Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 15:32

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Kedves Pityaaaa! Megnéztem azt a tört verziót amit leírtál nekem,fent is voltam az oldalon,a gond csak az,hogy bármit szeretnék letölteni,legyen az téma,progi,alkalmazás,stb.,vagy nem engedi letölteni,vagy letölti de nem telepíti,hibaüzenetként visszadobja,hogy: nem kompatibilis a készülékkel,vagy nem támogatott! Holott fel van tüntetve a kompatibilis készülékek között az enyém is,az E66.Pedig regisztrált tag vagyok a Nokiaprogramok.hu-n,és mégsem tudok töltögetni. Mi a túrót csináljak már??? Van 1jó telcsim,és nagyon szeretnék már rá hasznos progikat,témákat,stb.Igaz az Ownskin,és a Zedge oldal tele van témákkal,de hát azok mégse nokiák. Na mind1. Segítséééééég!!!!

Igaz nem nekem van címezve a levél de feltennék egy költői kérdést.
Csalamádé Úr! ez a topic elvileg a hasznos programokról és még számtalan hasznos dologról szól.
Ha itt nem találsz számodra használható infót , programokat , linkeket akkor egyszerűbb lenne a nokiaprogramokra feltenni a kérdéseidet. :?

Persze mindenkinek szíve\joga eldönteni hova írogat, csak úgy lehet jobban haladnál a dolgokkal. :?

pén. feb. 13, 2009 20:39
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Kedves Pityaaaa! Megnéztem azt a tört verziót amit leírtál nekem,fent is voltam az oldalon,a gond csak az,hogy bármit szeretnék letölteni,legyen az téma,progi,alkalmazás,stb.,vagy nem engedi letölteni,vagy letölti de nem telepíti,hibaüzenetként visszadobja,hogy: nem kompatibilis a készülékkel,vagy nem támogatott! Holott fel van tüntetve a kompatibilis készülékek között az enyém is,az E66.Pedig regisztrált tag vagyok a Nokiaprogramok.hu-n,és mégsem tudok töltögetni. Mi a túrót csináljak már??? Van 1jó telcsim,és nagyon szeretnék már rá hasznos progikat,témákat,stb.Igaz az Ownskin,és a Zedge oldal tele van témákkal,de hát azok mégse nokiák. Na mind1. Segítséééééég!!!!

Szignó és hack.....Nem tudok jobbat.Csináld meg őket.

pén. feb. 13, 2009 20:27
arany tag

Hozzászólás 
Bederszkd írta:
Kérlek linkeld be még egyszer? Nem indul a Data. :shock:

Most úton vagyok, este ellenőrzöm a datát, s ha tényleg nem megy, újra felteszem sorozatot egyben. :)

pén. feb. 13, 2009 20:02
arany tag

Hozzászólás 
moco22 írta:
most tettek fel egy progit, Free Fullscreen Wallpaper v1.00.S60v3.sis a neve, próbáld ki, hátha megy. szignózni kell.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... load=22253

Ez is csak majdnem jó :evil:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

pén. feb. 13, 2009 19:31
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Van 1jó telcsim,és nagyon szeretnék már rá hasznos progikat,témákat,stb.....

témák: http://www.mmcforums.net/theme/nokia-e66-themes.html

pén. feb. 13, 2009 19:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Rootbeer írta:
Egy ugyancsak "tűrhető" téma Supertonictól 8)
Kép
:arrow:
http://data.hu/get/871037/supertonic.rar.html
(saját és alapértelmezett ikonos verziók)

Rootbeer Kérlek linkeld be még egyszer? Nem indul a Data. :shock:

pén. feb. 13, 2009 19:11
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. feb. 13, 2009 19:01
arany tag

Hozzászólás 
handras írta:
Csalamádé írta:
Sziasztok! Köszönöm a hasznos tanácsot,egyben pedig sajnálom,hogy az E66 nem képes kitenni a háttérképeket,ill.a flash órákat teljes kijelzőre,és a háttérbe.

