Magyar ékezetes betűk helyén cirillek az XP-ben
Ide is beírom, amit már évek óta nem tudok kiküszöbölni!
Eddig amit próbáltam ezügyben tenni, meg ami le van írva az alábbi link alatt, nem vált be! A Google "többek között" ezt dobta ki:
KÓD
http://pcforum.hu/tudastar/23466/Cirill ... inben.html
Itt már mindent "lejátszottam" (amit írtak, a HKLM is rendben van ), de ennek ellenére pár oldalon a magyar ékezetes betűk helyén cirill betűk jönnek, DE itt sem minden ékezetes cirill (más betűtípusú és méretű szövegnél "jönnek elő" a cirillek, ahol magyar ékezetesek vannak).
A LAPOK TÖBBSÉGE rendes magyar ékezetes betűkkel "tisztán" jön.
Az Operában is u.az az oldal "cirillesen" jelenik meg mint ami az IE.-ben.(tehát nem az IE baja)
KÉREM SEGÍTSEN aki ezügyben "profi"!
Többféle vírus és spy - irtóval többször végignézettem a a rendszert! Sőt a FontDoctor for Windows -al is többször "végigpásztáztam" a gépet. Változás nem történt. Ezért kérem mindazokat, akik profi módon ismerik az XP "belső világát", hogy a kódlapokat vagy az idevágó bejegyzéseket "hova dugja el" a Windows!? Több informatikust (akik jó szakértőknek nevezik magukat) kérdeztem, de érdemi választ egy sem tudott adni. Többen "mosolyogva mondták", hogy Format C. Ehhez viszont nem kell nagy szakértőnek mutatkozni!