Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 3:39

Hozzászólás a témához  [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 106  Következő
PANNON(Telenor)GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás Re: Pannongyalázó
László55 írta:
Előre bocsátom már nem vagyoka a Pannon előfizetője.Röviden vázolom miért.A gondok talán ott és akkor kezdődtek amikor levelezési címet változtattam, mert vettünk egy házat vidéken.Kaptam egy olyan számlát amiben kb 1600 darab 1-2 kb Wap-ra lépés szerepelt.Megreklamáltam a válasz a Pannonnál nem lehet hiba a telóm, akkor kb 9 hónapos Samsung G-800 (gyárilag kártyafüggetlen), hibája(Megkérdeztem a Samsungot, ha ilyet tesza teló az mionden látható jel nékül történik?Mondanom sem kell jót röhögtek a kérdésen.A szolgáltató csere óta a teló csak akkor lép fel a Wap-ra, ha akarom, így kb 150 forint Wap költségem volt 2 számlában.
Oké elfogadtam kifizettem a vitatott részt is.Letiltattam a Wapot.Közben, ez mondjuk saját hiba, az interneten beléptem valami nyeremény játékba, amihez emelt díjas szolgáltatás is kapcsolódik, amit a Wap-ra küldenek.Lemondtam, de egy betüt elütöttem, igazán nagy hiba...Így küldözgettek a Wapra még vagy 8-9 ezer forint érő vackot amit ugye nem láthattam mert le volt tiltva...Érdeklődtem esetleg nem lehetne mondjuk méltányosságból elengedni...Nem.Letiltattam az emelt díjasokat is és kezdett elegem lenni a Pannonból.Oké, akkor megkérdeztem, ha a számlába valamit 0.- Forintal, mint egységárral állítanak be akkor abból bármennyi is hogy kerülhet 0.- forintnál többe.Ez a kérdés már túl magas volt.Erre szolgáltatót váltottam, számhordozással.Pechem volt mert a dolog számlazárás után 1 héttel zárult le.Kiszámláztak egy teljes havi Pannon 150 csomagdíjat.Ezt megtehetik mert az Ászf megengedi, az mondjuk más kérdés, hogy nem telefonáltam le a 150 percet...De ez nem lehetett vitás, fizetni kell.Elmaradtam kb 1 héttel a befizetéssel, erre küldenek egy számlat 57.- forint késedelmi kamatról.Igazán udvarias dolog, igaz már az Apeh is +/- 100 forint alatti összegekkel...Kiváncsi lennék, hogy csekken befizetve az 57.- forintot, utána kapnék-e egy 120.- forintos számát mellékelt csekkel?
Furcsa vagy.

Ha Te hibázol (félreütés, emelt díjas lehúzás, stb.), akkor legyenek elnézők.
Ha ők kérik azt, amit ELOLVASÁS UTÁN aláírtál a szerződésben, akkor köcsög banda.

Hidd el, bármelyik szolgáltatóval csinálnád meg ugyanezt, hasonló elbánásban fogsz részesülni.

Nem szeretem a Pannont!

De azokat sem, akik lába alól kicsúszik a korrektség talaja és a saját hibáik miatt a szolgáltatót okolják.

