Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 7:25

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
visszakaptam a telómat,frissítették a szoftvert!hogy tudom visszatenni bele az smseket? PC Suite al megnyitom,telefont felismerte,megnyitom az sms kezelőt,és a menüben az importálás inaktív...a névjegyzéket sikerült visszatenni...

kedd jan. 13, 2009 15:02
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
rohamkocka írta:
Valakinek van tapasztalata, E51 megy HDD-1 head-settel? Nokia szerint nem kompatibilis, de már évek óta nem gyártják ezt a típust. Az sem bánom, ha nem megy a gomb rajta, elég ha hallgatható a rádió.
Most dugtam bele (valahonnan visszamaradt egy HDD-1 nekem, sosem használtam) és az E51 válasza: A tartozék nem támogatott.

kedd jan. 13, 2009 12:58
arany tag

Hozzászólás 
Valakinek van tapasztalata, E51 megy HDD-1 head-settel? Nokia szerint nem kompatibilis, de már évek óta nem gyártják ezt a típust. Az sem bánom, ha nem megy a gomb rajta, elég ha hallgatható a rádió.

kedd jan. 13, 2009 11:13
arany tag

Hozzászólás 
Hunter25 írta:
Üdvözlet!
Csak egy lámakérdéstszeretnék feltenni,halehetne.
Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.

Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.

Szóval hol tudnám ezt orvosolni??

A választ előre is köszönöm!!
Üdv

Korábban, másik telefonban nem volt gond a SIM-el? Hívószámkijelzés-tiltás nem lehet rajta?

hétf. jan. 12, 2009 22:30
Moderátor

Hozzászólás 
Bugajauzsi írta:
Sziasztok!
Nem tudjátok, h a hangrögzítő "x" másodpercenkénti pittyegése kikapcsolható-e? Van pár olyan beszélgetésem, amit szívesen rögzítenék a nyomatékosítás kedvéért, csak hát a készülék pittyeg, így pedig nem lehet észrevétlenül rögzíteni.
Ha nem pittyeg, akkor a másik fél ne mtud a rögzítésről, ergo sehol sem használhatod fel.
Tehát nem érsz semmit a felvétellel...

hétf. jan. 12, 2009 16:35
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nem tudjátok, h a hangrögzítő "x" másodpercenkénti pittyegése kikapcsolható-e? Van pár olyan beszélgetésem, amit szívesen rögzítenék a nyomatékosítás kedvéért, csak hát a készülék pittyeg, így pedig nem lehet észrevétlenül rögzíteni.

hétf. jan. 12, 2009 13:07
vas-tag

Hozzászólás 
http://gallery.mobile9.com/f/561235/

Ez pl. az egyik téma amit hiába küldök, s telepítek át az E51-re, nem megy az óra rajta, ill. állandóan ugrál össze-vissza a másodpercmutató. Hiába a sebesség állítás. Köszi a választ! Üdv. Tom.

hétf. jan. 12, 2009 12:20
vas-tag

Hozzászólás 
Kezeli a 16GB-os karit, hivatalos oldalon olvastam valahol.

hétf. jan. 12, 2009 11:27
arany tag

Hozzászólás 
http://www.burningmedia.eu/index.php?id ... =&lang=hun

Ezt a memóriakártyát használja esetleg valaki? Viszi rendesen az E51es?
(tudom elvileg nem kezeli, de láttam már hogy ment 16GB-ossal is.

hétf. jan. 12, 2009 11:25
vas-tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Én most egy dolgot nem értek: hívásnál azt írja ki, hogy Magánszám, vagy csak telefonszámot, de nevet nem? Előbbire valóban az a magyarázat, hogy nincs bekapcsolva a számküldés (vagy telefonon be van, de a szolgáltató nem küldi el. lásd T-mobile). Második esetben viszont az van, hogy többször szerepel a telefonszám a telefonkönyben, más-más névhez rendelve.

Néhány esetben előfordult velem, hogy mindössze annyit írt ki, hogy hívás, amit nem tudtam fogadni és utána visszahívni sem, mert nem szerepelt a hívásnaplóban. Ezt hálózati anomáliára fogtam. Előtte is mindenkinek kiírta a számát és utána is.

Szia!

