Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 23:39

Hozzászólás a témához  [ 1017 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő
Nokia E52 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Újabb észrevételeim:

NOKIA Maps: tegnap tettem fel, mert a Garminhoz egyszerűen nem volt türelmem. Annyit kell vacakolni vele, hogy meguntam, pedig 1 évvel korábban minden további nélkül feltettem az előző telómra.
De ezt most egyáltalán nem bántam meg, mert sokkal felhasználóbarátabb, átláthatóbb és könnyebben kezelhető, mint a Garmin. Pontos, gyors, és az akksit sem szívja - ami mondjuk bírja is elég rendesen.

Ami eddig negatívumként felmerült nálam a telóval kapcsolatban: a rádió. Sokkal érzékenyebb az árnyékolásokra, és ahol az eddigi telcsim simán vette az egyik rádióadót, ez már csak recseg-ropog. De ez legyen a legnagyobb baja.

Egyre jobban bejön ez a telcsi, és az akksi ..... Hááát, nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen telcsim, amit 1 hét alatt (folyamatos piszkálás mellett) egyszer kellett töltenem. Talán a 6310i, az bírta még rendesen szuflával.

pén. aug. 28, 2009 9:39
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek.
Csak elmondanám, hogy csináltak egy sw-a z e52-esemen
az első hívásnál lefagyott, most központi Nokiánál pihen.
üdv.

pén. aug. 28, 2009 8:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jó gyorsan megy le az ár.

Még le sem merült az első feltöltésből, már 4ezerrel olcsóbb. Én még 72-ért vettem.

csüt. aug. 27, 2009 22:04
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Akkor csak tartom a szavamat, és várok amíg oldódnak a problémák :(

csüt. aug. 27, 2009 21:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Vismajor írta:
aronpapa írta:
Akkor a PartNero GSM a mi boltunk.

Vajon ha itt megvenném a telefont 2 éves gyártói garanciával, akkor ezt vajon elfogadnák-e a Nokia-nál is, mint gyártóit? Szvsz kéne, de ebben a világban.... :?
Amúgy nem értem, hogy az azonos PC-os, azonos fw verziós telefonok közül miért pont a Partnero-sok nem fagynak, a máshonnan HIVATALOS garanciával vásároltak pedig igen.
Amúgy a Partnero-s árak ÁFA-sak?

Nekem is PartneroGSM-ből van, de fagyós nagyon. Videó, audió, kamera mind fagy, bár semmi más. :D Kérdés, hogy mit kezdene vele a Nokia szerviz, lehet majd megpróbálom jövő héten. Egyébként 68 a 2év nokia garos náluk, de persze számla nélkül.

csüt. aug. 27, 2009 21:13
arany tag

Hozzászólás 
aronpapa írta:

Vajon ha itt megvenném a telefont 2 éves gyártói garanciával, akkor ezt vajon elfogadnák-e a Nokia-nál is, mint gyártóit? Szvsz kéne, de ebben a világban.... :?
Amúgy nem értem, hogy az azonos PC-os, azonos fw verziós telefonok közül miért pont a Partnero-sok nem fagynak, a máshonnan HIVATALOS garanciával vásároltak pedig igen.
Amúgy a Partnero-s árak ÁFA-sak?

csüt. aug. 27, 2009 19:54
arany tag

Hozzászólás 
Lalee írta:
Ezen az oldalon a kompatibilis telefonok között van azért jó pár dupla vastag is.
http://www.genuinecases.com/nokia/genuine-nokia-cp-355-carrying-case/flypage.tpl.html

Ha jól megnézed, a két vége "harmónikaszerűen" van kialakítva, ami alapban, "összehúzza" az elejét-hátulját.
A NOKIA sokkal óvatosabb, nem viszi túlzásba a hozzá ajánlott készülékek felsorolását ;-)
Hidd el, nem ajánlanám, ha nem vált volna be nekem ...

csüt. aug. 27, 2009 16:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezen az oldalon a kompatibilis telefonok között van azért jó pár dupla vastag is.
http://www.genuinecases.com/nokia/genuine-nokia-cp-355-carrying-case/flypage.tpl.html

csüt. aug. 27, 2009 16:23
arany tag

Hozzászólás 
Az enyém is onnan van beszerezve. Több telcsit vettem már tőlük, eddig soha semmi problémám nem volt velük.
Nekem eddig sem fagyás, sem egyéb hiba nem jelentkezett. Remélem nem is fog.

