Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 5:31

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás S60 OSS böngésző
Sziasztok!

Elnézést, ha rossz helyre írok, de láttam, hogy s60 platformmal itt foglalkoztok.... a kérdésem az, hogy a cib bank alkalmazáshoz a S60 OSS web browsert jelölik meg. nekem a web 'n' walk és opera van fent. Készülékem Nokia E 51. Gondom, hogy a cib alkalmazás azt írja ki, hogy nem támogatott böngésző. A készülékemen nincs fent a S60 OSS web browser, mivel elvileg a telefon szoftverében van benne. Mit lehetne csinálni, hogy OOS web browser legyen készülékemen? A Nokia szerint újra kellene telepíteni a telefon szoftvert a noki márka szervizben és akkor felrakják a böngészőt mivel a T-Mobile levette ezt a böngészőt és web 'n' walk-ot tette rá.

Köszönettel:

tamás

szer. dec. 31, 2008 13:11
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás Re: Sip hívás
Lalamper írta:
A Nokia Configuration Tool-lal lehet változtatni a codec sorrendet, s ha a
G711a-ról átteszed asszem G728-ra akkor máris csak a 8-ada lesz a
forgalom.. Persze a minőség is.

Egyébként a G711a és u a legelterjedtebb, ezt ált minden szolgáltató
támogatja, a másik már kérdésesebb..

Valaki meg tudná nézni, hogy 100-as verzióban milyen codec-ek vannak és milyen sorrendben? 200-ra update után rosszul működik a voip kliens, és a codec-re gyanakszom.
Előre is köszönöm.

vas. dec. 28, 2008 0:51
vas-tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
lbcbb írta:
Üdv Mindenkinek!
Van nekem egy E51 azzal a hibával,hogy melegszik az akksi és a fölötte lévő rész a panelen ahová a sim megy.Zsebbe volt és egyszer csak tiszta forró lett az egész.Az akksit fullra leszívta.Voltam szervizbe ott azt mondták akksi.Otthon kipróbáltam másikkal,ugyan az.Már kipucoltam az egészet levegővel kifújattam,de semmi.Kipróbáltam csak a csupasz panelra rátettem az akksit,bekapcs és a kijelző alatti leburkolt rész egyik sarka kb 15 másodperc múlva langyos is lett.Viszont összeszerelve 1 perc után már meleg is az akksi meg a fölötte lévő rész.A teló rendesen működik,csinál mindent,de minél jobban nyaggatom(videó,zene)egyre jobban melegszik.Még kikapcsolva is langyos az egész,és másfél nap alatt le is szívja az akksit.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

Nézd meg hogy melegszik, ha újrarakod a telefont és bt-t, meg ilyesmit mind kikapcsolsz.

Ok,köszönöm,megpróbálom!

szomb. dec. 27, 2008 21:20
arany tag

Hozzászólás 
lbcbb írta:
Üdv Mindenkinek!
Van nekem egy E51 azzal a hibával,hogy melegszik az akksi és a fölötte lévő rész a panelen ahová a sim megy.Zsebbe volt és egyszer csak tiszta forró lett az egész.Az akksit fullra leszívta.Voltam szervizbe ott azt mondták akksi.Otthon kipróbáltam másikkal,ugyan az.Már kipucoltam az egészet levegővel kifújattam,de semmi.Kipróbáltam csak a csupasz panelra rátettem az akksit,bekapcs és a kijelző alatti leburkolt rész egyik sarka kb 15 másodperc múlva langyos is lett.Viszont összeszerelve 1 perc után már meleg is az akksi meg a fölötte lévő rész.A teló rendesen működik,csinál mindent,de minél jobban nyaggatom(videó,zene)egyre jobban melegszik.Még kikapcsolva is langyos az egész,és másfél nap alatt le is szívja az akksit.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!