Volt itt nem régen olyan progi ami a témát kirakta az egész képernyőre, nekem azért nem vált be, mert a handy shell-el nem működött együtt.

most tettek fel egy progit, Free Fullscreen Wallpaper v1.00.S60v3.sis a neve, próbáld ki, hátha megy. szignózni kell.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... load=22253

pén. feb. 13, 2009 18:44
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Sziasztok! Köszönöm a hasznos tanácsot,egyben pedig sajnálom,hogy az E66 nem képes kitenni a háttérképeket,ill.a flash órákat teljes kijelzőre,és a háttérbe.

Volt itt nem régen olyan progi ami a témát kirakta az egész képernyőre, nekem azért nem vált be, mert a handy shell-el nem működött együtt.

pén. feb. 13, 2009 17:21
Moderátor

Hozzászólás 
Nem csalódtam Benned, NAGYON KÖSZÖNÖM!!! :)

pén. feb. 13, 2009 9:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Reddoors Barátom!

Foglalkoztál már azzal, hogy hová tesz és mit csinál ez az oplogo changer?
Mert nekem van egy PC_Suite mentésem, amivel mindig visszakerül a közel 1 éves logom, de mostmár szeretnék hátteret váltani, ám az 'átlátszóság' miatt a régi oplogo mindenképpen ott virít.
Kikapcsolni/leszedni pedig csak azzal a progival lehetne, ami a 100.XXX-200.XXX FW-vel még ment E51-en...

Szia Macika!

Az oplogo changer Itt a legújabb
(meg az összes ilyen jellegű program) a C:\Private\10000850 mappába rakja az "operátorlogót.
Kép
Alapesetben természetesen ez a mappa teljesen üres. Sajnos az említett mappa hozzáféréséhez szükséges a HACK , úgy ahogy az
oplogo changer program telepítéséhez is.
Ha logót törölni szeretnél, akkor ismét meg kell csinálnod a HACK-et és egyszerűen törlöd manuálisan, ha változtatni akkor telepíteni kell az oplogo changer progit amihez teljes hozzáférés szükséges (installserver.exe!!!és HACK) .

A másik lehetőség egyszerűbb, (Hack nélküli) megoldásról itt olvashatsz http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=100 . Felraksz egy "üres" logót majd a menüben megjelenő új menüpont alatt egyszerűen ki-be kapcsolható.

pén. feb. 13, 2009 7:13
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
És megesküdtek rá, hogy HW-s a hiba.
Aztán toltam rá egy gyári szoftot...

Köszi a választ, Dannyboynak is!
Megfogadom a hasznos tanácsokat. Azé' mentés után tolok egy hard resetet, hátha elindul a kék egér...

Ja és csak szimplán anyáztam. :wink:

pén. feb. 13, 2009 1:47
Moderátor

Hozzászólás 
Reddoors Barátom!

Foglalkoztál már azzal, hogy hová tesz és mit csinál ez az oplogo changer?
Mert nekem van egy PC_Suite mentésem, amivel mindig visszakerül a közel 1 éves logom, de mostmár szeretnék hátteret váltani, ám az 'átlátszóság' miatt a régi oplogo mindenképpen ott virít.
Kikapcsolni/leszedni pedig csak azzal a progival lehetne, ami a 100.XXX-200.XXX FW-vel még ment E51-en...

csüt. feb. 12, 2009 23:43
Moderátor

Hozzászólás 
moco22 írta:
Macika írta:
barnabarna írta:
halihóó:D

vki nincs képben azzal, hogy létezik e olyan program ami oplogóba ki írja az általam kívánt szöveget? Arra gondolok hogy a telón beírom a progiba a szöveget, és azt rakja be a TRémobil felirat helyett, nem ugy h gépen megcsinálom a képet aztán stbstb:)
Az operátorlogó valamiért igencsak szent tehén az új S60-asoknál (úgy az E50 óta). Nem tudom, miért jó.
De nem nagyon van rá progi.
Pedig nekem is kéne...

már hogyne lenne rá progi. a neve OpLogo Changer s60v3
(leírás is benne van)
Letöltés:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=22053
http://kepfeltoltes.hu/090212/Screensho ... es.hu_.jpg
Naaaa igen, cskahogy az E51-en a FW 300.xxxx-val nem megy... :(

"A szükséges alkalmazás hozzáférés megtagadva."

