Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 6:37

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én értem, hogy mire akarsz kilyukadni. De a honlapon akkor se az áll :)
Az hogy mi a logikus és mi van leírva a honlapon, az kettő ebben az esetben.

hétf. dec. 14, 2009 11:49
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
integral írta:
Sifar írta:
panama-boy írta:
A Vodafone honlapon ez áll:

"A havidíj teljes egészében felhasználható belföldi, normál díjas hanghívásokra és SMS-küldésre is"

A belföldi normál díjas hanghívás alatt értem a T, P és vezetékes irányba folytatott hívásokat is. Akkor most számodra mi is egyértelmű?

Ha idézel, akkor idézz pontosan (teljesen).
Az idézet így folytatódik: A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll.
Integral pedig pont a hálón belüli verzióra kérdezett rá. Tehát ezeknél a verzióknál a havidíj halón belüli és meghatározott lebeszélhetó perceket és sms-eket tartalmaz.
A fejléc szövege és a díjcsomag táblázata összefüggésében is egyértelmű.

"A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll."

Felteszem a kérdést:

És? :?:

Ez hol érvényteleníti azt a leírást, hogy a havidíj teljes mértékben lebeszélhető belföldi irányba?
Egyáltalán nem vagylagos, vagy kizárólagos ennek a mondatnak az értelme, hogy "hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll".

Először is nem én írtam a Voda oldalát és nincs közöm hozzájuk. :lol:
Másodszor jó lenne nem a vágyakat beleolvasni a szövegbe. :wink:
Harmadszor a belföldi hívás fogalma magába foglalja a hálón belüli hívásokat is. Azaz a belföldi hívás egy speciális formája.

A lényeg: az 5000-es két verzióban elérhető. A havidíj mindkét esetben lebeszélhető.
Hogy a lebeszélhetőség mit tartalmaz, azt a táblázat mondja meg.
És logikusan: ha a "hálón belüli" verziók esetében is lebeszélhető lenne P és T és vezetékes irányban az 5 ruppó, akkor ki a fene fizetne elő a sima verzióra? Másképpen fogalmazva: mi értelme lenne a sima verziónak?
Összefoglalva: a leírás és a táblázat együtt értelmezendő a "harmadszorral".

vas. dec. 13, 2009 14:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T68m írta:
De trabi azt írja, hogy a vodának van saját, helyi számmezeje is.

Nem a vodának, az Invitel adja a számot, és irányítja át a vodás számra...

ja, akkor úgy.

szomb. dec. 12, 2009 19:29
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
De trabi azt írja, hogy a vodának van saját, helyi számmezeje is.

Nem a vodának, az Invitel adja a számot, és irányítja át a vodás számra...

szomb. dec. 12, 2009 18:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
panama-boy írta:
Így nem csak szimpatikusabb, hanem logikusabbis. Mi a f...szt kezdjen egy debreceni vállalkozás egy budapesti vonalas telefonszámmal??? Nem beszélve arról, hogy a debreceni kundschaftnak drágább is hívni Pestet, mint Debrecent.

nem is kaphat egy debreceni pesti számot. Ezt a szolgáltatók harcolták ki, nehogy csökkenjen a távolsági hívásból származó bevételük. Ezért 21-es számokat szoktak osztogatni (pl. a voip-os szolgáltatók is). De trabi azt írja, hogy a vodának van saját, helyi számmezeje is.

szomb. dec. 12, 2009 17:36
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Így nem csak szimpatikusabb, hanem logikusabbis. Mi a f...szt kezdjen egy debreceni vállalkozás egy budapesti vonalas telefonszámmal??? Nem beszélve arról, hogy a debreceni kundschaftnak drágább is hívni Pestet, mint Debrecent.

szomb. dec. 12, 2009 17:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
T68m írta:
biztos nem. A számmezőkkel nem rendelkeznek szabadon a szolgáltatók. Szerintem 06-21-es számot osztogat.

Pedig én is így tudom.
Itt mifelénk 74-es, és 75-ös körzetszámokat adtak, és a vezetékes szolgáltatók is azt adják...

