Szerző |
Üzenet |
c3po
arany tag
|
Lator írta: c3po írta: Koszonom az eddigi segitseget es otleteket. Ha meg tovabb tudnek jutni, az meg jobb lenne. Szerintem ilyenre gondolsz. Megfelel? Bruttó 406Ft. http://eshop2.euras.com/detailsseite.ph ... ic=3323518Ha mégsem jó, a sini.hu-n lévõ kábel-konfigurátorral kiválaszthatod.
Nagyon koszonom, tenyleg ilyet keresek. Csak hat az a ket meter! Kb. 20 centire lenne a telefon az autoradiotol, a hosszu kabel meg zavaro nagyon. Most egy adapterrel es egy .8 m hosszu, 3.5 jack 3.5 jack kabel kombinaciojaval fogok probalkozni, remelem sikerrel.
Ha nem, akkor ugyis visszaterek.
A kabel-konfigurator tok jo!
|
vas. feb. 01, 2009 20:46 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Babysitter a nénikéd.
Nem azért írtam, mert pont Macikának írtál, hanem azért mert pont úgy ahogy.
Ráadásul nem moderátorként, hanem fórumtagként. Ráadásul nem Macika érdekeiért, hanem a gúnyos, lekezelő stílusOD ellen szóltam.
Alapvető baromság, hogy ha egy moderátornak nem tetszik valami, az rögtön észosztásnak, rinyálásnak, ranggal való visszaélésnek minősítődik az érintettek szemében.
Ha meg nem tetszik a hangnem, védd meg magad, de felesleges bosszúból élen járni a bunkóskodással. Ezt barnabarna nagyon jól megfogalmazta.
Csatlakozhatsz továbbá az említett törzsfórumozókhoz, ha végképp nem tűröd az itteni "arroganciát".
És MOST jön a moderátori hatalom: ebben a témában több hsz nem maradhat itt a topikban, csakis E51-es dolgok (=DEL gomb, ha nem sikerül magadban tartani a nem idevalókat)
Köszi hogy elolvastál.
|
vas. feb. 01, 2009 19:52 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Akoska írta: Már szúrja a szememet a szemtelenséged, phonefreak.
A PS munkát egyébként nem Macika, hanem barnabarna mondta először, ami egyébként teljesen mindegy is.
Kívánom, hogy a tévedéseidért (amennyiben itt egyáltalán tévedésről beszélhetünk) a jövőben mindenki oldalakon keresztül zsenizzen téged.
Próbáld meg csökkenteni a tenyérdörzsölést, még elkopik és zseniként inkább segíts az érdeklődőknek ilyen telefont szerezni. Valahogy tedd magad hasznossá szemtelenkedés helyett...
Hello Babysitter!
Szerintem Macika elég idős ahhoz, hogy kiálljon az érdekeiért. Nincs szüksége arra, hogy fogd a kezét. Amúgy hasznossá szoktam magam tenni, hiszen ha nem vetted volna még észre, nagyon sokszor az elsők között vagyok, akik ebben a fórumban új telefont szoktak bemutatni. Tehát jobb lesz, ha a saját dolgaiddal foglalkozol és nem játszod itt az eszed.
Kb. 1 hete feldobtam itt egy Blackberry-s kérdést az E61i-vel kapcsolatban. Macitól alapvetően lekezelő, arrogáns választ kaptam. Abban igaza volt ugyan, hogy nem kellett volna ezért új topicot nyitnom, ezért nem is írtam vissza, komment nélkül hagytam a beszólását. De a stílussal gond volt bizonyára. Az bezzeg nem szúrta a szemed.
Nem csoda, hogy sok törzsfórumozó már nem ebben a fórumban tölti az idejét. Arrogáns vagy te is és Macika is. Osztjátok az észt, néha sértő stílusban, de nem foglalkoztok vele, histzen ti vagytok a modok. Ha meg ugyan abban a stílusban egyszer valaki visszarúg, akkor rinyáltok mint a kislányok és fel vagytok háborodva.
|
vas. feb. 01, 2009 19:02 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Ott a pont...