E51-en is és N85-ön is (mindkettőn a legfrissebb FW).

csüt. feb. 12, 2009 23:23
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="Csalamádé"]Helló mindenki! Letöltöttem a Handy Black Listát,és ajánlom mindenki figyelmébe.....

Minek,mikor itt a tört verzió?
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=20927

csüt. feb. 12, 2009 22:17
arany tag

Hozzászólás 
moco22 írta:
Macika írta:
barnabarna írta:
... nem ugy h gépen megcsinálom a képet aztán stbstb:)

(leírás is benne van)
Ez tényleg jó progi!:) De számára a lényeg az idézetben van.Vagyis ne gépen kelljen megszerkeszteni a képet.Ilyen egyből kiírós oplogo progi egyelőre nincs.

csüt. feb. 12, 2009 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló mindenki! Letöltöttem a Handy Black Listát,és ajánlom mindenki figyelmébe aki még nem hallott róla,vagy nem találkozott vele! Nagyon jó progi!! Röviden róla: 2féle lista létezik,fekete ill.fehér. A fekete listára tehetjük a magán hívásokat,rejtett számok elutasítását,és persze az álltalunk megjelölt számokat is. Aki a listán szerepel és hívni próbál téged,foglalt jelzést fog hallani,viszont te a naplójában megtudod nézni,hogy mikor és ki próbált meg hívni téged. Ha fehér listára rakod őt,akkor is foglalt jelzést fog hallani,viszont a telefon azonnal elküld 1álltalad szerkesztett sms-t a hívó félnek. Röviden ennyit róla,amúgy a többi Handy progi is figyelemre méltó.14napig teljesen funkcionál,utána is ha előfizetsz rá.Úgyhogy én 2hetente letöltögetem inkább...aztán ha az anyagiak engedik....

csüt. feb. 12, 2009 21:21
Moderátor

Hozzászólás 
Rootbeer írta:
Szervizprobléma...
Hidd el, >10 éve foglalkozom mobilokkal, hoztak már hozzám olyan elszoftverezett mobilokat, amelyeken még talán a számok sem ugyanott voltak.
És megesküdtek rá, hogy HW-s a hiba.
Aztán toltam rá egy gyári szoftot, és csodák-csodája, minden megjavult.
Hiába minden igyekezeted, a gyári szervizcuccok a gyári alapértelmezésre vannak beállítva, a referenciaértékeket akkor kaphatják meg, ha az általuk ismert SW fut rajta és nem egy agyongyötört/agyonhackelt.

Szóval mielőtt k.vaanyázol, nem árt, ha végiggondolod, mi miért is van...

csüt. feb. 12, 2009 21:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rootbeer írta:
Szabad eg kis OFF-ot?

Ez ez symbian rendszer. A Nokia is azonnal azzal kezdi, hogy szoftvert frissít rajta, hogy ilyen gondja ne legyen a készüléknek. Szerintem ez nem baj. Csinálj biztonsági mentést akár gépre, akár a memkártyára és nagyjából mindened megmarad. Ha a Carbide nem megy, akkor az sajna a ÍJ kategória.

Én a gari miatt inkább a Samura bíznám, nem vadidegenekre, akik be is vallják, hogy alkatrészük sincs hozzá, de amint szétszedik, agyő garancia.

Neked kell érezned - és mentened. :)

csüt. feb. 12, 2009 20:25
arany tag

Hozzászólás 
gaboca777 írta:
Szia!És ezt hogy írattad ki?

XP-a paint progival rajzoltam :) (ez szerintem nincs a leírásban)

csüt. feb. 12, 2009 19:56
arany tag

Hozzászólás 
Szabad eg kis OFF-ot?