Azt, hogy hogyan csinálják nem tudom, és azt sem, hogy mi van költözés esetén, de régebben szó volt arról, hogy költözéskor akár változhat is a telefonszám, hogy a valóságban mi a helyzet, azt nem tudom...

Ez szimpatikusabb megoldás, ha tényleg a vállalkozás székhelye szerinti számot adnak.

szomb. dec. 12, 2009 13:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sifar írta:
panama-boy írta:

"A havidíj teljes egészében felhasználható belföldi, normál díjas hanghívásokra és SMS-küldésre is"

A belföldi normál díjas hanghívás alatt értem a T, P és vezetékes irányba folytatott hívásokat is. Akkor most számodra mi is egyértelmű?

Az idézet így folytatódik: A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll.
Integral pedig pont a hálón belüli verzióra kérdezett rá. Tehát ezeknél a verzióknál a havidíj halón belüli és meghatározott lebeszélhetó perceket és sms-eket tartalmaz.

"A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll."

Felteszem a kérdést:

És? :?:

Ez hol érvényteleníti azt a leírást, hogy a havidíj teljes mértékben lebeszélhető belföldi irányba?
Egyáltalán nem vagylagos, vagy kizárólagos ennek a mondatnak az értelme, hogy "hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll".

szomb. dec. 12, 2009 13:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
biztos nem. A számmezőkkel nem rendelkeznek szabadon a szolgáltatók. Szerintem 06-21-es számot osztogat.

Pedig én is így tudom.
Itt mifelénk 74-es, és 75-ös körzetszámokat adtak, és a vezetékes szolgáltatók is azt adják...

Azt, hogy hogyan csinálják nem tudom, és azt sem, hogy mi van költözés esetén, de régebben szó volt arról, hogy költözéskor akár változhat is a telefonszám, hogy a valóságban mi a helyzet, azt nem tudom...

szomb. dec. 12, 2009 12:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
panama-boy írta:
Azt hiszem, hogy a vállalkozásod székhelye szerinti körzetszámot osztják ki. Vagyis, ha pl. Bicskén van a cég székhelye, akkor 06-22, ha pedig Budapesten, akkor 06-1.

biztos nem. A számmezõkkel nem rendelkeznek szabadon a szolgáltatók. Szerintem 06-21-es számot osztogat.

pén. dec. 11, 2009 22:45
Profil Honlap
Hozzászólás 
panama-boy írta:

pén. dec. 11, 2009 19:52
arany tag

Hozzászólás 
Sifar írta:

Pedig elég egyértelmű, főleg a sima 5000-es kontextusában ......

pén. dec. 11, 2009 19:35
arany tag

Hozzászólás 
Azt hiszem, hogy a vállalkozásod székhelye szerinti körzetszámot osztják ki. Vagyis, ha pl. Bicskén van a cég székhelye, akkor 06-22, ha pedig Budapesten, akkor 06-1.

pén. dec. 11, 2009 19:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Valamely Voda üzleti tarifához jár egy vezetékes szám. Tudja valaki, hogy milyen körzetszámú ez a vezetékes szám? Esetleg lehet több közül kérni?

pén. dec. 11, 2009 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sifar írta:
Pedig elég egyértelmű, főleg a sima 5000-es kontextusában.
5 ezerért 1000 perc beszélgetést és 100 sms-t kapsz hálón belül. A hálón kívüli beszélgetésekért és sms-ekért az 5000 Ft-on felül mindig (első perctől és sms-től kezdve) fizetni kell. És fizetni kell az ezer perc és 100 sms feletti halón belüliekért is.

Sejthető a valós ábra, de szerintem pont nem egyértelmű.

pén. dec. 11, 2009 9:58
Hozzászólás 
integral írta:
http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/tarifak/tarifa_valaszto/vf_multimedia5000_onnet_hu.html

Most akkor ezt hogy kell értelmezni?

