Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 21:43

Hozzászólás a témához  [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Következő
Nokia E66 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
pll írta:
OPi írta:
Help!

N95-ről pakoltam át magam E66-ra. Az üzeneteknél az elküldötteket még tudta párosítani a telefonszámokkal, a beérkezetteknél azonban nem, csak a puszta szám maradt meg.
Mit bénáztam el?

Köszi!

Mivel toltad át?
PC sunyi v. saját backup memcard, v. bt telefonváltó?

PC Suite, az N95 backup memcard-ot nem olvasta sajnos :-(

pén. márc. 27, 2009 19:52
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Help!

N95-ről pakoltam át magam E66-ra. Az üzeneteknél az elküldötteket még tudta párosítani a telefonszámokkal, a beérkezetteknél azonban nem, csak a puszta szám maradt meg.
Mit bénáztam el?

Köszi!

Mivel toltad át?
PC sunyi v. saját backup memcard, v. bt telefonváltó?

pén. márc. 27, 2009 19:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Help!

Mit bénáztam el?

Köszi!

pén. márc. 27, 2009 19:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Hát nálam azóta sem megy. Már vagy tízszer megpróbáltam ma is, bal alsó * gomb+ jobb felső 3-as gomb és a zöld hívás gomb (v. zöld telefon jel gomb), nyomva tartom egyszerre őket, bekapcs, de semmi.
Egyébként garos a teló, viszont voda menüvel nem találkoztam benne.
Érdemes ezzel szervizbe vinni v. lehet máshogyan hard reset-et csinálni rajta? (szervizben)

Amikor a 3 gombot nyomod (csak azokat, máshoz ne érj) akkor nyomd a bekapcsot, de azt se engedd ell, tartsd nyomva egy ideig, aztán ereszd el a bekapcsot, majd később a többit.
Ha végképp nem megy akkor frissíts fw-t NSU-val v. phoenix-szel, E66 esetén ezek is alapállapotba állítják. (a phoenix a legtutibb)

pén. márc. 27, 2009 18:29
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu írta:
Ma reggel is próbáltam, de nem és nem. Esetleg, hogy voda függő, nem lehet az a gond? Már egyszerűen nem tudok mire gondolni...
Ja és tegnap dél körül lett feltöltve, reggel 7-re egy pálcika.
Egyébként ha sikerülne a resetelés akkor minek kellene történnie? A "kézfogó" intró után kérné az országot v mit?
Köszi.

Működnie kell, én még nem láttam olyan s60v3-at amin ne menne. (E66-on meg már soxor csináltam is)
Az én kezem nem túl kicsi, sőt elég nagy, és qrva nehezen bírom lefogni, de még mindig sikerült :) (volt, hogy a gyermekemet kértem meg a bekapcs nyomására)
Igen az országot kéri, induláskor. Ha nem garos akkor sztem takarítsd ki a voda menüt. (más topic).

Vki kérdezte mit állítok, de nekem default-ból hozza ezeket az értékeket, pedig sokminden van rárakva. (persze ezek állnak ha ezeket mérem, ez alatt csak a gyári processek+ a jbak mennek)

Hát nálam azóta sem megy. Már vagy tízszer megpróbáltam ma is, bal alsó * gomb+ jobb felső 3-as gomb és a zöld hívás gomb (v. zöld telefon jel gomb), nyomva tartom egyszerre őket, bekapcs, de semmi.
Egyébként garos a teló, viszont voda menüvel nem találkoztam benne.
Érdemes ezzel szervizbe vinni v. lehet máshogyan hard reset-et csinálni rajta? (szervizben)

pén. márc. 27, 2009 18:12
ezüst tag

Hozzászólás 
A hardreset müködik este én is megcsinálom kiváncsi vagyok javul-e a fogyasztás :twisted:

pén. márc. 27, 2009 16:32
ezüst tag

Hozzászólás 
petrucco írta:
Sziasztok!

Telepítésről vagy másolásról tudnál még valamit mondani? Vagy hol tudok ilyen leírást találni? Nekem elsősorban Magyarországra kellene.

Kösz

Átvillansz a nokiaprogramok.hu-ra van egy Garmin topic, ott lehet megszerezni a telepítési segédletet, és egyéb finomságokat, többek közt az ottani aláírásomból is letölthető. (ugyanezen az nicken futok.)

pén. márc. 27, 2009 9:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszönöm a felvilágosítást nedudgi!
Telepítésről vagy másolásról tudnál még valamit mondani? Vagy hol tudok ilyen leírást találni? Nekem elsősorban Magyarországra kellene.

