|
Szerző |
Üzenet |
QNKORI
platina tag
|
Az adatforgalom elérése után az adott hónapban továbbra is biztosított a korlátlan adatforgalom, azonban lassított sebességgel. A lassított sebesség mértéke ezután letöltési irányba 64 Kbit/s, míg feltöltési irányba 16 Kbit/s. A csomagok megóvnak az esetleges kellemetlen számlameglepetéstől, hiszen adatmennyiségtől függetlenül a havi díj mindig állandó.
Konklúzió:
1. a Voda rendes kis áremelést csinált
2. korrekt, hogy a keret túllépésénél nem extra díjat fizettet, hanem lassít
3. két év lett a rabság
4. a kiegészítő **** mint világújdonságokat adják mellé, ami a kutyának nem kell
|
hétf. máj. 04, 2009 9:47 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
A Vodafone megújította mobil net csomagjait!!
2009. május 2-től három új, fix havidíjú internet csomagot vezet be a Vodafone. A kiszámítható havidíjú csomagoknál egy meghatározott adatmennyiségig a lehető leggyorsabb sebességgel internetezhetnek az előfizetők. Az adatforgalom elérése után az adott hónapban továbbra is biztosított a korlátlan adatforgalom, azonban lassított sebességgel. A lassított sebesség mértéke ezután letöltési irányba 64 Kbit/s, míg feltöltési irányba 16 Kbit/s. A csomagok megóvnak az esetleges kellemetlen számlameglepetéstől, hiszen adatmennyiségtől függetlenül a havi díj mindig állandó.
A Vodafone új internet csomagjai:
Vodafone Basic
-Havi 2 GB adatforgalom után történik lassítás
-Havi díja bruttó 4.000 forint
-Heti néhány óra böngészésre és kisebb méretű e-mailek küldésére/fogadására
Vodafone Medium
-Havi 6 GB adatforgalom után történik lassítás
-Havi díja bruttó 6.000 forint
-Naponta több óra böngészésre, gyakori emailezéshez és csevegésre
Vodafone Extra
-Havi 12 GB adatforgalom után történik lassítás
-Havidíja bruttó 8.000 forint
-Minden napi böngészéshez, emailezéshez, csevegéshez, online videók nézéséhez és zene hallgatásra.
A Vodafone tarifacsomagjait az új előfizetők 2009. július 31-ig féláron használhatják. Sőt, a Vodafone Extra csomag rendelése esetén 1 évig díjmentesen vehető igénybe az F-Secure Vírusvédelem szolgáltatás, míg három hónapig a Vodafone Zenetár, mellyel korlátlanul tölthetők le zenék számítógépre. Az internetezéshez szükséges K3565 modem valamennyi csomag esetében 0 forintért elvihető kétéves hűségnyilatkozat aláírása esetén.
|
hétf. máj. 04, 2009 9:23 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
ha a hozzaszolot Kukorinak vagy T68m nek hivjak ez 100%ig helytallo gondolat...
Macika írta: Kezdem megszokni, hogy nem divat gondolkozni...
|
szomb. feb. 28, 2009 9:23 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: Szerintem + hagyjátok abba a személyeskedést. Ha valaki nem érti meg, nem gondol bele, mit írtam le, akkor személyeskedésnek veheti.
Kezdem megszokni, hogy nem divat gondolkozni...
|
szomb. feb. 28, 2009 7:46 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Szerintem + hagyjátok abba a személyeskedést.
|
szomb. feb. 28, 2009 4:32 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
ismered a viccet? (gondolom, elég csak a poént elmondani)
- Te szoktál pecázni? - Nem. - Akkor Te b.zi vagy!
Vajon miért ez jutott eszembe...
