Szerző |
Üzenet |
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Old rocker írta: Kicsit értetlenkedtem a 6120Cmeg az E51-el kapcsolatban;munkanap, ismétlés, egyszeri jelzés, mi kell még ...amíg fel nem raktam az alarm managert. Nagyon jó program, de átlag workman ki nem tudja használni.
Nem igazán értem a kérdést.
A "sima" (s60 3rd ) telefonoknál csak egy időpontot lehet beállítani. Ezt az apró hiányosságot csak s603rd FP1 -TŐL javították.
|
pén. feb. 27, 2009 19:28 |
|
|
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
reddoors írta: saintex írta: Eragon írta: kezman írta: Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm Sajnos ilyen progit nem fogsz találni.A telepített szoftverek nem működnek kikapcsolt teló esetén.Értem a problémádat,ezért szerintem kombináld meg a dolgot.Ahogy gidano javasolta tedd offline a telót estére,így nem zavarhatnak.Ebben az üzemmódban pedig futhat egy ébresztő progi (pl.:HandyAlarm),ami több idő pontban ébreszt. Az alarmanager nálam hibátlanul működik. Igen , az alarm manager az egyetlen olyan program amelyik úgy beépül ,hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt. http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600
Kicsit értetlenkedtem a 6120Cmeg az E51-el kapcsolatban;munkanap, ismétlés, egyszeri jelzés, mi kell még ...amíg fel nem raktam az alarm managert. Nagyon jó program, de átlag workman ki nem tudja használni.
|
pén. feb. 27, 2009 19:21 |
|
|
rotor82
ezüst tag
|
Helló! N78 -am van.
Van egy kis gondom a TTPOD 3.2.1 telepitésével. szignóztam, megérdezi, hogy telepitem-e, elkezdi és ezt az üzit kapom: "szügséges alkalmazáshozzáférés nincs megadva".... ez mit akar jelenteni?
Köszönöm a választ elöre is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rotor82 pén. feb. 27, 2009 19:44-kor.
|
pén. feb. 27, 2009 19:21 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Total Partrol a "figyelmeztető mindenes" , javított verziója.
Letölthető innen(az orosz fejlesztő eredeti oldala) : Total Patrol
|
pén. feb. 27, 2009 18:58 |
|
|
kezman
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 30, 2007 6:25 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: Malmö
|
reddoors írta: saintex írta: Eragon írta: kezman írta: Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm Sajnos ilyen progit nem fogsz találni.A telepített szoftverek nem működnek kikapcsolt teló esetén.Értem a problémádat,ezért szerintem kombináld meg a dolgot.Ahogy gidano javasolta tedd offline a telót estére,így nem zavarhatnak.Ebben az üzemmódban pedig futhat egy ébresztő progi (pl.:HandyAlarm),ami több idő pontban ébreszt. Az alarmanager nálam hibátlanul működik. Igen , az alarm manager az egyetlen olyan program amelyik úgy beépül ,hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt. http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600
Köszönöm igen az Alarm Manager a megoldás, ki próbáltam és tényleg beválik úgy néz ki, rengeteg bejegyzési lehetőséggel, a Handy Shell be nem épül be viszont itt is kijelzi a be állított ébresztőt, a nokiaprogramok .hu-ról töltöttem le, kicsomagolás után a geygent is a telefonra kell telepíteni és ott kiírja a kódot , kösz [/url][/code]
|
pén. feb. 27, 2009 18:36 |
|
|
Csalamádé
ezüst tag
|
Köszönöm a válaszod! Más: tegnap elött olvastam a Startlap.hu-n a hírekben,hogy 1újfajta mobil vírus terjeng 1enlőre csak Japánban,de a hírek szerint bármikor átlépheti az Országhatárt.Symbiános nokiákra van optimalizálodva,de nincs kizárva,hogy nem terjed át más telefonokra is.A nevére sajnos nem emléxem,mindössze 1sms-t kap a gyanútlan ember, "tüzes csajok" kattincs ide-címszóval,és azzal a kattintással a féreg azonnal telepíti a másolatát ,ezzel leszedve a telefonkönyvben szereplő kapcsolataink adatait,és így terjeszti önmagát.Kár hogy már nem tudom visszakeresni ezt a híreket.Nun,was ist deine meinung?
|
pén. feb. 27, 2009 18:18 |
|
|
Lally
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. okt. 04, 2008 20:12 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia!
