Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 14:25

Hozzászólás a témához  [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 128  Következő
Hasznos SYMBIAN programok(Nokia S603rd,S605th)&SZIGNÓZÁS 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Egy egyszerű kérdésem lenne E51-es telefonnal kapcsolatban:
-A hívó nevének kimondásánál,választható-e másik hang,illetve hangosabbá lehet-e tenni a "narrátor" hangját.
Én sajnos nem találtam ilyen opciót.
Köszi a segítséget!

vas. márc. 01, 2009 11:44
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen. A python fent van deazzal mit kell csinálni?[/quote]

Elviekben semmit. Akkor mennie kellene. Gondolom az összes összetevőt felraktad (http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=911919#911919)
Megamodulepack stb.

vas. márc. 01, 2009 11:39
vas-tag

Hozzászólás 
saintex írta:
szimplak írta:
saintex írta:
szimplak írta:
Nem tudja esetleg valaki honnan lehet letölteni nokiához a shake control nevű progit?Tudjátok ami w580i-n van.Rázod és számot vált.Mert én csak videót találtam.

Shuffle Ultimate v2.00.S60v3 a nokiaprogramokon megtalálod.[/quote

Valamiért nem engedi feltelepiteni...Nem tudjátok mi lehet az oka?

Hát a kalapom nem enném meg, de mintha python kellene hozzá. Egyszer már felraktam de aztán letöröltem, mert lássuk be nem sok értelme van. Szerintem ne harcolj vele. Ha zenét hallgatsz úgysem fogod a telefont a kezedben, ha mégis akkor egyszerűbb simán léptetni. (Legalább nem esik ki a telefon a kezedből, aminek rázogatáskor megvan az esélye. :) )

Off

Igen. A python fent van deazzal mit kell csinálni?

vas. márc. 01, 2009 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
szimplak írta:
saintex írta:
szimplak írta:
Nem tudja esetleg valaki honnan lehet letölteni nokiához a shake control nevű progit?Tudjátok ami w580i-n van.Rázod és számot vált.Mert én csak videót találtam.

Hát a kalapom nem enném meg, de mintha python kellene hozzá. Egyszer már felraktam de aztán letöröltem, mert lássuk be nem sok értelme van. Szerintem ne harcolj vele. Ha zenét hallgatsz úgysem fogod a telefont a kezedben, ha mégis akkor egyszerűbb simán léptetni. (Legalább nem esik ki a telefon a kezedből, aminek rázogatáskor megvan az esélye. :) )

Off

Lenne még mit tanulni a lélek rejtelmeiről, hátha segítene a régi sebeket begyógyítani, és nem a fórumot ölnénk meg.

vas. márc. 01, 2009 10:30
arany tag

Hozzászólás 
ON[/quote] Ezt a sok **** magába fordúlt embert...te jó Isten hová tévedtem.Nyomorúlt talpnyaló brigád! Ide hamuzzon főnök...-címszóval.Na én léptem innen,elegem lett. Üdv.[/quote]
Te viszont egy extrovertált ffi nemiszerkalap vagy; a virtuális énedtől másnak is elege lett, hiába játszod el a sértett primadonnát. És vajjal a fejeden ne menj a tűző napra:
"hmm.1helyesírási hiba,1felesleges vessző kihejezése! Hombre!" - ezt te írtad nekem.
Most akkor a Ponyvaregény stílusában kérdezem: milyen nyelvet beszélsz te, b**meg? Beszélsz te magyarul?! Mi? A kihejezés, cseszd meg a pszeudoművelt szövegedet, gyökérkefe, ellipszilon.Tudom, szándékos volt, ne fáradj a következő "legjobb védekezés a támadás" akcióddal...
Még általánosban tanították, hogy ha egy jé betűs szót el betűvel kimondva is érthető hangzást kapunk, akkor azt nagy valószínűséggel ellipszilonnal írjuk. Nem mindenre kiterjedő és nem tekinthető szabálynak, de jó kis mankó hülyéknek ... ízlelgesd csak: hüle, luk, kihelezése... Nyelvében él a nemzet. Nos, ha ez igaz és te vagy az etalon, akkor mindannyian halottak vagyunk.