Nézd meg hogy melegszik, ha újrarakod a telefont és bt-t, meg ilyesmit mind kikapcsolsz.(Utólag szerkesztve: Nekem a skyfire-től volt ilyen problémája, amióta nem használom, nem vészes a dolog)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hungazsi szomb. dec. 27, 2008 22:14-kor.

szomb. dec. 27, 2008 21:01
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek!

szomb. dec. 27, 2008 19:25
arany tag

Hozzászólás tivi
Találtam egy érdekes programot és gondoltam megosztom veletek, mert régóta kerestem ilyet és más megoldást nem is tudok rá. A lényeg: Ezzel a programmal tudsz videótelefonálni interneten keresztül (ez volt a lényeg, hogy wifivel is lehessen "ingyé"). Annyi hátulütője van, hogy külön klienst kell felrakni mindenre amivel kapcsolatot akarsz teremteni, de ramból se szed sokat. Már 4 géppel próbáltam és mindegyik látta a telefon kameráját és hallott is engem. Egyetlen baj az volt, hogy a gép kameráját eddig csak egyszer sikerült egy laptopról küldeni a telefonra, de hangot sehogyse. Remélem a létező vagy akár nem létező igényeket is kielégíti és persze hogy nem minősül reklámnak.
Kód:
http://www.tivi.com/en/register.php
és
Kód:
http://www.tivi.com/en/download/download.php

pén. dec. 26, 2008 14:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
wins03 írta:
Egyébként meg honnan kéne tudnom, hogy szó volt már erről a kérdésről a fórumban, amikor 3 napja vettem a telefont? Nem az zavar, hogy leírjátok, hogy volt már róla szó korábban, hanem a fellengzős, lenézős stílus. Úgyhogy inkább Nektek javasolnám, hogy nézzetek magatokba, hogy milyen hangnemet engedtek meg másokkal szemben.
üdv

Ééééén még mielőtt megvettem volna a telót, végigolvastam ezt, a symbian programos/szignózós topicot és a Prohardver E51 fórumot. Így elkerültem, hogy megkérdezzem ötszázadiknak ugyanazt, amit már megkérdeztek előttem négyszázkilencvenkilencen. És meg lehet csinálni. Dolgozom, három gyerekem van és mégis.

Dettó...
Mondjuk szinte minden vásárolt kütyüvel így járok el :oops:

pén. dec. 26, 2008 13:40
arany tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
Ééééén még mielőtt megvettem volna a telót, végigolvastam ezt, a symbian programos/szignózós topicot és a Prohardver E51 fórumot. Így elkerültem, hogy megkérdezzem ötszázadiknak ugyanazt, amit már megkérdeztek előttem négyszázkilencvenkilencen. És meg lehet csinálni. Dolgozom, három gyerekem van és mégis.

dettó...
(csak négy gyerekem van :D )
még mielőtt megjött volna a telefon, már gyűjtöttem fontosnak gondolt alkalmazásokat is

pén. dec. 26, 2008 12:34
arany tag

Hozzászólás 
wins03 írta:
Egyébként meg honnan kéne tudnom, hogy szó volt már erről a kérdésről a fórumban, amikor 3 napja vettem a telefont? Nem az zavar, hogy leírjátok, hogy volt már róla szó korábban, hanem a fellengzős, lenézős stílus. Úgyhogy inkább Nektek javasolnám, hogy nézzetek magatokba, hogy milyen hangnemet engedtek meg másokkal szemben.
üdv

pén. dec. 26, 2008 12:13
arany tag

Hozzászólás -
Hát erre az egész hajcihőre lehetne megoldás egy F.A.Q. hozzászólás, amiben hibák megoldásai, bizonyos feladatokhoz a legjobb programok és az ötször feltett kérdésekre a válaszok szerepelnek. Lehetne kb egy oldal
és utána nem kéne ilyenekkel foglalkozni. Már csak az a kérdés, hogy kinek van ahhoz türelme, hogy megcsinálja :) .