És megint Reddors-nak van igaza! Én is ezt használom, és hibátlanul müxik!!!
|
pén. feb. 27, 2009 18:15 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
saintex írta: Eragon írta: kezman írta: Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm Sajnos ilyen progit nem fogsz találni.A telepített szoftverek nem működnek kikapcsolt teló esetén.Értem a problémádat,ezért szerintem kombináld meg a dolgot.Ahogy gidano javasolta tedd offline a telót estére,így nem zavarhatnak.Ebben az üzemmódban pedig futhat egy ébresztő progi (pl.:HandyAlarm),ami több idő pontban ébreszt. Az alarmanager nálam hibátlanul működik.
Igen , az alarm manager az egyetlen olyan program amelyik úgy beépül ,hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600
|
pén. feb. 27, 2009 17:55 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
szimplak írta: Nem tudja esetleg valaki honnan lehet letölteni nokiához a shake control nevű progit?Tudjátok ami w580i-n van.Rázod és számot vált.Mert én csak videót találtam.
Shuffle Ultimate v2.00.S60v3 a nokiaprogramokon megtalálod.
|
pén. feb. 27, 2009 17:47 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
Eragon írta: kezman írta: Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm Sajnos ilyen progit nem fogsz találni.A telepített szoftverek nem működnek kikapcsolt teló esetén.Értem a problémádat,ezért szerintem kombináld meg a dolgot.Ahogy gidano javasolta tedd offline a telót estére,így nem zavarhatnak.Ebben az üzemmódban pedig futhat egy ébresztő progi (pl.:HandyAlarm),ami több idő pontban ébreszt.
Az alarmManager nálam hibátlanul működik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára saintex pén. feb. 27, 2009 17:54-kor.
|
pén. feb. 27, 2009 17:42 |
|
|
Eragon
arany tag
Csatlakozott: vas. nov. 16, 2008 16:40 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj VárMegye
|
kezman írta: Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm Sajnos ilyen progit nem fogsz találni.A telepített szoftverek nem működnek kikapcsolt teló esetén.Értem a problémádat,ezért szerintem kombináld meg a dolgot.Ahogy gidano javasolta tedd offline a telót estére,így nem zavarhatnak.Ebben az üzemmódban pedig futhat egy ébresztő progi (pl.:HandyAlarm),ami több idő pontban ébreszt.
|
pén. feb. 27, 2009 15:57 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Csalamádé írta: Szia macika! 1kis problémába ütköztem és a segítségedet szeretném kérni. A 39. oldalt böngészve találtam 2olyan linket,ahonnan lelehet tölteni a foreca weather időjárás előrejelzést.amire te is írtad,hogy nagyon jó. Megpróbáltam a műveletet,de sajnos nem támogatott. Pedig ha jól láttam,az 1-ik E66-al is kompatibilis. Az Accuweather már megvan,de az csak Párizs előrejelzését mutatja.Köszi. Csal. A Foreca nálam a [telefonodmárkája]programok.hu oldalról van és hibátlanul ment az N95 8GB-omon, és a mai napig megy az E51-en és az N85-ön is.
Szignózni mindenképpen kell!
Vagy megvenni...
|
pén. feb. 27, 2009 15:26 |
|
|
Csalamádé
ezüst tag
|
Szia macika! 1kis problémába ütköztem és a segítségedet szeretném kérni. A 39. oldalt böngészve találtam 2olyan linket,ahonnan lelehet tölteni a foreca weather időjárás előrejelzést.amire te is írtad,hogy nagyon jó. Megpróbáltam a műveletet,de sajnos nem támogatott. Pedig ha jól láttam,az 1-ik E66-al is kompatibilis. Az Accuweather már megvan,de az csak Párizs előrejelzését mutatja.Köszi. Csal.
|
pén. feb. 27, 2009 11:19 |
|
|
kezman
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 30, 2007 6:25 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: Malmö
|
gidano írta: Nem feltétlen kell keresned külön programot, ha időzítővel átváltasz a szükséges időpontban OFFLINE módba, a gyári is megteszi. A Best Profiles tökéletes választás az esti és reggeli automatikus profilváltáshoz. Az 1. oldalon megtalálod.