A többiektől elnézést az offért, kis tűréssel kérem törölni. Direkt nem írtam privibe.

vas. márc. 01, 2009 9:56
platina tag

Hozzászólás 
milyen készülékről van szó?

vas. márc. 01, 2009 8:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Videót szeretnék lejátszani a telefonomon, próbáltam a divxplayert a core playert, smartmoviet meg még egyet. Egyikkel se tudtam a mpeg4 kódolású videókat lejátszani. Dragon Ballt akarom nézni unalmas előadásokon és nem akarom átkonvertálni az egészet ezért. Nem értem miért nem működik, mert a leírásba elvileg benne van, hogy vinnie kéne. Kodeket nem lehet külön hozzáadni a telóhoz, mert akkor megoldódna a problémám. Remélem tud valaki segíteni.

szomb. feb. 28, 2009 22:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
saintex írta:
szimplak írta:

szomb. feb. 28, 2009 22:23
arany tag

Hozzászólás 
Minnyá' elcsavarok egy zsepit ezt a hattyúdalt látva:D

szomb. feb. 28, 2009 22:05
ezüst tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Ha jól emlékszem valaki keresett egy olyan képlopó programot ami dátumozható.Nos íme
Super Screenshot 1.02
Kép

LETÖLTÉS
A programmal a képek dátumozhatóak és elvileg vízjelezhető is bár az utóbbi funkciót én nem vettem észre de ez lehet az én hibám is. Szignózni kell vagy hackelt legyen a teló.

OFF:
Csalamádé én a helyedben már rég csendben lennék,amiket és ahogyan eddig itt produkáltál az egyben siralmas és röhejes.
ON
Na ne mond,tényleg? Bár,ha te mondod biztos úgy van.Ezt a sok **** magába fordúlt embert...te jó Isten hová tévedtem.Nyomorúlt talpnyaló brigád! Ide hamuzzon főnök...-címszóval.Na én léptem innen,elegem lett. Üdv.

szomb. feb. 28, 2009 19:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól emlékszem valaki keresett egy olyan képlopó programot ami dátumozható.Nos íme
Super Screenshot 1.02
Kép

LETÖLTÉS
A programmal a képek dátumozhatóak és elvileg vízjelezhető is bár az utóbbi funkciót én nem vettem észre de ez lehet az én hibám is. Szignózni kell vagy hackelt legyen a teló.

OFF:
Csalamádé én a helyedben már rég csendben lennék,amiket és ahogyan eddig itt produkáltál az egyben siralmas és röhejes.
ON

szomb. feb. 28, 2009 19:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem lehetne az OFFolást befejezni? Kissé unalmas. Ez Symbian topic, és nem OFF topic. :twisted:
Igen, megnézheted a profilom, van 7 hozzászólásom 4 év alatt. Mert olvasok, és nem okoskodok. És legfőképp nem OFFolok! Részemről ennyi.

szomb. feb. 28, 2009 19:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Old rocker írta:
Csalamádé írta:
kukinyo>csalamádé. Ne haragudj,de neked címeztem azt amit írtam??? Úgy tudom nem! A másik: te még biztos nem ejtettél helyesírási hibát,ugye? Ha nem tudnád,még a nyelv tanárok is szoktak hibázni,pedig Ők rendelkeznek diplomával. Vigyázz mert a fagyi vissza is nyalhat ám!! :wink:

Mivel nem privátban írtad, így bizonyos jogokat adsz arra, hogy ha nem is fogadatlan prókátorként azt védjük, akinek adresszáltad, de véleményt nyilvánítsunk a stílusodról. Valószínű, hogy kukinyo is ejtett már helyesírási hibákat, viszont nem kezdte virtuálisan a nyálát verni arról, milyen felsőbbrendű és kiművelt ember hozzánk, közönséges földi halandókhoz képest. Te viszont ezt csinálod, hombre. És még mosdatod is a szerecsent, miközben ebben a hozzászólásodban is van: három központozási hiba; (vessző hiánya) egy különírási hiba (nyelvtanár: 1 szó...). Ezekre még rá is foghatnánk, hogy egyszerű elírás. Viszont ahhoz, hogy a személyes névmást nagy betűvel írjad, ahhoz már két billentyűt kell egyszerre nyomnod; ebben az esetben tehát inkább tudásbeli hiányosságról, mint szemiotikai tévedésről beszélünk. De az intellektusodat leginkább a frusztrált kérkedésed fémjelzi.