Az 5000 Ft kizárólag 1000 perc hálón belüli hívásra mehet, vagy lebeszélhető 28Ft/perc-cel is hálózaton kívül? De akkor mi lesz az 1000 perccel?
Lebeszélem 28Ft-tal az 5000 Ft-ot ami 178 perc, pluszban még 1000 percet beszélhetek hálózaton belül? A leírás szerint így lehet értelmezni (vagy velem van a baj :P )

Pedig elég egyértelmű, főleg a sima 5000-es kontextusában.
5 ezerért 1000 perc beszélgetést és 100 sms-t kapsz hálón belül. A hálón kívüli beszélgetésekért és sms-ekért az 5000 Ft-on felül mindig (első perctől és sms-től kezdve) fizetni kell. És fizetni kell az ezer perc és 100 sms feletti halón belüliekért is.

pén. dec. 04, 2009 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/ ... et_hu.html

A Vodafone Multimédia 5000 Hálózatonbelül tarifában kérnék egy kis segítséget.
Azt írják, hogy 1000 perc van a csomagban, amit hálózaton belül lehet lebeszélni, és 28Ft/perc egyébként a percdíj. Meg azt is írják, hogy
A havidíj teljes egészében felhasználható belföldi, normál díjas hanghívásokra és SMS-küldésre is ( A Vodafone Multimédia 5000 és a Vodafone Multimédia 15500 esetében hálózaton belüli verzió is rendelkezésre áll)

Most akkor ezt hogy kell értelmezni?

Az 5000 Ft kizárólag 1000 perc hálón belüli hívásra mehet, vagy lebeszélhető 28Ft/perc-cel is hálózaton kívül? De akkor mi lesz az 1000 perccel?
Lebeszélem 28Ft-tal az 5000 Ft-ot ami 178 perc, pluszban még 1000 percet beszélhetek hálózaton belül? A leírás szerint így lehet értelmezni (vagy velem van a baj :P )

pén. dec. 04, 2009 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem újkeletű a dolog, de beírom, hogy legyen nyoma.

Vodafone Családi Kedvezmény

https://secure.vodafone.hu/csalad/

https://secure.vodafone.hu/csalad/docs/ ... veteli.pdf

- A Családi Kedvezmény aktiválását követı 2 évben a kiválasztott tarifacsomagok alaphavidíjából előfizetésenként havonta bruttó 1000 Ft kedvezményt adunk.

- 2009. szeptember 1. és 2009. december 31. között

- egy ügyfélszám, azaz egy számlafizetı alatt 2-6 db meglévő vagy új postpaid előfizetést
von be a Családi Kedvezménybe

- A promócióban részt vevı tarifák a következık:

Vodafone 100 Plus, Vodafone 200 Plus, Vodafone 400 Plus, Vodafone Silver Plus,
Vodafone Gold Plus,
Multimédia 5000, Multimédia 5000 onnet, Multimédia 7900, Multimédia 10500,
Multimédia 15900, Multimédia 15900 onnet,
Internet Basic, Internet Medium, Internet Extra, Internet Medium 1 éves
hőségnyilatkozattal, Internet Extra 1 éves hőségnyilatkozattal
Netbook Basic, Netbook Medium, Netbook Extra
A Családi Kedvezmény nem elérhetı a Vodafone 50 Plus tarifával és a Vodafone Internet
1G, 5G tarifacsomagokkal.

.
..
...

Így pl a Vodafone 100 Plus tarifában 20 Ft/perc re-jön ki a percdíj (havi 100 percig, 100 perc után 33Ft/perc). Ez baromira kedvező. :!:

Napirendre veszem, hogy elhordozom a vodához a számomat, mert a Pannonnak van most a legdrágább tarifája.
Bár valószínűleg más nem váltana a családban vodára, úgyhogy kénytelen lennék 2 db előfizetést venni magamnak :D De ennek is megvan a jó oldala, így legalább 200 percet kapnék 4000 Ft-ért :D

csüt. dec. 03, 2009 20:45
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
check1 írta:
Sziasztok!

