Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 7:27

Hozzászólás a témához  [ 181 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő
Nokia 6555 - analóg óra, 3G, 320*240 pix, 16m színű kijelző 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Akoska nem ertem honnan szedi ezeket a gondolatokat En nem szeretnek senkit sertegetni csak le irom a gondolatom remelem ez nem baj ezzel nem bantok senkit ha kell megegyszer elnezest kerek

szer. júl. 08, 2009 17:02
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Tisztelt Hegyes Mihály

...

A sértődött magatartás az, amiből a legkevesebb hasznot lehet itt kihozni.
Ezt az utolsó beszólást szvsz teljesen felesleges volt megfogalmazni.

Csak ismételni tudom magam. Kezd reménytelenné válni ez a komplexus...

pén. júl. 03, 2009 2:22
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Punto 83 Ur enyi eszem nekem is van hogy én ezt a problémát mielőt a forumra irtam letisztaztam A Nokiaval annal is inkab mert a telom Magyar gyartmanyu es kiderült hoga ők is anyit tudnak roola mint én tehat egyik original tzémával se kapnak hangot és ezt mindig tapintatosan kőzőlték velem miutan kérték az IMEI számot hl ezt hol azt tehat semi A Legtőbbet ZOLTANFITOL tudtam meg amit nagyon kőszőnők neki és MACIKANAK a tőbi az mind olyan rendre utasitas volt Én mint időseb ember ugy képzeltem hogy ha nem tudok valami akkor nem jelenkezem csak azert hogy valakit rendre utasitsak.Mint pl.AKOSKA és egyesek de ezzel befejezem és a kővetkező problemaig ha lesz nem untatok senkit,Tisztelettel Heghyes.Mihaly

kedd jún. 30, 2009 15:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mindenkinek üzenem, hogy VAN lehetőség fedlap hangra az s40 nokiáknál.
Az én témáimban is van ilyen hang és 6280-on évekig működött minden szoftververzióban! Akkor miért ne működne az utódokban is? :roll:

Sőt a Nokiáknak BÁRMILYEN mp3-at be lehet állítani ilyen hangnak, míg a Samunál csak a gagyi gyári prüntyögések vannak. De vegyetek csak Samsungot a nyitóhang miatt :lol:

hétf. jún. 29, 2009 16:23
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Írj a nokiának ha ennyire fontos Neked!

hétf. jún. 29, 2009 14:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Ákoska Tehát Őn szerint akinek Fedőlap hang kell vegyen SAMSUNGOT ? Akkor ezek szerint akinek meg zseb Ora kell az akkor vegyen Nokia 6555.?Viszont a 6131 est nem tetszet kitanulmanyoznia nekem 3 évig volt ilyen és nem ál hogy a Nokia az ilysmit nem tartja fontosnak vagy hogy erre nem ad semit.Ha nem egy Sengeni vizum kőteles hatar választana el benünket es 6oo. km A grand foteltől Torontal Vasarhelyig szivesen vinnek Őnnek egy zseb orat (6555hogy deritse ki mi az igazság amit az utmutato ir vagy valami mas?

vas. jún. 28, 2009 21:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Ákoskának IGAZA van de csak abban hogy a Samsung fedőlap hangjat gond nélkül be lehet álitani mert az unokamnak az van és tudom Nekem vagy tiz Nokiam volt már utolyara 6131 és ott a tématol fűgően PL.Blue gitar,Biliard volt ere lehetőseg .Természetesen ez nem egy nagy űgy csak Macika azt álitotta hogy majd itt választ kapok a kérdésemre Na de nem igy tőrtént semi gond veszűnk egy SAMSUNGOT Űdvőzlet Ákoskanak hogy már másodszor is rendre utasit ahelyet hogy vitatkoznánk

szer. jún. 24, 2009 16:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs ilyen telóm, de volt 6131-em, sőt használtam 1-2 napig 2760-at is, mindkettő clamshell kialakítású, mint a 6555.

Egyiken sem volt még csak lehetőség sem fedélhang beállítására.

Ebből kifolyólag azt gondolom, hogy (pl. a Samsunggal ellentétben, ahol ez már 5-6 éve is megvolt, l. V200) a Nokia cég nem óhajt ezzel foglalkozni és a lehetőséget sem adja meg rá.