Ezzel a dolog érzelmi részét zárjuk is le, maradjunk a tényeknél.
|
vas. feb. 01, 2009 18:17 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 21:53 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Karcag
|
ami igaz az igaz... nem PS terméke... igaz nem gugliztam rá h all white...
de szerintem itt akkor se oltogatni kéne a másikat, szerintem annyi is elég lett vna: bocsi srácok, rosszul sejtettétek... íme a full fehér e 51 -link- és akkor talán kapsz egy dicsérő, pozitív reakciót.
|
vas. feb. 01, 2009 18:11 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Már szúrja a szememet a szemtelenséged, phonefreak.
A PS munkát egyébként nem Macika, hanem barnabarna mondta először, ami egyébként teljesen mindegy is.
Kívánom, hogy a tévedéseidért (amennyiben itt egyáltalán tévedésről beszélhetünk) a jövőben mindenki oldalakon keresztül zsenizzen téged.
Próbáld meg csökkenteni a tenyérdörzsölést, még elkopik és zseniként inkább segíts az érdeklődőknek ilyen telefont szerezni.
Valahogy tedd magad hasznossá szemtelenkedés helyett...
|
vas. feb. 01, 2009 17:51 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Ja, azért mert itthon nem kapni, ezért kapásból Photoshop, mi?! Te google-zseni.
|
vas. feb. 01, 2009 16:59 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
phonefreak írta: Macika te nagy telefonszakértő, a Google neked nem mond semmit? Nem fogod elhinni, beírtam a google-ba, hogy "E51 all white steel" és láss csodát: http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_472684http://www.mobilland.no/PartDetail.aspx ... %3Adinpris.... csak ugye keresni tudni kell!!! Ezt pont neked kell mondanom/mutatnom? Pont neked, aki annyira szeret utalgatni a Google keresőre? Macikám, ami másra vonatkozik az rád is. Használd a Google-t és azután nyilatkozzál. A fehér E51 mint látod nem a Photoshop terméke. Ez elég ciki részedről, mint telefonszakértő. Megtettem. Szokásom, mielőtt leírok valamit.
És mit találtam?
Itthon, KIZÁRÓLAG az általam is említett 3 színben forgalmazza a Nokia.
Többi, szándékos szemtelenkedésre nem válaszolnék.
|
vas. feb. 01, 2009 16:11 |
|
|
Efit
ezüst tag
|
Szuper! Az említett norvég oldalon kívül esetleg kapható valahol?
|
vas. feb. 01, 2009 14:49 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Macika te nagy telefonszakértő, a Google neked nem mond semmit?
Nem fogod elhinni, beírtam a google-ba, hogy "E51 all white steel" és láss csodát:
http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_472684
http://www.mobilland.no/PartDetail.aspx ... %3Adinpris
.... csak ugye keresni tudni kell!!!
Ezt pont neked kell mondanom/mutatnom? Pont neked, aki annyira szeret utalgatni a Google keresőre? Macikám, ami másra vonatkozik az rád is. Használd a Google-t és azután nyilatkozzál. A fehér E51 mint látod nem a Photoshop terméke. Ez elég ciki részedről, mint telefonszakértő.
|
vas. feb. 01, 2009 14:33 |
|
|
huan4
ezüst tag
|
rittinger zoltán írta: vidékiviktor írta: Sziasztok!
Tudtok vmi megoldást arra, hogy a háttérképet az egész kijelzőre kitehessem, ne csak a középső részre?
Viktor A megoldás:Letöltesz egy témaszerkesztőt és a saját háttérképedet állítod be alapképernyőnek.
Vagy használod ezt: advanced theme v1.00.S60v3.sis
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=0&irany=0&cat=0&page=1
|
vas. feb. 01, 2009 14:33 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Efit írta: Ha tud valaki ilyen komplett fehér előlapot + billentyűzetet, ahogy a képen van, kérem írja be ide vagy privátba. lehet e-bay, stb. is. köszi Nem elég.
