Szerző |
Üzenet |
Gregory
arany tag
|
Macika írta: Bocsánat a kötözködésért, de RE nélkül.
Transzflektív.
Mit jelent: "transzreflektív kijelzõ"
|
szomb. márc. 28, 2009 21:19 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Gregory írta: Ez kijelző amúgy is érdekes. Nekem kevésbé tetszik, hogy napfényben szinte semmi sem látszik rajta, asszem nem transzreflektív... Ezért is hiányzik belőle az idő mutató képernyővédő, mert háttérfény nélkül nem látszik rajta semmi. Bocsánat a kötözködésért, de RE nélkül.
Transzflektív.
|
szomb. márc. 28, 2009 20:57 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Ez kijelző amúgy is érdekes.
Nekem kevésbé tetszik, hogy napfényben szinte semmi sem látszik rajta, asszem nem transzreflektív... Ezért is hiányzik belőle az idő mutató képernyővédő, mert háttérfény nélkül nem látszik rajta semmi.
|
szomb. márc. 28, 2009 20:49 |
|
|
eriklili
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 14:00 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
David!
Én,amikor frissitettem lementettem a PC Suitra a dolgokat,utána a mekarit formáztam,kivettem a telcsiből és ugy rezeteltem/ *#7370# /
Majd amikor kész volt a szoft frissités,akkor ujraindulása után visszatettem a cuccokat.Nekem semmi nem maradt fenn,mindent ujból raktam,amit lementettem.
|
szomb. márc. 28, 2009 20:19 |
|
|
eriklili
ezüst tag
Csatlakozott: pén. jún. 02, 2006 14:00 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szabolcs!
A beállitásoknál a telefon beáll.-kijelző beállitása is megegyezik?Ott lehet kontrasztot állitani,de gondolom ezt Te is tudod.
Más ötletem nincs,az okosabbak biztosan tuják az okot.
/a T-mobiloson is 20-as szoft van már?
|
szomb. márc. 28, 2009 20:15 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Sziasztok4
A következő "érdekességet" fedeztem fel a mai napon. Adott egy kártyafüggetlen 5800-as kb. egy hónapos, és a dott egy T-mobil-os 5800 egy napos.
Miért lehet az, hogy ha egymás mellé teszem a két készüléket akkor a T-mobil-os telefon kijelzőjének szebb, élénkebb a képe. A színek mintha erőteljesebbek, mélyebbek lennének. A "régi", a kártyafüggetlen szinte haloványnak tűnik mellette.
A beállítások és a téma természetesen mindkét készüléken ugyanaz (a gyári alap). Az egy hónapos telefon természetesen védve volt/van mindentől. Bőrtokban hordom. Naponta vagy 2 órát "tapicskolom" folyamatosan a kijelzőt (sms, hívások, opera mini, stb.)
Mi a különbség oka? Egy hónap használat ennyire meglátszana rajta????
Üdv: Szabolcs
|
szomb. márc. 28, 2009 19:40 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Macika írta: Kb. 3-4 hónapja tudja ezt a Nokia megoldani az új típusoknál...
Nekem viszont érdekes módon a v20-ra frissítés után a PC-Suite nem tudta visszaállítani a PC-s mentésből a naptárat!
Az viszont meglepett, hogy az e-mail varázsló simán, magától beállította a gmail fiókomat. Csak a nevemet kérte és a jelszót... Ez az n95-n nem volt egyszerű...
|
szomb. márc. 28, 2009 18:52 |
|
|
David
ezüst tag
|
Értem, köszi.
|
szomb. márc. 28, 2009 18:45 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
David írta: eriklili: akkor te nagyon jól jártál a telefonnal, köszi használni is fogom Most frissítettem az NSU-val, de az az érdekes helyzet állt elő, hogy előtte lementettem róla ami kell, de a frissítés után is minden megvolt rajta, vissza sem kellett tölteni. Vagy ez normális? Mert az N80-nál nem így volt, tényleg minden törlődött róla, itt meg csak idő és dátumbeállításokat kért, még a nyelv is maradt magyar, nem kellett állítani... Kb. 3-4 hónapja tudja ezt a Nokia megoldani az új típusoknál...
Amit a Siemens úgy 12 éve már.
