Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:24

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Kép
Kedves Mester! Fogadd gratulációnkat 1000. hozzászólásodhoz! Tényleg gyémánt vagy, logód is ezt sugallja. Köszönjük! Várjuk ezentúl is csiszolt szavaidat, pengés hozzászólásaidat (pengeváltásaidat :D )
8)

hétf. feb. 09, 2009 9:58
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Névnapok szinkronizálása(Outlook)\megjelenítése s605th telefonokon. Bővebb infó a topic első oldalán.
Mint köztudott, symbian verzió válogatja azt ,hogy a telefonunk aktív készenlétben hogyan jeleníti meg a naptárbejegyzéseket, teendőket stb.

Symbian v9.1, v9.2 esetében csak az aktuális nap bejegyzéseit látjuk.
A funkciót kikapcsolni csak az E-szeriás telefonoknál lehet.

Symbian v9.3 esetében 4 vagy 5 napra előre(menünézettől függően) ami akár zavaró is lehet. Kikapcsolni szintén csak E-szeriás telefonoknál.

Symbian v9.4 -nél már csak akkor jelenik meg a Naptár\bejegyzések ,ha van (aktív) bejegyzés. Szerencsére itt logikusan megoldották, a napi és a következő napit láthatjuk a kijelzőn.
Kép

hétf. feb. 09, 2009 7:00
ezüst tag

Hozzászólás 
sofwter ? wáá a hideg is kirázott

vas. feb. 08, 2009 22:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Köszönöm a hasznos tanácsot,egyben pedig sajnálom,hogy az E66 nem képes kitenni a háttérképeket,ill.a flash órákat teljes kijelzőre,és a háttérbe.Ezt a telcsit Decemberben vettem,azóta már átesett 1sofwter frissítésen,és nokia sofwtert kapott a gyári T-mobile helyett.Sokmindenben megvagyok elégedve ezzel a telcsivel,de néhány dologgal mégsem,úgyhogy örűlnék ha valaki megerősítene abban,hogy nem választottam rossz telcsit,mert...stb.,stb.kicsit húzós ára is volt,és remélem megis éri. Szóval a hibajelenségek néha abban mutatkoznak meg,hogy néha lefagy ha olyan dolgot töltök le,és csak az aksi kivétele,ill.visszatétele után lesz jó.Igaz Ő figyelmeztet,hogy "nem biztonságos és ártalmas lehet a telcsi számára",de az az igazság,hogy az Ownskin oldalrol is ha témát szeretnék letölteni,a letöltés elött folyton ezt dobja ki.Van 1álltalán olyan olyan oldal,ahonnan az E66 biztonságosan töltögethet le bármit?? Ja,azt még hozzátenném,hogy a Laptopomat nemrégiben ellopták,és bár a tolvajt megfogtam,a gépet már eladta,úgyhogy így jártam.Tehát azóta csak a telcsimen keresztűl tudok böngészni a neten,mintahogy ezt is azon keresztűl írtam.Nos,vannak olyan alkalmazások,hasznos progik,amelyeket telcsin keresztűl is telepíteni tudnék?Köszönöm a hozzászólásokat!

vas. feb. 08, 2009 22:24
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Bederszkd írta:
Már ne is haragudj de én sem sértegettelek!
„C:/sys" van ebbe nem engedi be másolni!Ezt magyarázd meg,és ne a másikat sértegesd.Nem lehet mindenki olyan okos mint TE :shock:
Na szóval, a rejtett könyvtárak/fájlok mutatása engedélyezve van?

:D

vas. feb. 08, 2009 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Bederszkd írta:
„C:/sys" van ebbe nem engedi be másolni!Ezt magyarázd meg,és ne a másikat sértegesd.Nem lehet mindenki olyan okos mint TE :shock:

Nem jó neki a méltán népszerű hack, mivel új a szoftvere. Inkább abban segítsetek neki. (még nem volt vele dolgom, úgyhogy rátok hagyom)

vas. feb. 08, 2009 17:10
Moderátor

Hozzászólás 
Bederszkd írta:

vas. feb. 08, 2009 15:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
XPRESS TÉMÁK
Kép
Kép[/b]

vas. feb. 08, 2009 15:10
arany tag

Hozzászólás 
[quote="Bederszkd"][/quote]

