Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Re: ÚJ ASUS LAPTOP CIRIPELŐ HANGOT AD
vasti írta: ... Ne érts félre, semmi közöm az Asus-hoz, azon kívül, hogy áruljuk őket is, mint ahogy a többi márkát is ...
Dehogy is.
Az Asus komoly márka. Bár most szívtam egy hatalmasat egy EEE PC telepítésével (egy másik topikban lett körbejárva a téma), és a hivatalos Asus honlapon rossz (régi) Lan driver van. Találtam újabbat kalandos úton, de nem az Asus-tól.
|
csüt. szept. 03, 2009 17:11 |
|
|
vasti
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1104 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Laci_L írta: De amikor megvette, előre kifizette ezt az akciót.
Persze, semmi sincs ingyen.
De ennek ellenére: ha összeszámolod, hogy az Asus notikhoz adnak táskát, egeret, és jó garanciát, ráadásul még (szerintem) megbízhatóak is, és ezzel együtt sem drágábbak, mint a hasonló szintű konkurencia (sőt), akkor mi a gond ezzel?!
Ne érts félre, semmi közöm az Asus-hoz, azon kívül, hogy áruljuk őket is, mint ahogy a többi márkát is.
Üdv: Vasti
|
csüt. szept. 03, 2009 8:49 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
vasti írta: ... Mindez egy filléredbe sem kerül...
Most már nem.
De amikor megvette, előre kifizette ezt az akciót. Pontosabban egy részét, mert nem mindegyik romlik el a gar. idő alatt.
|
kedd aug. 25, 2009 14:53 |
|
|
vasti
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1104 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
cafatka írta: Vettem egy vadonat új ASUS laptopot, és amiota hazahoztam (nincs 2 hete) ha bekapcsolom ciripelő hangot ad!
http://rma.asus.de/pick_eu/pickup.aspx? ... rm=nb_pick
Kitöltöd, másnap jön érte a GLS. Napokon belül megjavítják, és visszaküldik, szintén futárral. Mindez egy filléredbe sem kerül.
Mi ezért (is) szeretjük az Asus laptopokat ;-)))
Üdv: Vasti
|
kedd aug. 25, 2009 12:14 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Nacorvus jól szólt, semmi köze a témának a Windowshoz.
Szerintem is ventillátor lesz. Vidd vissza gariba és ragaszkodj az igazadhoz, ne hagyd magad lerázni.
|
hétf. aug. 24, 2009 19:34 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Az valószínűleg a venti lesz..vagy a tücsök,avagy vissza a feladónak ,de mindez mitől Windows?
Avagy,absolutly OFF! vagy a mobil-iroda vagy a hard topic!
|
hétf. aug. 24, 2009 18:56 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Azt azért jó lenne tudni, hogy honnan jön a hang. Hangszóró, ventilátor, egyéb?
|
hétf. aug. 24, 2009 15:25 |
|
|
cafatka
ezüst tag
|
ÚJ ASUS LAPTOP CIRIPELŐ HANGOT AD
Sziasztok!
Volna egy kis problémám!
Vettem egy vadonat új ASUS laptopot, és amiota hazahoztam (nincs 2 hete) ha bekapcsolom ciripelő hangot ad!
Azt mondták uj majd helyre jön de azóta sincs semmi változás mi lehet a baj?
Előre is köszönöm válaszotokat!
|
hétf. aug. 24, 2009 11:15 |
|
|