Az otthoni szoftverfrissítéssel együtt...
|
szomb. márc. 28, 2009 17:56 |
|
|
David
ezüst tag
|
eriklili: akkor te nagyon jól jártál a telefonnal, köszi használni is fogom
Most frissítettem az NSU-val, de az az érdekes helyzet állt elő, hogy előtte lementettem róla ami kell, de a frissítés után is minden megvolt rajta, vissza sem kellett tölteni. Vagy ez normális? Mert az N80-nál nem így volt, tényleg minden törlődött róla, itt meg csak idő és dátumbeállításokat kért, még a nyelv is maradt magyar, nem kellett állítani...
|
szomb. márc. 28, 2009 17:01 |
|
|
eriklili
ezüst tag
|
5800 vásárlás
Én 1 napos korában az Aproneten vettem egy sráctól.Másik telcsit akart venni,de nem jött meg neki,ezért vette meg.Mire meglett hivták hogy megvan az eredeti ezért adta el.Egyébként ő az Ujmobilok.hu-n vette.Január 10-én vettem,azóta semmi gondom nem volt vele.Szoftot frissitettem rajta NSU-val. /2 éves nokia gari van rá/
Szóval használd és ne félj semmitől.
|
pén. márc. 27, 2009 22:01 |
|
|
David
ezüst tag
|
A doboz és benne is minden bontatlan volt. A garlevelet is megnéztem, hivatalos Nokia-s, legalábbis ilyet kaptam az N80-amhoz is, amit korábban mintaboltban vettem. Az a különbség, hogy azon az importőr Nokia Hungary Kft., az 5800-n pedig Nokia Komárom Kft.
Ebben a topicban ( http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... start=1550) négy product kód van kiemelve félkövérrel és az enyém is köztük van, akkor ezeket lehet itthon kapni?
Remélem akkor tényleg minden rendben van vele, pont azért mertem ettől a cégtől venni és nem valami noname sufniból, mert már sok cuccot rendeltem innen, semmivel nem volt gond, ami elromlott gari időn belül, megoldották, javíttatták vagy cserélték. Mellesleg a telefon adatlapján ott van, hogy "A termék forgalmazása a magyarországi márkaképviselet támogatásával, hivatalos magyar jótállási feltételekkel történik.".
eriklili, Szenya, Gregory, köszi a válaszokat és a bátorítást. Te hol vetted a tiédet, eriklili?
|
pén. márc. 27, 2009 8:44 |
|
|
eriklili
ezüst tag
|
David írta: Ez a product code-om: 0570122. Ez akkor mit jelent?
Nekem is ilyen a produktkódom.Azt jelenti,hogy Koműromban csinálták.Szuper a telcsi,semmi baja nem volt még,pedig január elején vettem.
Kivánom,hogy sok örömed legyen benne,ne hagyd,hogy bárki is elvegye a kedved.
|
csüt. márc. 26, 2009 21:46 |
|
|
Szenya
arany tag
|
Gregory írta: David írta: Így egy kicsit átverve érzem magam... Van ennek valamilyen hátránya? Ha frissítem az NSU-val, akkor lesz benne magyar nyelv is? Köszi a válaszaidat. Mondom, hogy van benne magyar! Majd Macika elmondja, hogy is van ez. Milyen garlevelet adtak hozzá? Ha bontatlan volt a doboz, akkor teljesen hivatalos, nincs humbuk!
Ez a szoftver van a magyar kártyafüggetlen 5800-on. Ne ijesztgessétek szegényt!
|
csüt. márc. 26, 2009 21:40 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: Így egy kicsit átverve érzem magam... Van ennek valamilyen hátránya? Ha frissítem az NSU-val, akkor lesz benne magyar nyelv is? Köszi a válaszaidat.
Mondom, hogy van benne magyar!
Majd Macika elmondja, hogy is van ez.
Milyen garlevelet adtak hozzá? Ha bontatlan volt a doboz, akkor teljesen hivatalos, nincs humbuk!
|
csüt. márc. 26, 2009 20:27 |
|
|
David
ezüst tag
|
Így egy kicsit átverve érzem magam... Van ennek valamilyen hátránya?
Ha frissítem az NSU-val, akkor lesz benne magyar nyelv is?
Köszi a válaszaidat.
|
csüt. márc. 26, 2009 20:09 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: Vagyis nem magyar piacos? Ha frissítem, eltűnik a magyar nyelv?