Csak annyit ír, hogy "hívás"
Tudom fogadni, de visszahívni pld nem, mert ugye számot sem ír, sem nevet. Pedig a telefonkönyvben benne van, és ha sms-t küld az illető akkor meg írja rendessen a telkönyvben szereplő nevet és számot is.

hétf. jan. 12, 2009 11:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én most egy dolgot nem értek: hívásnál azt írja ki, hogy Magánszám, vagy csak telefonszámot, de nevet nem? Előbbire valóban az a magyarázat, hogy nincs bekapcsolva a számküldés (vagy telefonon be van, de a szolgáltató nem küldi el. lásd T-mobile). Második esetben viszont az van, hogy többször szerepel a telefonszám a telefonkönyben, más-más névhez rendelve.

Néhány esetben előfordult velem, hogy mindössze annyit írt ki, hogy hívás, amit nem tudtam fogadni és utána visszahívni sem, mert nem szerepelt a hívásnaplóban. Ezt hálózati anomáliára fogtam. Előtte is mindenkinek kiírta a számát és utána is.

hétf. jan. 12, 2009 11:16
vas-tag

Hozzászólás 
Szia!

próbáltuk vagy öten, ezenfelül negvan ugye pár napja a teló és volt már pár bejövő hívásom. Mindenkinél engedélyezve van a számküldés, de csak azt írja, hogy hívás. Se szám, semmi.............ha nemfogadottban megnézed akkor sincs szám. SMS-meg megy rendessen, tehát ott rja, hogy kitől kaptam.

hétf. jan. 12, 2009 11:14
Moderátor

Hozzászólás 
Hunter25 írta:
Üdvözlet!
Előrevenném, hogy az első Nokia telefonom, úgy hogy nézzétek el nekem a bénázást kérlek.

Aza gondom, hogy nem írjaki hívásnál, hohyki hív éppen csakannyit, hogyhívás. A hívó neve beírva a telefonkönyvbe, és igen nála isaktiválva a számküldés. Viszont, ha kikapcsolt álapontomban hívnak akkor a kapott sms-ben fel van tüntetve a hívó neve.

Üdv
Én pedig azt mondom, hogy a hívó félnél nincs engedélyezve a számküldés.

SMS-t nem lehet számküldés nélkül eszközölni, ez nem magyarázat semmire. a lehető legtitkosabb számok is küldik a számot SMS-nél.

hétf. jan. 12, 2009 11:03
vas-tag

Hozzászólás 
Üdvözlet!

Üdv

hétf. jan. 12, 2009 10:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy érted hogy ebből a százezer darab témából találjam ki melyik izgőmozgó témát nézted ki magadnak??

vas. jan. 11, 2009 23:31
vas-tag

Hozzászólás 
http://gallery.mobile9.com/

Tessék.

vas. jan. 11, 2009 21:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Esetleg ha írnál egy linket hogy mégis milyen témáról lenne szó az nagyban megkönnyítené a lehetőséget a segítségre. :wink:

vas. jan. 11, 2009 20:30
vas-tag

Hozzászólás 
Helló! Köszönöm a tippet...közben véletlenül (mint kis laikus) találtam egy mappát a telóm legmélyén ahol a témák beállítását megtaláltam, s elindultak az animáciok! ...viszont...mostmár csak az óra beállítását kell megtalálnom,mert járni jár csak közel sem a pontos idővel...na de talán az is meg lesz! Zoli, köszi az eddigi segítséged!
Üdv! Tomi

vas. jan. 11, 2009 20:22
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv! Köszönöm válaszod...keresgettem, találtam, telepítettem de ugyanaz:(

vas. jan. 11, 2009 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem (de ez csak tipp) valószínüleg FP2-es témát találtál és azt próbáltad felrakni az E51-re ami meg FP1-es.Ha keresel témát akkor szűkítsd a kört arra.
pl így http://tinyurl.com/8rweda

vas. jan. 11, 2009 12:29
vas-tag

Hozzászólás 
Zoli, a tanusitványos dolgot átállítottam "be" állásba, s azóta megy a dolog, köszönöm szépen a tanácsot!
Hanem most egy másik kérdésem van...amit letöltök témákat, s valamelyik animációs, ill. teljes kijelzős óra...az miért nem működhet? (pl. nem megy a téma órája,persze a telefon kis órája a sarokban igen..)

Előre is köszi a válaszokat! Tomi.

vas. jan. 11, 2009 0:05
vas-tag

Hozzászólás 
Szoftvertelepítést "mind" állásba tettem, s a tanusítvány...."ki" állásban van!