Akinek nagyon kell a fedélhang, vegyen Samsungot :roll:

szer. jún. 24, 2009 13:39
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Szerintem a Nokia 6555 telon nincs Hang a fedőlap nyitasa csukasa kor

szer. jún. 24, 2009 12:23
ezüst tag

Hozzászólás 
:?: Igen Tisztelt Forum Tagok Nagyon szepen kérnék valakit akinek NOKIA 6555 ős teloja van hogy ha van kedve esetleg irja le hogy az ővé a fedőlap nyitasa és csukasa kor ad e esetleg valamilyen hangot vagy zenét Mert én már már azt gondolom hogy ez a lehetőség nincs is ebben a teloban Halás kőszőnet előre is. :?:

csüt. jún. 18, 2009 21:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Zoltanfi Ur nagyon szepen kőszőnőm a temákat nagyon jok ezt onnan tudom hogy a feleségem 6131 es Nokia ra ha rá teszem múkődik ugy ahogy mondta de a 6555 ősőn semi hang azt gondolom hogy vagy Szoftwer frisitesre lesz szúkseg vagy gond van a beálitassal mivel ez uj telefon nem tudom hogy nem e a testre szabasnál kelene e instalalni a Temat ugyanis a memorija kartyarol a tema megy de hang nincs viszont a testre szsabas opcional a lehetőségek úresek sőt nem lehet athelyezni semit a 6131 nek mindegy hogy honan rakni rá .Nincs mas hátra mint probalgatni De Őrok hala Őnnek Hegyes Mihaly Torontal Vasarhely=Vajdasag

szomb. jún. 13, 2009 12:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Kedves Zoltanfi előreis kőszőnőmaz Őn kedvességét az E-mail cimem apo42@ptt.rs Őrők hala dvőzlet.

csüt. jún. 11, 2009 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na szép nem szól senki, hogy ez a teló s40 és nem s60!!

Kedves Hegyes Mihály, ha ad egy e-mail címet küldök magának témát amikben van ilyen hang. Konkrétan egy ajtócsapódás és nyitás. Ha ez nem tetszik, tetszőlegesen lecserélheti, ha commanderrel megnyitja az .nth fájlt és a "shed close.mp3" illetve "shed open.mp3" fájlokat kicseréli tetszőlegesre.

A neten "nokia 6555 theme" kulcsszóval talál témákat..

csüt. jún. 11, 2009 14:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen Tisztelt Akoska Én tudom Hogy se Macikanak se Őnnek nincs 6555 őse sőt Macikanak kőszőnve jutottam ide nagyon rendes volt Ő is es Őn is kűlőmben kertem Rambot es Handrst akirőlkiderűlt hogy ilyen telojuk van kűldtem nekik űzenetet de nem jelenkeznek lehet hogy mar nem kiserik a forumot Én nem sertődtem meg csak nem ismerve az itteni szokasokat tőbet reméltem de nincs semi gond ha nem jol fogalmaztam elnézést kerek.

csüt. jún. 11, 2009 12:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tisztelt Hegyes Mihály

Ha küld egy készüléket, kiderítem, hogy lehet-e rajta fedélhang vagy nem.

Az itt felszólamlók 99,7%-ának NINCS ilyen telefonja, nekem sem és Maciának sem.

Ezért a tagok 99,7%-a nem tud erre a kérdésre válaszolni. Hogy a tulajok benéznek-e ide és ha igen, segítenek-e a kérdés tisztázásában, azt sajnos nem tudjuk sem mi moderátorok, sem a többi nem 6555 tulaj befolyásolni.

Akiről kiderült egyértelműen, hogy ilyen telefonja van, annak lehet privát üzenetet küldeni, arról emailt is kap, hátha segít.

A sértődött magatartás az, amiből a legkevesebb hasznot lehet itt kihozni.
Ezt az utolsó beszólást szvsz teljesen felesleges volt megfogalmazni.

csüt. jún. 11, 2009 10:17
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen Tisztele Moderatorok és Forum tagok nagyon reméltem hogy itt az Őnők oldalan megoldast találok a 6555 Nokia gondomra de mostmar be kell látnom hogy eből nincs semi mert itt az a fontos hogy a kijelzőn igazi orra van elemel vagy beépitet amit az aku űzemel Űdvőzlet mindenkinek

csüt. jún. 11, 2009 8:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Ákoska Ur nagyon kőszőnom a válaszat.De ha még azt is leirná hogy holl keresek egy olyan Témat a 6555 Nokiara ami hangot sd a fedél nyitasa =csukasa kőzben gondolom milyen cimen a Googellon akkor nagyon nagyon hálás lennék.Údvőzlet

kedd jún. 09, 2009 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hegyes Mihaly írta:
Tisztelt MACIKA Ur nem tetszet reagalni arra hogyha sikerűlne a telefon softwer frisites maradna e a magyar menü?

MACIKA Úr helyett ezt a kérdést én is meg tudom válaszolni: akkor marad házilagos frissítés után magyar nyelv a telefonon, ha a telefont eredetileg is magyar területre szánták, azaz a product code-ja szerint EURO-D nyelvcsomag kerülne rá.

Ha ez nem így volna, egy product code átírással ezen is lehet segíteni, amit kiválóan el lehet olvasni az erre szolgáló KIEMELT topikban.

hétf. jún. 08, 2009 11:05
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Hálas kőszőnet Zoltanfinak nagyon kedves Meg varom hogy esetleg RAMBO es HANDRAS mond valami ujjat?

hétf. jún. 08, 2009 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem hazudik az utasítás, nyilván van ilyen hangra lehetőség, csak a rendelkezésedre álló témákban nincs ilyen hang. S40-nél simán commanderrel be lehetett másolni bármit a témafájlba és így egyszerű volt variálni, de itt erre nincs lehetőség, csak a nokia által készített bonyolult témaszerkesztő progival, aminek még nem volt erőm nekifutni, meg amyúgy is egy éve már nincs Nokiám. A megoldás az lehet hogy keresel a neten erre a telóra való témákat, hátha valamelyikben van ilyen hang. Türelem és google kell hozzá. Vagy ha valaki tud ilyen témáról ne tarsa magában :)

vas. jún. 07, 2009 19:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Kőszőnet Zoltanfinak és pampikanak egyaltalan nem vitatkozok velűk lehet hogy én sem hasznalnam a fedőlap hangot csak az erdekel hogy egyaltalan van ilyen a fonon hazudik az utasitas vagy én nem tudom beálitani.

vas. jún. 07, 2009 18:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg a híváslista, üzenetkezelés, bővíthetőség, etc. Szerintem ;)

Mondjuk én sosem használok nyitó/csukó és egyéb (számomra) teljesen felesleges hangokat/animációkat, mert semmivel sem ad többet, max szívja az akksit.

vas. jún. 07, 2009 14:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
S40-en sokkal könnyebb volt beállítani a fedlap-hangot. Simbianban meg minden el van bonyolítva. A böngésző az egyetlen előnye a symbiannak kb..

vas. jún. 07, 2009 14:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt MACIKA Ur nem tetszet reagalni arra hogyha sikerűlne a telefon softwer frisites maradna e a magyar menü?

vas. jún. 07, 2009 10:05
ezüst tag

Hozzászólás 
RAMBONAK:
Tisztelt Uram mivel Őnnek volt Nokia 6555 megtisztelne ha elmondana hogy a Fedőlapja nyitas csukaskor adot e habgot Vagy ilyen nincs a telefonba ha bar az utasitasba igy irja ?Álitolag a tenatol fűggően.Kősz es Űdv.

handras: Őn is alitotta hogy a felesége kapot ilyen 6555 ugyan ezt kérdem Őntől is?

szomb. jún. 06, 2009 13:07
Moderátor

Hozzászólás 
Hegyes Mihaly írta:
Nagyon meg kőszőnőm Macikanak és Gunarnak az edigi segitseget.Tovabá ha meg RAMBO és handas kiserik a Forumon a vitat megkérdeznem Tőlűk hogy az Ő 6555 ős Nokiajuk fedele nyitas csukaskor adot e hangot esetleg valami melodijat vagy ilyen opcio nincs is a telefonon csak az utasitasba bele irtak Űdvozlet.Hegyes,M.
Esetleg ha nem találnak ide pár nap alatt, írhatsz nekik privát üzenetet is a kérdéseddel, az 'kakukkol' nekik, ha belépnek a fórumra, hamarabb észreveszik.

szomb. jún. 06, 2009 12:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon meg kőszőnőm Macikanak és Gunarnak az edigi segitseget.Tovabá ha meg RAMBO és handas kiserik a Forumon a vitat megkérdeznem Tőlűk hogy az Ő 6555 ős Nokiajuk fedele nyitas csukaskor adot e hangot esetleg valami melodijat vagy ilyen opcio nincs is a telefonon csak az utasitasba bele irtak Űdvozlet.Hegyes,M.

szomb. jún. 06, 2009 8:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Uraim amenyiben sikerűlne a softwer frisites az Őnők szerint segithet e a Fedőlap problemarol feltet kerdesről?És ami megfontosab hogy megmarad e magyar menü a telefonba .Üdv.Hegyes Mihalj

pén. jún. 05, 2009 20:29
Moderátor

Hozzászólás 
Szerintem is a másik USB-port lesz a megoldás.
Remélem...

pén. jún. 05, 2009 10:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez olyankor szokott lenni, ha közbe van iktatva a gép és az eszköz között egy usb elosztó (hub). Ha igen, azt valóban illik kiiktatni. Ha nincs ilyen, akkor másik usb porton kéne próbálkozni (a gépben is ilyen usb elosztó van, főleg az olcsóbb alaplapoknál), vagy esetleg a manőver idejére le kéne húzni a többi usb cuccot, ha lehetséges.

pén. jún. 05, 2009 6:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Minden temat kiprobaltam sőt meg 3o masikat az internetről kűlőn programmal a temahoz zenet adtunk es nem műkődik a Nokia szervisben azt ajanlottak hogy Softwert frisitsek de ez nem sikerűlt Vö3.46 RM 271 3ö.1ö.o8 (c) Nokia softwer van bene jelenleg.Minden vegig megy es az utoso masodpercben kiirja hoga az USB kabelt ne csatlakozoval hanem direktbe kősem a sz.gephez pedig igy volt.Űdv.Gunar Urnak es Macikanak

csüt. jún. 04, 2009 17:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hegyes Mihaly írta:
Tisztelt Uram a telefonal kapot utasitasba a 17.ik oldalon irja hogy a tematol fűgően a fedőlap szetnyitasa és őszecsukasa kor egy hang szolal meg vagy dalam.

Na akkor a témánál lesz a kutya elásva. Ki kéne deríteni, melyik az a téma, ahol hangot ad a telefon, esetleg végigpróbálni a beépített témákat, úgy emlékszem, nincs sok belőlük.

csüt. jún. 04, 2009 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Uram a telefonal kapot utasitasba a 17.ik oldalon irja hogy a tematol fűgően a fedőlap szetnyitasa és őszecsukasa kor egy hang szolal meg vagy dalam.Kűlőmben az internetről is levettem az utasitast es ott is a 17 oldalon van ez a szővbeg idezet= A tematol fűggően a telefon kinyitasko becsukaskor egy hang szolal meg.=Igazuk van hogy nem nagy űgy de erdekel hogy mert nem tudom bealitani mikor mar 15 kűlőmbőző Nokiam volt es ez meg soha nem volt hogy amit a utasitas ir az ne ugy legyen Kőszőnőm hogy foglalkoznak velem Hegyes Mihalj Torontal Vasarhely Vajdasag.

csüt. jún. 04, 2009 16:49
Moderátor

Hozzászólás 
Hegyes Mihaly írta:
Tisztelt Uraim én Vajdasagi vagyok és most vettem egy 6555 mobilt minden műkődik csak a fedőlap nyitas csukasra nem ad hangot mint ahogy az útasitasba le van irva hogy a tématol fűgően kellene mit kell Őnok szerint tenni hogy ez megszolaljon aligattam szoftwert frisitettem de megse.Mar azt gondolom hogy ez a funkcio nincs is benne nagyon meg kőszőném ha valaki utba igazitana .Az Őnők 6555 se ad e hangot nyitas csukaskor.Hegyes Mihaly.
Egyébként meg tudnád adni, hol olvastad, hogy lehetséges ilyen nyitó-zárhóhang a 6555-re?

csüt. jún. 04, 2009 13:30
Moderátor

Hozzászólás 
Na, azért is irányítottam ide az úriembert, mert én úgy tudtam, hogy nem kakukkol nyitásnál-csukásnál a 6555.

De ezt mégiscsak jobban tudja az, akinek van/volt ilyenje...

csüt. jún. 04, 2009 13:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én nem emlékszem, hogy az enyém adott volna hangot, legfeljebb recsegett. :roll:

csüt. jún. 04, 2009 10:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Rambo igaza van az ćn 6555 mobilomat is Magyarorszagon gyartottak nagyon megkőszőnnem ha hozza szolna a kerdesemhez.Űdvőzlet Hegyes Mihalj.Őrők hala.

csüt. jún. 04, 2009 10:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Tisztelt Uraim én Vajdasagi vagyok és most vettem egy 6555 mobilt minden műkődik csak a fedőlap nyitas csukasra nem ad hangot mint ahogy az útasitasba le van irva hogy a tématol fűgően kellene mit kell Őnok szerint tenni hogy ez megszolaljon aligattam szoftwert frisitettem de megse.Mar azt gondolom hogy ez a funkcio nincs is benne nagyon meg kőszőném ha valaki utba igazitana .Az Őnők 6555 se ad e hangot nyitas csukaskor.Hegyes Mihaly.

szer. jún. 03, 2009 21:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rambó írta:
pedig úgy tudom a nokiának itt magyarországon is van gyára.

