltak előzőleg telepítve... Még nem jöttünk rá miért van ez... :)

hétf. jan. 19, 2009 14:53
arany tag

Hozzászólás Garmin
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Garmin ügyben. Nekem N95-öm van, azon gond nélkül műkszik. Egy barátom N95 8GB-ot vett, s azzal nem boldogulok. A 4.20.00-át tettem fel neki. SW.UNL kód jó, mert a progi fut, belső kiegészítő GPS-t látja, magyar nyelv és hang rendben. Ha rátolok a MapSourcéval egy Magyarország térképet, s megcsinálom hozzá a GMAPSUPP.UNL-ot, akkor újraindítás után az elindított Garmin nyitóképernyője megjelenik, majd kb. 20 másokperc után visszadob az alkalmazáskezelőbe. Ha kitörlöm a térkép .img-jét, akkor megint fut a progi, csak ugye nincs térkép. Van valakinek valami ötlete?

szomb. jan. 17, 2009 17:57
vas-tag

Hozzászólás 
igen garmin van rajta.
Köszi az infot!

pén. jan. 16, 2009 13:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
pederzen írta:
Hahó!

Minden esetben, amikor lehúzod mass storage módból a gépről, olyankor úgy érzékeli, mintha most "raktad" volna be a memóriakártyát és újrainstallálja az autorun dolgokat. Nekem ilyet csak olyankor csinál, amikor a Garmin rajta van (bármilyen symbianos telón). Ezzel együtt kell élni.

pén. jan. 16, 2009 9:32
vas-tag

Hozzászólás 
Hahó!

csüt. jan. 15, 2009 21:08
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni a következőben:
ahányszor bekapcsolom a műszert vagy lehúzom usb-ről (mass storage módban), mindig nekiáll telepíteni vmit, aztán kiírja, hogy a memória egységen nem megbíz6ó alkalmazás van.
Jbak taskannel "elkaptam" telepítés közben és kiderült, hogy a Z:/Sys/Bin/SWInstSvrUI.exe indul el, amit, ha jól emléxem magam másoltam oda hekkelés közben.
Megpróbáltam áthelyezni onnan,csak kiváncsiságból, hogy mi történik, de nem engedte.
Az a kérdésem, hogy meg lehet-e szabadulni ettől a mindig felbukkanó telpítéstől?

Próbáltam utánaolvasni a(z egyébként Qrvajó!) fórumotokon, de már cseppfolyós az íriszem és nem találtam ilyesmit.

A választ előre is köszi! :D

hétf. jan. 05, 2009 13:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
beamen írta:
Értem, köszi a választ.

Az érdekelne még, hogy a garanciavesztés a szignózás kikerüléskor is megtörténik.
(Már elkezdtem olvasni az idevágó topicot, de még nem jutottam a végére és ha így állnánk esetleg nem is lenne értelme folytatnom az olvasását.)

Az nem, mert mindössze szoftveres beavatkozás, ami a *#7370# resetkód után el is tűnik.

vas. dec. 28, 2008 23:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Értem, köszi a választ.

Az érdekelne még, hogy a garanciavesztés a szignózás kikerüléskor is megtörténik.
(Már elkezdtem olvasni az idevágó topicot, de még nem jutottam a végére és ha így állnánk esetleg nem is lenne értelme folytatnom az olvasását.)

vas. dec. 28, 2008 23:48
arany tag

Hozzászólás 
beamen írta:
Ha ezt megcsinálom az szintén a garancia elvesztésével jár?

Nekem kicsit lötyög a csúszka, ezzel lehet kezdeni valamit?

Egy kis lötyögés nem baj, ha nem jár fel-alá akkor ne foglalkozz vele. Nem volt régebbi sima N95-öd, na annak lötyögött! Hasonlíts össze egyet a tiéddel. Ha annyira zavar, vidd be egy szervizbe, nézzék meg, addig ne berheld a telefont mert átírod a szoftvert, és ez sajnos egy csúnya piros bejegyzést hagy a telefonodban, és a Nokia boltban -mikor bemész, hogy javítsák meg- ők majd látják ezt a ronda pirosat, így
A fenti leírás végrehajtása azonnali és végérvényes garanciavesztéssel jár!

szomb. dec. 27, 2008 23:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha ezt megcsinálom az szintén a garancia elvesztésével jár?

