Szerző |
Üzenet |
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
Eragon írta: Old rocker írta: Moco, te hogyan lettél ilyen nagy spíler? Tiszta kisebbségi érzetemvan... Ő az egyik főguru a nokiaprogramokon
igen, éppen tegnap találkoztam a nickjével a npkon...
|
hétf. máj. 25, 2009 14:22 |
|
|
Eragon
arany tag
Csatlakozott: vas. nov. 16, 2008 16:40 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj VárMegye
|
Old rocker írta: Moco, te hogyan lettél ilyen nagy spíler? Tiszta kisebbségi érzetemvan... Ő az egyik főguru a nokiaprogramokon
|
hétf. máj. 25, 2009 12:55 |
|
|
Lally
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. okt. 04, 2008 20:12 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Debrecen
|
rittinger zoltán írta: Nem vagyok benne 100%-ig biztos de ha jól tudom,a TrackID program is ugyanazt a feladatot látja el mint a ShazamID.A nokiaprogramokon keress rá mert van egy darab és javas.
Köszönöm, kipróbálom!
|
vas. máj. 24, 2009 19:10 |
|
|
Old rocker
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 26, 2008 11:12 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: 618-as italbolt
|
Moco, te hogyan lettél ilyen nagy spíler? Tiszta kisebbségi érzetemvan...
|
vas. máj. 24, 2009 19:10 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Nem vagyok benne 100%-ig biztos de ha jól tudom,a TrackID program is ugyanazt a feladatot látja el mint a ShazamID.A nokiaprogramokon keress rá mert van egy darab és javas.
|
vas. máj. 24, 2009 12:49 |
|
|
Lally
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. okt. 04, 2008 20:12 Hozzászólások: 20 Tartózkodási hely: Debrecen
|
ShazamID
Sziasztok Mesterek!
N82-mön régóta fenn van és néha-néha használom is a ShazamID (zeneszám beazonosító) programot.
Szeretném most feltenni gyermekem java-s N6300i telefonjára is a neki megfelelőt, de sehol sem találok full-os verziót belőle.
Ha valaki összetalálkozna egy ilyen (nem trial) java-s verzióval gondoljon már rám akár itt a fórumon (hátha másnak is kellene), akár privátban!
Segítségeteket előre is megköszönöm:
Lally
|
vas. máj. 24, 2009 12:07 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
Re: sygic
KekszNET írta: saintex írta: Szerintem lehet, de az újat felrakni két perc. Nem kell regisztrálni. Final verzióként találod meg. sygic -el kapcsolatban irtad ezt, erre a topikra gondoltal? http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=37032vagy hol "talalom" meg? Leszedtem onnan a legutolsot, meglatjuk.
Én a nokiaprogramokról szedtem le.
|
vas. máj. 24, 2009 11:27 |
|
|
Air
ezüst tag
|
moco22 írta: Már dehogynem lehet kikapcsolni. A fringbe belemész, options-settings-personalize- és ott automatic startnál állítsd disable-ra.
Óóó, köszi. Ott nem is kerestem. A personalize-ben eddig csak a hangokat meg az aláírást lehetett állítani, ha jól emlékszem. De már mindegy is, mert inkább áttértem a Nimbuzz-ra. Nekem sokkal jobban tetszik. Azért még egyszer köszi.
|
vas. máj. 24, 2009 7:26 |
|
|
moco22
arany tag
|
Air írta: Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a legújabb fring a telefon bekapcsolásakor automatikusan elindul, és ezt a funkciót sehol nem lehet kikapcsolni??
Már dehogynem lehet kikapcsolni. A fringbe belemész, options-settings-personalize- és ott automatic startnál állítsd disable-ra.
|
vas. máj. 24, 2009 6:17 |
|
|
Air
ezüst tag
|
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a legújabb fring a telefon bekapcsolásakor automatikusan elindul, és ezt a funkciót sehol nem lehet kikapcsolni??
|
szomb. máj. 23, 2009 20:46 |
|
|
KekszNET
ezüst tag
|
sygic
saintex írta: Szerintem lehet, de az újat felrakni két perc. Nem kell regisztrálni. Final verzióként találod meg.
sygic -el kapcsolatban irtad ezt, erre a topikra gondoltal?
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=37032
vagy hol "talalom" meg? Leszedtem onnan a legutolsot, meglatjuk.
|
szomb. máj. 23, 2009 19:07 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Sosi írta: Azt megnéztem. de ott nem találok ilyet. Csak ilyen tök általános az egész.
Jaaa, ha 'ilyen tök általánosan' futod végig...
89. oldal
|
szomb. máj. 23, 2009 18:46 |
|
|
Sosi
vas-tag
|
Azt megnéztem. de ott nem találok ilyet. Csak ilyen tök általános az egész.
|
szomb. máj. 23, 2009 16:59 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Sosi írta: Macika még mindig nem tudom, mi az az APN. Amúgy köszönöm, hogy segítani akarsz!
Ezért vedd elő a telefon kézikönyvét.
|
szomb. máj. 23, 2009 16:55 |
|
|
Sosi
vas-tag
|
Macika még mindig nem tudom, mi az az APN. Amúgy köszönöm, hogy segítani akarsz!
|
szomb. máj. 23, 2009 16:40 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Sosi írta: Macika! Pannon 250 Mb-os Wapom van, de routeren az itthoni neten is rajta vagyok. Az meg, hogy mi az az APN azt nem tudom. Régebbi Nokiáimon semmi gond nem volt, de okos telefonba még nagyon új vagyok. 250 MB WAP az jó. Ha 'wap' az APN-ed, azzal mennie is kell.
Olvasd el a telefon mellé kapott használatit, hová kell beírni az APN-t.
De ha brandolt a telód, akkor abban eleve be van állítva.
|
szomb. máj. 23, 2009 16:08 |
|
|
Sosi
vas-tag
|
Macika! Pannon 250 Mb-os Wapom van, de routeren az itthoni neten is rajta vagyok. Az meg, hogy mi az az APN azt nem tudom. Régebbi Nokiáimon semmi gond nem volt, de okos telefonba még nagyon új vagyok.
|
szomb. máj. 23, 2009 15:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Sosi írta: Üdv mindenkinek! Segitséget szeretnék kérni, miért nem tudom Nokia 5800 -ra az Opera Minit feltelepíteni? A telepités vége felé mindig kiirja, hogy nem tud kapcsolodni az internethez! Köszi! Milyen net-elérésed van, melyik szolgáltatónál és milyen APN-t használsz?
|
szomb. máj. 23, 2009 10:58 |
|
|
Sosi
vas-tag
|
Üdv mindenkinek!
Segitséget szeretnék kérni, miért nem tudom Nokia 5800 -ra
az Opera Minit feltelepíteni? A telepités vége felé mindig kiirja, hogy nem tud kapcsolodni az internethez!
Köszi!
|
szomb. máj. 23, 2009 9:17 |
|
|
amuba
vas-tag
|
Signó
Valaki tudna segíteni most vettem E75-öt és egyik szignó oldallal sem tudok cer fáljt beszerezni.Eddig minden készülékemre sikerült de úgy látom nem müködnek a szignók.
Köszönöm
|
szomb. máj. 23, 2009 6:36 |
|
|
Eragon
arany tag
Csatlakozott: vas. nov. 16, 2008 16:40 Hozzászólások: 197 Tartózkodási hely: Borsod-Abaúj VárMegye
|
sql124 írta: ....viszont körülnézek a nokiaprog oldalon, köszi a tippet.
Remélem sikerül találni megfelelő progit,de szerintem minden naptár alkalmazás beépülős. Tusky írta: Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, gondom a következő: E51-es telefonom csatlakoztatom a laptophoz, kiválasztom, hogy PC Suite. Felismeri, szinkronizál, eddig minden rendben. Programokat telepítenék fel, rájuk kattintok és nem történik semmi. Régebb simán ment, azóta nem állítottam semmit a telón (tudtommal), nem váltottam PC Suitot. Mit tegyek? Szerintem szedd le a Pc Suitot és az összes hozzátartozó alkalmazást aztán telepítsd újra.Szokott ilyen malőröket csinálni a pcsuttyó.
|
pén. máj. 22, 2009 20:46 |
|
|
bedrock
ezüst tag
|
Re: Segítség kérése
Tusky írta: Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, gondom a következő:
E51-es telefonom csatlakoztatom a laptophoz, kiválasztom, hogy PC Suite. Felismeri, szinkronizál, eddig minden rendben.
Programokat telepítenék fel, rájuk kattintok és nem történik semmi. Régebb simán ment, azóta nem állítottam semmit a telón (tudtommal), nem váltottam PC Suitot.
Mit tegyek?
Nem írás védett a kártya?
|
pén. máj. 22, 2009 19:45 |
|
|
Tusky
ezüst tag
|
Segítség kérése
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, gondom a következő:
E51-es telefonom csatlakoztatom a laptophoz, kiválasztom, hogy PC Suite. Felismeri, szinkronizál, eddig minden rendben.
Programokat telepítenék fel, rájuk kattintok és nem történik semmi. Régebb simán ment, azóta nem állítottam semmit a telón (tudtommal), nem váltottam PC Suitot.
Mit tegyek?
|
pén. máj. 22, 2009 18:51 |
|
|
sql124
ezüst tag
|
Eragon írta: Mivel javas talán ez nem épül be a gyári naptárba: GoogleCalendar. Régebben használtam a Papyrus nevű progit,de úgy emlékszem az is beépült. Névnapra talán ezt: MoBots"Leírás: Aranyos kis robotocskák, amik ráadásul el is végzik helyetted a nyomkodást? Igen, ez a MoBots! Más dolgod nincs is minthogy feltedd a telefonodra ezt az aprócska, alig másfél megabájtos programot és betanítsd saját MoBotjaidat a kedvenc funkciókra mint például SMS, MMS küldése születésnap ra, vagy figyelmeztetések, esetleg SMSek automatikus törlése egy feladótól... És hasznossága mellett még kreativitást is igényel!" Ezt a megjelenésekor feltettem a telóra,de igazából nem láttam hasznosnak számomra.Így nem is tudom pontosan mit lehet kihozni belőle. Hátha neked több türelmed lesz hozzá:) Egyébként,ha a nokiaprogon a keresőben a leírásokhoz beírod:születésnap (most szerintem mindegy,hogy névnap vagy szüli) avagy naptár, elég sok progi közt válogathatsz.
Nagyon köszi, kipróbáltam mindkettőt. A Gcal szinkronizálni akar a gmail-es postafiókkal, nekem a lokális naptár jobban stimmelne, a másik program nekem sem volt egyszerűen paraméterezhető, így letette róla, viszont körülnézek a nokiaprog oldalon, köszi a tippet.
|
pén. máj. 22, 2009 13:33 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
Szerintem lehet, de az újat felrakni két perc. Nem kell regisztrálni. Final verzióként találod meg.
|
pén. máj. 22, 2009 10:15 |
|
|
gyoref
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. okt. 04, 2008 8:28 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
saintex írta: Air írta: Sziasztok! A fentebbi navos kérdésemre nem jött válasz. Elkerülhette a figyelmet, vagy nincs ötletetek? Idézet: Honnan lehetne most beszerezni egy friss CoPilot-ot? A 21. oldalon a link már nem él. Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Mennyire részletes a térképe, POI adatbázisa? A róla készült képek alapján tetszik a program. Ha részletes térkép és POI gyűjtemény kellene, akkor melyik progit ajánljátok?
Tapasztalatom szerint sokkal megbízhatóbb a garmin, az új sygic is szinte hibátlan(nekem ez a kedvencem). Mind a kettőnek új térképe van(megyeri híd, stb.). Van egy új üdvöske az Ndrive állítólag nagyon biztató, ma felrakom és kipróbálom. A nokiamaps is megér egy misét főleg a 3.0. A Copilot-ot egyszer felraktam de nem hozta amit vártam tőle és a telepítése is macerás volt. Azóta nem próbálkoztam vele. Remélem tudtam segíteni valamit a választásban, bár ha a memóriakártyád bírja nem kell választanod, rakd fel mind, majd kiderül melyik a legjobb számodra. Ha nem élnek az első oldalon a letöltő linkek a nokiaprogramokon minden navinak van saját topicja.
Ez a megyeri hídas új sygic érdekelne vagy lehet csak a térképet
cserélni??Nekem a 7.505-ös van fent
|
pén. máj. 22, 2009 10:05 |
|
|
Air
ezüst tag
|
Köszönöm szépen.
|
pén. máj. 22, 2009 9:42 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
Air írta: Sziasztok! A fentebbi navos kérdésemre nem jött válasz. Elkerülhette a figyelmet, vagy nincs ötletetek? Idézet: Honnan lehetne most beszerezni egy friss CoPilot-ot? A 21. oldalon a link már nem él. Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Mennyire részletes a térképe, POI adatbázisa? A róla készült képek alapján tetszik a program. Ha részletes térkép és POI gyűjtemény kellene, akkor melyik progit ajánljátok?
Tapasztalatom szerint sokkal megbízhatóbb a garmin, az új sygic is szinte hibátlan(nekem ez a kedvencem). Mind a kettőnek új térképe van(megyeri híd, stb.). Van egy új üdvöske az Ndrive állítólag nagyon biztató, ma felrakom és kipróbálom. A nokiamaps is megér egy misét főleg a 3.0.
A Copilot-ot egyszer felraktam de nem hozta amit vártam tőle és a telepítése is macerás volt. Azóta nem próbálkoztam vele.
Remélem tudtam segíteni valamit a választásban, bár ha a memóriakártyád bírja nem kell választanod, rakd fel mind, majd kiderül melyik a legjobb számodra.
Ha nem élnek az első oldalon a letöltő linkek a nokiaprogramokon minden navinak van saját topicja.
|
pén. máj. 22, 2009 9:40 |
|
|
z67
ezüst tag
|
Szabad-e kérdeznem, ha Samsung i8510-re szeretnék programot, de csak Nokiások vannak, melyik is a legideálisabb, jól emlékszem az N95? Régen töltöttem már, de megmondom őszintén elfelejtettem.
|
pén. máj. 22, 2009 9:17 |
|
|
Air
ezüst tag
|
Sziasztok!
A fentebbi navos kérdésemre nem jött válasz. Elkerülhette a figyelmet, vagy nincs ötletetek?
Idézet: Honnan lehetne most beszerezni egy friss CoPilot-ot? A 21. oldalon a link már nem él. Érdemes egyáltalán foglalkozni vele? Mennyire részletes a térképe, POI adatbázisa? A róla készült képek alapján tetszik a program. Ha részletes térkép és POI gyűjtemény kellene, akkor melyik progit ajánljátok?
|
pén. máj. 22, 2009 7:43 |
|
|
kezman
arany tag
Csatlakozott: szer. máj. 30, 2007 6:25 Hozzászólások: 103 Tartózkodási hely: Malmö
|
Üdv, nekem a 1.04 Version van fent N73- ason , és tökéletesen működik, vagyis simán ki írja a számom a hívott telefonon
Regisztrációs menüpont ezen sincs !
|
pén. máj. 22, 2009 6:58 |
|
|
hgyurci
ezüst tag
|
A regisztrált változattal nekem sincs ilyen menüpontom egy E90-en, viszont az E51-emen volt ilyen és csak azóta küldi a számot mióta megkapta a kódot, sőt egy barátom az E90-el is így járt. Tényleg nem szivatni akarlak, jobb ötletem nincs.
|
csüt. máj. 21, 2009 22:52 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
hgyurci írta: saintex írta: A handy shell-ből indított hívásnál nem írja ki a számomat a hívott félnél. Vajh miért van ez? Már írtam pár hete itt valakinek, be kell írni a regisztrációs kódot még hackelt telefonon is, és utána már jó lesz!
Igazad van, olvastam és ki is próbáltam a regisztrálósat és a nem regisztrálósat is. Sajnos ugyanaz a szitu.
|
csüt. máj. 21, 2009 18:05 |
|
|
Takika
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 9:34 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Budapest
|
hgyurci írta: Takika írta: Es merre lehet a kodot beirni? Opciók/Regisztráció A nokiaprogramos rar -ban találsz kódot ha kellene.
A gond az, hogy nekem nincs ilyen menupontom, tobb kulonbozo verzio telepitese es uninstallalasa utan se. Kodom az lenne, hivatalos, legalabbis a HandyWeather tokeletesen mukodik vele.
|
csüt. máj. 21, 2009 16:50 |
|
|
hgyurci
ezüst tag
|
Takika írta: Es merre lehet a kodot beirni? Opciók/Regisztráció
A nokiaprogramos rar -ban találsz kódot ha kellene.
|
csüt. máj. 21, 2009 13:21 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Re: SMS Kínába
gidano írta: Old rocker írta: ... Még nem küldtem Csang-Kaj-seknek esemest. Igen... ahhoz 1975 előtt kellet volna, de a Sokol nem bírta elküldeni...
megaVEF12 sem
|
csüt. máj. 21, 2009 12:38 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Eragon, jól emlékszel, a Papyrus naptár szinkron a beépítettel.
|
csüt. máj. 21, 2009 12:36 |
|
|
Takika
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 9:34 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Budapest
|
hgyurci írta: saintex írta: A handy shell-ből indított hívásnál nem írja ki a számomat a hívott félnél. Vajh miért van ez? Már írtam pár hete itt valakinek, be kell írni a regisztrációs kódot még hackelt telefonon is, és utána már jó lesz!
Es merre lehet a kodot beirni?
|
csüt. máj. 21, 2009 9:57 |
|
|
gyoref
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. okt. 04, 2008 8:28 Hozzászólások: 46 Tartózkodási hely: Budapest IV.
|
N 82-esek figyelem.
Felfedezés!!:
Lehet hogy nem nagy dolog de azért megosztom, korábban írtam
hogy hiába raktam fel a 31-s softot nem láttam különbséget a 30-ashoz
képest .Egészen mostanáig.
Nem nagy dolog de azért hasznos lehet.
Szóval ha a 30-as softosra kaptál bluetoothon akár mp3-at vagy egy méginkább
egy sis-s progit nem tudtad csak telepíteni ! A 31-sen viszont annyiban bővült
a lehetőség hogy felkínálja menüpontként a továbbküldést a bluetoothon .
(Tehát ha a haver kapott korábban vmi jó kis progit azt csak telepíteni tudta eddig,
de most már megoszthatja veled is.)
Próbáljátok azért ki ti is hogy igazam van-e
|
csüt. máj. 21, 2009 9:13 |
|
|
hgyurci
ezüst tag
|
saintex írta: A handy shell-ből indított hívásnál nem írja ki a számomat a hívott félnél. Vajh miért van ez?
Már írtam pár hete itt valakinek, be kell írni a regisztrációs kódot még hackelt telefonon is, és utána már jó lesz!
|
csüt. máj. 21, 2009 9:04 |
|
|
Air
ezüst tag
|
gidano írta: Igen. Az újabb verziókban változott meg ilyen "rondára", a régi szerintem is jobban mutatott!
Hát akkor
Köszi.
|
csüt. máj. 21, 2009 7:53 |
|
|
gidano
ezüst tag
|
Igen.
Az újabb verziókban változott meg ilyen "rondára", a régi szerintem is jobban mutatott!
|
csüt. máj. 21, 2009 7:45 |
|
|
saintex
ezüst tag
|
saintex írta: Sziasztok!
A handy shell-ből indított hívásnál nem írja ki a számomat a hívott félnél. Már kipróbáltam a regisztrálós változatot és a nem regisztrálósat is.
Vajh miért van ez?
Ha már a program előtérbe került, erre még mindig nincs valami ötlet?
Vagy ez úgy általában jól működik másnál?
