Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 4:52

Hozzászólás a témához  [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Következő
Nokia E51 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
pleti írta:
Helló! Youtube-os videót mivel tudok megnyitni e 51-en?

A saját böngészőjével.

csüt. márc. 19, 2009 10:53
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló! Youtube-os videót mivel tudok megnyitni e 51-en?

csüt. márc. 19, 2009 9:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Feltelepítettem a legújabb Energy Profilert. Képernyővédővel 6-9mA illetve 0,02 és 0,04W között van a fogyasztás úgy, hogy nem fut semmi a háttérben (100-as szoftver). Szerintetek ezek normális értékek? Wifi, 3G, BT természetesen ki volt kapcsolva a méréskor.

kedd márc. 17, 2009 18:17
ezüst tag

Hozzászólás 
[quote="jbtibor"][/quote]

Oké, mostmár minden világos:) Akkor én néztem be, azt hittem csak a töltés a lényeg. Tényleg jópofa ez a kábel, lehet én is beruházok egyre:)

szer. márc. 11, 2009 10:02
arany tag

Hozzászólás 
Brownage írta:
ilyet használ, ha utazik, mert így a laptop tölti a telefonját miközben mobilinternetezik (feltételezem bluetooth vagy infrán keresztül használja modemként

vezetékesen használom, mert a bluetooth kapcsolat nem vmi gyors

de mivel már régen vettem, nem előzményből szedtem elő a linket, hanem a dealextremen kerestem rá Nokia kábelre, az első találat mindjárt tartalmazta is az "E50" szót, gondoltam ez volt az - az E51 az első Nokiám, fene gondolta volna, h az E50-en még más portot használtak...

így a normál töltőt nem is szoktam becsomagolni utazásra, mert a laptopot mindig vinnem kell, annak táskájában pedig mindig ott van ez a tölteni is képes kábel

E51-el az öreg laptopon szerencsére működik önmagában is (néhány modellnél olvasni olyan tapasztalatokat, h nem elég nekik az USB port feszültsége, és egy 6V-ra konvertálót szoktak ajánlani: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2649)

szer. márc. 11, 2009 1:05
arany tag

Hozzászólás 
Brownage írta:
Az alap linket nem is én raktam fel, ne rám tessék kenni a dolgot:)

De beleszóltál :-p

Brownage írta:
Mondjuk eleve szó nem volt netezésről. Az alap téma onnan indult, hogy ki mivel tölti a telefonját, és hogy 3.7V-os töltő jó-e neki.

És tilos más témáról kérdezni?

Brownage írta:
(feltételezem bluetooth vagy infrán keresztül használja modemként, nem pedig pop porton, hisz az nincs rajta az e51-en, de ilyet nem is állított senki:))

Ha feltételezés helyett olvasnál akkor láthatnád, hogy vezetékkel köti össze a laptoppal, erre figyeltem fel. Véletlenül másikat linkelt be, és ha nem szólsz bele semmi nem történt volna, javította a linket, megnéztem, veszek egyet és kész.

Brownage írta:
E51-hez tök szabályos mini usb kell.

Nahát, ha nem mondod soha nem jövök rá :-p

Brownage írta:
Na most akkor az egyik usb tölti, másik usb-vel meg rákötöd a telefont és kész, ha mindenképp kábeles kapcsolatra van szükséged.

Ha van elég USB a laptopon akkor egyszerű, de ha nincs, és USB hubot sem akarok cipelni magammal akkor választanom kell.
A kábeles kapcsolat szerintem gyorsabb és stabilabb, mint a Bluetooth, az infra pedig egy vicc a mai körülmények között. Arról nem is beszélve, hogy a Bluetooth sokat fogyaszt.
Egyébként asztali géppel is vezetékes kapcsolatot használok, mert érezhetően gyorsabb a PC Suite kapcsolat és van olyan ami csak vezetéken működik, pl. SMS értesítés, ott viszont nem gond a töltés, mert van vezetékes áram.

Részemről lezárom a témát, így is túl sok helyet pazaroltunk el rá.

kedd márc. 10, 2009 23:28
Moderátor

Hozzászólás 
Brownage írta:
Én csak annyit mondtam, hogy ezzel a kábellel tölthető az E51 USB-ről. Semmi többet. Ez fedi a valóságot, nem?:)
MAXIMÁLISAN!

kedd márc. 10, 2009 22:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Bróvnédzs elnézést kér - gondolom -, de részben igaza volt.