Szervizprobléma, ez ügyben van már topik, de dec. 20. óta halott, és vmennyire ide is tartozik. Kérném a segítségeteket.
Samu i550, mint tudjátok, hanyattegeres ("magyarul" trackballos) jószág, s ez a rágcsáló sajnos mára már két irányban is járásképtelen, s így nyilván a telefon használhatósága lett kérdéses, legalábbis, amihez kell a felfordított egérke, pl. netezés, játék, sms, stb. (így, hogy már két irányba sem mozdul, lassan mindenben gondot okoz a hiánya)
Szerencsére garis. Vodafone adna cserekészüléket, de kb 3 hét a teljes procedúra. Előbb akarván visszakapni az én kis telefonomat, elmentem direkt a budaörsi Samsung központi szervizbe, ahol azt mondták, hogy ott kell hagynom a készüléket, (cserekészülék nincs, ők nem szolgáltatók!) bevizsgálják, sw/fw-t frissítik, adatokért felelősséget nem vállalnak, csereberélnek (ha kell, alkatrészeket), 2 napig tesztelik a jó lelkek, ilyen precízek, 5-7 munkanap, mire készhez kapom, kivéve, ha nincs alkatrész raktáron. Hú! Próbáltam elhárítani a gyári sw-re frissítést (jól meghekkelt telefonom programjait nem akarván újabb 2 nap árán mai állapotukra visszaküzdeni, ha egyáltalán az új sw engedi a Carbide-ot), erre a lányka elmagyarázta, hogy ehhez általában azért ragaszkodnak (bevizsgálás után, ahol kiderülhet a turpisság: a hekkelés), hogy magukat védjék le, miszerint a lehető legjobb, legműködőképesebb állapotban adták át a telefont. Köszönöm szépen. Egy rohadt trackball miatt. S hiába is írnánk be a munkalapra, hogy nem kérem, s az is teljesen mindegy, h nem sw okozza ezt a hw-problémát, ők nem garantálják az adatok védelmét, úgyhogy ha ragaszkodom hozzájuk, legyek szíves menteni az adatokat, mielőtt leadom a készüléket. Anyukátok! - gondoltam magamban. Ennyit a garis, márkaszervizes ügyfélközpontú gondolkodásról.

Mit tegyek?
- vállaljam a frissítést? Samusok, tudtok valamit a frissítésről? Volt már valamelyikőtök mobilja szervizben? Új sw engedi a hekket?
- vagy vigyem valami jó hw-guruhoz? Peti, a bp-i Lónyai GSM szervizből mondja, még nem nyitott ki ilyen mobilt, s különben is a Samut jó nyálasan összeragasztják, alig lehet szétszedni, gari elvész, trackball meg tuti csere lesz, alkatrésze ilyen nincs, mivel ez a probléma még nem nagyon jött elő eddig. Van vkinek jó samus ismerőse, aki tutkóra jól nyúlna hozzá?
- lementés után azért hard resettel adjam be, vagy a hekkelés nem érdekli ezeket a "mesterembereket"?

Ennyi. Köszönöm. Üdv. (És elnézést ezért a hosszú kikapcsért!) :oops: :roll: :?

csüt. feb. 12, 2009 19:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
gaboca777 írta:
moco22 írta:
(leírás is benne van)

Kiemeltem a lényeget!

csüt. feb. 12, 2009 18:17
arany tag

Hozzászólás 
moco22 írta:
már hogyne lenne rá progi.