Nem magyar piacos, de van benne hivatalosan magyar nyelv.
|
csüt. márc. 26, 2009 20:05 |
|
|
David
ezüst tag
|
Vagyis nem magyar piacos? Ha frissítem, eltűnik a magyar nyelv?
|
csüt. márc. 26, 2009 20:01 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: Ez a product code-om: 0570122. Ez akkor mit jelent?
Ez a RUSSIAN BLUE HUNGARY.
|
csüt. márc. 26, 2009 19:56 |
|
|
David
ezüst tag
|
Ez a product code-om: 0570122. Ez akkor mit jelent?
|
csüt. márc. 26, 2009 17:25 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Macika írta: biztos, hogy magyar piacra szánt készülékek azok, amiket ott árusítanak?
Egy PC kód megadásával kiderül!
David! Beírnád ide az akku alatt található Product code számot?
|
csüt. márc. 26, 2009 15:31 |
|
|
Macika
Moderátor
|
David írta: Igen, tudom, hogy ráteszi, de előbb ezzel akartam próbálgatni. Csak azért kérdeztem fentebb, mert arra szerettem volna kitérni, hogy mikori gyártású lehet a készülék, vajon nálam is elő fog-e jönni a hangszóró hibája. De majd meglátjuk mi lesz vele, remélem nem. Amúgy az Extreme Digital-ból rendeltem (Lehet, hogy reklámnak minősül? Akkor pls del.), 99900 Ft-ért. Eredetileg Nokia mintaboltban vettem volna, de ott nem volt kékben, ráadásul 10 ropival többért adják, pedig legutóbb, amikor néztem, ugyanennyi volt, biztos akkor akcióztak. Nem foglalkozom törléssel, csak a kisördög motoszkál bennem. Vajon biztos, hogy magyar piacra szánt készülékek azok, amiket ott árusítanak?
|
csüt. márc. 26, 2009 15:26 |
|
|
David
ezüst tag
|
Igen, tudom, hogy ráteszi, de előbb ezzel akartam próbálgatni. Csak azért kérdeztem fentebb, mert arra szerettem volna kitérni, hogy mikori gyártású lehet a készülék, vajon nálam is elő fog-e jönni a hangszóró hibája. De majd meglátjuk mi lesz vele, remélem nem.
Amúgy az Extreme Digital-ból rendeltem (Lehet, hogy reklámnak minősül? Akkor pls del.), 99900 Ft-ért. Eredetileg Nokia mintaboltban vettem volna, de ott nem volt kékben, ráadásul 10 ropival többért adják, pedig legutóbb, amikor néztem, ugyanennyi volt, biztos akkor akcióztak.
|
csüt. márc. 26, 2009 14:59 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: Köszi Gregory, rá nem jöttem volna Akoska: a telefon független, és HW revision-t sajnos nem tudok mondani.
Ha független, akkor az nsu simán ráteszi a legújabb fw-t (v20).
Lehet tudni, hogy kitől és mennyiért vetted?
|
csüt. márc. 26, 2009 14:24 |
|
|
David
ezüst tag
|
Köszi Gregory, rá nem jöttem volna
Akoska: a telefon független, és HW revision-t sajnos nem tudok mondani.
|
csüt. márc. 26, 2009 13:16 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
FW verzióból csak nagyon durva közelítéssel lehet megmondani a gyártási dátumot.
Csak egy igen tág intervallumot határozhatsz meg belőle, ami akár több hardver revíziót is lefedhet.
Ha NSS-el esetleg bele lehet olvasni a telóba, az ottani infokból esetleg több is kiderülhet (HW revision)
|
csüt. márc. 26, 2009 12:52 |
|
|
Gregory
arany tag
|
David írta: a névjegyzéksávot el lehet valahogy tüntetni a készenléti állapot kijelzőjéről? Visszaolvastam, de nem találtam róla infót. Köszi.
És még valami: a szoftver verziójából lehet rá következtetni, hogy mikor készült a telefon, vagyis elő fog-e jönni a hangszóró hibája, vagy ez már annál újabb széria?
A főképernyő témáját megadhatod a beállítások->Személyes->Főképernyőtéma alatt.