Nekem meg valamiért ez ugrott be:
"Johnny lenni jó nigger rabszolga, szeretni jó gazda, aki ad neki üveggyöngy és tüzesvíz...."
|
pén. feb. 27, 2009 18:28 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Dabsol írta: Azt nem is én írtam, qnkori meg csak viccelt. Miért indulna 2 mb-ról? Na ugye!
|
pén. feb. 27, 2009 17:45 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Macika írta: Dabsol írta: Hát, de nem így van? Javíts ki, ha nem. Akkor tehát szerinted 2 MB-ról indul a számlázás, akkor is, ha ki van kapcsolva egész hónapban a SIM-kártya?
Azt nem is én írtam, qnkori meg csak viccelt. Miért indulna 2 mb-ról?
|
pén. feb. 27, 2009 17:08 |
|
|
Macika
Moderátor
|
QNKORI írta: Miért kell szítani hülyeséggel a közhangulatot???
Nem szítok semmit, csak eszembe jut a világverő Jupiter rendszer bevezetésekor kapott hatszoros összegű számlám, aminél a 10 másodperc alapú egységeket a percdíjjal szorozták fel.... Napnál világosabb, hogy ugyanaz a két eset.
Ismered a viccet? (gondolom, elég csak a poént elmondani)
- Te szoktál pecázni?
- Nem.
- Akkor Te b.zi vagy!
Vajon miért ez jutott eszembe...
|
pén. feb. 27, 2009 15:33 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Dabsol írta: Hát, de nem így van? Javíts ki, ha nem. Akkor tehát szerinted 2 MB-ról indul a számlázás, akkor is, ha ki van kapcsolva egész hónapban a SIM-kártya?
|
pén. feb. 27, 2009 15:31 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
Miért kell szítani hülyeséggel a közhangulatot???
Nem szítok semmit, csak eszembe jut a világverő Jupiter rendszer bevezetésekor kapott hatszoros összegű számlám, aminél a 10 másodperc alapú egységeket a percdíjjal szorozták fel....
|
pén. feb. 27, 2009 14:38 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Hát, de nem így van? Javíts ki, ha nem.
|
pén. feb. 27, 2009 12:43 |
|
|
Macika
Moderátor
|
QNKORI írta: De gyanítom, ha túllépem az 1mb-ot, fizethetek mint a huzat.
Bezony... és azt az 1 megát egy olyan pontos rendszerrel fogják mérni, hogy az első belépéskor 2megáról fog indulni a számláló... Miért kell szítani hülyeséggel a közhangulatot???
|
pén. feb. 27, 2009 0:45 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
De gyanítom, ha túllépem az 1mb-ot, fizethetek mint a huzat.
Bezony... és azt az 1 megát egy olyan pontos rendszerrel fogják mérni, hogy az első belépéskor 2megáról fog indulni a számláló...
|
csüt. feb. 26, 2009 22:44 |
|
|
Dabsol
gyémánt tag
|
Helo!
Kaptam egy smst vodafonetól, hogy " ezentúl minden hónapban 1 MB díjmentes adatforgalmat biztosítunk számodra..."
Nem regisztráltam sehova, nem vettem mostanában feltöltőkártyát sem, úgyhogy nem értem az egészet. De gyanítom, ha túllépem az 1mb-ot, fizethetek mint a huzat.
Dabsol
|
csüt. feb. 26, 2009 22:18 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
lacam írta: Hmm....az a baj, hogy a telefont ajándékba kaptam anno nagyon régen.
Hát akkor elő kell szedd azt akitől kaptad, és 2500 Ft-ért át lehet íratni a nevedre...
|
kedd feb. 03, 2009 14:16 |
|
|
lacam
arany tag
|
Trabi TM írta: lacam írta: Nincs valami hátulütő? Tudomisén, tullépés esetén nagyonnagy sarc, vagy egyéb húzás. Nincs, utána is 24 Ft minden... lacam írta: Vodánál van valami kikötés? Csak annyi, hogy a neveden legyen...
Szia!
Nagyon Köszönöm!