Pontosan, és szerintem a te telefonod is ott készült. :wink:

csüt. ápr. 30, 2009 20:13
arany tag

Hozzászólás 
pedig úgy tudom a nokiának itt magyarországon is van gyára.

csüt. ápr. 30, 2009 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rambó írta:
Idézet:
Nekem fontos a kiszámíthatóbb üzemidő,

Tartalék akku. :D (nekem eztz javasolták bár nem vettem de okos ötletnek tűnik)

most milyened van az meddig bírja ?

Most egy hp ipaq 514 voice messengert nyúzok. Ez ugyan nem 3g-s, de wlan megy rajta, így kb. 3 nap. 1100mAh-s aksi van benne. Az a helyzet, hogy Nokiából újabban csak olyanokat vennék meg, amik Finnországban, vagy esetleg Németo.-ban készültek. Pl. a 6310i német gyátás volt. Hiába, ilyen finnyás vagyok.

csüt. ápr. 30, 2009 12:03
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Nekem fontos a kiszámíthatóbb üzemidő,

Tartalék akku. :D (nekem eztz javasolták bár nem vettem de okos ötletnek tűnik)

most milyened van az meddig bírja ?

szer. ápr. 29, 2009 17:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ok, ezen nem fogunk összeveszni. :wink: Kinek a pap, kinek a papné. Az én telefonálási szokásaimhoz nem passzol a készülék, ráadásul mégcsak nem is wapoztam, bt-t, 3G-t sem használtam. Nekem fontos a kiszámíthatóbb üzemidő, mert nem tudhatom, mikor csúszik be egy hosszabb beszélgetés útközben, és esetleg hirtelen nem tudom tölteni a készüléket.

szer. ápr. 29, 2009 9:50
arany tag

Hozzászólás 
[
Idézet:
]Nézd rajtam kívül más is panaszkodott erre, mindenkinek a sajátja a legszebb, legjobb. Nekem meg köszöntem, annyi elég volt belőle, amennyit nálam volt. Nem hiszem, hogy a tied más, mint akárki másé.

Kezdjük ott hogy még most is sokan keresik a telefont és akinek van annak a a nagy része imádja mint én (nem törődik az akkuval töltögeti ezen kívül nincs baj a telefonnal) [aki meg nem szereti megszabadul tőle rövid időn belül mint te ] Az hogy más is panaszkodott a kijelzőre 1 dolog meg egy másik hogy 1 darab papírzsebkendővel megoldható a dolog akár ott az orrod előtt tisztára törlöm 2 perc alatt a kijelzőt

Kód:
Korábban azt írtad itt, hogy alig húz ki 1 napot a telefonod, most meg kettőt. Akkor most melyik az igaz?

Ha nem nyúzod halálra kibírja a 2 napot nekem most péntektől hétfőig elvolt. Igaz most az utolsó töltésnél csak 1 napig bírta.

szer. ápr. 29, 2009 6:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rambó írta:
Kód:
 a vakoknak szánt vonás a billentyűzeten összecsukott állapotban karcolja a kijelzőt (ha gariban beviszem a nokijához, vajon mi lenne az álláspontjuk? Sehol se láttam leírva, hogy ne vegyük le a kijelzővédőt emiatt)

Én 1 ideje már a kijelző védő nélkül használom a telefont (még mindig megvan imádom) :lol: 8) és lássatok csodát ami nyom marad a billentyűzetről a képernyőn simán le lehet törölni 1 papirzsepivel ésolyan lesz a kijelző mintha most hoztam volna ki a szalonból . 8)

Azt hiszem zsebkendővel letörölni nem olyan nagy találmány.:wink:

Amúgy közel féléves használat után egyedül annyí a gond a telefonnal hogyha nyúzva van viszonylag hamar megadja magát az akku 2 napos üzemideje van kb. Ezen kívül 1 szuper kis telefon.