Lalee írta:
Szia! Nem széles a tok, nem lötyög benne?

Egyáltalán nem, nekem is ez volt az elsődleges szempont.

Akoska írta:
Tisztára 6310i feelingem van

Nekem is ez a meglátásom! Nagyon tud az akksija!
Egyre jobban kedvelem, de nem csak emiatt. Nagyon könnyen és kényelmesen kezelhető a készülék, és rendkívül gyors. Ha rátapad az ujjam a gombra, a Névjegyeket úgy pörgeti át, hogy nem bírom a szememmel követni ...

csüt. aug. 27, 2009 15:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem volt még a kezemben, de a BL-5F 3.7V 950 mAh akksi nem tenne túl boldoggá, tapasztalva az 1500 mAh előnyeit.

Emellett nem találok olyan funkciót, amiben többet tudna (oké, TV-out az van), mint az E52, a kijelzője picit nagyobb, 5MPixel fotó, de aztán slussz.
Mint a 6720, csak WLAN-nal. A video-t szépen 15 fps-en tartják, kerülve az N széria konkurenciát. Ez elég tré.

Nekem nem kéne egy E52 ellenében, de ez az én ízlésem.

szer. aug. 26, 2009 21:58
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Én is vacilláltam a 6720-as irányába, de végülis megtapogatva szinte pont olyan, mint a 6220c-m: nagy, de kissé érzéketlen, rossz nyomáspontú gombjai vannak. A 6220c nálam pont ezért bukott meg.

Amivel vékonyabb, elegánsabb és a jobb gombsor miatt kényelmesebb az E52, az pont eldöntötte a dolgot.
A 6720 egy TV kimenettel és a fotó résszel van előrébb (a video rögzítésben nem!), de nincs benne WLAN, kisebb a kijelző, rosszabbak a gombok és az E52 1500-as akksija NAGYON tud...........

Csak kíváncsiságból, mit szólnál a Nokia 6710 Navigator-hoz?
http://www.gsmarena.com/nokia_6710_navigator-2687.php

szer. aug. 26, 2009 21:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Csak jelezném, hogy a 18-áról 19-ére éjjel fullra töltött telefonomon még mindig csak 3 "pálcika" hiányzik a töltöttségből, még nem is kér enni.
Napi 15 perc duma, némi wlan és navi is benne van.

Tisztára 6310i feelingem van :)

Én ma vettem egyet a PartneroGSM-nél és igazából a felsorolt hibák közül egyedül a lefagyás jött elő. Furcsa módon csak akkor ha videót nézek, főleg Youtube és társai esetén. Bár ebben az esetben szinte 100%-ban reprodukálható a dolog. Fene se érti ezt. Viszont bízva abban, hogy ezt a firmware megoldja, nem viszem vissza, mert a csere is tuti ilyen, vagy rosszabb. :D

szer. aug. 26, 2009 20:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak jelezném, hogy a 18-áról 19-ére éjjel fullra töltött telefonomon még mindig csak 3 "pálcika" hiányzik a töltöttségből, még nem is kér enni.
Napi 15 perc duma, némi wlan és navi is benne van.

Tisztára 6310i feelingem van :)

szer. aug. 26, 2009 20:07
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia! Nem széles a tok, nem lötyög benne?
S.shop-ban van Brando fólia E52-re. 2073 Ft, ma vettem és fel is rakták.

szer. aug. 26, 2009 19:58
arany tag

Hozzászólás 
Ha valaki eredeti NOKIA, övre csatolható fekvő bőrtokot szeretne venni az E52 telcsijéhez, a CP-355 típust ajánlom. Sokat keresgéltem és néztem meg, de egyelőre más nem létezik hozzá.

szer. aug. 26, 2009 9:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kulonbenis, mit raknanak akkor az e53-ba? ;)

kedd aug. 25, 2009 16:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
100% nem kapunk AF-t.