Én a Vodafone Ügyfélszolgálatán dolgozom Miskolcon. Mielőtt még nem volt ez az álláslehetőség több hónapon keresztül kerestem munkát.Ebben a régióban az egyik legnagyobb,ha nem a legnagyobb a munkanélküliség. Rólam csak annyit,hogy van egy középfokú német nyelvvizsgám,érettségim. Nem voltak nagy elvárásaim,mindenféle munkát,ahol az elvárásoknak megfeleltem megpályáztam.Ez közel 10 különböző pályázatot jelent. Ezek közül 3 helyről szóltak vissza,de végül azokból sem lett semmi. Szó szerint élet-halál harcok voltak egy raktáros munkáért(min. bér,semmi juttatás,fizikai munka),de abban a pillanatban,ahogy megjelent a munkalehetőség,rengetegen ráugrottak,és a leggyorsabb nyert. Esélyem sem volt semmi munkalehetőségre. A helyi munkaügyi központ rendszeresen tele van. Ehhez hozzátartozik,hogy az egyik áramszolgáltató pár hónapja bocsátott el sok call centeres alkalmazottat. Szóval rengetegen kerestek munkát.

Rátaláltam a Vodafone állásajánlatára,jelentkeztem,2 hét múlva behívtak egy kiválasztásra. Itt kb. 20 ember volt,ebből 5-7 embert választottak ki. Ezzel a leírással csak annyit szeretnék érzékeltetni,hogy akik "lefikázzák,lenézik" az ügyfélszolgálatosokat,azok valamennyire átérezzék,hogy ők milyen helyzetben is vannak. A kiválasztás 3 körös volt,reggel 8-tól délután 4-ig tartott. Minden kör után távozott néhány ember. Az első körben tesztírás volt, a második egy csoportos szituációs gyakorlat, a harmadik egy egyéni szituációs gyakorlat volt. Ha valaki ezeken mind megfelelt,akkor utána egy 3 hónapos képzés vette kezdetét vizsgákkal. Ha ezen is megfelelt az ember,akkor 3 hónap próbaidő következett.Szóval nem egyszerű ide bejutni,és lehet akik az ügyfélszolgálatosokat fikázzák nem is tudnának bekerülni ebbe a munkakörbe.

Rengeteg ember kapott így munkát,megmenekülve az eladósodástól. És ez nem csak egy munka. Ahogy az orientáción is mondták: "presztizs". Tényleg az. Kihívást jelent,a napi problémák megoldása, emiatt nem is monoton,ahogy sokan képzelik. És igenis mindent megpróbálunk megtenni azért,hogy az ügyfelek problémáit megoldjuk ,illetve megfelelő információt nyújtsunk,mivel a fizetésünket is befolyásolja a teljesítményünk.

200 embert elbocsátottak Budapesten. Én laktam ott egy évet. Az én végzettségemmel a fővárosban 2 hetembe került munkát szerezni. Akik pedig a Vodafone-nál dolgoztak,az ő munkatapasztalatukkal,szerintem bármilyen call centeres munkában előnnyel indulnak.

Az egyik kolléga azt is elmondta,hogy ahol az Vodafone irodája volt (Westend) az egyik legmagasabb irodabérlési költséget fizették a fővárosban.

Összességében a Vodafone azzal,hogy itt nyitotta meg az ügyfélszolgálatát,sok emberen segített,hiszen aki nem itt lakik,hanem pl. a fővárosban nem tudja elképzelni,hogy diploma nélkül milyen nehéz helyzetben vannak itt az emberek,és mik a lehetőségek. Az ügyfélszolgálaton pedig mindent megteszünk értetek akár hajnal fél 4-kor is ha valaki enyhén illumináltan hív fel minket ,de sok esetben mi nem dönthetünk olyan kérdésekben amit az ügyfelek elvárnak,és ebből szoktak néha bonyodalmak lenni.

hétf. okt. 19, 2009 20:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
A vodánál is bevezetésre került tegnaptól az e-számla szolgáltatás :) :
http://www.vodafone.hu/eszamla/

Viszont a pannonhoz hasonlóan sajnos itt is ingyenes szolgáltatásnak reklámozzák, hogy védheted a környezetet is, ahelyett, hogy a számlából adnának kedvezményt, mint más, nem mobilszolgáltatók... :evil:

kedd okt. 13, 2009 8:57
arany tag

Hozzászólás 
Tart még ez a bónusz osztogatás?

vas. okt. 04, 2009 6:43
arany tag

Hozzászólás Re: feltöltőkártya
xarina írta:
HA újra feltöltöm a kártyát, akkor meghosszabbodik-e a rendelkezésre álló idő, vagy buktam ezt a sim kártyát és újat kell-e vennem?

