Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 23:41

Hozzászólás a témához  [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Nokia E66 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
kras írta:
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. ěn is egy szerencsés E66-os tulajdonos vagyok, a telefonommal meg vvagyok elégedve. Nincs vele semmi gond szerencsére. Csakhogy a benne lévo SD kártya (vmi kínai sz*r) elromlott...
Már vettem egy új kártyát

Szia!

Az alapcsomag tartozékaira 1 év a gari, ha beviszed a Nokiához jótállási jeggyel, garanciában kapsz egy újat. Látom, hogy vettél már, de legalább lenne mégegy.

kedd máj. 19, 2009 10:10
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
kras írta:
Sziasztok!

Lenne egy kis problémám. ěn is egy szerencsés E66-os tulajdonos vagyok, a telefonommal meg vvagyok elégedve. Nincs vele semmi gond szerencsére. Csakhogy a benne lévo SD kártya (vmi kínai sz*r) elromlott...
Már vettem egy új kártyát csak vhol azt olvastam h a gyári kárty tartalmaz vmi segédprogikat amiket a Nokia ad a telefonhoz. Bár nem tudom h ez mennyire igaz. Ha mégis így van akkor honnan tudnám letolteni ezen programokat? Esetleg vki fel tudná nekem tolteni vhová??? Nagyon orulnék neki. Elore is koszonom!

Igy van tartalmaz par progit, de 1-ik se nelkulozhetetlen.
Ha meg is kellene, akkor a nokia.com -rol le tudod tolteni ha jol tudom.

kedd máj. 19, 2009 6:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Már vettem egy új kártyát csak vhol azt olvastam h a gyári kárty tartalmaz vmi segédprogikat amiket a Nokia ad a telefonhoz. Bár nem tudom h ez mennyire igaz. Ha mégis így van akkor honnan tudnám letolteni ezen programokat? Esetleg vki fel tudná nekem tolteni vhová??? Nagyon orulnék neki. Elore is koszonom!

pén. máj. 15, 2009 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most is olyat adnak. Kollégám tegnap hozta a vadiúj telefonját és olyanban volt. Szép.

pén. máj. 15, 2009 10:14
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás ???
Hmmm....

Haaaat nem tom, amit en kaptam anno, az igencsak bo"r volt (piros "filc"
beles), lehet azota mar mast adnak hozza ...

csüt. máj. 14, 2009 19:08
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás Re: bortok
csrbv írta:
Hi All!

1 kerdes meg. A hozza adott gyari bortok van-e esetleg vkinek, honnan lehetne olyat (hasonlot) OLCSON venni?

Thx,
csrbv
Nem bőrtököt adnak hozzá, hanem puha műanyagból lévőt.

vas. máj. 10, 2009 0:49
vas-tag

Hozzászólás bortok
Hi All!

1 kerdes meg. A hozza adott gyari bortok van-e esetleg vkinek, honnan lehetne olyat (hasonlot) OLCSON venni?

Thx,
csrbv

csüt. máj. 07, 2009 9:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Jól tudjátok, angol nyelven nem volt vele gond, csak igazából lusta voltam átállítani magyarra és megnézni, hogy valóban javították-e a hibát vagy csak tréfálkoztak.
Meg annak idején a telefont magyarul használók körében nagy volt a lázongás, hogy miért nem működik és gondoltam felhívom rá a figyelmet. De mint említettem nem olvastam vissza, hogy volt-e erről szó. Az én hibám.

hétf. ápr. 20, 2009 18:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én úgy tudom hogy angol nyelven sose volt gond a dupla mássalhangzó keresésnek.

hétf. ápr. 20, 2009 16:49
ezüst tag

Hozzászólás 
WD írta:
Nem tudom volt-e már, de a nem szolgáltatós E66-hoz kijött a 210-es szoftver (tudom, már rég) aminek a changelog-jában azt írják, hogy "Support for Searching Hungarian Double Consonants, from Easy Dial and Phonebook".
Azaz elvileg a dupla mássalhangzós nevekben való keresésnek már működnie kéne. Az enyében eddig is ment, viszont én angol nyelven használom. Ha valaki kipróbálja jelezhetne hogy történt-e változás.