Kösz, igaz hogy a gyári az ébreszt ki kapcsolt állapotba is, de én általában éjszaka kelek és mindig más időpontba, tehát ez a lehetőség igazából nem ok, az ébresztő progi azért kellene mert akkor előre több időt tudok be állítani, viszont hogy ne zavarjanak a korai kelés miatt ki kell kapcsolnom a telefont, szóval összetett a problémám N73 telefonról van szó
|
pén. feb. 27, 2009 8:01 |
|
|
gidano
ezüst tag
|
Nem feltétlen kell keresned külön programot, ha időzítővel átváltasz a szükséges időpontban OFFLINE módba, a gyári is megteszi.
A Best Profiles tökéletes választás az esti és reggeli automatikus profilváltáshoz.
Az 1. oldalon megtalálod.
|
pén. feb. 27, 2009 7:36 |
|
|
kezman
arany tag
|
Üdv, ajánljatok egy megbízható ébresztő programot, fontos hogy ki kapcsolt állapotba is működjön, sajnos nem nagyon találtam, Köszönöm
|
pén. feb. 27, 2009 7:18 |
|
|
Winston_Wolf
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 469 Tartózkodási hely: Budapest
|
Old rocker írta: Az akksi töltöttségi szintjére való figyelmeztetést nem nagyon lövöm... hogyan figyelmeztet?
Gondolom be lehet állítani, hogy bizonyos töltöttség elérésekor csipogjon.
|
csüt. feb. 26, 2009 22:48 |
|
|
szimplak
vas-tag
|
Nem tudja esetleg valaki honnan lehet letölteni nokiához a shake control nevű progit?Tudjátok ami w580i-n van.Rázod és számot vált.Mert én csak videót találtam.
|
csüt. feb. 26, 2009 22:32 |
|
|
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
Attka írta: reddoors írta: Total Patrol a mindenes figyelmeztető program. Figyelmeztet a nem fogadott hívásokra , olvasatlan üzenetekre, akkumulátor töltöttségi szintjére. Sziasztok! Ez nagyon hasznos program. Én N82-őn használom pár napja, nekem nagyon tetszik. Hali
Az akksi töltöttségi szintjére való figyelmeztetést nem nagyon lövöm... hogyan figyelmeztet?
|
csüt. feb. 26, 2009 21:48 |
|
|
siofok00
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 355 Tartózkodási hely: Siófok
|
Most találtam rá!!!!!
Bármilyen s60 v9.3-as típusú telefonnak kicseréli a browser agent-jét n95-re, így bejön teljes mértékben színesen a t-zones, vodafone live!, stb...
Nekem Samsung innov8-on tökéletesen megy. Egy jóbarátom N82-én is egyből színes lett a vodafone live!.
Egyedül szignozni kell és a telefon memóriájába telepíteni, hack vagy python keretprogram sem szükséges.
A gyártó oldalán még iphone és egyéb verziók is vannak.
A program:
http://www.mobilitics.net/iphonesque_N95_fp1.sis
(csák fájlmenedzserrel tudod letölteni, pl Orbit-tal)
Weboldal a többi verzióhoz:
http://www.mobilitics.net/iphonesque
|
csüt. feb. 26, 2009 21:13 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 21:53 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Karcag
|
Macika írta: OldRocker & Barnabarna
Azért írtam rutinból, amit, mert a képernyő világításának lekapcoslódása után ELVILEG minden flash animáció leáll. Amit én kipróbáltam anno ebből a programból, annál is ígytörtént. Lehet, hogy a későbbi verziókban már nem így van, az viszont az akkumulátorra lesz komoly terhelést, jelentősen megrövidítve a készenléti időt. Emiatt vettem le a Handy Weather progi képernyőkímélőjét is, mert >1 nappal megrövidítette a készenléti időt, pedig aki ismeri ezt, nagyon hasznos dolog. De a készenléti idő nekem többet ér...
Köszi szépen ezt az infót kipróbálom már hogy igy meddig bírja a teló.. mert nem igazán vok büszke a 1,5 napra... ( kb 6 óra zene hallgatás ebből ttpod-on, éjszaka is bekapcsolva van a teló, meg 2 órát játszok néha ngage-el, a többi a large time ideje, nem igazán vagyok keresett ember.. én meg vigyázok a pénzemre igy telefonálás minimális)
|
csüt. feb. 26, 2009 20:58 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Travis legújabb témája Ruby .
|
csüt. feb. 26, 2009 18:45 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
MVD írta: nemete02 írta: E51en, KillME-vel igencsak kiirtva a dolgokat, 50,1MB szabad RAM jött össze. Mi alapján irtottál? Nekem 30 MB körül mozog a szabad memória.