pén. dec. 26, 2008 11:11
arany tag

Hozzászólás 
wins03 írta:
üdv

Minden fórumban úgy illik, hogy mielőtt elkezdesz írni bele visszaolvasol. Ha nem is az összes hozzászólást, de legalább valamennyit. Ekkor láthattad volna, hogy az update sokszor, sok szempontból szóbakerült (nemrég volt téma a frissítés, 1-2 oldalt kellett volna visszaolvasni). Elméletileg keresni is lehet.
Az összes hozzászólást pedig nem csak azért kellene elolvasd, mert konkrétan keresel valamit, hanem hogy megtudd, mások milyen problémákkal találkoztak, milyen lehetőségek vannak, meg úgy általában miről szól a topik (a tartalom néha eltávoldohat a címtől - szerencsére erre a topikra ez nem igaz). Hidd el, hogy a frissítésen kívül sok más hasznos dolgot megtudhatsz, ha elolvasod az összes hozzászólást.
Másnak is van állása, másodállása, családja, hobbija, nem lóg 24 órában az interneten, de ha olyan dologról van szó, ami érdekli, hasznos, szükséges valamihez, akkor kigazdálkodja a szükséges időt (kb. 1 óra vagy 2-3 kávészünet alatt el lehetne olvasni a teljes topikot).
Megéri a befektetett időt, sok nagyon hasznos dolgot tudnál meg.
Ezért már biztos leharapod a fejem, de a kézikönyvben is benne van a frissítéses kérdésedre a válasz, a magyar változatban a 122. oldalon (van tartalomjegyzék is ;-) Ha esetleg nem kaptál volna a telefonodhoz, a Nokia honlapjáról letölthető (pdf, kereshető).

csüt. dec. 25, 2008 11:34
Moderátor

Hozzászólás 
wins03 írta:
Nem sértődtem meg, és úgy tűnik nem mindenki osztja a véleményedet/véleményeteket, ugyanis volt, aki válaszolt a kérdésemre.

üdv
De, megsértődtél és még most is a dacos büszkeség beszél belőled.

Ha valaki azt ajánlja (linkkel alátámasztva!!!), hogy olvass el valamit (még ha az több oldalas is!), akkor nem visszabeszélni kell, hogy neked nincs időd erre, hanem megfogadni a tanácsát. Gondolhatod, hogy ha sosem volt még ilyen kérdés, akkor nem kib..ásból fog valaki arra bíztatni, hogy fuss át 31 (szerk.: 33) oldalt.
Innen kéne tudnod, hogy volt már róla szó. Nem létező válaszra nem adnak linket topictársak!!!

Továbbra is Neked - aki nem hajlandó keresni - áll feljebb.
Kár...

szer. dec. 24, 2008 20:32
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
wins03 írta:
Kösz a türelmet és az építő jellegű hozzászólást.... Nem tehetek róla, hogy nem lógok egész nap a fórumon, 31 oldalt pedig nem fogok visszaolvasni.

szerk: 33 oldalt...
Ha nem, hát nem.

Tudnám, hogy honnan veszik az emberek a gondolatot, hogy tucatnyiszor leírt válaszokat csak azért le fogunk írni még egyszer és még egyszer, mert neki drága az ideje és nem hajlandó sem az olvasásra, de még a keresésre sem.

Akkor ÍJ. Sajnálom.

A fórum nem arról szól, hogy mindenkinek egyenként kielégítsük a vágyait.

Minden le van írva elégszer (töbször is, mint kéne), ha valaki azt kívánja, hogy neki, CSAK NEKI külön mondja meg valaki, melyik gombokat és milyen sorrendben kell nyomogatni, az kérjen fizetős szolgáltatást, ott megkapja azt a pénzéért, amit akar.
Ahol ingyen, egymásnak segítenek az emberek, ott ez máshogyan működik.