Baromira bosszant a dolog, mert így macerásabb telefonálni (nem szeretem az inkognitót).
|
csüt. máj. 21, 2009 7:44 |
|
|
Air
ezüst tag
|
Gondolom.
Ezeken a képeken különbözőek a fontok.
Vagy a telefon témája állítja be a fontot, vagy a Handy Shell különböző verzióinak különbözőek a fontjai??
|
csüt. máj. 21, 2009 7:13 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Air írta: Sziasztok!
A Handy Shell órájának fontját hogyan lehet módosítani? Előre is köszi. Miért?
Lehet?
|
szer. máj. 20, 2009 21:18 |
|
|
Eragon
arany tag
|
sql124 írta: Hello mindenkinek!
Két kérdés foglalkoztat, ezekre várnék segítséget. Az egyik egy olyan naptár telepítése az E51-re ami teljesen függetlenül működne a gyári vagy Handy verziótól. Az egyik lenne a hivatalos a másik a magán naptár, így talán érthetőbb. A másik egy olyan programot keresek amely a névjegyek és a naptár alapján automatikusan (esetleg csak jóváhagyást kér) elküldi az üdvözlő névnapi sms-t, Nokia 9300-ra már láttam ilyet, hátha van s60-ra is. Köszi előre is!
Mivel javas talán ez nem épül be a gyári naptárba: GoogleCalendar. Régebben használtam a Papyrus nevű progit,de úgy emlékszem az is beépült.
Névnapra talán ezt: MoBots
"Leírás: Aranyos kis robotocskák, amik ráadásul el is végzik helyetted a nyomkodást? Igen, ez a MoBots! Más dolgod nincs is minthogy feltedd a telefonodra ezt az aprócska, alig másfél megabájtos programot és betanítsd saját MoBotjaidat a kedvenc funkciókra mint például SMS, MMS küldése születésnap ra, vagy figyelmeztetések, esetleg SMSek automatikus törlése egy feladótól... És hasznossága mellett még kreativitást is igényel!"
Ezt a megjelenésekor feltettem a telóra,de igazából nem láttam hasznosnak számomra.Így nem is tudom pontosan mit lehet kihozni belőle. Hátha neked több türelmed lesz hozzá:)
Egyébként,ha a nokiaprogon a keresőben a leírásokhoz beírod:születésnap (most szerintem mindegy,hogy névnap vagy szüli) avagy naptár, elég sok progi közt válogathatsz.
|
szer. máj. 20, 2009 21:06 |
|
|
Air
ezüst tag
|
Sziasztok!
A Handy Shell órájának fontját hogyan lehet módosítani?
Előre is köszi.
|
szer. máj. 20, 2009 20:48 |
|
|
gidano
ezüst tag
|
Old rocker írta: ... Még nem küldtem Csang-Kaj-seknek esemest.
Igen... ahhoz 1975 előtt kellet volna, de a Sokol nem bírta elküldeni...
|
szer. máj. 20, 2009 20:08 |
|
|
Old rocker
arany tag
|
Macika írta: [
Szia, kb. egy hónapja ugyanez volt a problémám. Megnéztem az akkor törölt programjaim listáját, az mConnection közte volt! Nálam nem csinál semmi ilyet és 3 progi nincs fent, a RAR, a PhoNetInfo és az mConnection. Tehát e 3 között kell legyen a kakukktojás...[/quote]
A Phonetinfo két telefonomon fent van, tehát az is kilőve. Még nem küldtem Csang-Kaj-seknek esemest.
|
szer. máj. 20, 2009 15:50 |
|
|
atesszan
arany tag
|
KekszNET írta: Az x-plorer -t sikerult vkinek feltorni?
1.30-at raktam fel, keygen ment, de a kovetkezo inditasnal weben csekkolta es nem fogadta el, es most varni kell ha inditom es varni ha kilepek...
Mondjuk nem zavar, de ha vkinek ment akkor kuldhetne hozza törést. Köszi!
Nekem sikerült! (vicc volt). Leszedheted tőlem: http://data.hu/get/1442417/Atesszan_X-Plore.rar.html
|
szer. máj. 20, 2009 14:32 |
|
|