pén. feb. 27, 2009 15:14
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Pannongyalázó
Előre bocsátom már nem vagyoka a Pannon előfizetője.Röviden vázolom miért.A gondok talán ott és akkor kezdődtek amikor levelezési címet változtattam, mert vettünk egy házat vidéken.Kaptam egy olyan számlát amiben kb 1600 darab 1-2 kb Wap-ra lépés szerepelt.Megreklamáltam a válasz a Pannonnál nem lehet hiba a telóm, akkor kb 9 hónapos Samsung G-800 (gyárilag kártyafüggetlen), hibája(Megkérdeztem a Samsungot, ha ilyet tesza teló az mionden látható jel nékül történik?Mondanom sem kell jót röhögtek a kérdésen.A szolgáltató csere óta a teló csak akkor lép fel a Wap-ra, ha akarom, így kb 150 forint Wap költségem volt 2 számlában.
Oké elfogadtam kifizettem a vitatott részt is.Letiltattam a Wapot.Közben, ez mondjuk saját hiba, az interneten beléptem valami nyeremény játékba, amihez emelt díjas szolgáltatás is kapcsolódik, amit a Wap-ra küldenek.Lemondtam, de egy betüt elütöttem, igazán nagy hiba...Így küldözgettek a Wapra még vagy 8-9 ezer forint érő vackot amit ugye nem láthattam mert le volt tiltva...Érdeklődtem esetleg nem lehetne mondjuk méltányosságból elengedni...Nem.Letiltattam az emelt díjasokat is és kezdett elegem lenni a Pannonból.Oké, akkor megkérdeztem, ha a számlába valamit 0.- Forintal, mint egységárral állítanak be akkor abból bármennyi is hogy kerülhet 0.- forintnál többe.Ez a kérdés már túl magas volt.Erre szolgáltatót váltottam, számhordozással.Pechem volt mert a dolog számlazárás után 1 héttel zárult le.Kiszámláztak egy teljes havi Pannon 150 csomagdíjat.Ezt megtehetik mert az Ászf megengedi, az mondjuk más kérdés, hogy nem telefonáltam le a 150 percet...De ez nem lehetett vitás, fizetni kell.Elmaradtam kb 1 héttel a befizetéssel, erre küldenek egy számlat 57.- forint késedelmi kamatról.Igazán udvarias dolog, igaz már az Apeh is +/- 100 forint alatti összegekkel...Kiváncsi lennék, hogy csekken befizetve az 57.- forintot, utána kapnék-e egy 120.- forintos számát mellékelt csekkel?

pén. feb. 27, 2009 10:48
platina tag

Hozzászólás 
Konkrétum?

csüt. feb. 26, 2009 20:04
arany tag

Hozzászólás 
nemrég olvastam h a pannonnál kint jár budaörsön számlaügyben az apeh az nfh pedig pert folytat a pannon ellen...

csüt. feb. 26, 2009 19:33
arany tag

Hozzászólás 
vidékiviktor írta:
Igaz, hogy ez a tavalyi, de ez alapján, ha februártól él az akciód (feltételezzük 02.01), akkor majd március közepén kapod az első sms-t, hogy februárban melyik volt azaz egy hét.

http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/611/

Írd le nekik, hogy mi történt.

Én megirom, de nem hiszem, hogy a több ezer károsulttársam is ezt tenné, csak várja az sms-t az örökkévalóságig, vagy csak szidja a pannont

vas. feb. 15, 2009 5:18
arany tag

Hozzászólás 
Igaz, hogy ez a tavalyi, de ez alapján, ha februártól él az akciód (feltételezzük 02.01), akkor majd március közepén kapod az első sms-t, hogy februárban melyik volt azaz egy hét.

http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/611/

Írd le nekik, hogy mi történt.

szomb. feb. 14, 2009 20:17
arany tag

Hozzászólás 
Beszopatott a pannon, sok ezer tudattalan társammal együtt. Vásároltam novemberben a nagy ajándék reményében egy praktikumkártyát, de az agyonreklámozott nagy ajándék a valóságban csak egy nagy lófütty! Szerintük a http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/665/ csak sajtóhiba, nem is volt ilyen akció, illetve volt, de csak december 2-től, és érdekes hogy http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/678/ úgy kezdi: "Folytatódik a nagy ajándékakció". Mikor vásároltam a kártyát, mondták, hogy majd csak februártól lesz az ajándék, és most a pannonline-on semmi nyoma sem volt, ezért hívtam 1220-at. Szerintük írjak az egyéni ügyfélkezelési csoportnak, hogy egyedileg orvosolják a problémámat. Köszi! Vajon hányezer ember hánymillióját próbálják ezzel a trükkel lehúzni, és fel sem tűnik majd fél évvel a vásárlás után?

szomb. feb. 14, 2009 17:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor legkozelebb legyszi' idezet gomb, mert mar masrol volt szo :P

Amugy ezt a djuice-os visszahozost sem ertem. Mi ertelme ujra ertekesiteni egy csomagot masfel honapra? Aztan megint lezarni? :roll:

pén. feb. 13, 2009 20:21
arany tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
asdf_ írta:
Akkor idezz is, mert abban en csak azt latom, hogy megszuntetik.

Vidékiviktor szerintem a djuice smartra gondolt, mert azt hiányolta valaki.
Üdv!

Nyertél :wink: Bocs, ha nem volt egyértelmű. A smart-ra gondoltam.