Szerintem meghosszabbodik, de a 1270-en biztosabb választ tudnak adni.

szer. szept. 16, 2009 19:41
vas-tag

Hozzászólás feltöltőkártya
Van egy feltöltőkártyás vodafone telefonom, aminek a rendelkezésre álló ideje 10 napja lejárt. Engem tudnak hívni, de én nem tudok már telefonálni. HA újra feltöltöm a kártyát, akkor meghosszabbodik-e a rendelkezésre álló idő, vagy buktam ezt a sim kártyát és újat kell-e vennem?

szer. szept. 16, 2009 14:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy ezer éves Vitamax simkártyám.
A rendelkezésre állási ideje is több hónapja lejárt.
Feltölteni már nem lehet, de egem mégis feltudnak rajta hívni, sms is megjön.
Vitamax online-ra betudok lépni : A kártya státusza : előfizetése lejárt.

Felhívtam az ÜSZ-t , hogy ugyan kapcsolják már ki legyenek szivesek, mert az ismerőseim akik még ezen hívnak, azthiszik, hogy épp csak ki vagyok kapcsolva.
Válasz : Nem lehet, automatikusan kapcsolódik ki ... ???
Esetleg ha bejelentem, hogy ellopták , vagy elhagytam :)

Ok. ezexerint egy döglött Voda simkártyát szándékosan sem lehet kikapcsoltatni :)

Long Live (Rock, n Roll) Vodafon.

szer. szept. 16, 2009 11:06
ezüst tag

Hozzászólás bónusz
Tényleg adnak bónuszt, 4 nap elteltével jóváírtak 1000Ft-ot a 3000-es feltöltés után.

vas. szept. 13, 2009 10:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idezet a szomszed topikbol:

Feltöltésed most egyre többet ér! 1000 Ft jóváírást adunk, ha most legalább 3000 Ft értékben töltesz szeptember 9-ig! De ezzel még nincs vége! 1500Ft bónuszt is kaphatsz, ha minimum 5000Ft-os címlettel töltesz! Egyre többet adunk! Vodafone
(ilyen sms-t kapott egy topiktars)

szomb. szept. 12, 2009 12:37
platina tag

Hozzászólás 
Én is kaptam 1500 Ft bónuszt egy 5000 Ft-os feltöltésre.

szomb. szept. 12, 2009 9:18
arany tag

Hozzászólás 
A családban van Vodafone feltöltőkártyás. A napokban kapott sms-t, hogy jóváírnak 1250 Ft-ot. Csak úgy! Ez valami új Voda akció? :D

szomb. szept. 12, 2009 7:43
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos csak ide tudtam beírni a mondandómat. Macika! Ha gondolod majd töröld ki, de remélem hasznos infóval szolgál azoknak, akik a vitamax kedvenc szám szolgáltatását használják.
január óta használom a vitamax kedvenc szám szolgáltatást nagy megelégedéssel. Mindig 50 óra alatt maradtam- kb 30 órákat beszéltem le. Erre ma jött egy sms, hogy túlléptem a keretet. Két hétig itthon sem voltam. Nézem az online megrendelésnél, ez a szöveg fogad:
A „Kedvenc Szám” szolgáltatással válaszd ki egy Vodafone-os barátod, s a kiválasztott számot belföldről 0 Ft-os percdíjért hívhatod bármely időszakban, korlátlanul (törlendő),legfejlebb havi 10 óra A szolgáltatás havidíja 1000Ft.
A szolgáltatás igénybevételéhez valamint további információkért a telefonszámod és biztonsági kódod megadása után kattints a belépés gombra.
Lőttek az 50 órának. Szoktam én figyelgetni az ÁSZF-t, de én ilyen módosítást nem láttam benne. :roll:

vas. júl. 26, 2009 20:37
platina tag

Hozzászólás 
phonefreak írta:
Ausztrália, Japán a listán van. Azt tudja valaki, hogy az USA, Kanada miért maradt ki?