Nekem kicsit lötyög a csúszka, ezzel lehet kezdeni valamit?

szomb. dec. 27, 2008 20:59
arany tag

Hozzászólás Itt az N95 8Gb legújabb (V30.0.018 FW) szoftjának törése!
Itt az N95 8Gb legújabb (V30.0.018 FW) szoftjának törése!

1. Letöltöd ezt a kis ajándékot, kicsomizod, majd az egész könyvtárat felteszed az E:\ meghajtóra

2. Másold át az installserver.exe és a CProfDriver_SISX.ldd fájlokat az E:\ gyökérkönyvtárba.

3. Telepíted, majd elindítod az X-plore progit, utána nyomsz egy “0″-t a beállításokhoz. Kipipálod a Show hidden files, Show ROM drives, Show RAM drives és a Show system files/folders melletti négyzeteket, majd lejjebb mész, és a Language sorban beállítod a magyart. Most lépj ki úgy, hogy a háttérben továbbra is fusson az alkalmazás. Legegyszerűbb, ha megnyomod a menü gombját.

4. Telepíted a HelloCarbide-t. Elindítod, majd kiválasztod a Menu1-et. Utána Yes (jobb oldal, nem bal!) mikor egy üzenet feltűnik.

5. Megnyitod az eddig nyitva hagyott X-plore progit, és átmozgatod a E:\ könyvtárból az installserver.exe és a CProfDriver_SISX.ldd fájlokat a C:\sys\bin mappába.

6. Ha mindkettő ott van (ELLENŐRIZD!) akkor az X-plore -ból (Tools vagy Eszközök) csinálsz egy restart-ot.

7. Újraindítás után telepíted előbb a CapsOff majd a CapsOn progikat. A CapsOff engedi meg, hogy láthasd és szerkeszthesd a rejtett és lezárt könyvtárakat. A CapsOn kapcsolja vissza a készüléket normál üzemmódba. Nagyon fontos, hogy BÁRMIKOR is futtatod a CapsOff-ot, és belenézel lezárt fájlokba, ha befejezted, utána MINDIG futtasd a CapsOn-t!!!

8. Nem, nem... nincs több, kész vagy! Mostantól bármilyen szignózatlan (unsigned) fájlt (igen, játékot is!) fel tudsz telepíteni!

Köszönet Drakkarious-nak és FCA00000-nak!

csüt. nov. 20, 2008 1:55
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:

Erre csak annyit hogy jó tűzfal+vírusírtó :wink:

jah legutóbb letölöttem nod32t, több százan seedelték. amint elinditottam olyan virus "loop"ba kerültem.. húztam újra az egész gépet.

na azóta egyébént letöltöttem dirk dagger-t és nagyon jópofa szal működnek az ngages játékok. mondjuk négy óra folyamatos játék lemertette az aksit teljesen.

nokiaappsra viszont nem tudok regelni. a registrationre kattintva egy totál szétcsúszott oldal jön be.. nemtod mi lehet?

update: most már bejött rendesen a regisztráció. biztos vmi karbantartás volt

vas. nov. 16, 2008 4:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
coj írta:
(apropó: mit ajánlasz a telóra védelemnek?)

Egy jó bőrtokot :lol: Legjobb tudomásom szerint symbianos telefonokon nem igazán van mi ellen védekezni.

Idézet:
torrentoldalakról azért nem nagyon szeretnék letölteniú, mert félek a virusoktól.