Üdv!

pén. feb. 13, 2009 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
asdf_ írta:

Vidékiviktor szerintem a djuice smartra gondolt, mert azt hiányolta valaki.
Üdv!

pén. feb. 13, 2009 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. feb. 13, 2009 9:24
arany tag

Hozzászólás 
jobb oldalon

http://www.pannon.hu/egyeni/

csüt. feb. 12, 2009 23:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Link? Esetleg ujra bevezetik egy "kis" korlatozassal?

csüt. feb. 12, 2009 17:14
arany tag

Hozzászólás 
Az új közlemény szerint március 9-től újra értékesítve lesz.

szer. feb. 11, 2009 22:41
arany tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
Tudja valaki, hogy igaz-e, hogy pár héten belül tényleg kinyirja a pannon a 400Ft-os wapcsomagot?

*****.. ezt nem hiszem el. én is nagyon sok ideje használtam..
meg azt sem értem h djuice smart-ra csak jan 31-ig lehetett váltani. nem azért mondom, én átváltotam rá időben, szóval én jó vagyok, de nem értem miért csinálnak ilyeneket.

szer. feb. 11, 2009 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
O, hogy a JBSZQEA-t..... 6 eve hasznalom :(
Es ugye megint oda lyukadunk ki, hogy kivaltoja nincsen, mert a 100MB 2000 ft-ert irrealis.
A a piaci körülményekben bekövetkezett lényeges változásra valo hivatkozast pedig inkabb nem kommentalnam...

Kozben latom pannonwapon, hogy kaptam 20 perc szulinapos ingyendumat (már élő). SMS egy deka nem jott rola ;)

szer. feb. 11, 2009 12:21
arany tag

Hozzászólás 
Az új közlemény szerint igen.

szer. feb. 11, 2009 5:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tudja valaki, hogy igaz-e, hogy pár héten belül tényleg kinyirja a pannon a 400Ft-os wapcsomagot?

szer. feb. 11, 2009 0:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
"5 perc után 0 Ft" csomag lemondása:

felmentem Pannonline-re. Rányomtam a töröl-re. Nem történt semmi. Frissítettem az oldalt, még mindig semmi.
Felhívtam 1741-et, elevickéltem a megfelelő menüpontra, 1-es gomb: információ a csomagról; 2-es gomb: szolgáltatás lemondása.
Tehát a pannonline-os törléskor tényleg nem történt semmi, mert gondolom, akkor itt nem ajánlotta volna fel a lemondást.
Megnyomtam a 2-es gombot. Semmi hang. Megnézem a kijelzőt... bontotta a hívást. Hö? Megint 1741, menüben navigálás, megint felajánlja a 1-es és 2-es gomb lehetőség, utóbbi a törlés. Tehát amikor az előbb nyomtam 2-est, semmi nem történt. Na megint nyomtam 2-est. Megint bontotta a vonalat. Számra vettem az anyját, akit prostitúcióval gyanúsítottam meg!
Hívtam 1220-at, 6 perc után kapcsolták az ügyintézőt. Lemondtam. Meg arról is, hogy ezt korrektül csinálja a pannon.

hétf. feb. 02, 2009 19:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mert nem is fizetéskor számítják hozzá. Nézd meg a számlát, hidd el, megtalálod (én megtaláltam). Furfangosan hozzáadják, mint egyéb tételt.

csüt. jan. 29, 2009 1:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
msgp írta:
se bevásárlóközpontos viszonteladós se flagshipes nem számított fel extra díjat csak a számla pontos összegét...(kb. 3-4 hónapos idõszakról van szó)

érdekes, nem mindig felszámítottak.

szer. jan. 28, 2009 22:06
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
se bevásárlóközpontos viszonteladós se flagshipes nem számított fel extra díjat csak a számla pontos összegét...(kb. 3-4 hónapos időszakról van szó)

szer. jan. 28, 2009 22:02
platina tag

Hozzászólás 
msgp írta:
kértek-e már valakitől mostanában pénzt a pannonos számlafizetésért...
ugyebár ászf módosítása óta (aug-tól) a showroomos befizetést is megsarcolnák 120ft-tal - de ilyennen nem találkoztam...
tanulna a pannon...:D

Persze. Ha a készpénzutalási csekken fizeted be. Bemutatóteremben gondolom attól függ, hogy azt ki üzemelteti (talán még van egy-két echte Pannonos is).