Így van, angolul eddig is ment, de a 210-es valóban használhatóvá tette magyarul is.

hétf. ápr. 20, 2009 16:49
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom volt-e már, de a nem szolgáltatós E66-hoz kijött a 210-es szoftver (tudom, már rég) aminek a changelog-jában azt írják, hogy "Support for Searching Hungarian Double Consonants, from Easy Dial and Phonebook".
Azaz elvileg a dupla mássalhangzós nevekben való keresésnek már működnie kéne. Az enyében eddig is ment, viszont én angol nyelven használom. Ha valaki kipróbálja jelezhetne hogy történt-e változás.

hétf. ápr. 20, 2009 16:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Tudom nem ebben a topicban tettem fel a kérdést , de gondoltam a választ megosztom a többi E66-tulajdonossal is.

Nagyon sok olyan program,játék létezik ami a telefon érzékelőjét használja.

Sajnos megoldás nincs rá,de hogy képben legyen az ember:

Karma hozzászólása egy másik fórumból:

"S60 3rd és FP1 alatt a Sensor API-nak becézett könyvtárral lehetett az érzékelőt kezelni. Ilyen van pl. az 5500-ban, az N95-ösökben, az N82-ben meg az N93i-ben.
S60 3rd FP2 és 5th alatt bejött a Sensor Framework, ami nem kompatibilis visszafelé, ergó az FP2-re írt gyorsulásérzékelős programok nem futnak FP1-en és korábbiakon.

Ez idáig még hagyján, ez beleférne az evolúcióba.

Erre jön a Nokia valamelyik észkombájnja, és az E66-ba a Sensor Frameworköt integrálja, tehát ez a kivétel: egy FP1-es telefon, aminek a szenzorát csak az FP2-es könyvtáron keresztül lehet használni.

Neked mint felhasználónak ez annyit tesz, hogy a sok utility, amit N95/N82 stb. telefonokra írtak, nem működnek az E66-on. Ja, és az accelerométer plugin-t ne is telepítsd, az az API elődje, és méginkább nem kompatibilis az E66-tal.
"

hétf. ápr. 13, 2009 13:31
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Dátum
pll írta:
Témák, vagy egyéb állandóan futó, (pl ébresztő) progik okozhatnak ilyet.

Egyenlőre beállítottam hogy az operátor időt vegye alapul, remélem ez megoldja.

szomb. ápr. 04, 2009 9:01
ezüst tag

Hozzászólás Re: Dátum
OPi írta:
Hali!

Azt csinálta már valakinél, hogy "tárgyalás"üzemmódban egyszer csak képernyővédő és billentyűzár alatt ugrott előre 2 napot a naptár? Már másodjára fordul elő, nem zavar csak furi :)

Thx: OPi

Témák, vagy egyéb állandóan futó, (pl ébresztő) progik okozhatnak ilyet.

pén. ápr. 03, 2009 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
cury írta:
Kösz a tippet, erre nem is gondoltam. Jövőhéten benézek egy márkaüzletbe aztán majd meglátjuk (persze előtte egy teljes mentést azért eleresztek)

Rendes márkaszervizesek megcsinálják, ha tudsz panaszkodni, a jelenlegi fw-re, nem baj ha a garjegybe is beírják, a későbbi gondokat megelőzendő....

pén. ápr. 03, 2009 15:30
gyémánt tag

Hozzászólás Dátum
Hali!

Azt csinálta már valakinél, hogy "tárgyalás"üzemmódban egyszer csak képernyővédő és billentyűzár alatt ugrott előre 2 napot a naptár? Már másodjára fordul elő, nem zavar csak furi :)

Thx: OPi

pén. ápr. 03, 2009 11:53
vas-tag

Hozzászólás 
Kösz a tippet, erre nem is gondoltam. Jövőhéten benézek egy márkaüzletbe aztán majd meglátjuk (persze előtte egy teljes mentést azért eleresztek)

pén. ápr. 03, 2009 6:50
arany tag

Hozzászólás 
Az én Pannonosomat simán frissítették Nokia szervizben.