A fw verzióból nem lehet következtetni. Milyen szolgáltató adta?
Nekem vodás és hw revision: 1101
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gregory csüt. márc. 26, 2009 12:57-kor.
|
csüt. márc. 26, 2009 12:52 |
|
|
David
ezüst tag
|
Hi,
tegnap hozta a futár az új 5800-mat Még nem frissítettem (jelenleg 10.0.010 verziójú szoft van rajta, 2008. 11. 04-es dátummal), egyelőre próbálgatom, majd írok pár tapasztalatot, de addig is lenne egy kérdésem: a névjegyzéksávot el lehet valahogy tüntetni a készenléti állapot kijelzőjéről? Visszaolvastam, de nem találtam róla infót. Köszi.
És még valami: a szoftver verziójából lehet rá következtetni, hogy mikor készült a telefon, vagyis elő fog-e jönni a hangszóró hibája, vagy ez már annál újabb széria?
|
csüt. márc. 26, 2009 12:38 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Akoska írta: Gyári softos teló: unbranded phone Független teló: not locked phone vagy phone w/o simlock, esetleg sim unlocked. A kettő más és más, egy függő teló lehet "gyári" softos, de egy függetlenített pl. Live-os teló ettől még brandes marad, amíg rá nem flashelsz egy "unbranded" softot
Köszi a segítséget, a sim lock is eszembe juthatott volna. Kérdezték egy másik fórumon. Most megyek idegen tollakkal ékeskedni!
|
szer. márc. 25, 2009 15:24 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Szenya írta: Alexfux írta: Persze nem tudom azt sem, hogy hogyan magyarítják ezeket az sw-ket, lehet, hogy ott történt valami elcseszés. Ha tudnád, sírnál a röhögéstől és nem csodálkoznál a hibákon
"sírnál a röhögéstől " Ez nem semmi képzavar!
De szomorú, amit írtál.
|
szer. márc. 25, 2009 15:21 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Gyári softos teló: unbranded phone
Független teló: not locked phone vagy phone w/o simlock, esetleg sim unlocked.
A kettő más és más, egy függő teló lehet "gyári" softos, de egy függetlenített pl. Live-os teló ettől még brandes marad, amíg rá nem flashelsz egy "unbranded" softot
|
szer. márc. 25, 2009 13:41 |
|
|
Szenya
arany tag
|
Alexfux írta: Persze nem tudom azt sem, hogy hogyan magyarítják ezeket az sw-ket, lehet, hogy ott történt valami elcseszés.
Ha tudnád, sírnál a röhögéstől és nem csodálkoznál a hibákon
|
szer. márc. 25, 2009 12:32 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Akoska írta: Ne aggódj, már az FP2-es v3 telókból is kimaradt. Az N85-ben legalábbis nincs.
A dupla mássalhangzók kezelése? Vagy mire gondoltál?
|
szer. márc. 25, 2009 11:30 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
OFF.
Hogy mondják angolul, hogy "kártyafüggetlen"? Talán unbranded? Köszi!
ON
|
szer. márc. 25, 2009 11:29 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ne aggódj, már az FP2-es v3 telókból is kimaradt. Az N85-ben legalábbis nincs.
|
szer. márc. 25, 2009 11:26 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Gregory írta: Alexfux írta: Azért egy-két dologra nem jöttem rá. Pl. hogy hogyan tudom előcsalni a másodlagos kamerát. Vagy azt csak és kizárólag vidóhívásoknál lehet használni? Ez a lehetőség csak a 20-as fw-be került bele. Halkan jegyzem meg, hogy szerintem a tube fw-je, vagy maga a v5-s oprendszer még nagyon nagyon gyerekcipőben jár! Ezért lehetnek ilyen anomáliák.
Nem vagyok programozó, és éppen ezért nem értek egy-két dolgot. Pl. azt, hogy ha az N95 tudja a dupla mássalhangzók kezelését magyar szövegbevitel mellett, akkor ezt miért nem sikerült átültetni ebbe a V5-be? Mint mondottam nem értek hozzá, de logikusan csak az érintő képernyős részt kellett megfaragni, a többi már megvolt. Persze nem tudom azt sem, hogy hogyan magyarítják ezeket az sw-ket, lehet, hogy ott történt valami elcseszés.
|
szer. márc. 25, 2009 11:18 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Alexfux írta: Azért egy-két dologra nem jöttem rá. Pl. hogy hogyan tudom előcsalni a másodlagos kamerát. Vagy azt csak és kizárólag vidóhívásoknál lehet használni?
