Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 5:32

Hozzászólás a témához  [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 106  Következő
PANNON(Telenor)GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na úgy is lett, ma automatikusan törlődött a promóciós 5 perc után 0. Érdekes, ogy a megrendelhető szolgáltatások közül is eltűnt, így a pol-on nem tudom megrendelni. Mondjuk nem is akarom.

pén. jan. 02, 2009 10:01
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
.gúnár. írta:
Van olyan a megrendelt szolgáltatások között nálam olyan, hogy "promóciós 5 perc után 0 ft", aminek van a pol-on lejárati dátuma is, január 2. A megrendelhető szolgáltatások között pedig van "sima" 5 perc után 0 ft. Ebből nekem az következik, hogy holnap automatikusan törlik a "promócióst". Rosszul gondolom?

Nálam a megrendeltek között volt mind a kettő. A promóciósnál ugyanúgy mint nálad lejárat napjának január 2. szerepelt. A simánál pedig az aktiválás dátumánál volt január 2. Ez így logikus is, hiszen az akciónak pont az volt a lényege, hogy promóciós időszak lejárta után automatikusan havidíjért használhatod a szolgáltatást (beetetés). Ezt tudtam is, mert annak idején a pannon ezt közölte. Ahogy most lemondtam a promóciósat, automatikusan kikerült a sima is a megrendeltek közül. Remélem, nem lesz vele gondom (nem mintha az az 1 havi párszáz ft földhöz vágna.)
Üdv!

Igen, akkor nálad holnaptól törlődne a promóciós, és a sima meg átváltana havidíjasra. Érdekes, hogy nincs mindenkinél ugyanúgy. :roll:

csüt. jan. 01, 2009 21:15
arany tag

Hozzászólás 
Mkrys írta:
már bocs, de egy szolgáltatásért fizetek amit használok 10 napig, akkor nehogy már 30 napot fizessek... ez csak a pannon felfogása, ami egyszerű lehúzás

Erről már folyt itt vita. Mindenki eldöntheti,hogy megéri-e neki egy szolgálatásért 10 vagy akárhány napra 590 vagy akármennyi forint...

csüt. jan. 01, 2009 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Van olyan a megrendelt szolgáltatások között nálam olyan, hogy "promóciós 5 perc után 0 ft", aminek van a pol-on lejárati dátuma is, január 2. A megrendelhető szolgáltatások között pedig van "sima" 5 perc után 0 ft. Ebből nekem az következik, hogy holnap automatikusan törlik a "promócióst". Rosszul gondolom?

Nálam a megrendeltek között volt mind a kettő. A promóciósnál ugyanúgy mint nálad lejárat napjának január 2. szerepelt. A simánál pedig az aktiválás dátumánál volt január 2. Ez így logikus is, hiszen az akciónak pont az volt a lényege, hogy promóciós időszak lejárta után automatikusan havidíjért használhatod a szolgáltatást (beetetés). Ezt tudtam is, mert annak idején a pannon ezt közölte. Ahogy most lemondtam a promóciósat, automatikusan kikerült a sima is a megrendeltek közül. Remélem, nem lesz vele gondom (nem mintha az az 1 havi párszáz ft földhöz vágna.)
Üdv!

csüt. jan. 01, 2009 20:32
ezüst tag

Hozzászólás 
már bocs, de egy szolgáltatásért fizetek amit használok 10 napig, akkor nehogy már 30 napot fizessek... ez csak a pannon felfogása, ami egyszerű lehúzás

csüt. jan. 01, 2009 20:31
arany tag

Hozzászólás 
Egy szolgáltatásért fizetsz, amit használhatsz, nem a semmiért.

csüt. jan. 01, 2009 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
1220 végül segített és ki lett kapcsolva, nem tudta megmondani, h a pannonline-on miért nem sikerült. Hát igen a semmit nem tartalmazó csomagok havi díjainak teljes levonásának a magyarázatára én is kíváncsi lennék. Bár nem változtat semmit azon, h a semmiért fizetünk.