A telefon "sarokadatain" nem változtatnak fw frissítésekkel.

kedd aug. 25, 2009 14:56
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pl. tükrös fényképezőknél az AF motor a vázban/obiban van. Szóval külön egység, így gondolom, a telefonban is lennie kell vmi plusz dolognak, ami ezt elvégzi. Bár nem ismerem a telefonos fényképezők lelkivilágát, így lehet, hogy vmi szoftveres megoldással tudják helyettesíteni, de sztem erre ne nagyon építs.

kedd aug. 25, 2009 14:54
arany tag

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
BrTH írta:
Szerintetek nagyon rosszul járnák ha e helyett az Omina II mellett döntenék? (Most tekintsünk el attól, hogy Sym van Win)

Nem fogsz objektív választ kapni, mert kinek ehhez, kinek ahhoz húz a szíve. Én tuti ezt venném, még ha sok szívás is van vele, mert ezt ismerem, ezt szoktam meg, ezt szeretem. Mindenkinek mások az igényei, így inkább mérd fel te, hogy melyik rendszer tudja kiszolgálni az igényeidet (memória, gyorsaság, kialakítás, stb.).

Értem én, nem is vártam objektív választ csak véleményeket. Persze elfogadom hogy nem csúcs fényképezőt kap ez a modell, de az nem értem hogy a fókusz mért fix. korábban kérdeztem már, hogy ez csak szoftver kérdése (e75 autófókusz) ? Ha igen várható-e szerintetek olyan fw amiben lesz autófókusz? (igen tudom, ha fényképezni akarok vegyek fényképezőt, de most nem ilyen tekintetben kérdezem)

kedd aug. 25, 2009 13:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Akoska írta:
Más kérdés, hogy Macika esete a fópanelcserés N85-tel hogyan oldódott volna meg, ha nem lett volna rendes számla.
Bele sem merek gondolni! :)

Tudjuk pontosan: az új teló árának 85%-a. :wink: (ami így is egy kazal pénz, ha nincs erre kialakított válságalap az otthoni ktgvetésben)

kedd aug. 25, 2009 7:12
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Más kérdés, hogy Macika esete a fópanelcserés N85-tel hogyan oldódott volna meg, ha nem lett volna rendes számla.
Bele sem merek gondolni! :)

kedd aug. 25, 2009 1:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
GSM bolti vételről:

Ha rászánod azt a párezer (tényleg nem több, mint 3-4000) pluszt a magyar garanciás, magyar PC-os telefonra, akkor nagy baj nem érhet.

Legalábbis nem vagy a bolt jóindulatára utalva, amíg a telefon javítható.

Az ilyen extrém esetek ellen tényleg csak a teljesen legális út véd.

Mindenki tudja, mennyit ér meg neki a védelem és erre mennyit hajlandó áldozni.

kedd aug. 25, 2009 0:04
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Vismajor írta:
Mephysto írta:
Az Edigitalnál nem volt rajta szalag... vagy lehet, a raktárban levágta, a papírok kitöltése, meg a matricázás miatt...

Ezek (Edigital) is megérik a pénzüket, nekem a notebook RAM-nak küldtek új helyett egy - a kirakatban megsárgult papírú -hibás darabot, minden csomagolás nélkül persze. De Nokia termék esetében ilyenre gondolni se mernék.

hát nézd... ez ellen sokat vevőként nem tud tenni az embert... ami megnyugtat az a két év garancia, amiről tudom, hogy nyugodtan bemehetek egy nokia szervizbe és elfogadják

hétf. aug. 24, 2009 23:22
arany tag

Hozzászólás 
Mephysto írta:
Az Edigitalnál nem volt rajta szalag... vagy lehet, a raktárban levágta, a papírok kitöltése, meg a matricázás miatt...

Ezek (Edigital) is megérik a pénzüket, nekem a notebook RAM-nak küldtek új helyett egy - a kirakatban megsárgult papírú -hibás darabot, minden csomagolás nélkül persze. De Nokia termék esetében ilyenre gondolni se mernék.

hétf. aug. 24, 2009 22:55
arany tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
...
Bontatlan csomag volt, a Nokia szalagot a srác vágta fel. Ezt azért szerettem így, mert utálnám, ha egy nagyüzemi magyarra flasheléssel foglalkozó gsm-"bunkert" megjárt külföldi példány lenne.
Az ottani sietség, az ellenőrzésnek a mennyiség miatti teljes hiánya igenis
...