Korábban (párral ezelőtt) leírtam. Valóban lehet vele tölteni, de internetezni közben csak pop-portos/mini töltős telóval lehet (a teljesség igénye nélkül 6101, 6103, E50, 6233, 6234, 6270, 6280 stb-stb...).

várj. Miért kérnék én elnézést?:) Én egy szóval nem mondtam, hogy ezzel a kábellel lehet netezni E51-en. Miért lehetne? Az alap linket nem is én raktam fel, ne rám tessék kenni a dolgot:)

Én csak annyit mondtam, hogy ezzel a kábellel tölthető az E51 USB-ről. Semmi többet. Ez fedi a valóságot, nem?:)

Mondjuk eleve szó nem volt netezésről. Az alap téma onnan indult, hogy ki mivel tölti a telefonját, és hogy 3.7V-os töltő jó-e neki. Aztán Degeczi belinkelte ezt a képet, hogy ő ilyet használ, ha utazik, mert így a laptop tölti a telefonját miközben mobilinternetezik (feltételezem bluetooth vagy infrán keresztül használja modemként, nem pedig pop porton, hisz az nincs rajta az e51-en, de ilyet nem is állított senki:))

Egyébként nem értem a problémát. E51-hez tök szabályos mini usb kell. Na most akkor az egyik usb tölti, másik usb-vel meg rákötöd a telefont és kész, ha mindenképp kábeles kapcsolatra van szükséged.

kedd márc. 10, 2009 21:03
arany tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
jbtibor írta:
Degeczi írta:
én egy ilyet használok utazások során: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15650
(így ha a laptoppal mobilinternetre van szükségem, vezetékkel kötöm rá az E51-et, és közben még töltést is kap)

Konkrétan olyant használsz amit belinkeltél, vagy hasonlót? Ugyanis az E51-en nem látok olyan csatlakozót, amilyen a képen van.

bocs, másikat linkeltem, ez a helyes: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12723

Ez már jobb, ezen látom mit hova kell dugni (az E51-en, nem este az ágyban :-)).

kedd márc. 10, 2009 19:57
arany tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
Degeczi írta:
én egy ilyet használok utazások során: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15650
(így ha a laptoppal mobilinternetre van szükségem, vezetékkel kötöm rá az E51-et, és közben még töltést is kap)

Konkrétan olyant használsz amit belinkeltél, vagy hasonlót? Ugyanis az E51-en nem látok olyan csatlakozót, amilyen a képen van.

bocs, másikat linkeltem, ez a helyes: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12723

kedd márc. 10, 2009 18:55
Moderátor

Hozzászólás 
Bróvnédzs elnézést kér - gondolom -, de részben igaza volt.

Korábban (párral ezelőtt) leírtam. Valóban lehet vele tölteni, de internetezni közben csak pop-portos/mini töltős telóval lehet (a teljesség igénye nélkül 6101, 6103, E50, 6233, 6234, 6270, 6280 stb-stb...).

kedd márc. 10, 2009 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
Ennyire hülyének azért ne nézz. Tudom hogy kell megnyitni a nagy képeket, sőt, még a keresőket is ismerem és máshol is rákerestem.

Inkább te mutass egy képet a telefonodon, ahová be tudod dugni ezt a kábelt hogy vezetéken át internetezz vele, mert erről írtál, nem pedig USB-s töltőről, ahhoz pedig nem kell adatkábel. Leírásod alapján azt hittem van egy rejtett csatlakozó valahol, amit eddig nem vettem észre.

Most már én is kíváncsi lettem. :) Nem inkább E50-ről van szó? E51-gyen miniUSB csatlakozó van ugyanis...

kedd márc. 10, 2009 16:21
arany tag

Hozzászólás 
Brownage írta:
jbtibor írta:
Degeczi írta:

hát már hogyne lenne. Nézd meg a képet nagyban:P
Kép

Ez egy ilyen multi fejes töltő tudod. A kábel egyik végén van az USB amit a gépbe dugsz, a másik végén pedig van a picsi vékony dugó, ami jó E51-esbe, vagy pedig a szélesebb dugó, ami nyilván másba jó, nem pedig az E51-esbe :D Értelemszerűen a mobilba azt dugod be, amilyen lyukad van:)

Ennyire hülyének azért ne nézz. Tudom hogy kell megnyitni a nagy képeket, sőt, még a keresőket is ismerem és máshol is rákerestem.