csüt. jan. 01, 2009 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
Nekem is volt promóciós "5 perc után 0 forint", ami január 2-től vált volna fizetőssé. Kb. fél órával ezelőtt mondtam le a Pol-on. Nem a majd aktiválandó fizetős verziót kell lemondani, hanem a promóciósat, és akkor automatikusan törli a fizetőset is.
Üdv!

csüt. jan. 01, 2009 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is volt promóciós "5 perc után 0 forint", ami január 2-től vált volna fizetőssé. Kb. fél órával ezelőtt mondtam le a Pol-on. Nem a majd aktiválandó fizetős verziót kell lemondani, hanem a promóciósat, és akkor automatikusan törli a fizetőset is.
Üdv!

csüt. jan. 01, 2009 17:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 1220-at hívva, ügyintéző segítségével számlazárás előtt 72 órával kikapcsoltatható a jövőben aktiváldó szolgáltatás is. Elvileg azt a logikát követné, amit a 10.19-ei ÁSZF-módosítás tartalmaz hogy hóközben megrendelt szolgáltatás számlazárásig/cikluszárásig marad érvényben, teljes havii díjért, cserébe a teljes keretet megkapja - ami ott bukik meg, hogy egy még nem aktív szogltatásnál minek terhelődne be a teljes havi díj.
Ez benne foglalt keretes dolog persze egyáltalán nem értelmezhető egy 5 perc után 0 Ft-nál, ami jogilag szerintem kissé aggályos - az ÁSZF ilyen "havi díjban semmit nem tartalmazó" szolgáltatásokra vonatkozó számlázási meséjét most nem néztem meg.

szer. dec. 31, 2008 20:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mkrys írta:
másodikától élne, pannonline-on próbáltam lemondani, törölte is, de csak számlazáráskor ami 27.én van. pedig még el sem kezdődött, szal simán kéne törölni, és nem is én rendeltem meg, hanem a pannon kapcsolta be automatikusan
Nekem simán ment a lemondás. A családban 3 szám mindegyikén. Ebből 1 számlás, 2 kártyás.
Nekem megrendeléskor kifejezetten mondták, hogy ha nem akarom tovább fizetősen, akkor le kell mondjam időben. Pontosan melyik napon próbáltad törölni a Pannonline-on?
Most akkor számlás az előfizud (merthogy "számlazárás"ról beszélsz), vagy kártyás?

szer. dec. 31, 2008 13:50
ezüst tag

Hozzászólás 
tévedsz, akkor is utáltam őket, mivel ingyen hirdették és levonták érte a havidíjat - gondolom véletlenül- amúgy meg akkor nem hirdették, h a szolgáltatás utána aktív marad legalább egy hónapig, ha benne lett volna a feltételekbe semmi bajom nem lenne, de ez így megint egy nem fer lépés a pannontól - idén már a sokadik

szer. dec. 31, 2008 11:04
arany tag

Hozzászólás 
kb minden tizedik hívásnál vagy a hívó vagy a hívott fél nem hall semmit mostanában, tapasztalatom szerint, vagy órán belül bont.

Nekem sem tetszik, hogy az ajándék 5perc után0-t nem lehet lemondani 2-tól cikluszárásig, de megvan az ellenszer, le kell 0-ra kopasztani az egyenleget, és akkor nem tudja levonni:wink:, de előfizunál lehet hogy nem fog beválni :wink:. Érdekelne, hogy itt törthavit fog-e számolni, mivel az akció dec 3 előtt indult. Ha elötte mondtad le, akkor még eltünt a jan 2 utáni fizetős szakasz, utána pedig nem törli ki. Egyre rosszabb felfételek vannak, már csak 2 oka van a szimpátiámnak, amit ha megszüntetnek, akkor hord.