Ja, és nem megsértődni kell (sem az előző, sem az én hozzászólásomon!), hanem magadba nézni, hogy ha Te leírtál volna már többször valaki(k)nek valamit, akkor leírnád-e negyedszer is, ötödször is, vagy csak azt mondanád, hogy ott van leírva, keresd meg!

Nos?

Nem sértődtem meg, és úgy tűnik nem mindenki osztja a véleményedet/véleményeteket, ugyanis volt, aki válaszolt a kérdésemre.

üdv

szer. dec. 24, 2008 17:37
Moderátor

Hozzászólás 
wins03 írta:
Kösz a türelmet és az építő jellegű hozzászólást.... Nem tehetek róla, hogy nem lógok egész nap a fórumon, 31 oldalt pedig nem fogok visszaolvasni.

Ha nem, hát nem.

Tudnám, hogy honnan veszik az emberek a gondolatot, hogy tucatnyiszor leírt válaszokat csak azért le fogunk írni még egyszer és még egyszer, mert neki drága az ideje és nem hajlandó sem az olvasásra, de még a keresésre sem.

Akkor ÍJ. Sajnálom.

A fórum nem arról szól, hogy mindenkinek egyenként kielégítsük a vágyait.

Minden le van írva elégszer (töbször is, mint kéne), ha valaki azt kívánja, hogy neki, CSAK NEKI külön mondja meg valaki, melyik gombokat és milyen sorrendben kell nyomogatni, az kérjen fizetős szolgáltatást, ott megkapja azt a pénzéért, amit akar.
Ahol ingyen, egymásnak segítenek az emberek, ott ez máshogyan működik.

Ja, és nem megsértődni kell (sem az előző, sem az én hozzászólásomon!), hanem magadba nézni, hogy ha Te leírtál volna már többször valaki(k)nek valamit, akkor leírnád-e negyedszer is, ötödször is, vagy csak azt mondanád, hogy ott van leírva, keresd meg!

Nos?

szer. dec. 24, 2008 5:51
arany tag

Hozzászólás 
Külön program, de a Suite-ból is van rá egy gomb, ahol elindul a letöltése az NSUnak.

hétf. dec. 22, 2008 23:47
ezüst tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Nokia PC Suite :arrow: Telefon szoftverének frissítése.

A telót már frissítettem a 220.34.37-es szoftverre, de a program neve Nokia Software Updater. Vagy ez ugyanaz? :D

hétf. dec. 22, 2008 23:09
arany tag

Hozzászólás 
Nokia PC Suite :arrow: Telefon szoftverének frissítése.

hétf. dec. 22, 2008 23:01
ezüst tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Természetesen lehet frissíteni, de egyáltalán nem biztos, hogy gyorsabb is lesz.

És hogyan lehet ezt csinálni? Leírnád nekem, mert érdekelne? :oops:

hétf. dec. 22, 2008 20:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Természetesen lehet frissíteni, de egyáltalán nem biztos, hogy gyorsabb is lesz.

hétf. dec. 22, 2008 20:11
ezüst tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
szunyog18. írta:
Az másnál is ugyvan hogyha vmit megnyitok mondjuk az ikongombokkal akkor nem egyből veszi az "adást" és van egy kis fáziskésése a telefonnak? De ez akkor is ha vmi progit inditok el akkor is ezt csinálja. Másnak is igyvan?

Nálam is ez a helyzet (100-as firmware) annak ellenére, hogy nincs sok program telepítve. Ja és hard reset után is így viselkedik. Szóval független attól, mennyi program van telepítve.
A másik dolog a bekapcsolási idő. Az enyém szerintem elég lassan bootol be.A tied kb. hány mp. alatt kapcsol be?

És ezt a firmware-t nem lehet frissíteni hogy gyorsabb legyen tőle a teló??