Köszi az eddigi választ....

szomb. jan. 10, 2009 20:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alkalmazáskezelőben a szoftvertelepítés mind,az online tanusítvány ki állásban van?

szomb. jan. 10, 2009 17:52
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

Először is Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, másodszor pedig volna egy kérdésem....A héten lettem E51 tulajdonos és természetesen nyomkodom a telót rendesen. Témákat szeretnék letölteni hozzá, találtam is 1-2 oldalt. A páromnak nokia 6300 tel van s Ő gond nélkül tudta telepíteni a témákat. Én is rákerestem a típusomra s átküldtem témákat, DE, telepítés előkészítése után megkérdi, hogy akarom e telepíteni a cuccot, nyomom hogy igen, ekkor eltellik 2-3 másodperc, s kiirja, hogy "tanusítványhiba-keressem fel az alkalmazás forgalmazóját"!
Több témát, több helyről is kiprobáltam de ugyanez!
Kérdésem tehát, hogy jól gondolom, hogy a telefonomban valami beállítás nem smakkol vagy egyéb probléma lehet!??
Zsír új teló, független, 2008.04. havi szoftver van rajta.

Előre is köszönöm a válaszokat, s minden jót Nektek!

Tomi.

szomb. jan. 10, 2009 17:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!
A bluetooth fülesemen (Plantronics 640) nem csörög ki a telefon. Csak pittyen kettőt. Volt már ilyen gondotok? A füles csatlakoztatva, kapcsolat rendben; telefon rendesen csörög, ha a fülesen fogadom a hívást, akkor működik, azon keresztül tudok beszélni.
Kb. egy éve volt már E51-em, akkor működött ugyanez a füles, kicsörgött meg minden...
A teló szinte új, szilveszterkor frissítettem az új, 220.34.37-es szoftverre, előtte nem próbáltam a fülessel.

pén. jan. 09, 2009 22:37
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!

pén. jan. 09, 2009 15:09
arany tag

Hozzászólás 
Had segítsek:

http://www.letmegooglethatforyou.com/?q=Nokia+IMEI+code

pén. jan. 09, 2009 11:30
arany tag

Hozzászólás 
*#06#
De ezt a Google is megmondja fél perc alatt...

pén. jan. 09, 2009 11:14
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Új vagyok itt. Én végigolvastam a fórumot Régebben), s láttam is valahol, hogy milyen kód kell a telefon IMEI számához, de nem találom. Kérlek benneteket, segítsetek! Köszi!

pén. jan. 09, 2009 11:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is zsinórban frissítgettem az újdonsült telefonjaimat és soha, semmi probléma nem volt (>20). Se boxom, se egyebem, csak az adatkábelem és a normális állapotú windowsom. :wink:

pén. jan. 09, 2009 1:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem is tudom.

Én most frissítettem az N85-öt, fw letöltéssel együtt sem tartott 7-8 percnél tovább és hibátlanul lezajlott.

Az ehhez szükséges dolgok könnyen összefoglalhatók:

- Mindig a legújabb NSU használata (bár azt hiszem a régiek el sem indulnak)
- Csurig töltött akksi
- Tiszta érintkezők!
- Stabil netkapcsolat, és talán a legfontosabb:
- Nem agyonbarmolt Windows! A gond mindig akkor lehet, ha a Windows nem tudja rendesen installálni a flash device drivereket. Ha tiszta Windowsunk van, nemigen lehet gond a frissítéssel.

Azért csinálta ezt a Nokia, hogy otthon is lehessen frissíteni. Ha a körülmények jók, nem nagyon lehet baj (én magam >10 telefont frissítettem NSU-val, hibátlanul, ennyire nem lehetek szerencsés!)

csüt. jan. 08, 2009 16:56
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
elvittem,megcsinálják garanciával :)
annyi volt srác reakciója: Ezért nemszabad otthon...
hibáiból tanul az ember...

csüt. jan. 08, 2009 16:21
Moderátor

Hozzászólás 
Nekrofil írta:
egyáltalán nem vagyok rá büszke...
és igazad van,elolvashattam volna,csakhát nem mindig van idő olvasásra...nade megpróbáltam frissíteni és a következő lett belőle:

Letöltöttem a cuccokat,feltettem mindent,majd elkezdte a frissítést!15 percet írt,hogy kb annyi idő alatt végez,eljutott oda,hogy lement ez az idő 12 percre,majd jött a hibaüzenet hogy megszakadt a kapcsolat!Azt írta hogy veszem ki aksit,töltőkábelt usb kábelt,majd először usb dugjam vissza,aztán aksit és 1 mpre nyomjam meg a bekapcs gombot,és a gépen nyomjam meg az újra gombot!meg is tettem,de ettől a win teljesen behalt,nem reagált semmire,egét volt más semmi!látszólag folytatta a frissítést,telefon képe világít!vártam is vagy 20 percet,közben a kijelző lekapcsolt!gondoltam vagy jó lett vagy ****!hát úgy néz ki hogy ****,bekapcsolom és a vibramotor folyamatosan megy,a kis led a sarokban foylamatosan ég,és ennyi...ilyenkor mi a teendő?beviszem nokia márkaszervízbe és ott boxal megcsinálják?esetleg van rá egyéb megoldás?garanciával megoldható,vagy fizetni kell és ha igen mennyit?köszi a segítséget!
Amennyiben tiszta származású a telefon és itthon igarancia van rá, akkor megcsinálják garanciában természetesen.
Ha nincs rá tuti garid, akkor hozd el valamelyikünkhöz, akinek van box-a, nálunk feleannyiba kerül, mint a Nokiánál.

csüt. jan. 08, 2009 15:24
ezüst tag

Hozzászólás 
egyáltalán nem vagyok rá büszke...
és igazad van,elolvashattam volna,csakhát nem mindig van idő olvasásra...nade megpróbáltam frissíteni és a következő lett belőle:

Letöltöttem a cuccokat,feltettem mindent,majd elkezdte a frissítést!15 percet írt,hogy kb annyi idő alatt végez,eljutott oda,hogy lement ez az idő 12 percre,majd jött a hibaüzenet hogy megszakadt a kapcsolat!Azt írta hogy veszem ki aksit,töltőkábelt usb kábelt,majd először usb dugjam vissza,aztán aksit és 1 mpre nyomjam meg a bekapcs gombot,és a gépen nyomjam meg az újra gombot!meg is tettem,de ettől a win teljesen behalt,nem reagált semmire,egét volt más semmi!látszólag folytatta a frissítést,telefon képe világít!vártam is vagy 20 percet,közben a kijelző lekapcsolt!gondoltam vagy jó lett vagy ****!hát úgy néz ki hogy ****,bekapcsolom és a vibramotor folyamatosan megy,a kis led a sarokban foylamatosan ég,és ennyi...ilyenkor mi a teendő?beviszem nokia márkaszervízbe és ott boxal megcsinálják?esetleg van rá egyéb megoldás?garanciával megoldható,vagy fizetni kell és ha igen mennyit?köszi a segítséget!

csüt. jan. 08, 2009 13:53
arany tag

Hozzászólás 
Mire ezt leírtad, átlapozhattál volna már 8-10 oldalt visszafelé, és megtudod a válaszokat... :?

csüt. jan. 08, 2009 12:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Persze, hogy leírták.

Pár oldalt kell csak visszalapozni.

Rühellem, amikor valaki ennyire lusta és erre még büszke is :evil:

csüt. jan. 08, 2009 12:47
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
PCSuite-tal kíválóan lehet menteni és visszaállítani. A changelog-ot meg páran biztosan leírták már...

csüt. jan. 08, 2009 12:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
lenne pár kérdésem,pár biztos volt már,akkor meg lehet kövezni,hogy nem olvastam vissza...

láttam hogy kijött egy új fw,a 220.xx.xx!neten körbenéztem,de nemsokat találtam róla,úgyhogy az lenne a kérdés hogy a 200.34.36 hoz képest mennyit javult a dolog?akár a köztes fw ekkel együtt!érdemes frissíteni vagy teljesen felesleges?
a következő kérdés frissítés esetén lényeges!a kérdésem az lenne,mivel tudom úgy kimenteni a telefonkönyvet és az smseimet,hogy vissza is tudjam utána tenni?leginkább az sms ek lennének fontosak hogy bármikor vissza tudjam nézni a későbbiek folyamán is!esetleges fw frissítés után melyik módszerrel leeht feltenni a nem signózisos programokat?

az smsek kapcsán,használom a conversation nevű alkalmazást,amivel egyszerűen meg tudom nézni az smseket,egymás utn vannak a küldött és a fogadott smsek,így tudom nézni mire mit reagáltam,szinte azonnal menübe lépkedés nélkül!van egy kontakom,akivel 440 körül jár az sms szám,és kiakad a program azzal,hogy kevés a renszer memória!ezellen mit lehet tenni?0.40(275) ös verzió van fenn!

előre is köszönöm a válaszokat :)

csüt. jan. 08, 2009 12:07
arany tag

Hozzászólás Re: E51 vs. Blumax 4012 BT GPS
Mephysto írta:
Sziasztok!

Vettem egy Blumax 4012-es BT-s GPS vevőgyeséget. Tökéletesen működik az E51-gyel, vagyis... majdnem.

A következő jelenséget tapasztalom.

Nokia Maps-et használok (nekem megfelel, kéretik nem fikázni :) ). BT-szal összekapcsova a teló az egységgel, megnézem a Térképbeállítások -> Műholdas információk menüpontban, hogy milyen erős a jel és hány holdat lát a teló (pontosabban a GPS egység). A jel teljesen erős és elegendő műholdat talál. Viszont... a következő történik:

- teljes jelerősség és kellőszámú műholdat látok
- egyszer csak eltünnek és a telefonon azt látom, hogy Nincs elérhető műholdadat
- 4-5 másodperc és megint minden teljesen jó

és ez így megy... ennek következtében van az (szerintem), hogy a GPS pozíció követése szakaszos, azaz nem folyamatosan megy a poziciójelzés, hanem ugrálva. Ezt úgy értem, hogy bemegyek egy utcába, utca elején vagyok, aztán a közepén és a végén. Holott egyenletes sebességgel, 40-50km/h-val mentem át rajta.

Tapasztalt vki hasonlót külső GPS egységgel? Még holnap 3-napon belül vagyok, visszavihetem. De nem hallottam/olvastam még senkitől ilyen tapasztalatot nemcsak ezzel, de más GPS egységgel sem.

Ötletek, javaslatok?

Köszönöm! :?

Nekem i-Blue 747 van, nem tapasztaltam ilyent. Lehet a Bluetooth kapcsolat szakad meg. Én visszavinném és vennék másik típust.
Javaslom az olyanokat, melyek logolni is tudnak. Nagyon hasznos, ha képeket akarsz geotaggelni, ill. néha érdekes követni, hogy merre jártál.

kedd jan. 06, 2009 14:14
arany tag

Hozzászólás E51 vs. Blumax 4012 BT GPS
Sziasztok!

Vettem egy Blumax 4012-es BT-s GPS vevőgyeséget. Tökéletesen működik az E51-gyel, vagyis... majdnem.

A következő jelenséget tapasztalom.

Nokia Maps-et használok (nekem megfelel, kéretik nem fikázni :) ). BT-szal összekapcsova a teló az egységgel, megnézem a Térképbeállítások -> Műholdas információk menüpontban, hogy milyen erős a jel és hány holdat lát a teló (pontosabban a GPS egység). A jel teljesen erős és elegendő műholdat talál. Viszont... a következő történik:

- teljes jelerősség és kellőszámú műholdat látok
- egyszer csak eltünnek és a telefonon azt látom, hogy Nincs elérhető műholdadat
- 4-5 másodperc és megint minden teljesen jó

és ez így megy... ennek következtében van az (szerintem), hogy a GPS pozíció követése szakaszos, azaz nem folyamatosan megy a poziciójelzés, hanem ugrálva. Ezt úgy értem, hogy bemegyek egy utcába, utca elején vagyok, aztán a közepén és a végén. Holott egyenletes sebességgel, 40-50km/h-val mentem át rajta.

Tapasztalt vki hasonlót külső GPS egységgel? Még holnap 3-napon belül vagyok, visszavihetem. De nem hallottam/olvastam még senkitől ilyen tapasztalatot nemcsak ezzel, de más GPS egységgel sem.

Ötletek, javaslatok?

Köszönöm! :?

kedd jan. 06, 2009 13:29
ezüst tag

Hozzászólás Re: Nokia E51
joe1111 írta:
Rövid kérdés:
frissítettem a telefon szoftverét - 220.34.37. - re, usb-n keresztül kötöttem a telefont a számítógéphez. Ez után jött két smsm a t-mobiltol, hogy a netstart forgalmam 8 MB. Csomagkapcsolat szám nélkül 7426 kb! Ez mi lehet?