Kösz

pén. márc. 27, 2009 9:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Ma reggel is próbáltam, de nem és nem. Esetleg, hogy voda függő, nem lehet az a gond? Már egyszerűen nem tudok mire gondolni...
Egyébként ha sikerülne a resetelés akkor minek kellene történnie? A "kézfogó" intró után kérné az országot v mit?
Köszi.

Működnie kell, én még nem láttam olyan s60v3-at amin ne menne. (E66-on meg már soxor csináltam is)
Az én kezem nem túl kicsi, sőt elég nagy, és qrva nehezen bírom lefogni, de még mindig sikerült :) (volt, hogy a gyermekemet kértem meg a bekapcs nyomására)
Igen az országot kéri, induláskor. Ha nem garos akkor sztem takarítsd ki a voda menüt. (más topic).

Vki kérdezte mit állítok, de nekem default-ból hozza ezeket az értékeket, pedig sokminden van rárakva. (persze ezek állnak ha ezeket mérem, ez alatt csak a gyári processek+ a jbak mennek)

pén. márc. 27, 2009 8:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Zuzu írta:
Őszintén szólva most már kezdem magam nagyon hülyén érezni, mert lépésről lépésre úgy csinálom ahogy mondod, de ugyanúgy kapcsolódik be mint bármikor. Nyomva tartom 1-2-3-4mp-teljes bekapcs-ig, de mindig ugyanaz.:(
Tuti biztos, hogy minden E66-on meg lehet ezt csinálni??
Ma estére azt hiszem feladom, de holnap újra neki veselkedek..:)
Köszi.
Én is elbizonytalanodtam, körbenéztem, de sehol sem írják, hogy ne menne. Igaz, azt sem, hogy menne.
De ahogy az 5800-nál kiemelik, hogy máshogyan kell csinálni, úgy egészen biztosan itt is megtennék, ha máshogyan lenne.

Köszi.

pén. márc. 27, 2009 7:54
Moderátor

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Őszintén szólva most már kezdem magam nagyon hülyén érezni, mert lépésről lépésre úgy csinálom ahogy mondod, de ugyanúgy kapcsolódik be mint bármikor. Nyomva tartom 1-2-3-4mp-teljes bekapcs-ig, de mindig ugyanaz.:(
Köszi.
Én is elbizonytalanodtam, körbenéztem, de sehol sem írják, hogy ne menne. Igaz, azt sem, hogy menne.
De ahogy az 5800-nál kiemelik, hogy máshogyan kell csinálni, úgy egészen biztosan itt is megtennék, ha máshogyan lenne.

pén. márc. 27, 2009 1:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Zuzu írta:
pll írta:
Háááááááát kifogytam. (esetleg memcard nélkül)
Én csinálnék egy 3 gombos hardresetet, feltenném a 210-es fw-t, és kezdeném újra a méréseket.

Na, lehet, hogy én voltam hülye, mert ezt a "három gombos" hard reset-t nem tudtam összehozni (amit Macika is írt), nem akart sikerülni az Istennek sem, ezért ezt a kódot ütöttem be (*#7370#) amit valahol csak soft reset-nek olvasok. Lehet ez a gond?
Azóta elolvastam jópár külföldi oldalon is hogyan kell csinálni 3+*+zöld gomb reset-et (kikapcsolt állapotban nyomva tartom ezt a három gombot és úgy kapcsolom be), minimum 30X próbáltam, de nem jön össze, ugyanúgy kapcsolódik be mint ha nem nyomnék semmit, biztos én vagyok béna...:(
Létezik, hogy ezen a telón nem lehet ezt megcsinálni? (eggyébként vodás, mert én már mindenre gondolok...)
Köszi.
Nem hiszem, hogy ne menne.
Előbb lenyomod a csillagot a bal kéz gyűrűssel. Aztán RÁ a 3-ast a mutatóval, majd ezekre RÁ a zöldet a középsővel.
Aztán a jobb mutatóval meg a bekapcsolót, VIGYÁZVA rá, hogy SEMMILYEN MÁS billentyű NE érintkezzen, csak ez a 4.
És így maradsz vagy 2 mp-et.

A *#7370# nem ér semmit.

Memkari formázás megvolt?