Nézd rajtam kívül más is panaszkodott erre, mindenkinek a sajátja a legszebb, legjobb. Nekem meg köszöntem, annyi elég volt belőle, amennyit nálam volt. Nem hiszem, hogy a tied más, mint akárki másé. Korábban azt írtad itt, hogy alig húz ki 1 napot a telefonod, most meg kettőt. Akkor most melyik az igaz?

kedd ápr. 28, 2009 17:00
arany tag

Hozzászólás 
Kód:
 a vakoknak szánt vonás a billentyűzeten összecsukott állapotban karcolja a kijelzőt (ha gariban beviszem a nokijához, vajon mi lenne az álláspontjuk? Sehol se láttam leírva, hogy ne vegyük le a kijelzővédőt emiatt)

Én 1 ideje már a kijelző védő nélkül használom a telefont (még mindig megvan imádom) :lol: 8) és lássatok csodát ami nyom marad a billentyűzetről a képernyőn simán le lehet törölni 1 papirzsepivel ésolyan lesz a kijelző mintha most hoztam volna ki a szalonból . 8)

Azt hiszem zsebkendővel letörölni nem olyan nagy találmány.:wink:

Amúgy közel féléves használat után egyedül annyí a gond a telefonnal hogyha nyúzva van viszonylag hamar megadja magát az akku 2 napos üzemideje van kb. Ezen kívül 1 szuper kis telefon.

kedd ápr. 28, 2009 16:43
arany tag

Hozzászólás 
Akkor inkább legyen az analóg óra ha még evvel is spórolni szeretnék :?: (tudom sokat nem spórol de azért valamit talán számít) :oops:

Akkor lehet én beképzeltem magamnak hogy kevesebbet fogyaszt. :oops:

Már szóba van a telefon cseréje is de nekem nagyon nagyon nincs szívem megválni tőle,,,, (csak ez az 1 baj van vele [már ugye hosszabb ideje nyúzom] hogy az akksi nem bírja a kiképzést ha a kijelző is használatba van [internet, játék, stb amihez kell], akkor 1 napig se bírja úgy hogy reggel 5 körül húzom le ) :( ezért próbálok meg minden lehetséges módot hogy spóroljak az erőnléttel még ha csak kicsit is.

Szeretnék még 1-et kérdezni van ugye a képernyő kimélő funkció ezt mobilon érdemes bekapcsolni :?: :roll: ez arról szól hogy mikor becsukom a tetejjét a telefonnak akkor kb 5 percig kirakja vagy az analóg órát vagy a digitálisat ,,,, vagy mást amit választok majd 5 perc után eltűnik és kb fél vagy 1 órán át még kinn marad 1 digitális óra fehér csíkban kék háttérrel. (ezt aziszem nem lehet kikapcsolni) szóval érdemes bekapcsolni rajta a képernyővédőt vagy mehet rögtön a kék hátteres cucc :?:

vas. jan. 25, 2009 19:08
Moderátor

Hozzászólás 
Rambó írta:
Rég jártam itt :D még mindig megvan a kis aranyos. 8) (a napi töltés még mindig megvan bár azt hiszem felfedeztem valamit)

Szerintetek a nokia mi zabbálja jobban aksikt a képeken látható analóg óra vagy egy sima fehér háttérrel látható digitális (természetesen itt csak két pici fekete szám van) Természetesen ha nyitva van mert akkor ugye működik a hátsó kijelző is például játéknál vettem észre hogy jó 1 fél napot nyerek ha nem az analóg óra van kint hátul.

a képen látható az illusztráció.Kép
Nyugalmi állapotban a sötét állapot az alapértelmezés az LCD-nél, tehát minél több a fekete a kijelzőn, annál kevesebbet fogyaszt.

vas. jan. 25, 2009 18:29
arany tag

Hozzászólás 
Rég jártam itt :D még mindig megvan a kis aranyos. 8) (a napi töltés még mindig megvan bár azt hiszem felfedeztem valamit)

Szerintetek a nokia mi zabbálja jobban aksikt a képeken látható analóg óra vagy egy sima fehér háttérrel látható digitális (természetesen itt csak két pici fekete szám van) Természetesen ha nyitva van mert akkor ugye működik a hátsó kijelző is például játéknál vettem észre hogy jó 1 fél napot nyerek ha nem az analóg óra van kint hátul.

a képen látható az illusztráció.Kép

vas. jan. 25, 2009 18:09
arany tag

Hozzászólás 
szöveges dokumentumok olvasásához milyen kiterjesztést támogat a telefon ?

pén. okt. 17, 2008 16:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 181 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4  Következő