Sajnos az aprónet-es vásárlás - főleg teló - terén nálam sem jön be jó pár éve.. az utolsó telefon amit ott vettem "occsóé" 6210-es volt... a legendás... végfok hibás lett pár hónap alatt... Hasonló volt előte a 8210 (emlékeztek még rá? :) ) az meg dobálta a halót ugyancsak pár hónap után... egy jó vételem volt az apróneten... alcatel one touch easy :D

No, de nem offolok... bizony minél nagyobb összegben vásárol az ember technikai dolgokat, ne bízzon senkiben... az olcsó sokszor drágább... persze, ki lehet fogni... meg lehet menni Vegasba is... :lol:

No, de nem szerettem volna irónikus lenni, nem félreérteni! 8)

mikor jön már az új sw?!

hétf. aug. 24, 2009 21:39
Moderátor

Hozzászólás 
Akkor hurrá, megoldódott.
Elnézést a gyanúsítgatásért!

hétf. aug. 24, 2009 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor azzal a 3 nap leteltével a Nokia szerviz fog foglalkozni.

hétf. aug. 24, 2009 18:24
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm, hogy van akit esetleg érdekelhet a történetem már csak azért is, hogy más ne járjon így mint én.
0582005-a készülék kódja közben felhívtam az ügyfél szolgálatot,
imei alapján tiszta a telefon. 24-hó a garancia.
üdv mindenkinek.

hétf. aug. 24, 2009 17:27
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Azért hadd tudjuk meg a teló product code-ját.

Hátha tényleg magyar. Ha pl. 0582005, mint az enyém, akkor a magyar Nokia szervizek foglalkozni fognak vele.

Igaz, várjuk meg!

hétf. aug. 24, 2009 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azért hadd tudjuk meg a teló product code-ját.

Hátha tényleg magyar. Ha pl. 0582005, mint az enyém, akkor a magyar Nokia szervizek foglalkozni fognak vele.

hétf. aug. 24, 2009 16:01
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
tferi47 írta:
Csak tanácsra gondoltam, de úgy látom nem jó helyen járok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom, mit vársz.
Akkor kérdeztél bennünket, amikor nem hivatalos helyen vásároltál készüléket, hanem az olcsón?
Nem?

Akkor most miért nekünk teszel szemrehányást?

Ja, és - csak szólok - rossz a billentyűzeted, beragadt a felkiáltójel!

hétf. aug. 24, 2009 15:52
Moderátor

Hozzászólás 
A Bell Trade-t nem látom a hivatalos Nokia viszonteladók között, így élek a gyanúperrel, hogy az a 24 hónap gari az nem 24 hónap és nem Nokia.

Persze tévedhetek is....

hétf. aug. 24, 2009 15:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az akksi alatti matricán milyen számsor (CODE) szerepel?

Ami 058-cal kezdődik és 7 jegyű. Csak hogy be tudjuk azonosítani a készüléked származási helyét...

hétf. aug. 24, 2009 15:34
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
tferi47 írta:

Aki neppertol vesz telefont, annak tul sokat nem lehet tanacsolni. Maximum azt, hogy legkozelebb mar hivatalos helyen lenne celszeru vasarolni...

(szerk: a kesobb megjelent informaciok alapjan ez tferire nem vonatkozik, feher hollokent o tiszta telefont vett)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ hétf. aug. 24, 2009 18:50-kor.

hétf. aug. 24, 2009 14:54
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 24, 2009 14:21
Moderátor

Hozzászólás Re: E52
tferi47 írta:
Üdv mindenkinek!
Régóta olvasója vagyok a fórumnak, de most éreztem azt, hogy
írnom kell.
Régi Nokiás ként én is vártam az E52-est. Az aprónet-en talált hirdetés alapján megvettem. Nem sok örömöm volt a készülékben mert másnap
megadta magát. Se kép se hang. Az eladó hosszas győzködése után
ki cserélte. Most ott tartok, hogy van egy E52-esem de ez is megállt.
Nem lehet bekapcsolni, nem reagál semmire még a töltésre sem.
Valakinek valami ötlete?
Egyébként a Bell Trade Kft-től vásároltam 24-hó garanciával.
Várom a segítségeteket.
ÜDV:
TŐLÜNK????

