|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Zdqd
|
Kösz de már megtaláltam........
Nem kell átkonvertálni, csak külön trackba rakni a TMPG DVD Authornál és akkor lehet mpg-1, mpg-2, Dat fájlt berángatni , majd a progi 2 óra alatt megcsinálja DVD-nek (a fájlrendszert legalábbis, hisz egy VCD-ből nem lesz DVD)
|
hétf. júl. 28, 2003 21:58 |
|
|
Rece
vas-tag
|
Próbáld meg a VCDEasy programot, az tökéletesen megcsinálja a DAT->MPG átalakítást.
|
vas. júl. 27, 2003 20:02 |
|
|
Zdqd
|
hali!
abban szertném a nálam jobban értő emberek segítségét, hogy miért van az hogy a Tmpgel átkonvertált film , ami MPG1(videó CD) a Tsunami DVD szerkesztőjével - valami author:-)) simán felmegy.
- feldobtam próbából kb. 400 percet - amit 2:08 óra alat meg is csinált DVD formára (VIDEO_TS, AUDIO_TS) és ez kiírva müxik is minden általam kipróbált 4 fajta lejátszóban.
A Probema a már egy kiírt videócd-t behuztam a vinyóra. A tsunamival újramentettem dat-ról mpg-re (ugyanugy videócd-s részként) , de így már nem fogadta el a szerkesztő program.
Aki tudd valamit erről dobjn neem egy mailt: mailto:zdqd@freemail.hu
|
vas. júl. 27, 2003 14:43 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|