Telefon típusa: Nokia N82
Operációs rendszer: S931 = Symbian 9,2 - Feature Pack 1 (s60v3, 9.2 FP1)
Működő szignózási módszerek v 20.0.062-es szoftver(en)ig: ("hackelhető")
Legegyszerűbb módszer
Rompatcher módszer
Telefonon való szignózás
Kínai szignózósoldal
Egy másik kínai szignózósoldal
Működő szignózási módszerek v 30.0.019-es szoftver(en)-től: ("nem hackelhető")
A védett szoftveren való szignózás
Kínai szignózósoldal
Egy másik kínai szignózósoldal

Neked ez az új módszer kell, amit kiemeltem, a régivel hiába szenvedsz...itt a link hozzá:http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=82&t=282&start=0

vas. feb. 08, 2009 13:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi!Próbálom! :shock:

vas. feb. 08, 2009 13:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Bederszkd írta:
Akkor ha ilyen rendes vagy!Mindent a leírás szerint csináltam,de akkor sincsen "C:/sys/bin,csak a C:/sys.Ez hogyan lehet.Mindent újra és újra csináltam .Mi a bánat van? :shock:

Akkor próbáld meg a következőt:
Full reset.
*#7370# mindent töröl kivéve az utólag telepített GYÁRI alkalmazásokat. Ha egyáltalán tartalmaz olyat a telefonod. Inkább az N-szériás telefonikra jellemző ( pl. a Search alkalmazás a hozzátartozó pluginokkal együtt ).Olyan állapotba kerül a készülék, mintha akkor kapcsoltad volna be először, visszaáll minden gyári állapotra.
Előtte ments le mindent.
Csak azokat a progikat tedd fel először ami,a szignóhoz kell.

Elvileg MENNIE KELL.
Ha nem megy egészen máa a probléma.

vas. feb. 08, 2009 13:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor ha ilyen rendes vagy!Mindent a leírás szerint csináltam,de akkor sincsen "C:/sys/bin,csak a C:/sys.Ez hogyan lehet.Mindent újra és újra csináltam .Mi a bánat van? :shock:

vas. feb. 08, 2009 13:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Bederszkd írta:

Bocs.
Akkor mégegyszer:
miután az Xplorert megnyitottad,majd háttérben futni hagytad, a HelloCarbide programban yes-t nyomva,majd viszatérve az Xplorerprogramhoz(ahogy ez feljebb lépésről lépésre szájbarágósan le van írva) megnyitod a sys könyvtárt máris lesz alkönyvtára..Benne a bin is.
Ennyi.
Nem akartalak megsérteni,ehhez csak olvasni kell tudni.

vas. feb. 08, 2009 12:35
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. feb. 08, 2009 12:27
ezüst tag

Hozzászólás Re: hi
Bederszkd írta:
"Keresd meg a felmásolt „installserver.exe”-t majd másold be a „C:/sys/bin” mappába!" Most csak az a probléma hogy sys van de bin nincsen.Akkor?

Ne haragudj de ennyire analfabéta nem lehetsz!Olvasd már végig még egyszer amit feljebb írtam.Lépésről lépésre.....
Ha nem megy van egy N 3310-es em .Olcsón megszámítom :lol: !

vas. feb. 08, 2009 12:21
ezüst tag

Hozzászólás hi
"Keresd meg a felmásolt „installserver.exe”-t majd másold be a „C:/sys/bin” mappába!" Most csak az a probléma hogy sys van de bin nincsen.Akkor?

vas. feb. 08, 2009 11:44
ezüst tag

Hozzászólás Re: h
[quote="Bederszkd"]Hali!"Petyaaaa"-által javasolt szignózás kikerülése,verziót ki próbáltam.
De vannak gondok.1-pont teljesítve,kivétel nem találtam az"Installerservert",10.-ismét az intallerserver hiány!
Egyáltalán jó a telefonomhoz?n82 v30.0.019 :shock:[/quot

Jó hozzá.Innen letöltheted az installservert.