Inkább te mutass egy képet a telefonodon, ahová be tudod dugni ezt a kábelt hogy vezetéken át internetezz vele, mert erről írtál, nem pedig USB-s töltőről, ahhoz pedig nem kell adatkábel. Leírásod alapján azt hittem van egy rejtett csatlakozó valahol, amit eddig nem vettem észre.

kedd márc. 10, 2009 15:24
Moderátor

Hozzászólás 
Brownage írta:
Ez egy ilyen multi fejes töltő tudod. A kábel egyik végén van az USB amit a gépbe dugsz, a másik végén pedig van a picsi vékony dugó, ami jó E51-esbe, vagy pedig a szélesebb dugó, ami nyilván másba jó, nem pedig az E51-esbe :D Értelemszerűen a mobilba azt dugod be, amilyen lyukad van:)
Na várjunk, a pontosság kedvéért, ez egy olyan dugó, ami pop-portos telefonokhoz való, internetezéshez, extraként pedig ki van hozva az 5V, hogy tölteni is lehessen közben.

Tehát szó nincsen multi fejesről, a széles az a pop-portba megy, a picike meg a töltő lyukába. Pop porton keresztül egyetlen Nokia sem tölthető.

kedd márc. 10, 2009 14:58
ezüst tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
Degeczi írta:

hát már hogyne lenne. Nézd meg a képet nagyban:P
Kép

kedd márc. 10, 2009 13:50
arany tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:

kedd márc. 10, 2009 11:19
arany tag

Hozzászólás 
mehesz írta:
... Azt kérdezném, hogy ugye az E51-hez 5V-os, 800mA-es töltőt adtak - viszont tölthetem-e a telefont egy régi Nokia töltővel - persze átalakítóval - ami 3,7V-os és 350mA-es? Ez jelentené a kíméletesebb töltést?

Én a régi kis kocka töltővel (3,7V 350mA) töltöttem rendszeresen a 6230i-t, a 6120c-t és jelenleg az N82-t is azzal töltöm. Semmi probléma nincs. Ugyanaddig bírja az akku, mint amikor néha az eredeti töltővel töltöm.

hétf. márc. 09, 2009 17:58
arany tag

Hozzászólás 

hétf. márc. 09, 2009 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Degeczi írta:
mehesz írta:
viszont tölthetem-e a telefont egy régi Nokia töltővel - persze átalakítóval - ami 3,7V-os és 350mA-es? Ez jelentené a kíméletesebb töltést?

nem, ez semmilyen töltést nem jelentene!

az akku néveleges feszültsége 3,7V, teljesen töltött állapotban 4V körül = egy 3,7V-os töltővel föl sem tudod tölteni...

a tényleges áramfölvétel egyébként sem a fali adatpteren múlik (annak csak annyi a feladata, h képes legyen a max. szükséges áramerősség leadására), hanem a töltést vezérlő áramköré - az viszont a telefonban van

De akkor van nekem egy 5,7V-os, 800mA-os töltőm is ... akkor azt használhatom hozzá. Csak hogy legyen otthon is meg munkahelyen is töltési lehetőség.

hétf. márc. 09, 2009 16:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fura ez, mert a szinten 3.7V-os 6233-amat siman tolti a kocka tolto... Csodalkoztam is, amikor haver mondta, hogy neki nem megy az atalakitos moka E51-en.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ hétf. márc. 09, 2009 17:18-kor.

hétf. márc. 09, 2009 16:42
arany tag

Hozzászólás 
mehesz írta:
viszont tölthetem-e a telefont egy régi Nokia töltővel - persze átalakítóval - ami 3,7V-os és 350mA-es? Ez jelentené a kíméletesebb töltést?

nem, ez semmilyen töltést nem jelentene!