szer. dec. 31, 2008 3:49
arany tag

Hozzászólás 
1. Nem lehet, le kell beszélni.
2. Minden hónap 28 0:00-tól 27 24:00-ig él a számlázási időszakod. Az 5 perc után 0 Ft, 12.28 0:00-tól él 01.27 24:00-ig, ebből 01.02-ig a promóciós időszak van érvényben. Ezért nem tudod hamarabb lemondani.
3. Gondolom nem 1 hete használod a szolgáltatást, és akkor nem utáltad őket amikor ingyen adták neked. (Ha az elején megrendelted akkor legalább fél évig).

szer. dec. 31, 2008 0:25
ezüst tag

Hozzászólás 
másodikától élne, pannonline-on próbáltam lemondani, törölte is, de csak számlazáráskor ami 27.én van. pedig még el sem kezdődött, szal simán kéne törölni, és nem is én rendeltem meg, hanem a pannon kapcsolta be automatikusanm, egyre jobban utálom őket:S nem tudja vki a feltöltött egyenleget kb 10e számhordozásnál nem lehetne vhogy visszaszerezni, vagy mindenképp le kell beszélnem előtte?:S

kedd dec. 30, 2008 22:50
arany tag

Hozzászólás 
Kártyás előfizetéseknél is van számlázási ciklus, és annak a végén lehet majd lemondani

kedd dec. 30, 2008 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mkrys írta:
Egy még be nem kapcsolt szolgáltatást miért nem lehet lemondani, addig amíg le nem vonják a lóvét? utána le lehet, de akkor már úgyse adják majd vissza a pénzem:S szemét banda
Nekem már sikerült ilyet.
Hol/hogy rendelted meg? Mikor? Mikortól élne? Hol/hogy próbáltad lemondani?

kedd dec. 30, 2008 20:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy még be nem kapcsolt szolgáltatást miért nem lehet lemondani, addig amíg le nem vonják a lóvét? utána le lehet, de akkor már úgyse adják majd vissza a pénzem:S szemét banda

kedd dec. 30, 2008 20:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Különböző mobilos oldalak hírei szerint decemberben többször is változott a pannon akciós kínálata. A honlapon viszont december 2-i árlista van kint. :)

vas. dec. 21, 2008 14:25
platina tag

Hozzászólás 
Ezek szerint nem vagyok egyedül:
http://fair.blog.hu/2008/12/13/internet_pannon_modra

vas. dec. 14, 2008 12:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Egy programhiba miatt megendeltem még október elején egy díjcsomagot. )non public) Két hónap múlva kaptam egy levelet az egyedi igénykezelési csoporttól, hogy mivel hiba volt, ezt jogtalanul használom, ezért december 10-én visszasorolnak a korábbi díjcsomagba. Ha a Pannon egy korrekt cég, akkor elismeri a hibákát, és meghagy ebben. Ráadásul nem mellékesen ezzel több forgalmat bonyolítottam le. Természetesen telefonon és e-mail-ban is kompromisszunos megoldást kértem. Ennek kapcsán újfent szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy Magyarországon a Pannon az egyelen telekommunikációs cég, amelynek illetékes munkatársait nem lehet telefonon elérni. Nincsenek telefonszámok, nincsen semmi elérhetõség., csaka tehetetlen ügyfélszolgálat, akinek alig van valamire jogosultsága. Na és ezt büntetlenül tehetik. Szomorú. Lakossági ügyfelek bejelbtés majd 30 nap múlva írásban kapnak választ. És soha nem küldenek olvasási visszajelzést az e-mailekre.

szerintem is egy förmedvény a pannon, de a te álláspontodat nem értem! Miért is kéne meghagyni téged egy téves díjcsomagban?!?!?!? Képzeld el, hogy te egy fuvarozó vállalkozó vagy. Sok megrendelőd van, köztük én is. Aztán egyszer csak kedvezménnyel kezdesz nekem számlázni. Aztán észreveszed,

1. majd közlöd, hogy ezentúl a régi áron számlázol tovább
2. közlöd, hogy ezentúl a régi áron számlázol, és még az eddigi tévesen adott kedvezményt is kiszámlázod vagy
3. köszöntesz a kedvezményes ügyfelek között, és gratulálasz a szerencsémnek, hogy én ezentúl is olcsóért kapom tőled a sódert????