Hmm....az a baj, hogy a telefont ajándékba kaptam anno nagyon régen. Ez körülményesebb mint gondoltam. (Persze, tökéletesen érthető feltétel a Voda részéről, másképp nem is lehetne...csak én feledkeztem meg erről az "apró" problémáról)
|
kedd feb. 03, 2009 11:04 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
lacam írta: Nincs valami hátulütő? Tudomisén, tullépés esetén nagyonnagy sarc, vagy egyéb húzás. Nincs, utána is 24 Ft minden... lacam írta: Vodánál van valami kikötés?
Csak annyi, hogy a neveden legyen...
|
kedd feb. 03, 2009 10:00 |
|
|
lacam
arany tag
|
Sziasztok!
Tervezem hogy előfizus csomagra váltok, csak nemtudom hogy melyik éri meg Nekem (ugye fő a magabiztosság )
Tarifa ajánló a Voda Fix 6000-et köpte ki számomra ideális csomagnak. Van kisbetüs része is a dolognak? Azt látom, hogy 6000/hó, mindet lebeszélhetem 24ft/percért (havi 250perc, a befizetett összegért, nem is rossz)
Nincs valami hátulütő? Tudomisén, tullépés esetén nagyonnagy sarc, vagy egyéb húzás.
1.5éve vagyok Vitamax-ban, vihetem a számom előfizuba is? CSak mert egy T-s ügyfélszolga (máshol is érdeklődtem, T-s feltöltősöm is van) osztott szorzott és mondta hogy ő nem ajánlja (sokba kerülne) ha bevinném a jelenlegi 30-as számom előfizuba. Szerinte egy új előfizetés (szám) lenne jó nekem......én meg nem akarok vesződni azzal, h mindenkinek újra körbeküldöm a megváltozott telefonszámomat.
Vodánál van valami kikötés?
Tudom fáradjak be egy viszonteladóhoz....de Ti nem rámtukmálni akarjátok a csomagot, hátha Ti bővebb infóval rendelkeztek
Előre is köszi
üdv
|
hétf. feb. 02, 2009 20:32 |
|
|
hhh3
arany tag
|
QNKORI írta: A jutalomkártyákra automatikusan megrendeli, és ha elhasználtad az 1 MB-ot, és nincs 600 Ft levonnivaló a kártyán, akkor kikapcsol, 3 teljes nap pihi a kártyának, Lehet, hogy félreértem, de ha lemegy az egyenleged 600 Ft alá, akkor csak úgy tudod erre a kártyára a WAP-ot újra aktiválni, ha közben feltöltöted a kártyát annyira, hogy az egyenleg 600 Ft fölött legyen. Vagy rosszul értettem valamit? Nincs saját tapasztalatom még (nem használtam 1 Mb-ot), de 1270 szerint nem kell semmi, ingyen van. Ha több kell, vagy nem akarsz várni 3 napot, akkor úgyis töltesz rá, kell a beetetés, Ha sokan szoknak rá az ingyen wapra (sikeres lett az akció) akkor legfeljebb visszavonják, de nem hiszem hogy mostanában, a lényeg hogy javuljon a statisztika.
|
hétf. feb. 02, 2009 6:45 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
A jutalomkártyákra automatikusan megrendeli, és ha elhasználtad az 1 MB-ot, és nincs 600 Ft levonnivaló a kártyán, akkor kikapcsol, 3 teljes nap pihi a kártyának,
Lehet, hogy félreértem, de ha lemegy az egyenleged 600 Ft alá, akkor csak úgy tudod erre a kártyára a WAP-ot újra aktiválni, ha közben feltöltöted a kártyát annyira, hogy az egyenleg 600 Ft fölött legyen.
Vagy rosszul értettem valamit?
|
szomb. jan. 31, 2009 21:35 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
Ez azért nem rossz, pláne a válság idején.
Ez egész jó hír, de az ördög a részletekben lapul:
- előreláthatólag másfél-két év múlva működhet teljes kapacitással.
- 2009-es évben is növeli magyarországi alkalmazottainak összlétszámát,
Amit jelent:
- két év múlva lesznek meg ezek a helyek
- a pesti CS-t helyezi át Miskolcra (mivel nem 300-al nô az alkalmazottak száma, hanem nô az össulétszám
- a munkanélküliséggel küzdô régióban a pesti bérnél lényegesen olcsóbban tud alkalmazottat találni.
Amúgy valóban örvendetes, hogy végre Miskolcra is megy valami jelentôsebb beruházás, és igazán akkor lenne szép, ha emaitt Pesten senkinek sem kötnének útilaput a talpa alá.
|
szomb. jan. 31, 2009 21:30 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
A Voda több száz új munkahelyeket teremt Magyarországon.
Forrás: http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=114961
Ez azért nem rossz, pláne a válság idején.
|
szomb. jan. 31, 2009 20:36 |
|
|
hhh3
arany tag
|
Végre 1270-en egy értelmes humanoid tudott válaszolni a kérdéseimre
(persze nem biztos, hogy igaz a válasz, viszont logikus), (majd a tapasztalat)
http://www.vodafone.hu/egyeni/prepaid/a ... letezo.pdf
Jó ez az"1 MB wap akció": ingyen lehet wapozni "örökké", azaz visszavonásig. A jutalomkártyákra automatikusan megrendeli, és ha elhasználtad az 1 MB-ot, és nincs 600 Ft levonnivaló a kártyán, akkor kikapcsol, 3 teljes nap pihi a kártyának, majd sms 1270-re: "ADAT", és újra van 1 MB A pihanőnapokon kártyacsere, így kártyánként 7.5 MB ingyen wap havonta, és ami a lényeg, anélkül, hogy számlát csinálna az ember(ez ugyan nem havi 50 MB net, csak 7.5 WAP), de teljesen ingyen volt/van)
|
szer. jan. 07, 2009 7:04 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Szóval akkor mindig áramszünet volt, mikor kötni akartál ?
|
szer. dec. 03, 2008 10:02 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Közben eszembe jutott az eltérés oka: mi mindig az önindigós, hárompéldányos, kézzel kitöltendő nyomtatvány formájában kapjuk az előfizetői szerződést, míg mások teljesen géppel nyomtatottat.
|
szer. dec. 03, 2008 9:28 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem lehet, hogy neked valami flottás, vagy üzleti díjcsomagod van? Én egy Relax 100-as, MobilOtthon, Kaméleon szerzit néztem, és tényleg nem találom sem az 5 számjegyű numerikus jelszót, sem a 6 számjegyű folyószámla szintű jelszót.
|
kedd dec. 02, 2008 17:48 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Megnéztem egy 2 évvel ezelőttit, egy tavalyit és egy múlt hetit. Mindegyiken rajta van.
|
kedd dec. 02, 2008 14:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Megnéztem egy 2006-os szerzit. Nincs benne. Bizonyára nem véletlenül írogatják rá a SIM-tokra.
|
hétf. dec. 01, 2008 9:38 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Vizsla írta: Míg ezt pannon és westel esetében nem tudod megtenni,
A trénél évek óta ott van a jelszó az előfizetői szerződés (ha jól emlékszem harmadik lapjának) alján, külön rubrikában.
|
hétf. dec. 01, 2008 9:10 |
|
|
Denver
arany tag
|
nem gondolom, hogy pont az eladót érdekelné, rajta kivűl kishazánkban van elég sok okos ember, aki tudna vele mit kezdeni...
|
vas. nov. 30, 2008 20:45 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem hinném hogy érdekelné pont egy eladót, vagy bárkit, akinek a kezén a dokumentum átmegy, hogy a mucsaröcsögei Kiss Bt.-nek mi a jelszava. Már csak azért sem, mert anyagi érdeke nem fűződik hozzá (bár egy eladónak még fűződhet...).
|
vas. nov. 30, 2008 20:14 |
|
|
Denver
arany tag
|
Ha visszaolvastál volna, akkor láthattad volna, hogy pont a jelszó mellett érveltem az előző hsz-ban.
Mivel a jelszó, egy titkos jelszó, ezért azt szeretném magamnak megőrizni, ne lássa az ügyintéző, és az a csomó ember, akin a dokumentum át megy. Ha elfelejtem, akkor az én hibám, és majd befáradok valahova a papírjaimmal megadni egyet újra. És majd én felírom magamnak a szerződésre, ha akarom.