Ha jól tudom, sem az Amerikai Egyesült Államokban, sem Kanadában nincs Vodafone. Ausztráliában van, Japánban pedig a Softbank vette meg a Vodafone hálózatát bizonyos kötelezettségek átvállalásával.

szomb. júl. 11, 2009 18:42
platina tag

Hozzászólás 
Ausztrália, Japán a listán van. Azt tudja valaki, hogy az USA, Kanada miért maradt ki?

szomb. júl. 11, 2009 9:48
platina tag

Hozzászólás 
Itt a részletes leírás a voda oldalán is, ahol a Horvátország is benne van a listában.
http://www.vodafone.hu/microsite/roaming/CurrentPromos.html

pén. júl. 03, 2009 10:08
platina tag

Hozzászólás 
Én nem kérdeztem meg külön Horvátországot. De a weboldalon.http://www.vodafone.hu/microsite/roaming/Call_2.html írja, mely országban használható a passport szolgáltatás. Pld: Horvátország - VIPnet.
A szolgáltatás előnyei:

* A hazai percdíjaidat használhatod a kapcsolási díjon felül
* A legtöbb európai országban elérheted
Ráadásul ez az egyedülálló lehetőség már majdnem egész Európában rendelkezésedre áll.
Sehol nem írják, hogy csak az EU-ban használható.

A Vodafone Passportot az alábbi országokban és hálózatokon használhatod:
Utólag fizető (havidíjas) előfizetőink számára Ország - Hálózat
Albánia - Vodafone Lengyelország - Polkomtel
Ausztrália - Vodafone Lettország - LMT
Ausztria - Mobilkom Litvánia - BITE
Belgium - Proximus Luxemburg - LUX
Bulgária -MobilTel Málta - Vodafone
Ciprus - Cytamobile Németország - Vodafone
Cseh Köztársaság - Vodafone Olaszország - Vodafone
Dánia - TDC Mobile Portugália - Vodafone
Észtország - Radiolinja Románia - Vodafone
Egyesült-királyság - Vodafone Spanyolország - Vodafone
Finnország - Elisa Svájc - Swisscom
Franciaország - SFR Svédország - Telenor
Görögország - Vodafone Szlovákia - Orange
Hollandia - Vodafone Szlovénia - SI Mobil
Horvátország - VIPnet Törökország - Vodafone
Írország - Vodafone Új Zéland - Vodafone *csak hívásfogadásra- 299 Ft/10perc
Japán - Softbank Mobile

Nekem az 1270 azt mondta, hogy meg kell rendelnem a roamingot ROA 1270-re, aztán a PAS-t és végül a NYAR szóval a percdíj nélküli kedvezményt.
Amire Qnkori gondol szerintem ez lehet. A 1270 meg lehet rosszul mondta.
Vodafone World és az Eurotarifa – Behálóztuk a világot

A roaming szolgáltatás aktiválásakor minden előfizetőnk a Vodafone World tarifa percdíjaival használhatja a mobilját külföldön.

A szolgáltatás előnyei:

* Kedvező hívásdíjak az Európai Unió összes országában
* Kedvezőbb percdíjak a preferált hálózatokon
* Használhatod telefonodat a világ minden táján

http://www.vodafone.hu/microsite/roaming/Call_1.html

csüt. júl. 02, 2009 17:39
platina tag

Hozzászólás 
Viszont pl. a leggyakoribb roaming ország (Horvátország) esetében már jobbnak tűnne az ajánlat, kérdés, hogy oda is vonatkozik-e ez az akció...

Nem EU tag, nem vonatkozik, megkérdeztem....

csüt. júl. 02, 2009 14:57
platina tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_hirek/20090701/percdij_nelkuli_roaming_a_vodafone-tol/

Percdíj nélküli roaming a Vodafone-tól!!