******************** ha megvan a fentire a válasz, akkor más megvilágításból is kifejtem a nézetem! ;-)

vas. dec. 14, 2008 3:43
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
asdf_ írta:
Az ÁSZF Törzsszöveg VI. fejezet 2.2. pontja az alábbiakkal kerül kiegészítésre:...
Nincs kartell... Tényleg... Csak egymás Részvételi feltételeibõl meg ÁSZF-jeibõl copy-paste-eznek... (hiszen egyik sincs az Eht.-ben) És persze csak 1 jogtanácsost kell megfizetni: a Vodafone-ét.

hahaha, akkor a voda beperelheti szerzői jogsértésért a másik (kettőt)? :lol:

vas. dec. 14, 2008 3:34
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy programhiba miatt megendeltem még október elején egy díjcsomagot. )non public) Két hónap múlva kaptam egy levelet az egyedi igénykezelési csoporttól, hogy mivel hiba volt, ezt jogtalanul használom, ezért december 10-én visszasorolnak a korábbi díjcsomagba. Ha a Pannon egy korrekt cég, akkor elismeri a hibákát, és meghagy ebben. Ráadásul nem mellékesen ezzel több forgalmat bonyolítottam le. Természetesen telefonon és e-mail-ban is kompromisszunos megoldást kértem. Ennek kapcsán újfent szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy Magyarországon a Pannon az egyelen telekommunikációs cég, amelynek illetékes munkatársait nem lehet telefonon elérni. Nincsenek telefonszámok, nincsen semmi elérhetőség., csaka tehetetlen ügyfélszolgálat, akinek alig van valamire jogosultsága. Na és ezt büntetlenül tehetik. Szomorú. Lakossági ügyfelek bejelbtés majd 30 nap múlva írásban kapnak választ. És soha nem küldenek olvasási visszajelzést az e-mailekre.

vas. dec. 14, 2008 1:03
platina tag

Hozzászólás 
Igen, így gondoltam.

szomb. dec. 13, 2008 19:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha az utóbbit választod, akkor ugye a 15 naptári napos változat alapján teszed, mint a Vodafone Internet Fix és augusztus 8. előtt csatlakozott Internet Szabadon ügyfelei az október 24-én kiadott ÁSZF-módosítás hatására? Így kötbér fizetés nélkül mondhatod fel.

szomb. dec. 13, 2008 19:38
platina tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Lehet, hogy hülye kérdés, de másik gépen próbáltad a modemet? Nem lehet, hogy nem a szolgáltató oldalán van a gond? Esetleg a géppel, vagy a modemmel van a probléma.
Azért én ezt megnézném előbb.
Lehet hálózati gond is, bár írtad, hogy több helyen próbáltad.

Két adatkártyám van azért, mert itthon egy független E630-at használok egy Linksys routerben, útközben pedig az új Globetrotter express 7.2-est. Mindkettővel csak a jelzett értéket tudom elérni tegnap este óta. Akár a routerben, akár a gépemben ülnek. Mindenesetre hétfő délelőttig várok, aztán szerződésbontás lesz belőle...

szomb. dec. 13, 2008 19:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Az ÁSZF Törzsszöveg VI. fejezet 2.2. pontja az alábbiakkal kerül kiegészítésre:...
Nincs kartell... Tényleg... Csak egymás Részvételi feltételeiből meg ÁSZF-jeiből copy-paste-eznek... (hiszen egyik sincs az Eht.-ben) És persze csak 1 jogtanácsost kell megfizetni: a Vodafone-ét.

szomb. dec. 13, 2008 16:34
arany tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy hülye kérdés, de másik gépen próbáltad a modemet? Nem lehet, hogy nem a szolgáltató oldalán van a gond? Esetleg a géppel, vagy a modemmel van a probléma.
Azért én ezt megnézném előbb.
Lehet hálózati gond is, bár írtad, hogy több helyen próbáltad.

szomb. dec. 13, 2008 14:34
platina tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:
Hmm, a multkori aszf-ben nem csak az volt meg, hogy a _p2p idejere_ csokkentik a sebesseget?

