|
Szerző |
Üzenet |
Nekrofil
ezüst tag
|
visszakaptam a telómat,frissítették a szoftvert!hogy tudom visszatenni bele az smseket? PC Suite al megnyitom,telefont felismerte,megnyitom az sms kezelőt,és a menüben az importálás inaktív...a névjegyzéket sikerült visszatenni...
|
kedd jan. 13, 2009 15:02 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
rohamkocka írta: Valakinek van tapasztalata, E51 megy HDD-1 head-settel? Nokia szerint nem kompatibilis, de már évek óta nem gyártják ezt a típust. Az sem bánom, ha nem megy a gomb rajta, elég ha hallgatható a rádió. Most dugtam bele (valahonnan visszamaradt egy HDD-1 nekem, sosem használtam) és az E51 válasza: A tartozék nem támogatott.
|
kedd jan. 13, 2009 12:58 |
|
|
rohamkocka
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 28, 2004 7:56 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: A számítógép előtt, telefon mellett
|
Valakinek van tapasztalata, E51 megy HDD-1 head-settel? Nokia szerint nem kompatibilis, de már évek óta nem gyártják ezt a típust. Az sem bánom, ha nem megy a gomb rajta, elég ha hallgatható a rádió.
|
kedd jan. 13, 2009 11:13 |
|
|
Denver
arany tag
|
Hunter25 írta: Üdvözlet! Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne. Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.
Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.
Szóval hol tudnám ezt orvosolni??
A választ előre is köszönöm!! Üdv
Korábban, másik telefonban nem volt gond a SIM-el? Hívószámkijelzés-tiltás nem lehet rajta?
|
hétf. jan. 12, 2009 22:30 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Bugajauzsi írta: Sziasztok! Nem tudjátok, h a hangrögzítő "x" másodpercenkénti pittyegése kikapcsolható-e? Van pár olyan beszélgetésem, amit szívesen rögzítenék a nyomatékosítás kedvéért, csak hát a készülék pittyeg, így pedig nem lehet észrevétlenül rögzíteni. Ha nem pittyeg, akkor a másik fél ne mtud a rögzítésről, ergo sehol sem használhatod fel.
Tehát nem érsz semmit a felvétellel...
|
hétf. jan. 12, 2009 16:35 |
|
|
Bugajauzsi
vas-tag
|
Sziasztok!
Nem tudjátok, h a hangrögzítő "x" másodpercenkénti pittyegése kikapcsolható-e? Van pár olyan beszélgetésem, amit szívesen rögzítenék a nyomatékosítás kedvéért, csak hát a készülék pittyeg, így pedig nem lehet észrevétlenül rögzíteni.
|
hétf. jan. 12, 2009 13:07 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
http://gallery.mobile9.com/f/561235/
Ez pl. az egyik téma amit hiába küldök, s telepítek át az E51-re, nem megy az óra rajta, ill. állandóan ugrál össze-vissza a másodpercmutató. Hiába a sebesség állítás. Köszi a választ! Üdv. Tom.
|
hétf. jan. 12, 2009 12:20 |
|
|
Hunter25
vas-tag
|
Kezeli a 16GB-os karit, hivatalos oldalon olvastam valahol.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:27 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
http://www.burningmedia.eu/index.php?id ... =&lang=hun
Ezt a memóriakártyát használja esetleg valaki? Viszi rendesen az E51es?
(tudom elvileg nem kezeli, de láttam már hogy ment 16GB-ossal is.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:25 |
|
|
Hunter25
vas-tag
|
Dannyboy írta: Én most egy dolgot nem értek: hívásnál azt írja ki, hogy Magánszám, vagy csak telefonszámot, de nevet nem? Előbbire valóban az a magyarázat, hogy nincs bekapcsolva a számküldés (vagy telefonon be van, de a szolgáltató nem küldi el. lásd T-mobile). Második esetben viszont az van, hogy többször szerepel a telefonszám a telefonkönyben, más-más névhez rendelve.
Néhány esetben előfordult velem, hogy mindössze annyit írt ki, hogy hívás, amit nem tudtam fogadni és utána visszahívni sem, mert nem szerepelt a hívásnaplóban. Ezt hálózati anomáliára fogtam. Előtte is mindenkinek kiírta a számát és utána is.
Szia!