szer. jan. 28, 2009 21:20
arany tag

Hozzászólás 
kértek-e már valakitől mostanában pénzt a pannonos számlafizetésért...
ugyebár ászf módosítása óta (aug-tól) a showroomos befizetést is megsarcolnák 120ft-tal - de ilyennen nem találkoztam...
tanulna a pannon...:D

szer. jan. 28, 2009 18:44
ezüst tag

Hozzászólás 
1. PGSM honlap, Djuice Netshop, Djuice SMART sim kosárba betesz.
2. Összes űrlap kitölt, send.
3. 2 nappal később reggel 9 órakor postás utánvéttel kikézbesít.
4. SIM kibont készülékbe betesz. Unregistered sim.
5. Este 8 órakor 1220 ÜSZ felhív reklamál.
6. 1220 lyány mond :72 óra max és műx.
7. 72 óra lejárt, Unregistered sim.

8. Most mi a rákot csinájjak ? (könyörögjek, dobjam a kukába a simet és pannont, fogyasztóvédelmezzek stb ???)

szer. jan. 28, 2009 17:40
platina tag

Hozzászólás 
msgp írta:
ugyebár a Pannon elkötelezett a mobilnet iránt...:)
amit mi sem bizonyít jobban:
-a mobil adatátvitel és üzletfejlesztési igazgatót 2009. február 1-i hatállyal adat- és internetszolgáltatási vezérigazgató-helyettessé nevezik ki
-gyakran mormogja a honlap is h "a mobil internet és az adatátvitel egyre növekvő jelentőségű"

+"A zeneszerző végzettségű szakember"- mindezt a jobban muzsikáló korlátlan netért :D
http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/687/

Azért érdekes lehet Európából - még ha ez Magyarország is - Bangladesbe "előre" lépni. Bár ahogy elnézem az NHH-s és GVH-s vizsgálatot a "korlátlan" mobilnetjük miatt, nem csoda, hogy igyekeznek az úriembert innen eltüntetni. Persze nem hiszem, hogy a felügyeleti hatóságok sokkal több bírságot fognak kiszabni a Pannira emiatt, mint a vezérigazgató-helyettes úr éves bruttó díjazása...

pén. jan. 23, 2009 21:05
arany tag

Hozzászólás 
ugyebár a Pannon elkötelezett a mobilnet iránt...:)
amit mi sem bizonyít jobban:
-a mobil adatátvitel és üzletfejlesztési igazgatót 2009. február 1-i hatállyal adat- és internetszolgáltatási vezérigazgató-helyettessé nevezik ki
-gyakran mormogja a honlap is h "a mobil internet és az adatátvitel egyre növekvő jelentőségű"

+"A zeneszerző végzettségű szakember"- mindezt a jobban muzsikáló korlátlan netért :D
http://www.pannon.hu/pannon/sajtoszoba/ ... enyek/687/

pén. jan. 23, 2009 19:21
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Nincs "türelmi idő"? Lejár az érvényesség (utolsó napjáig lehet hívást indítani, fogadni), majd megszűnik?

Jól értelmezem?

Régen ez a Praktikumnál nem így volt!

szer. jan. 14, 2009 22:46
arany tag

Hozzászólás 
Miért kellene szeretni bármelyik szolgáltatót is? Ők nyújtanak valamit, te használod. Ha neked megéri megéri, ha nem, nem.
Miért van szükség többre?
Voltam mindhárom szolgáltató ügyfele, soha, sehol nem volt semmilyen problémám, csak én vagyok ilyan szerencsés? És most sincs.

http://www.pannon.hu/letoltes/usz/usz090111.pdf

2.10-es pont

szer. jan. 14, 2009 19:21
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
OFF
Nem tudom, hogy tudnám szeretni bármely mo-i mobilszolgáltatót!? Esetleg úgy, ha én lennék valamelyik (akár részbeni) tulajdonosa...
Erről ez jut eszembe: a jó meggyőző képességel rendelkező ember úgy küldi el a másikat a p.i.c.s.á.ba, hogy az alig várja, hogy induljon...
mobilszolgáltató lenyúlja a pénzed...Te meg szereted őt...
ON

Kérdés:
a Pannon prepaid-ek feltöltési érvényesség lejárta után meddig tölthetők fel, egyenleg megmarad?