Ez a lehetőség csak a 20-as fw-be került bele.
Halkan jegyzem meg, hogy szerintem a tube fw-je, vagy maga a v5-s oprendszer még nagyon nagyon gyerekcipőben jár! Ezért lehetnek ilyen anomáliák.
|
szer. márc. 25, 2009 10:15 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Azért egy-két dologra nem jöttem rá. Pl. hogy hogyan tudom előcsalni a másodlagos kamerát. Vagy azt csak és kizárólag vidóhívásoknál lehet használni?
|
szer. márc. 25, 2009 10:12 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Még egy dolog:
Ami már az iphone-ban sem tetszett, hogy a szövegbeviteli képernyő bal felső sarkában van az elfogadó gomb. Azt nem lehet 1 kézzel kezelni! Ezt látom itt is.
Vagy én csinálom rosszul?
|
szer. márc. 25, 2009 10:12 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Alexfux írta: Gregory írta: Ez az érintésre rezgés kikapcsolható a profiloknál.
Persze, ezt tudom, csak az érzés furcsa volt.
Nekem meg kevés. Vagyis határozottabb is lehetne a rezgés. Asszem a samsung f480-é mintha határozottabb lenne...
|
szer. márc. 25, 2009 10:10 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Gregory írta: Ez az érintésre rezgés kikapcsolható a profiloknál.
Persze, ezt tudom, csak az érzés furcsa volt.
|
szer. márc. 25, 2009 10:08 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Alexfux írta: Az kicsit zavaró, hogy folyton rezeg, bármit nyomok is, de hasznos. Néha olyan érzésem van, miközben nyomkodom, mintha lötyögne a hátlap, de idáig még mindig az derült ki, hogy csak a rezgetője kelltett bennem ilyen érzést. Ez az érintésre rezgés kikapcsolható a profiloknál. Idézet: Egyszer kifagyott, amikor egy N70-nel készült videót játszottam l és el kezdtem forgatni. Persze lehet, hogy ha egy kicsit türelmsebb vagyok, akkor magára talált volna. Igen, a 20 előtti fw lassan forgat!
|
szer. márc. 25, 2009 10:05 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Sziasztok!
Tegnap meghozta a futár az 5800-mat. Mivel éppen mozgáskorlátozott vagyok, volt időm tesztelni.
Szerénytelenségből nem a használati utasítás elolvasásával kezdtem. de kb. sikrült összerakni a telót. A SIM behelyezése kicsit furcsa, hátmég a kivétele. Jól sejtem, hogy ki kell szedni az akksit és a lukon keresztül kell kitolni? A hátlap feltételével is elbénáztam egy hangyányit, de csak felkerült. Azóta folyamatosan nyomkodom. Feltöltötten teljesen az akksiját és mostanában fog lemerülni. Most éppen kihangosítva szól belőle a zene, teljesen jól szól.. T-Mobile-s v11-es soft-tal. Az Árpis névkereseés itt még működik hibátlanul. de a dupla mássalhangzós (sz, zs, cs) nem. Nem öröm. Egyébként "tapasztalt" s60 felhasználóként viszonylag hamar kitaláltam, hogy mi, hogy müxik, de szokni kell a kezelését. Tetszik az oldalára helyezett billentyűzár, csak meghúzom és már le is van zárva a kezelőfelület. Az egész telefon tetszik külalakra. Az kicsit zavaró, hogy folyton rezeg, bármit nyomok is, de hasznos. Néha olyan érzésem van, miközben nyomkodom, mintha lötyögne a hátlap, de idáig még mindig az derült ki, hogy csak a rezgetője kelltett bennem ilyen érzést. Egyszer kifagyott, amikor egy N70-nel készült videót játszottam le és el kezdtem forgatni. Persze lehet, hogy ha egy kicsit türelmesebb vagyok, akkor magára talált volna. Ami még egy picit zavar, hogy a menü gomb nem érintős, néha rá akartam nyomni a pálcikával. A pálcikát először gagyinak tartottam, de most már tetszik, szerintem jól használható
Feltelepítettem rá a Garmin 5.00.40-et és szépen megy rajta.