A készülékház (csak az előlap és a hátlap cserélhető!) fekete mindenképpen!
|
vas. feb. 01, 2009 13:51 |
|
|
huan4
ezüst tag
|
Nagyon szép, én is akarok ilyet... tudja valaki hol találok rá,melyik oldalon ahol felbukkant?
|
vas. feb. 01, 2009 13:50 |
|
|
Macika
Moderátor
|
barnabarna írta: A White Steel az annyit jelent csak hogy tiszta fém színű a készülék. Sehol nem láttam még fehér készülékházzal E51-et idáig. A 3 szín White, Rose, Black az mind fekete készülékházzal értendő. Szentem a kép vki PS munkája lehet. bár kitudja.. Na szóval a hátoldal az egyértelműen a White Steel hátlapja (aki nem tudná, az E51-en mindegyik színnek más a hátlap-mintája.)
Szerintem tuti PS-munka.
|
vas. feb. 01, 2009 13:50 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 21:53 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Karcag
|
A White Steel az annyit jelent csak hogy tiszta fém színű a készülék. Sehol nem láttam még fehér készülékházzal E51-et idáig. A 3 szín White, Rose, Black az mind fekete készülékházzal értendő. Szentem a kép vki PS munkája lehet. bár kitudja..
|
vas. feb. 01, 2009 13:45 |
|
|
Efit
ezüst tag
|
Ha tud valaki ilyen komplett fehér előlapot + billentyűzetet, ahogy a képen van, kérem írja be ide vagy privátba. lehet e-bay, stb. is. köszi
|
vas. feb. 01, 2009 13:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
phonefreak írta: Fehérben szép nagyon: Nos, igen, nekem volt White Steel E51-ből, az egészen máshogyan néz ki. Nem fehér pl. az antennafedél, sem a középrész. de még csak a billentyűzet sem és a kijelzőplexi is azonosan néz ki, mint a többi 2 (Rose Steel, Black Steel) színnél.
Így gyönyörű tényleg, csak alighanem nem gyári...
|
vas. feb. 01, 2009 12:09 |
|
|
Lator
arany tag
|
c3po írta: Koszonom az eddigi segitseget es otleteket. Ha meg tovabb tudnek jutni, az meg jobb lenne.
Szerintem ilyenre gondolsz. Megfelel? Bruttó 406Ft.
http://eshop2.euras.com/detailsseite.ph ... ic=3323518
Ha mégsem jó, a sini.hu-n lévő kábel-konfigurátorral kiválaszthatod.
|
vas. feb. 01, 2009 3:59 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Fehérben szép nagyon:
|
szomb. jan. 31, 2009 20:45 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
|
Én ilyet kókányoltam még anno a 6650 Fold (avagy T-mobie) telómhoz. Volt egy kaki walkman fülesem, meg a gyári headset. 5 perc és kész is volt. Már volt haver akinek csináltam egy ilyet.. nála is **** működik (mellékesen megjegyzem h nagyon sajnálom hogy a nokia nem oldja meg h füles eltávolítása után ne szóljon tovább a zene:S kicsit zavaró mikor véletlen kicsúszik a füles. )
Plusz még töredelmesen bevallom, hogy a képen a teló által megjelenített kép egy lementett screenshot, mert hát lehetetlen lett vna digitálissal elkapni hogy éppen kiírja.. de higyjétek el:D Alapértelmezett tartozék: füllhalgató.. frankón felismeri a teló
|
szomb. jan. 31, 2009 19:49 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
dzsozefo írta: A 300.34.56 softal megy a szignózás?
van már rá allfiles+szignóhack, ha erre gondolsz.
|
pén. jan. 30, 2009 13:10 |
|
|
Macika
Moderátor
|
c3po írta: @Macika Nem kis akadaly a forrasztopaka, a forrasztoon es a hit hianya, hogy profin (stabilan, kontakthiba-mentesen es szepen) meg tudnam csinalni. Az a baj, hogy az OPEC-országok nem támogatnak.