nem találom a díjszabásban

szer. jan. 14, 2009 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Akkor elmondom megegyszer, de ha kicsit korbe neztek leirtam mikor indult az akcio.
Mikor megrendeltetek, akkor szepen be lehetett volna lepni a pannonline, ott lemondani a fizetos reszt az ingyenes meghagyni es akkor szepen 2an az torlodik a fizetos meg nem aktivalodik.
Hja, hogy elore kellett volna gondolkodni?
Bocs, de igy jartatok. Nem utolso nap utolso percben kellene gondolkodni mindig es lesni az ingyen dolgokat...
Sajnalom, de itt most tenyleg tok egyszeru megoldas volt. Netetek van, mert ide is tudtatok irni, akkor meg mondjuk lehetett volna kb 1 percetek arra, h beleptek pannonline, torlitek a fizetos reszt az ingyenes elvezitek es nem kellene itt nyafogni, h 1 havidijat ki kell fizetni. Azt meg vegkepp nem viszem el, h ha idoben toroltettetek, akkor 72 ora alatt nem torlik, a 72 orat meg akkor is betartottak, mikor a teljes rendszeruk csereje volt...

én ezt a pannon 5 perc után ingyen akciót kaptam a pannontól. nem kértem, egyszer csak jött az sms, hogy akcióóóó van :)
majd 01.03 án megnéztem, és magától el is tünt.

én voltam vodafonos, voltam t-mobilos. én azokkal csak szivtam. a pannonnal semmi bajom.

I LOve Pannon :lol:

vas. jan. 11, 2009 9:49
arany tag

Hozzászólás 
Ajándék lónak ne nézzük a fogát, de a tescoban osztogatott nyereményjátékkal megspékelt praktikumok érdekesen müködnek, havi 10 perc beszélgetés van úgy hogy csak 1 hívással használhatom el (10 perces egység ?!), és másiknál pedig akár 10 külön hívásra, (talán még olyan is van hogy egyáltalán nem jön 10 perc). Vajon kik lesz a nyertesei a játéknak: akik rátöltögetnek a milliós nyeremény reményében miközben azt hiszik 10 perc tényleg ingyen van de mégsem, vagy akik bizalmatlanok és nem töltenek rá, vagy pedig egyértelműen többmilliós "nyereménnyel" a pannon a játék igazi nyertese ?

kedd jan. 06, 2009 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
TPinter írta:
Akkor elmondom megegyszer, de ha kicsit korbe neztek leirtam mikor indult az akcio.
Mikor megrendeltetek, akkor szepen be lehetett volna lepni a pannonline, ott lemondani a fizetos reszt az ingyenes meghagyni es akkor szepen 2an az torlodik a fizetos meg nem aktivalodik.
Bocs, de igy jartatok. Nem utolso nap utolso percben kellene gondolkodni mindig es lesni az ingyen dolgokat...
Sajnalom, de itt most tenyleg tok egyszeru megoldas volt. Netetek van, mert ide is tudtatok irni, akkor meg mondjuk lehetett volna kb 1 percetek arra, h beleptek pannonline, torlitek a fizetos reszt az ingyenes elvezitek es nem kellene itt nyafogni, h 1 havidijat ki kell fizetni. Azt meg vegkepp nem viszem el, h ha idoben toroltettetek, akkor 72 ora alatt nem torlik, a 72 orat meg akkor is betartottak, mikor a teljes rendszeruk csereje volt...

A mocskos Critical php error elnyelte a hozzászólásomat... Megírom mégegszer...

Egyik rokonomnak néhány hónapja 1741-en megrendeltem az 5 perc után 0 Ft csomagot. Visszaigazoló SMS nem jött. Kb 1,5 hét múlva megnéztem a telefonját, akkor se jött még az SMS. Felhívtam az ügyintézőt, hogy mi a péló van, azt mondta, hogy nincs aktíválva ez az opció. Jah, akkor mire van a 1741? Még csak elnézést sem kért.
Szóval csak csínján a 72 órás kijelentéseiddel :P