A bekapcsolási idő sztem nemsok, vagyis én nem sokallom.

hétf. dec. 22, 2008 20:06
arany tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Ráadásul a miniUSB port és a fülhallgató bemenet mellett is kiszűrődik a világítás :(

de jó, h nem ilyen az enyém, talán falnak is mennék mérgemben! :gigalol:

most őszintén, ki fenét érdekel, jön-e ki fény a telefon alján, miközben a billentyűket nyomogatom? (hiszen a háttérvilágítás feladata csak ennyi: láthatóak legyenek a gombok sötétben is)

hétf. dec. 22, 2008 18:03
vas-tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
A tanúsítvány hibás kérdésedre a megoldás: menü->eszközök->beállítások->alk.->alk.kezelő->szoftver telepítés MIND, Online tanúsítvány KI.

"Ehhez kapcsolódik még, hogy a bejövő híváskori képmegjelenítés nekem iciri-piciri, ezt esetleg lehet nagyítani?"

Használd az FsCaller(v3.01) híváskép megjelenítő programot.

FsCaller-re azt írta, hogy nem lehet telepíteni, de egy másik hasonló progival megoldódott a probléma! :roll:
Csak azt hittem, be lehet állítani a telón is, nem kell hozzá külön szoft.. Köszi a helpet!

A képek elforgatása viszont még mindig nem megy.. Illetve elforgatni lehet, csak nem marad úgy a kép (nem találok mentés opciót elforgatás után). ???

hétf. dec. 22, 2008 7:23
vas-tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
wins03 írta:

Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat!

Először is OLVASS, jóember, OLVASS! Hidd el sokat segít!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wins03 hétf. dec. 22, 2008 7:24-kor.

hétf. dec. 22, 2008 7:21
ezüst tag

Hozzászólás 
szunyog18. írta:
Az másnál is ugyvan hogyha vmit megnyitok mondjuk az ikongombokkal akkor nem egyből veszi az "adást" és van egy kis fáziskésése a telefonnak? De ez akkor is ha vmi progit inditok el akkor is ezt csinálja. Másnak is igyvan?

Nálam is ez a helyzet (100-as firmware) annak ellenére, hogy nincs sok program telepítve. Ja és hard reset után is így viselkedik. Szóval független attól, mennyi program van telepítve.
A másik dolog a bekapcsolási idő. Az enyém szerintem elég lassan bootol be.A tied kb. hány mp. alatt kapcsol be?

vas. dec. 21, 2008 17:50
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. dec. 21, 2008 17:28
arany tag

Hozzászólás 
wins03 írta:

Először is OLVASS, jóember, OLVASS! Hidd el sokat segít!

vas. dec. 21, 2008 17:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
zsoooc írta:
Felfedeztem néhány összeszerelési hibát az ázsia gyártású E51-emen. Arra gondolok, hogy a billentyűk között kiszűrődik a háttérvilágítás, bár ez nem nagyon látszik a képeken. Ráadásul a miniUSB port és a fülhallgató bemenet mellett is kiszűrődik a világítás :( Ezen kívül az oldalsó gombok és környéke nyikorog, ha nyomkodom őket. Csak az enyémnek ilyen silány a minősége vagy a tieteknek is? Szerintetek a finn gyártmányok jobb minőségűek?

Itt van néhány kép az enyémről, jól látszódik, hogy több helyen is kiszűrődik a billentyűzet háttérvilágítása.

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6010_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6011_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6012_ ... es.hu_.jpg

Nekem is ugyanott jönnek ki azok a fények. Az oldalsó gombok meg nekem is nyikorognak de sztem ez az összes modellnél. De hát sztem ez legyen a legkevesebb. :D

vas. dec. 21, 2008 17:25
ezüst tag

Hozzászólás 
A tanúsítvány hibás kérdésedre a megoldás: menü->eszközök->beállítások->alk.->alk.kezelő->szoftver telepítés MIND, Online tanúsítvány KI.

"Ehhez kapcsolódik még, hogy a bejövő híváskori képmegjelenítés nekem iciri-piciri, ezt esetleg lehet nagyítani?"