Ezt a jelszó aktiválós, címpéldányos dolgot nem értem a második, harmadik mondatodban.
Az, hogy elhagysz valamit előfordul. Gondolom Veled ez még nem történt meg, mással már hidd el, hogy igen.
De ez a téma már kezd a topicban nagyon OFF lenni, mert ez nem Voda dícsérő/gyalázó, hanem általánosan igaz az emberekre és a velük szerződésben álló partnereikre.
|
vas. nov. 30, 2008 19:55 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Nem egyszer láttam már, hogy pannonos értékesítő a szerződésre, westeles meg a SIM borítójára írta rá a jelszót...
Mondd, miért nem tudod elfogadni, hogy aktiváld be a jelszót, ha ott a címpéldány? És a későbbiekben is ezt kérd a címpéldány helyett?
Egy kupac, nagy A/4-es, az értékesítő részéről jó esetben mappában átadott szerződést hogy lehet feltűnés nékül elhagyni? Mivel kevesen változtatnak jeslzót, jó dolog a voda részéről, hogy ráírja, mert ha felhívja az üszit, és kéri a humanoid a jelszót, s véletlenül nem tudja az előfizető, lehet neki mondani, hogy nézze meg a szerződését. Míg ezt pannon és westel esetében nem tudod megtenni, megkérnek, hogy fáradj be az üzletbe (az más tészta, hogy a POL kártyaszinten engedi a régi nélküli új megadását, illetve jelszó nélküli beregisztrálást, de ez inkább hiba, mint feature). Ettől viszont sokaknak igencsak elmegy a kedve az ügyintézéstől.
|
vas. nov. 30, 2008 13:13 |
|
|
Denver
arany tag
|
A jelszó jó megoldás, mindenkinek a saját felelőssége, hogy kinek adja meg. Viszont nem hinném, hogy jó ötlet feltűntetni a szerződésen. Véletlenül elhagyod, otthagyod valahol, már vissza tudnak élni. Tartsd fejben, hogy mit adtál meg, aztán, ha akarod írd fel magadnak.
Ha a szolgáltató ráírja a szerződésre, és visszaél valaki vele, akkor lehet majd hibáztatni a Vodát is, hogy miért tűnteti fel papíron a titkos jelszavamat, hogy bárki megtudhassa, akinek a kezébe kerül a papír. Akár az ott dolgozók is.
|
vas. nov. 30, 2008 12:05 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
McLaca írta: Egyrészről. Másrészről az, hogy tudja valaki a jelszót, nem jelenti egyben azt is, hogy jogosult aláírásra. Jelszó mellett is csak az aláírási mutatja meg, hogy még tényleg megvan-e a jogosultsága.
Üdv! Egyikkel sem értek egyet.
Egyrészt a jelszót érdemes lenne tárolni szerződésen, ahogy ez a Vodafone-nál is szokás (ha később megváltoztatja, akkor meg jegyezze meg!), másrészről legyen már az aláírásra jogosult sara, ha olyannak adja át a jelszavát, aki nem/már nem jogosult a cég nevében eljárni.
|
vas. nov. 30, 2008 9:43 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Egyrészről.
Másrészről az, hogy tudja valaki a jelszót, nem jelenti egyben azt is, hogy jogosult aláírásra. Jelszó mellett is csak az aláírási mutatja meg, hogy még tényleg megvan-e a jogosultsága.
Üdv!
|
vas. nov. 30, 2008 2:53 |
|
|
Denver
arany tag
|
Az emberek 80%-a 1 hét múlva nem tudná, hogy mit adott meg jelszónak. Nagy részük ezután sem értené, hogy miért kérnek papírokat az újbóli jelszó megadáshoz/vásárláshoz.
|
vas. nov. 30, 2008 0:00 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azt biztos meg tudja jegyezni, és logikusnak is tartja, hogy kell oda a címpéldány. De ki a bánat akarja minden további alkalommal magával vinni. Állítsa csak be szépen szó nélkül a jelszót.
|
szomb. nov. 29, 2008 23:48 |
|
|
Denver
arany tag
|
Tudom, hogy így van, de ezt nem tudom ép ésszel felfogni. Na pont az ilyen ember érdemli meg szerintem, hogy fusson még egy kört, ha annyit nem tud megjegyezni, hogy milyen módon kötött szerződést egy szolgáltatóval, céggel, stb...
|
szomb. nov. 29, 2008 21:31 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
vidékiviktor írta: céges ügyben megy intézkedni, és tudja, hogy aláírási kell a céges ügyintézéshez Általában ez az, amit nem szoktak tudni. vidékiviktor írta: Amúgy pedig aláírási nélkül jelszót sem adhatna meg, szóval egyáltalán nem lenne előrébb. Az "Ebben az esetben" részemről az jelenti, ha ott a címpéldány... Szerintem elég érthetően fogalmaztam.
|
szomb. nov. 29, 2008 17:25 |
|
|
Denver
arany tag
|
Szerintem nem kellene elvárni. Úgy gondolom, hogy ha ilyen szitu van, akkor amúgy is rákérdeznek.
DE, aki tudja, hogy céges ügyben megy intézkedni, és tudja, hogy aláírási kell a céges ügyintézéshez, vegye már a fáradtságot, és vigye magával, ne felejtse el. Ha pedig elfelejti. Amúgy pedig aláírási nélkül jelszót sem adhatna meg, szóval egyáltalán nem lenne előrébb.
|
szomb. nov. 29, 2008 16:21 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ebben az esetben elvárnám az értékesítőtől, hogy külön kérdezés nélkül beállítsa az ügyféljelszót, hogy a későbbiekben megkíméljen ilyen kellemetlenségektől, hogy otthon maradt az alírási, ha anélkül nem tehetek semmit.
|
szomb. nov. 29, 2008 15:45 |
|
|
Denver
arany tag
|
Vizsla írta: vidékiviktor írta: Talán a céged védelmének érdekében, erre nem gondoltál?... Erre találták ki az ügyféljelszó/ügyfélkártya alapú beazonosítást...
Persze, de ha nincs, akkor mindenképp vinni kell az aláírásit...
|
szomb. nov. 29, 2008 15:33 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
vidékiviktor írta: Talán a céged védelmének érdekében, erre nem gondoltál?... Erre találták ki az ügyféljelszó/ügyfélkártya alapú beazonosítást...
|
szomb. nov. 29, 2008 15:24 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
mefisto írta: Annyit lehet tudni h a csúcsidő milyen időintervallumba esik?
Nem tom. Szvsz este 8, és reggel 7 között, és hétvégén, de ez csak tipp...
|
pén. nov. 28, 2008 15:57 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
ddddd4 írta: Jók az új csomagok, de a Joker pluszér és a sCOOL-ért kár. Szerintem nemsokára lesz új időszaki díjas csomag. Eddig milyen csomagokat zárt le a voda?
Igen. Akkor lássuk a tényeket:
VitaMAX Standard 39 Ft Perc- és SMS díj minden időszakban, minden hálózatba
Ennek megfelelő december 3.-án lezárásra kerülő díjcsomag az UNO. Itt majdnem igazad van, mert eddig 41 Ft volt a percdíj, de 29 Ft volt az SMS. És volt feltöltési bónusz, azaz a 41 Ft-os percdíjat 34.2 Ft-ra, a 29 Ft-os percdíjat 24.20 Ft-ra lehetett leszorítani.
VitaMAX Klub
19 Ft Hálózaton belüli perc- és SMS-díj
49 Ft Hálózaton kívüli perc- és SMS-díj
Ennek nem igazán van megfelelője, de nem is érdekelne, hiszen minden (mobil) irányba telefonálok, 49 Ft pedig sok.
VitaMAX Party
19 Ft SMS-díj csúcsidőn belül és kívül
49 Ft Csúcsidőn belüli percdíj
29 Ft Csúcsidőn kívüli percdíj
Ennek megfelelő december 3.-án lezárásra kerülő díjcsomag a CITY. Itt már abszolút nincs igazad, mert csúcsidőben ugyan szintén 49 Ft volt a percdíj, de csúcsidőn kívül 19 Ft volt, ami már lényeges különbség. Az SMS 30 Ft. És volt feltöltési bónusz, azaz a 49 Ft-os percdíjat 40.80 Ft-ra, a 19 Ft-os percdíjat 15.80 Ft-ra, a 30 Ft-os SMS-t 25 Ft-ra lehetett leszorítani.
Hangoztathatod a jutalmakat. Az csak akkor jutalom, ha nem emelik vele párhuzamosan a percdíjakat (lásd CITY->Party) és nem törlik el a feltöltési bónuszt. Sokan ráadásul fel sem tudjuk a "jutalmat" használni, hiszen nem feltétlenül van olyan rokonunk/ismerősünk, aki ezt a hálót használná.
|
szer. nov. 26, 2008 15:44 |
|
|
ddddd4
ezüst tag
|
Jók az új csomagok, de a Joker Plusszér és a sCOOL-ért kár. Szerintem nemsokára lesz új időszaki díjas csomag. Eddig milyen csomagokat zárt le a voda?
|
szer. nov. 26, 2008 14:21 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
Én tudod hogy látom? Véleményem szerint Te ahol csak lehet fikázod a Vodafone-t, mintha valami komplexusod lenne, amit ők okoztak és ezért érzed úgy, hogy csuklóból kell őket támadni.
Komplexus??? Az állandó trükközés, pofádba hazudozás, impotens ügyfélszolgálat szerinted milyen reakciót vált ki az emberbôl?
Ha te is végigcsináltad volna az elsô mobilinternet mizériát (R600-as korszak), neked sem lenne egy szavad sem errôl a cégrôl.
Nem mondom, hogy hibátlanok lennének és mindent korrektül végeznek, de ez egyik szolgáltatóra sem mondható el
....huuuhhh... remélem nem xxx@vodafone.hu mail címrôl regisztráltál.
|
szer. nov. 26, 2008 14:17 |
|
|
Denver
arany tag
|
Zsombe írta: QNKORI írta: Még ha kiveszed az én kb. 25 hozzászólásomat, akkor sem változik a helyzet.... vagy másként látod? Én tudod hogy látom? Véleményem szerint Te ahol csak lehet fikázod a Vodafone-t, mintha valami komplexusod lenne, amit ők okoztak és ezért érzed úgy, hogy csuklóból kell őket támadni. Nem mondom, hogy hibátlanok lennének és mindent korrektül végeznek, de ez egyik szolgáltatóra sem mondható el. Én 2000 óta vagyok vodafone-os (volt egy kisebb "megszakítás" még az elején), 2002 óta előfizetőjük vagyok, de nekem eddig szerencsére soha nem gyűlt meg komolyabban velük a bajom. Egyedül 3 "szívfájdalmam" van velük kapcsolatban: - nincs mp alapú elszámolás. - nem honorálják eléggé a régi előfizetőket (gyakorlatilag csak listaáron tudsz új készüléket venni). - nem értem miért kell minden egyes hűségszerződés hosszabbításnál az aláírási címpéldányt bemutatni (céges előfizető lévén).
Talán a céged védelmének érdekében, erre nem gondoltál?
Mit szólnál, ha Gipsz Jakab bemenne, bediktálná a számod, nem ellenőrznék, hogy ő az aláíró a cégben, hanem csak odaadnák neki Bónuszban a telefont, és ő aláírna 2 évre? Asszem kamilláznál, és te lennél a legjobban felháborodva.
Nem olyan "nehéz" az a papír, és ennyit igazán megtehetsz Te is, ha a biztonságodról van szó.
|
szer. nov. 26, 2008 14:02 |
|
|