|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Nokia 5530 XM - harmadszorra biztosan sikerül
Szerző |
Üzenet |
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Jó hát azt írtam én is, hogy szerintem nem lesz túl nagy a különbség (bár most néztem a speedshopban 35e Ft van az E63 és az E71 között) akkor meg tök mindegy, mert akinek 90ezer Ft.-ja van egy telefonra, annak van már 100 is többnyire, ha meg mondjuk 20-30 ezer a difi és a delikvensnek nincs szüksége a gps-re, akkor meg miért gáz ha nem fizet ki ennyi pénzt feleslegesen?
Guni
|
kedd ápr. 14, 2009 22:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
guni. írta: Értjük hogy mire gondolsz, kitárgyaltuk már az iPhone topicban. :D Na de komolyan, ez még logikus érv lenne mondjuk a D900 - E250 viszonylatban, mert ott tényleg komoly ár és tudás különbség volt a két hasonló tudású készülék között. De itt szerintem nem lesz olyan nagy. Ha meg lesz, akkor miért olyan hihetetlen, hogy valakinek nem kell gps és ezért nem akar 20-30 ezerrel többet kifizetni? Vagy miért baj, hogy egyre olcsóbb eszközökben hódít teret az érintőkijelző? Ugyanezt eljátszották egyébként az E71-E63 párosal, pedig azokat nem nevezném divatmobiloknak. Guni Várd ki a végét, mennyi lesz az annyi!
|
kedd ápr. 14, 2009 22:01 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Értjük hogy mire gondolsz, kitárgyaltuk már az iPhone topicban. :D
Na de komolyan, ez még logikus érv lenne mondjuk a D900 - E250 viszonylatban, mert ott tényleg komoly ár és tudás különbség volt a két hasonló tudású készülék között. De itt szerintem nem lesz olyan nagy. Ha meg lesz, akkor miért olyan hihetetlen, hogy valakinek nem kell gps és ezért nem akar 20-30 ezerrel többet kifizetni? Vagy miért baj, hogy egyre olcsóbb eszközökben hódít teret az érintőkijelző? Ugyanezt eljátszották egyébként az E71-E63 párosal, pedig azokat nem nevezném divatmobiloknak.
Guni
|
kedd ápr. 14, 2009 21:49 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Szerintem egyszerűbb. Ugye régen is volt már ilyen. A zsigulira sokat kellett várni, ezért rendeltek az emberek skodát vagy dácsiát a Merkúrtól. Ugye ez is elvisz ugyanoda mint a zsiguli. Nos ez a telefon egyrészt menő mert nokia. Másrészt pedig a retro kempingasztal és a tapogatós képernyő iPhone hatást kelt ha értitek mire gondolok.
|
kedd ápr. 14, 2009 17:42 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
Ja ezek az óccsított verziók vaahogy soha nem érik meg az árukat. Most akkor nem 100 ropi lesz, hanem 85-90. Szerintem ez már sokat nem számít.
Guni
|
kedd ápr. 14, 2009 16:23 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
lehet, hogy vannak olyan emberek, akinek halál felesleges a gps, viszont szeretnének érintőképernyős telefont.
bár a képernyő ha tényleg kisebb lesz, akkor az már lehet, hogy a használhatóság rovására megy, főleg amilyen keskeny a képarány miatt.
|
kedd ápr. 14, 2009 11:03 |
|
|
QNKORI
platina tag
|
A szokásos piac macerálás. "Túl drága???" a GPS-szel, ezért megpróbálják ócsítani. Csak az a furcsa, hogy emiatt elkezdenek új elektronikát gyártani, ami valószínűleg nem fogja annyival csökkenteni a gyártási költséget, mint remélik, mert kisebb lesz a széiamennyiség. Csak nem azt fogja a Nokijja csinálni, hogy benne hagyja a GPS-t, csak letiltja (lásd Intel Pentium vs. Celeron anno)? Mert akkor eljön a hackerek eldorádója....
|
kedd ápr. 14, 2009 10:28 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Nokia 5530 XM - harmadszorra biztosan sikerül
http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpre ... ws-870.php
Nincs benne GPS, kisebb a kijelzője, mint az 5800-nak.
Nem tudom, miért kell ezt.
De remélem, valaki megmagyarázza...
|
kedd ápr. 14, 2009 9:52 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|