És igaz, hogy valóban max 2-300 Ft az alkatrészigény, azonban hogy elmenjek megvenni, ahhoz ki kell állnom a garázsból az autóval és jelentős mennyiségű benzint kell CO2-vé alakítanom. Szóval érted.
Ha elhozod az alapanyagokat, akkor 10 perc alatt megcsinálom Neked, megvárhatod.
|
pén. jan. 30, 2009 13:06 |
|
|
c3po
arany tag
|
@Macika
Nem kis akadaly a forrasztopaka, a forrasztoon es a hit hianya, hogy profin (stabilan, kontakthiba-mentesen es szepen) meg tudnam csinalni.
@nemete02
3.5 jack - 3.5 jack kabelem van nehany es egy ilyen 2.5 - 3.5 atalakitom is volt egy (de most nem talalom). Az atalakito valami egy-ketszaz forintos cucc volt, amivel nem az ara, hanem kontakthiba volt egyebkent is a baj. Latszott rajta, hogy gagyi.
Koszonom az eddigi segitseget es otleteket. Ha meg tovabb tudnek jutni, az meg jobb lenne.
|
pén. jan. 30, 2009 6:20 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
2.5-3.5 jack átalakító ( így nem csak kocsiban,mindenhol tudod használni...pl én Fejhallgató, házibuli esetén 2.1 a panel konyhájában... ) + 3.5-3.5 kábel együtt nincs 1500huf a boltban.
Ha pécsi vagy utóbbiból kapsz ajándékba, akkor tuti belefér. Van vagy 6-7 elfekvőben.
|
pén. jan. 30, 2009 3:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
c3po írta: Tenyleg kedves vagy es ha nekem megcsinalsz egy ilyet, szivesen fizetek erte mondjuk 1500-ot. Nekem eleg, ha te azt mondod, hogy nem fog szetesni a jol osszerakott kabel. (bocs, ha ez adok veszek mar) Komoly az ajanlatom, ha nem sertelek meg ilyesmivel. Nem sértesz meg, de 3 drótot összeforrasztani 3 forrponttal, két végen, az 6 forrasztás. Aligha hiszem, hogy ne lennél képes otthon magadtól is erre simán.
|
csüt. jan. 29, 2009 23:52 |
|
|
c3po
arany tag
|
Macika írta: c3po írta: Sziasztok!
Az E51-emet szeretnem osszekotni az automban levo autoradio audio bemenetevel osszekotni. Olyan kabelt keresek tehat, ami 2.5 mm jack dugo az egyik vegen es 3.5 mm jack dugo a masikon (nem aljzat).
Esetleg valami otlet, hogy ilyet hol talalhatok mondjuk legfeljebb 1-1.2 m hosszut?
Kosz elore is. Kb. 300 Ft és 10 perc összeforrasztani egy ilyet. A szükséges alkatrészeket pl. a LOMEX-nél megkaphatod.
Tenyleg kedves vagy es ha nekem megcsinalsz egy ilyet, szivesen fizetek erte mondjuk 1500-ot. Nekem eleg, ha te azt mondod, hogy nem fog szetesni a jol osszerakott kabel. (bocs, ha ez adok veszek mar)
Komoly az ajanlatom, ha nem sertelek meg ilyesmivel.
|
csüt. jan. 29, 2009 23:20 |
|
|
Macika
Moderátor
|
c3po írta: Sziasztok!
Az E51-emet szeretnem osszekotni az automban levo autoradio audio bemenetevel osszekotni. Olyan kabelt keresek tehat, ami 2.5 mm jack dugo az egyik vegen es 3.5 mm jack dugo a masikon (nem aljzat).
Esetleg valami otlet, hogy ilyet hol talalhatok mondjuk legfeljebb 1-1.2 m hosszut?