Köszi.

csüt. márc. 26, 2009 22:53
Moderátor

Hozzászólás 
Zuzu írta:
pll írta:
Én csinálnék egy 3 gombos hardresetet, feltenném a 210-es fw-t, és kezdeném újra a méréseket.

Na, lehet, hogy én voltam hülye, mert ezt a "három gombos" hard reset-t nem tudtam összehozni (amit Macika is írt), nem akart sikerülni az Istennek sem, ezért ezt a kódot ütöttem be (*#7370#) amit valahol csak soft reset-nek olvasok. Lehet ez a gond?
Azóta elolvastam jópár külföldi oldalon is hogyan kell csinálni 3+*+zöld gomb reset-et (kikapcsolt állapotban nyomva tartom ezt a három gombot és úgy kapcsolom be), minimum 30X próbáltam, de nem jön össze, ugyanúgy kapcsolódik be mint ha nem nyomnék semmit, biztos én vagyok béna...:(
Létezik, hogy ezen a telón nem lehet ezt megcsinálni? (eggyébként vodás, mert én már mindenre gondolok...)
Köszi.
Nem hiszem, hogy ne menne.
Előbb lenyomod a csillagot a bal kéz gyűrűssel. Aztán RÁ a 3-ast a mutatóval, majd ezekre RÁ a zöldet a középsővel.
Aztán a jobb mutatóval meg a bekapcsolót, VIGYÁZVA rá, hogy SEMMILYEN MÁS billentyű NE érintkezzen, csak ez a 4.
És így maradsz vagy 2 mp-et.

A *#7370# nem ér semmit.

Memkari formázás megvolt?

csüt. márc. 26, 2009 22:28
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:

Köszi.

csüt. márc. 26, 2009 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
oké elhiszem csak áruld el mit állítasz rajta nekem ezt meg se közelíti :?

csüt. márc. 26, 2009 21:41
ezüst tag

Hozzászólás 
nedudgi írta:
0.03-0,05W és 8-12 mA.

Azért ezeket az értékeket nekem sem éri el pedig a világítást is levettem offline is 0.07w

Nekem ez a második E66-om mert nagyon megkedveltem, ez is és az előző is tudta ezeket.
Kép

Kép

csüt. márc. 26, 2009 21:32
ezüst tag

Hozzászólás 
0.03-0,05W és 8-12 mA.

Azért ezeket az értékeket nekem sem éri el pedig a világítást is levettem offline is 0.07w

csüt. márc. 26, 2009 20:43
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. márc. 26, 2009 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu írta:
Offline-ban a két minimum értékem 0,12W és 32mA. Aktív WLAN kapcsolatom nincsen v. pontosan mit értesz az alatt, hohy "ki van lőve"?

WLAN keresés, blutyuk keresés, háttérvilágítás, ilyenek...

Persze, semmi sem megy, ezeket az értékeket lezárt billentyűknél, energiatakarékos üzemmódban méri. Hagyom hosszú percekig, semmiféle "kiugrás" nincs a grafikonon, stabilan egy vonalban megy a 0,13W.
Nem értem miért ennyi nálam.:(

csüt. márc. 26, 2009 19:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Offline-ban a két minimum értékem 0,12W és 32mA. Aktív WLAN kapcsolatom nincsen v. pontosan mit értesz az alatt, hohy "ki van lőve"?

WLAN keresés, blutyuk keresés, háttérvilágítás, ilyenek...

csüt. márc. 26, 2009 19:43
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu írta:
Köszönöm Neked is és Macikának is a gyors válaszokat, megcsináltam mindent, de sajnos így "legyalult" állapotban is ugyanazokat az értékeket produkálja (~0,14W, ~35mA). Nem tudom mi lehet a gond, ha egyátalán van gond...
Egyébként kinek milyen értékeket ír az Energy Prof. energiatakarékos üzemmódban?
Ha jól láttam van egyel újabb soft., lehet, hogy az segítene?

Az új fw nem jelent ebből a szempontból újat.
0.03-0,05W és 8-12 mA.
Nézd meg offline-ban is, kiderül, hogy a GSM teszi-e, WLAN ki van lőve?

csüt. márc. 26, 2009 19:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Köszönöm Neked is és Macikának is a gyors válaszokat, megcsináltam mindent, de sajnos így "legyalult" állapotban is ugyanazokat az értékeket produkálja (~0,14W, ~35mA). Nem tudom mi lehet a gond, ha egyátalán van gond...
Egyébként kinek milyen értékeket ír az Energy Prof. energiatakarékos üzemmódban?

Az új fw nem jelent ebből a szempontból újat.
0.03-0,05W és 8-12 mA.
Nézd meg offline-ban is, kiderül, hogy a GSM teszi-e, WLAN ki van lőve?

csüt. márc. 26, 2009 19:15
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu!
Ha megvagy azzal amit Macika írt, és minden OK, akkor az 5.00.30-as v. 40-es Garminban már nem okoz gondot a TSR, ha a következők szerint jársz el.
Garmin :arrow: eszközök :arrow: beállítás :arrow: rendszer :arrow: launch backround service :arrow: engedélyezve/kész :arrow: letiltva/kész.
A Garminnál a default leállítás, nem leállítás csak, ha így rányomkodsz, akkor viszont OK lesz.

csüt. márc. 26, 2009 18:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu!
Ha megvagy azzal amit Macika írt, és minden OK, akkor az 5.00.30-as v. 40-es Garminban már nem okoz gondot a TSR, ha a következők szerint jársz el.
Garmin :arrow: eszközök :arrow: beállítás :arrow: rendszer :arrow: launch backround service :arrow: engedélyezve/kész :arrow: letiltva/kész.
A Garminnál a default leállítás, nem leállítás csak, ha így rányomkodsz, akkor viszont OK lesz.

csüt. márc. 26, 2009 17:51
Moderátor

Hozzászólás Re: E66
Zuzu írta:
Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni: pár napja vagyok E66 tulaj, és az a gondom, hogy nálam még egy napot is alig bír ki az akksi úgy, hogy elég keveset van használva a teló. Az energy Profiler 0,13-0,14W fogyasztást ír alaphelyzetben.( és 33-35mA-t)
Fentebb olvastam, hogy ennek kb. 8-9 mA ill. 50-70 mW-nak kellene lennie optimális esetben. Emiatt merül ilyen gyorsan? Máshol olvastam, hogy valakinek 2-3 napot is elmegy a teló egy töltéssel.
Leszedtem a telóról a Garmin-t (5.00.30), hátha az a gond, de igazából ugyanolyan gyorsan merül és az értékek is ugyanazok. A hálózat beállításoknál a hálózat módot is „GSM”-re állítottam hátha, de az sem segített.
200.21.118-as soft. van rajta.
A garmin-os „TSRAutoStart.exe” nem fut, legalább is taskman-el nem látom, viszont fut 1-2 dolog amit nem tudok, hogy mi. (ha az Advanced menüben az All opened apps.-t választom ezekt írja: TaskMan, EiksrvBackdrop, Főképernyő, Telefon, Main, SysAp, LedController, vcommandmanager (ez kétszer is van), DevEncStarter, essyapp, AnyKey,Autolock, Napló)
Ha a Processes-t nyomok, ott csak a TaskMan szerepel.
Bocs, hogy hosszúra sikerült, ha valaki tud segítsen legyen szíves, hogyan tudnám takarékosabbra fogni a telót.
Vagy törődjek bele, hogy így jó és kész? (esetleg egy hard reset segíthet? Mert használtan vettem a gépet és lehet, hogy az előző tulajtól maradt rajta valami…)
Köszönöm előre is.
Igen, bizony lehetséges.
Alapból a következő kellene csináld.
PC-Suite mentés, névjegyek és üzenetek.
Aztán memóriakártya-formázás majd Hard reset (* + 3 + zöld + bekapcs 3 mp-ig). ha jól sikerült, kérnie kell a városnevet, angolul.
Utána mehet vissza a névjegyzék/üzenetek és az Energy Pro.

Aztán új fogyasztás-teszt.

csüt. márc. 26, 2009 13:35
ezüst tag

Hozzászólás E66
Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni: pár napja vagyok E66 tulaj, és az a gondom, hogy nálam még egy napot is alig bír ki az akksi úgy, hogy elég keveset van használva a teló. Az energy Profiler 0,13-0,14W fogyasztást ír alaphelyzetben.( és 33-35mA-t)
Fentebb olvastam, hogy ennek kb. 8-9 mA ill. 50-70 mW-nak kellene lennie optimális esetben. Emiatt merül ilyen gyorsan? Máshol olvastam, hogy valakinek 2-3 napot is elmegy a teló egy töltéssel.
Leszedtem a telóról a Garmin-t (5.00.30), hátha az a gond, de igazából ugyanolyan gyorsan merül és az értékek is ugyanazok. A hálózat beállításoknál a hálózat módot is „GSM”-re állítottam hátha, de az sem segített.
200.21.118-as soft. van rajta.
A garmin-os „TSRAutoStart.exe” nem fut, legalább is taskman-el nem látom, viszont fut 1-2 dolog amit nem tudok, hogy mi. (ha az Advanced menüben az All opened apps.-t választom ezekt írja: TaskMan, EiksrvBackdrop, Főképernyő, Telefon, Main, SysAp, LedController, vcommandmanager (ez kétszer is van), DevEncStarter, essyapp, AnyKey,Autolock, Napló)
Ha a Processes-t nyomok, ott csak a TaskMan szerepel.
Bocs, hogy hosszúra sikerült, ha valaki tud segítsen legyen szíves, hogyan tudnám takarékosabbra fogni a telót.
Vagy törődjek bele, hogy így jó és kész? (esetleg egy hard reset segíthet? Mert használtan vettem a gépet és lehet, hogy az előző tulajtól maradt rajta valami…)
Köszönöm előre is.

csüt. márc. 26, 2009 12:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem a garmin 5.00.30 bejön a nokia maps nem tetszett 8)

szer. márc. 25, 2009 19:16
ezüst tag

Hozzászólás 
üdv Mindenkinek!

Csak egy kérdés...
Valaki megmondaná melyik navigációt érdemes most feltenni E66-ra?

Kösz

szer. márc. 25, 2009 17:26
ezüst tag

Hozzászólás 
handras írta:
Szerinted rajtad kívül kinek szűz még a telefonja, hogy meg tudjuk nézni? :lol:

ha az enyém az lenne nem kérdeztem volna, egyszerűen megnézem

köszi Macika

pén. márc. 20, 2009 17:40
Moderátor

Hozzászólás 
nedudgi írta:
akku behelyezve bekapcsolva készenléti állapotban félretéve energi profiler telepítve, fut
Akkor jó, ha 8-9 mA ill. 50-70 mW közötti értékeket mér.

pén. márc. 20, 2009 17:26
arany tag

Hozzászólás 
Szerinted rajtad kívül kinek szűz még a telefonja, hogy meg tudjuk nézni? :lol:

pén. márc. 20, 2009 15:57
ezüst tag

Hozzászólás 
A fene a vicces formátokat

pén. márc. 20, 2009 15:21
arany tag

Hozzászólás 
nedudgi írta:
Sziasztok
Nem tudja véletlenül valaki készenléti állapotban mekkora a fogyasztása telónak (frissen dobozból kicsomagolva)
Köszi :?:

Úgy nulla.

De csak mert még nincs benne az akku...

:D:D:D:D

pén. márc. 20, 2009 13:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok
Nem tudja véletlenül valaki készenléti állapotban mekkora a fogyasztása telónak (frissen dobozból kicsomagolva)
Köszi :?:

Oké módósítom
akku behelyezve bekapcsolva készenléti állapotban félretéve energi profiler telepítve, fut :oops:
Megfelel? :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nedudgi pén. márc. 20, 2009 13:26-kor.

pén. márc. 20, 2009 13:04
arany tag

Hozzászólás 
Tapasztalatok?

csüt. márc. 19, 2009 16:20
Moderátor

Hozzászólás 
handras írta:
Nekem a múlt héten ezt rakták fel az Europarkban:200.21.118 :(
Mert akkor még nem volt...

Nálam is csak tegnaptól hozzáférhető...

szer. márc. 18, 2009 19:27
ezüst tag

Hozzászólás 
revolver írta:
Sziasztok!

Van új szoft !!!

Latest available software for Nokia E66
Version: 210.21.007

És végre itt a működő duplabetűs keresés, a magyar nyelvet használók kedvéért!
(ötödik fw. és már meg is van :oops: )

szer. márc. 18, 2009 18:44
vas-tag

Hozzászólás hy!
tegnap elött sajna leejtettem a telo a padlora(e66) nem lett semmi baja hál istennek csk a gombsor ami felsö része tehát a menü és a kilép gomb kipattant a helyéröl és nem birtam viszatenni ugy hogy egyvonalba áljon a felülettel mint eredetileg gondoltam elviszem vmi gsm szervizbe azt viszateszik pár pill alatt erre csinálja gyerek a szinfalak mögött és mire lassan végez azt mondja h valszeg a szalag is rosz mert mikor kinyomja a slidot akkor elmegy a kép meg ilyen furán ábrázolja a dolgokat,kérdezem én h hlehet h én használtam1napig a telot és nálam nem volt **** csk miután hozzányult,és aztmondja h azért mert miután azt viszatette akkor jön elö a hiba sztem ez hülyeség én ugygondolom h a szerelö **** el,sztetek?mi lehet még a hiba?igy elsöre egy 10est mondott alkatrésznek...mondom ****,pls help aki tud

szer. márc. 18, 2009 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Nekem a múlt héten ezt rakták fel az Europarkban:200.21.118 :(

szer. márc. 18, 2009 7:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van új szoft !!!

Latest available software for Nokia E66
Version: 210.21.007

szer. márc. 18, 2009 7:00
Moderátor

Hozzászólás Re: Nokia E66 gyári sms és csengőhang
T180R írta:
Tisztelt fórumozók.

Még régen találtam a gyári csengőhangokat itt a fórumban. De már nem találom. Aki megtalálná, vagy tudja, hogy hol van, az kérem küldje el a linket, vagy a csengőhangokat nekem erre az e-mail címre: roozy2@freemail.hu :P

Köszönöm. Tov szép napot.
Beírtad ide és küldtél nekem PÜ-t.

Ha beírtál volna a Google-ba 3 szót, hogy 'E66 orig ringtone', az első helyen megtaláltad (volna). És azonnal, nem kellett volna válaszra várnod...

pén. márc. 06, 2009 14:59
vas-tag

Hozzászólás Nokia E66 gyári sms és csengőhang
Tisztelt fórumozók.

Még régen találtam a gyári csengőhangokat itt a fórumban. De már nem találom. Aki megtalálná, vagy tudja, hogy hol van, az kérem küldje el a linket, vagy a csengőhangokat nekem erre az e-mail címre: roozy2@freemail.hu :P

Köszönöm. Tov szép napot.

pén. márc. 06, 2009 11:32
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
handras írta:
Lehet, hogy véletlenül függetlenre frissült, vagy ne álmodjak? :?:
Ha eltűnt, akkor igen, a készülékne a gyári függetlenek szoftvere fut.
Ettől persze a készülék továbbra is csak Pannon SIM-mel fog üzemelni...

Kár, nem mintha lenne Pannon SIM-en kívül bármi másom is! :lol:

hétf. márc. 02, 2009 12:30
Moderátor

Hozzászólás 
handras írta:
Ha eltűnt, akkor igen, a készülékne a gyári függetlenek szoftvere fut.
Ettől persze a készülék továbbra is csak Pannon SIM-mel fog üzemelni...

hétf. márc. 02, 2009 9:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
handras írta:
NSU nem talált frissítést a telefonomhoz, ezért beslattyogtam egy Nokia mintaboltba, és velük frissítettem. Eltűnt a ki-be kapcsoláskor jelentkező forgó Pannon logó. :D

Mármint gyárira? Elvileg lehetséges.

hétf. márc. 02, 2009 8:59
arany tag

Hozzászólás 
NSU nem talált frissítést a telefonomhoz, ezért beslattyogtam egy Nokia mintaboltba, és velük frissítettem. Eltűnt a ki-be kapcsoláskor jelentkező forgó Pannon logó. :D

hétf. márc. 02, 2009 7:19
ezüst tag

Hozzászólás Theme creator Nokiához
Tud valaki linket téma szerkesztőhöz nokiára azon belül is S60v3 ra Nokia E66

vas. márc. 01, 2009 22:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Latest available software for Nokia E66, product code 0557934
Version: 200.21.118 Sajna nem enged frissíteni.

szomb. feb. 28, 2009 22:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Alk kezekő ok a signózás nem annyira.Amit írtál és olvastam nem enged frissíteni mert a szolgáltatóm nem egyezett bele az új fissítésbe ami elég fura ha nem magyar volt a teló.

szomb. feb. 28, 2009 22:35
ezüst tag

Hozzászólás Re: Hack
henrik0705 írta:
Na de mindegy hogy nem a legujjabb de van rá hack természetesen E66 ról van szó.

A korábbi hack nem megy a 110-en, az új nemtom megy-e, ezen, de a 200-on igen. Szerintem tanuld meg a szignózást, akkor nem kell a hack.
(első lépés, hogy az alkalmazáskezelőben a telepítés=MIND, online tanusítványell=KI legyen)

szomb. feb. 28, 2009 22:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Következő