Csak annyit ír, hogy "hívás"
Tudom fogadni, de visszahívni pld nem, mert ugye számot sem ír, sem nevet. Pedig a telefonkönyvben benne van, és ha sms-t küld az illető akkor meg írja rendessen a telkönyvben szereplő nevet és számot is.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:22 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Én most egy dolgot nem értek: hívásnál azt írja ki, hogy Magánszám, vagy csak telefonszámot, de nevet nem? Előbbire valóban az a magyarázat, hogy nincs bekapcsolva a számküldés (vagy telefonon be van, de a szolgáltató nem küldi el. lásd T-mobile). Második esetben viszont az van, hogy többször szerepel a telefonszám a telefonkönyben, más-más névhez rendelve.
Néhány esetben előfordult velem, hogy mindössze annyit írt ki, hogy hívás, amit nem tudtam fogadni és utána visszahívni sem, mert nem szerepelt a hívásnaplóban. Ezt hálózati anomáliára fogtam. Előtte is mindenkinek kiírta a számát és utána is.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:16 |
|
|
Hunter25
vas-tag
|
Szia!
próbáltuk vagy öten, ezenfelül negvan ugye pár napja a teló és volt már pár bejövő hívásom. Mindenkinél engedélyezve van a számküldés, de csak azt írja, hogy hívás. Se szám, semmi.............ha nemfogadottban megnézed akkor sincs szám. SMS-meg megy rendessen, tehát ott rja, hogy kitől kaptam.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:14 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Hunter25 írta: Üdvözlet! Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne. Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.
Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.
A választ előre is köszönöm!! Üdv Én pedig azt mondom, hogy a hívó félnél nincs engedélyezve a számküldés.
SMS-t nem lehet számküldés nélkül eszközölni, ez nem magyarázat semmire. a lehető legtitkosabb számok is küldik a számot SMS-nél.
|
hétf. jan. 12, 2009 11:03 |
|
|
Hunter25
vas-tag
|
Üdvözlet!
Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne.
Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.
A választ előre is köszönöm!!
Üdv
|
hétf. jan. 12, 2009 10:48 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Úgy érted hogy ebből a százezer darab témából találjam ki melyik izgőmozgó témát nézted ki magadnak??
|
vas. jan. 11, 2009 23:31 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
|
vas. jan. 11, 2009 21:50 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Esetleg ha írnál egy linket hogy mégis milyen témáról lenne szó az nagyban megkönnyítené a lehetőséget a segítségre.
|
vas. jan. 11, 2009 20:30 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
Helló! Köszönöm a tippet...közben véletlenül (mint kis laikus) találtam egy mappát a telóm legmélyén ahol a témák beállítását megtaláltam, s elindultak az animáciok! ...viszont...mostmár csak az óra beállítását kell megtalálnom,mert járni jár csak közel sem a pontos idővel...na de talán az is meg lesz! Zoli, köszi az eddigi segítséged!
Üdv! Tomi
|
vas. jan. 11, 2009 20:22 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
Üdv! Köszönöm válaszod...keresgettem, találtam, telepítettem de ugyanaz:(
|
vas. jan. 11, 2009 16:21 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Szerintem (de ez csak tipp) valószínüleg FP2-es témát találtál és azt próbáltad felrakni az E51-re ami meg FP1-es.Ha keresel témát akkor szűkítsd a kört arra.
pl így http://tinyurl.com/8rweda
|
vas. jan. 11, 2009 12:29 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
Zoli, a tanusitványos dolgot átállítottam "be" állásba, s azóta megy a dolog, köszönöm szépen a tanácsot!
Hanem most egy másik kérdésem van...amit letöltök témákat, s valamelyik animációs, ill. teljes kijelzős óra...az miért nem működhet? (pl. nem megy a téma órája,persze a telefon kis órája a sarokban igen..)
Előre is köszi a válaszokat! Tomi.
|
vas. jan. 11, 2009 0:05 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
Szoftvertelepítést "mind" állásba tettem, s a tanusítvány...."ki" állásban van!
Köszi az eddigi választ....
|
szomb. jan. 10, 2009 20:46 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Alkalmazáskezelőben a szoftvertelepítés mind,az online tanusítvány ki állásban van?
|
szomb. jan. 10, 2009 17:52 |
|
|
TTTamás
vas-tag
|
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!
Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, másodszor pedig volna egy kérdésem....A héten lettem E51 tulajdonos és természetesen nyomkodom a telót rendesen. Témákat szeretnék letölteni hozzá, találtam is 1-2 oldalt. A páromnak nokia 6300 tel van s Ő gond nélkül tudta telepíteni a témákat. Én is rákerestem a típusomra s átküldtem témákat, DE, telepítés előkészítése után megkérdi, hogy akarom e telepíteni a cuccot, nyomom hogy igen, ekkor eltellik 2-3 másodperc, s kiirja, hogy "tanusítványhiba-keressem fel az alkalmazás forgalmazóját"!
Több témát, több helyről is kiprobáltam de ugyanez!
Kérdésem tehát, hogy jól gondolom, hogy a telefonomban valami beállítás nem smakkol vagy egyéb probléma lehet!??
Zsír új teló, független, 2008.04. havi szoftver van rajta.
Előre is köszönöm a válaszokat, s minden jót Nektek!
Tomi.
|
szomb. jan. 10, 2009 17:40 |
|
|
ObGa
ezüst tag
|
Hello!
A bluetooth fülesemen (Plantronics 640) nem csörög ki a telefon. Csak pittyen kettőt. Volt már ilyen gondotok? A füles csatlakoztatva, kapcsolat rendben; telefon rendesen csörög, ha a fülesen fogadom a hívást, akkor működik, azon keresztül tudok beszélni.
Kb. egy éve volt már E51-em, akkor működött ugyanez a füles, kicsörgött meg minden...
A teló szinte új, szilveszterkor frissítettem az új, 220.34.37-es szoftverre, előtte nem próbáltam a fülessel.
|
pén. jan. 09, 2009 22:37 |
|
|
tzoltan56
vas-tag
Csatlakozott: pén. jan. 09, 2009 10:58 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
|
pén. jan. 09, 2009 15:09 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
|
pén. jan. 09, 2009 11:30 |
|
|
Atos
arany tag
|
*#06#
De ezt a Google is megmondja fél perc alatt...
|
pén. jan. 09, 2009 11:14 |
|
|
tzoltan56
vas-tag
Csatlakozott: pén. jan. 09, 2009 10:58 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Sziasztok! Új vagyok itt. Én végigolvastam a fórumot Régebben), s láttam is valahol, hogy milyen kód kell a telefon IMEI számához, de nem találom. Kérlek benneteket, segítsetek! Köszi!
|
pén. jan. 09, 2009 11:04 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Én is zsinórban frissítgettem az újdonsült telefonjaimat és soha, semmi probléma nem volt (>20). Se boxom, se egyebem, csak az adatkábelem és a normális állapotú windowsom.
|
pén. jan. 09, 2009 1:03 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Hát nem is tudom.
Én most frissítettem az N85-öt, fw letöltéssel együtt sem tartott 7-8 percnél tovább és hibátlanul lezajlott.
Az ehhez szükséges dolgok könnyen összefoglalhatók:
- Mindig a legújabb NSU használata (bár azt hiszem a régiek el sem indulnak)
- Csurig töltött akksi
- Tiszta érintkezők!
- Stabil netkapcsolat, és talán a legfontosabb:
- Nem agyonbarmolt Windows! A gond mindig akkor lehet, ha a Windows nem tudja rendesen installálni a flash device drivereket. Ha tiszta Windowsunk van, nemigen lehet gond a frissítéssel.
Azért csinálta ezt a Nokia, hogy otthon is lehessen frissíteni. Ha a körülmények jók, nem nagyon lehet baj (én magam >10 telefont frissítettem NSU-val, hibátlanul, ennyire nem lehetek szerencsés!)
|
csüt. jan. 08, 2009 16:56 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
elvittem,megcsinálják garanciával
annyi volt srác reakciója: Ezért nemszabad otthon...
hibáiból tanul az ember...