A kapcsolási díj bruttó 299 forint, ezt minden megkezdett tíz perc után kell fizetni. Idén nyáron a szokásos Vodafone Passport ajánlattal szemben a hazai percdíj nem kerül kiszámlázásra, így a Vodafone nyári ajánlatával az előfizetők tulajdonképpen 29,9 Ft/perc díjért telefonálhatnak külföldről a nyár végéig - feltéve, ha x9:59-nél leteszik a telefont.
A kedvezményes Passport ajánlatra való regisztrációhoz a NYAR szót kell elküldeni a 1270-es számra, a szolgáltatás ezután 48 órán belül aktiválódik.

EU-n belüli roamingnál ennyi pénzért kb. 2 percig lehet hívást kezdeményezni (másodperc alapon 30 mp után), illetve 4-5 percig lehet hívást fogadni (másodperc alapon). Mivel a Vodafon tudja az átlagos hívási időtartamokat, nem véletlen a 299 Ft-os kapcsolási díj...
Viszont pl. a leggyakoribb roaming ország (Horvátország) esetében már jobbnak tűnne az ajánlat, kérdés, hogy oda is vonatkozik-e ez az akció...

csüt. júl. 02, 2009 14:28
platina tag

Hozzászólás 
http://www.mobilport.hu/mobiltelefon_hirek/20090701/percdij_nelkuli_roaming_a_vodafone-tol/

Percdíj nélküli roaming a Vodafone-tól!!

A kapcsolási díj bruttó 299 forint, ezt minden megkezdett tíz perc után kell fizetni. Idén nyáron a szokásos Vodafone Passport ajánlattal szemben a hazai percdíj nem kerül kiszámlázásra, így a Vodafone nyári ajánlatával az előfizetők tulajdonképpen 29,9 Ft/perc díjért telefonálhatnak külföldről a nyár végéig - feltéve, ha x9:59-nél leteszik a telefont.
A kedvezményes Passport ajánlatra való regisztrációhoz a NYAR szót kell elküldeni a 1270-es számra, a szolgáltatás ezután 48 órán belül aktiválódik.

csüt. júl. 02, 2009 12:26
vas-tag

Hozzászólás Hali
Hali. Én már 5 éve vodás vok, és meg vagyok naon elégedve, minden szolgáltatót próbáltam már, de ez a legjobb. Most egy kicsit megtorpantam viszont. Múlt héten vásároltam a vodánál egy nokia 3120 classic telót, és porosodik belül a kijelzője. Nem tom hogy ez gyárilag ilyen lesz, vagy csak az enyém (lehet gyártás közben), akinek van ilyen vagy ismeri a telót, ért hozzá segítsen. Vajon ha bevinném a vodához ingyen kitisztítanák, vagy vigyem vmi gsm-be. Gsm-ben nem tudjátok mennyiért tisztítják a kijelzőket?

Hajrá Vodások

szomb. jún. 27, 2009 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Asszem egy százas volt eddig.

szomb. jún. 27, 2009 11:51
platina tag

Hozzászólás 
panama-boy írta:
Kaptam sms-t a Vodafone-tól, hogy külföldön (EU-n belül) 38,9 Ft-ért küldhetek sms-t bármelyik EU-tagállamba. Nem rossz. Eddig kb. 70-100 Ft volt egy sms, nem?

Igen, az EU illetékes hatóságai maximálták az EU-n belül küldött SMS-ek (korábban hívás-fogadás) díját. A szolgáltatók ezt az előírást kénytelenek követni.
Nézd meg, hogy cserébe pl. Horvátországból mennyiért küldhetsz majd július 1-től SMS-t haza...

szomb. jún. 27, 2009 9:53
arany tag

Hozzászólás 
Kaptam sms-t a Vodafone-tól, hogy külföldön (EU-n belül) 38,9 Ft-ért küldhetek sms-t bármelyik EU-tagállamba. Nem rossz. Eddig kb. 70-100 Ft volt egy sms, nem?

szomb. jún. 27, 2009 9:23
arany tag

Hozzászólás 
Irigylem a boldogságod :D. Én csak úgy tudok elhasználni egy 3 ezres feltöltőt egy hónapban, hogy 1500 ft-ért netet rendeltem meg :D.