csüt. ápr. 02, 2009 18:54
ezüst tag

Hozzászólás 
cury!
Sajnos az tényleg Trés code.
Latest available software for Nokia E66, product code 0572464
Version: 102.07.81
Jelenleg már a 210-es a legfrissebb, de volt már 110. 200. a te telódon a második fw van, a 100-as volt az első.
Háááát a Trémobil (más szolg. is általában) csak ennyivel van lemaradva, a 210-es azért is jó mert ebben már a duplabetűs magyar nyelvű keresés is megy.

csüt. ápr. 02, 2009 6:42
vas-tag

Hozzászólás 
A p.code: 0572464

Azt nem gondoltam volna hogy még a frissítés is függ a szolgáltatótól. Na mindegy. Ha ez a helyzet akkor bízom benne hogy majd lesz frissítés valamikor.
A készülékkel nincs gondom. Működik rendesen, szeretem is. Néha kicsit lassú, de lehet azért van mert pakolom rá a programokat agyba-főbe. Lassan kipróbálom majd a feladatkezelőket, meg fogyasztás mérőket is.

Kisebb próblémák azért voltak, de ezek még megoldódhatnak. Pl. a giroszkópos progik nekem se mennek (még). Az animált hátterek (gif) nálam meg sem mozdulnak. Ezeknek is biztos megvannak a kisebb trükkjei, de majd ráérek még megtudni őket.

Internetes telefonálással kapcsolatban nem nagyon szoktam olvasni hozzászólásokat, így én röviden elújságolom hogy nálam viszonylag jól müxik a voip is ezzel a telóval. A nonoh-ot használom, csak vezetékes irányokba (0 ft/perc). Mobilinternettel van egy kis csúszás (ez nekem zavaró), Wifivel viszont teljesen jól működik.

Üdv.
N

csüt. ápr. 02, 2009 6:12
ezüst tag

Hozzászólás 
cury írta:
Üdv. Nem tudom melyik a p.code, leirok mindent amit kiir a
Köszi.
N

Akksi alatti 7 jegyű code:
Valszeg a Trémobil még nem adott ki frissebbet.

szer. ápr. 01, 2009 20:16
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv. Nem tudom melyik a p.code, leirok mindent amit kiir a *#0000#-re:
102.07.81
12.07.2008
Rm-343
Nok. E66-1 (308.01)
Ja és t-mob.-os

Köszi.
N

szer. ápr. 01, 2009 20:01
ezüst tag

Hozzászólás 
cury írta:
Köszi szépen a linket. Az enyém hu-s verzió volt. A másik gépemen nincs PCsuite, oda feltettem az általad linkelt NSU-t, ugyan az volt a válasza :(
Az usb mód PCsuite-on volt.

Majd még próbálkozom, szólok ha sikerül. és köszi

Szolgáltatós a telefonod? Mi a product code-ja?

szer. ápr. 01, 2009 18:46
vas-tag

Hozzászólás 
cury írta:
Köszi szépen a linket. Az enyém hu-s verzió volt. A másik gépemen nincs PCsuite, oda feltettem az általad linkelt NSU-t, ugyan az volt a válasza :(

Hát nem tudom mit mondjak, esetleg ötletként még annyit tudok mondani, hogy sógorom olvasta valahol, hogy XP-n megy rendesen. hátha ez a gond. :)

szer. ápr. 01, 2009 15:07
vas-tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 01, 2009 12:23
vas-tag

Hozzászólás 
cury írta:
Helló pitch!

Csatlakoztattam a telefonomat a USB kábellel a géphez, utána PCsuite frissítés menü, letöltöttem a SoftwerUpdatert, azt lefutattam, felismerte e teló (ha jól láttam ilyenkor a PCsuite szakadást jelzett) utána gondolkozott pár percet, majd kiírta hogy a legújabb szoft van a telón.

Azthiszem mást nem csináltam. Épp azért gondoltam hogy kipróbálom a frissítést (eddig egy telót se frissítettem) mert olyan egyszerűnek tűnik.

n

Hát én úgy csináltam, hogy a gépen nincs semmi amit a telefonhoz kaptam (pc suite meg efféle progik) fogtam rádugtam a telót usb-n majd a telefonon pcsuite módot választottam és a nokia oldaláról letöltött updatert elindítottam majd lefrissített. :) nem tudom így hirtelen mi lehet a gond.
azért belinkelem amelyiket én töltöttem le: http://nds1.nokia.com/files/support/glo ... tup_en.exe

szer. ápr. 01, 2009 11:26
vas-tag

Hozzászólás 
Helló pitch!