hétf. jan. 05, 2009 19:24
arany tag

Hozzászólás 

vas. jan. 04, 2009 20:02
arany tag

Hozzászólás 
Nekem sem tetszik az új rendszer, hogy nem lehet akciót lemondani. Múltkor az ingyen nonstoppal jártam úgy, hogy a ciklus 1. napján (1-i cikluskezdet) rendeltem meg az egy hónap ajándékot, hogy utána ne kelljen a törthónapra fizetnem, de nem tudtam már akkor sem lemondani. reklamáltam, mire azt mondták, hogy ha kell az ingyen 1 hónap, akkor fizessek a következő hónapért (így is tettem, végülis félár). Dec 3 ászf elött mégcsak tört hónapokat vont, ha ciklus közben rendeltem meg az akciót, ezért akkor úgy lehetett olcsón megúszni, hogy a cikluszárás napján rendeltem meg, és akkor csak 1 napot kellett fizetni utána. Sajnos most ez nem nyerő, mert így 1 napra fizetnénk 1 hónapot, ezért ha lesz új beetetés, akkor azt a ciklus első napján érdemes megrendelni, mert ha már semmiképp nem ússzuk meg a ráadás hónapot, akkor legalább sokáig lehessen élvezni. Vagy a tuti megoldás, ha nem tartunk fölös pénzt a kártyán cikluszáráskor, felfüggesztett állapotba kerül a szolgáltatás, akkor már lehet törölni, és csak utána érdemes feltölteni az egyenleget. (OFF: ilyet szívtam T-vel is, náluk 1-n rendelt 6 hónap a 7. hónap 2-n ér véget ON)

Itt a probléma nem a 72 órán belüli szolgáltatáslemondás, hanem az, hogy mikor bekapcsolta az 5perc-után0-t valamikor nyáron a kedves ügyfél, akkor még nem sejtette, hogy novemberben kijön egy közlemény ami decembertől lép életbe, és ebbe van elrejtve egy két változás. A beharangozó közleményben dec 31 van írva, nem jan 2 (morgok 2 ajándék nap miatt), ezzel a trükkel még az sem ússza meg az extra hónapot, akinek 31-i a zárása (vajon mi van azokkal a számlásokkal, akiknek 2-i a zárásuk? és dec 3 után mondták le? van valakinek ilyen??) Mindenesetre annak örüljünk, hogy a fizetős törthónapra nem egészhavit vonnak le (pedig az új ászf szerint megtehetné, és lehet hogy a jövőben ezután meg is teszi)

vas. jan. 04, 2009 4:21
arany tag

Hozzászólás 
Teljesen egyetértek! A POL-on is lemondtan, mindet (promóst, normált is), mégis levonták ...

szomb. jan. 03, 2009 22:34
ezüst tag

Hozzászólás 
itt nem arról van szó, h kihasználtuk a szolgáltatást, vagy nem, megérte nekünk vagy nem, itt arról van szó, h én is mikor le akartam mondani még jóval 3nappal korábban nem kapcsolták ki, csak külön kérésre a 1220-on, sokan gondolom meg se nézték, h nem kapcsolta ki a rendszer másodika előtt, és ez az ami nem fer hozzáállás... mert ha előre mondják, h min egy hónapot utána is használni kell, szerintem senki se reklamált volna, mert elfogadja, de úgy h nem kötelező, csak nem mindenkinek kapcsolják ki, ez milyen már???

szomb. jan. 03, 2009 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
az nem világos, hogy a reklamálók annakidején kérték-e a szolgáltatást (nekem kellett kérnem az 5 perc után nulla bekapcsolását) vagy nem. Ha kérték, akkor nincs sok helye a relamációnak, mivel az adott feltételekkel fogadták el. Ha nem kérték, csak aktiválta a pannon, akkor jogosan mondhatják, hogy így ez nekik nem tetszik. Jogosan mondhatják, de ha még ráadásul ki is használták azt, akkor nem túl etikus most a reklamációjuk.
Ezt csak kérésre aktiválták.
Ha pedig máshol nem, az aktiválást visszaigazoló SMS-ben biztosan benne volt hogy ha nem mondják le, akkor január 2-től fizetősen folytatódik. Ez annyira biztos, hogy a szüleim telefonjából épp tegnap töröltem ki ezt a szöveget.
Az lehet hogy a 1220 nem hívta fel a figyelmét valakinek erre, de abban egészen biztos vagyok hogy többféle visszaigazoló SMS nem létezett.

