|
Szerző |
Üzenet |
mehesz
ezüst tag
|
Sziasztok! Ismerkedem a telefonnal - olvasom a fórumot, de még nem igazán állt össze a kép ezzel voip-s dologgal kapcsolatban.
Windows Live Messengert használó személyt szeretnék hanghívással elérni. Feltelepítettem a Fring-et is és a Nimbuzz-t is ... mindkettőnél az a gond, hogy a chat része működik (írni és írást fogadni tudok az MSN-es ismerősnek), de beszélgetni nem tudok vele - vagy nem is tárcsáz vagy a másik tárcsáz, hallom, hogy cseng, de a számítógépen nem jelzni hogy hívás van. MSN-ből hanghívással hívva a telefont szintén nem működik.
Kérdésem, hogyha egy MSN-esnek írni tudok üzeneteket, akkor ugyanannak az MSN-es partnernek a hanghívása kéne hogy működjön vagy az egyéb beállításokat is igényel?
|
pén. jún. 19, 2009 22:38 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
jbtibor írta: P.I. írta: Sziasztok! Letöltöttem a SIP konfigurátort, de a telepítés után a Telepítések menüpont alatt nem találom a progit, annak ellenére, hogy az Alkalmazás kezelőben "Telepítve" címszóval szerepel. Kérlek adjatok tanácsot, hol keressem. Ott kellene legyen, SIP VoIP Sett. a neve, az ikonja pedig egy földgömb, rajta egy sárga telefonkagyló és egy villáskulcs.
Pedig sajna nincs. És már megpróbáltam leszedni és újra feltenni.
Akkor úgy kellene kinéznie, mint az Internettelefonnak, csak még egy villáskulcs is lenne rajta.
Hát szomorú vagyok, de nem találok ilyet.
|
pén. jún. 19, 2009 16:00 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
P.I. írta: Sziasztok! Letöltöttem a SIP konfigurátort, de a telepítés után a Telepítések menüpont alatt nem találom a progit, annak ellenére, hogy az Alkalmazás kezelőben "Telepítve" címszóval szerepel. Kérlek adjatok tanácsot, hol keressem.
Ott kellene legyen, SIP VoIP Sett. a neve, az ikonja pedig egy földgömb, rajta egy sárga telefonkagyló és egy villáskulcs.
|
pén. jún. 19, 2009 14:14 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
Sziasztok!
Letöltöttem a SIP konfigurátort, de a telepítés után a Telepítések menüpont alatt nem találom a progit, annak ellenére, hogy az Alkalmazás kezelőben "Telepítve" címszóval szerepel.
Kérlek adjatok tanácsot, hol keressem.
|
pén. jún. 19, 2009 9:02 |
|
|
Cerruti
vas-tag
|
Nekem is volt ez a hangszóró elhalkulás, fújogattam meg minden, de semmivel nem lett jobb úgyhogy még mielőtt szétvertem volna inkább cseréltettem benne egy hangszórót a nokiában.Azóta viszont sípol egy kicsit a kijelző úgyhogy lehet most emiatt fogom szétverni.
|
csüt. jún. 18, 2009 0:04 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
sigyula írta: V.ki leírná nekem a kijelző pontos méretét mm-ben?
30x41 milliméter
|
hétf. jún. 15, 2009 13:01 |
|
|
sigyula
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 14, 2009 17:17 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: bp
|
V.ki leírná nekem a kijelző pontos méretét mm-ben?
Tom.tom naviról érdeklődnék csak térképnek,és tervezésnek használnám,navigációra nem,tapasztalatok?
köszi
|
hétf. jún. 15, 2009 12:21 |
|
|
jbtibor
arany tag
Csatlakozott: pén. márc. 28, 2008 18:27 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Valahol máshol.
|
Re: E 51 kijelző
sigyula írta: Sziasztok
Gondolkodom egy E51 vásárlásán,egyedül a kijelző mérete ejt gondolkodóba. Eddig egy p1i-t és egy mio 501 pda-t használtam,és nemtudom,hogy mennyire apró ténylegesen a kijelző.Használat közben mennyire zavaró? Még a hangerő és a bekapcsoló gombok használhatósága érdekelne,arról is olvastam negatívumot. Bármilyen vélemény érdekelne erről a telóról,nyilván a saját fórumán nem huzzák le,de megköszönném az objektív véleményeket. köszönöm
A kijelző méretének megfelelése kizárólag a használati céltól és szokásoktól függ. Telefonnak bőven elég, PDA-nak kicsi. A telefonkönyv és az üzenetek jól olvashatók, a naptár lehetne picit nagyobb, de nap nézet teljesen elfogadható a naptárban is, csak a heti és havi nézet apró.