az akku néveleges feszültsége 3,7V, teljesen töltött állapotban 4V körül = egy 3,7V-os töltővel föl sem tudod tölteni...

a tényleges áramfölvétel egyébként sem a fali adatpteren múlik (annak csak annyi a feladata, h képes legyen a max. szükséges áramerősség leadására), hanem a töltést vezérlő áramköré - az viszont a telefonban van

hétf. márc. 09, 2009 16:00
vas-tag

Hozzászólás 
Nekem elég kemény az anyaga ezeknek a gomboknak, viszont mivel ritkán használom őket, nem is kopnak. Igaz, még csak 3 hetes a telefon. A kamera porosodik, a kijelző alatt még nem. Majd meglátjuk hogy bírja... Remélem azért nem rohad szét az a a műanyag rész, mert zseben hordom ráadásul...

hétf. márc. 09, 2009 15:57
arany tag

Hozzászólás 
speedfate írta:

Már én is visszavittem egyszer megmutatni és megkérdezni, hogy ilyenkor mi van.
Még nem is találkoztak ilyen problémával azt mondták.
Meg, hogy elküldik és bevizsgálják.

Anno en a Westendbe vittem, szo nelkul csereltek volna, de eppen nem volt keznel az alkatreszbol. Atszoltak a Mammutba, ott volt, atmentem, es fel ora alatt megmutottek. Szo nelkul.

hétf. márc. 09, 2009 14:44
arany tag

Hozzászólás 
Brownage írta:

Mintha Macika írta volna korábban, hogy neki a navigálógomb közepe kezdett megkopni.

Navigomb ezustozese az nekem is kopott szepen.

hétf. márc. 09, 2009 14:42
ezüst tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
speedfate írta:
Sziasztok!

Pár oldalt vissza olvastam, de nem találtam semmit a kérdésemre válaszként.
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire általános hogy a készüléken található gumi borítású gombok kopnak vagy esetemben éppen elkoptak.
A bekapcsolónál és a fel-le hangosítónál már egy lyuk tátong.

Van esetleg volt valakinek ilyen problémája?

Válaszotokat előre is köszi!

Üdv István

Nekem kb. 4 honap utan szakadt be a bekapcsolo gomb. Garanciaban csereltek. Az uj erzesre kemenyebb, azzal nem jott tobbet elo a problema.

még ennél is keményebb?? jézusom? bár nem tudom. én most vettem pár hete a telefont, lehet, hogy ez már újabb széria és esetleg eleve a keményebb borítást kapta, de számomra nagyon furák ezek a gombok. Baromira nehezen lehet bármelyiket is nyomni. akár a hangutasitások gombot, akár a hangerő fel/le. mondjuk én kikapcsolni nem szoktam sosem a telefont, van EQ Restart progim, azzal inditom újra, ha valamiért újra kell így a bekapcsológombot nem igen fogom használni. a hangerőt viszont igen. remélem nem fog lekopni mer az gáz:(

Mintha Macika írta volna korábban, hogy neki a navigálógomb közepe kezdett megkopni.

hétf. márc. 09, 2009 13:19
vas-tag

Hozzászólás 
TOZ írta:
speedfate írta:
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy mennyire általános hogy a készüléken található gumi borítású gombok kopnak vagy esetemben éppen elkoptak.

Üdv István

Nekem kb. 4 honap utan szakadt be a bekapcsolo gomb. Garanciaban csereltek. Az uj erzesre kemenyebb, azzal nem jott tobbet elo a problema.

Már én is visszavittem egyszer megmutatni és megkérdezni, hogy ilyenkor mi van.
Még nem is találkoztak ilyen problémával azt mondták.
Meg, hogy elküldik és bevizsgálják.

hétf. márc. 09, 2009 13:18
arany tag

Hozzászólás 
speedfate írta:
Sziasztok!

Üdv István

hétf. márc. 09, 2009 13:02
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Üdv István

hétf. márc. 09, 2009 12:18
ezüst tag

Hozzászólás 
mehesz írta:
Sziasztok! Macika említette vhol, hogy a telefon akksiját a kikapcsolt állapotban való és a lassabb, kíméletesebb töltés befolyásolja. Azt kérdezném, hogy ugye az E51-hez 5V-os, 800mA-es töltőt adtak - viszont tölthetem-e a telefont egy régi Nokia töltővel - persze átalakítóval - ami 3,7V-os és 350mA-es? Ez jelentené a kíméletesebb töltést?

Hááát nem tudom. Szerintem ha 5V-os töltő való hozzá, akkor illene 5V-al tölteni. Azért a feszülsgégnek csak meg kéne lennie:)

A kikapcsolt állapotban való töltés azért lényeges, mert minden aksinak az a halála, ha folyamatos töltés/merítés áll fenn. Ezért halnak meg általában fél év - 1 éven belül a notebook aksik, mert az tipikusan ilyen nyúzást kapnak, hisz ott folyton bedugva használod. ha épp kiméled, tölti, ha terhelt a proci, akkor használod, lényeg, hogy notebookhasználatra nem annyira jellemző az, hogy feltöltöd maxra, azután pedig lemerited töltés nélkül amig nem jelez. Azt folyton bedugják amint van a környéken 220. Ez meg is érezhető egy 1 éves notebook aksin.

Telefonnál nem ennyire vészes a helyzet ott általában feltöltöd maxra, aztán akkor töltöd ismét, amikor már merülőben van. A kikapcsolt töltés azért kimélő, mert ilyenkor nincs a hálózaton a telefon, nem meríti a hálózatkeresés/bejövő hívás, egyéb telefonhasználat, miközben töltődik.

Szerintem a kisebb árammal való töltésnek kisebb a jelentősége, de esetedben a megoldás az lehetne, ha 5V-os, de kisebb mint 800mA-s töltőt használsz. De 5V legyen meg.

vas. márc. 08, 2009 22:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Macika említette vhol, hogy a telefon akksiját a kikapcsolt állapotban való és a lassabb, kíméletesebb töltés befolyásolja. Azt kérdezném, hogy ugye az E51-hez 5V-os, 800mA-es töltőt adtak - viszont tölthetem-e a telefont egy régi Nokia töltővel - persze átalakítóval - ami 3,7V-os és 350mA-es? Ez jelentené a kíméletesebb töltést?

vas. márc. 08, 2009 21:30
Moderátor

Hozzászólás 
Látod, ebből is látszik, hogy kapkodsz. :)

Mindegy, minden új telónál így van az ember vele, hogy nyakon önti minden ****, aztán amikor beáll tőle a teló, akkor szentségel. Utána már sokkal okosabban pakolja fel a cuccokat rá.

A 4gombos resetnél úgy kell nyomni, hogy EGYETLEN MÁS gomb se nyomódjon meg, az a 4 viszont mindvégig érintkezzen, de nem kell fél percig nyomni, elég 2-3 mp-ig.
Akkor sikeres a reset, ha kéri az országot és visszakapcsolt angolra.

pén. márc. 06, 2009 14:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Próbálnám resetelni a telefonomat, egyelőre nem sok sikerrel.
Valahol a fórum elején ezt olvastam:
"zöld"+"3"+"*"+"bekapcs"

Ezt próbálnám véghezvinni, de nem törlődik a telefonból semmi. Mi a titok, mit csinálok rosszl?

Kikapcsoltam teljesen a telefont. Egyik kezem 3 ujjával nyomvatartottam a zöld 3 * gombokat miközben a másik kezemmel megnyomtam a power gombot. 100% hogy mind a 4 gomb egyszerre le van nyomva és úgy kapcsolódik be a telefon. Törlődni viszont nem törlődik semmi. próbáltam úgyis, hogy egész indulás alatt, mig a telefon menüje be nem jön, végig nyomvatartom ezt a 4 gombot, nem segített az se.

