|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
nemmondommeg
|
)
|
kedd máj. 20, 2003 14:52 |
|
|
Robesz1
|
Én nem tapasztaltam semmiféle kockásodást a Tmpgenc-nél!Nemmondmmeg:Az átfedés az csak egy ötlet volt a részemről,de akkor most helyesbítek a gyengébbek kedvéért!Akinek a gépében esetleg két cd lejátszó van az ne csináljon átfedést,aki dvd lejátszón szeretné nézni a filmet,vagy esetleg olyan hátrányos helyzetben van hogy mindössze 1 cd meghajtóra telik a pc-be az nyugodtan csinálhat átfedést!
Ellenérv:Ha esetleg valakinek 3 cd lejátszó van a gépében az 3 cd-s filmnél se csináljon átfedést!Remélem most már nem lesz baj az átfedés dologból!Köszön nemmondmmeg ,hogy szoltál!
|
kedd máj. 20, 2003 13:28 |
|
|
octopus
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Budapest
|
On Tue, 20 May 2003 13:28:16 +0200 (MEST), PMarci wrote: >Tudtok esetleg mas, egyszeru progirol, ami ezt helyesen >elvegzi nekem? Mpeg2Cut http://www.digital-digest.com/dvd/downl ... g2cut.htmlEasy Video Splitter http://www.tucows.com/mmedia/preview/295346.html
|
kedd máj. 20, 2003 13:05 |
|
|
Mrt
ezüst tag
|
En dvd formatumu mpg2-t probaltam szabdalni (leroviditeni)
tmpgenc-cel, de kifogasolhato az eredmeny.
A vagasi pontokat ugye nemmcsak kulcskockakra lehet
megadni, hanem akarmelyik frame-re. Namost innentol kezdve
muszaj ujratomoritenie a proginak, legalabb a vagas
kornyeket. De ugy tunik mintha megse tenne, mert visszairva
dvd-re a videot, asztalin megnezve minden vagopontnal eles
bekockasodas lathato kb fel mp-ig. Szerencse hogy nem akad
ki a lejatszo..
Az igazi az lenne, hogy csak kulcskockankent lehetne
jelolni vagasi pontot (12-15 frame-enkent), es akkor nem
lenne hibas, talan a muvelet is gyorsabb lenne, mert nem
kene ujrairni az mpg headert. (ami 4gigas fajlnal szinten 5-
8 perc.)
Tudtok esetleg mas, egyszeru progirol, ami ezt helyesen
elvegzi nekem?
bye
|
kedd máj. 20, 2003 12:28 |
|
|
nemmondommeg
|
Robesz1:
Ellenerv az atfedesre: Ha 2 cd olvasod van szamitogepben es program tud valtani, akkor viszont rohadt zavaro az ismetlodes! En igy szoktam nezni, es kb. 2sec fekete kep van amig a 2.CD felporog.
|
kedd máj. 20, 2003 11:34 |
|
|
Robesz1
|
Leírom részletesen hogy biztos menjen.Az indításkor megjelenő wizardot be kell zárnod.Ezek után bemész a file menübe ott kiválasztod hogy mpeg tools.Itt a merge&cut(vagy valami ilyesmi a neve) fület nyitod meg.Átállítod vcd-re vagy svcd-re majd jobb oldalon lévő add gombal hozzáadod a filmet.Ha ez kész akkor kijelölöd a hozzáadott filmet és megnyomod a jobb oldalon lévő edit gombot.Itt birod kiválasztani hogy hol vágja ketté a filmet aszthiszem ez evidens.Ha kiválasztottad a helyet akkor utánna ok majd megadod a out filenevet az alján és run.A második fél levágásához ugyanezt kell tenned csak az editnél a film második felét jelölöd ki.Szerintem érdemes hagyni 10mp átfedést így nem olyan szembetűnő a lemezcsere.
|
szomb. máj. 17, 2003 6:55 |
|
|
Robesz1
|
Tmpgenc,baromi egyszerü!
|
szomb. máj. 17, 2003 6:52 |
|
|
Mort
|
Üdv Mindenkinek!
MPEG videók szabdalását szeretném megoldani újratömörítés nélkül, veszteségmentesen. Lehetséges ez valmilyen szoftverrel?
Köszi,
Mort
|
pén. máj. 16, 2003 20:36 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|