Képnézegetésre és videózásra határeset. Gyerekről képet és videót mutogatni ismerősöknek éppen elég - de ez szintén személyfüggő.
Autós navigációhoz nagyon kicsi a kijelző, vezetés közben csak úgy használható biztonságosan, ha valaki más nézi a kijelzőt (kivéve ha megelégedsz a hangos navigációval). Gyalogos navigációra teljesen megfelel, kényelmesebb, mint egy várostérkép lapozása, továbbá ezen egyből látod, hogy hol vagy - nem kell megkérdezni és elmélkedni, hogy egy vicces helyi nem-e a város másik végét mutatta neked a térképen.
Játszani csak sakkot szoktam, ahhoz elég a méret, más játékhoz nem tudom.
|
vas. jún. 14, 2009 23:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Gondolkodom egy E51 vásárlásán,egyedül a kijelző mérete ejt gondolkodóba. Eddig egy p1i-t és egy mio 501 pda-t használtam,és nemtudom,hogy mennyire apró ténylegesen a kijelző.Használat közben mennyire zavaró? Még a hangerő és a bekapcsoló gombok használhatósága érdekelne,arról is olvastam negatívumot. Bármilyen vélemény érdekelne erről a telóról,nyilván a saját fórumán nem huzzák le,de megköszönném az objektív véleményeket. köszönöm Tavaly február óta használok E51-et.
Nálam eddig negatívum egyedül a 4irányú gomb ezüstözésének lekopása volt ami jelentkezett, egy billentyűzetcserével viszont megoldódott, azóta tökéletes.
A kijelző egy PDA-hoz képest nevetséges méretű, viszont akkor is QVGA felbontású, ha jó a szemed, az élmény ugyanaz, legfeljebb nem olyan távolról olvasható (navigációnál ez erősen megkérdőjelezi a használhatóságot).
Újabb negatívum a zsebben hordott telefonnál a hangszóró mikroszövetének eltömődése kosszal, ettől a készülék hangereje drasztikusan csökken, ám hozzáértő kezekben pár másodperc alatt gyógyul egy levegőspray megfelelő használatával.
Más rosszat, még ha akarok sem tudnék róla mondani.
|
vas. jún. 14, 2009 22:03 |
|
|
maaniac
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 20, 2009 11:30 Hozzászólások: 70 Tartózkodási hely: Szlovákia
|
Gondolkodom egy E51 vásárlásán,egyedül a kijelző mérete ejt gondolkodóba. Eddig egy p1i-t és egy mio 501 pda-t használtam,és nemtudom,hogy mennyire apró ténylegesen a kijelző.Használat közben mennyire zavaró? Még a hangerő és a bekapcsoló gombok használhatósága érdekelne,arról is olvastam negatívumot. Bármilyen vélemény érdekelne erről a telóról,nyilván a saját fórumán nem huzzák le,de megköszönném az objektív véleményeket. köszönöm
szerintem pda mellett a kijelző "miniatűrnek" tűnik, de teljesen használható, ha megszokod akkor szerintem egyáltalán nem zavaró. a gombok teljesen használhatóak bár ez telefontól függ. én is olvastam olyakat hogy csak nagyon nehezen lehet benyomni(ez függ az egyén erőnlététől is ) de olyat is hogy teljesen könnyen. az enyémet kb. a kettő közé tenném mert a többi telefonhoz képest vmivel nehezebb de ez is inkább a bekapcsológombra igaz. sok olyat is hallani hogy nyikorognak a gombok vagy nagyon elkopnak az én esetemben ilyen még nem jelentkezett pedig elég sokat nyúzom(fél éve). szóval én nem tudok rá rosszat mondani(egyenlőre )
|
vas. jún. 14, 2009 19:26 |
|
|
sigyula
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 14, 2009 17:17 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: bp
|
E 51 kijelző
Sziasztok
Gondolkodom egy E51 vásárlásán,egyedül a kijelző mérete ejt gondolkodóba.
Eddig egy p1i-t és egy mio 501 pda-t használtam,és nemtudom,hogy mennyire apró ténylegesen a kijelző.Használat közben mennyire zavaró?
Még a hangerő és a bekapcsoló gombok használhatósága érdekelne,arról is olvastam negatívumot.
Bármilyen vélemény érdekelne erről a telóról,nyilván a saját fórumán nem huzzák le,de megköszönném az objektív véleményeket.
köszönöm
|
vas. jún. 14, 2009 17:28 |
|
|
batit
vas-tag
|
wifi voip akku fogyasztás
Az Energy Profiler-rel néztem a telefon fogyasztását mikozben az kapcsolódott wifin az asteriskes-voipos telefonközpontomhoz.
Azt vettem észre hogy egyszer 0,3-0,4W máskor meg 1,0-1,2 W körül mutat.
egyik esetben sem telefonáltam, csak kapcsolat volt.
sajnos az utóbbi esetben fél nap alatt lemerül az aksi, de nem jövök rá mi az oka.
Az Energy azt mutatja hogy nem esik vissza beszélgetés után a fogyasztás.
|
csüt. jún. 11, 2009 21:25 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
juha írta: Szia , köszi hogy még direkt be is linkelted!
Igen , van nokia maps-em. Most újra megnéztem, és én anno azt hittem , hogy hasonló a google maps-hez, hogy net/wap kell hozzá, de rájöttem hogy nem. Végül is ez most mennyire ingyenes? Időkorlátos vagy mi? Mintha hallottam volna hogy fizetni kell érte.
Köszi mégegyszer!
A térkép, helyzetmegjelenítés, útvonaltervezés ingyenes, csak a navigációért kell fizetni. Valamelyik linken van egy árlista.
|
szer. jún. 10, 2009 9:23 |
|
|
juha
ezüst tag
|
jbtibor írta: juha írta: Sziasztok újra, két dologban segítsetek légyszíves, nem találtam még ilyeneket. Szóval angol-magyar, magyar angol szótárt szeretnék telepíteni az E51-re, illetve (nyugat) USA navi térképet. A garmin csinált USA térképeket, nem tudom hogy mobilra van-e már ilyen.
Köszi előre is! Nokia Maps (rajta kell legyen a telefonon, csak frissíteni kell): http://www.nokiausa.com/get-support-and ... d-downloadNokia Map Loader USA és más régiók térképének letöltéséhez: http://europe.nokia.com/A4991031Nokia Maps 3.0 with Ovi Maps http://www.new.betalabs.nokia.com/betas ... 0-maps-oviEz annyiban más a 2.x-hez képest, hogy szinkronizálni lehet az ovi.com-on levő térképpel. Kicsit mintha rosszabbul kezelné a GPS-t mint a 2.x (lassabban frissíti az aktuális pozíciót). Több navigációs szoftverből van Symbian változat, a gyártó cég honlapján találsz róluk infót.
Szia , köszi hogy még direkt be is linkelted!
Igen , van nokia maps-em. Most újra megnéztem, és én anno azt hittem , hogy hasonló a google maps-hez, hogy net/wap kell hozzá, de rájöttem hogy nem.
Végül is ez most mennyire ingyenes? Időkorlátos vagy mi? Mintha hallottam volna hogy fizetni kell érte.