Kosz elore is. Kb. 300 Ft és 10 perc összeforrasztani egy ilyet.
A szükséges alkatrészeket pl. a LOMEX-nél megkaphatod.
|
csüt. jan. 29, 2009 23:06 |
|
|
Macika
Moderátor
|
dzsozefo írta: A 300.34.56 softal megy a szignózás? A szignózás?????
Az FW-független.
|
csüt. jan. 29, 2009 23:05 |
|
|
c3po
arany tag
|
Sziasztok!
Kosz elore is.
|
csüt. jan. 29, 2009 22:42 |
|
|
dzsozefo
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. dec. 20, 2004 19:49 Hozzászólások: 80 Tartózkodási hely: Itt vagyok, ott vagyok, mindenhol vagyok!
|
A 300.34.56 softal megy a szignózás?
|
csüt. jan. 29, 2009 21:05 |
|
|
Macika
Moderátor
|
dpetibane írta: Macika írta: Igen, tartsd nyomva a #-et. Nekem ilyenkor egy kicsínyítés jön be! A *-al meg a nagyítás. Mit csinálok rosszul? Pl.: van egy fórum, ahonnal szeretnék kimásolni egy webcímet, ami csak szövegként van bent. Hogyan tudom megcsinálni E51-en? Köszi Khmmm, gondolatolvasással ne mfoglalkozom, ne haragudj.
Azt írtad (nagy általánosságban), hogy meg lehet-e valahogy csinálni ezen a telefonon a Ctrl+C-Ctrl+V-t.
Erre mondtam, hogy igen.
Azt nem írtad sehol, hogy a böngészőben szeretnéd.
Ott sajnos nem működik.
|
szer. jan. 28, 2009 15:31 |
|
|
dpetibane
ezüst tag
|
Macika írta: Igen, tartsd nyomva a #-et.
Nekem ilyenkor egy kicsínyítés jön be! A *-al meg a nagyítás. Mit csinálok rosszul? Pl.: van egy fórum, ahonnal szeretnék kimásolni egy webcímet, ami csak szövegként van bent. Hogyan tudom megcsinálni E51-en?
Köszi
|
szer. jan. 28, 2009 11:04 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
vidékiviktor írta: Sziasztok!
Tudtok vmi megoldást arra, hogy a háttérképet az egész kijelzőre kitehessem, ne csak a középső részre?
Viktor A symbian programos topik utolsó 7-8 oldalán van egy program erre, de nekem 3-4 nap után kifagyott. Bocs, hogy nem linkelek, de Opera Miniről írok.
|
szer. jan. 28, 2009 8:55 |
|
|
Macika
Moderátor
|
dpetibane írta: kérdésem, hogy control+c és +v működik ezen valahogy?
Köszi Igen, tartsd nyomva a #-et.
|
szer. jan. 28, 2009 1:04 |
|
|
dpetibane
ezüst tag
|
Hello!
A könyvjelzőim hol vannak eltárolva, hogyan tudom lementeni őket? Lehetséges mint windowsnál, hogy fogom és simán copyzom máshova?
Továbbá még az is a kérdésem, hogy control+c és +v működik ezen valahogy?
Köszi
|
szer. jan. 28, 2009 0:28 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
A gyári böngésző nektek is gyakran kilép?
Az előző firmware-el kezdett ilyeneket csinálni.
A 100-as és legelső 200-sal nem csinálta.
Operával sincs gond.
|
kedd jan. 27, 2009 19:51 |
|
|
Macika
Moderátor
|
atub írta: Ha még érdekel valakit az új szoftver változásainak listája...
... Ejha, az utóbbi idők legtöbb változáson átesett FW-je. Ez tetszik!
|
kedd jan. 27, 2009 16:09 |
|
|
P.ter
ezüst tag
|
atub írta: Ha még érdekel valakit az új szoftver változásainak listája...