Úgy tűnik, a fagyi tényleg visszanyalt, töröld meg a képed.
hmm.1helyesírási hiba,1felesleges vessző kihejezése! Hombre! :?

szomb. feb. 28, 2009 18:40
arany tag

Hozzászólás 
Nekem mindkét progi elcseszte a telót,azért használom ezt.
Amig N70-sem volt is ezt használtam,igaz az 8.1-es symbi,de azon valahogy be lehetett állítani.
Csak nem emlékszem hogyan. :oops:

szomb. feb. 28, 2009 17:14
ezüst tag

Hozzászólás 
kukinyo írta:
Sziasztok ismét
Van az Ultimate Voice Recorder nevezetű progi.
Ezt hogy tudom ugy beállítani hogy minden beszélgetést automatikusan vegyen fel.

Azt hiszem ennél a proginál nem lehet,de a Xelnex-nél és a Total recall-nál lehetséges.

szomb. feb. 28, 2009 17:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Egy egyszerű kérdésem lenne E51-es telefonnal kapcsolatban:
-A hívó nevének kimondásánál,választható-e másik hang,illetve hangosabbá lehet-e tenni a "narrátor" hangját.
Én sajnos nem találtam ilyen opciót.
(Remélem nincs helyesírási hibám :lol: .....)
Köszi a segítséget!

szomb. feb. 28, 2009 17:05
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok ismét
Van az Ultimate Voice Recorder nevezetű progi.
Ezt hogy tudom ugy beállítani hogy minden beszélgetést automatikusan vegyen fel.

szomb. feb. 28, 2009 17:03
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
kukinyo>csalamádé. Ne haragudj,de neked címeztem azt amit írtam??? Úgy tudom nem! A másik: te még biztos nem ejtettél helyesírási hibát,ugye? Ha nem tudnád,még a nyelv tanárok is szoktak hibázni,pedig Ők rendelkeznek diplomával. Vigyázz mert a fagyi vissza is nyalhat ám!! :wink:

Mivel nem privátban írtad, így bizonyos jogokat adsz arra, hogy ha nem is fogadatlan prókátorként azt védjük, akinek adresszáltad, de véleményt nyilvánítsunk a stílusodról. Valószínű, hogy kukinyo is ejtett már helyesírási hibákat, viszont nem kezdte virtuálisan a nyálát verni arról, milyen felsőbbrendű és kiművelt ember hozzánk, közönséges földi halandókhoz képest. Te viszont ezt csinálod, hombre. És még mosdatod is a szerecsent, miközben ebben a hozzászólásodban is van: három központozási hiba; (vessző hiánya) egy különírási hiba (nyelvtanár: 1 szó...). Ezekre még rá is foghatnánk, hogy egyszerű elírás. Viszont ahhoz, hogy a személyes névmást nagy betűvel írjad, ahhoz már két billentyűt kell egyszerre nyomnod; ebben az esetben tehát inkább tudásbeli hiányosságról, mint szemiotikai tévedésről beszélünk. De az intellektusodat leginkább a frusztrált kérkedésed fémjelzi.

Úgy tűnik, a fagyi tényleg visszanyalt, töröld meg a képed.

szomb. feb. 28, 2009 16:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Hmm. :lol: ilyen 5-öm legyen a lotton,hogy többen is beleavatkoznak ebbe a témába! JÓ LENNE MÁR HA MINDENKI A SAJÁT DOLGÁVAL FOGLALKOZNA ÉS NEM SZÓLNA BELE MÁSOK TÉMÁJÁBA,HOZZÁSZÓLÁSAIBA,hacsak nem segítő szándékkal teszi. A MINDENKI szó alatt tisztelet azoknak akik semleges álláspontot foglalnak a leírtak alapján! Üdv.csal.

szomb. feb. 28, 2009 16:17
arany tag

Hozzászólás 
Dexter68 írta:
Ha valaki ennyi melót belerak egy fórumba, amit ráadásul ő nyitott, még szájon is kaphat, ha nem viselkedsz rendesen. Az ártatlan SE kérdést meg simán el lehet privátban intézni.
És ha már sikerült a medencébe pisilni, ne háborogj, ha rádszólnak, mondván, hogy ezt max. az úszómester tehetné, hanem kérj elnézést. :roll:

OFF

Tiszteletem!