Használd az FsCaller(v3.01) híváskép megjelenítő programot.

vas. dec. 21, 2008 16:02
vas-tag

Hozzászólás 
A háttérvilágítás nekem is kiszűrődik helyenként, de eddig igazából észre sem vettem!:) Ez legyen a legnagyobb baj az E51-el!;)

Egyszerűnek tűnő KÉRDÉS: a képeket hogyan lehet elforgatni úgy, hogy aztán elforgatva is maradjanak? Nem találok sehol olyan opciót a kép elforgatása utána, hogy mentés, a szimpla átnevezés pedig nem segít...

Ehhez kapcsolódik még, hogy a bejövő híváskori képmegjelenítés nekem iciri-piciri, ezt esetleg lehet nagyítani?

És két fogósabb kérdés: sys fájlok telepítésekor azt a hibaüzenetet írja ki a teló, hogy "Tanusítvány hiba! Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával!" Ezt hogyan lehet megoldani?
A másik pedig, hogy nem tudok valamiért swf fájlokat beállítani képernyőkímélőnek, ezt írja: "A fájl sérült, vagy formátuma nem támogatott" - holott ugyanilyen swf kiterjesztésű a pannonos logo is...

Sok volt egyszerre ennyi kérdés, de azt hiszem ez több embert is érinthet!:)

vas. dec. 21, 2008 15:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Felfedeztem néhány összeszerelési hibát az ázsia gyártású E51-emen. Arra gondolok, hogy a billentyűk között kiszűrődik a háttérvilágítás, bár ez nem nagyon látszik a képeken. Ráadásul a miniUSB port és a fülhallgató bemenet mellett is kiszűrődik a világítás :( Ezen kívül az oldalsó gombok és környéke nyikorog, ha nyomkodom őket. Csak az enyémnek ilyen silány a minősége vagy a tieteknek is? Szerintetek a finn gyártmányok jobb minőségűek?

Itt van néhány kép az enyémről, jól látszódik, hogy több helyen is kiszűrődik a billentyűzet háttérvilágítása.

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6010_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6011_ ... es.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081219/IMG_6012_ ... es.hu_.jpg

vas. dec. 21, 2008 12:10
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

E51-re keresnék:

- RSS hírolvasót
- Olyan SMS küldő programot, amiben látom és ki is tudom választani az utoljára elküldött üzeneteim címzettjeit.

Tudtok segíteni?

Köszönöm

csüt. dec. 18, 2008 23:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem. Ahogy a kamerahangot is csak így lehet kikapcsolni.

De legalább ki lehet!

csüt. dec. 18, 2008 23:05
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Eszközök :arrow:Üzemmód :arrow: Választott profil :arrow: Figyelmeztető hangok :arrow: Ki

Mondjuk akkor pl az akku merülését jelző hangot is iktatod.

Köszi. Ez nem túl jó hír, ezek szerint nem lehet külön kikapcsolni, mint S40-nél? :(

csüt. dec. 18, 2008 23:04
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Egy bagatell kérdésem lenne: hogy tudom a bekapcsolási dallamot kikapcsolni? Tudjátok, amikor a két kéz összefonódik.

Esküszöm nem találom sehol. :cry:

Eszközök :arrow:Üzemmód :arrow: Választott profil :arrow: Figyelmeztető hangok :arrow: Ki

Mondjuk akkor pl az akku merülését jelző hangot is iktatod.

csüt. dec. 18, 2008 22:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy bagatell kérdésem lenne: hogy tudom a bekapcsolási dallamot kikapcsolni? Tudjátok, amikor a két kéz összefonódik.