Köszi mégegyszer!
|
szer. jún. 10, 2009 6:52 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
Enhanced Calculator for S60
|
kedd jún. 09, 2009 23:13 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
köszönöm szépen
|
kedd jún. 09, 2009 11:08 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Egy kis képes segítség a szétszedéshez:
Kód: http://www.formymobile.co.uk/e51disassembly.php
|
kedd jún. 09, 2009 8:29 |
|
|
Mogyesz
ezüst tag
|
Nekrofil írta: sziasztok! olyan gondom lenne,hogy elég sok por került a kijelzőm mögé,ill a billentyűzetem sem úgy akar mostanság működni,ahogy kellene,úgyhogy arra gondoltam le kéne szedni az előlapot és kicsit megtisztítanám,billt helyretenném!mennyire megoldható ez otthon?vagy inkább vigyem nokia márkaszervízbe?garancia nincs,így kb mennyi pénz lenne?
Ha még nem csináltál ilyet és nem mered, keress fel valakit, aki kitisztítja. Ha mered - nem nagy ördöngősség - aszem 6-os torx csavarhúzó kell hozzá.
|
kedd jún. 09, 2009 8:26 |
|
|
Nekrofil
ezüst tag
|
sziasztok!
olyan gondom lenne,hogy elég sok por került a kijelzőm mögé,ill a billentyűzetem sem úgy akar mostanság működni,ahogy kellene,úgyhogy arra gondoltam le kéne szedni az előlapot és kicsit megtisztítanám,billt helyretenném!mennyire megoldható ez otthon?vagy inkább vigyem nokia márkaszervízbe?garancia nincs,így kb mennyi pénz lenne?
|
kedd jún. 09, 2009 7:59 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
juha írta: Sziasztok újra, két dologban segítsetek légyszíves, nem találtam még ilyeneket. Szóval angol-magyar, magyar angol szótárt szeretnék telepíteni az E51-re, illetve (nyugat) USA navi térképet. A garmin csinált USA térképeket, nem tudom hogy mobilra van-e már ilyen.
Köszi előre is!
Nokia Maps (rajta kell legyen a telefonon, csak frissíteni kell):
http://www.nokiausa.com/get-support-and ... d-download
Nokia Map Loader USA és más régiók térképének letöltéséhez:
http://europe.nokia.com/A4991031
Nokia Maps 3.0 with Ovi Maps
http://www.new.betalabs.nokia.com/betas ... 0-maps-ovi
Ez annyiban más a 2.x-hez képest, hogy szinkronizálni lehet az ovi.com-on levő térképpel. Kicsit mintha rosszabbul kezelné a GPS-t mint a 2.x (lassabban frissíti az aktuális pozíciót).
Több navigációs szoftverből van Symbian változat, a gyártó cég honlapján találsz róluk infót.
|
hétf. jún. 08, 2009 20:39 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Sziasztok újra,
két dologban segítsetek légyszíves, nem találtam még ilyeneket.
Szóval angol-magyar, magyar angol szótárt szeretnék telepíteni az E51-re, illetve (nyugat) USA navi térképet. A garmin csinált USA térképeket, nem tudom hogy mobilra van-e már ilyen.
Köszi előre is!
|
hétf. jún. 08, 2009 20:25 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Lalamper írta: Most vettem észre, hogy kipukkant két pixel a kijelzőn. Az egyik kéken világít, a másik pirosan fehér háttérnél. Sötéten szerencsére sehogy.
Vonatkozik erre garancia? Tud vki segíteni? Köszönöm! Érdekes, én eddig úgy tudtam, hogy nem keletkeznek hot/dead pixelek.
Vagy ott vannak kezdettől fogva, vagy nincsenek a kijelző élete végéig...
Természetesen ez csak LCD-re vonatkozik, OLED-re és plazmára nem...
|
pén. jún. 05, 2009 14:16 |
|
|
Lalamper
arany tag
|
Most vettem észre, hogy kipukkant két pixel a kijelzőn. Az egyik kéken világít, a másik pirosan fehér háttérnél. Sötéten szerencsére sehogy.
Vonatkozik erre garancia? Tud vki segíteni?
Köszönöm!
|
pén. jún. 05, 2009 13:57 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Ez mintha már lett volna beszédtéma itt...Ha jól tévedek, akkor mintha a Symbian oprendszer velejárójának volt akkor tartva.