Természetesen nekem is az a véleményem, mint reddoors-nak, de ügyes felnőtt ember, aki megfelelően lereagálta a helyzetet. Nem kell most, hogy jöjjön 600 reddoors szimpatizáns és véleményezzen. Javaslom térjünk vissza a topik lényegéhez.

Üdvözlet

ON

szomb. feb. 28, 2009 15:46
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Kedves reddors! Véleményem szerint egyedűl CSAK az operátor tehetné meg,hogy figyelmeztesse a fórumozót ha nem oda illő kérdést/témát intéz valakihez!! Tekintettel arra,hogy ezen topicon sok-sok tanúlt ill.okos fórumozó van,ezért bátorkodtam megkérdezni amit kérdeztem kukinyotol.Érdekes módon Ő azonnal feltett 1linket,és nem háborgott ahogy te is teszed! Ez 1ártatlan kérdés volt csupán,semmi több.Igen,igazad van,ez Nokia topic,nem Sony Ericsson,de szerintem nem tört ki a 3.világháború mert feltettem 1ilyen kérdést. Kérlek ne feledkezz meg arról,hogy TE is csak 1fórumozó vagy mint bármelyikünk! Mindezek figyelembe vélelével kérlek ne a fórumon töltsd ki lelki problémáidat! Üdv. Csal.

Ha valaki ennyi melót belerak egy fórumba, amit ráadásul ő nyitott, még szájon is kaphat, ha nem viselkedsz rendesen. Az ártatlan SE kérdést meg simán el lehet privátban intézni.
És ha már sikerült a medencébe pisilni, ne háborogj, ha rádszólnak, mondván, hogy ezt max. az úszómester tehetné, hanem kérj elnézést. :roll:

szomb. feb. 28, 2009 15:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Kedves reddors! Véleményem szerint egyedűl CSAK az operátor tehetné meg,hogy figyelmeztesse a fórumozót ha nem oda illő kérdést/témát intéz valakihez!! ....Kérlek ne feledkezz meg arról,hogy TE is csak 1fórumozó vagy mint bármelyikünk! Mindezek figyelembe vélelével kérlek ne a fórumon töltsd ki lelki problémáidat! Üdv. Csal.

Kedves Tanult Barátom!
Van még mit tanulnod, legalábbis netikett terén.
Reddoors a topic létrehozója, gazdája.
Szóval van oka és joga erre figyelmeztetni (horribile dictu) még Téged is.
Kicsit hátrébb az agarakkal, mert esetleg hozzád hasonlóan mások is (pl. én is) tanultak viselkedéstant, pszichológiát, miegyebeket és én is hasonlóan kellemetlen következtetéseket tudnék levonni a te frusztrált és hektikus reagálásaidból..:(

Üdv

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára col szomb. feb. 28, 2009 15:36-kor.

szomb. feb. 28, 2009 15:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kedves Csalamádé Úr! Úgy látom ismét egy pszichiáterhez van szerencsém aki a lelki világommal foglalkozik. :)

Két dologra viszont megkérnélek, mint tapasztaltabb fórumozó!

1. Próbáld már helyesen leírni a "nevemet" ha már egyszer személyesen nekem címezed a irományodat. Sorozatosan elírod! Kicsit lejáratod magad …..
2. Ne OFF-old a topicot olyan kérdéssel ami egyáltalán nem idevaló. Teljesen más gyártó és rendszerű telefontról van szó. Kicsit tudatzavarra enged következtetni.

A többi dologra csak NO COMMENT a hozzáfűznivalóm.
Nem igazán érek rá, magadfajta emberekkel vitatkozni.
Üdv. reddoors

szomb. feb. 28, 2009 15:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves reddors! Véleményem szerint egyedűl CSAK az operátor tehetné meg,hogy figyelmeztesse a fórumozót ha nem oda illő kérdést/témát intéz valakihez!! Tekintettel arra,hogy ezen topicon sok-sok tanúlt ill.okos fórumozó van,ezért bátorkodtam megkérdezni amit kérdeztem kukinyotol.Érdekes módon Ő azonnal feltett 1linket,és nem háborgott ahogy te is teszed! Ez 1ártatlan kérdés volt csupán,semmi több.Igen,igazad van,ez Nokia topic,nem Sony Ericsson,de szerintem nem tört ki a 3.világháború mert feltettem 1ilyen kérdést. Kérlek ne feledkezz meg arról,hogy TE is csak 1fórumozó vagy mint bármelyikünk! Mindezek figyelembe vélelével kérlek ne a fórumon töltsd ki lelki problémáidat! Üdv. Csal.