Erre csak annyit hogy jó tűzfal+vírusírtó :wink:

pén. nov. 14, 2008 19:17
ezüst tag

Hozzászólás 
tyű ezt is köszi!

beraktam a nokiás bookmarkok közé.
később átböngészem ezt is, most kocsma :)

az ngage viszont továbbra sem akar feltelepülni 'sérült fájl'al visszadobja. majd kinyomozom mi lehet a gikszer hátha irják valahol.

torrentoldalakról azért nem nagyon szeretnék letölteniú, mert félek a virusoktól.
(apropó: mit ajánlasz a telóra védelemnek?)

pén. nov. 14, 2008 19:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen,sajna néha vannak szervergondok és ezért nem megy a letöltés de türelemmel meglesznek azok.Vagy pedig letöltöd torrentoldalról :) Ez a tizenakárhány játék terjed már régóta a neten,de ha körülnézel más oldalakon akkor találhatsz újabbakat is.Pl a http://www.nokiaapps.org/ szintén egy elég sokrétű tartalommal megáldott oldal.Nemrég került fel pl a One nevű verekedős játék megokosított verziója
Kép
Elég durva kis game lett :D
Keretprogram valóban van alapból de miután lecseréltem arra ami az s60 oldalon van,egész mást kaptam,teljesen új a felület.

pén. nov. 14, 2008 18:59
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
19 ngage játék található az elöbb linkelt oldalon.Az én telómon jelenleg 14 van és mind működik nagyon frankón. :wink:

igen csak hibaüzit dobott a szerver mikor megpróbáltam letölteni. azóta próbálkoztam becsülettel és fél óra és a negyedik böngésző elteltével sikerült letöltenem egyet, épp most installálódik. (ezek szerint alapból fenn volt az ngage keretprogi)

na megvárom az install végét mielőtt elküldöm a hsz-t: sikerült!

köszi:) azóta megint nem lehet letölteni, de majd türelem rózsát terem.

pén. nov. 14, 2008 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
19 ngage játék található az elöbb linkelt oldalon.Az én telómon jelenleg 14 van és mind működik nagyon frankón. :wink:

pén. nov. 14, 2008 18:13
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:

Katt ide
http://s60web.extra.hu/ngagetamogatott.php
Innen le tudod szedni az ngage keretprogramot.Remélem addigra már megvagy a hack-el is :wink: Olvasd el a leírást amit ott találsz.Ha fent a program akkor itt vannak a játékok
http://s60web.extra.hu/ngageletoltes.php
szintén van részletes leírás hogy mit hová és mért.

na erre az oldalra eddig még nem találtam rá köszi:)

sokfelé találkoztam hekkelési útmutatóval, mindenütt volt valami ami nem stimmelt. Itt is sajnos. végigcsináltam a leirást odafigyelve, de utána az ngage keretprogira azt monta h corrupt. viszont a hekkelés biztos sikerült, mivel kipróbáltam és felengedett olyan progikat amiket szignózni kéne vagy lejárt tanusitványú.

szóval nem értem. mondjuk gyanús h fel van ilyesmi már installálva mert azért van ngage ikon a telómban.. :)

ngage játék sajna nem volt letölthető az oldalon h kirpóbáljam

pén. nov. 14, 2008 17:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
coj írta:
ciki de az ngage játékokat sem tudom elinditani, mert látom h fel van rá telepitve a szokásos nhány demo de az Ngage menüben nem lehet elérni. (nyomozás után úgy látom egy discover ngage ikon hiányzik)

Katt ide
http://s60web.extra.hu/ngagetamogatott.php
Innen le tudod szedni az ngage keretprogramot.Remélem addigra már megvagy a hack-el is :wink: Olvasd el a leírást amit ott találsz.Ha fent a program akkor itt vannak a játékok
http://s60web.extra.hu/ngageletoltes.php
szintén van részletes leírás hogy mit hová és mért.

pén. nov. 14, 2008 16:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Atos írta:
coj írta:
viszont nem forgatja el a képet az idézetben leirt módon magától.

Alapból nem forgatja, csak ha a beállítások között aktiválod ;)

igazad van! már találkoztam vele és elfelejtettem azóta. akkor nem engedte megváltoztatni a beállitást.
most megcsináltam, kicsit várni kellett volna. lassabban őrölnek a malmok mint a 6230on :)

pén. nov. 14, 2008 16:43
arany tag

Hozzászólás 
coj írta:
viszont nem forgatja el a képet az idézetben leirt módon magától.