Ez cirka 10000Ft-os adatforgalmat jelent..
A telefonnal csatlakoztál NET-re!

kedd jan. 06, 2009 11:47
vas-tag

Hozzászólás Nokia E51
Rövid kérdés:
frissítettem a telefon szoftverét - 220.34.37. - re, usb-n keresztül kötöttem a telefont a számítógéphez. Ez után jött két smsm a t-mobiltol, hogy a netstart forgalmam 8 MB. Csomagkapcsolat szám nélkül 7426 kb! Ez mi lehet?

kedd jan. 06, 2009 10:54
Moderátor

Hozzászólás 
bojika írta:
aha köszi, akkor ennek mit csináljak h működjön?
Gondolom idegen routerhez szeretnél csatlakozni, amelyiket szakemberek konfiguráltak úgy be, hogy ne lehessen.

Ez esetben nem fogsz tudni hozzáférni a router setupjához, így almás a további fejtegetés az ügyben.

HA pedig sajátról van szó, hozzáférsz a beállíásokhoz, akkor tanulmányozd a router leírását. Bár már alaphelyzetből mennie kéne, ha nem piszkáltál el semmit.

hétf. jan. 05, 2009 2:41
arany tag

Hozzászólás 
Olvass vissza, egyszer már leírtam.. Használd a google-t a kereséshez.

vas. jan. 04, 2009 20:03
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
aha köszi, akkor ennek mit csináljak h működjön?

vas. jan. 04, 2009 13:14
ezüst tag

Hozzászólás Re: wlan
bojika írta:
Hali! az a problémám h itthon nem működik a wlan hálózat a nokia e51 es telómba! kapcsolodok a routerhez, jelszó minden stimmel aztán tölt és kiirja h
"Web:
Az átjáró nem válaszol"
de más routerrel meg megy.. mi lehet a baj?!
és a router jó, mert laptop is megy, meg haverom e51én is jó a net!
köszi előre is

Szia!
Általában a routeren alkalmazott MAC ill. IP szűrésnél fordul elő.

vas. jan. 04, 2009 8:00
vas-tag

Hozzászólás wlan
Hali! az a problémám h itthon nem működik a wlan hálózat a nokia e51 es telómba! kapcsolodok a routerhez, jelszó minden stimmel aztán tölt és kiirja h
"Web:
Az átjáró nem válaszol"
de más routerrel meg megy.. mi lehet a baj?!
és a router jó, mert laptop is megy, meg haverom e51én is jó a net!
köszi előre is

szomb. jan. 03, 2009 23:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Miután állítottam a böngészőn elindult. Az Operán továbbra sem megy, de ez nem baj.

Üdv:

Tamás

szer. dec. 31, 2008 16:11
platina tag

Hozzászólás Re: S60 OSS böngésző
mohilla írta:
...a kérdésem az, hogy a cib bank alkalmazáshoz a S60 OSS web browsert jelölik meg. nekem a web 'n' walk és opera van fent. Készülékem Nokia E 51. Gondom, hogy a cib alkalmazás azt írja ki, hogy nem támogatott böngésző...

Nekem is T-Mobile-os E51-em van, a T-s web'n'walk böngészővel (habár ez szerintem ugyanaz, mint a gyári, csak az ikonja más...). Nekem eddig még semmi gondom nem volt a mobilCIB-es felülettel, pedig már többször is használtam. Az Operával viszont nekem sem megy, csak a telefon saját böngészőjével.

Nem lehet, hogy a böngésző beállításaival van a probléma? Pl. Cookie-k és Javascript engedélyezése szükséges hozzá... A pontos beállítások ebben a doksiban szerepelnek.

szer. dec. 31, 2008 14:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ugye nem gondolod komolyan, hogy nem ugyanaz a böngésző van a T-s mobilokban is, mint a brandmentesekben???

Csak azt a böngészőt a T brandingben web'n'walk-nak hívják.
Nem kizárt, hogy a név okoz inkompatibilitást.

A BB5 Nokia magyarítás topikban találsz leírást arra, hogy tudod Te magad, grátisz felrakni a telefonodra a gyári softot.

szer. dec. 31, 2008 14:30
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 51  Következő