Csatlakoztattam a telefonomat a USB kábellel a géphez, utána PCsuite frissítés menü, letöltöttem a SoftwerUpdatert, azt lefutattam, felismerte e teló (ha jól láttam ilyenkor a PCsuite szakadást jelzett) utána gondolkozott pár percet, majd kiírta hogy a legújabb szoft van a telón.

Azthiszem mást nem csináltam. Épp azért gondoltam hogy kipróbálom a frissítést (eddig egy telót se frissítettem) mert olyan egyszerűnek tűnik.

n

szer. ápr. 01, 2009 11:21
vas-tag

Hozzászólás 
revolver írta:
pitch írta:
Én nem tudom hogy van ez, de akárhol írok a problémámról sehol senki nem tud válaszolni rá :s és egyből meghal a fórum érdeklődése :s
Valaki azért mondhatna valamit :s :(
kezd elmenni a kedvem az e66-tól és erősen gondolkodom egy másik nokia-n.

Igen , nagyon sok E66 tulajnak ez a nagy problémája (más fórumokból is kiindúlva)! Természetesen nekem is.Nekem jelenleg ez a verzió van fent :PythonForS60_1_4_4_3rdEd.Maga a Python elindul.Sőt telepítettem rá a "lottomat" nevű progit (ami python alá lett írva) és működik.
A probléma akkor jön mikor pl az AlartME,Speedcam,Magic Level,stb progikat telepítettem.Egyszerűen el sem indulnak.De véleményem szerint ezek az Accelerometer plugin miatt nem indulnak el,ami ezen a telón sajna nem működik :(
Természetesen ez csak a saját véleményem! Szóval ha valaki jobban tudja a Pythonra a megoldást,az kérem ne legyen szégyenlős és ossza meg velünk!

Hát sajnos ez a legnagyobb probléma, hogy az accelerometer plugin hiányzik, de ha a marblemaze 1.30-ban van egy hasonló plugin ami már az e66 giroszkópját is kezeli abból kiindulva létezik valami megfelelő plugin. viszont sehol nem találom :S a pythonhoz küldhetnél linket :P köszi

Cury: hogy próbálod a frissítést? csak mert nekem simán felfrissítette 64 bites vistán is. :)

szer. ápr. 01, 2009 11:11
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Pár hónapja vagyok gazdája az akkor újonnan vásárolt E66-omnak, csatlakozom azok táborához akik megvannak elégedve a készülékkel.

Olvastam hogy van újabb szoftver (a telomon most 102.07.81 van). Gondoltam megpróbálom frissíteni a szoftvert, de azt írja a Nokia frissítő progija, hogy nincs frissebb :(
Mi lehet a gond?

Előre is köszi.
N.

szer. ápr. 01, 2009 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
pitch írta:
Én nem tudom hogy van ez, de akárhol írok a problémámról sehol senki nem tud válaszolni rá :s és egyből meghal a fórum érdeklődése :s

Igen , nagyon sok E66 tulajnak ez a nagy problémája (más fórumokból is kiindúlva)! Természetesen nekem is.Nekem jelenleg ez a verzió van fent :PythonForS60_1_4_4_3rdEd.Maga a Python elindul.Sőt telepítettem rá a "lottomat" nevű progit (ami python alá lett írva) és működik.
A probléma akkor jön mikor pl az AlartME,Speedcam,Magic Level,stb progikat telepítettem.Egyszerűen el sem indulnak.De véleményem szerint ezek az Accelerometer plugin miatt nem indulnak el,ami ezen a telón sajna nem működik :(
Természetesen ez csak a saját véleményem! Szóval ha valaki jobban tudja a Pythonra a megoldást,az kérem ne legyen szégyenlős és ossza meg velünk!