Alapból nem forgatja, csak ha a beállítások között aktiválod ;)

pén. nov. 14, 2008 16:25
ezüst tag

Hozzászólás 
coj írta:

viszont nem forgatja el a képet az idézetben leirt módon magától. nem baj amúgy, nem hiányzik. gondolom egy szoftverfrissités kéne neki 30.0.0180 van rajta.

hát nem mert ez a legfrissebb verzio a nokia.com szerint

pén. nov. 14, 2008 16:02
ezüst tag

Hozzászólás 
magnatico írta:
Sziasztok!Megvan végre a Pannonos telóm.Tényleg forgatja a képet ha balra fordítom.Ugyan úgy mint a N82-es.Viszont ki tud abban segíteni, ha hívásnál becsukom a flippet, letegye autómatán. :potyog:

Megvan a telóóóóóóóóm! juhú.

viszont nem forgatja el a képet az idézetben leirt módon magától. nem baj amúgy, nem hiányzik. gondolom egy szoftverfrissités kéne neki 30.0.0180 van rajta.

ciki de az ngage játékokat sem tudom elinditani, mert látom h fel van rá telepitve a szokásos nhány demo de az Ngage menüben nem lehet elérni. (nyomozás után úgy látom egy discover ngage ikon hiányzik)

ezen felül egyelőre ismerkedem a készülékkel meg a szignózással meg h milyen "must have" progik vannak :)

pén. nov. 14, 2008 15:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kérdezhetek?

Ugye a gyári alapállapotba hozás alkalmával a 8 GB-os Flash-ROM is formázásra került?

Hmm... mondasz valamit!
A 8GB-os résszel nem történt semmi.
Úgy látszik, úgy kezeli, mint egy "hagyományos" mem. kártyát.
Viszont ami érdekes, hogy SW frissítés után beállítottam az időt, dátumot stb.
Utána kipróbáltam a kamerát és megdurvább volt.
Olyan volt mintha sorozatképet csináltam volna, másodpercenként ugrált a kép.
Mondom f*sza vihetem szervizbe...
Pár órára rá akarom mutatni egy havernak a bibit, és láss csodát hibátlanul működött...
Nem tartom magam műszaki analfabétának se zseninek, de ez most magas! :D

hétf. nov. 10, 2008 8:34
Moderátor

Hozzászólás 
Ködi írta:
Macika írta:
Nem fut valami program hidden módban közben?
Próbáltad már gyári alapállapotba resetelt készülékkel is?

Nem futott a háttérben semmi progi.
Gyári beállítások visszaállítása sem segített.
Ami a nagyobb baj, hogy SW frissítés sem segített rajta. :(
Kérdezhetek?

Ugye a gyári alapállapotba hozás alkalmával a 8 GB-os Flash-ROM is formázásra került?

vas. nov. 09, 2008 21:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:

Nem futott a háttérben semmi progi.
Gyári beállítások visszaállítása sem segített.
Ami a nagyobb baj, hogy SW frissítés sem segített rajta. :(

vas. nov. 09, 2008 20:31
ezüst tag

Hozzászólás Gps
Ok köszi

vas. nov. 09, 2008 2:08
platina tag

Hozzászólás Re: gps
cerpix írta:
Érdeklödnék hogy az N95 teloban lévö GPS t,lehetne e külön antenáként használni más eszközön.

igen... csakmost nem jut eszembe a program neve ami kell hozzá... megkeresem

extgps.jar ... ha minden jól megy BT-os GPS-vevőként érzékelhető a telefon
http://data.hu/get/828075/extgps.jar

szomb. nov. 08, 2008 20:55
ezüst tag

Hozzászólás gps
Érdeklödnék hogy az N95 teloban lévö GPS t,lehetne e külön antenáként használni más eszközön.

szomb. nov. 08, 2008 19:12
Moderátor

Hozzászólás 
Ködi írta:
Helios írta:
Valami nekem nem jött át:

Most akkor az a probléma, hogy villog e a piros, avagy csak szimplán világít????... Nem értem... :?

Az a probléma, hogy elvileg ez a LED folyamatosan világít videó felvétel közben.
Mint egy mezei handy kamera.
Nekem is világít csak kb. 3mp-enként megakad a fölvétel és akkor villogni kezd, majd megint 3mp-ig rendesen vesz föl.
Magyarul szaggat. A hangot tökéletesen veszi föl a sz*r videó alatt is...

szomb. nov. 08, 2008 13:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 546 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő