Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. jan. 12, 2025 0:43

Hozzászólás a témához  [ 8 hozzászólás ] 
VirusBuster vagy Panda Antivirus? 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Pandát ilyen kaliberű gépekre nem ajánlom. Bár kétségkívül nagyon sokat fejlődött az évek alatt, de 256 RAM-nál szerintem érezhetően megfogná a gépet.

szer. szept. 23, 2009 9:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló!

Tudom, hogy 100%-os védelem még elvileg sem lehet: mert elkészül egy akármilyen kártékony program, elkezd fertőzni, valaki felfedezi,m analizálják, bekerül az vírusadatbázisokba, frissítik a felhasználók a programjaikat - több hét, vagy akár hónap is eltelhet úgy, hogy nem is ismerik a progik az adott pl. vírust.

De ettől függetlenül vannak vírusellenőrzők, amik jó nagy erőforrás igénnyel vacak munkát végeznek, és vannak, amik jóval kevesebb erőforrást zabálva is egészen jól teszik a dolgukat ;-)

Üdv: Vasti

szer. szept. 23, 2009 8:01
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
Ezel ugy van hogy lehet akamilyen spica Antivirus program igyis ugyis megfertozodik a gep,,,,pldaul it van az uj induc fereg,,,,tob mint egy eve semi AV-nemjelezte,,most augustus vegeig,,evel megvanak fertozve az ismert legalis programok is QIP, Burn4Free,,az induc fereg megtamad minden programot ami Delphi ben volt irva,,a karos kod beirodik a SysConst.pas ba es utana a SysConst.dcu ba.
ez a fereg a program felylesztok gepen van akik delphiben programoznak,ezert most pldaul az DrWeb 5.0.0.12182 2009.08.18 foglya jellezni,,de evel nemcsinalhat senki semit,,csak ha a program felyleszto at irlya a programot tiszta gepen, ezrt aki QIP-et hasznal kell frisiteni
http://qipim.cz/viewtopic.php?t=3589

kedd szept. 22, 2009 16:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
stell írta:
hat igen es ha azokon a gyenge gepeken jol mukodot a buster akor ne sokat gondolkoz

Igazad van... Tesztelgetni meg nincs kedvem (időm), úgyhogy marad a VB.

Igazából nem volt vele gond: úgy értem, hogy ritkán van vírus. Bár ebben talán az is szerepet játszik, hogy transzparens proxy van a tűzfalon, és kulcsszavak alapján szűr sok csúnya oldalt ;-)))

kedd szept. 22, 2009 16:10
a fórum lelke

Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
Hozzászólás 
hat igen es ha azokon a gyenge gepeken jol mukodot a buster akor ne sokat gondolkoz,,ugyis iskola es nemertenek a gyerkocok ahoz,,a pandarol lehet hogy majd valaki ir,,,,azt tudom hogy gyenge a virusbazis sifraja es tob antivirus hoza fer es virusnak jelzi oket,termeszetesen ez hamis riasztas,,,mast nem tudok irni,,mert ez a panda valahogy elaludt,,.

kedd szept. 22, 2009 15:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Helló!

stell írta:
se a Pandat es se a bustert nemlatam egy gepen se

Hát igen... Egyik sem az a jaj de népszerű vírusellenőrző ;-)

De mindkettőt odaadják 38.000+ÁFA körüli áron oktatási intézményeknek 50 gépig... És ha már jogtiszta progit szeretnénk, akkor nem nagyon van más választás az ár miatt, mivel minden más ismert progi ennek a többszörösébe kerül.

kedd szept. 22, 2009 15:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
udv
vasti-ez igen nehez kerdes ,,mindenki majd a sajat lovat dicseri,,en at neztem mar tob ezer logot,de se a Pandat es se a bustert nemlatam egy gepen se,,es nemis ajanljuk senkinek,,tehat ,nemismerem okett,,de ezen felul en megis csak a bustert hagynam meg,,
http://www.virusbuster.hu/

kedd szept. 22, 2009 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás VirusBuster vagy Panda Antivirus?
Sziasztok!

Rendszergazda vagyok egy suliban, és felmerült a kérdés, hogy milyen vírusellenőrzőt használjunk?

Minden progi jogtiszta, úgyhogy szeretnénk, ha a vírusellenőrző is az maradna: évek óta VirusBuster-t használjuk, de a Panda is küldött már többször kedvező ajánlatot: és ha jobb, áttérnénk ;-))

Aki ismeri mindkettőt: melyik jobb? ;-) Gondolok itt arra, hogy melyiknek kisebb az erőforrás igénye, melyiknek jobb a rezidens védelme, melyik lassítja kevésbé a gépet (vannak még Celeron 1,7GHz/256MB RAM gépeik), stb...

Minden javaslatot - információt szívesen veszek. Üdv: Vasti

kedd szept. 22, 2009 13:35
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 8 hozzászólás ]