szer. ápr. 01, 2009 6:20
vas-tag

Hozzászólás 

szer. ápr. 01, 2009 1:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért a fogyasztása magasabb mint az N95: tegnap délutáni feltöltéssel egy átlagos munkanap végére egy pálca maradt, ilyenkor az N95 még felében bírta. Nem gond, max. többször töltöm :)

hétf. márc. 30, 2009 18:47
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok, nem nagyon láttam a fórumon hogy írt volna valaki olyan problémáról ami nekem van, úgyhogy leírnám és várom a segítségeket :)
Python bármely verziója (ami felmegy) scripthibákat ír, nem megy semmiféle pythonos program sajnos. ezáltal a giroszkópos cuccok sem sajnos mivel nagy része python alapú, de ami nem igényel pythont azok sem mennek. :( kivéve a marble maze legújabb része, mert az működik. nem kifejezetten játékokra gondolok hanem poén vagy hasznos progik amiket használnék és girós nem megy. :( 210-es soft van fenn a telón és HelloOX 1.03 ha valaki tud segíteni azt megköszönném. üdv pitch

hétf. márc. 30, 2009 18:21
ezüst tag

Hozzászólás 
petrucco írta:
Sziasztok!

Köszönet Neked is pll! Most még csak annyit kellene tisztázni hogy ha le akarom kaparni a telefonomról a Nokia navit, azt hogy tegyem?
Miket kell törölni és honnan?

Köszönet!

P

Teljesen nem tudod levakarni, csak h@ckelve.
Igazából hardreset után alapállapotba áll a maps is, a kártyáról ledobálod ami nyilvánvalóan "tőle" töltődött le. Nem használod és nem fog zavarni.
Azért sem érdemes sokat vesződni vele, mert a fw frissítéskor úgyis visszaugrik.

vas. márc. 29, 2009 17:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszönet Neked is pll! Most még csak annyit kellene tisztázni hogy ha le akarom kaparni a telefonomról a Nokia navit, azt hogy tegyem?
Miket kell törölni és honnan?

Köszönet!

P

vas. márc. 29, 2009 16:54
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu!

Bírja egy feltöltéssel 2 napig?
Ha igen akkor az JÓ! Ha nem, és nem fut semmi a háttérben akkor ?????

Igen, pont ezt akartam még írni, hogy a soft. frissítés óta láthatóan tovább bírja. Igaz tegnap délelőtt töltöttem utoljára, most 3 pálcika van, sokat mondjuk nem telefonáltam rajta, inkább nyomkodtam csak.
Szóval lehet, hogy minden OK, de egy picit tovább kell majd tesztelnem.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a segítséget, jól jött minden ötlet.:)

vas. márc. 29, 2009 12:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu!

Bírja egy feltöltéssel 2 napig?
Ha igen akkor az JÓ! Ha nem, és nem fut semmi a háttérben akkor ?????

vas. márc. 29, 2009 12:14
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu írta:
Winston_Wolf írta:
Csak egy dolgot teccik nagyon, de nagyon elfelejteni, mégpediglen azt, hogy az energia fogyasztás nagyban függ a telefon hálózati kapcsolatától. Tessék szépen kitenni a készüléket offline-ba, megnézni, hogy úgy mennyit fogyaszt reggel, délben, este, és ha akkor egy Gyurcsány Fecó EEG-jéhez hasonlító vízszintes vonalat kapsz, akkor gyere vissza és elmagyarázok neked pár dolgot a mobiltelefon működéséről, ha még érdekel...

A vízszintes vonal megvan, csak egyszer 0,04W-os kb. a vonal, leállítom, újra indítom a mérést 5 percel később és lesz egy 0,15W-os "vonalam".
Természetesen mindkettő offline-ban. Biztos van erre magyarázat, bízom benne, hogy meg is kapom Tőled... Köszönöm előre is.

Hi!
Sztem te az átlagot nézed az húz tök vízszintest. (fehér)
A 8-as gombbal tudod váltani az átlag és a pillanatnyi eredmény közt! (sárga)

Nem, én nem a fehér vonalra gondoltam, csak ugye offline-ban a pillanatnyi fogyasztás grafikon is aránlyag egyenletes, csak nagyon pici kitérések vannak benne, arról beszéltem. És ez a grafikon egyszer ~0,04-es vonalon mozog, majd mondjuk megállítotm, újra indítom a en.profiler-t és akkor meg egy 0,15-ös fogyasztási görbét csinál. (offline-ban)
Én örülnék a legjobban, ha kiderülne, hogy én nézek el valamit, de nagyon.:)

vas. márc. 29, 2009 12:08
Moderátor

Hozzászólás 
pll írta:
Azt hiszem, ez lesz a megoldás! :)

vas. márc. 29, 2009 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Winston_Wolf írta:
Csak egy dolgot teccik nagyon, de nagyon elfelejteni, mégpediglen azt, hogy az energia fogyasztás nagyban függ a telefon hálózati kapcsolatától. Tessék szépen kitenni a készüléket offline-ba, megnézni, hogy úgy mennyit fogyaszt reggel, délben, este, és ha akkor egy Gyurcsány Fecó EEG-jéhez hasonlító vízszintes vonalat kapsz, akkor gyere vissza és elmagyarázok neked pár dolgot a mobiltelefon működéséről, ha még érdekel...

A vízszintes vonal megvan, csak egyszer 0,04W-os kb. a vonal, leállítom, újra indítom a mérést 5 percel később és lesz egy 0,15W-os "vonalam".
Természetesen mindkettő offline-ban. Biztos van erre magyarázat, bízom benne, hogy meg is kapom Tőled... Köszönöm előre is.

Hi!

vas. márc. 29, 2009 10:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Winston_Wolf írta:

vas. márc. 29, 2009 9:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Azért offline-ban sem sima :wink: bár a ferikés hasonlat király.

Offline-ban 0.02W-ig is lemegy (a görbe), egy 3perces átlagban pedig 0.04W.
Nyilván ezek a mért értékek függnek sok mindentől, bár nem árt ha azonos vasakon hasonló, egyébként, ha normál használattal 2 napot kibír töltés nélkül az jó, ennél a telónál.
(Nálam a normál átlag használat a két napra: 1-3 óra telefonálás, 16.00-tól 21.30-ig félóránként WLAN-os e-mail letöltések, nyomkodás, emlékeztetés. Navigáció esetén azonnali autóstöltés, mert úgy nincs értelme méregetni.)

szomb. márc. 28, 2009 18:17
arany tag

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Winston_Wolf szomb. márc. 28, 2009 18:27-kor.

szomb. márc. 28, 2009 17:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Zuzu írta:
Újabb érdekességek: Frissítettem a fw.-t NSU-val (picit be voltam rezelve, mert nem csináltam még ilyet), minden OK, rögtön fel a Energ. Prof., mérem, ****, nagyon jók az értékek (0,02-0,03W, ~6-10mA), örülök. Beállítottam mident a telón ahogy szeretem, újra mérem, megint rosszak a fogyasztás értékek (~0,13W). Újra raktam a fw.-t, próbálom akkor is rossz minden. SIM-et cserélek, megint jó, vissza a másik SIM még mindig jó, (éjszaka mindössze egy pálcikát esett a töltöttség, előtte 2-3-at), reggel feltöltöttem full-ra , megint mérem a progival és megint rossz.
Igazából nincs semmi (legalább is nem találtam) észszerű magyarázat rá, ha van kedve jól "fogyaszt" ha nincs akkor meg rosszul, szerintem rossz a vas, de hát ezzel szerintem kiröhögnek ha beviszem Nokia szervizbe....pedig ezt leszámítva de jó kis telefon.
Kösz mindent.
Akkor viszont napnál világosabb, hogy valamelyik általad preferált beállítás miatt ugrik fel a fogyasztás. Mint ahogy gyanítottuk is....

Nem, nem olvastál végig figyelmesen.:) Volt olyan, hogy újra raktam a fw.-t, rögtön rá az e.profiler és rosszak voltak az értékek (gondolom software frissítés után totál resetelődik minden)
Reggel olyat csinált, hogy minden rendben volt, feltöltöttem az aksit indítottam a progit és megint rossz lett.
Ja és az enrgy profiler-en kívül semmit nem raktam fel még.

Idézet:
Ha gyári alapértelmezésben mindvégig, következetesen a jó értékeket fogyasztja, akkor bekapcsolsz valamit, ami emeli drasztikusan a fogyasztást.

