Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 14:36

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
Ezek a cer,key fájlok idökorlátosak?

Az nem jó megfogalmazás ,hogy időkorlátos.
Érvényességi ideje viszont van, ami magánszemélyeknél általában 6hónap, bejegyzett cégek, szervezetek esetében 3-10év.

Régen mikor még ingyenesen készíthetett bárki ilyen személyes (IMEI alapú) tanúsítványfájlokat ,akkor az érvényesség fél évre szólt.

Ez azt jelentette ,hogy a személyes tanúsítványfájljaiddal szignózott program ,fél évig volt telepíthető a telefonodra. Fél év után szignózott és telepíteni kívánt program már futtatáskor lejárt tanúsítvány hibaüzenetet jelzett, ami egy dátum visszaállítást követően már ismét telepíthetővé vált és természetesen korlátlan ideig lehetett ezek után használni.

szer. jan. 28, 2009 20:27
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Az szuper :D
Köszönöm nektek

szer. jan. 28, 2009 20:19
Moderátor

Hozzászólás 
kukinyo írta:
Mit takar hogy elég hosszú idöre?
Mert ha van 6 hónap,inkább ezt választom.
A legrövidebb idő általában 36 hónap...

szer. jan. 28, 2009 20:04
arany tag

Hozzászólás 
Mit takar hogy elég hosszú idöre?
Mert ha van 6 hónap,inkább ezt választom.

szer. jan. 28, 2009 19:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen. De elég hosszú időre.

szer. jan. 28, 2009 19:53
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Ezek a cer,key fájlok idökorlátosak?

szer. jan. 28, 2009 19:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom, de én inkább a KÍNAI módszert ajánlanám , ami hosszútávú és szoftververziótól független.
Egy fél nap kellett a tanúsítványfájlok beszerzésére. Tegnap este adtam le a kérelmem és ma reggel már készen is voltak a fájljaim.
Az egész kb. 5percet vesz igénybe, topic 1.old.

szer. jan. 28, 2009 19:40
arany tag

Hozzászólás Re: sms smiley
tsongezz írta:
Üdv mindenkinek!

Sehol sem találok,vagy tul béna vagyok a kereséséhez,egy olyan progit,ami smiley-t tesz az irandó sms-be E51-re.Ha valaki tud ilyet,megköszönném!

Ajánlom neked az animated sms nevű programot. Ha rákeresel, biztos kidob jó pár linket.

szer. jan. 28, 2009 19:40
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Köszi :D
És ez?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kukinyo szer. jan. 28, 2009 19:48-kor.

szer. jan. 28, 2009 19:38
ezüst tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:

Gyenge az angol tudásom,kisegitene valaki?
Ez most all file hack,szignózás kikerülése vagy mindkettö?
Vagy lehet hogy hülyeségeket beszélek?

Valójában újdonságot a leírás szerint csak az eddig feltörhetetlen Nokia N82 v30-as firmware verzióhoz tartalmaz. A többi hack a "régi" metódus és file-ok szerint van, ha jól láttam így elsőre.

szer. jan. 28, 2009 19:33
arany tag

Hozzászólás 

Gyenge az angol tudásom,kisegitene valaki?
Ez most all file hack,szignózás kikerülése vagy mindkettö?
Vagy lehet hogy hülyeségeket beszélek?

szer. jan. 28, 2009 19:19
vas-tag

Hozzászólás sms smiley
Üdv mindenkinek!

Sehol sem találok,vagy tul béna vagyok a kereséséhez,egy olyan progit,ami smiley-t tesz az irandó sms-be E51-re.Ha valaki tud ilyet,megköszönném!

szer. jan. 28, 2009 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Létezik-e a Handy Blacklisthez hasonló program amelyik úgy időzíthető,mint a Best- vagy Handy Profile(ami szimbiózusban futna egymás mellett és nem kellene állandóan a listák között váltogatni)!
Sajnos ezt az opciót A H.Blacklistből kihagyták,bár egyfajta időzítő van benne de az nem az igazi.....

szer. jan. 28, 2009 17:51
ezüst tag

Hozzászólás 
atesszan írta:
Pityaaaa írta:
Sziasztok!Egy kis segítség kellene....(E51).Legyalultam a telót ujra tettem a programjaimat (mindet a telefonmemóriájába telepítettem értelemszerüen).Egy pár Handy progit használok,FS Callert,szóval semmi extra.
Az a gondom,hogy nem tudom csatlakoztatni a telót a PC suit-tal adat módban,mert azt irja ki a teló:
"nem aktiválható az adatátviteli mód.A memória kártyát más alkalmazás használja."
Már végignéztem minden alkalmazásomat,de nem találom az öszefüggést.
Igy sajnos nem tudom felteni a garmint sem,és a hack sem megy....
Elöre is köszi a segítséget
:D !

Szia! Csinálj egy restartot (tehát nem kikapcs), pl. az X-plore progiban van ilyen funkció, de közben legyen bedugva az adatkábel. Amikor ujraindul, egyből megjelenik az az opció, ahol kiválasztod az adatkábel-módot. Egyből nyomj rá és müködni fog!

Sajnos így sem megy.Valamelyik progi nagyon fogja..... :cry: Azért előbb-utóbb rájövök,nem vagyok az a feladós fajta :lol: Azért köszi a tippet!Ha valakinek van ötlete szívesen fogadom!

szer. jan. 28, 2009 17:49
arany tag

Hozzászólás 
Új hackelés!
http://www.symbian-freak.com/quides/hack/s60_3rd_ed_hacking_newest_solution.htm

szer. jan. 28, 2009 17:40
Moderátor

Hozzászólás 
Binsz írta:
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy találok-e valahol Nokia Maps-hez valahol licenckódot? Lejárt a telefonomhoz járó ingyenes 90 nap és lehetőséget ad licenckód beírására, hogy meghosszabbítsam az előfizetésem. :) Aki tud, annak köszönöm a segítséget!
Nem hiszem, hogy lelsz ilyet...

szer. jan. 28, 2009 15:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, hogy találok-e valahol Nokia Maps-hez valahol licenckódot? Lejárt a telefonomhoz járó ingyenes 90 nap és lehetőséget ad licenckód beírására, hogy meghosszabbítsam az előfizetésem. :) Aki tud, annak köszönöm a segítséget!

szer. jan. 28, 2009 15:45
arany tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
Sziasztok!Egy kis segítség kellene....(E51).Legyalultam a telót ujra tettem a programjaimat (mindet a telefonmemóriájába telepítettem értelemszerüen).Egy pár Handy progit használok,FS Callert,szóval semmi extra.
Az a gondom,hogy nem tudom csatlakoztatni a telót a PC suit-tal adat módban,mert azt irja ki a teló:
"nem aktiválható az adatátviteli mód.A memória kártyát más alkalmazás használja."

Szia! Csinálj egy restartot (tehát nem kikapcs), pl. az X-plore progiban van ilyen funkció, de közben legyen bedugva az adatkábel. Amikor ujraindul, egyből megjelenik az az opció, ahol kiválasztod az adatkábel-módot. Egyből nyomj rá és müködni fog!

szer. jan. 28, 2009 15:42
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok,
pdf olvasónak mit ajánlotok? e71-ben a gyári beépített (Adobe Reader LE 1.5) hibásan jelenít meg egyes karaktereket időnként.
köszi előre is.

szer. jan. 28, 2009 11:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A Samsung Innov8-asnál nem lehet a be és kikapcsolási zenét kikapcsolni, így kicserélném egy üres zenére. Viszont rendszermappában van, így csak olvasható. Tudtok erre valamilyen módszert esetleg?

Előre is nagyon köszönöm!

szer. jan. 28, 2009 10:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Még egy kérdés ez valószinüleg könnyebb lesz...!
Létezik-e a Handy Blacklisthez hasonló program amelyik úgy időzíthető,mint a Best- vagy Handy Profile(ami szimbiózusban futna egymás mellett és nem kellene állandóan a listák között váltogatni) 8) !
Sajnos ezt az opciót A H.Blacklistből kihagyták,bár egyfajta időzítő van benne de az nem az igazi..... :cry: :cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityaaaa szer. jan. 28, 2009 17:50-kor.

kedd jan. 27, 2009 23:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Pityaaaa írta:
Handy Taskman,Weater,Converter,Expense.Téma nincs a kártyámra telepítve.A taskman szerint semmi nem fut a háttérben.Szerintem is egy progi okozza de nem jövök rá melyik.Már kilöttem egyesével mindet,de valószinü nem lehet teljesen leállítani a progikat. :cry:
Megmondom én Neked.
Azt állítottad be, hogy az üzeneteidet a memóriakártyára mentse. Így folyamatosan szorítja az üzenetkezelő a memóriakártyát, egy pillanatra sem engedi el.

Ezzel kezdtem,de nem jött be.Visszaállítottam hogy a teló memóriájába mentse.Nem ez a nyerő.... :cry:
Ha mégis valaki rájönne megköszönném!Biztos más is használja ezeket a progikat,ezért gondoltam,hogy a problémám nem egyedi :shock: Ezek között van a ludas :roll: !

kedd jan. 27, 2009 22:56
ezüst tag

Hozzászólás 
col írta:
Pityaaaa írta:

Handy Taskman,Weater,Converter,Expense.Téma nincs a kártyámra telepítve.A taskman szerint semmi nem fut a háttérben.Szerintem is egy progi okozza de nem jövök rá melyik.Már kilöttem egyesével mindet,de valószinü nem lehet teljesen leállítani a progikat. :cry:

Taskman ügyben, futó programok, processek ügyében ezzel próbáld...
http://jbak.ru/jbaktaskman_en.php

Köszi!Kipróbálom! :lol:

kedd jan. 27, 2009 22:55
Moderátor

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
Megmondom én Neked.
Azt állítottad be, hogy az üzeneteidet a memóriakártyára mentse. Így folyamatosan szorítja az üzenetkezelő a memóriakártyát, egy pillanatra sem engedi el.

kedd jan. 27, 2009 22:36
arany tag

Hozzászólás 
Tusky írta:
All-in-ONE SpyPhone

Nekem is vannak kételyeim...de azért az akciós $850-os vételár nem hiszem hogy poénból ilyen magas. :D Mindenesetre ha valaki megveszi, írja meg pls a tapasztalatokat! :wink:

kedd jan. 27, 2009 22:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:

Taskman ügyben, futó programok, processek ügyében ezzel próbáld...
http://jbak.ru/jbaktaskman_en.php

kedd jan. 27, 2009 22:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Tusky írta:
petrucco írta:
Tusky írta:
Tud vki linket az All-in-ONE SpyPhone programhoz? Érdekesen hangzik, kipróbálnám, de nem találtam a neten.

És ez mit tud Tusky?

Elég sok mindent, pl. lehallgatható vele a telefon környezete a hívott félnél, úgy, hogy ő közben semmit nem vesz észre az egészből.

Vki tud erről vmit?

http://www.thespyphone.com/allinone.html
Itt az angol nyelvű leírás. Amúgy google sok oldalt kidob hozzá.
http://www.google.hu/search?q=All-in-ONE+SpyPhone&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Technikai téren elég sok kételyem van ezzel kapcsolatban.... :)

kedd jan. 27, 2009 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
col írta:
Pityaaaa írta:
Sziasztok!Egy kis segítség kellene....

Nem telepítettél valamilyen témát? Esetleg a memória kártyára?
A Handy programok is beleszólhatnak. Valamilyen programod a háttérben fut és a memóriakártyára akar írni... talán. Melyikeket telepítetted?

Amúgy végső megoldásként memória kártya adatainak mentése, kártya formázása és utána adatok visszamásolása.

kedd jan. 27, 2009 22:06
ezüst tag

Hozzászólás 
petrucco írta:
Tusky írta:
Tud vki linket az All-in-ONE SpyPhone programhoz? Érdekesen hangzik, kipróbálnám, de nem találtam a neten.

És ez mit tud Tusky?

Elég sok mindent, pl. lehallgatható vele a telefon környezete a hívott félnél, úgy, hogy ő közben semmit nem vesz észre az egészből.

Vki tud erről vmit?

kedd jan. 27, 2009 22:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
Sziasztok!Egy kis segítség kellene....

Nem telepítettél valamilyen témát? Esetleg a memória kártyára?
A Handy programok is beleszólhatnak. Valamilyen programod a háttérben fut és a memóriakártyára akar írni... talán. Melyikeket telepítetted?

Amúgy végső megoldásként memória kártya adatainak mentése, kártya formázása és utána adatok visszamásolása.

kedd jan. 27, 2009 21:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia!
Miért nem PC suit módban használod?Miért adatátvitelben?Én mindig az előbbivel töltök le usb-n keresztül :D :oops:

kedd jan. 27, 2009 21:12
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jan. 27, 2009 20:57
arany tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
Old rocker írta:
minimum 6 órán keresztül tartózkodsz a nagyobb részegséget előidéző (értsd: mocsárrészeg) mennyiségű alkohol tartalmú italok fogyasztásától. :D :D

Én azt nem bírnám ki :D

Nem olyan nehéz ... ma 2 sörrel kibírtam és nem iszom rá konyakot... már előtte ittam...

kedd jan. 27, 2009 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
n78-on nem megy a hackelés az új firmware után, ezt sajnos bizton állíthatom... formázni is kell, picit megkeveredik tőle a teló :) biztonsági mentést előtte mindenképpen tessék készíteni

kedd jan. 27, 2009 17:48
arany tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
minimum 6 órán keresztül tartózkodsz a nagyobb részegséget előidéző (értsd: mocsárrészeg) mennyiségű alkohol tartalmú italok fogyasztásától. :D :D

Én azt nem bírnám ki :D

kedd jan. 27, 2009 16:38
ezüst tag

Hozzászólás 
butykor írta:
a kínai oldalon keresztül még működik a 'cer' megszerzése, nem vagy lekésve sehonnan... frissítésre fel ! :)

viszont az új firmware után hogyan lesz lehetőség 'allfiles hack' -re ?

--
Idővel... Addig legfeljebb nem frissítünk! :roll:

Egyébként nincs információm az új hackelhetőségéről, talán megy is, de nem merek belevágni... :oops:

kedd jan. 27, 2009 11:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Szignózásra hsználjátok az "OPDA oldalt" (kínai módszer). Sokkal gyorsabb (1 napon belül megjön a file) és megbízhatóbb.

kedd jan. 27, 2009 11:42
vas-tag

Hozzászólás 
a kínai oldalon keresztül még működik a 'cer' megszerzése, nem vagy lekésve sehonnan... frissítésre fel ! :)

viszont az új firmware után hogyan lesz lehetőség 'allfiles hack' -re ?

kedd jan. 27, 2009 11:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Persze!
Elolvastam.

Apellálva mindenki humorérzékére a gépi fordítás gyermekbetegségei láttán... :D jobb híján, értelmezhetően, direkt nem javítva! :wink:

kedd jan. 27, 2009 11:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Atyavilág, elolvastad amit "fordításként" beszúrtál ide??? Legalább a ragokat egyeztesd, vagy valami!

Hadd segítsek egy picit:

"Hello emberek,

a kiadói ID-met visszavonták és most tiltva van a symbiansigned-nál.

Kapcsolatban vagyok a symbiansigned-dal, hogy találjunk valamilyen megoldást, de pillanatnyilag nem tudok fejlesztői tanúsítványokat generálni.

Így kérek mindenkit, hogy ne küldjön PÜ-t az IMEIjével, mert nem tudom megcsinálni!

Sajnálom, de valaki érvénytelenítette az ID-met. Köszönet ennek a csalónak!!!!

jomafi"

kedd jan. 27, 2009 11:13
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás ipmart certifikate key
Sziasztok!

A 65. oldalon közölt certifikate-key megszerzési lehetőség ezennel megszűnt - remélhetőleg egyenlőre csak...