Amúgy én is tapasztalom, pedig aztán semmilyen adatjog nincs a kártyához, tehát nincs GPRS/EDGE/ stb forgalom.
|
pén. jún. 05, 2009 11:29 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kriszbacsi írta: Szerintem idézni próbált a kolléga.
Egyébként az én E51-esemmel olyan probléma van már mióta megvettem (másfél éve), hogy ha fogadok egy hívást, akkor a zöld gomb megnyomása után még kb. 2 másodpercig hiába beszélek, nem hallja a másik fél. Olyan, mintha később kapcsolná be a mikrofont, vagy valami. Ezt semelyik szoftverfrissítés sem oldotta meg. Nálatok is van ilyesmi? Ez akkor van nálam, ha aktív GPRS kapcsolat van a háttérben, úgy vettem észre.
Tehát vagy megy a G-mail a háttérben, vagy az Opera.
Más esetben nem tapasztaltam még...
|
pén. jún. 05, 2009 11:08 |
|
|
kriszbacsi
arany tag
|
Szerintem idézni próbált a kolléga.
Egyébként az én E51-esemmel olyan probléma van már mióta megvettem (másfél éve), hogy ha fogadok egy hívást, akkor a zöld gomb megnyomása után még kb. 2 másodpercig hiába beszélek, nem hallja a másik fél.
Olyan, mintha később kapcsolná be a mikrofont, vagy valami. Ezt semelyik szoftverfrissítés sem oldotta meg.
Nálatok is van ilyesmi?
|
pén. jún. 05, 2009 10:51 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Naaaaaaamost, valamit nagyon nem értek.
Leírod, hogyan kell beállítani, majd megkérdezed, hogyan kell???
|
csüt. jún. 04, 2009 13:08 |
|
|
hactival
vas-tag
|
voip
sikerült, akit érdekel:
Phone -> Settings -> Connection -> SIP settings
* Profile name: VoipBuster
* Service profile: IETF
* Default access point: choose a WiFi connection (I don’t recommend a 3G connection due to software issues)
* Public username: your_voipbuster_username@voipbuster.com
* Use compression: no
* Registration: When needed
* Use security: no
* Proxy server: don’t need to change anything here
* Registrar server
* Registrar server address: sip.voipbuster.com
* Realm: voipbuster.com
* Username: your_voipbuster_username
* Password: your_voipbuster_password
* Transport type: Auto
* Port: 5060
Phone -> Settings -> Connection -> Internet tel. settings
* Profile name: VoipBuster
* Sip profiles: VoipBuster
------------
sziasztok,
Hogyan tudnám beállítani a VoIP-ot az E51-en? A voipbusterhez szeretnék csatlakozni, de olyanokat ír ki, hogy regisztráció sikertelen, illetve ha rámegyek az internettelefonra, akkor meg nem tud csatlakozni... Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm.
HA
|
csüt. jún. 04, 2009 8:50 |
|
|
sixtybi
vas-tag
|
Maximum number of connections
Sziasztok,
próbálok csatlakozni az internetre USB-n keresztül az e51-emmel.
Megy is, csak egy idő után kiírja, hogy maximum number of connections in use ...
A lényeg, hogy ilyenkor megszakad minden kapcsolat. Van valami alkalmmazás a telefonon, ami probál csatlakozni, ami még nem is lenne baj, de mivel a szolgáltató felé mind a modem, mind a belső access point a net APN-t használja nem kéne, hogy gond legyen. Van valami ötletetek?
Köszi.
Tibor
|
hétf. máj. 25, 2009 18:25 |
|
|
Know
ezüst tag
|
Akoska írta: A függetlenítésnek semmi köze dátumkérdésekhez.
Nem azt irtam, hogy koze van hozza, hanem megkerdeztem, nem volt-e mostanaban ilyen beavatkozasnak alavetve. 1-2 honappal ezelott az en hibatlanul mukodo, Pannonos telefonom lett fuggetlenitve (sajnos azt nem tudom megmondani, hogy szoftverfrissites tortent-e), majd par napra ra pontosan azt produkalta, amit a forumtars irt.
|
szomb. máj. 23, 2009 6:15 |
|
|
scorpeeon
arany tag
|
Macika írta: jbtibor írta: A válasz tehát az, hogy téves az az info, miszerint az E51 nem kezeli az SDHC kártyákat. Köszönöm. Igen, téves. 8 GB-ig biztos, hogy kezeli!
16-ig is biztos, nagyobb kártya pedig még nincsen
|
pén. máj. 22, 2009 22:02 |
|
|
Macika
Moderátor
|
jbtibor írta: A válasz tehát az, hogy téves az az info, miszerint az E51 nem kezeli az SDHC kártyákat. Köszönöm. Igen, téves.
8 GB-ig biztos, hogy kezeli!
|
pén. máj. 22, 2009 21:18 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
A függetlenítésnek semmi köze dátumkérdésekhez.
|
pén. máj. 22, 2009 21:13 |
|
|
Know
ezüst tag
|
Hód írta: Néhány napja furcsa dolgokat produkál az E-51. Éjszakára történt kiapcsolást követően, másnap elfelejt dátumot váltani, tehát bekapcsolás után az előző napi dátummal folytatja működését. Természetesen a munkanapokra beállított ébresztés sem aktivizálódott hétfőn (nála még vasárnap volt)
Nem lett függetlenítva/szoftverfrissítve mostanában a készülék? Az enyém is csinált ilyet pár nappal unlock után.
|
pén. máj. 22, 2009 20:43 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
Macika írta: jbtibor írta: Köszönöm. Kérlek oldj fel még egy ellentmondást ezzel kapcsolatban: nincs 4 GB SD (2 GB a limit), csak SDHC, viszont az E51 nem kezeli az SDHC-t, mégis 4 GB van megadva a leírásában. Melyik állítás a hibás? Na, ezt most nem értem. A lényeg az, hogy az E51-ben tökéletesen megy a Sandisk Class 2-es 8 GB-os kártya is. És tudjuk, hogy µSD-nél 4 GB-osban (és attól felfelé) már csak SDHC van.
A válasz tehát az, hogy téves az az info, miszerint az E51 nem kezeli az SDHC kártyákat. Köszönöm.
|
pén. máj. 22, 2009 12:40 |
|
|
Macika
Moderátor
|
jbtibor írta: Macika írta: jbtibor írta: nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... Akinek jól működik az class hányast használ? Nekem a 4 GB-osom is (E51) és a 8 GB-osom is (N85) egyaránt SanDisk Class 2. És műxik... Köszönöm. Kérlek oldj fel még egy ellentmondást ezzel kapcsolatban: nincs 4 GB SD (2 GB a limit), csak SDHC, viszont az E51 nem kezeli az SDHC-t, mégis 4 GB van megadva a leírásában. Melyik állítás a hibás? Na, ezt most nem értem.
A lényeg az, hogy az E51-ben tökéletesen megy a Sandisk Class 2-es 8 GB-os kártya is.
És tudjuk, hogy µSD-nél 4 GB-osban (és attól felfelé) már csak SDHC van.
|
pén. máj. 22, 2009 11:03 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
Macika írta: jbtibor írta: nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... :? Akinek jól működik az class hányast használ? Nekem a 4 GB-osom is (E51) és a 8 GB-osom is (N85) egyaránt SanDisk Class 2. És műxik...
Köszönöm.
Kérlek oldj fel még egy ellentmondást ezzel kapcsolatban:
nincs 4 GB SD (2 GB a limit), csak SDHC, viszont az E51 nem kezeli az SDHC-t, mégis 4 GB van megadva a leírásában.
Melyik állítás a hibás?
|
csüt. máj. 21, 2009 22:44 |
|
|
Macika
Moderátor
|
jbtibor írta: nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... Akinek jól működik az class hányast használ? Nekem a 4 GB-osom is (E51) és a 8 GB-osom is (N85) egyaránt SanDisk Class 2.
És műxik...
|
csüt. máj. 21, 2009 1:58 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... :?
Akinek jól működik az class hányast használ?
|
csüt. máj. 21, 2009 0:46 |
|
|
Hód
vas-tag
|
Néhány napja furcsa dolgokat produkál az E-51. Éjszakára történt kiapcsolást követően, másnap elfelejt dátumot váltani, tehát bekapcsolás után az előző napi dátummal folytatja működését. Természetesen a munkanapokra beállított ébresztés sem aktivizálódott hétfőn (nála még vasárnap volt)
|
hétf. máj. 18, 2009 20:32 |
|
|
mohilla
ezüst tag
|
Szia!
Még nem de most kipróbálom.
|
vas. máj. 17, 2009 19:16 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mohilla írta: Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Nokia E51-re flash playert honnan tudok letölteni. A mostani verzió elvileg elavult ezt írja egy alkalmazás amit futtatni szeretnék.
Tamás A FlashLite 3-at próbáltad már?
|
vas. máj. 17, 2009 8:16 |
|
|
mohilla
ezüst tag
|
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Nokia E51-re flash playert honnan tudok letölteni. A mostani verzió elvileg elavult ezt írja egy alkalmazás amit futtatni szeretnék.
Tamás
|
vas. máj. 17, 2009 7:51 |
|
|
marsupilami
vas-tag
|
Idézet: Egyébként milyen baj lehet egy memkártyával azon kívül hogy működik? Túl lassú?
Pl. az hogy nem, vagy csak részlegesen működik.
Nem saját tapasztalat - csak egyszer már végigolvastam az összes E51-es fórumot - többen panaszkodtak, hogy egyszer csak nem akarta olvasni a teló a kártyát (pl. Kingston). Azután rakosgatták ide-oda, másik telóba. Formázgatták le és fel...
|
pén. máj. 15, 2009 20:45 |
|
|
juha
ezüst tag
|
Alejandro írta: juha írta: Tudtok ebben segíteni, hogy milyen 4gigás micro SD-t tud "elnyelni" az E51? Köszi Ha jól tudom, 4GB-tól már mindegyik SD kártya SDHC szabványú. Nekem egy 4Gb-os Sandisk SDHC van a telefonban. Gond nélkül működik. Nagyobbat nem próbáltam, de nem is volt rá szükségem. Szerintem, a Kingston is jó választás. Üdv. A.
Köszönöm a többi választ is, nem tudtma hogy 4től már mindegyik SDHCs.
Egyébként milyen baj lehet egy memkártyával azon kívül hogy működik? Túl lassú?
|
csüt. máj. 14, 2009 19:53 |
|
|
Macika
Moderátor
|
jbtibor írta: nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... 4 gigánál nagyobbal próbálta már valaki? Igen, 8 gigással, amit az N85-höz adnak gyárilag.
Simán kezelte....
|
csüt. máj. 14, 2009 15:41 |
|
|
jbtibor
arany tag
|
nemete02 írta: Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele... :?
4 gigánál nagyobbal próbálta már valaki?
|
csüt. máj. 14, 2009 14:08 |
|
|
marsupilami
vas-tag
|
Hi
Amelyik fórumot csak olvastam, főleg a Kingston-osok panaszkodnak. Szerencsére nekem egy Sandisket vettek véletlenül (4GB). Ámen. Akkor még nem is gondoltam rá hogy probléma is lehet a memórikarival. Hát ezzel eddig még nem volt.
|
csüt. máj. 14, 2009 9:55 |
|
|
nemete02
arany tag
Csatlakozott: vas. júl. 04, 2004 17:34 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: Pécs
|
Kingston működik, Transcendet kerüld el, legalábbis 4GB, Class 6-ost. Nagyon nem frankó vele...
|
csüt. máj. 14, 2009 9:06 |
|
|
Alejandro
ezüst tag
|
juha írta: Tudtok ebben segíteni, hogy milyen 4gigás micro SD-t tud "elnyelni" az E51? Köszi
Ha jól tudom, 4GB-tól már mindegyik SD kártya SDHC szabványú.
Nekem egy 4Gb-os Sandisk SDHC van a telefonban.
Gond nélkül működik.
Nagyobbat nem próbáltam, de nem is volt rá szükségem.
Szerintem, a Kingston is jó választás.
Üdv.
A.
|
csüt. máj. 14, 2009 8:37 |
|
|