Link N82:http://s60web.extra.hu/download4.php?id=fajlok/FP1/FP1-FP2.rar

vas. feb. 08, 2009 11:06
ezüst tag

Hozzászólás h
Hali!"Petyaaaa"-által javasolt szignózás kikerülése,verziót ki próbáltam.
De vannak gondok.1-pont teljesítve,kivétel nem találtam az"Installerservert",10.-ismét az intallerserver hiány!
Egyáltalán jó a telefonomhoz?n82 v30.0.019 :shock:

vas. feb. 08, 2009 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eragon írta:
Csalamádé írta:
Sziasztok! Valaki segítségét szeretném kérni aki jártas az e66 telcsik menürendszerében. A problémám az,hogy semmilyen háttérképet nem tudok kitenni teljes képernyőre.Az alapértelmezett témát kiteszi ha olyan maga ja téma is,de háttérképet nem. Alapjáraton ilyen az e66,vagy valahol állítani kell rajkta?Ja,és flash órát sem engedi kitenni a háttérbe,csak képernyővédőnek,ill.animációnak. Köszi a segítséget előre is!
Az a helyzet,hogy ez a "probléma" nem csak az E66ra jellemző,hanem úgy általában az S60as telókra.Nem lehet teljes kijelzős háttérképet beállítani (flasht sem) alapból csak témában elkészítve.Erre jelenleg három mód van:a telóra telepíthető ThemeDIY progi és PC-re az S60 ThemeStudio. Valamint készíthetsz neten az ownskin.com és a zedge.net oldalakon témát saját képből.
Esetleg,ha megvásárolod az AdvancedTheme nevű telefonos alkalmazást kb 5 euroért,akkor ezzel tudod cserélgetni tetszőlegesen a háttérképeket.

Az 100%-ban így van. Annyit tennék hozzá ,hogy az NOKIA 5800xpressmusic AZ ELSŐ symbian alapú telefon (NOKIA) ahol kompromisszumok nélkül ki lehet rakni teljes kijelzőre a háttérképet. :wink:

vas. feb. 08, 2009 9:41
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Sziasztok! Valaki segítségét szeretném kérni aki jártas az e66 telcsik menürendszerében. A problémám az,hogy semmilyen háttérképet nem tudok kitenni teljes képernyőre.Az alapértelmezett témát kiteszi ha olyan maga ja téma is,de háttérképet nem. Alapjáraton ilyen az e66,vagy valahol állítani kell rajkta?Ja,és flash órát sem engedi kitenni a háttérbe,csak képernyővédőnek,ill.animációnak. Köszi a segítséget előre is!
Az a helyzet,hogy ez a "probléma" nem csak az E66ra jellemző,hanem úgy általában az S60as telókra.Nem lehet teljes kijelzős háttérképet beállítani (flasht sem) alapból csak témában elkészítve.Erre jelenleg három mód van:a telóra telepíthető ThemeDIY progi és PC-re az S60 ThemeStudio. Valamint készíthetsz neten az ownskin.com és a zedge.net oldalakon témát saját képből.
Esetleg,ha megvásárolod az AdvancedTheme nevű telefonos alkalmazást kb 5 euroért,akkor ezzel tudod cserélgetni tetszőlegesen a háttérképeket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eragon vas. feb. 08, 2009 9:55-kor.

vas. feb. 08, 2009 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:

Hack.Lásd első oldal.

vas. feb. 08, 2009 0:31
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. feb. 08, 2009 0:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Y-BROWSER0.89 fájlkezelő (frissítés).
Symbian s60 5th rendszeren is tökéletesen működik.
Y-BROWSER(0.89)
Kép

szomb. feb. 07, 2009 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
ActiveLock a már jól ismert ActiveFile(fájlkezelő) gyártójától.
A program(INGYENES) segítségével adatainkat védhetjük le , szükség esetén akár az egész telefon zárolható. Alapértelmezett kód: 12345
A programot szignózni kell!