Ha nem indítok el automatikusan egy programot sem, nekem alapból 42-44MB van szabadon. Amúgy pl Ledcontrol, Widgetregistry, IPVoiceMail, USBWatcher, ilyeneket "öltem meg", amelyiknek a nevéből ki tudtam találni mire lehet jó. Egyre vigyázz, a SIP futó szálait ne piszkáld (pl siprsvsrv.exe, sipprofilesrv.exe), mert rögtön kifagy a teló, és szedheted ki az aksit.
Amúgy ez az egész Windowsosdi akkor élvezhető csak, ha TVre rákötöd a telót, mert ott már legalább látod is mi van kiírva. Szóval nem E51re van kitalálva.
|
csüt. feb. 26, 2009 12:04 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Macika írta: OldRocker & Barnabarna
Azért írtam rutinból, amit, mert a képernyő világításának lekapcoslódása után ELVILEG minden flash animáció leáll. Amit én kipróbáltam anno ebből a programból, annál is ígytörtént. Lehet, hogy a későbbi verziókban már nem így van, az viszont az akkumulátorra lesz komoly terhelést, jelentősen megrövidítve a készenléti időt. Emiatt vettem le a Handy Weather progi képernyőkímélőjét is, mert >1 nappal megrövidítette a készenléti időt, pedig aki ismeri ezt, nagyon hasznos dolog. De a készenléti idő nekem többet ér...
Lehet benne valami ... Le is szedtem, visszaraktam a "gyári" dátum és időt.De az is animál,csak kisebb...
|
csüt. feb. 26, 2009 11:50 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
nemete02 írta: E51en, KillME-vel igencsak kiirtva a dolgokat, 50,1MB szabad RAM jött össze.
Mi alapján irtottál? Nekem 30 MB körül mozog a szabad memória.
|
csüt. feb. 26, 2009 9:55 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Evo50 írta: Naptár-Nézet-Jelenlegi nézet-Események. Itt egyszerre tudod törölni mindet.
Köszi szépen!
|
csüt. feb. 26, 2009 9:07 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
E51en, KillME-vel igencsak kiirtva a dolgokat, 50,1MB szabad RAM jött össze. Win 3.1 így már gond nélkül fut. (Ha 40mega memóriából indítom, vannak azért vele gondok, sokszor belassul)
Win 95 még ad valami hibaüzenetet, de arra majd csak holnap szakítok időt. De legalább elindul!!!
|
szer. feb. 25, 2009 23:34 |
|
|
Attka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: itt-ott
|
reddoors írta: Total Patrol a mindenes figyelmeztető program. Figyelmeztet a nem fogadott hívásokra , olvasatlan üzenetekre, akkumulátor töltöttségi szintjére.
Sziasztok!
Ez nagyon hasznos program. Én N82-őn használom pár napja, nekem nagyon tetszik.
Hali
|
szer. feb. 25, 2009 21:42 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Total Patrol a mindenes figyelmeztető program.
Figyelmeztet a nem fogadott hívásokra , olvasatlan üzenetekre, akkumulátor töltöttségi szintjére.
A program ingyenes, viszont szignózni kell!
A képen látható , hogy ez már s605th kompatibilis verzió.
|
szer. feb. 25, 2009 21:15 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
Y-Browser és Y-Tasks frissítések(s605th kompatibilisek).