|
csüt. jan. 08, 2009 16:21 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nekrofil írta: egyáltalán nem vagyok rá büszke... és igazad van,elolvashattam volna,csakhát nem mindig van idő olvasásra...nade megpróbáltam frissíteni és a következő lett belőle:
Letöltöttem a cuccokat,feltettem mindent,majd elkezdte a frissítést!15 percet írt,hogy kb annyi idő alatt végez,eljutott oda,hogy lement ez az idő 12 percre,majd jött a hibaüzenet hogy megszakadt a kapcsolat!Azt írta hogy veszem ki aksit,töltőkábelt usb kábelt,majd először usb dugjam vissza,aztán aksit és 1 mpre nyomjam meg a bekapcs gombot,és a gépen nyomjam meg az újra gombot!meg is tettem,de ettől a win teljesen behalt,nem reagált semmire,egét volt más semmi!látszólag folytatta a frissítést,telefon képe világít!vártam is vagy 20 percet,közben a kijelző lekapcsolt!gondoltam vagy jó lett vagy ****!hát úgy néz ki hogy ****,bekapcsolom és a vibramotor folyamatosan megy,a kis led a sarokban foylamatosan ég,és ennyi...ilyenkor mi a teendő?beviszem nokia márkaszervízbe és ott boxal megcsinálják?esetleg van rá egyéb megoldás?garanciával megoldható,vagy fizetni kell és ha igen mennyit?köszi a segítséget! Amennyiben tiszta származású a telefon és itthon igarancia van rá, akkor megcsinálják garanciában természetesen.
Ha nincs rá tuti garid, akkor hozd el valamelyikünkhöz, akinek van box-a, nálunk feleannyiba kerül, mint a Nokiánál.
|
csüt. jan. 08, 2009 15:24 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
egyáltalán nem vagyok rá büszke...
és igazad van,elolvashattam volna,csakhát nem mindig van idő olvasásra...nade megpróbáltam frissíteni és a következő lett belőle:
Letöltöttem a cuccokat,feltettem mindent,majd elkezdte a frissítést!15 percet írt,hogy kb annyi idő alatt végez,eljutott oda,hogy lement ez az idő 12 percre,majd jött a hibaüzenet hogy megszakadt a kapcsolat!Azt írta hogy veszem ki aksit,töltőkábelt usb kábelt,majd először usb dugjam vissza,aztán aksit és 1 mpre nyomjam meg a bekapcs gombot,és a gépen nyomjam meg az újra gombot!meg is tettem,de ettől a win teljesen behalt,nem reagált semmire,egét volt más semmi!látszólag folytatta a frissítést,telefon képe világít!vártam is vagy 20 percet,közben a kijelző lekapcsolt!gondoltam vagy jó lett vagy ****!hát úgy néz ki hogy ****,bekapcsolom és a vibramotor folyamatosan megy,a kis led a sarokban foylamatosan ég,és ennyi...ilyenkor mi a teendő?beviszem nokia márkaszervízbe és ott boxal megcsinálják?esetleg van rá egyéb megoldás?garanciával megoldható,vagy fizetni kell és ha igen mennyit?köszi a segítséget!
|
csüt. jan. 08, 2009 13:53 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
Mire ezt leírtad, átlapozhattál volna már 8-10 oldalt visszafelé, és megtudod a válaszokat...
|
csüt. jan. 08, 2009 12:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Persze, hogy leírták.
Pár oldalt kell csak visszalapozni.
Rühellem, amikor valaki ennyire lusta és erre még büszke is
|
csüt. jan. 08, 2009 12:47 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
PCSuite-tal kíválóan lehet menteni és visszaállítani. A changelog-ot meg páran biztosan leírták már...
|
csüt. jan. 08, 2009 12:18 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
Sziasztok!
lenne pár kérdésem,pár biztos volt már,akkor meg lehet kövezni,hogy nem olvastam vissza...
láttam hogy kijött egy új fw,a 220.xx.xx!neten körbenéztem,de nemsokat találtam róla,úgyhogy az lenne a kérdés hogy a 200.34.36 hoz képest mennyit javult a dolog?akár a köztes fw ekkel együtt!érdemes frissíteni vagy teljesen felesleges?
a következő kérdés frissítés esetén lényeges!a kérdésem az lenne,mivel tudom úgy kimenteni a telefonkönyvet és az smseimet,hogy vissza is tudjam utána tenni?leginkább az sms ek lennének fontosak hogy bármikor vissza tudjam nézni a későbbiek folyamán is!esetleges fw frissítés után melyik módszerrel leeht feltenni a nem signózisos programokat?
az smsek kapcsán,használom a conversation nevű alkalmazást,amivel egyszerűen meg tudom nézni az smseket,egymás utn vannak a küldött és a fogadott smsek,így tudom nézni mire mit reagáltam,szinte azonnal menübe lépkedés nélkül!van egy kontakom,akivel 440 körül jár az sms szám,és kiakad a program azzal,hogy kevés a renszer memória!ezellen mit lehet tenni?0.40(275) ös verzió van fenn!
előre is köszönöm a válaszokat
|
csüt. jan. 08, 2009 12:07 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
Re: E51 vs. Blumax 4012 BT GPS
Mephysto írta: Sziasztok!
Vettem egy Blumax 4012-es BT-s GPS vevőgyeséget. Tökéletesen működik az E51-gyel, vagyis... majdnem.
A következő jelenséget tapasztalom.
Nokia Maps-et használok (nekem megfelel, kéretik nem fikázni :) ). BT-szal összekapcsova a teló az egységgel, megnézem a Térképbeállítások -> Műholdas információk menüpontban, hogy milyen erős a jel és hány holdat lát a teló (pontosabban a GPS egység). A jel teljesen erős és elegendő műholdat talál. Viszont... a következő történik:
- teljes jelerősség és kellőszámú műholdat látok - egyszer csak eltünnek és a telefonon azt látom, hogy Nincs elérhető műholdadat - 4-5 másodperc és megint minden teljesen jó
és ez így megy... ennek következtében van az (szerintem), hogy a GPS pozíció követése szakaszos, azaz nem folyamatosan megy a poziciójelzés, hanem ugrálva. Ezt úgy értem, hogy bemegyek egy utcába, utca elején vagyok, aztán a közepén és a végén. Holott egyenletes sebességgel, 40-50km/h-val mentem át rajta.
Tapasztalt vki hasonlót külső GPS egységgel? Még holnap 3-napon belül vagyok, visszavihetem. De nem hallottam/olvastam még senkitől ilyen tapasztalatot nemcsak ezzel, de más GPS egységgel sem.
Ötletek, javaslatok?
Köszönöm! :?
Nekem i-Blue 747 van, nem tapasztaltam ilyent. Lehet a Bluetooth kapcsolat szakad meg. Én visszavinném és vennék másik típust.
Javaslom az olyanokat, melyek logolni is tudnak. Nagyon hasznos, ha képeket akarsz geotaggelni, ill. néha érdekes követni, hogy merre jártál.
|
kedd jan. 06, 2009 14:14 |
|
|
Mephysto
arany tag
|
E51 vs. Blumax 4012 BT GPS
Sziasztok!
Vettem egy Blumax 4012-es BT-s GPS vevőgyeséget. Tökéletesen működik az E51-gyel, vagyis... majdnem.
A következő jelenséget tapasztalom.
Nokia Maps-et használok (nekem megfelel, kéretik nem fikázni ). BT-szal összekapcsova a teló az egységgel, megnézem a Térképbeállítások -> Műholdas információk menüpontban, hogy milyen erős a jel és hány holdat lát a teló (pontosabban a GPS egység). A jel teljesen erős és elegendő műholdat talál. Viszont... a következő történik:
- teljes jelerősség és kellőszámú műholdat látok
- egyszer csak eltünnek és a telefonon azt látom, hogy Nincs elérhető műholdadat
- 4-5 másodperc és megint minden teljesen jó
és ez így megy... ennek következtében van az (szerintem), hogy a GPS pozíció követése szakaszos, azaz nem folyamatosan megy a poziciójelzés, hanem ugrálva. Ezt úgy értem, hogy bemegyek egy utcába, utca elején vagyok, aztán a közepén és a végén. Holott egyenletes sebességgel, 40-50km/h-val mentem át rajta.
Tapasztalt vki hasonlót külső GPS egységgel? Még holnap 3-napon belül vagyok, visszavihetem. De nem hallottam/olvastam még senkitől ilyen tapasztalatot nemcsak ezzel, de más GPS egységgel sem.
Ötletek, javaslatok?
Köszönöm!
|
kedd jan. 06, 2009 13:29 |
|
|
Evo50
ezüst tag
|
Re: Nokia E51
joe1111 írta: Rövid kérdés: frissítettem a telefon szoftverét - 220.34.37. - re, usb-n keresztül kötöttem a telefont a számítógéphez. Ez után jött két smsm a t-mobiltol, hogy a netstart forgalmam 8 MB. Csomagkapcsolat szám nélkül 7426 kb! Ez mi lehet?
