|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|
Adat visszaállítás, minden adathordozóról
Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
fekerenc írta: ... HELP, ha valaki tud! ...
Lehet, hogy a táp volt hibás, és túlfeszültséget kapott a winchestered. Ha még tudod, mérj rá a "hulladék gépre". Ha így lenne, hiába pucolod a csatlakozókat.
Ja igen, még az is lehet, hogy egy csatlakozó lábtüske elhajolt vagy letört. Nézd meg.
|
csüt. aug. 13, 2009 20:22 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
fekerenc írta: aszongya nincs ilyen vinyó. No, basszus, után meg: nincs még formázva Esetleg kontakthiba is lehet. Ha a szoftveres javítás nem jön be, akkor szedd szét és a csatlakozóit kihúzod, tisztogatod, összeteszed. Vagy a mobil ház nélkül közvetlenül berakni egy gépbe.
|
csüt. aug. 13, 2009 20:01 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
|
csüt. aug. 13, 2009 19:47 |
|
|
fekerenc
vas-tag
|
Hello!
Samsung, tökéletesen működő mobil vinyómat egy igen hulladék gépre dugtam rá, eleinte örömmel láttam, hogy siker, majd egyszer csak (mikor épp az adatokat akartam lementeni) aszongya nincs ilyen vinyó. No, basszus, után meg: nincs még formázva, akarja most?
Akarja a halál!
De azóta még 2 gépen próbáltam ,eredmény ugyanaz!
Van esetleg ötlet? Halálom lenne, ha a 150 G elvész, képek, zenék, doksik!
HELP, ha valaki tud!
Előre is köszönöm!
ÜDv.
F.
UI.: Jah, de ne HIK segítsen az itt beszerzett infók alapján jól megsarcolva
|
csüt. aug. 13, 2009 18:53 |
|
|
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
Re: Adat visszaállítás, minden adathordozóról
Hik írta: Olyan progamok érdeklenének aki adatot tudnak visszaállítani illetve kijavítani. Letörölt merevlemezről adatvisszaállítás erdeti állípora, akkor sérült lemez helyreállítása, pendriveről való visszaállítás, és hasonlók.
Arra gondoltam, hogy ezekkel a programokkal egy kis munkát kellene szerezni, szerintetek ez menne így?
Nyílván nem vehetem fel a versenyt a nagycégekkel, de egy kiskörben talán jó lehetne nem?
Ui.: a moderátornak, ha van ilyen topik már akkor bocsánat és ezt törökld kérlek, de másold be a megfelelő helyre ha nincs akkor remélem nem gond hogy nyitottam ezt atopikot.
Adok néyhány "amatőr" szinten tökéletes progit
Mennyiért veszed, a milyet?
Aztán te majd keress vele pénzt.
OFF
láttam a VAterán pl. Simson elektromos kapcs.rajzot is árulnak
az is letölthető a NET-röl
ON
by horex
|
vas. aug. 02, 2009 13:20 |
|
|
asus73
vas-tag
Csatlakozott: szomb. jún. 27, 2009 21:02 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia rengeteg ilyen tippem van , hogy lehet winyóról adatott visszaálitani ....stb
|
szomb. jún. 27, 2009 21:09 |
|
|
Hik
arany tag
|
Adat visszaállítás, minden adathordozóról
Olyan progamok érdeklenének aki adatot tudnak visszaállítani illetve kijavítani. Letörölt merevlemezről adatvisszaállítás erdeti állípora, akkor sérült lemez helyreállítása, pendriveről való visszaállítás, és hasonlók.
Arra gondoltam, hogy ezekkel a programokkal egy kis munkát kellene szerezni, szerintetek ez menne így?
Nyílván nem vehetem fel a versenyt a nagycégekkel, de egy kiskörben talán jó lehetne nem?
Ui.: a moderátornak, ha van ilyen topik már akkor bocsánat és ezt törökld kérlek, de másold be a megfelelő helyre ha nincs akkor remélem nem gond hogy nyitottam ezt atopikot.
|
hétf. máj. 04, 2009 15:10 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|