hétf. máj. 18, 2009 17:47
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem nagyon jók az új csomagok, főleg a Gold Plus csomag. 15000 Ft-ért kvázi már ájulásig lehet telefonálni bármelyik belföldi hálózatba. 6000 perc Voda hálózatba és 1000 perc Tré, Pannon, vezetékes hálózatba. Ez azért nem gyenge. Én kb 1200 percet beszélek havonta minden hálózatba és 30000 körül van a számlám. A Gold Plus csomaggal gyakorlatilag a felére csökkenthetem a számlám. :D

hétf. máj. 18, 2009 10:02
platina tag

Hozzászólás 
Például attól, hogy a végre a vitamax 3000-es feltöltés/30 sms mellett megjelent végre egy kis kedvezmény 1000sms/3000ft/hó az előfiztő ügyfelek számára is. :P De ez nézőpont kérdése, kinek mi a jó. A T-seknek nem jó :roll:

hétf. máj. 18, 2009 9:28
platina tag

Hozzászólás 
...és mitől olyan marha jók ezek a készülékárak és tarifák, hogya dícsérőben a helye?

hétf. máj. 18, 2009 8:03
platina tag

Hozzászólás 
Vodafone plus tarifák és készülékek!

http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/tarifak/tarifa_valaszto/plustarifak_hu.html

http://www.vodafone.hu/egyeni/postpaid/akciok/kiemelt_keszulekajanlat/ot_keszulek_hu.html

hétf. máj. 18, 2009 6:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
QNKORI írta:
Rosszul látod.

Te is.
Ugyanis megmaradt az 5 GB-os, és az 1 GB-os csomag is, a 10-es, és a "korlátlan" szűnt csak meg... :wink:
Tehát aki 5e-ért szeretne 5 GB-ot, ma is megveheti...

hétf. máj. 11, 2009 8:47
platina tag

Hozzászólás 
Azért ez a 40% egy eléggé kisarkított eset. Megefelelő adatmennyiséggel ugyanennek a fordítottját is be lehetne bizonyítani.

Nem sarkított, ennél rosszabb helyzet is előállhat, főleg 1-2 giga adatmennyiség között.
Sunyi áremelés volt, talán a felhasználók 20%-a nyer vele valamit.

kedd máj. 05, 2009 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pedig én továbbra is látom a voda oldalán a régi tarifákat is. Azért ez a 40% egy eléggé kisarkított eset. Megefelelő adatmennyiséggel ugyanennek a fordítottját is be lehetne bizonyítani.

Guni

hétf. máj. 04, 2009 17:47
platina tag

Hozzászólás 
Ha jól értem ezek külön tarifacsomagok, tehát a rendes előfizetés mellé továbbra is az eddigieket lehet rendelni. Én nem mondanám áremelésnek, hiszen az egy egységnyi adatforgalomra vonatkoztatott költségek mindenhol csökkentek, vagy legalábbis nem emelkedtek.

Rosszul látod. Addig az 5 GB 5E Ft volt, a korlátlan 6E (legalábbis amikor én kötöttem). Plusz fél évig volt féláron.
Most aki 5 GB-ot forgalmaz, az 6.000-t fog fizetni, 1 GB-ért meg 4.000-t.

Akkor számoljunk:
5 GB régi áron >>> 6x5.000 + 6x2.500 Ft annyi mint 45.000 Ft/év
5 GB új áron >>> 9x6.000 Ft + 3x3.000 Ft annyi mint 63.000 Ft/év.

Ez tisztán 40%-os emelés, csak jól megmarketingelve.

hétf. máj. 04, 2009 13:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól értem ezek külön tarifacsomagok, tehát a rendes előfizetés mellé továbbra is az eddigieket lehet rendelni. Én nem mondanám áremelésnek, hiszen az egy egységnyi adatforgalomra vonatkoztatott költségek mindenhol csökkentek, vagy legalábbis nem emelkedtek. Az más kérdés, hogy akinek elég volt mondjuk 1GB is, az megszívta.

hétf. máj. 04, 2009 12:40
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 40  Következő