Jaigen. Azt hiszem, a beharangozó közleménye is teljesen félremagyarázhatatlan.

szomb. jan. 03, 2009 20:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kano írta:
TPinter írta:
Egyszerûen nevetséges amit mûveltek.
Mikor ingyen kaptátok egyikteknek sem fájt a feje, h a francba fizetõs mégis ingyen kapom.
Mikor ingyen volt egyiktek sem volt képet 1 azaz EGY percet rááldozni a pannonlinra.
Mikor ingyen volt egyiktek sem volt képes arra, h a pannonline-on lemondja a fizetõs részt, ami január 2tõl aktiválódik, h aztán 2án az ingyenes szépen megszünjön és ne legyen a fizetõs miatt levonás.
Érdekes, nekem vagy 10 kártyámon szépen tegnap megszünt az ingyenes és nem aktiválták a fizetõset.
Amúgy meg ha erre nem vettétek a fáradtságot ne anyázzatok már azért, h betartják esetleg a 72 órás lemondási idõt.
Ha használtátok tényleg a szolgáltatást akkor jóval többet sporoltatok mint amit most az egy havidij levonásával vesztetek.
Lehet meg kellene nézni mi, hogy mûküdik aztán utánna anyázni...

Hát igen ez Magyarország. Itt nem szeretnek fizetni egy szolgáltatásért.
Egyébként egy szolgáltatás bekapcsolására és kikapcsolására is 72 órát vállalnak határidõnek. Ja hogy valaki nem tud elõre gondolkodni, az nem a Pannon baja.

az nem világos, hogy a reklamálók annakidején kérték-e a szolgáltatást (nekem kellett kérnem az 5 perc után nulla bekapcsolását) vagy nem. Ha kérték, akkor nincs sok helye a relamációnak, mivel az adott feltételekkel fogadták el. Ha nem kérték, csak aktiválta a pannon, akkor jogosan mondhatják, hogy így ez nekik nem tetszik. Jogosan mondhatják, de ha még ráadásul ki is használták azt, akkor nem túl etikus most a reklamációjuk.

szomb. jan. 03, 2009 19:57
Profil Honlap
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
TPinter írta:
Egyszerűen nevetséges amit műveltek.
Mikor ingyen kaptátok egyikteknek sem fájt a feje, h a francba fizetős mégis ingyen kapom.
Mikor ingyen volt egyiktek sem volt képet 1 azaz EGY percet rááldozni a pannonlinra.
Mikor ingyen volt egyiktek sem volt képes arra, h a pannonline-on lemondja a fizetős részt, ami január 2től aktiválódik, h aztán 2án az ingyenes szépen megszünjön és ne legyen a fizetős miatt levonás.
Érdekes, nekem vagy 10 kártyámon szépen tegnap megszünt az ingyenes és nem aktiválták a fizetőset.
Amúgy meg ha erre nem vettétek a fáradtságot ne anyázzatok már azért, h betartják esetleg a 72 órás lemondási időt.
Ha használtátok tényleg a szolgáltatást akkor jóval többet sporoltatok mint amit most az egy havidij levonásával vesztetek.
Lehet meg kellene nézni mi, hogy műküdik aztán utánna anyázni...

Hát igen ez Magyarország. Itt nem szeretnek fizetni egy szolgáltatásért.
Egyébként egy szolgáltatás bekapcsolására és kikapcsolására is 72 órát vállalnak határidőnek. Ja hogy valaki nem tud előre gondolkodni, az nem a Pannon baja.

szomb. jan. 03, 2009 17:13
arany tag

Hozzászólás 
Egyszerűen nevetséges amit műveltek.
Mikor ingyen kaptátok egyikteknek sem fájt a feje, h a francba fizetős mégis ingyen kapom.
Mikor ingyen volt egyiktek sem volt képes arra, h a pannonline-on lemondja a fizetős részt, ami január 2től aktiválódik, h aztán 2án az ingyenes szépen megszünjön és ne legyen a fizetős miatt levonás.
Érdekes, nekem vagy 10 kártyámon szépen tegnap megszünt az ingyenes és nem aktiválták a fizetőset.
Amúgy meg ha erre nem vettétek a fáradtságot ne anyázzatok már azért, h betartják esetleg a 72 órás lemondási időt.
Lehet meg kellene nézni mi, hogy műküdik aztán utánna anyázni...

szomb. jan. 03, 2009 11:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én amit írtam nem anyázásnak szántam, hanem segíteni próbáltam egyik fórumtársunknak. A többit pedig csak mint érdekességet tárgyaltuk meg gúnárral.
Üdv!

pén. jan. 02, 2009 20:43
arany tag

Hozzászólás 
1220 azt mondja, hogy csak a promócióst mondtam le. 1741-en nem volt több féle... Komolytalan! Ja, és lehúzás!!!
ui: 1220-on és a 1741-en az automata szöveg még mindig ingyenesnek hirdeti... :-/

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára New-man pén. jan. 02, 2009 20:44-kor.

pén. jan. 02, 2009 20:34
arany tag

Hozzászólás 
Na nekem beaktíválódott: 1 djuice kártyáson és egy 1 Praktikumon, de "csak" a tört havit vonta le (jan.2-től a ciklus végéig). A Tesco-ban kapott Praktikumról nem vont le semmit, igaz az alap egyenleg 0 Ft.