szomb. feb. 28, 2009 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem itt mellőzzük a Sony Ericsson témát\ kérdéseket.
Köszönöm.

szomb. feb. 28, 2009 13:47
arany tag

Hozzászólás 
Itt nézz körbe
http://se-portal.hu/

szomb. feb. 28, 2009 13:34
ezüst tag

Hozzászólás 
kukinyo>csalamádé. Nem bántottál meg,csak kicsit felkaptam a vizet. Láttam azt a 2vigyorgó emotikumot,de azok csak helyettesítenek vmit,igazán az arcod vonásaibol tudtam vna megállapítani,hogy gúnynak szántad-e,vagy másnak. Na mind1. Nem tudsz véletlenűl vmilyen oldalt,ahonnan letudnék szedni olyan alkalmazást mint a Handy black list? Sony Ericsson W760-ra kellene. Köszönöm.

szomb. feb. 28, 2009 13:24
vas-tag

Hozzászólás 
Segitséget szeretnék kérni valakitöl nem tudom hogy mit kell csinálnom ahoz hogy fell tegyem a román térképet vagy én vagyok enyire béna?a magyar térképet sikerült fell tennem de a románnal nem birok.Megoldást kérek szépen és nagyon szépen köszönöm.

szomb. feb. 28, 2009 13:20
gyémánt tag

Hozzászólás Re: program
oraculus írta:
Sziasztok!
Szeretnék letölteni "wifin" keresztül a nokia N82 készülékemmel rapidshare és megaupload oldalakról néhány fájlt, de mindig a "nem támogatott" hibaüzenet jelenik meg amikor elindítanám a letöltést.
Az Opera Mini 4.2 és a gyári webböngészővel is probálkoztam, de mindig ugyanaz.
Melyik, vagy milyen programot tudtok ajánlani ami működik? Esetleg valahol, valamit át kell állítani?

Üdv. Ori

http://www.smartnews.hu/2009/01/rar-es- ... ngeszovel/
Ezt olvasd át,hátha segít.

szomb. feb. 28, 2009 12:58
arany tag

Hozzászólás Re: program
oraculus írta:
Melyik, vagy milyen programot tudtok ajánlani ami működik?

Üdv. Ori

Szia!

Én a skyfire nevezetű programot használom böngészni, és ezzel letölteni is tudok.

Hali

szomb. feb. 28, 2009 12:39
arany tag

Hozzászólás 
Csalamádé írta:

Nem akartalak én megbántani.
Azt hittem érted azt a két vigyori fejecskét a hozzászólásom végén.

szomb. feb. 28, 2009 12:38
vas-tag

Hozzászólás program
Sziasztok!
Szeretnék letölteni "wifin" keresztül a nokia N82 készülékemmel rapidshare és megaupload oldalakról néhány fájlt, de mindig a "nem támogatott" hibaüzenet jelenik meg amikor elindítanám a letöltést.
Az Opera Mini 4.2 és a gyári webböngészővel is probálkoztam, de mindig ugyanaz.
Melyik, vagy milyen programot tudtok ajánlani ami működik? Esetleg valahol, valamit át kell állítani?

Üdv. Ori

szomb. feb. 28, 2009 12:19
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 28, 2009 12:04
arany tag

Hozzászólás 
OFF
Ha annyira tanultál,miért kevered a rövid u-t a hosszú ú-val?
fordúlt,tanúltam :D :D

szomb. feb. 28, 2009 10:47
ezüst tag

Hozzászólás 
macika>csalamádé. Jó-jó,én csak azt írtam le amit olvastam a hírekben.Nyugi nem nehéz a felfogásom(bár TUDOM mi fordúlt most meg a fejedben),igaz nem volt gyerek szobám :lol: a véleményedre vtam kiváncsi és előre tudtam hogy fogsz reagálni.Tudod én is nagyon jó emberismerő vagyok,nem véletlen tanúltam évekig a viselkedés tant.Azért kössz a választ! Üdv.csal.

szomb. feb. 28, 2009 10:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Nekem most a 4.20-as garmin van fönt, de szeretném frissíteni az 5.00.30-ra. Azt szeretném kérdezni hogy ez a memóriakártyára másolós verzió hogy működik. Rámásolom a telefonra, és az frissíti a régebbi verziót vagy telepíteni is kell valamit? Ja és N82-m van, ha ez számít valamit.