Szerintem nem mi adtuk a 24 hónap garanciát rá... :)

hétf. aug. 24, 2009 14:10
ezüst tag

Hozzászólás E52
Üdv mindenkinek!
Régóta olvasója vagyok a fórumnak, de most éreztem azt, hogy
írnom kell.
Régi Nokiás ként én is vártam az E52-est. Az aprónet-en talált hirdetés alapján megvettem. Nem sok örömöm volt a készülékben mert másnap
megadta magát. Se kép se hang. Az eladó hosszas győzködése után
ki cserélte. Most ott tartok, hogy van egy E52-esem de ez is megállt.
Nem lehet bekapcsolni, nem reagál semmire még a töltésre sem.
Valakinek valami ötlete?
Egyébként a Bell Trade Kft-től vásároltam 24-hó garanciával.
Várom a segítségeteket.
ÜDV:

hétf. aug. 24, 2009 14:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
A PartNero GSM-nél vettem, de ennek azt hiszem nincs sok jelentősége, mert náluk nincs ez raktáron, felhívtam őket és 45 perc múlva behozták nekem, egyenesen a nagykerből.

Bontatlan csomag volt, a Nokia szalagot a srác vágta fel. Ezt azért szerettem így, mert utálnám, ha egy nagyüzemi magyarra flasheléssel foglalkozó gsm-"bunkert" megjárt külföldi példány lenne.
Az ottani sietség, az ellenőrzésnek a mennyiség miatti teljes hiánya igenis lehet okozója a sokaknál tapasztalt sw-es problémáknak.

A másik: azonnal áttettem a 6220c-ből a memóriakártyát a Garmin miatt az E52-be, tehát az nem okozhatott semmi bajt, de amaz viszont azóta is a 6220c-ben van az eredeti tartalmával és nem okoz semmi gubancot.

hétf. aug. 24, 2009 12:57
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Akoska!

Meg szabad kérdezni hol vetted, hogy belenyúltál egy szerencsés szériába? Érdekes lenne, hogy másnak is javult-e a helyzet, mint Mephysto-nak, a memóriakártya formázással?

hétf. aug. 24, 2009 12:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az akksiról annyit: 18-a éjjel töltöttem fel teljesen, aznap, amikor megvettem.

Azóta még egy szegmenst sem esett a töltöttség. Persze lehet, hogy ha egyszer csökkenni kezd, akkor pikkpakk eltűnik, mint Hummerből a benzin, de eddig (ma már a 6. napja) nagyon bírja. És ez csak az első töltés volt, azaz (elvileg) a kapacitásmaximumát még nem érte el.

Az akksi miatt már nem bántam meg, hogy emellett döntöttem.

hétf. aug. 24, 2009 11:24
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
BrTH írta:
Szerintetek nagyon rosszul járnák ha e helyett az Omina II mellett döntenék? (Most tekintsünk el attól, hogy Sym van Win)

Bár nekem Samsung i900 OMNIA van e mellett, de azt szinte csak a fényképező és az IGO miatt tartom.
Ezekre tökéletes, de a WM6 hagy némi kívánnivalót maga után, a pl. autóban nehézkes képernyőtapiról és az akksijáról nem is beszélve.

hétf. aug. 24, 2009 10:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
BrTH írta:

Nem fogsz objektív választ kapni, mert kinek ehhez, kinek ahhoz húz a szíve. Én tuti ezt venném, még ha sok szívás is van vele, mert ezt ismerem, ezt szoktam meg, ezt szeretem. Mindenkinek mások az igényei, így inkább mérd fel te, hogy melyik rendszer tudja kiszolgálni az igényeidet (memória, gyorsaság, kialakítás, stb.).

hétf. aug. 24, 2009 8:49
arany tag

Hozzászólás 

hétf. aug. 24, 2009 8:39
vas-tag

Hozzászólás 
Akkor szerintetek varjam meg mig lesz jel es akkor talan megoldodik a problemam???Egyebkent mostanaban egyre tobb ilyen mobilrol hallani,ami ezt a problemat produkalja.Ez akkor hardwares problema vagy majd egy frissitesel jobb lesz netan :? ???

hétf. aug. 24, 2009 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha a lakásajtóban bekapcsolom a Garmint, mire az autóban bekötöm magam és indulnék, már megvan a jel.

Amióta előszörre kivártam, mindig így van, ha nem vagyok nagyon szűk égboltra rálátási viszonyok közt és az égbolt sem túl felhős.

Nem rossz ez így. Mindezt kiegészítés nélkül. Amire kell, arra jó.

vas. aug. 23, 2009 23:48
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
wonthy írta:
Ma direkt kiprobaltam en is,hogy hat ha talal jelet,de 3 ora probalkozas utan feladtam :evil: kiegeszitett GPS neklul egyszeruen nem fog poziciot :roll:
Az N85 is ilyen volt nekem.
Akkoriban nem volt még net-csomagom, ezért ment borzasztóan nyögvenyelősen a dolog.

vas. aug. 23, 2009 23:36
vas-tag

Hozzászólás 
Ma direkt kiprobaltam en is,hogy hat ha talal jelet,de 3 ora probalkozas utan feladtam :evil: kiegeszitett GPS neklul egyszeruen nem fog poziciot :roll:

vas. aug. 23, 2009 22:41
arany tag

Hozzászólás 
egyébként - kövezzetek meg - de én esküszöm azóta működik a teló rendesen, mióta a gyárilag benne lévő sd-t megformáztam... néha tényleg azt hiszem, lelke van...

a gps működésén én is csodálkozom... az első alkalommal hosszú percekig tökölt... aztán azóta szó szerint magára rántotta a holdakat, na mondom ez kúúúúúrva jó... :) aztán gondoltam megvillantom havernak, figyejjé' gps és iránytű... a k***a száját... nem találta a holdakat, ott sétáltattam a havert az udvaron... semmi... ilyenkor persze az ember arra gondol, hogy mikor ér rá szervizbe menni... másnap - és azóta is - megint másodpercek alatt megvan ami kell... direkt szivatott szerintem :D

vas. aug. 23, 2009 21:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is vacilláltam a 6720-as irányába, de végülis megtapogatva szinte pont olyan, mint a 6220c-m: nagy, de kissé érzéketlen, rossz nyomáspontú gombjai vannak. A 6220c nálam pont ezért bukott meg.

Amivel vékonyabb, elegánsabb és a jobb gombsor miatt kényelmesebb az E52, az pont eldöntötte a dolgot.
A 6720 egy TV kimenettel és a fotó résszel van előrébb (a video rögzítésben nem!), de nincs benne WLAN, kisebb a kijelző, rosszabbak a gombok és az E52 1500-as akksija NAGYON tud.
Még mindig maxon áll a kijelzés, pedig volt már összesen vagy egy óra duma, SMS-ek és fél óra navi. És 3 nap készenlét.

A 6720 tehát majdnem olyan, majdnem annyit tud, mégsem olyan.

tnoise telója pedig egyértelműen egy rosszul belenyúlt darab. Sajnálatos, de remélhetőleg cserélik.

Az enyém az első bekapcsolás óta megy, problémák és újraindulások nélkül. Amióta egyszer megtalálta magát a GPS, lényegesen gyorsabban talál holdakat, így már használható a dolog).

vas. aug. 23, 2009 13:03
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Ez már teljesen korrekt leírás volt, teljesen egyetértünk, de lásd be, a korábbiak alapján lehettél volna egy elborult, besértődött amatőr a leírásod alapján, aki nem lát tovább a fikázásnál!

Így, hogy (végre) konkrétan leírtál mindent, én is úgy gondolom, hogy nem fogod megúszni a Nokia szervizt, csak segítség, hogy a Westendben (meg általánosan a plazakban) hét végén is van teljes nyitva tartással üzemelő Nokia Szervizpont (ha pesti vagy Pest környéki vagy).
Igaz, hétfőnél hamarabb nem fogják elvinni a központi szervizbe, de legalább nem maradsz le róla (valamikor kora délelőtt jön a futár, hozza a javítottakat és viszi a rosszakat), egy nap is számít! Legalábbis nekem nagyon, minden - a kedvencem nélkül töltött másodperc óráknak tűnik.

Sajnálom, hogy hibás darabot fogtál ki...

vas. aug. 23, 2009 9:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1017 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Következő