New in 300.34.56:
De mikor lesz ez elérhető t-mobilos készülékre?
|
kedd jan. 27, 2009 15:48 |
|
|
Lalamper
arany tag
|
Uhhh... Köszi.. Pont ezt vártam már egy ideje..
|
kedd jan. 27, 2009 15:22 |
|
|
atub
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 113 Tartózkodási hely: Győr
|
Ha még érdekel valakit az új szoftver változásainak listája...
New in 300.34.56:
[Share online]
Users can upload and share images to Nokia's Ovi or 3rd party services.
[Internet radio]
User can stream Internet radio channels using packet data.
[Mobile search]
Enables user to search on the Internet using popular search engines such as Google or Yahoo. Replaces in- device search. User can also search in device for own content. Improved end user interface. Nokia email service
[Bluetooth]
BMW and Audi BT carkit support added.
[Other changes]
White theme "Dots white" added
[Setup Wizard]
Updated Email set-up Wizard. The Wizard checks the availability of Nokia email service in the country in question. The service is visible only in the countries where service available, otherwise hidden.
[Maps]
Update to 2.0 version with better user interface and functionality.
[Mail for exchange]
Baseline update to version 2.7.22
[VOIP]
Baseline Update
Stability fixes
SIP: Usability correction
[Bluetooth]
Driver security update
Improved interoperability with 3rd party Bluetooth accessories
Stability improvement with headset
End user experience improvements
Nokia BH-903 correction
[Messaging]
MMS stability fix
SMS correction
[Calendar / PIM]
Contacts correction
User experience improvement
Calendar: printing correction
[Office tools]
Team Suite: Chinese PRC layout fix
Quick Office corrections
[Backup & restore]
Metadata restoration correction
[Performance]
Audio performance improvement
3rd party application stability corrections
[Telephony]
Better conference call performance.
Nokia BH-604 usability correction
A2DP corrections
Nokia CK-20W correction
Spool icon correction
Voice call stability improvement
[WLAN]
WLAN usability correction
WLAN-SIM interoperability improvement
[Stability fixes]
Client that enables the use of Nokia Email service (push email) in the countries where it is available.
|
kedd jan. 27, 2009 15:16 |
|
|
Ablakos
ezüst tag
|
Az opera minivel van gondom. Csak Wlan-t használok netezésre. Ap-t cseréltem és mivel nem találta a netet a piros 'O' újra akartam telepíteni. A telepítésnél azt mondja "Nem sikerült kapcsolódni az internetre". Itt elakadtam. A beépített böngésző és nokia rádió prímán megy. Már letöröltem az összes hozzáférési pontot a telóról az AP kivételével. Hogyan lehet ezt megoldani?
|
hétf. jan. 26, 2009 21:05 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Viktor
A megoldás:Letöltesz egy témaszerkesztőt és a saját háttérképedet állítod be alapképernyőnek.
|
hétf. jan. 26, 2009 17:27 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Viktor
Bele kell szerkesztened a témába amit használsz. Más, egyszerűbb módja nincs.
|
hétf. jan. 26, 2009 17:24 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Hauptmann írta: Van arra valami lehetőslg, hogy az adókörzet infomációt fiyen kiírja valahová? Nálam akkujelző alá reszi ki egy-két másodpercre. aztűn eltűnik. Ha belemegyek a menübe, és kilépek, utána megint kiírja, aztán eltűnik.
Nem mintha olyan nagy probléma lenne, csak egy kicsit fura megoldás. Nincs mód rá. Helytakarékosságból csinálja ezt így. Az a rész van fenntarta több mindennek is (BT, WLAN, cellainfo, Internettelefon, stb.)
|
hétf. jan. 26, 2009 17:24 |
|
|
Denver
arany tag
|
Sziasztok!
Viktor
|
hétf. jan. 26, 2009 17:07 |
|
|
Hauptmann
arany tag
|
Van arra valami lehetőslg, hogy az adókörzet infomációt fiyen kiírja valahová? Nálam akkujelző alá reszi ki egy-két másodpercre. aztűn eltűnik. Ha belemegyek a menübe, és kilépek, utána megint kiírja, aztán eltűnik.