Ja bocs hogy ideírtam, a garminos topicba akartam :jaj:

szomb. feb. 28, 2009 9:42
arany tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Garmin XT 5.00.30 (NOKIA 5800 támogatás) memóriakártyára másolós verzió.

Szia!

Köszönjük neked.

Közben megtaláltam mi a változás:

Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:

- Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
- Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
- Improve map drawing performance.

szomb. feb. 28, 2009 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Garmin XT 5.00.30 (NOKIA 5800 támogatás) memóriakártyára másolós verzió.
A csomag a megszokott formában, minden kiegészítőt tartalmaz ami a belföldi navigáláshoz szükséges(magyar nyelv, magyar navigációs hang, magyar súgó, alaptérkép, Magyarország térkép, járművek, sebességmérők stb).

Garmin XT 5.00.30

szomb. feb. 28, 2009 8:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Garmin XT(5.00.30) navigációs program újabb verzió, Nokia 5800 támogatással!
Az eredeti kiadás letölthető innen: :arrow: Garmin XT 5.00.30
Direkt link a gyártó oldaláról Garmin XT 5.00.30
Kép
Kép
További kérdések a navigációval foglalkozó topicban ITT! .
Direkt link a gyártó oldaláról Garmin XT 5.00.30

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára reddoors szomb. feb. 28, 2009 9:03-kor.

szomb. feb. 28, 2009 8:14
Moderátor

Hozzászólás Re: 5800 hangrögzítés...
igazikraki írta:
Lécci aki tud segítsen!Nokia 5800 miért csak 19mp-et hajlandó rögzíteni a telefonhívásból? Egyébként bármennyit rögzít a hangrögzítő, csak a tel.beszélgetés rögzítését állítja le 19mp után....
Nincs beállítva, hogy MMS-kompatibilis legyen a hangfelvétel?

szomb. feb. 28, 2009 0:32
vas-tag

Hozzászólás 5800 hangrögzítés...
Lécci aki tud segítsen!Nokia 5800 miért csak 19mp-et hajlandó rögzíteni a telefonhívásból? Egyébként bármennyit rögzít a hangrögzítő, csak a tel.beszélgetés rögzítését állítja le 19mp után....

szomb. feb. 28, 2009 0:26
Moderátor

Hozzászólás 
Csalamádé írta:
Köszönöm a válaszod! Más: tegnap elött olvastam a Startlap.hu-n a hírekben,hogy 1újfajta mobil vírus terjeng 1enlőre csak Japánban,de a hírek szerint bármikor átlépheti az Országhatárt.Symbiános nokiákra van optimalizálodva,de nincs kizárva,hogy nem terjed át más telefonokra is.A nevére sajnos nem emléxem,mindössze 1sms-t kap a gyanútlan ember, "tüzes csajok" kattincs ide-címszóval,és azzal a kattintással a féreg azonnal telepíti a másolatát ,ezzel leszedve a telefonkönyvben szereplő kapcsolataink adatait,és így terjeszti önmagát.Kár hogy már nem tudom visszakeresni ezt a híreket.Nun,was ist deine meinung? :?
Dummheit!

160 bájtba Te nem írsz bele semmilyen vírust! Ha nem engeded ki a netre a telódat, akkor összesz.arhatják magukat, akkor sem tudnak megfertőzni.
Aki meg mobilon keresztül akar b...ni, az megérdemli!!!
Még rosszabbat is...