Esküszöm nem találom sehol. :cry:

csüt. dec. 18, 2008 22:36
ezüst tag

Hozzászólás 
JrCsG írta:
Kezdte összekeverni magát a rendszer az E51-emen, gondoltam, nyomok neki egy *#7370#-et. Előtte persze komplett mentés a PcSuite-al. Utána annak rendje és módja szerint visszatöltöttem a fontosabb adatokat (névjegyzék, üzenetek, naptár).
Na most bármit csinálok, a naptár adatai nem kúsznak fel a telefonra, volt régebbi mentésem, de abból sem.
Próbáltam csak a naptárt feltölteni, de úgy sem jó.
Nagyon fontos lenne pedig, így most a gépen sem tudom megnézni a naptár tartalmát (legalább is még nem jöttem rá, hogyan kell).
Esetleg valakinek mentő ötlete a problémára? :oops:

Úgy tűnik, megtaláltam a megoldást, ez lehet másnak is segíteni fog ilyen esetbe: http://www.nokisoft.com/

csüt. dec. 18, 2008 21:20
platina tag

Hozzászólás 
Lalamper írta:
vocsok írta:
OTP :zavarodott: :!:

CIB-nél most fejlesztették ki mobilhoz is a hozzáférést (wap és PC -n túl).
:D

És akkkor most mit csináljak a CIB-bel? Csontig nekik?? :)
(egyébként mit fejlesztettek, javas vagy symbianos cuccot?)

Egyébként meg ez kifejezetten jó kihasználása a wapnak... Amire kell arra tökéletes (lenne)..

A wap az én esetemben kizárva, mert banki dolog csak szolgáltatóhoz kötve megy.
Én meg ha bolyongok bárhol és beülök egy kávézóba-->WiFI be->>E51 saját böngészőjével tudok utalni, meg miegymást.
Eddig ehhez PC kellet java támogatással.

csüt. dec. 18, 2008 18:10
arany tag

Hozzászólás 
vocsok írta:

És akkkor most mit csináljak a CIB-bel? Csontig nekik?? :)
(egyébként mit fejlesztettek, javas vagy symbianos cuccot?)

Egyébként meg ez kifejezetten jó kihasználása a wapnak... Amire kell arra tökéletes (lenne)..

csüt. dec. 18, 2008 15:04
platina tag

Hozzászólás 

csüt. dec. 18, 2008 14:15
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Van itt valaki aki E51-el használja az OTP direct Wap szolgáltatását???
Én mióta lecseréltem a 6230i-t, azóta nem tudom ezt használni. Mindig
kiszáll egy parancsfájl hibával vagy csak egyszerűen nem válaszol..

Sajna az OTP kompatibilitási listája már jóideje nem frissült, írtam nekik,
persze a semmimondó maketingszöveget írták vissza.

Van olyan valaki akinek megy? Esetleg nálam van valami rosszul beállítva? Ezt mondjujk kétlem..

Ja és persze a kell hozzá a T-mobile proxyját beállítani, de ez rendeben is van..

csüt. dec. 18, 2008 13:03
arany tag

Hozzászólás 
JrCsG írta:
nemete02 írta:
Nem szinkronizáltad a telefonodat Outlook-kal? Én inkább abba soktam biztonsági mentést csinálni, mióta egyszer a Suite valahogy elrontotta a mentésemet. (Kiírta, hogy minden rendben lementve, de vissza már sikerült neki, hibákat írt ki folyamat)

Sajnos nem, akkor sima ügy lenne... :cry:

Eső után köpönyeg, de több mentést kell csinálni:
-PC Suite
-Outlook (ha van)
-http://en.wikipedia.org/wiki/SyncML (több ingyenes szolgáltatót is találsz, ráadásul elég telefonfüggetlen, telefonváltás esetén is jó eséllyel megmaradnak az adatok).
-memóriakártya

szer. dec. 17, 2008 22:43
ezüst tag

Hozzászólás 
nemete02 írta:
Nem szinkronizáltad a telefonodat Outlook-kal? Én inkább abba soktam biztonsági mentést csinálni, mióta egyszer a Suite valahogy elrontotta a mentésemet. (Kiírta, hogy minden rendben lementve, de vissza már sikerült neki, hibákat írt ki folyamat)