Nem mintha olyan nagy probléma lenne, csak egy kicsit fura megoldás.
|
hétf. jan. 26, 2009 16:58 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Re: Nokia E51
Szerintem te nem mostanában vettél új telefont Idézet: mert hát ugye az új LI-ION LI-POLYMER aksikat feltöltve szálítják
Szerintem meg inkább kb félig vagy azalatt egy hangyányit.
|
szomb. jan. 24, 2009 13:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Gia828 írta: ...
Lehet hogy ez segít, javaslom megpróbálni. Nézd, erre azt tudom mondani, hogy FIZIKA.
A Li-ion akksiknál fizikai okokból nincs csepptöltés. A töltési ciklus végén a töltés lekapcsol, onnantól potyoghatnak cigánygyerekek az égből is akár, ott töltés nem történik, rajta hagyhatod 3 hetet is.
Ami számít!
MINDIG számít a kikapcsolva töltés.
MINDIG számít a minél kisebb töltőárammal való töltés.
|
szomb. jan. 24, 2009 12:29 |
|
|
Gia828
vas-tag
|
Cobold07 írta: Sziasztok!
Nemrégen vettem egy E51-est a T szolgáltatónál. Meg volnék elégedve a telcsivel ha nem merülne le cirka 3 nap alatt. Ezt a 3 napot úgy értem, hogy még 1 percet sem telefonálok vele. Nincsen rajta bekapcsolva se a wifi, bt. 1 progi van rá telepítve a Fring de az sem fut. Másnál is eddig bírja az akku?
Köszi
Akku tapasztalatok E51-el.
A új teló vásárlásakor meg szokták említeni, hogy használatbavétel előtt merítsük le teljesen az aksit, majd a készülék bekapcsolása nélküll töltsük 16 órát ! Ráadásul mindezt még kétszer ismételjük meg (tehát összesen háromszor). Ez elég nagy macera, általában hanyagolva van, mert hát ugye az új LI-ION LI-POLYMER aksikat feltöltve szálítják és nehogy már ne használja zsír telót. Nekem 6 hónapos a készülékem és én megcsináltam vételkor ezt a formázást, bár csak 8-10 órát töltöttem és lehet hogy be is volt kapcsolva. Beállítások: 3G ki, WiFi be, Bluetooth be, energia tak. be, aktív készenlét be, kép.kimélő be (óra látható). Tapasztalat: kevés beszélgetéssel öt nap bőven. Sajnos fél év után ez az idő hirtelen leesett gyenge 3 napra. Gondoltam annyi az akksinak. Nokia szervizbe be, ahol közölték, bevizsgálhatják, de ez nem hiba ennyit kell bírnia ezekkel a beállításokkal. Na mármost, eddig ment öt napot, plusz az egyik ismerősömnek 1.5 éves a telcsije és folyamatos használat mellet öt napot bír! Felhívtam a Nokia vevőszolgálatát, ahol elmondták hogy ez elméletileg garis, de mielőtt bármit csinálok formázzam meg az akkut a gyári ajánlás szerint. Na gondoltam jól leráztak, de hát mást nem tehettem formáztam. Tehát totál lemerítés (videó nézés), ha magától kikapcsolt megpróbáltam bekapcsolni, és ha már ez sem ment, rádugtam a töltőre és bő 16 órát nyomattam. Az első kör után nem nagyon volt változás. Most a második lemerítés után viszont már a negyedik napnál tartok és még 3 vonal van a töltés kijelzőn. Lehet hogy ez segít, javaslom megpróbálni.
|
szomb. jan. 24, 2009 11:59 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
vakarcs írta: Hello! Van-e valakinek E 51-en stopper? Ha igen,honnét lehet tölteni?
http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=20916
|
csüt. jan. 22, 2009 22:45 |
|
|