Mivel a telót az öcsémnek vettem, sokkal több tapasztalatom nem lesz, de jó volt ezzel a telóval megismerkedni, annak a fényében mindenképpen, hogy N97-est szeretnék majd a mostani N95-öm utódjaként és így volt lehetőségem kipróbálni a Nokia érintőképernyőjét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alexfux szer. márc. 25, 2009 10:06-kor.
|
szer. márc. 25, 2009 10:00 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Gregory írta: reddoors írta: Szerintem vedd elő a hajdú centrifugát mert hamarabb megszáradnak majd a ruháid. Vagy a másik lehetőség , hogy a 130ezres mosógéped használata előtt elolvasod a használati utasítást és szép lassan megismerkedsz vele, mert ugye a mosógép sem értékelné, ha tudatlanságból elkezdenéd rugdalni az oldalát. Az útmutató pár egyszerű lépésben, még egyszer felhínám a figyelmed a KERESÉS menüre amin keresztül számos dolog megoldható. Nem értettél meg!! A mosógép hasonlatod sántít, mert a helyzet az, hogy ez olyan, mintha hiába tekerném a centrizéshez a programkapcsolót, azt mondja, hogy nincs is ruha a mosógépben! Pedig az ott van, sőt, vizes! Köszönöm a kimerítő útmutatót! Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha mondjuk az autód kulcsa nem indítózna. De azt tanácsolnák, hogy semmi gond! Inkább told be! Vagy ha az nem tetszik, nyisd ki a motorháztetőt és egy hosszabb csavarhúzóval zárd össze az önindító fő áramvezetékét a behúzó tekercs kapcsával! Mert az is egy megoldás! Amikor egy kép készítése után el akarom valakinek küldeni emilen, vagy mms-ben, akkor kissé körülményes a megoldásod! Mondjuk ma volt egy olyan esetem hogy beszéltem valakivel és gyorsan konferenciahívásba kellett hívnom egy munkatársamat. Meg sorolhatnám... Mondom, számos kompromisszumot hajlandó vagyok elviselni (mint pl a duplabetűs), de ez az ékezetes hiba, szerintem ÓRIÁSI BAKI!!!Úgy érzem, hogy kissé irónikus volt a kézikönyv elolvasására való felhívásod. Nem hülye vagyok, csak talán igényes!!! Elvárnám, hogy amit megveszek, azt tegye azt, ami a dolga! 850 névjegy mellett elég nehéz pötyögtetni a keresésben, miközben vezetek. Ja, erre találták ki a hangtárcsázást... Ja, hogy az is érdesen viselkedik?!?!
Semmi baj, még mindig a KERESÉS menüben vagyunk. A fénykép készítése után mindenképpen be kell lépnünk a GALÉRIÁBA ,hogy el tudjuk küldeni MMS üzenet formájában. Közvetlenül nem lehet , a szoftver nem úgy lett megírva.
Szerintem teljesen mindegy ,hogy a Galéria vagy a Keresés menüt választjuk.
Íme, és Árpi máris boldog.
|
kedd márc. 24, 2009 18:19 |
|
|
Gregory
arany tag
|
reddoors írta: Szerintem vedd elő a hajdú centrifugát mert hamarabb megszáradnak majd a ruháid. Vagy a másik lehetőség , hogy a 130ezres mosógéped használata előtt elolvasod a használati utasítást és szép lassan megismerkedsz vele, mert ugye a mosógép sem értékelné, ha tudatlanságból elkezdenéd rugdalni az oldalát. Az útmutató pár egyszerű lépésben, még egyszer felhínám a figyelmed a KERESÉS menüre amin keresztül számos dolog megoldható.
Nem értettél meg!! A mosógép hasonlatod sántít, mert a helyzet az, hogy ez olyan, mintha hiába tekerném a centrizéshez a programkapcsolót, azt mondja, hogy nincs is ruha a mosógépben! Pedig az ott van, sőt, vizes!
Köszönöm a kimerítő útmutatót!
Kíváncsi lennék, mit szólnál, ha mondjuk az autód kulcsa nem indítózna. De azt tanácsolnák, hogy semmi gond! Inkább told be!