Gondoltam arra is, hogy esetleg bekapcsolt állapotban kéne a kombinációt nyomni? Az viszont nem megy mivel a * elkezdi a bluetoothot bekapcsolni, a 3-as a gyorshivást hivni (ezt mondjuk kikapcsoltam, hogy ne tegye) a zöld is elkezdi az utolsó nevet hivni, a kikapcsoló meg ugye kikapcsol 1-2 mp alatt, ha nyomvatartom. De gondolom kikapcsolt állapotban kéne eljátszani a dolgot, mégse sikerül:( Vagy rossz kombináció van írva a fórum elején?:)

szerk: közben a *#7370# biztkód. módszerrel sikerült az alapállapot, a beállításvarázslóban továbbra sincs az a menüpont, de ez lehet a voda miatt, hogy ne lehessen módosítani a beállítást. mindenesetre most igy az üres teló küldött végre MMS-t!

most pakolhatok vissza mindent, és nézhetem meg, hogy utána is megy-e még:)

Jajj egy FONTOS kérdés a hackelt telefonosokhoz. Ha egy letöltött proginak van signed és unsigned verziója is, akkor melyiket érdemes a hackelt telóra felrakni?

Gondolom, hogy a gyári sw-seknek az unsigned kell, mert azt kell szignóztatniuk a saját imeiükre, viszont nekünk meg tökmindegy? mindkettő működik? ha igen, akkor miért jó, ha egy signed verzió is van a csomagban?

Szerk2: jelentem működik az MMS. nem jöttem rá, hogy mi törölhetett ki mindent, de első két nap elég sok progit kipróbáltam, installálgattam össze-vissza, de most így legalább nincs tele szeméttel a teló, csak azokat tettem fel, amiket használok.

Most látszódik minden gyári voda beállítás. mms, wap, net, stream etc.:)

pén. márc. 06, 2009 8:15
ezüst tag

Hozzászólás 
MVD írta:
Brownage írta:
Tudna valaki segíteni nekem MMS beállítással kapcsolatban?

https://nokiags.wdsglobal.com/standard? ... uageId=133
Ezt próbáltad már?

Megpróbáltam. Ezzel sem tudom lekérni:
"Beállítások varázslója

A telefonon nyomja meg a Menü billentyűt.
Görgessen a következőre és válassza ki: Eszközök.
A Nokia beállítások varázsló elindításához görgessen a következőre és válassza ki: Beállítások varázsló.
Görgessen a következőre és válassza ki: Operátor.

A gond az, hogy mikor belépek a Beállítás varázslóba ott csak egyetlen sorom van: Email beállítások

pén. márc. 06, 2009 7:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Brownage írta:

https://nokiags.wdsglobal.com/standard? ... uageId=133
Ezt próbáltad már?

pén. márc. 06, 2009 0:32
ezüst tag

Hozzászólás 
A fura az egészben az, hogy Vodafone-os E51-esem van, és a nokia updaterrel frissítettem mikor kézhez kaptam. A voda logó még mindig benne van ki-/bekapcsoláskor, így elméletileg meg kéne, hogy legyenek a telefonomban az MMS WAP NET beállítások, de sajnos nem találom:(

A dolog érdekessége az, hogy először hibát írt, hogy állítsam a használt h.férési pontot.
Üzenetek-Beállítások-opciók-MMS üzenet részen belül meg is találtam a használt h.fér.pont sort, és oda is volt írva, hogy Vodafone MMS. De rákattintva hibát írt. Olyasmit, hogy nincs hférési pont beállítva, állítson be a kapcsolatoknál.

Elmentem ekkor az Eszközök-Beállítások-Csatlakozás-H.férési pontokba és itt hozzáadtam egy új 'csomagkapcsolt' hférési pontot. először simán MMS néven mentettem el. Aztán gondoltam, hogy átnevezem Vodafone MM-re, viszont itt hibát írt. Azt mondta nekem, hogy már létezik ilyen:(

visszamentem az üzenetek mms beállítás részbe, hogy hozzárendeljem az MMS-hez a h.férési pontot, itt csak az általam elmentett MMS található mostmár.

Látszólag nem ír hibát, az MMS-t viszont nem küldi el. próbálkozik időnként, de a kimenő mappában van a levél, 10-15 percenként igyekszik újraküldeni. Küldés közben megjelenik az aktiv GPRS ikon a bal felső sarokban a térerő jelző alatt. Aztán elmúlik és a kimenőben ottmarad az MMS kiirva, hogy újrapróbálkozás: XY-kor.

Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?