Én ilyesmit csak a szerződésemben találtam, és be is tartottam. Az általad idézett új szabálynak viszont csak januárban kellene életbe lépnie, elég gáz az, hogy a közlemény kiadását követő egy-két nap múlva már alkalmazzák is. Arról nem is beszélve, hogy szerintem rám nézve jogtalanul, hiszen ezek szerint a Pannonnál a http és az ftp "egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás" és ezek használatával a hálózat teljesítményét és/vagy a szolgáltatás minőségét veszélyeztetem.

szomb. dec. 13, 2008 13:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hmm, a multkori aszf-ben nem csak az volt meg, hogy a _p2p idejere_ csokkentik a sebesseget?

A tegnapelotti kozlemenyben mar ezt irjak:

Az ÁSZF Törzsszöveg VI. fejezet 2.2. pontja az alábbiakkal kerül kiegészítésre:
A szolgáltatás rendeltetésszerű használata
A hálózat védelme érdekében, a szolgáltatás minőségének fenntartása, valamint az Előfizetők
hálózathoz való azonos hozzáférésének biztosítása céljából, a Szolgáltató jogosult az adatforgalom
lelassítására. Amennyiben az Előfizető az adott számlázási ciklusban fájlcserélő, fájlmegosztó,
vagy egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata
során a hálózat teljesítményét és/vagy a szolgáltatás minőségét veszélyezteti, a Szolgáltató
jogosult a hálózat aktuális terheltségétől függően lassítani az adatforgalmat. Az adatforgalom
lassítása nem jelenti a letölthető adatmennyiség korlátozását, a lassítás az adott számlázási
ciklus lezárultával megszűnik.

szomb. dec. 13, 2008 11:30
platina tag

Hozzászólás 
zoli62 írta:
Na ez az, és akkor nem írják le feketén-fehéren, hogy mekkora sebességre lassítanak le.

Engem igazából több dolog zavar:
1., Korlátlan netet adnak el, bizonyos szabályokkal. A szabályokat betartottam (nem használok peer to peer-t), akkor is korlátoznak.
2., Nekem tegnap este óta az összes csatlakozási kísérletemhez a hozzárendelt letöltési profil 128 kbps volt. Ebből következik, hogy nem csak a peer to peer használatának időpontjára korlátoznak, hanem hosszabb távon is.
3., Az általam kötött díjcsomag (Pannon internet éjjel-nappal) az ÁSZF-ben és mellékleteiben sehol sem szerepel.

szomb. dec. 13, 2008 11:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
club írta:
Egy hete fizettem elő az éjjel-nappal korlátlan netjükre. Nincs a gépemen peer to peer technológiát használó alkalmazás, de több, mint 10 GB-ot töltöttem le gyártói oldalakról, Rapidról és data-ról. Meg is kaptam a büntetésem. Az eddig stabilan 2 Mbit felett dolgozó HSDPA tegnap délután óta stabilan, a város több pontján mérve:
Kép

Na ez az, és akkor nem írják le feketén-fehéren, hogy mekkora sebességre lassítanak le.

szomb. dec. 13, 2008 10:14
platina tag

Hozzászólás 
Egy hete fizettem elő az éjjel-nappal korlátlan netjükre. Nincs a gépemen peer to peer technológiát használó alkalmazás, de több, mint 10 GB-ot töltöttem le gyártói oldalakról, Rapidról és data-ról. Meg is kaptam a büntetésem. Az eddig stabilan 2 Mbit felett dolgozó HSDPA tegnap délután óta stabilan, a város több pontján mérve:
Kép

szomb. dec. 13, 2008 9:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
na jó, és akkor figyelmen kívül hagyják a kártyán lévőt? Mely telefonokra igaz ez? És ha bizonyos telefonoknál így van ez, akkor ez az általános vagy ez a speciális eset?