Kép

Nagyjából:

Kód:
Hello ppl,
a kiadóm-id visszavonták és most rokkant Symbiansignedból!!!
Symbiansigneddal érintkezem hogy találjak meg egy megoldást, de annál a pillanatnál, amit nem tudok létrehozni, vagyok fejlesztő oklevelek.
Annyira ne küldd az IMEISedet nekem PMként. Tudok nem megjelölte azt!!!!
Bocsánat, de egy személy vonta vissza az ID-MAT. Ennek a csalónak a köszönhetően!!!!
Jomafi

Sajnos már számomra sem jött össze, pedig szerettem volna frissíteni N78-amat az új v20.xx számú firmware segítségével.

Viszont nagyon nem szeretném feladni az eddig élvezett előnyöket!

üdv. gidano

kedd jan. 27, 2009 10:52
vas-tag

Hozzászólás 
old rocker : jbak taskman :idea:

kedd jan. 27, 2009 9:24
ezüst tag

Hozzászólás 
guest írta:
SteveBeard írta:
Sziasztok!
Egy kicsit OFF, de máshol válaszra se méltattak.:( És végül is Symbianos telóról van szó.
Egy javas programnak szeretném engedélyezni, hogy a felhasználói adatok olvasásánál ne kérdezzen rá mindig, hogy engedélyezem vagy sem.
N95-ről van szó, eddig a 14-es szoft volt rajta ott be lehetett állítani, most frissítettem a 30-ra itt eltűnt ez az opció. Ha valaki tud rá megoldást vendégem egy sörre :D
Jöhet PÜ-be is.
Thx!
Kép
ON

felejtős, de ha működne, akkor is csak hackelt telókon. Az a baj, hogy ahhoz hogy legyen hozzáférés a file írás olvasáshoz, digitálisan alá kéne írni az appletet egy trusted root ca által kibocsátott tanusítvánnyal. Van rá megoldás de egyenlőre csak fizetős.

Szia! Köszönöm!
Tied a piros pont és persze a sör is, ha megmondod hova küldjem :D
Egy teljesen ingyenes programról van szó, nem a fejlesztő honlapjáról töltöttem le és nem olvastam el a leírást. :oops: :oops: :oops:
Ingyenes létére a fejlesztője szignózta és ha a szignózott fájlt telepítem, akkor már minden mükszik. Még1x THX!

kedd jan. 27, 2009 8:13
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Binsz írta:
Sziasztok!

Feltelepítettem a Handy Taskman-t (innen) és Safe Pro-t (saját honlapjáról), de egyikhez se tudom, hogy hova kell beírni a kódot!? Lehet nem is kell? Előre is köszönöm a válaszokat!

:roll:
Nézd végig a menüpontokat, meglesz az!

Macika, én ismét azon hezitálok: best taskman, or handy taskman? That is a question

kedd jan. 27, 2009 7:49
arany tag

Hozzászólás 
Binsz írta:
Sziasztok!

Feltelepítettem a Handy Taskman-t (innen) és Safe Pro-t (saját honlapjáról), de egyikhez se tudom, hogy hova kell beírni a kódot!? Lehet nem is kell? Előre is köszönöm a válaszokat!

Ha az opciókban nem találsz olyat: register , akkor nem. Egyébként úgy emlékszem, az innen telepített handy taskmannál nem kell.

kedd jan. 27, 2009 7:29
arany tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
És olyan program nincs ami a névjegyzékben rejtetté tesz bizonyos neveket,telefonszámokat?

Van egy tutti módszer: az elrejteni kívánt telefonszámokat egyesével elmented a saját,nagyagyban levő memóriádba, majd erősen rájuk gondolva háromszor meghajolsz Mekka felé és közben ezt mormolod: mutabor. Ezt követően a számokat kitörlöd a telefon névjegyzékből és minimum 6 órán keresztül tartózkodsz a nagyobb részegséget előidéző (értsd: mocsárrészeg) mennyiségű alkohol tartalmú italok fogyasztásától. :D :D

kedd jan. 27, 2009 7:26
Moderátor

Hozzászólás 
Binsz írta:
Sziasztok!

Nézd végig a menüpontokat, meglesz az!

hétf. jan. 26, 2009 23:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

hétf. jan. 26, 2009 23:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Tusky írta:

És ez mit tud Tusky?

hétf. jan. 26, 2009 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 26, 2009 21:45
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 128  Következő