A HelloCarbide hack csinálhatja esetleg ezt? Mást nem tudok elképzelni. nem szivesen resetelném teljesen a telefonomat, ha van más megoldás is.

csüt. márc. 05, 2009 23:27
arany tag

Hozzászólás 
Elég intenzíven használom a telót, így bír kb 36 órát. A jelzés pedig csak 28-30 óra múlva kezd csökkenni, de akkor már értelemszerűen nagyon gyorsan.

kedd márc. 03, 2009 23:28
arany tag

Hozzászólás 
gaagoj írta:
Az akksiról egyébként annyit, hogy kicsivel több, mint 2,5 napja megy, most van kicsivel a fele alatt

a kijelzés van a fele alatt...

egyébként nagyon nem lineáris: lassan indul meg, de ha így, a fele alatt jár, onnan tipikusan már csak 1 nap van hátra :(

kedd márc. 03, 2009 22:18
arany tag

Hozzászólás wmv
Kétségbeesetten keresek megoldást wmv fájl lejátszására, de csak konvertálással van rá lehetőség, esetleg valami tipp?

kedd márc. 03, 2009 21:56
vas-tag

Hozzászólás 
jbtibor írta:
gaagoj írta:
Sziasztok! Lenne egy w-lan-os kérdésem. Adott a suli w-lan-ja. Megvan a WEP kulcs, az OK is. Ez arra elég, hogy a suli honlapját böngésszem vele. Ezen kívül szükség van proxy beállításra is, hogy más oldalakat is meg tudjak nézni. Ehhez meg van adva egy IP: 10.0.0.2 és egy port 3333. Na ezeket nem tudom hova kell beírni :)

Lásd a magyar nyelvű használati útmutató 109-110. oldalait.

Köszi szépen! A Nokia oldalon lévő útmutatóban nem jutottam el odáig, a telefonhoz adott használati pedig csak 91 oldalig számozott :D De most már megvan, köszi még egyszer az infot!

kedd márc. 03, 2009 19:43
arany tag

Hozzászólás 
RAYBEN írta:
hello!
wifi-
Hiba : Nem csatlakoztatható. Érvénytelen előre megosztott WPA kulcs.

A jelszó Jó az biztos mivel ezt az üzenetet is egy wifis notiról irom ugyanazzal a kulcsal.

Ezt a hibaüzenetet kapom ha csatlakozni akarok a routeremre.

Tudtok segíteni? semmi ötletem már összevissza állítottam a routert is minden beállítást kipróbáltam rajta... :D

üdv.

beállítások/.../hozzáférési pontok kiválasztod a router Ap-jét biztonsági beállítások előre megosztott és oda beírod újra, nekem ez volt a baj, hátha neked is jó lesz. Szerintem az a baj, hogy wifi beállításának varázslója nem állította be ezt.

kedd márc. 03, 2009 19:09
arany tag

Hozzászólás 
gaagoj írta:
Sziasztok! Lenne egy w-lan-os kérdésem. Adott a suli w-lan-ja. Megvan a WEP kulcs, az OK is. Ez arra elég, hogy a suli honlapját böngésszem vele. Ezen kívül szükség van proxy beállításra is, hogy más oldalakat is meg tudjak nézni. Ehhez meg van adva egy IP: 10.0.0.2 és egy port 3333. Na ezeket nem tudom hova kell beírni :)

Lásd a magyar nyelvű használati útmutató 109-110. oldalait.

kedd márc. 03, 2009 18:52
vas-tag

Hozzászólás 
Az akksiról egyébként annyit, hogy kicsivel több, mint 2,5 napja megy, most van kicsivel a fele alatt. 3G ki, BT ki, w-lan ki. BT csak telepítéseknél van bekapcsolva, de elég sokat szoktam vele szórakozni. W-lanozni is szoktam pár percet néha. Beszélgetés nem sok, kb 20 percet beszéltem a 2,5 nap alatt. Ja és irRemote :D Azt is próbálgattam :) Eddig azt mondom nem gáz, ha nincs folyamat bekapcsolva vkinek a sok okosság, akkor bírja vszínűleg. Mondjuk elég sokat nyomkodom, mert bírom ezt a **** :)

kedd márc. 03, 2009 16:39
vas-tag

Hozzászólás 

kedd márc. 03, 2009 16:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Van arra valami mód (külső program), hogy hatnál több programot lehessen kitenni az aktív készenlétbe?