Épp ma tettem fel a progit, hogy levédjem az SMS-eim és a Galériám. A képeket is rafkósan kell levédeni, hogy a kamera-> ugrás a fotókhoz módon se lehessen elérni a képeket. Az SMS eknél viszont nem tudtam úgy megoldani, hogy nekem megfelelő legyen. Ha megnyitok egy SMSt a Bejövőknél akkor ha jobbra vagy balra léptetem, újra kéri a pin kódot. Nem tud valaki megoldást rá hogy csak egyszer kérje ha beléptem a bejövő smsekhez ?

szomb. feb. 07, 2009 19:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
ActiveLock a már jól ismert ActiveFile(fájlkezelő) gyártójától.
A program(INGYENES) segítségével adatainkat védhetjük le , szükség esetén akár az egész telefon zárolható. Alapértelmezett kód: 12345
A programot szignózni kell!
Kép
Kép
Újabb verzió!

szomb. feb. 07, 2009 19:13
arany tag

Hozzászólás 
handras írta:
reddoors írta:
HandyShell1.04 (frissítés) s60v3 és s605th telefonokhoz.

Érdemes az 1.03-at lecserélni?

én az ég világon semmi különbséget nem látok a kettő között

szomb. feb. 07, 2009 15:33
arany tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
HandyShell1.04 (frissítés) s60v3 és s605th telefonokhoz.

Érdemes az 1.03-at lecserélni?

szomb. feb. 07, 2009 11:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Flashhh írta:
Mellesleg ha X-ploreba lekérdezem a teló infot akkor csak 160 Mhz s procit ír azthiszem.
Az N85-nél is 192 MHz-et ír.

E51-nél viszont 368 MHz-et ír...

Akkor 192Mhz nem néztem meg, mert lusta voltam. Nekem is N85-m van.

szomb. feb. 07, 2009 3:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Bergkamp79 írta:
Azt hol találom meg?

Még eléggé új a telóm! Szoknom kell!

Első oldal....

szomb. feb. 07, 2009 2:43
Moderátor

Hozzászólás 
Bergkamp79 írta:
Azt hol találom meg?

Itt, a mobilfórumban! ;)

szomb. feb. 07, 2009 2:06
vas-tag

Hozzászólás 
Azt hol találom meg?

pén. feb. 06, 2009 23:41
Moderátor

Hozzászólás 
Bergkamp79 írta:
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?

Vásároltam egy Nokia 6120c telót, de mikor témát akarok feltölteni azt irja ki, hogy "nem ellenőrizhető online a tanúsítvány érvényessége. Ellenőrizze a beállításokat". Ez pontosan mit jelent, illetve hogyan lehet témát feltenni a telómra?

Kérlek segítsetek!

Üdv: Bergkamp
Keresés -> Szignózás...

pén. feb. 06, 2009 23:39
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?

Vásároltam egy Nokia 6120c telót, de mikor témát akarok feltölteni azt irja ki, hogy "nem ellenőrizhető online a tanúsítvány érvényessége. Ellenőrizze a beállításokat". Ez pontosan mit jelent, illetve hogyan lehet témát feltenni a telómra?

Kérlek segítsetek!

Üdv: Bergkamp

pén. feb. 06, 2009 23:38
Moderátor

Hozzászólás 
Flashhh írta:
Mellesleg ha X-ploreba lekérdezem a teló infot akkor csak 160 Mhz s procit ír azthiszem.
Az N85-nél is 192 MHz-et ír.

E51-nél viszont 368 MHz-et ír...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika pén. feb. 06, 2009 23:38-kor.

pén. feb. 06, 2009 23:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Sikeres Xelnex telepítés után teszteltem a progit, és wav ba amr be és mp3 ba is a felvett hang rossz. Gépen is és telón visszahallgatva is. Nem hallani néhány szót, mintha ugrálna a felvétel. Próbáltam más hívásrögzítővel is és ugyan ez volt a hiba. A régi N80-on a gyenge procinak tudtam be a jelenséget. Mostmár viszont lövésem sincs hogy mi lehet a baj.

pén. feb. 06, 2009 22:17
ezüst tag

Hozzászólás 
az az igazság hogy már minden lehetséges kombinációt próbáltam a karbiddal de semmi elprelépés, inkább megpróbálnám szignózni ezt a 2 file-t ami ebben van és kipróbálnám ezt a változatot, csak valamiért nem tudom szignózni a 2 sis file-t valaki megtudná nekem csinálni a file-ok szignózását?

pén. feb. 06, 2009 21:51
ezüst tag

Hozzászólás 
weresgyufa írta:
Pityaaaa írta:
weresgyufa írta:
Sziasztok, bocsi hogy ilyet írok de én elég néma vagyok ehez a szignózáshoz, sehogy nem akar összejönni, esetleg valaki tudna nekem segíteni mailben? 6220c röl lenne szó ezt kéne meghackelni hogy minden progit fel tudjak tenni és hogy lássan a sys mappát és tartalmát.