Ha jól emlékszem, a topik elején Reddoors is közzé tett egy megoldást erre, érdemes annak is utánanézni: pontosabban a 3 oldalon, első oldalon link "operátorlogó készítése" címszó alatt. :idea:

csüt. feb. 12, 2009 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
moco22 írta:
(leírás is benne van)
Letöltés:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=lista&nezet=2&rendez=3&irany=1&cat=0&download=22053
Kép

csüt. feb. 12, 2009 18:12
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
barnabarna írta:

vki nincs képben azzal, hogy létezik e olyan program ami oplogóba ki írja az általam kívánt szöveget? Arra gondolok hogy a telón beírom a progiba a szöveget, és azt rakja be a TRémobil felirat helyett, nem ugy h gépen megcsinálom a képet aztán stbstb:)
Az operátorlogó valamiért igencsak szent tehén az új S60-asoknál (úgy az E50 óta). Nem tudom, miért jó.
Pedig nekem is kéne...

(leírás is benne van)
Letöltés:
Kép

csüt. feb. 12, 2009 18:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kép
Kép[/b]

csüt. feb. 12, 2009 17:54
ezüst tag

Hozzászólás 
MVD írta:
Pityaaaa írta:
Idézet:
....engem annyira meggyőzött a csávó, hogy megveszem ....

Felesleges megvenned,itt ... törve,és tökéletesen müködik....

Ha van neki miből, és az nem a te pénzed, akkor hagyjad.

Igazad lehet.

csüt. feb. 12, 2009 17:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pityaaaa írta:
Idézet:
....engem annyira meggyőzött a csávó, hogy megveszem ....

Felesleges megvenned,itt ... törve,és tökéletesen müködik....

Ha van neki miből, és az nem a te pénzed, akkor hagyjad.

csüt. feb. 12, 2009 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
....engem annyira meggyőzött a csávó, hogy megveszem a RemindMe programot is (ez már megvolt törött változatban, csak a töréssel valami gond volt, mert kb 2 hetente újra kellett telepíteni, mert valahogy elfelejtette a kódot).[/quote]

Felesleges megvenned,itt a BestReminder törve,és tökéletesen müködik:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=20892

csüt. feb. 12, 2009 14:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
BestProfiles 1.01 s605th telefonokra( újabb verzió) és Best Private Conversation version 1.01 s60v3(működik s605th is) telefonokra(újabb verzió ).

A javításokról , változásokról a gyártó oldalán olvasni. ITT
Kép
Kép

csüt. feb. 12, 2009 6:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi,azonnal indulok... :)

csüt. feb. 12, 2009 4:33
arany tag

Hozzászólás 
Akkor kocogj fel a nokiaprogramok.hu-ra és ott megtalálod ezeket a progikat okosítva,keygennel ellátva.

csüt. feb. 12, 2009 0:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm a hozzászólásokat,segítségeket! Nos,megtaláltam az Advanced Device Locks-ot,és hát miért ne,rittig a fizetőset! Már csak 7nap van hátra a próba verzióbol. Ez az én formám. Amúgy a Mosh.noki.mobi oldalrol szettem le.Ezen kívül tökre örűltem,hogy az Epocware.com oldalon találtam 1csomó hasznos alkalmazást,többek közt a Handy Shoppert,Handy RSS-t,Handy Calendar-t,stb.,és hát kiderűlt hogy korai az öröm,ezek is mind-mind pénzbe kerűlnek. De hát ma már mi nem?! Valamit valamiért?!

szer. feb. 11, 2009 22:42
vas-tag

Hozzászólás 
oké köszi

szer. feb. 11, 2009 16:01
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Sziasztok! Nem tud valaki az E66-ra egy olyan alkalmazást,amivel jelszó ellenében letudom védeni a jegyzeteimet?És persze nem fizetőset?Köszönteeeem.
A BestJotter jelszóval levédhető jegyzet progi.
pauldzs írta:
Sziasztok! E51 van és amikor elindítom TR Underworld Tegos.ru játékot (java) akkor azt írja ki: Nem kezelt kivétel. Bezárja az alkalmazást?
Talán,mert hibás a fájl,vagy nem S60 v3-ra íródott.A java,a .sis védett fájl a nokianál.Gyári fájlkezelővel,mms-ben,emailben nem küldhető. X-plor-ral bármit küldhetsz bluetoothon.

szer. feb. 11, 2009 15:20
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok! E51 van és amikor elindítom TR Underworld Tegos.ru játékot (java) akkor azt írja ki: Nem kezelt kivétel. Bezárja az alkalmazást? A másik problémám hogy ha bluetooth-on szeretnék sis. vagy java telepitőt küldeni másik mobilra azt írja ki hogy: védett alkalmazás nem küldhető. Ez miért van?

szer. feb. 11, 2009 15:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Sziasztok! Nem tud valaki az E66-ra egy olyan alkalmazást,amivel jelszó ellenében letudom védeni a jegyzeteimet?És persze nem fizetőset?Köszönteeeem.