Amit te szeretnél arra nincs okosság viszont próbáld ki a handy shell-t és rájössz hogy az hiányzott eddig neked. :wink:

kedd márc. 03, 2009 16:02
arany tag

Hozzászólás 
hello!
wifi-
Hiba : Nem csatlakoztatható. Érvénytelen előre megosztott WPA kulcs.

A jelszó Jó az biztos mivel ezt az üzenetet is egy wifis notiról irom ugyanazzal a kulcsal.

Ezt a hibaüzenetet kapom ha csatlakozni akarok a routeremre.

Tudtok segíteni? semmi ötletem már összevissza állítottam a routert is minden beállítást kipróbáltam rajta... :D

üdv.

kedd márc. 03, 2009 15:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Van arra valami mód (külső program), hogy hatnál több programot lehessen kitenni az aktív készenlétbe?

kedd márc. 03, 2009 11:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem teljesen értem ezt az új hangfelismerő rendszer dolgot.

Legutóbbi Nokiámon még úgy működött a dolog, hogy a névhez hozzá kellett adnom a saját hangmintámat és az alapján egyeztetett.

Ezekben az újakban most ezt automatikusan a géphang akarja kitalálni, hogy mit mondok. Viszont van a hangutasítások/beállításokban egy Saját felhaszn. hangminta törlése vagy hasonló menüpont. A kézikönyv elég szűkszavúan említi a dolgot, annyi van, hogy bárki hangját felismeri, de a főfelhasználóéhoz igazodik elsősorban, és az ő hangmintája törölhető itt.

De hogy igazodik hozzám? honnan tudja ki a fő felhasználó? sehol nem találtam olyan menüpontot, ahol tanítatnám a telefont/saját hangmintát adhatnék meg:(

vas. márc. 01, 2009 14:43
vas-tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
gaagoj írta:
Sziasztok! Lenne még egy láma kérdésem, mert nem értek a VoIP-hoz, még úgy sem, hogy végigolvastam itt a fórumban róla szinte mindent Ha w-lan-on keresztül internettelefonálok, akkor az elvileg full ingyen van, ugye? Tudtommal SIM kártya nem is kell hozzá. Mert én úgy vettem ki, hogy az adott szolgáltató - neophone, voipdiscount stb. - részére kell valamennyit befizetni és ott lesz lebeszélhető kreditem olcsón De nekem olyan kéne, hogy ne kelljen fizetni Ha van ilyen... és milyen beállítás kell hozzá? Sorry a Hozzáértőktől, nekem nem evidens, még nem merültem annyira a dologban...

Szia!
Van ilyen, de tudtommal csak vezetékes irányba ingyenes, oda is csak bizonyos ideig, utána új account kell. Lásd:visszább voipwise, freecall, vagy rokonai közül néhány beállítása (ha jól emlékszem Lalamper írta le). Mobilra én csak ingyen sms-t tudok (wadja).

Köszönöm a választ!

vas. márc. 01, 2009 3:37
arany tag

Hozzászólás 
gaagoj írta:
Sziasztok! Lenne még egy láma kérdésem, mert nem értek a VoIP-hoz, még úgy sem, hogy végigolvastam itt a fórumban róla szinte mindent Ha w-lan-on keresztül internettelefonálok, akkor az elvileg full ingyen van, ugye? Tudtommal SIM kártya nem is kell hozzá. Mert én úgy vettem ki, hogy az adott szolgáltató - neophone, voipdiscount stb. - részére kell valamennyit befizetni és ott lesz lebeszélhető kreditem olcsón De nekem olyan kéne, hogy ne kelljen fizetni Ha van ilyen... és milyen beállítás kell hozzá? Sorry a Hozzáértőktől, nekem nem evidens, még nem merültem annyira a dologban...

Szia!
Van ilyen, de tudtommal csak vezetékes irányba ingyenes, oda is csak bizonyos ideig, utána új account kell. Lásd:visszább voipwise, freecall, vagy rokonai közül néhány beállítása (ha jól emlékszem Lalamper írta le). Mobilra én csak ingyen sms-t tudok (wadja).

szomb. feb. 28, 2009 19:56
vas-tag

Hozzászólás 

szomb. feb. 28, 2009 17:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2544 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 51  Következő