Y-Tasks
Y-Browser
|
szer. feb. 25, 2009 21:02 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
Windows 3.11 és Windows 95 S60-ra, DOSbox-on keresztül:
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=336309
hardveresen igényel ~30-40 mega szabad ramot, így a sima n95 vagy pl 6120 tulajok esélytelen, hogy használni tudják, n82/e51, és újabb modellekben általában már van elég ram rá
|
szer. feb. 25, 2009 20:56 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
|
|
szer. feb. 25, 2009 20:52 |
|
|
gaboca777
ezüst tag
|
Sziasztok!Pontosan nem tudom,hogy miről van szó.Nem is akarok bele..vau-vau.. ,de ezt próbáltátok betenni a naptárba? http://rapidshare.de/files/45631610/Nevnapok.zip.html
|
szer. feb. 25, 2009 20:49 |
|
|
Evo50
ezüst tag
|
Idézet: A PC suite beállításait is ellenőrizd.A szinkronizálásnál 1évre tedd az intervallumot. Nem szinkronizáltam. Már az Outlookban rosszul írja! Idézet: Elárulod hogyan törölted? Nekem már több, mint 1000 bejegyzést szinkronizál a telóra és a hajam hullik ki tőle.
Naptár-Nézet-Jelenlegi nézet-Események. Itt egyszerre tudod törölni mindet.
|
szer. feb. 25, 2009 20:41 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Evo50 írta: Töröltem outlookból majd progi futtat és most is rosszul írja.
Elárulod hogyan törölted? Nekem már több, mint 1000 bejegyzést szinkronizál a telóra és a hajam hullik ki tőle.
|
szer. feb. 25, 2009 20:12 |
|
|
Pityaaaa
ezüst tag
Csatlakozott: szer. jan. 21, 2009 19:05 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Jónást helyettesítem a cet gyomrában.
|
Evo50 írta: nemete02 írta: Névnaposoknak: Ha már márciusban nincsenek nevek, akkor a progit futtasd újra, megfelelő dátumbeállításokkal, és szinkronizálj. Hasonló a sztori ha csúszás van. Én töröltem az ezéviket outlookból, majd progit futtattam 2009re, és minden ok. Üres napok pedig nincsenek nálam, minden hibátlan. (E51, 220as szoft) Töröltem outlookból majd progi futtat és most is rosszul írja.
A PC suite beállításait is ellenőrizd.A szinkronizálásnál 1évre tedd az intervallumot.
|
szer. feb. 25, 2009 19:48 |
|
|
kukinyo
arany tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 17:20 Hozzászólások: 299 Tartózkodási hely: Itt
|
Re: Font
[-KilleR-] írta: A PsilocFontMagnifier+a FontRouterMan kombóval elég jól lehet variálni a fontok méretét akár egy képernyőn belül. R.
Helló
Nagy vonalakban leírnád hogyan csinálod?
Köszi
|
szer. feb. 25, 2009 19:32 |
|
|
Evo50
ezüst tag
|
nemete02 írta: Névnaposoknak: Ha már márciusban nincsenek nevek, akkor a progit futtasd újra, megfelelő dátumbeállításokkal, és szinkronizálj. Hasonló a sztori ha csúszás van. Én töröltem az ezéviket outlookból, majd progit futtattam 2009re, és minden ok. Üres napok pedig nincsenek nálam, minden hibátlan. (E51, 220as szoft)
Töröltem outlookból majd progi futtat és most is rosszul írja.
|
szer. feb. 25, 2009 18:48 |
|
|
nemete02
arany tag
|
Névnaposoknak:
Ha már márciusban nincsenek nevek, akkor a progit futtasd újra, megfelelő dátumbeállításokkal, és szinkronizálj.
Hasonló a sztori ha csúszás van. Én töröltem az ezéviket outlookból, majd progit futtattam 2009re, és minden ok.
Üres napok pedig nincsenek nálam, minden hibátlan.
(E51, 220as szoft)
|
szer. feb. 25, 2009 16:23 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
szaki74 írta: A névnaphoz, Elemér a hunyó, az ugyanis szombaton 28.-án lesz nem pedig kedden volt, 24.-én...
Viszont van jópár üres nap.
május 9.
június 23. 30.
július 22.
aug. 8. 14.
szept. 12.
okt. 4. 7.
nov. 18. 24.
dec. 8. 11. 18.
|
szer. feb. 25, 2009 15:22 |
|
|
Pityaaaa
ezüst tag
Csatlakozott: szer. jan. 21, 2009 19:05 Hozzászólások: 97 Tartózkodási hely: Jónást helyettesítem a cet gyomrában.
|
Pityaaaa írta: Evo50 írta: Márciustól újra jó lesz. Az a fura, hogy tavaly még jó volt, de idén nekem is "elcsúszott" egy napot februárban..
Nekem viszont csak februárig jelzi ki a névnapokat a többi hónap a telefon (E51) naptára szerint üres.