Ez cirka 10000Ft-os adatforgalmat jelent..
A telefonnal csatlakoztál NET-re!
|
kedd jan. 06, 2009 11:47 |
|
|
joe1111
vas-tag
|
Nokia E51
Rövid kérdés:
frissítettem a telefon szoftverét - 220.34.37. - re, usb-n keresztül kötöttem a telefont a számítógéphez. Ez után jött két smsm a t-mobiltol, hogy a netstart forgalmam 8 MB. Csomagkapcsolat szám nélkül 7426 kb! Ez mi lehet?
|
kedd jan. 06, 2009 10:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bojika írta: aha köszi, akkor ennek mit csináljak h működjön? Gondolom idegen routerhez szeretnél csatlakozni, amelyiket szakemberek konfiguráltak úgy be, hogy ne lehessen.
Ez esetben nem fogsz tudni hozzáférni a router setupjához, így almás a további fejtegetés az ügyben.
HA pedig sajátról van szó, hozzáférsz a beállíásokhoz, akkor tanulmányozd a router leírását. Bár már alaphelyzetből mennie kéne, ha nem piszkáltál el semmit.
|
hétf. jan. 05, 2009 2:41 |
|
|
Lalamper
arany tag
|
Olvass vissza, egyszer már leírtam.. Használd a google-t a kereséshez.
|
vas. jan. 04, 2009 20:03 |
|
|
bojika
vas-tag
|
aha köszi, akkor ennek mit csináljak h működjön?
|
vas. jan. 04, 2009 13:14 |
|
|
Evo50
ezüst tag
|
Re: wlan
bojika írta: Hali! az a problémám h itthon nem működik a wlan hálózat a nokia e51 es telómba! kapcsolodok a routerhez, jelszó minden stimmel aztán tölt és kiirja h "Web: Az átjáró nem válaszol" de más routerrel meg megy.. mi lehet a baj?! és a router jó, mert laptop is megy, meg haverom e51én is jó a net! köszi előre is
Szia!
Általában a routeren alkalmazott MAC ill. IP szűrésnél fordul elő.
|
vas. jan. 04, 2009 8:00 |
|
|
bojika
vas-tag
|
wlan
Hali! az a problémám h itthon nem működik a wlan hálózat a nokia e51 es telómba! kapcsolodok a routerhez, jelszó minden stimmel aztán tölt és kiirja h
"Web:
Az átjáró nem válaszol"
de más routerrel meg megy.. mi lehet a baj?!
és a router jó, mert laptop is megy, meg haverom e51én is jó a net!
köszi előre is
|
szomb. jan. 03, 2009 23:12 |
|
|
mohilla
ezüst tag
|
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Miután állítottam a böngészőn elindult. Az Operán továbbra sem megy, de ez nem baj.
Üdv:
Tamás
|
szer. dec. 31, 2008 16:11 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: S60 OSS böngésző
mohilla írta: ...a kérdésem az, hogy a cib bank alkalmazáshoz a S60 OSS web browsert jelölik meg. nekem a web 'n' walk és opera van fent. Készülékem Nokia E 51. Gondom, hogy a cib alkalmazás azt írja ki, hogy nem támogatott böngésző...
Nekem is T-Mobile-os E51-em van, a T-s web'n'walk böngészővel (habár ez szerintem ugyanaz, mint a gyári, csak az ikonja más...). Nekem eddig még semmi gondom nem volt a mobilCIB-es felülettel, pedig már többször is használtam. Az Operával viszont nekem sem megy, csak a telefon saját böngészőjével.
Nem lehet, hogy a böngésző beállításaival van a probléma? Pl. Cookie-k és Javascript engedélyezése szükséges hozzá... A pontos beállítások ebben a doksiban szerepelnek.
|
szer. dec. 31, 2008 14:32 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem ugyanaz a böngésző van a T-s mobilokban is, mint a brandmentesekben???
Csak azt a böngészőt a T brandingben web'n'walk-nak hívják.
Nem kizárt, hogy a név okoz inkompatibilitást.
A BB5 Nokia magyarítás topikban találsz leírást arra, hogy tudod Te magad, grátisz felrakni a telefonodra a gyári softot.
|
szer. dec. 31, 2008 14:30 |
|
|