Ez a speciális eset :)

hétf. dec. 08, 2008 10:15
Moderátor

Hozzászólás 
simico írta:
T68m írta:
hogy érted?

Úgy, hogy bizonyos telefonok a saját memóriájukban tárolják az sms központ számát.
Bocsánat, de az SMSC száma a SIM-kártyán van tárolva.

szomb. dec. 06, 2008 19:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
T68m írta:
hogy érted?

Úgy, hogy bizonyos telefonok a saját memóriájukban tárolják az sms központ számát.

na jó, és akkor figyelmen kívül hagyják a kártyán lévőt? Mely telefonokra igaz ez? És ha bizonyos telefonoknál így van ez, akkor ez az általános vagy ez a speciális eset?

szomb. dec. 06, 2008 19:19
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
hogy érted?

szomb. dec. 06, 2008 18:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
T68m írta:
engem nem rég oktatott ki egy (szintén pannon) technikusi! kollega, hogy az SMS központ száma a telefonban tárolódik (nem a simen). És - vazze' - nem ám megnézte volna, hogy rosszul tudja-e! :roll:

És részben jól is tudta, ez ugyanis telefonfüggõ :wink:

hogy érted?

pén. dec. 05, 2008 21:40
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Azt most így fejből nem. De jövő keddtől majd 39 lesz :twisted: ! Valamelyik közleményben biztos benne van. Lehet, hogy abban, ami 2008 januártól életbe lépő módosításokat tartalmazta.

Franc a szájukat! :?
http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_081107.pdf - itt a drágulás dec. 9-től!

praktikum 37->39 Ft/perc
djuice 49/24 -> 49/29 Ft/perc

pén. dec. 05, 2008 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
engem nem rég oktatott ki egy (szintén pannon) technikusi! kollega, hogy az SMS központ száma a telefonban tárolódik (nem a simen). És - vazze' - nem ám megnézte volna, hogy rosszul tudja-e! :roll:

És részben jól is tudta, ez ugyanis telefonfüggő :wink:

pén. dec. 05, 2008 10:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:

Ha én valamiben nem vagyok biztos, akkor megkérdezem valamelyik kollégámat, aki jobban képben van, mielőtt hülyét csinálok magamból az ügyfél előtt. Ez a tyúk meg csak lejáratta magát.
Persze ez akármelyik üzletben előfordulhatott volna. Ezzel nem is a pannont akartam gyalázni...

csüt. dec. 04, 2008 10:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
thomas77 írta:
A hétvégén a haverom vett a Pamut-bemutatóteremben egy Nokia 5000-át. Nem is volt semmi gond. A hölgy nagyon kedvesen kiszolgált minket. Aztán a haverom megkérdezte, hogy van-e valamilyen gazdaságos lehetõség arra, hogy a meglévõ elõfizetéséhez opcióként internetet rendeljen. Erre az volt a aválasz, hogy inkább vegyen külön elõfizetésként és úgy kedvezményesebb. Végülis ezen akadtunk meg. Mondtuk a néninek, hogy azért kéne a meglévõ elõfizuhoz, hogy nem kelljen külön cipelni egy usb modemet. Illetve akkor a telefonon közvetlen is lehet netezni-wapozni. És a notihoz is könnyen csatlakoztatható, mint modem. Erre a néni azt mondta, hogy az úgy elég para, mert ha netezés közben jön egy bejövõ hívás, akkor addig megáll az adatforgalom. :shock: Na ekkor tényleg sokkot kaptunk. Nagyon kitartóan magyarázta, hogy nem lehetséges egy telefonnal egyidõben hang- és adatátvitel. Hiába mondtuk, hogy a Nokia 6120c még EDGE elérés esetén is biztosítja az egyidejû hang és adatátvitelt, nem akarta elhinni. Sõt! Meg akart gyõzni, hogy rosszul tudjuk. Nem volt mit tenni, ráhagytuk.
De azért furcsa volt, hogy nem igazán volt képben az ügyfélszolgálatos. Az is furcsa volt, hogy kicsit ingerült lett, amikor fel akartam homályosítani az elméjét. Az meg eszébe sem jutott volna, hogy megkérdezze az egyik kollégáját, aki esetleg egy hangyapöcsnyit jobban ért hozzá.
Szóval így jártunk... :?