Tessék már megérteni, hogy MARHASÁG a mobilvírus!!!!

pén. feb. 27, 2009 23:21
vas-tag

Hozzászólás 
Szeretnék valakitöl segitséget kérni.Elöször is mindenkinek jó estét és a segitség kérésem pedig az hogy sis fájlokat mért nem tudok telepiteni Nokia N95-re mert találtam egy pár jó kis progit,vagy hogyan tudok sis fájlbol sisx-et csinálni.bárki segitségét elöre is köszönöm szépen.

pén. feb. 27, 2009 22:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Már 20....-as szoft van rajta, úgyhogy hack kilöve... :cry:

pén. feb. 27, 2009 21:11
ezüst tag

Hozzászólás 
saintex írta:
rotor82 írta:
Helló! N78 -am van.
Van egy kis gondom a TTPOD 3.2.1 telepitésével. szignóztam, megérdezi, hogy telepitem-e, elkezdi és ezt az üzit kapom: "szügséges alkalmazáshozzáférés nincs megadva".... ez mit akar jelenteni?
Köszönöm a választ elöre is!

Sajnos hiába szignózod. Tapasztalatom szerint csak hackelt telefonon működik.

Jaja nekem is csak hack után működött!

pén. feb. 27, 2009 20:36
ezüst tag

Hozzászólás 
rotor82 írta:
Helló! N78 -am van.
Van egy kis gondom a TTPOD 3.2.1 telepitésével. szignóztam, megérdezi, hogy telepitem-e, elkezdi és ezt az üzit kapom: "szügséges alkalmazáshozzáférés nincs megadva".... ez mit akar jelenteni?
Köszönöm a választ elöre is!

Sajnos hiába szignózod. Tapasztalatom szerint csak hackelt telefonon működik.

pén. feb. 27, 2009 20:33
ezüst tag

Hozzászólás 
csácsá! Problémám a következő: TaskMan fent a telón.. de a menüben hiába lépek ki a névjegyzékből, és a naplóból, a taskman mindig ugy látja hogy fut a progi.. a menüben nincs ott a futó alkalmazást jelző karika, de a taskmanban fut...:S vkinek még ilyen probléma? megoldás ellene? taksman újra telepítése ?

pén. feb. 27, 2009 20:25
arany tag

Hozzászólás 
reddoors írta:
Old rocker írta:
Kicsit értetlenkedtem a 6120Cmeg az E51-el kapcsolatban;munkanap, ismétlés, egyszeri jelzés, mi kell még ...amíg fel nem raktam az alarm managert. Nagyon jó program, de átlag workman ki nem tudja használni.

Nem igazán értem a kérdést. :)
A "sima" (s60 3rd ) telefonoknál csak egy időpontot lehet beállítani. Ezt az apró hiányosságot csak s603rd FP1 -TŐL javították.

Mert nem is kérdeztem: közöltem, hogy kicsit értetlenkedtem a 6120C meg az E51 ismeretében - ezek már az általad említett platformhoz tartoznak - amíg meg nem ismerkedtem a programmal :) Az első kérdésem tképpen az lett volna, és az utolsó is, hogy milyen telefonról van szó.
Jelzem, már a 6233-on belehetett állítani több időpontot...
De ez a program király, sőt, annyira király, hogy a nagy átlag ki sem tudja használni.

pén. feb. 27, 2009 20:08
arany tag

Hozzászólás 
,,Ezt a progit nem ismertem.Sorry a téves infoért! ,,

Semmi gond, de tényleg nagyon jó kis program és kikapcsolt állapotba is működik, mindenkinek ajánlom aki ébresztőt használ a telefonján, igazából ahogy előttem már írták, egy átlag felhasználó ki se tudja használni,

pén. feb. 27, 2009 20:03
arany tag

Hozzászólás 
kezman írta:

Az alarmanager nálam hibátlanul működik.
Igen , az alarm manager az egyetlen olyan program amelyik úgy beépül ,hogy kikapcsolt állapotban is ébreszt.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600

Köszönöm igen az Alarm Manager a megoldás, ki próbáltam és tényleg beválik úgy néz ki, rengeteg bejegyzési lehetőséggel, a Handy Shell be nem épül be viszont itt is kijelzi a be állított ébresztőt, a nokiaprogramok .hu-ról töltöttem le, kicsomagolás után a geygent is a telefonra kell telepíteni és ott kiírja a kódot , kösz :rulez: [/url][/code]
Ezt a progit nem ismertem.Sorry a téves infoért! :cry:

pén. feb. 27, 2009 19:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6369 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 128  Következő