- Első dolgunk hogy lépjünk be a telefon alkalmazáskezelőjébe, állítsuk be a következőket:
Szoftvertelepítés: Mind
Online tan ell.: Ki
1. A „HelloCarbide” (Telefon memóriájába telepítsd!)
~ A(z) „X-Plore” (Bárhova telepítheted!)
~ Az „Installservert tölsd le(link elöl)
....
12. Készen vagy a szignózás kikerülésével, már bármit telepíthetsz!

Nos ezzel az a baj hogy ez nekem nem múködik mert a hellocarbide nem csinál semmit, nem old fel fájlokat és nem látom a sys mappát... az új módszer érdekelne hogy ez a változat ez hogy működik mert én ezt a 2 file-t sem tudtam szignóztatni, pedig ez már minden telóhoz jó elvileg...

A hellocarbide látszólag nem is csinál semmit azon kívül,hogy le blokkolja az alkalmazásokat.Ezért kell a háttérben futva hagyni z Xplorert.
Ha a "yes"után megynyitod a leírtak szerint a az Xplorert látni fogod a sys mappa tartalmát.Ha nem megy csinálj egy full resetet a telón és kezd el előlről.
Nálam eddig minden tipusnál müködött.
(bár az igaz,hogy a te telefontipusoddal nem próbáltam)

pén. feb. 06, 2009 21:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
weresgyufa írta:
Sziasztok, bocsi hogy ilyet írok de én elég néma vagyok ehez a szignózáshoz, sehogy nem akar összejönni, esetleg valaki tudna nekem segíteni mailben? 6220c röl lenne szó ezt kéne meghackelni hogy minden progit fel tudjak tenni és hogy lássan a sys mappát és tartalmát.

- Első dolgunk hogy lépjünk be a telefon alkalmazáskezelőjébe, állítsuk be a következőket:
....

Nos ezzel az a baj hogy ez nekem nem múködik mert a hellocarbide nem csinál semmit, nem old fel fájlokat és nem látom a sys mappát... az új módszer érdekelne hogy ez a változat ez hogy működik mert én ezt a 2 file-t sem tudtam szignóztatni, pedig ez már minden telóhoz jó elvileg...

pén. feb. 06, 2009 21:26
ezüst tag

Hozzászólás 
weresgyufa írta:

2. Telepítsd fel mindkettőt! (HelloCarbide, X-plore majd a(z) "Installserver.exe"-t másold fel
a kártyára)
3. Nyisd meg a telefonodon az „X-plore” fájlkezelőt, és állítsd be a nyelvet
(Menu->Tools->Configuration->Language: Magyar)
4. Menj a (Menü->Eszközök->Beállítások)-ba, majd állítsd be a következőket:
• Rejtett fájlok megjelenítése √
• ROM meghajtók megjelenítése √
• RAM meghajtók megjelenítése √
• Rendszer fájlok megjelenítése √
5. Ha ez megvan nyomj egy MENÜ gombot (alkalmazás háttérbe rakása) miközben az Xplore
programban vagy! (fontos hogy Ne zárd be!)
6. Keresd meg a feltelepített „HelloCarbide” programot!
(elképzelhető hogy nem lesz ikonja, de ez nem baj)
7. Menj a „HelloCarbide” programba, majd válaszd az Opciók -> Menu1 funkciót!
8. Nyomj „Yes”-t! (FP1-en 1-et kérdez, a program
KILÉP)
9. Majd ha ez megvan akkor nyomd hosszan a menügombot, és válaszd az „X-Plore” -t!
10. Keresd meg a felmásolt „installserver.exe”-t majd másold be a „C:/sys/bin” mappába!
11. Ha bemásoltad, akkor nincs más dolgod csak újraindítani a telefont! (EZ FONTOS!)

pén. feb. 06, 2009 21:13
Moderátor

Hozzászólás 
weresgyufa írta:
Álllljjjjjj!!!!