szer. dec. 03, 2008 23:36
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Annyira rég azért nem: http://www.pannon.hu/letoltes/kozl/kozl_070817.pdf .

szer. dec. 03, 2008 22:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 37Ft-ra emelés már igen rég volt, én már nem is emlékszem, mióta ennyi, de hónapokról, megkockáztatom, évekről beszélhetünk.

Üdv!

szer. dec. 03, 2008 21:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt most így fejből nem. De jövő keddtől majd 39 lesz :twisted: ! Valamelyik közleményben biztos benne van. Lehet, hogy abban, ami 2008 januártól életbe lépő módosításokat tartalmazta.

szer. dec. 03, 2008 12:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
A hétvégén a haverom vett a Pamut-bemutatóteremben egy Nokia 5000-át. Nem is volt semmi gond. A hölgy nagyon kedvesen kiszolgált minket. Aztán a haverom megkérdezte, hogy van-e valamilyen gazdaságos lehetőség arra, hogy a meglévő előfizetéséhez opcióként internetet rendeljen. Erre az volt a aválasz, hogy inkább vegyen külön előfizetésként és úgy kedvezményesebb. Végülis ezen akadtunk meg. Mondtuk a néninek, hogy azért kéne a meglévő előfizuhoz, hogy nem kelljen külön cipelni egy usb modemet. Illetve akkor a telefonon közvetlen is lehet netezni-wapozni. És a notihoz is könnyen csatlakoztatható, mint modem. Erre a néni azt mondta, hogy az úgy elég para, mert ha netezés közben jön egy bejövő hívás, akkor addig megáll az adatforgalom. :shock: Na ekkor tényleg sokkot kaptunk. Nagyon kitartóan magyarázta, hogy nem lehetséges egy telefonnal egyidőben hang- és adatátvitel. Hiába mondtuk, hogy a Nokia 6120c még EDGE elérés esetén is biztosítja az egyidejű hang és adatátvitelt, nem akarta elhinni. Sőt! Meg akart győzni, hogy rosszul tudjuk. Nem volt mit tenni, ráhagytuk.
De azért furcsa volt, hogy nem igazán volt képben az ügyfélszolgálatos. Az is furcsa volt, hogy kicsit ingerült lett, amikor fel akartam homályosítani az elméjét. Az meg eszébe sem jutott volna, hogy megkérdezze az egyik kollégáját, aki esetleg egy hangyapöcsnyit jobban ért hozzá.
Szóval így jártunk... :?

szer. dec. 03, 2008 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg tudjátok mondani, mióta 37Ft/perc a praktikum tarifája a 36 helyett?

szer. dec. 03, 2008 10:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Költői kérdés volt ez, ember! Senki nem fogja megmondani. Többen figyelik ezt az oldalt, mint ahányan hozzászólnak... Iránymutatás egy hiba kijavításához... Még mit szeretnél, hogy megmagyarázzak?

szer. dec. 03, 2008 9:50
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Elárulná valaki, miért szerepel a pannon oldalán a nagy ajándék közt az S302 és a K660i, ha egyik sincs sem az egyedi, sem a sima árlistán? Mellesleg az S302 mögött lévő link halott :x .

Arra gondoltam, hogy itt senki nem fogja Neked elárulni. Kérdezd a Pannontól.

kedd dec. 02, 2008 20:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miért is kéne a készülékakciókba vagy a dícsérőbe írnom? Esetleg az apró kérdésekhez?

kedd dec. 02, 2008 17:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 106  Következő