Mindnél lemondtam (az 5 perc után 0 Ft szolgáltatást) dec. 31-én a 1741-en...
Nem gondoltam, hogy ezeknél tényleg 72 óráig tart egy szolgáltatást kikapcsolni. Ebből a szempontból egy tetű banda!!!

pén. jan. 02, 2009 17:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akkor tegyünk rendet, a tisztánlátás kedvéért:

Publikus csomaggal rendelkezők esetében többnyire a a fizetős változat is felkerült az ingyenes mellé, január 3-ai aktiválással. Ami ha életbe lép, a teljes havi díj beterhelését jelenti, számlazárástól/cikluszárástól függetlenül, az október 19-én életbelépett ÁSZF-módosítás hatására.
Neked, nekem, és még sokaknak, akik nem publikus/üzleti tarifát használnak, ez a szolgáltatás nem elérhető, így nekik valóban nincs okuk aggodalomra, mert a fizetős változat nem fog beaktiválódni.

pén. jan. 02, 2009 16:46
arany tag

Hozzászólás 
Egyetértek Veled! Még ha ki is kellett volna fizetni az első hónapban, akkor is kaptál valamit ingyen, amit ha nem használtál volna, meg se kellett volna rendelned.
Ja de ha már ingyen adták, akkor jó volt? Akkor nem kell ilyenkor sem nyafogni... :?

pén. jan. 02, 2009 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Min megy itt a vergődés? Ha be van állítva jan. 2-a a szolgáltatás törlésére, akkor azt törölni is fogják és nem számlázzák a következő hónapra vagy egyáltalán bármikor. Ezért miért is kell gyalázni?

Nekem is megvolt rendelve és érdekes módon mára törölték, pedig a számlazárásom 23-a. Nahát, mik vannak.... Egyesek itt minden apró dolgon azonnal bő nyállal anyáznak és vagdalkoznak, amikor semmi kár nem érte őket, mert egy ingyenes lehetőséget kaptak és nem számlázzák utána sem, hanem törlik az ingyenesség lejárta után. De anyázni azt kell...mindenáron. :(

pén. jan. 02, 2009 15:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
.gúnár. írta:
Na úgy is lett, ma automatikusan törlődött a promóciós 5 perc után 0. Érdekes, ogy a megrendelhető szolgáltatások közül is eltűnt, így a pol-on nem tudom megrendelni. Mondjuk nem is akarom.

Valóban érdekes, hogy nem egyformán oldották ezt meg. Én számlás vagyok. Te is?
Nekem sincs egyébként a megrendelhető szolgáltatások között az 5 perc után 0 forint.

Igen, de ahogy T68m is írta, nem abban a csomagban. Gondolom ez lehet az oka.

pén. jan. 02, 2009 14:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
csab2 írta:
.gúnár. írta:
Na úgy is lett, ma automatikusan törlõdött a promóciós 5 perc után 0. Érdekes, ogy a megrendelhetõ szolgáltatások közül is eltûnt, így a pol-on nem tudom megrendelni. Mondjuk nem is akarom.

Nekem sincs egyébként a megrendelhetõ szolgáltatások között az 5 perc után 0 forint.

de te nem abban a csomagban vagy! :wink: nekem is törlődött az 5 perc után nulla.

pén. jan. 02, 2009 13:07
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
.gúnár. írta:
Na úgy is lett, ma automatikusan törlődött a promóciós 5 perc után 0. Érdekes, ogy a megrendelhető szolgáltatások közül is eltűnt, így a pol-on nem tudom megrendelni. Mondjuk nem is akarom.

Nekem sincs egyébként a megrendelhető szolgáltatások között az 5 perc után 0 forint.

pén. jan. 02, 2009 13:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5278 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 106  Következő