Tudok! Csak 1, azaz egy oldalt olvass vissza! Ráadásul ingyenes program. :evil:

szer. feb. 11, 2009 14:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:

Van egy pár. Én az Advanced Device Locks-ot használom. Szinte mindent le lehet vele védeni. Hogy fizetős-e? Attól függ, honnan tölti az ember.. :wink:

szer. feb. 11, 2009 14:17
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. feb. 11, 2009 14:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Bushido írta:
Sziasztok!
6300-ra keresek handy blacklist vagy hasonló programot.Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!:)

Úgy tudom java-ban nincs ilyen progi.

kedd feb. 10, 2009 20:08
Moderátor

Hozzászólás 
barnabarna írta:

Pedig nekem is kéne...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. feb. 11, 2009 17:28-kor.

kedd feb. 10, 2009 19:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
6300-ra keresek handy blacklist vagy hasonló programot.Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm a segítséget!:)

kedd feb. 10, 2009 18:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Pasti írta:
Próbáltam feltelepíteni a Handy Shoppert. Sajnos telepítéskor azt írja, hogy a telefon (E71) nem támogatott. Tovább tudtam folytatni a telepítést, de hiába felmegy a telóra, utána nem tudom megnyitni :-(

Mert nem támogatott a telód.Nem fog rajta müködni sajnos.

kedd feb. 10, 2009 13:17
arany tag

Hozzászólás 
Próbáltam feltelepíteni a Handy Shoppert. Sajnos telepítéskor azt írja, hogy a telefon (E71) nem támogatott. Tovább tudtam folytatni a telepítést, de hiába felmegy a telóra, utána nem tudom megnyitni :-(

kedd feb. 10, 2009 12:14
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd feb. 10, 2009 10:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Annyiban kiegészíteném az s605th aktív készenlét megjelenítést, hogy egyes funkciók igény szerint ki-be kapcsolhatók\szerkeszthetők mint az E-szériás készülékeknél.
Kép

kedd feb. 10, 2009 7:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Két új HANDY program, s60v3 és s605th telefonokra.
Handy RSS(RSS olvasó) és Handy Shopper(bevásárlás tervező).
Kép
KépKép

kedd feb. 10, 2009 6:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tud vki segítséget nyújtani abban, hogy a legújabb Emoze (2.0.16) több postafiókot tudjon kezelni? (magyarul Pro legyen belőle)?

2 napja eredménytelenül keresek...

hétf. feb. 09, 2009 21:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Reddors! Jóllehet én nem rég regisztráltam magam ezen az oldalon,mégis azt kell,hogy mondjam,nagyon jól nyomod ahogy írtad "hobbi szinten"!Sokan szeretnének olyan tapasztaltak lenni mint te ezen a téren,köztük talán én is. Ja,köszi a hozzászólásod a témámhoz! Csak így tovább Sensei!

hétf. feb. 09, 2009 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Rootbeer Tanár Úr!
Köszönöm a gratulációt :wink: , az 1000 hozzászólás és a "Gyémánt" fórumrang nem volt célkitűzés, egyszerűen így alakult.
Még egyszer hangsúlyozom én csak hobbiszinten írogatok, úgy ahogy az ittlévő tagok túlnyomó része.
Örülök ,hogy ilyen sokan olvassák a topicot és hasznos infókkal\programokkal\hozzászólásokkal növelik a színvonalát. :wink:

hétf. feb. 09, 2009 19:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 128  Következő