Sajnos nem, akkor sima ügy lenne... :cry:

szer. dec. 17, 2008 20:00
arany tag

Hozzászólás 
Nem szinkronizáltad a telefonodat Outlook-kal? Én inkább abba szoktam biztonsági mentést csinálni, mióta egyszer a Suite valahogy elrontotta a mentésemet. (Kiírta, hogy minden rendben lementve, de vissza már nem sikerült neki, hibákat írt ki folyamat)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nemete02 szer. dec. 17, 2008 23:18-kor.

szer. dec. 17, 2008 19:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Kezdte összekeverni magát a rendszer az E51-emen, gondoltam, nyomok neki egy *#7370#-et. Előtte persze komplett mentés a PcSuite-al. Utána annak rendje és módja szerint visszatöltöttem a fontosabb adatokat (névjegyzék, üzenetek, naptár).
Na most bármit csinálok, a naptár adatai nem kúsznak fel a telefonra, volt régebbi mentésem, de abból sem.
Próbáltam csak a naptárt feltölteni, de úgy sem jó.
Nagyon fontos lenne pedig, így most a gépen sem tudom megnézni a naptár tartalmát (legalább is még nem jöttem rá, hogyan kell).
Esetleg valakinek mentő ötlete a problémára? :oops:

szer. dec. 17, 2008 19:36
arany tag

Hozzászólás 
nemete02 írta:
Valóban csak "Üzenetek" választható ki. De válaszd ki azt, és kijön egy almenü

köszi!
hogy nem vettem észre... :oops:

hétf. dec. 15, 2008 20:10
Moderátor

Hozzászólás 
juha írta:
hát a vége 37, az eleje 220, szóval mindkettőnknek igaza volt.
köszi a részletezést :wink:
Bocs, de nem.
Az eleje számít mindig és csak egyezőség esetén számít, mi van tovább...

hétf. dec. 15, 2008 19:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
juha írta:
zsoooc írta:
Honnan lehet megtudni, hol gyártották az E51-emet? A dobozra nincs ráírva, az akksi alatt csak az van feltüntetve, hogy "made by Nokia".

Nekem a dobozon van hogy made in finland, és nekem is a billentyűzete volt kicsit lötyögős, de mára már "bekopott".

Általános kérdés: ez az új 37-es szoftver-t érdemes átrakni? Lehet tudni miket javítottak?

köszi, és bocsi ha már átbeszéltétek ezt. :wink:
Új 37-es???
Nem az új 220-as FW-re gondolsz???

Changes/improvements made from MCU SW v 210.34.36 to v 220.34.37:
- Camera:
- Support for new camera accelerator HW component
- Other:
- Support for USB flashing for new combo memory component
- Telephony:
- Support for variant configurable spool icon

hát a vége 37, az eleje 220, szóval mindkettőnknek igaza volt.
köszi a részletezést :wink:

hétf. dec. 15, 2008 18:29
arany tag

Hozzászólás 
Valóban csak "Üzenetek" választható ki. De válaszd ki azt, és kijön egy almenü:
-Alkalmazás főnézete
-Új SMS
-Új MMS

hétf. dec. 15, 2008 10:53
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
A rajta lévő funkciógombok pedig szabadon programozhatóak mind rövid, mind hosszú nyomásra is.

valamelyik tesztben olvastam, h a "levél" gomb hosszú lenyomása közvetlenül az SMS írásba visz - nálam nem!
ugyanaz, mint a rövid lenyomás: csak az "üzenetek" menübe visz, ott még ki kell választani az "írás"-t
(funkciógombhoz hozzárendelésként nem is választható mélyebb szinten lévő menüpont, csak az "Üzenetek")

ez verzióföggő lenne?

hétf. dec. 15, 2008 9:44
ezüst tag

Hozzászólás 
tud valaki hozzá egy normális msn klienst,ami loggolja a beszélgetéseekt esetleg?

hétf. dec. 15, 2008 6:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 51  Következő