Ez miért van?
Megkérdezhetem, hogy miért kapcsolod ki a BBCode-t a hsz-eidben, ha nem tudod mit jelent? - Macika[/quot
Véletlen volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pityaaaa szer. feb. 25, 2009 16:26-kor.
|
szer. feb. 25, 2009 14:51 |
|
|
r0l33
ezüst tag
|
köszi a hozzászólásokat, ezek szerint nem csak nálam van a hiba
|
szer. feb. 25, 2009 14:48 |
|
|
Pityaaaa
ezüst tag
|
Evo50 írta: Márciustól újra jó lesz. Az a fura, hogy tavaly még jó volt, de idén nekem is "elcsúszott" egy napot februárban..
Nekem viszont csak februárig jelzi ki a névnapokat a többi hónap a telefon (E51) naptára szerint üres.
Ez miért van?
Megkérdezhetem, hogy miért kapcsolod ki a BBCode-t a hsz-eidben, ha nem tudod mit jelent? - Macika
|
szer. feb. 25, 2009 14:17 |
|
|
szaki74
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 506 Tartózkodási hely: Győr-Tatabánya
|
A névnaphoz, Elemér a hunyó, az ugyanis szombaton 28.-án lesz nem pedig kedden volt, 24.-én...
|
szer. feb. 25, 2009 13:48 |
|
|
Evo50
ezüst tag
|
Márciustól újra jó lesz. Az a fura, hogy tavaly még jó volt, de idén nekem is "elcsúszott" egy napot februárban..
|
szer. feb. 25, 2009 13:46 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Idézet: viszont most vettem észre, h 1 napot el van csúszva
Ötletem nincs, de nálam is ez volt
Így meg nem sok értelme van....
|
szer. feb. 25, 2009 13:42 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
OldRocker & Barnabarna
Azért írtam rutinból, amit, mert a képernyő világításának lekapcoslódása után ELVILEG minden flash animáció leáll.
Amit én kipróbáltam anno ebből a programból, annál is ígytörtént.
Lehet, hogy a későbbi verziókban már nem így van, az viszont az akkumulátorra lesz komoly terhelést, jelentősen megrövidítve a készenléti időt.
Emiatt vettem le a Handy Weather progi képernyőkímélőjét is, mert >1 nappal megrövidítette a készenléti időt, pedig aki ismeri ezt, nagyon hasznos dolog.
De a készenléti idő nekem többet ér...
|
szer. feb. 25, 2009 13:42 |
|
|
r0l33
ezüst tag
|
sziasztok
a namedays progival vannak kiíratva a névnapok a kijelzőre, viszont most vettem észre, h 1 napot el van csúszva. tehát szerinte ma van Matyi. van erre vmi 5lete vkinek?
|
szer. feb. 25, 2009 13:29 |
|
|
z67
ezüst tag
|
barnabarna írta: reddoors írta: Macika írta: Kérdeznék.
Létezik olyan progi, amivel kvázi autoexec.bat-ot lehet csinálni mondjuk az N85-ösömre? Van pár progi, amit mindig el szeretnék bekapcsoláskor indítani és unom már, hogy mindig kézzel indítgatom bekapcsolás után.
Köszi előre is. Igen ,van ilyen. A neve PowerBoot és itt van róla egy rövid infó PowerBootItt a jelenleg legújabb verzió(ingyenes, szignózott). PowerBoot2.00z67! itt a megoldás a problémára
Nagyon köszönöm!
|
szer. feb. 25, 2009 11:31 |
|
|
barnabarna
ezüst tag
Csatlakozott: vas. szept. 28, 2008 21:53 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Karcag
|
reddoors írta: Macika írta: Kérdeznék.
Létezik olyan progi, amivel kvázi autoexec.bat-ot lehet csinálni mondjuk az N85-ösömre? Van pár progi, amit mindig el szeretnék bekapcsoláskor indítani és unom már, hogy mindig kézzel indítgatom bekapcsolás után.
Köszi előre is. Igen ,van ilyen. A neve PowerBoot és itt van róla egy rövid infó PowerBootItt a jelenleg legújabb verzió(ingyenes, szignózott). PowerBoot2.00
z67! itt a megoldás a problémára
|
szer. feb. 25, 2009 9:14 |
|
|