Zavar van!!!

Erősen kevered a szignózást és a hackelést.

pén. feb. 06, 2009 21:10
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. feb. 06, 2009 20:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
reddoors írta:

-DI :arrow: DEFAULT ICON (gyári alapértelmezett ikonok)
http://kepfeltoltes.hu/090206/Boh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-NB :arrow: NO BAR (Szegélyek nélkül)
-NBDI :arrow: NO BAR DEFAULT ICON (gyári alapértelmezett ikonok Szegélyek nélkül)

Tenkes!

pén. feb. 06, 2009 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Van valamerre "okosított" Worldmate? Mert ugye a műholdképeket csak a fizetősben mutatja.

Nincs, a próbaidő lejárta után vagy formázod a telefont és újratelepíted, vagy megveszed.

pén. feb. 06, 2009 18:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
MVD írta:
reddoors írta:
Travis újabb témája.
Metal Dots

Mit jelent a témák megkülönböztetésénél, hogy:
-DI
-NB
-NBDI
-jelzés nélküli?

-DI :arrow: DEFAULT ICON (gyári alapértelmezett ikonok)
Kép
-NB :arrow: NO BAR (Szegélyek nélkül)
-NBDI :arrow: NO BAR DEFAULT ICON (gyári alapértelmezett ikonok Szegélyek nélkül)

pén. feb. 06, 2009 18:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Van valamerre "okosított" Worldmate? Mert ugye a műholdképeket csak a fizetősben mutatja.

Nem tudok, de javaslom a ForecaWaethert, mert abból van okos.

pén. feb. 06, 2009 16:08
arany tag

Hozzászólás 

pén. feb. 06, 2009 15:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Próbáld a dátumot visszaállítani!

pén. feb. 06, 2009 13:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Hmmm. Az új letöltésbe ami a fórumba van kilinkelve nincs 3.30 Cracked-BiNPDA.sisx. Szerencsére a letöltéseimbe megtaláltam még a régebbit amibe megvan. A telóm hackelve van Helloox el. Viszont ha felakarom tenni a 3.30 Cracked-BiNPDA.sisx -t akkor azt írja hogy nincs megfelelő tanusítvány. Ilyenkor miújság ?:D

A telefon Nokia N85.

Hmm... nemtudom mit nyomkodtam és hogyan, feltettem az újabb hacket és utána felment a crack. Most úgy néz ki, hogy működik rendesen a Xelnex

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flashhh pén. feb. 06, 2009 13:59-kor.

pén. feb. 06, 2009 13:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Flashhh írta:
Hello!

Feltettem a Xelnex Lite 1.03-at a telómra és indításnál azt kéri, hogy aktiváljam. Az nfo fileokba meg hozzászólásokba nem találtam semmi hasznos infót, hogy ilyenkor mi a teendő. Valakinek valamilyen ötlet?

Szia!
Mind a két telepítőt le kell futtatni! Én úgy csináltam és jó lett.
Nem linkek csak mutatom....
Xelnex Lite v1.03.S60v3.sisx
3.30 Cracked-BiNPDA.sisx

pén. feb. 06, 2009 13:22
arany tag

Hozzászólás 
GNUBOX-szal kapcsolatban.

Kiváncsiságból megpróbáltam feltenni E51-re, de ott azt vettem észre
hogy NEM IS LEHET CSD (DATA CALL) hívástípust beállítani... Áááá..

Hát mi a makkért vették ki belőle????

Nem baj, hagytam GPRS-en.
Ezután ráeresztem a Gnubox a telcsire, és a "Bt" nevű hozzáférési pont
eltünik a listából, nem tudom kitörölni többééééé!

És persze, amikor a beépített böngésző kapcsolódna, akkor feldobja
a "Bt" nevű kapcsolatot, kis D betűs (data) ikonnal! Persze hibaüzenettel
ha rá mersz nyomni.

Be lehet kapcsolni valahogy a CSD adathívás hozzáférési pont létrehozását?? Mert csak GPRS van és WLAN.. A kutya annnnnyát a nokiának.

pén. feb. 06, 2009 13:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 128  Következő