Vagy ha az nem tetszik, nyisd ki a motorháztetőt és egy hosszabb csavarhúzóval zárd össze az önindító fő áramvezetékét a behúzó tekercs kapcsával!
Mert az is egy megoldás!
Amikor egy kép készítése után el akarom valakinek küldeni emilen, vagy mms-ben, akkor kissé körülményes a megoldásod!
Mondjuk ma volt egy olyan esetem hogy beszéltem valakivel és gyorsan konferenciahívásba kellett hívnom egy munkatársamat. Meg sorolhatnám... Mondom, számos kompromisszumot hajlandó vagyok elviselni (mint pl a duplabetűs), de ez az ékezetes hiba, szerintem ÓRIÁSI BAKI!!!
Úgy érzem, hogy kissé irónikus volt a kézikönyv elolvasására való felhívásod.
Nem hülye vagyok, csak talán igényes!!! Elvárnám, hogy amit megveszek, azt tegye azt, ami a dolga! 850 névjegy mellett elég nehéz pötyögtetni a keresésben, miközben vezetek. Ja, erre találták ki a hangtárcsázást... Ja, hogy az is érdesen viselkedik?!?!
|
kedd márc. 24, 2009 17:44 |
|
|
reddoors
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. jún. 14, 2007 18:10 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: Hungary
|
Gregory írta: reddoors írta: A KERESÉS OPCIÓN belül megtalál mindent :D Ez jó! Nem keresni akarom, hanem mondjuk hozzárendelni valakit a gyorshíváshoz, stb... Ez olyan, mintha megvenném a 130e-es mosógépet és a centrizéshez elővenném a kis hajdú centrifugát...
Köszönöm mindenkinek a próbát, ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba!De a 10.0-ásban jó volt!!! NOKIA!!! Mi a fészkes fenét csináltak már megint?!?!?!
Szerintem vedd elő a hajdú centrifugát mert hamarabb megszáradnak majd a ruháid. Vagy a másik lehetőség , hogy a 130ezres mosógéped használata előtt elolvasod a használati utasítást és szép lassan megismerkedsz vele, mert ugye a mosógép sem értékelné, ha tudatlanságból elkezdenéd rugdalni az oldalát.
Az útmutató pár egyszerű lépésben, még egyszer felhínám a figyelmed a KERESÉS menüre amin keresztül számos dolog megoldható.
|
kedd márc. 24, 2009 17:29 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Katica1 írta: Ezt a telefonkönyv hibát már írtam én is a 8. oldalon.
Nem egészen! A duplabetűs dolog szerintem elviselhető. A nagyobb baj az ékezetes kiválasztás!
|
kedd márc. 24, 2009 16:35 |
|
|
Katica1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Gép előtt
|
Ezt a telefonkönyv hibát már írtam én is a 8. oldalon. Azóta 2 újabb szoft jött rá, és semmi változás. Wifi nálam jó, gyorstárcsázás szintén, Bluetooth detto. Szineződni nem szineződik, a hanghívást nem használom.
De Aktív hívások közben/után sokszor eltünik a hívás kezelőfelülete. Taskbarral elő tudom szedni, tehát megvan, csak a háttérbe vonul. Teljesen rapszódikus, hogy mikor csinálja. A másik az üzenetek. Ha az sms-t úgy állítom be, hogy a memória kártyán tárolja, akkor pár óra múlva ha belépek az Üzenetek menübe, akkor kidobja, hogy a kiválasztott memória nem érhető el. De minden más alkalmazás látja a kártyát. És az sms-eknél is egyből vissza tudom állítani újra. Aztán megint eltelik pár óra, és újra. Már újratettem a szoftot, formáztam a kártyát, kitöröltem minden üzenetet, hátha az egyik csinálja, de semmi. Aztán megoldottam úgy, hogy a telefon memóriájába tárolja.
|
kedd márc. 24, 2009 14:57 |
|
|
Gregory
arany tag
|
Nem értem a light sensor működését.
Bárhová állítom, csak az alap fényerő változik, ami a fényviszonyokhoz nem illeszkedik.
Hogy van ez?
Az n80-nál a beállítás a minimális fényerőt adta meg.
|
kedd márc. 24, 2009 9:19 |
|
|
Gregory
arany tag
|
|
kedd márc. 24, 2009 7:55 |
|
|