Sajnos pont ez az ami nincs így, semmi szabályszerűség nincs benne hol jó-hol pedig nem.

szomb. márc. 28, 2009 14:59
Moderátor

Hozzászólás 
Zuzu írta:
Újabb érdekességek: Frissítettem a fw.-t NSU-val (picit be voltam rezelve, mert nem csináltam még ilyet), minden OK, rögtön fel a Energ. Prof., mérem, ****, nagyon jók az értékek (0,02-0,03W, ~6-10mA), örülök. Beállítottam mident a telón ahogy szeretem, újra mérem, megint rosszak a fogyasztás értékek (~0,13W). Újra raktam a fw.-t, próbálom akkor is rossz minden. SIM-et cserélek, megint jó, vissza a másik SIM még mindig jó, (éjszaka mindössze egy pálcikát esett a töltöttség, előtte 2-3-at), reggel feltöltöttem full-ra , megint mérem a progival és megint rossz.
Igazából nincs semmi (legalább is nem találtam) észszerű magyarázat rá, ha van kedve jól "fogyaszt" ha nincs akkor meg rosszul, szerintem rossz a vas, de hát ezzel szerintem kiröhögnek ha beviszem Nokia szervizbe....pedig ezt leszámítva de jó kis telefon.
Kösz mindent.
Akkor viszont napnál világosabb, hogy valamelyik általad preferált beállítás miatt ugrik fel a fogyasztás. Mint ahogy gyanítottuk is...
Ha gyári alapértelmezésben mindvégig, következetesen a jó értékeket fogyasztja, akkor bekapcsolsz valamit, ami emeli drasztikusan a fogyasztást.

szomb. márc. 28, 2009 14:37
ezüst tag

Hozzászólás 
pll írta:
Zuzu írta:
Hát nálam azóta sem megy. Már vagy tízszer megpróbáltam ma is, bal alsó * gomb+ jobb felső 3-as gomb és a zöld hívás gomb (v. zöld telefon jel gomb), nyomva tartom egyszerre őket, bekapcs, de semmi.
Egyébként garos a teló, viszont voda menüvel nem találkoztam benne.
Érdemes ezzel szervizbe vinni v. lehet máshogyan hard reset-et csinálni rajta? (szervizben)

Amikor a 3 gombot nyomod (csak azokat, máshoz ne érj) akkor nyomd a bekapcsot, de azt se engedd ell, tartsd nyomva egy ideig, aztán ereszd el a bekapcsot, majd később a többit.
Ha végképp nem megy akkor frissíts fw-t NSU-val v. phoenix-szel, E66 esetén ezek is alapállapotba állítják. (a phoenix a legtutibb)

Kösz mindent.

szomb. márc. 28, 2009 10:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Továbbra is: Az üzeneteknél az elküldötteket tudja párosítani a telefonszámokkal, a beérkezetteknél azonban nem, csak a puszta szám maradt meg. Lepucoltam a telót, feltettem mindent kétszer, minden a telefonmemóriában van.

Köszi!

szomb. márc. 28, 2009 8:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Kép

lepucoltam mindent de akárhogy mérem nem megy 0,07w alá :?:

pén. márc. 27, 2009 23:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
pll írta:
Idézet:
PC Suite, az N95 backup memcard-ot nem olvasta sajnos Sad

Akkor láttam ilyet ha a névjegyzék nem oda lett mentve mint az sms-ek, tehát minden sms beállítás a tel memo-ba mutasson, a névjegyek szintén a telmemoban legyen, illetve lényeges, hogy csak egyszer szerepeljen a névjegyzékben a szám, ha kétszer van akkor híváskor sem fogja azonosítani, ajánlatos kiválasztani a névjegyzéknél, hogy csak a tel memot használja.
Ezek lehetnek problémák.

Köszi, megnézem!

pén. márc. 27, 2009 20:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
PC Suite, az N95 backup memcard-ot nem olvasta sajnos Sad

Akkor láttam ilyet ha a névjegyzék nem oda lett mentve mint az sms-ek, tehát minden sms beállítás a tel memo-ba mutasson, a névjegyek szintén a telmemoban legyen, illetve lényeges, hogy csak egyszer szerepeljen a névjegyzékben a szám, ha kétszer van akkor híváskor sem fogja azonosítani, ajánlatos kiválasztani a névjegyzéknél, hogy csak a tel memot használja.
Ezek lehetnek problémák.

pén. márc. 27, 2009 20:06
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 534 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő